تشابه اثر شراب با سماع صوفیان 🍷👆
#صوفیه
#شاهد_بازی_صوفیه
#رقص_سماع
#وحدت_وجود
#ریاضتهای_شیطانی
#فرقه_سازی_دراسلام
#بدعت_در_دین
#پرستش_انسان
#پرستش_جن_شیطان
#وحدت_وجود
#مدعیان_دروغین
#ادعاهای_عجیب
#فرقه_های_عجیب
#فرقه_سازی_دراسلام
#بدعت_در_دین
#فرقه_های_عجیب
📝 اینجا بخوانید👇 👇
کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
تشابه اثر شراب با سماع صوفیان 🍷👆 #صوفیه #شاهد_بازی_صوفیه #رقص_سماع #وحدت_وجود #ریاضتهای_شیطانی #فرقه
تشابه اثر شراب با سماع صوفیان 🍷
مجالس صوفیان خصوصا سماع آنان، که همراه با غنا و رقص است بنا بر نظر اسلام حرمت دارد، حتی بعضی از مجالس آنان که همراه با جذبه و از خود بیخود شدن است هر چند با شنیدن آیات قرآن باشد، حرام است مانند حرمتی که بر اثر شراب وضع شده و عقل را زایل میکند.
بنا بر عقیدهی شیعه، حفظ عقل و خرد واجب است و باید از مواردی که عقل و هوش انسان را زایل میکند پرهیز کرد که خوردن شراب نیز یکی از این موارد است و دلیل آن روایتی از امام رضا (علیهالسلام) است که فرمودند: « خداوند، شراب را به جهت شراب بودنش تحریم نکرده، بلکه به دلیل اثر آن حرام کرده است بنابراین، هر چیزی را که اثر شراب داشته باشد، حرام است.»[نقدی جامع بر تصوف، ص193]
با توجه به این روایت، میتوان گفت سماع صوفیانه که همراه با جذبه و از خود بیخود شدن و مدهوش شدن است کاملا اثر شراب را داشته و عمل آن حرام است. چنانکه قشیری در باب سماع مینویسد: «از رویم درباره وجود صوفیان در وقت سماع پرسیدند که گفت ایشان معنیها بینند که دیگران آن را نبینند... از ایشان کس بود که جامه بدرد،کس بود که فریاد کند و کس بود که بگرید.»[رساله قشیریه، ص604] این مستی و زوال عقل در سماع صوفیان به حدی است که بعضی از آنان با انجام کارهای غیر طبیعی از جمله فروبردن آلاتِ تیز مانند چاقو به بدن خود، دردی را احساس نکرده و اینگونه در صدد گمراه کردن مردم هستند.
با توجه به روایاتی که در اینباره آمده، حتی اگر این جذبه و مدهوش شدن با شنیدن حدیث و آیات قرآن هم باشد، مورد مذمت قرار گرفته و این عمل را از ناحیه شیطان دانستهاند. چنانکه «جابر جعفی به امام باقر (علیهالسلام) عرض کرد: عدهای را میشناسم که هرگاه اندکی از آیات قرآن و حدیث خوانده شود، برخی از آنان از خود بیخود شده بهگونهای که اگر دست و پایش بریده شود احساس نمیکند. امام فرمود: «منزه است خدا! این عمل از ناحیه شیطان است، مؤمنان در قرآن چنین توصیف نشدهاند، بلکه صفات آنها نرمی و دلسوزی و اشک و بیم است.»[اصول کافی، ج2، ص616] بنابراین این جذبه و از خود بی خودشدن در سماع صوفیانه هر چند همراه با غنا و رقص نباشد، اما اگر اثر شراب که همان زایل شدن عقل است را دارا باشد حرام بوده و باید از آن پرهیز کرد.
پینوشت:
عاملی، حر، نقدی جامع بر تصوف، مترجم عباس جلالی، نشر انصاریان، قم، 1383، ص193.
هوازن قشیری، ابوالقاسم، ترجمه رساله قشیریه، به کوشش بدیع الزمان فروزانفر، انتشارات علمی و فرهنگی، چاپ چهارم، 1374، ص604
کلینی، محمد بن یعقوب، اصول کافی، انتشارات دارالثقلین، ج2، ص616.
