روش های جذب افراد، در فرقه های شیطانپرستی 👹 👆
قسمت (اول) 1️⃣
🔴 شیطانپرستی عصر جدید از قرن نوزدهم میلادی آغاز شده است. در اوایل قرن نوزدهم برخی اشراف انگلستان که عضو گروه فراماسونری بودند به رهبری سِر فرانسیس دش وود، گروه شیطانپرستان به نام «باشگاه آتش جهنم» را در شهر لندن تأسیس نمودند.[1]
🔷 شیطان گرایان عموماً به خدایی که در ادیان ابراهیمی مطرح میشود اعتقادی نداشته و زندگی پس از مرگ و مسئله معاد را انکار میکنند. بسیاری از شیطانپرستان از باورها و گرایشهای ادیان الهی سرباز زده و بیشتر تمایلات خودپرستانه دارند. آنها میکوشند لذت را با جادوگری درآمیخته و مروج ایمان به شیطان به عنوان نماد سرپیچی از جامعهی مطیع و خداترس باشند.
🔶 از نظر آنها سرکوب، طمع، شهوت و نفرت کاملاً نادرست است. از آنجا که مبانی فکری این گروهها همان اندیشههای غربی بوده و از اصولی همچون لیبرالیسم، اومانیسم و سکولاریسم پیروی میکنند، با دین و آموزههای دین مخالفت کرده و بر محوریت دادن انسان و آمال و امیال نفسانی او به جای محوریت خداوند اصرار میورزند و معتقدند همهچیز حتی خدا و دین باید در ارتباط با انسان توجیه و تفسیر گردد.
#پرستش_جن_شیطان #تحریف_تورات_انجیل #پرستش_غیرخدا #مدعیان_دروغین #موجودات_ماورالطبیعه #قربانی_کردن_انسان #سحر_جادو #فرقه_های_پاگانیستی #فرقه_های_عجیب #انسان_محوری #انسان_گرایی #اومانیسم #اباحی_گری #تحریف_پیامبران_الهی #همجنس_بازی #سحر_جادو #آتئیسم #فراماسونری
📝 اینجا بخوانید👇 👇
کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه....👇👇
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
روش های جذب افراد، در فرقه های شیطانپرستی 👹 👆 قسمت (اول) 1️⃣ 🔴 شیطانپرستی عصر جدید از قرن نوز
روش های جذب افراد، در فرقه های شیطانپرستی 👹
قسمت (پایانی) 2️⃣
🔴 ابزارهایی که این فرقه برای جذب افراد استفاده میکنند عبارتاند از:
1️⃣ موسیقیهای مهیج همواره نقش مؤثری در گرایش جوانان و نوجوانان به سوی فرقههای انحرافی همچون شیطانپرستان داشته است. نوع موسیقیهای استفاده شده در این گروهها بهگونهای است که فعالیت مغز و سیستم اعصاب انسان را مختل میکند و قدرت تشخیص انسان را از بین میبرد و چون جوانان کانون جوشان نیرو و تحرک و در پی هیجاناند، از موسیقیهای راک و متال که در محافل شیطانپرستی استفاده میشود، استقبال میکنند.
🔶 ایدهی متال بازگشت به تاریکی، بیرحمی، تجاوزات جنسی، فحاشی، تهاجم به جامعه و فرهنگ عمومی است و خوانندگان آن به هنگام اجرای موسیقی به کارهای شنیع و زشتی چون خونخواری، کندن دست و پای حیواناتی چون گربه و سنجاب و مانند آن دست میزنند.
🔷 بنابر آمارها و اسناد، بعضی از گروههای موسیقی متال در ایران فعال شده و از سال ۱۳۸۰ به صورت رسمی کنسرت اجرا میکنند و از حالت زیرزمینی خارج شدهاند. در تهران بیش از ده ها گروه راک و متال فعال بوده.
🔶 شبکههای ماهوارهای نیز از این گروهها حمایت کرده و برای آنها تبلیغ میکنند. به باور بعضی از کارشناسان غربی، یکی از عوامل رشد قتل، خشونت و بیبند و باری در کشورهای غربی موسیقی و ترانههای متال بوده است.
🔷 ویلیام گاردنر در این باره مینویسد: « چند هزار کانادایی که غالباً زنان هستند از آزارهای فرقههای شیطانپرست شکایت کردهاند... رابرت تاکر که یک کارشناس است معتقد است که این موارد در تمام کانادا و امریکا در افزایش است.
🔶 در فلسفه شیطانپرستی، قتل، خودکشی، تجاوز و... تقدیس میشود. گروههای موسیقی هوی متال و راک تحت عنوان آزادی بیان، مطالبی را در آهنگهای خود زمزمه میکنند که آشکارا دعوت به قتل، خوردن خون و اجزای بدن، ستایش شیطان و بیزاری از مسیح است.
🔷 بسیاری از این نوع آهنگها چیزی نیستند جز سرودههای مملو از سکس توأم با خشونت که بر روی موزیکهای کرخکننده گذاشته شدهاند.»[2]
2️⃣ اینترنت: بسیاری از فرقهها و گروههای انحرافیِ خارج از کشور، از طریق اینترنت، افکار و اندیشههای خود را وارد ایران اسلامی میکنند. امروز افکار شیطانپرستان بهراحتی از طریق اینترنت در سراسر جهان گسترش پیدا کرده و تأثیرات ریشهای بر رفتار و آداب اجتماعی جوانان گذاشته است.