#صوفیه
#شاهد_بازی_صوفیه
#رقص_سماع
#وحدت_وجود
#ریاضتهای_شیطانی
#فرقه_سازی_دراسلام
#بدعت_در_دین
#پرستش_انسان
#پرستش_جن_شیطان
#وحدت_وجود
#مدعیان_دروغین
#ادعاهای_عجیب
#فرقه_های_عجیب
#فرقه_سازی_دراسلام
#بدعت_در_دین
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
دیو ها وغول ها افسانه یا واقعیت 🗿👹👆
#نفیلیم_ها
#افسانه_های_باستانی
#فرازمینیها
#اجنه_فرازمینیها
#آنوناکی_جن
#اقوام_ناپدیدشده
#تمدنهای_ناپدیدشده
#عجایب_جهان_باستان
#عجایب_خلقت
#موجودات_عجیب
#ادعاهای_عجیب
#عظمت_جهان_هستی
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
animation.gif
68.6K
🏴@ferghe_mavara
▪️ خواب میگوید حسین
▪️ مهتاب میگوید حسین
▪️ ممبرو سجاده و محراب میگوید حسین
▪️ گاه میگوید حسین
▪️ ناگاه میگوید حسین
▪️ شمس و نجم و کهکشان و ماه میگوید حسین
▪️ فرارسیدن ماه محرم ایام حزن و اندوه اهل بیت (ع) تسلیت باد.🏴
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
علت شروع عزاداری قبل عاشورا 🏴 👆 #سنتهای_عزاداری_محرم #امام_حسین #حسین #ماه_محرم 📝 اینجا بخوانید👇 👇 ک
علت شروع عزاداری قبل عاشورا 🏴
برای امام حسین (علیه السلام) از روز اول محرم عزاداری میشود، و شروع مراسم عزاداری، قبل از سالروز شهادت امام حسین (عليه السلام) برای آمادگی و بهرهمندی از آثار زنده نگهداشتن این نهضت الهی میباشد، و طبق راهنمایی ائمه اطهار، در تمام مناسبتها یاد امام حسین (عليه السلام) احیا میگردد، که اوج آن در دههی اول محرم است.
شیعیان از طرف اهل سنت مورد سؤال قرار میگیرند که چرا برای امام حسین (علیه السلام) از روز اول محرم عزاداری میشود، در صورتیکه ایشان در روز دهم محرم به شهادت رسیدهاند.
در جواب به آنان میگوییم:
عزاداری قبل از عاشورا، مقدمه ورود در عزاداری روز عاشورا و برای بهرهمندی از آثار یادآوری قیام امام حسین (علیه السلام) است.
اصل عزاداری برای امام حسین (علیه السلام) از دستورات و مستحبات اکید شرع مقدس است، اما شکل، نحوه و زمان آن، از عادات و رسوم عرف تأثیر میپذیرد.
این نحوه عزاداری با تأسی از ائمه اطهار (علیهم السلام) انجام میشود و آن بزرگواران نیز از ابتدای محرم شروع به عزاداری و یادآوری امام حسین میکردند، چنانکه امام رضا (علیه السلام) میفرمایند: «وقتی ماه محرم فرا میرسید، در پدرم، امام کاظم (علیه السلام) آثار شادی دیده نمیشد و همواره غمگین بودند، روز دهم، روز مصیبت و اندوه و گریه او بود و میفرمود: در این روز بود که حسین (علیه السلام) را به شهادت رساندند.»[1]
عزاداری به این شکل عمومی در دهه اول، یک رسم است، یک سنّت فرهنگی است که پیامها و آثار خودش، (که از جملهی آن، زنده نگهداشتن یاد این نهضت میباشد) را دارد. مراسم عزاداری در دهه اول محرم، یک ذکر عمومی است، که همه را متوجه میکند و آنانکه از این نهضت بسیار دور شدهاند را نزدیک میکند. لذا عزاداری عمومی پس از پایان دهه به اتمام میرسد، اما یاد امام حسین (علیه السلام)، حرکت، جهاد و خط او فراموش نمیشود.
این عزاداریها در دهه اول محرم فرصت مناسبی است، برای تبیين اهداف عالی قیام حضرت سيد الشهداء (عليه السلام) و فلسفه سوگواری برای آن حضرت مانند: حيات مجدد اسلام و احيای سنت؛ حفظ مکتب و شريعت؛ تحکيم باورهای دينی مردم با آشنا شدن تودهها با معارف دينی؛ پيوند عميق عاطفی ميان امت والگوهای راستين؛ اعلام وفاداری نسبت به مظلوم و مخالفت با ظالم.
همچنین بعد از عاشورا و شهادت امام حسین (عليه السلام) عزاداری، مختصرتر تا اربعین امام حسین (عليه السلام) نیز ادامه دارد و در اربعین به اوج شکوه و عظمت خود میرسد، به طوریکه حتی گاهی عزاداریهای اربعین از ایام محرم هم بیشتر میباشد. تا آنجا که زیارت امام حسین (عليه السلام) در اربعین و اقامه عزا در کنار آن حضرت، جزء نشانههای یک شیعهی واقعی لقب میگیرد. چنانکه در روایتی، امام حسن عسکری (عليه السلام) بدان اشاره کرده و میفرماید: «علامات مؤمن پنج چیز است: اقامه پنجاه و یک رکعت نماز در شبانهروز (هفده رکعت واجب و سی و چهار رکعت نافله)، زیارت اربعین، انگشتر به دست راست کردن، جبین را در سجده بر خاک گذاشتن، در نماز بسم الله الرحمن الرحیم را بلند گفتن.»[2]
از آنجایی که مصیبت سید الشهدا از اعظم مصائب است، لذا توصیه شده تا اربعین آن حضرت عزاداری شود، چنانکه در روایتی از امام صادق (عليه السلام) نقل شده که فرمود: «ای زراره، آسمان چهل روز بر حسین (عليه السلام) خون گریه کرد و زمین چهل روز برای عزای آن حضرت گریست، به تیره و تار شدن و خورشید با کسوف و سرخی خود چهل روز گریست… و ملائکه الهی برای آن حضرت چهل روز گریستند.»[3]
بنابراین شروع مراسم عزاداری، قبل از سالروز شهادت امام حسین (عليه السلام) برای آمادگی و بهرهمندی از آثار زنده نگهداشتن این نهضت الهی میباشد، و طبق راهنمایی ائمه اطهار، در تمام مناسبتها یاد امام حسین (عليه السلام) احیا میگردد، که اوج آن در دههی اول محرم است.
پینوشت:
[1]. بحار الانوار، علامه مجلسی، بیروت: مؤسسة الوفاء، 1403ق، ج۴۴، ص۲۸۴.
[2]. تهذیب الاحکام، شیخ طوسی، تهران: دار الكتب الإسلامية، 1365ش، ج۶، ص۵۲.
وسائل الشیعه، شیخ حر عاملی، قم: مؤسسة آل البيت، 1414ق، ج14، ص478.
[3]. بحار الانوار، علامه مجلسی، بیروت: مؤسسة الوفاء، 1403ق، ج45، ص206.
مستدرک الوسائل، میرزای نوری، بیروت: مؤسسة آل البيت (ع) لإحياء التراث، 1408ق، ج10، ص313.
#سنتهای_عزاداری_محرم
#امام_حسین
#حسین
#ماه_محرم
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
کمسیون Pontificia Commissione Biblica ✝️👆
#تحریف_مسیحیت
#بدعت_دردین_مسیح
#تحریف_تورات_انجیل
#مدعیان_دروغین
#قرون_وسطی_شکنجه
#تفتیش_عقاید_کلیسا
#پرستش_انسان
#پرستش_جن_شیطان
#فرقه_سازی_درمسیحیت
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
🏴عصر صفوی نقطه آغاز عزاداری به صورت جدی در ایران 🏴 #سنتهای_عزاداری_محرم #امام_حسین #حسین #ماه_محرم 📝
🏴عصر صفوی نقطه آغاز عزاداری به صورت جدی در ایران 🏴
قسمت (اول) 1️⃣
سوگواري و مرثيه سرايي براي سالار شهيدان (ع) در زمان ائمه معصومين(ع) رايج بوده و همچنين بر تداوم آن توصيه شده است.
بزرگان دين نيز همواره شيعيان را بر ادامه اين امر مقدّس توصيه ميفرمودند؛ اما اين كه آيا عزاداري مرسوم زمان ما از همان ابتدا و از عصر امامان معصوم(ع) بوده يا پس از آن ها رايج شده است، به نظر ميرسد كه بعضي از شيوه هاي عزاداري، به ويژه تعزيه خوانيها، بعد از ائمه(ع) به وجود آمده است. هر چند برخي، تاريخ شروع عزاداري به اين سبك را به دوره حكومت آلبويه نسبت داده اند، ولي روضه خواني يا قرائت كتاب «روضة الشهداء» و كتاب های مشابه بر روی منبر یا در میان مردم از دوره صفويه شروع شد.