3️⃣ فیلمسازی: از راههای جذب افراد بهسوی شیطانگرایی فیلمسازی است و این امر مهم در دنیا با تلاش هالیوود، بزرگترین مرکز فیلمسازی جهان صورت میگیرد. بیشتر فیلمها بر معنویت و عرفان متمرکز شده است؛ معنویتی که سکولار بوده و شریعت ستیزی و اباحیگری را تجویز مینماید.
4️⃣ اشاعه بیبند و باری: برخی افراد با مباح شمردن نبایدهای اجتماعی و کنار زدن حدود الهی، به دنبال آزادی بیش از حد و ترویج بیبند و باریاند. این روش امروز به شدت از سوی گروههای شیطانپرستی برای جذب افراد اعمال میشود و در تفکرات آنان هر نوع رفتار و ادبیاتی بدون محدودیت و بیهیچ ساختار مشخص آزاد است؛ غافل از اینکه عدم محدودیت و آزادی مطلق سرانجام نابودی و سقوط مردم را در پی خواهد داشت.
5️⃣ نمادسازی: نمادها از عوامل تأثیرگذار بر فرهنگ عمومی است و از آنجا که از نظر هنری ظرفیتهای فراوانی دارند تأثیر بیشتری بر تودههای مردم بهویژه جوانان میگذارند. از مهمترین پیامهای این نمادها ساختارشکنی و هنجارشکنی و بهنوعی نه گفتن و ستیز داشتن با همهچیز است.
🔶 اینگونه باورهای اومانیستی از طریق فیلمها، سایتها و مخصوصاً شبکههای اجتماعی و مانند آن به افکار جوانان ایرانی بهویژه دختران که از روحیهی حساسی برخوردارند تزریق شده و عدهای ناخواسته جذب این نوع تفکرات انحرافی میشوند. دستوراتی که بیتوجهی به مرزهای اخلاقی، قانونی و شرعی را برای مخاطبان خود پیشنهاد میکند؛ کارهایی مانند: تشویق به خودکشی، مجروح کردن خود و خونخواری و اعمال شنیع دیگر و اینگونه القا میکند که با ساختارشکنی و زیر پا گذاشتن خطوط قرمز میتوانند به اهداف خود نائل شوند.[3]
🔻پینوشت:
[1] . جان آرهینلز، فرهنگ ادیان جهان، ۱۳۸۹، ص ۴۲۸.
[2] . ویلیام گاردنر، جنگ علیه خانواده، ۱۳۸۷، ص ۳۲۷.
[3] . فرقههای نوظهور، حمید نگارش، ۱۳۹۰، ص ۱۰۲.
#پرستش_جن_شیطان #تحریف_تورات_انجیل #پرستش_غیرخدا #مدعیان_دروغین #موجودات_ماورالطبیعه #قربانی_کردن_انسان #سحر_جادو #فرقه_های_پاگانیستی #فرقه_های_عجیب #انسان_محوری #انسان_گرایی #اومانیسم #اباحی_گری #تحریف_پیامبران_الهی #همجنس_بازی #سحر_جادو #آتئیسم #فراماسونری
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
صوفیان در نگاه شیخ ژنده پیل 👹👆
#صوفیه
#اباحی_گری
#شطح_گویی_صوفیان
#شاهد_بازی_صوفیه
#رقص_سماع
#وحدت_وجود
#ریاضتهای_شیطانی
#فرقه_سازی_دراسلام
#بدعت_در_دین
#پرستش_انسان
#پرستش_جن_شیطان
#وحدت_وجود
#مدعیان_دروغین
#ادعاهای_عجیب
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
آیا بیگانگان فرازمینی ممکن است در گذشته به زمین آمده باشند ⁉️ 👽🛸✨👆
قسمت (اول) 1️⃣
🌌 مطالعه ای تازه می گوید که کهکشان راه شیری ممکن است میزبان تعداد زیادی از تمدن های بیگانه ی میان ستاره ای باشد. اگر این طور است، چرا ما تاکنون موفق به کشف آن ها نشده ایم. پژوهشگران در توضیح علت این امر می گویند که احتمالا این تمدن ها طی ۱۰ میلیون سال گذشته از زمین بازدید نکرده اند.
🔶 مقاله ای که در ژورنال استرونومیکال منتشر شده، با طرح فرضیه ای جدید می گوید، احتمال دارد حیات هوشمند فرازمینی مدت مدیدی از زمان خود را صرف اکتشاف در کهکشان کرده باشد. این نوع استنباط می تواند پاسخی تازه برای مسئله ی پارادوکس فرمی مطرح کند؛ مسئله ای که با طرح این پرسش که چرا علی رغم تلاش طولانی، ما هنوز نتوانسته ایم هیچ نشانه ای از حیات بیگانه کشف کنیم، ایده ی وجود چنین حیاتی را اساسا به چالش می کشد.
🔷 انریکو فرمی ، فیزیکدان ایتالیایی در اوایل قرن بیستم با طرح این مسئله، پرسشی مشهور را پیش روی باورمندان به حیات فرازمینی می گذارد: «دیگران کجا هستند؟»
🔶 فرمی که ابتدا سرگرم بررسی امکان پذیری ایده ی سفر در میان ستارگان بود، دچار تردیدی بنیادین درمورد امکان وجود حیات فرازمینی شد. سال ها بعد، اخترفیزیک شناسی به نام مایکل هارت در مقاله ای دیگر پرسش فرمی را بدین شکل بازنویسی کرد .
#فرازمینیها #فضا #ناسا #موجودات_عجیب #عظمت_جهان_هستی #عجایب_جهان_هستی #عجایب_خلقت #عجیب_غریب
📝 اینجا بخوانید👇 👇
کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه.... 👇👇
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
آیا بیگانگان فرازمینی ممکن است در گذشته به زمین آمده باشند ⁉️ 👽🛸✨👆 قسمت (اول) 1️⃣ 🌌 مطالعه ای تا
آیا بیگانگان فرازمینی ممکن است در گذشته به زمین آمده باشند ⁉️👽🛸✨
قسمت (دوم) 2️⃣
🔷بگفته مایکل هارت : طی ۱۳،۶ میلیارد سالی که از پیدایش کهکشان راه شیری می گذرد، حیات بیگانه ی فرصت خوبی برای کلونی سازی در سرتاسر کهکشان داشته است، اما ما تاکنون موفق به کشف هیچ نشانه ای از آن ها نشده ایم. هارت در پایان مقاله ی خود این گونه نتیجه گیری می کند که با تفاسیر یادشده، وجود هرگونه تمدن پیشرفته ای در کهکشان ما منتفی است.
🔶 اما مطالعه ی اخیر از منظری تازه به این پرسش می نگرد: شاید بیگانگان به شکلی استراتژیک زمان خود را صرف کاوش در فضا کرده باشند. جاناتان کارول نلنبک ، کارشناس محاسباتی و رهبر مطالعه ی اخیر می گوید:
🔷 اگر هنگام بررسی این مسئله، موضوع حرکت ستارگان را در نظر نگیرید، تنها دو نتیجه گیری پیش رو خواهید داشت. یا هنوز (بیگانگان) سیاره ی خود را ترک نکرده اند یا اینکه ما تنها تمدن صاحب فناوری در کهکشان هستیم.
🔶 ستارگان (به همراه سیارات درون مدار آن ها) با سرعت هایی گوناگون و در مسیرهایی متفاوت حول مرکز کشهکشان می چرخند. طی این حرکت، گه گاهی ستارگان از مجاورت یکدیگر عبور می کنند. کارول می گوید ممکن است بیگانگان منتظر فرصتی باشند که در آن، مقصد بعدی به آن ها نزدیک تر شود. در چنینی شرایطی، گسترش تمدن ها در فضا، بیشتر از آنچه هارت تصور می کرد، زمان خواهد برد. بنابراین ممکن است هنوز ما در دسترس آن ها قرار نگرفته باشیم یا اینکه حتی در زمانی بسیار قبل تر از پیدایش بشر، آن ها از سیاره ی ما بازدید کرده باشند.
🔷 پژوهشگران به طرق مختلف در جست وجوی پاسخی برای پارادوکس فرمی بوده اند. برخی از مطالعات این فرضیه را بررسی کرده اند که شاید حیات بیگانه درون اقیانوس هایی زیر سطح سیارات شکل گرفته باشند و از این رو این گونه ها نتوانسته اند موفق به انجام یک سفر میان ستاره ای شوند. ، برخی طرفدار نظریه ی باغ وحش کیهانی هستند؛ نظریه ای که می گوید تمدن های بیگانه احتمالا تمایلی به برقراری ارتباط با بشر ندارند ، درست همان گونه ما اینجا بخش هایی از طبیعت را برای حفظ گونه های جانوری و مردم بومی تحت حفاظت قرار داده ایم.
🔶 مطالعه ای دیگر در سال ۲۰۱۸ ازسوی دانشگاه آکسفورد نشان می دهد که شانس تنها بودن ما در کهکشان راه شیری تنها دو پنجم است؛ در حالی که این احتمال برای کل جهان به یک سوم می رسد. اما نویسندگان مطالعه ی اخیر به این نکته اشاره دارند که در پژوهش های قبلی یکی از اساسی ترین ویژگی های کهکشان ما نادیده گرفته شده است: حرکت کهکشان.
🔻امکان پذیر بودن موضوعی مانند وجود حیات بیگانه با محتمل بودن آن تفاوت بسیاری دارد
🔷 همان طور که سیارات به دور ستارگان می چرخند، منظومه های ستاره ای نیز خود به دور مرکز کهکشان می گردند. به عنوان نمونه، منظومه ی شمسی ما هر ۲۳۰ میلیون سال به دور مرکز کهکشان راه شیری می چرخد. اگر تمدن های بیگانه در منظومه هایی دور از هم شکل گیرند (نظیر منظومه ی شمسی ما که در نقطه ای دورافتاده از کهکشان خود واقع شده)، بهتر است که پیش از سفر صبر کنند تا مسیر حرکت منظومه ی ستاره ای، آن ها را به نقطه ای نزدیک تر به منظومه ی سکونت پذیر احتمالی برساند. پس از انجام چنین سفری آن ها می توانند مجددا منتظر فرارسیدن فاصله ی بهینه ی بعدی برای عزیمت به منظومه ی دیگر باشند. پروکسیما قنطروس، نزدیک ترین ستاره به خورشید بیش از ۴.۲۵ سال نوری با ما فاصله دارد.
🔶 بنابر چنین سناریویی، توسعه ی تمدن بیگانگان با سرعت چندانی پیش نخواهد رفت. بیگانگان آن قدر صبر می کنند تا منظومه ی ستاره ای آن ها به اندازه ی کافی به یک منظومه ی دیگر با احتمال وجود سیارات سکونت پذیر نزدیک شود.کارول نلنبک می گوید:
🔷 اگر این مدت کافی به معنی یک میلیارد سال باشد، می توان پاسخی برای پارادوکس فرمی متصور شد. جهان های قابل سکونت به حدی نادر هستند که شما مجبور هستید زمانی بسیار بیش تر از طول عمر احتمالی یک تمدن صبر کنید تا بتوانید به آن دسترسی پیدا کنید.
🔶 پژوهشگران برای بررسی سناریوهایی مبنی بر وجود احتمالی بیگانگان، از مدل هایی عددی بهره گرفتند تا بتوانند سرعت توسعه ی تمدن ها را در کهکشان شبیه سازی کنند. آن ها عوامل متنوعی را نظیر فاصله ی یک تمدن فرضی در مجاورت منظومه ی شمسی، دامنه ی حرکتی و سرعت فضاپیماهای میان ستاره ای و نرخ پرتاب این نوع ادوات را در محاسبات خود لحاظ کردند. مانند کاوشگر ویجر ناسا در فضا. ویجر ۲ در سال ۱۹۷۷ به فضا پرتاب شد و در سال ۲۰۱۸ به فضای میان ستاره ای رسید.
#فرازمینیها #فضا #ناسا #موجودات_عجیب #عظمت_جهان_هستی #عجایب_جهان_هستی #عجایب_خلقت #عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه....👇👇
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
آیا بیگانگان فرازمینی ممکن است در گذشته به زمین آمده باشند ⁉️👽🛸✨ قسمت (دوم) 2️⃣ 🔷بگفته مایکل ها
آیا بیگانگان فرازمینی ممکن است در گذشته به زمین آمده باشند ⁉️👽🛸✨
قسمت (پایانی) 3️⃣
🔶 البته این تیم تلاشی برای طرح انگیزه و نیات بیگانگان از سفر فضایی نداشته است؛ موضوعی که کاوش در آن خود به منزله ی درگیری در انواع دیگری از پارادوکس های فرمی خواهد بود. کارول نلنبک می افزاید: تلاش ما بر این بوده که به مدلی دست یابیم که با کم ترین میزان فرضیات در حوزه ی جامعه شناسی درگیر باشد.
🔷 پژوهشگران نشان داده اند که کهکشان راه شیری می تواند میزبان تعداد زیادی منظومه ی ستاره ای مشابه باشد که ما هیچ گونه درکی از آن نداریم. این نتیجه گیری حتی برای تحلیل هایی با مقادیر سرعت و تعداد دفعات بیشتر از سفرهای فضایی بیگانگان نیز صدق می کند. کارول نلنبک توضیح می دهد:
🔶 هر منظومه ای می تواند سکونت پذیر باشد و می توان در آن استقرار یافت؛ اما آن ها به ملاقات ما نمی آیند چون به اندازه ی کافی به ما نزدیک نیستند.
🔷 با این حال وی اذعان می کند که البته امکان پذیر بودن یک موضوع با محتمل بودن آن تفاوت بسیاری دارد. سیارات مشابه زمین از ابعاد و ترکیبات مختلفی بهره می برند.
🔶 تا به امروز، ما حدود ۴ هزار سیاره در خارج از منظومه ی شمسی کشف کرده ایم ولی هیچ یک دارای حیات نبوده اند. اما ما هنوز تمام تلاش خود را به کار نگرفته ایم: حداقل ۱۰۰ میلیارد ستاره و البته تعداد بسیار بیش تری سیاره در منظومه ی شمسی وجود دارد. مطالعه ای دیگر نشان می داد که بیش از ۱۰ میلیارد سیاره ی شبیه زمین در کهکشان ما وجود دارد. نویسندگان مطالعه ی اخیر آورده اند که استنباط ما از عدم وجود حیات فرازمینی براساس جست وجوی فعلی مانند آن است که با ندیدن دلفین در فضایی به اندازه ی یک استخر این طور نتیجه گیری کنیم که هیچ دلفینی در اقیانوس وجود ندارد!
🔷 یکی از اجزای کلیدی دیگر پیرامون مباحثات حیات فرازمینی چیزی است که هارت از آن تحت عنوان «حقیقت A» یاد می کند: هیچ بازدیدکننده ای از فضای میان ستاره ای اکنون روی زمین دیده نمی شود و هیچ نوع شواهدی مبنی بر سابقه ی چنین بازدیدی در گذشته به چشم نمی خورد. با این حال، نویسندگان مطالعه ی اخیر می گویند این بدان معنا نیست که هرگز بیگانه ای روی زمین نبوده است.
🔶 در ۲۹ مارس ۱۹۹۵، تعدادی از معترضان با تظاهرات در مقابل دیوان محاسبات آمریکا در واشگتن دی سی سعی کردند توجه افکار عمومی را معطوف پرونده ای کنند که طی آن قرار بود دیوان محاسبات حادثه ی سقوط یک بالن جوی را در منطقه ی روزول از نیومکزیکو را بررسی کند. بسیاری از معترضان بر این باور بودند که حادثه ی سال ۱۹۴۷، ناشی از برخورد یک یوفو بوده است.
🔷 اگر یک تمدن بیگانه میلیون ها سال پیش به این سیاره آمده باشد، نباید انتظار داشت اثر قابل توجهی از آن بازدید باقی مانده باشد
نویسندگان می گویند با احتساب عمر ۴،۵ میلیارد ساله ی زمین، اگر یک تمدن بیگانه میلیون ها سال پیش به این سیاره آمده باشد، نباید انتظار داشت اثر قابل توجهی از بازدید آن ها باقی مانده باشد. آن ها به نتایج پژوهش دیگر اشاره دارند که می گوید، ما احتمالا قادر به کشف هیچ گونه شواهدی از بازدید بیگانگان در گذشته نیستیم.
🔶 حتی ممکن است بیگانگان در گذشته ای نه چندان دور که ما حضور داشته ایم، از نزدیکی زمین عبور کرده باشند ولی تصمیم گرفته اند ملاقاتی از نزدیک نداشته باشند. نویسندگان از این رفتار با نام «اثر آئورورا» یاد کرده اند؛ نامی که برگرفته از رمانی از کیم استنلی رابینسون ، نویسنده ی آمریکایی ژانر علمی تخیلی است.
🔷 آنچه که پژوهشگران در ادامه می گویند، عجیب تر است؛ ممکن است بیگانگان تمایلی به بازدید از سیاره ای نداشته باشند که قبلا در آن حیات وجود داشته است؛ چرا که چنین رفتاری می تواند تجسمی از رفتار مشابه انسان ها در تمایل به سلطه جویی تلقی شود.
🔶 پژوهشگران تمامی ملاحظات ممکن را در نظر گرفته اند؛ البته با این پیش فرض که بیگانگان تنها در بخشی از سیاراتی که بدان سفر کرده اند، سکونت خواهند گزید. با این حال آن ها اذعان دارند که اگر تعداد کافی از این سیارات قابل سکونت در فضا موجود بود، بیگانگان می بایست تاکنون در تمامی کهکشان حضور محسوس داشته باشند. در حال حاضر، پژوهشگران معتقد هستند که نباید به خاطر عدم موفقیت در کشف نشانه ای از وجود حیات در جهان ناامید شویم. کارول نلنبک می گوید:
🔷 این بدان معنا نیست که ما تنها هستیم؛ بلکه این یعنی سیارات قابل سکونت احتمالا بسیار نادر بوده و دسترسی به آن ها دشوار است.
🔶 با ساخت و پرتاب تلسکوپ های جدید به فضا طی سالیان آتی انتظار می رود که توانایی ما در کشف و شناسایی سیارات قابل سکونت دیگر با افزایش چشمگیری مواجه شود.
#فرازمینیها #فضا #ناسا #موجودات_عجیب #عظمت_جهان_هستی #عجایب_جهان_هستی #عجایب_خلقت #عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
انحراف صوفیه در اعتقاد به امام عصر (عج)👆
#صوفیه
#اباحی_گری
#شطح_گویی_صوفیان
#شاهد_بازی_صوفیه
#رقص_سماع
#وحدت_وجود
#ریاضتهای_شیطانی
#فرقه_سازی_دراسلام
#بدعت_در_دین
#پرستش_انسان
#پرستش_جن_شیطان
#وحدت_وجود
#مدعیان_دروغین
#ادعاهای_عجیب
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
شبهجنبشهای معنوی چه تفاوت های با فرقه دارد⁉️👹👆 #عرفان_های_کاذب #عرفان_های_نوظهور #انسان_محوری #انس
شبهجنبشهای معنوی چه تفاوت های با فرقه دارد ⁉️👹
قسمت (اول)1️⃣
🔷 شبهجنبشهای معنوی در ابتدا به عنوان فرقه تلقی میشدند. فرقه نوعی بار مفهومی منفی دارد که اختلاف، تفرقه و هنجارشکنی را تداعی میکند. در قلمرو مسائل دینی و معنوی، فرقهها اعتقادات عمومی را پشت سر میگذارند و سنتهای مقبول را در هم میشکنند.[1]
🔶 اما بسیاری از شبهجنبشهای معنوی، خود را دینی ارزیابی نمیکنند و نمیتوان آنها را با چارچوبهای دینیِ مشخص سنجید و چنین گفت که آنها از برخی اصول اسلام یا برخی اصول مسیحیت عدول کردهاند. همچنین جنبههای جداییطلبانهای که معمولا در فرقههای مذهبی دیده میشود، در بسیاری از آنها وجود ندارد، بلکه برعکس میکوشند خود را در چارچوب جامعه تعریف کنند.
🔷 مارگارت تالر سینگر، پیشرو در تحلیل آسیبشناسی فرقههاست و میکوشد با رویکردی روانشناختی و جامعهشناختی مفهوم فرقه را تعریف کند. ویژگیهایی که او برای یک فرقه توضیح میدهد، از این قرار است:[2]
🔹 رهبری مستبد؛
🔹ساختار سلسله مراتبی قدرت؛
🔹 مغزشویی یا استفاده از تکنیکهای مجابسازی.
🔶 این سه ویژگی در مجموع میتواند معرّف یک فرقه باشد. فقدان هرکدام از آنها موجب خروج موضوع از تعریف فرقه میشود. در این میان ویژگی سوم از اهمیت بیشتری برخوردار است. سینگر به موضوع مجابسازی یا مغزشویی به تفصیل پرداخت و هفت راهکار برای انجام عملیات مغزشویی معرفی کرد:
1️⃣ فریب: از طریق آراستن ظاهر فرقه و پنهان نگهداشتن عملکردها و اعتقادات واقعی، افراد را میفریبند و به فرقه جذب کنند.
2️⃣ ویژهسازی: القای رهبران فرقه به اعضا که تنها در تشکیلات آنها و با اطاعت از دستورهای آنها نجات مییابند.
3️⃣ ایجاد ترس: ترس همیشگی اعضا از رهبر فرقه و تشکیلات؛ زیرا رهبر مدعی اقتدار مستقیم از جانب خدا برای کنترل تقریبا تمام شئون زندگی فرقه است و افراد حق اعتراض و پرسش ندارند.
4️⃣ بمبباران عشق و کنترل روابط: برای هر عضو جدید، به سرعت دوستانی انتخاب میکنند و به تدریج به او میفهمانند که مخالفت با فرقه سبب از دستدادن تمام دوستان تازهاش میشود. از سوی دیگر سعی میکنند ارتباطات گذشته فرد را با دوستان و حتی خانواده قطع کنند.
5️⃣ کنترل اطلاعات: به عضو فرقه تلقین میکنند که مطالب و اطلاعات خارج از فرقه، غیرواقعی و شیطانی است و فقط باید به آنچه در فرقه فرا میگیرد، اعتماد کند.
6️⃣ ساختار گزارشدهی: اعضا موظفاند مراقب هم باشند و گزارش وضعیت یکدیگر را به مراتب بالاتر فرقه ارائه دهند.
7️⃣ کنترل زمان: با ملاقاتها، فعالیتها و مأموریتهای طولانی، اعضا را مشغول نگه میدارند تا فرصتی برای تفکر، کسب اطلاع از سایر راهها و تردید در عقاید و آرمانهای فرقه نداشته باشند.
🔶 موضوع مغزشویی مورد نقدهای فراوانی قرار گرفته است. البته این کارها کموبیش در برخی شبه جنبشهای معنوی انجام میشود؛ اما در یک خانواده یا گروههای فرهنگی و اجتماعی سالم نیز ممکن است کمی از این برنامهها و شیوهها اجرا شود تا اعضاء با تمرکز و آرامش فکری به سوی اهداف مشترک حرکت کنند.
🔷 به هرروی انسانها دارای شعور و اختیار هستند و میتوانند در هر مرحلهای تصمیم بگیرند و به عضویت فرقه درنیایند و یا از آن جدا شوند؛ چنانچه بسیاری از افراد پس از مدتی از فرقهها جدا میشوند و به مخالفت با آن میپردازند.
🔻پینوشت:
[1]. جامعهشناسی دین، همیلتون، 1377، ترجمه محسن ثلاثی، تهران، تبیان، ص 339-341.
[2]. Margaret Thaler, lalich, Janja .Singer, 1996
#عرفان_های_کاذب
#عرفان_های_نوظهور
#انسان_محوری
#انسان_گرایی
#اومانیسم
#اباحی_گری
#آتئیسم
#پرستش_جن_شیطان
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه....👇 👇
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
شبهجنبشهای معنوی چه تفاوت های با فرقه دارد ⁉️👹 قسمت (اول)1️⃣ 🔷 شبهجنبشهای معنوی در ابتدا به
شبهجنبشهای معنوی چه تفاوت های با فرقه دارد ⁉️👹
قسمت (پایانی) 2️⃣
🔶 بنابراین به نظر میرسد که تعریف مارگارت تالر سینگر از فرقه با تأکیدی که بر مغزشویی، گزارشدهی، کنترل زمان و سایر شاخصهای فرقه دارد، برای اطلاق به شبهجنبشها چندان قابل دفاع نیست.
🔷 البته ممکن است مواردی از شبهجنبشهای معنوی برخی از این ویژگیها را داشته باشند یا شواهدی مبنی بر مغزشویی در برنامههای آنها دیده شود؛ اما بسیاری از آنها این ویژگیها را ندارند.
🔶 بنا بر تعریفی که ازفرقه ارائه میشود، آنها اقلیتی جدا از جامعه هستند که افکار و ارزشهای خود را متفاوت و در غالب موارد در تعارض با جامعه ارزیابی میکنند و به همین علت نوعی از انزوای اجتماعی در رویکرد و رفتار آنها دیده میشود و اعضاء از درون فرقه کنترل شده و روابط آنها با خارج فرقه بسیار محدود است.
🔷 اما شبهجنبشهای معنوی برخلاف فرقهها اهل انزوا نیستند و برای رسیدن به مقبولیت اجتماعی تلاش میکنند. آنها میکوشند زیست اجتماعی کاملی داشته باشند و از ابزارهای ارتباطی و رسانهای زیاد استفاده میکنند تا افکار و ایدههای خود را با دیگران به اشتراک بگذارند.
🔶 آنها افکار عمومی را با ایدهها و دیدگاههای خود آشنا میکنند؛ بدون اینکه قصد به عضویت درآوردن کسی را داشته باشند. با او وارد گفتوگو میشوند و همین که افراد با ایدهها و افکار آنها آشنا شوند برایشان رضایتبخش است.
🔷 از کسی نمیخواهند تا عضویت رسمی آنها را بپذیرند؛ اگرچه ممکن است فضایی برای این کار باز کرده باشند و به صورت داوطلبانه فرصتهای ویژهای برای همکاری یا آموزش دیدن افراد فراهم کنند.
🔶 تفاوت مهم دیگر این است که فرقهها باورنامه و برنامۀ خاصی را دنبال میکنند، ولی شبهجنبشها در بسیاری از موارد مطالب مشابهی را ارائه میدهند. در واقع حذف یک شبهجنبش چیزی را از جامعه کم نمیکند و شبهجنبشهای دیگری هستند که همان مطالب را با کمی تفاوت به مردم ارائه دهند.
🔷 میتوانیم بگوییم شبهجنبشهای جایگزینپذیر هستند و برخلاف فرقهها در افکار و ارزشهای خود منحصر به فرد نیستند.
🔶 این دو ویژگی یعنی تلاش برای «مقبولیت اجتماعی» و «جایگزین پذیری»، شبهجنبشهای معنوی را به صورت یک جریان فرهنگی در آورده است که مجموعهای از ایدهها و تفسیرهای خاص انسان و جهان و ارزشهای معنوی را ارائه میدهند. نگرشی که به تدریج در جامعه گسترش مییابد و شبهجنبشهای گوناگون مثل موجهای متوالی میآیند و میروند و در مسیر عبور آنها این نگرشها و ارزشهای معنوی رسوب میکند.
🔷 این جریان فراگیر فرهنگی که از طریق رسوخ و رسوب، تغییراتی را در نگرشهای معنوی مردم ایجاد میکنند، نمیتوانیم فرقه بنامیم و شاید، شبهجنبشهای معنوی، نام مناسبی برای آنان باشد.
#عرفان_های_کاذب
#عرفان_های_نوظهور
#انسان_محوری
#انسان_گرایی
#اومانیسم
#اباحی_گری
#آتئیسم
#پرستش_جن_شیطان
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
نظر صدرالمتالهین«ملاصدرای شیرازی» در مورد صوفیان 👹👆
#صوفیه
#اباحی_گری
#شطح_گویی_صوفیان
#شاهد_بازی_صوفیه
#رقص_سماع
#وحدت_وجود
#ریاضتهای_شیطانی
#فرقه_سازی_دراسلام
#بدعت_در_دین
#پرستش_انسان
#پرستش_جن_شیطان
#وحدت_وجود
#مدعیان_دروغین
#ادعاهای_عجیب
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
از نگاه ابن جوزی تصوف دُچار تلبیس ابلیس شده است 👹👆
#صوفیه
#اباحی_گری
#شطح_گویی_صوفیان
#شاهد_بازی_صوفیه
#تحریف_پیامبران_الهی
#خلسه_نشئگی_توهم
#رقص_سماع
#وحدت_وجود
#ریاضتهای_شیطانی
#فرقه_سازی_دراسلام
#بدعت_در_دین
#پرستش_انسان
#پرستش_جن_شیطان
#وحدت_وجود
#مدعیان_دروغین
#ادعاهای_عجیب
#فرقه_های_عجیب
📝 اینجا بخوانید👇 👇
کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
از نگاه ابن جوزی تصوف دُچار تلبیس ابلیس شده است 👹👆 #صوفیه #اباحی_گری #شطح_گویی_صوفیان #شاهد_بازی_صوف
از نگاه ابن جوزی تصوف دُچار تلبیس ابلیس شده است 👹
🔷ابن جوزی شروع جریان تصوف را ریاضت نفس و مجاهده دانسته و سیر صوفی را برای رسیدن به جمال الهی سلوکی زاهدانه معرفی کرده است. او معتقد است جریان تصوف در ادامه دچار تلبیس ابلیس شده و به انحراف کشیده شده است. یکی از انحرافات ایشان بازداشتن صوفیان از کسب علم است که موجب انحرافات جدی در بدنه تصوف شد.
🔶 به نظر صاحبنظران حوزه تصوف، این جریان از آغاز تا کنون دچار فراز و فرودهایی بوده است که هر یک از محققین به نحوی و از نگاه خاصی بدان توجه داشته و آن را تحلیل کردهاند. یکی از کسانی که درباره تصوف سخن گفته است و در این حوزه صاحب آثاری است، ابوالفرج ابن جوزی است. او یکی از علمای اهل سنت بود که دیدگاه انتقادی درباره تصوف داشت .
🔷 برای اینکه روشن شود که تصوف چگونه شروع شد و چه سیری داشته، ناچاریم به نظر برخی از محققین که در این زمینه تحقیق کردهاند رجوع کنیم.
🔶 یکی از آنها ابن جوزی است. هرچند نظر او تام و کامل نیست، اما آشنایی با نظر او درباره سیر تصوف خالی از لطف نیست. او درباره سیر تصوف میگوید:
🔷 «اسم صوفی اندکی قبل از سال دویست هجری پیدا شد و صوفیان آن عهد، سخنان بسیاری در این موضوع گفتهاند که حاصل آن این است که تصوف عبارت است از ریاضت نفس و مجاهده، برای تبدیل اخلاق رذیله به اخلاق جمیله، از قبیل زهد و حلم و صبر و اخلاص و صدق و امثال آن که در دنیا و آخرت پسندیده است: همه مردم به رسوم متوسلاند، صوفیه به حقایق. مردم خود را به ظواهر شرع مکلف میشمرند و این قوم به حقیقت پرهیزگاری و صدق. بلی در اول این قوم اینچنین بودند.
🔶 بعد ابلیس آنها را فریفته، هر روز تلبیس تازهیی برای آنها پیش آورد و در هر قرنی این تلبیسها زیادتر شد، تا آنکه متاخرین آنها متمکن در تلبیس شدند. اصل تلبیس ابلیس این بود که صوفیه را از علم بازداشت و به آنها چنان وانمود کرد که مقصود واقعی از شرع، عمل است و بس و چون چراغ علم نزد آنها خاموش شد، ظلمات جهل مسلط گشت و دچار اشتباهات گوناگون شدند.
🔷 بعضی مقصود از شرع را ترک کامل دنیا شمرده، مال را کژدم دانستند و فراموش کردند که مال برای مصالحی خلق شده است. بعضی مصلحت بدن را کنار گذاشته، مبالغه بسیار به جا آوردند. حتی بعضی هیچ نمیخوابیدند. این مردم مقصدشان خوب بود، ولی طریقه وصول به آن غیر پسندیده بود.
🔶 بعضی به واسطه کمی علم، مطابق احادیثی رفتار میکردند که معنای آن را نمیفهمیدند. بعد دستهای پیدا شدند که در جوع و فقر و وساوس و خطرات صحبت داشتند، از قبیل حارث محاسبی که در کتابی در این موارد تصنیف کرد.
🔷 بعد دسته دیگری آمدند که تغییرات خاصی در تصوف دادند و تصوف را با صفات خاصی از سایر فرق متمایز کردند، از قبیل اختصاص به مرقعه و سماع و وجد و رقص و کف زدن و توجه زیاد به حد افراط در نظافت و طهارت.
🔶 به تدریج این طریقه نمو کرد و هر شیخی چیزی به آن افزود تا آکه که ادعای رویت خدا کردند و رویت خود را وافیترین علوم شمردند. حتی علم خود را علم باطن گفتند. در حالی که علم شریعت را علم ظاهر نامیدند.
🔷 بعضی از آنها را گرسنگی و ریاضتهای سخت به خیالات فاسده داشته، به داعیه عشق و دلباختگی پرداختند. مثل این که شخص صبیح المنظری را در خیال آورده به او عشق بورزند. خلاصه کفرها و بدعتها پدیدار شده، به طرق مختلفه منشعب شدند.
🔶 بعضی قایل به حلول گشتند، جمعی به اتحاد روی آوردند و همین طور دستخوش تلبیس ابلیس بودند تا ابو عبد الرحمن السلمی کتاب سنن برای آنها نگاشت و بدون استناد به اصول عملی، به تفسیر قرآن پرداخت.»[1]
🔷 ابن جوزی معتقد است تصوف در آغاز به سادگی سلوک میکرده و بعد دچار استحاله شده و به تدریج منحرف شده است.
🔶 اما ما میگوییم تصوفی که در زمان ائمه معصومین (علیهم السلام) بوجود آمد، همانطور که در احادیث مذمت صوفیه از آنها به بدی یاد شده است، ایشان جریانی انحرافی بوده و حداقل انحراف ایشان سلوک در غیر موضعی بوده است که خداوند برای ایشان ذکر کرده است. به همین دلیل اساس و منشا تصوف با انحراف آغاز شده است.
🔻پینوشت:
[1] ابن جوزی ابوالفرج، تلبیس ابلیس، ترجمه ذکاوتی قراگوزلو علیرضا، نشر دانشگاهی، تهران، ص 173 و 174
#صوفیه
#اباحی_گری
#شطح_گویی_صوفیان
#شاهد_بازی_صوفیه
#تحریف_پیامبران_الهی
#خلسه_نشئگی_توهم
#رقص_سماع
#وحدت_وجود
#ریاضتهای_شیطانی
#فرقه_سازی_دراسلام
#بدعت_در_دین
#پرستش_انسان
#پرستش_جن_شیطان
#وحدت_وجود
#مدعیان_دروغین
#ادعاهای_عجیب
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2