مراسم عزاداری قبل از صفویه 🔻
📝نخستین سوگواری و عزاداری برای امام حسین (ع) و یارانش توسط خانواده ی ایشان برگزار شد. امام سجاد(ع) و حضرت زینب(س) به نوحه سرایی و عزاداری برای شهدای کربلا پرداختند. این اقدام ایشان موجب شد که کوفیان که در شهادت امام و یارانش نقش مستقیم داشتند، از عمل خود پشیمان و شرمنده شوند و در کوی و بازار به عزاداری بپردازند.
متأسفانه مورخان از بازتاب واقعه کربلا در شهرهای ایران اطلاعی نمی دهند، جز اینکه مؤلف گمنام تاریخ سیستان در این زمینه بیان می دارد چون این خبر به سیستان آمد، مردمان سیستان گفتند نه نیکو طریقتی بر گرفت یزید که با فرزندان رسول (ص) چنین کردند، پاره ایی شورش اندر گرفت.
شرکت گسترده ی ایرانیان در قیام عربی-ایرانی مختار، گواه این است که سرزمین و مردم ایران بستر مناسبی برای گسترش تشیع و عقاید آن دارند. البته نقش داعیان عباسی را در آگاهی دادن به ایرانیان در مورد واقعه ی کربلا نباید نادیده گرفت، آنها برای بر انگیختن احساسات مردم، فهرستی از مظالم بنی امیه را نسبت به خاندان پیامبر(ص) تهیه کرده و به آگاهی آنها می رساندند.
پس از تشکیل حکومت بنی عباس و ناکام ماندن شیعیان برای تشکیل حکومت علوی آنان از تلاش و تکاپو دست برنداشتند و همواره با برگزاری مجالس عزاداری و وعظ و خطابه سعی نمودند زمینه ی مناسب را برای تشکیل حکومت فراهم آورند. ابن قولویه روایت می کند که در زمان امام صادق(ع) اطراف کوفه و دیگر نواحی از زن و مرد برای زیارت قبر امام حسین(ع) و یارانش به کربلا می رفتند و به قرائت قرآن، ذکر مصائب و نوحه گری و مرثیه سرایی می پرداختند.
حضور امام رضا (ع) در خراسان و اهتمام ایشان در برگزاری مراسم عاشورا از مهمترین عوامل انتقال فرهنگ عاشورا به ایران بوده است و متعاقب آن، سادات که به سبب حضور امام در خراسان به این خطه مهاجرت کردند و با شهادت آن حضرت در اقصی نقاط ایران بویژه صفحات شمالی یعنی طبرستان و مازندران پراکنده شدند.
پس از آن در سال 352 به امر معزالدوله بویه مراسم عزاداری در بغداد به صورت رسمی و گسترده برگزار شد و این مراسم مبنای مراسم سوگواری ایرانیان گردید. به روایت ابن اثیر معزالدوله در10 محرم سال 352به مردم دستور داد که دکانها و اماکن کسب را تعطیل کنند و سوگواری نمایند و قباهای سیاه مخصوص عزا بپوشند. در شهر بگردند بگریند و بر سر و سینه بزنند و نوحه ی حسین ابن علی (ع)را بخوانند.
با افول قدرت سلسله ی ایرانی آل بویه و غلبه ی حکومت های غیر شیعی اوضاع بر شیعیان سخت شد. با وجود منع برگزاری رسمی و گسترده ی مراسمات عزاداری، شیعیان نه تنها سنت عزاداری را فراموش نکردند بلکه با گذشت زمان زمینه ایی فراهم آوردند که این گونه مراسمات در بین سنیان معتدل نیز رواج پیدا کند. در قرن ششم با توجه به آشکار شدن خط اعتدال در بین اهل سنت مشاهده می شود نزاع بین شیعیان و اهل سنت در بغداد فروکش میکند، در این زمان دو واعظ معروف بغداد که هر دو از اهل سنت بودند برای ابا عبدالله (ع) رضه خوانی میکردند. یکی از آنان علی بن حسین غزنوی حنفی بود و دیگری امیر عبادی که ابن جوزی گزارشهایی از منبرهای او ارائه میکند.
#سنتهای_عزاداری_محرم
#امام_حسین
#حسین
#ماه_محرم
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد....