💢تنبّه به ضرورت تاریخیِ حلقههای میانی
[یکم]. واقعیّتی که در عمل با آن مواجه هستیم، «نیروهای انقلابی» است و نه «جبهۀ انقلاب».
چسبندگیها و پیوستگیها، اندک هستند و هر نیرویی، بنا به تشخیص و بضاعت خودش، کنش دارد و نمیداند دیگران چه طرحی دارند. نقشۀ عملیاتیِ واحدی در میان نیست؛ چون یک «قرارگاه مرکزی» در عرصۀ فرهنگ و معرفت وجود ندارد. اگر در #جنگ_هویّتی و شناختی به سر میبریم، بهحتم باید در پی انجام عملیات مشترک و تقسیمکار باشیم و این مستلزم وجود قرارگاه هست. شوکها و موجهای فرهنگی در سالهای آغازین دهۀ هفتاد، نیروهای انقلابی را برانگیخت تا به تشکیلات و همبستگی و همافزایی رو بیاورند و طرحهای ذهنیشان را با یکدیگر در میان بگذارند و همگی، در یک خط واحد به حرکت درآیند. در آن سو، حلقۀ کیان قرار داشت که از سالهای پیش، حیات گروهی و حلقهای خویش را آغاز کرده بود و بهصورت جمعی و تشکیلاتی عمل میکرد، اما در این سو، تازه چنین تنبّه و توجّهی پدید آمده بود. بااینحال، متأسفانه این اجتماعاتِ انقلابیِ نخبگانی نیز دوام نیاوردند. هنگامیکه علامه مصباح، به تقابل با موج #اصلاحطلبیِ_سکولار رو آورده بود و میکوشید با رویکرد فلسفی خویش، بنیانهای معرفتی آنها را بیثبات کند، رهبر انقلاب به ایشان گفته بودند که برای این مواجهه و تقابل، نیاز به یک اجتماعِ معرفتی دارید و باید از طریق تشکیلاتِ منسجم پیش بروید تا شخص شما، کمتر در معرض ترور شخصیّت و تخریب قرار بگیرید. بر همین اساس بود که ایشان، #کانون_طلوع را تأسیس کرد. البته سالها طول کشید تا این کانون، فعلیّت و عینیّت بیابد و به میدان مواجهه وارد بشود. پژوهشگاه فرهنگ و اندیشۀ اسلامی نیز طرح دیگری برای مواجهۀ معرفتی با جریان دگراندیشِ #حلقۀ_کیان بود و هرچه که در توان داشت را برای ایجاد یک جبهۀ معرفتی به کار گرفت و خوش درخشید، اما در دهههای بعد، بهتدریج دچار سردی در میدان و عینیّت شد و تا حدی، ماهیّت و غایت دانشگاهی یافت. #مؤسسۀ_امام_خمینی نیز که علامه مصباح در رأس آن قرار داشت، از چنین آفتی مصون نماند. بهاینترتیب، عرصۀ عمومی از دست رفت و ذهنیّت اجتماعی به فراموشی سپرده شد. فتنۀ سال هشتادوهشت، تکانۀ بزرگ و خطرناکی بود که نیروهای انقلابی را به بازیابی و خودانتقادی و ایجاد تشکیلات سوق داد و این وضع، تا سالهایی ادامه یافت، ولی دوباره روزمرّگی و فرسودگی حاکم گردید و «حیات جبههوار»، از دست رفت.
[دوم]. پس از آنکه رهبر انقلاب در سال نود و هشت، از «حلقههای میانی» سخن به میان آوردند و نخبگان و سرآمدان و فرهیختگان انقلابی را به کنشگری در عرصۀ غیررسمی و هدایت جریان اجتماعی و عمومی دعوت کردند و سازوکار تحقّق #گام_دوم_انقلاب را راهاندازی همین حلقهها معرفی کردند، اندک اعتنا و اهتمامی نمایان شد ولی هرگز به مرحلۀ عمل و اجرا نرسید. ازاینرو، ما همچنان گرفتار سستی و ضعف در عرصۀ عمومی هستیم و نمیتوانیم ذهنیّت اجتماعی را راهبری و صورتبندی کنیم. اکنون، نه کسی بهعنوان #پدر_فکری و معنوی در جمع و جریان نیروهای انقلابی حضور دارد، نه #نقشۀ_راه نگاشتهایم، نه به #اجماع و اتّفاق دست یافتهایم، نه ظرفیّتها و قابلیّتهای یکدیگر را میشناسیم و به کار میگیریم، و نه... . فقط پارهای رخدادهای گذرا، موجب میشوند که فعالیّتها و تحرّکاتی انجام شوند که البته آنها هم جنبۀ جمعی و تشکیلاتی ندارند. بهترین کسیکه میتوانست جریان انقلابی را در یک راستا، بسیج و متفق گرداند، #علامه_مصباح بود که از میان ما رفت. اینک هیچیک از نیروهای فکری و فرهنگی، در سطح ایشان نیستند و چنین قدرتی را ندارند. ازاینرو، بهناچار باید به حداقلها اکتفا کرد و مسیر را از طریق ساختار شورایی طراحی کرد. میتوان نیروهای فکری و فرهنگی انقلاب را – و نه نیروهای سیاسی و مدیر را که دغدغههای دیگری دارند و ذهنیّت معرفتی و بدنۀ اجتماعی ندارند – در قالب مجموعهای از حلقههای میانی، گرد هم آورد و جریان حلقههای میانی را پدید آورد. نیروهایی که زمینههای کنشیِ مشترک و مشابه دارند، باید حلقهبندی و جایابی ساختاری بشوند و در نسبت با تحوّلات و رخدادها و اقتضاها، موضعگیری و هدایتگری کنند. این امکان، اکنون وجود دارد، بلکه باید گفت ما با یک ضرورت تاریخی، مواجه هستیم. نباید به تحزب و انتخابات و قدرت رسمی و نهادهای حاکمیّتی، دل بست، بلکه باید عرصۀ غیررسمی را جدّی انگاشت و ذهنیّت جمعی را #بازسازی_انقلابی کرد. باید در عمق جامعه، #گفتمان_انقلابی آفرید و آن را بسط داد.
#جمشیدی
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ🔥🦅🦅ঊঈ═┅─
💢 مشاور جوان استاندار #کهگیلویهوبویراحمد در ادامه دیدارهای خود با مسئولین ادارات و نهادهای مختلف در سطح استان با #امام_جمعه و #فرماندهی_سپاه ناحیه شهرستان #گچساران دیدار و گفتگو کرد.
👈 در این دیدار مهندس #حبیب_دیبا ، رویکرد، دیدگاه و حرمت #دولت_چهاردهم و بالاخص #استاندار_کهگیلویه_و_بویراحمد را نسبت به شأن و #منزلت_روحانيت را ستود و گفت نظر بر آن است که در تمامی امورات از نظرات اين بزرگواران استفاده شود.
□ #مشاور_جوان_استاندار همچنین جوانان را مظهر امید و آینده جامعه اسلامی دانست و گفت:
جوانان جامعه ما نياز مبرم به ارشاد و راهنمايی روحانيت دارند و امروز در جهت انجام برنامهها و طرحهای مربوط به حوزه جوانان خواهان به همكاری هستيم.
#رویکرد_مثبت
#سرمایه_امید_و_ایمان
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
فتـــح قلّهها بسوی ظهور
💢 دیدار و گفتگوی #مشاور_امور_جوانان استاندار کهگیلویه و بویراحمد با #امام_جمعه و #فرمانده_سپاه ناحیه شهرستان #گچساران
مشاور جوان استاندار کهگیلویهوبویراحمد در ادامه دیدارهای خود با مسئولین ادارات و نهادهای مختلف در سطح استان با امام جمعه و فرماندهی سپاه ناحیه شهرستان گچساران دیدار و گفتگو کرد.
👈 در این دیدار مهندس #حبیب_دیبا ، رویکرد، دیدگاه و حرمت #دولت_چهاردهم و بالاخص #استاندار_کهگیلویه_و_بویراحمد را نسبت به شأن و منزلت روحانيت را ستود و گفت نظر بر آن است که در تمامی امورات از نظرات اين بزرگواران استفاده شود.
□ مشاور جوان استاندار همچنین جوانان را مظهر امید و آینده جامعه اسلامی دانست و گفت:
جوانان جامعه ما نياز مبرم به ارشاد و راهنمايی #روحانيت دارند و امروز در جهت انجام برنامهها و طرحهای مربوط به حوزه جوانان خواهان به همكاری هستيم.
ایشان همچنین كسب عناوين و افتخارات توسط جوانان در عرصههای مختلف را مايه مباهات و افتخارات ايرانيان دانست.
○مهندس دیبا افزود که با توكل به خداوند متعال و پشتيبانی ملت ايران، جوانان ما هر روز حماسهای جديد خلق میكنند و عزت و سرافرازی را #برای_مردم و كشور به ارمغان میآوردند که این همه هنرنمایی از طرف آنان نیاز و حمایت مسئولین در ردههای مختلف را میطلبد.
○ #مشاور_جوان_استاندار گفت: متاسفانه در گذشته #جايگزين_شدن_سياسیكاری_بجای_شايستهسالاری ، #عدم_سازماندهی_جوانان_كارآمد و #جلوگيری_از_فرار_مغزها ، #تعارض_و_منافع_شخصی ، #صوریبودن_نظارتها_از_ادارات ، #عدم_زيرساختهای_آموزشی و #عدم_توجه_مسؤلين_به_معظلات_جوانان از مهمترين مشكلات جوانان در منطقه است كه هم اکنون به جديت خواستار رفع اين مشكلات هستيم.
□ وی در پایان بار دیگر توانایی و لیاقت جوانان استان را ستود و گفت: استان #كهگيلويهوبويراحمد داری جوانان متعهد، متخصص و توانمند است كه استفاده از ظرفيت جوانان در تمامی دستگاهای اجرائی موجبات پيشرفت و توسعه استان میشود و ان شاءالله به ياری خداوند و تاكيد استاندار محترم شناسايی و #شبكهسازی_نيروهای_جوان دغدغهمند و تحولخواه در سطح استان كهگيلويه وبويراحمد و استفاده از نظريات و ايدههای آنان يكی از مهمترين رويكردی است كه بر اساس سياستهای #دولت_وفاق و باتوجه به نگاه ويژه دولت چهاردهم به جوانگرايی و استفاده بهينه از افراد نخبه دارای برنامه، و جوان در امور اجرائی ، سازمانها و نهادهای وابسته به دولت برنامهريزی شده است و در آينده طبق زمانبندی مشخص ، اجراء خواهد شد.
▪ در ادامه امام جمعه شهرستان گچساران ضمن تقدیر و تشکر و سپاس از رویکرد مثبتی که دولت و شخص استاندار کهگیلویه و بویراحمد نسبت به جوانان دارد، این حرکت را مثبت و قابل تقدیر دانست و گفت: #نهاد_امام_جمعه در همه احوال یار و یاور خدمتگزاران صدیق به نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده و هست و در جهت تحقق آرمانهای مقدس نظام همواره پایبند میباشد.
□ حاج آقا سید #عنایتالله_هاشمیمنش دیدگاه شخص استاندار نسبت به جوانان و مجموعه فعالیتهای آنان را ستود و گفت: انتظار میرود که همین #رویکرد_مثبت در جامعه پیاده گردد و شعارهای همگانی رئیس محترم جمهور که با موضوع وفاق ملی مطرح گردیده است نوعی امید را در بین جامعه و بالاخص جوانان ایجاد نماید.
امام جمعه گچساران در پایان از #مشاور_جوان استاندار تشکر و برای ایشان و مجموعه استانداری کهگیلویه و بویراحمد آرزوی موفقیت نمود.
#بلادشاپور
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
سلام علیکم
👈 "ائتلاف استراتژیک ایران و روسیه؛ آیا نظم جهانی تغییر خواهد کرد؟"
عرض ادب و احترام فراوان خدمت شما عزیزان
امشب قصد داریم در مورد معاهده راهبردی ایران و روسیه صحبت کنیم
این معاهده یه جور قرارداد دوستی و همکاری بین ایران و روسیه است که قراره روابط بین دو کشور رو محکمتر کنه و تو خیلی از زمینهها مثل امنیت، اقتصاد، سیاست، و انرژی با هم همکاری کنن. حالا بخشهای مهمش رو ساده براتون توضیح میدم:
□ ۱. احترام و رفاقت:
ایران و روسیه به هم قول دادن که به استقلال، حاکمیت، و تمامیت ارضی همدیگه احترام بذارن. یعنی نه تو کار هم دخالت کنن، نه اجازه بدن کسی از خاکشون برای اذیت کردن طرف دیگه استفاده کنه.
□ ۲. کمک نکردن به دشمن:
اگر کسی به ایران یا روسیه حمله کنه، اون یکی کشور نه تنها کمک به متجاوز نمیکنه، بلکه تلاش میکنه این دعوا رو از طریق قوانین بینالمللی و صلحآمیز حل کنه.
□ ۳. همکاری اطلاعاتی و امنیتی:
نهادهای امنیتی دو کشور قراره با هم اطلاعات رد و بدل کنن و با همکاری، جلوی تهدیدهای مشترک مثل تروریسم یا خرابکاری رو بگیرن.
□ ۴. اقتصاد و انرژی:
قراره تو حوزه انرژی (مثل نفت و گاز) و پروژههای اقتصادی همکاری کنن. حتی برنامه دارن یه سیستم پرداختی راه بندازن که نیاز به دلار و تحریمهای آمریکا رو دور بزنه.
□ ۵. صلحآمیز بودن انرژی هستهای:
ایران و روسیه توی انرژی هستهای صلحآمیز، مثل ساخت نیروگاه، با هم کار میکنن.
□ ۶. جلوگیری از تجزیهطلبی:
هیچ کدوم از دو کشور اجازه نمیدن کسی از خاکشون برای راه انداختن دعواهای قومی یا تجزیهطلبی علیه کشور دیگه استفاده کنه.
👈حالا این قرارداد به چه درد مردم میخوره؟
قراره همکاریهای اقتصادی و تجاری بین ایران و روسیه بهتر بشه، که شاید به رشد اقتصاد داخلی کمک کنه.
همکاریهای امنیتی میتونه جلوی تهدیدها و حملات دشمنان مشترک رو بگیره.
تو حوزه انرژی، ایران میتونه از تجربه و سرمایه روسیه برای پروژههای بزرگ استفاده کنه.
👈حرف آخر؟
این معاهده بیشتر شبیه یه توافق بلندمدته که دو طرف قول دادن رفیق هم باشن و تو شرایط سخت پشت هم وایسن. ولی اینکه چقدر از این وعدهها عملی بشه، بستگی به سیاستها و اتفاقات آینده داره.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
✍️قرارگاه جهادی شهید ابراهیم هادی
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ🔥🦅🦅ঊঈ═┅─
💢 اگر جادههای مرگ در #کهگیلویه_بزرگ ؛ بهای بیکفایتیِ مدیران ضعیف نیست، پس چیست !!؟
جناب آقای رحمانی، استاندار محترم #کهگیلویه_و_بویراحمد ،
سلام علیکم
هر بار که خبر تلخ دیگری از تصادفات جادهای کهگیلویه و بویراحمد خاصه جادههای متصل و منتهی به کهگیلویه بزرگ به گوش میرسد، قلب خانوادهای میشکند و داغی تازه بر دل این دیار مینشیند. جادههایی که باید مسیر زندگی و پیشرفت باشند، به قتلگاه جوانان بیگناه این تبار تبدیل شدهاند. این جادهها، روایتگر سالها بیتوجهی، ناکارآمدی و ضعف مدیریتیاند؛ زخمی که هر روز عمیقتر میشود و امیدهای بیشتری را قربانی میکند ، که متولیان راه و جاده در همه ادوار نسبت به این موضوع سهلانگاری و بیتوجهی داشتهاند.
کهگیلویه ، با تمام ظرفیتهای طبیعی و انسانی خود، سزاوار این حجم از بیتوجهی نیست. چرا باید یک پروژه جادهای، که میتواند جان هزاران نفر را نجات دهد و به توسعه منطقه کمک کند، و سالها به تأخیر افتاده بود و جهتِ بهربرداریهای انتخاباتی با عجله راهاندازی گردید و بدون از استانداردهای لازمه به حالِ خود رها شدهاست؟ و چرا ضعفِ برنامهریزی و مدیریت، بهانهای برای ادامه این کشتارِ خاموش شده است؟
ضعف برخی از مدیران شهرستان کهگیلویه، بهوضوح در بیتوجهی به وضعیت جادهها و نبود نظارت بر روند اجرای پروژههای زیرساختی دیده میشود. این جادههای ناایمن، نهتنها استانداردهای لازم را ندارند، بلکه سالهاست که نیازمند بهسازی، تعریض و اصلاحاند. اما چرا تاکنون اقدامی جدی و موثر انجام نشده است؟ آیا جان انسانها، این گرانبهاترین سرمایه، در برابر بیتدبیری مدیران، اهمیتی ندارد؟
آقای استاندار ! هر قربانی تصادف جادهای، نه یک عدد، بلکه یک انسان است؛ یک پدر، مادر، فرزند یک همسر ،یا دوستی که نبودنش زخمی عمیق بر دل خانوادهها میگذارد. این جادهها، تنها راه ارتباطی نیستند؛ بلکه مسیر زندگی و امید مردماند. اما با هر حادثه، این امید کمرنگتر میشود و اعتماد مردم به مدیریت و آینده از دست میرود
جناب استاندار، مردم کهگیلویه از شما انتظار دارند که این زخم کهنه را درمان کنید. انتظار دارند که پروژههای نیمهتمام جادهای بهسرعت تکمیل شوند و نظارت دقیقی بر عملکرد مدیران محلی _که گماشتهی #لودرهای_سیاسی_انتخاباتی و آقای #نماینده_مجلس هستند_ صورت گیرد. این مردم، شایسته جادههایی ایمناند، شایسته مدیرانی که به جای توجیه و وعدههای توخالی، عمل را پیشه کنند.
یک پروژه جادهای نباید هزاران قربانی بگیرد. هر روز تأخیر در اصلاح این مسیرها، به معنای جانهای بیشتری است که از دست میروند. استاندار محترم، صدای این مردم باشید و اجازه ندهید بیتوجهی برخی مدیران، بیش از این جانهای بیگناه را به کام مرگ بکشاند. این نهفقط وظیفهای انسانی، بلکه مسئولیتی بزرگ در قبال مردمی است که به مدیریت شما اعتماد کردهاند.
آقای دکتر رحمانی گوشهگوشهی این شهر و حوزهی انتخابیهی دردمند پر از تصویر جوانهایی هست که به پیری نرسیدند. اکنون زمان آن رسیده که تصمیمی جدی و قاطع بگیرید. جادههای کهگیلویه، به برنامهریزی و عملیاتی فوری نیاز دارند. مردم این دیار، چشمانتظار اقدام شجاعانه شما هستند تا کهگیلویه از این تراژدی مرگبار همیشگی رها شود و به مسیر پیشرفت و زندگی بازگردد.
👈رونوشت گردد به:
■ #استاندار_کهگیلویه_و_بویراحمد _یدالله رحمانی
■ #معاون_هماهنگی_امور_عمرانی_استانداری_کهگیلویه_و_بویراحمد _عیسی شهامت
◇ #معاون_سیاسی_و_امنیتی_استانداری_کهگیلویه_و_بویراحمد _فتاح محمدی
○ #مدیرکل_راهداری_و_حمل_و_نقل_جادهای_استان_کهگیلویه_و_بویراحمد_ حمیدرضا پیمانجو
○ #مدیرکل_راه_و_شهرسازی_استان_کهگیلویه_و_بویراحمد _علی پارسایی
○ #مدیر_راهداری_و_حمل_و_نقل_جادهای_شهرستان_کهگیلویه (دهدشت)_اسلام آریاپناه
○ #مدیر_راه_و_شهرسازی_شهرستان_کهگیلویه (دهدشت)
□ #دادستان_عمومی_و_انقلاب_شهرستان_کهگیلویه (دهدشت)_سعید کریمیزاد
□ #فرماندار_شهرستان_کهگیلویه (دهدشت)_سید حمزه محققزاده
□ #امام_جمعه_شهرستان_کهگیلویه (دهدشت)_حجتالاسلام علی وحدانیفر
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ🔥🦅🦅ঊঈ═┅─
سلام علیکم
عرض ادب و احترام فراوان خدمت شما عزیزان
👈بعد از اتفاق طوفان الاقصی و ضربه بسیار مهم و استراتژیکی که اسرائیل از حماس خورد سبب شد تا اسرائیل کمر به نابودی حماس ببنده
اما دیدیم که بعد از تقریبا یک و نیم سال مجبور شد تمام شرایط حماس رو بپذیره و از شمال غزه عقبنشینی کنه
قریب به یک سال و نیم انواع و اقسام موشکها رو بر سر مردم مظلوم غزه ریخت تا به خیال خودش بتونه حماس رو از بین ببره
با این همه قدرت پوشالی نظامی و امنیتی حتی نتونست محل تونلهای حماس رو پیدا کنه و اسرای خودش رو آزاد کنه
در این بین همه دنیا هم اومدن به کمکش و یکی از اقلام کمکهاش آمریکا بود که به اعتراف خودشون ۱۷ میلیون دلار خرج پیروزی اسرائیل و نابودی حماس کردن ولی موفق نشدن و مجبور شدن با همین حماس بیان پای میز #مذاکره برای تبادل اسرا !
از ترکیه گرفته تا عربستان و امارات و قطر و بحرین و امارات به جای حمایت از غزه ، به اسرائیل کمک کردن
و این نشان از بیغیرتی و نفاقِ این کشورهای شکمپرستِ نامرد ، داره
آسیبهایی که اسرائیل از لحاظ اقتصادی و نظامی خورد به این زودیها ترمیم نخواهد شد
عالم و آدم فهمیدن که اسرائیل در میدان نظامی کم آورد و با فشار رسانهای آتشبس رو به لبنان تحمیل کرد و الان هم فشار رسانهای داره راه میندازه برای انحلال #حشدالشعبی_عراق
این اواخر دیگه خبری از گنبد آهنین نبود
صدها تانک مرکاوا نابود شد ، خرج هزاران موشک بر روی دست اسرائیلیها ماند
چه هواپیماهایی که فرسوده شدن
چه پهپادهایی که نابود شدن
چه نفربرهایی که سوختند
در عین حال #بندر_ایلات به عنوان #نبض_اقتصاد اسرائیل توسط یمن به تعطیلی کشیده شد
تمام اینها رو عرض کردیم تا بهتون بگیم
اینها برای نابودی #حماس اینقدر هزینه دادن و پیروز هم نشدن
قطعا توان جنگیدن با ما رو ندارند
پس چیزی به نام #سایه_جنگ وجود نداره که امثال ظریف و پزشکیان بخاطرش بخوان برن مذاکره کنند
کافیه چشممون رو باز کنیم و خوب نگاه کنیم
ما در هر جا که #تحریم بودیم ، به حوزه پیشرفت ما تبدیل شده
بیشترین تحریمها در حوزه نظامی بر ما تحمیل شده ولی الان بهعنوان یکی از ابرقدرتهای بلامنازع نظامی دنیا هستیم
در حوزه علم تحریم شدیم ولی تونستیم رتبه یکم جهان در حوزه #تولید_علم رو بدست بیاریم
کشور ما سابقه ۸ سال مذاکره با آمریکا و غرب رو داره
و این ۸ سالِ نحس چیزی جز تحقیر و درجازدن و بیچاره شدن #معیشت_مردم برای ما نداشت
در حوزه خرید ماشینهای صنعتی تونستیم به پیشرفتهای بسیار خوبی برسیم
ولی برعکس در حوزه چیزهایی که تحریم نبودیم ، یا عقبگرد داشتیم یا درجا زدیم
مثل حوزه ساخت گوشی موبایل ، ساخت خودرو و....
اونزمان هم امثال ظریف به بهانه کم کردن سایه جنگ ، ۸ سال مملکت رو معطل مذاکره کردن
نمیدونم چرا باز پزشکیان داره به حرف این غربزدهها گوش میکنه
اینها اصلا اعتقادی به توان نظامی ما ندارن
همین ظریف معتقده آمریکا میتونه با یه بمب تمام تسلیحات ما رو از کار بیندازه
چرا این غلط رو توی غزه نکرد تا اونهمه بلا سر اسرائیل نیاد
بعد یه عده آدم ساده از احتمال حمله اسرائیل به ایران میترسند
اسرائیل اگه توان داشت حماس که یک گروه خیلی کوچیکه رو از بین میبرد
با اونهمه یال و کوپال نظامی و امنیتی نتونست حتی به یکی از تونلهای اصلی حماس دست پیدا کنه و آخر سر حماسیها از زیر زمین خارج شدن و با اینها نشستن پای میز مذاکره
این اسرائیل دیگه اون اسرائیل قبل از #طوفان_الاقصی نخواهد شد
ابهتش شکست
دنیا فهمید که اسرائیل توان نظامیش خیلی افول کرده
و خواهید دید اینها روز به روز ضعیفتر خواهند شد
هزار بار گفتیم و باز هم میگم
اینها اگر زورشون میرسید تا الان زده بودن
اینا زورشون به حماس نرسید، الان میخواد به ایران برسه؟
ایرانی که به جرأت چیزهایی داره که خواب از چشمان اسرائیلیها و آمریکاییها وغربیها ربوده
و هنوز رو نکرده
به جرأت و با اطلاع میگم که هر چی اونها دارند ما هم در تراز اونها و حتی بالاتر داریم با این تفاوت که ما خیلی خیلی بیشتر از اونها تسلیحات داریم و به اندازه اجرای ۲۵۰۰ عملیات به اندازه #وعده_صادق ۲ میتونیم موشک و پهپاد و جنگنده رادار گریز رو کنیم
هر کس از مسئولین که دم از مذاکره زد به بهانه سایه جنگ ، قطعا خائنه
و باید بر دهنش کوبید
اینی که میگم آمار خودشونه
سید علی خامنهای در ایران ۱۱ میلیون فدایی داره
که اگر اینها بیان پای کار، هیچ ارتشی در دنیا توان تقابل با ما رو نداره
فقط جناب پزشکیان
موشکهای ما ناموس ماس
مبادا با ناموس ما قمار کنی
مبادا ناموس فروشی کنید
ترامپ اعلام کرده که من زمانی پای میز مذاکره میام که ایران در مورد برد موشکهاش هم با ما مذاکره کنه
اینو من از طرف ملت ایران میگم
ترامپ خیلی غلط اضافه خورده
👈ادامه دارد:
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ🔥🦅🦅ঊঈ═┅─
فتـــح قلّهها بسوی ظهور
سلام علیکم عرض ادب و احترام فراوان خدمت شما عزیزان 👈بعد از اتفاق طوفان الاقصی و ضربه بسیار مهم و اس
ادامه👇:
فقط جناب #پزشکیان
موشکهای ما ناموس ماست
مبادا با ناموس ما قمار کنی
مبادا ناموس فروشی کنید
ترامپ اعلام کرده که من زمانی پای میز مذاکره میام که ایران در مورد برد موشکهاش هم با ما مذاکره کنه!
اینو من از طرف ملت ایران میگم
ترامپ خیلی غلط اضافه خورده
حضرت آقا بارها فرمودن ، مسائل نظامی ما ناموسی است و ما اجازه نمیدیم که مذاکره بر سر توان نظامی کشورمون انجام بشه
آقای پزشکیان
ته این راهی که میری ، عین روز روشنه
آخرش هم باید همین بچههای نظامی کار رو جمع کنند ؛ و اِلا از این مشاورین غربزده شما عُرضهای در نمیاد
حالا هم که ترامپ اعلام کرده همه اَنگلزادههای مسئولین در آمریکا رو میخواد اخراج کنه ، هر کدوم از پدرهاشون دنبال اینند که دُم تکون بِدن تا مبادا اجازه بدن بچههاشون تو اروپا و آمریکا بمونند!!
آقا مسعود
برو مذاکره کن
ما که میدونیم ته این راه چیه
ولی انگار خیلیها که بهت رأی دادن ، یادشون رفته که گُندهی شما حسن روحانی ۸ سال چه بلایی سرشون آورده
تا جایی که به کسی رأی بدید که هیچ برنامهای برای اداره کشور نداره
چهار سال بنشینید و آب شدن ارزش پول ملی رو ببینید
#گروگانگیری_معیشت_مردم #برای_مذاکره رو ببینید
به امید روزی که این مسئولین غربزدهی اصلاحطلب و اصولگرا از خواب غفلت بیدار بشن و اگر بیدار نشدن انشاءالله نیست و نابود بشن تا مردم یه نفس راحت از دست اینها بکشند.
به امید اونروز.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
✍️قرارگاه جهادی شهید ابراهیم هادی
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ🔥🦅🦅ঊঈ═┅─
💢 موانع بازآفرینیِ اجتماعیِ #حجاب
[یکم]. نهفقط بخشی از جریان خواص در عرصۀ رسمی و غیررسمی، حامی استقرار حجاب نیستند، بلکه به رهاسازی، ترغیب میکنند. مشکل نیز همین خواص و نخبگان سیاسی و فکری و رسانهای هستند که در برابر بازسازی فرهنگی، ادبیات تخریبی و #روایت_وارونه میآفرینند و به این واسطه، در بخشی از جامعه، مقاومت منفی تولید میکنند. این لایه از خواص که تجدّدی و غربزده هستند، همواره به جامعه، خط و جهت میدهند و برای آنها، تصوّر خلق میکنند. پارهای از جامعه نیز، طوطیوار و بیتأمّل، منطق آنها را تکرار میکند. در واقع، سازکار تدبیر جامعه، بهشدّت دچار اختلال شده است و «خواص جلّال»، تا حدی و در لایههایی، جای امام جامعه را گرفتهاند و ذهنیّت امّت را مخدوش و زاویهدار کردهاند. پارهای از جامعه، دچار #چرخش_هویّتی شده و از باورهای گذشته، عبور کرده است. اینهمه، حاصل اثرگذاری رسانهای و روایتیِ خواص جلاّل است که در لحظههای تغییر انقلابی، ناگهان فعّال و بسیجگر و زباندار و روایتپرداز میشوند و ذهنیّت اجتماعی را شخم میزنند. یک دهه برای برچیدن حجاب کوشیدند و اینک حاصل کنشهای روایتیشان را میبینند. به زبان ساختاری باید گفت از اساس، زمینِ روایت، کج است.
[دوم]. قانون، محتاج «روایت» است تا جامعه، متقاعد شود و در اینجاست که امکان اجتماعی برای #استقرار_شریعت فراهم میشود؛ حالآنکه نهتنها چنین روایتی ساختهوپرداخته نشده است، بلکه نیروهایی که باید آنها را خواص جلّال دانست، زمینهسازیِ منفی و مخرّب کردهاند و ذهنیّت مردم را مسموم نمودهاند. در اینباره، در درجۀ نخست، خود مجلس مقصر است که نیروهای فکری و فرهنگیِ جبهۀ انقلاب را بسیج نکرد و در این سه ماه، آنها را به میدان روایتپردازی نفرستاد. مرکز پژوهشهای مجلس نیز متهم دیگر است. این امر، نیازمند همراهیهای گستردۀ همۀ نهادهای حاکمیّت است؛ چراکه جنبۀ ملّی و حتی امنیتی دارد و باید با هوشمندیِ تمام، در متن جامعه نشانده شود. جریان انقلابی باید رسانه و روایت را دریابد؛ هیچ حرکتی بدون این دو، مؤثّر و نافذ نخواهد بود. دورۀ بسندهکردن به محفلهای کوچک و خودمانی گذشته است؛ باید در رسانه حاضر شد و زبان روایت داشت. ظهور رسانهای و تجلّی روایتی، شرط لازم و قطعی برای کنشگری است. در دهههای گذشته، ما به کاستیها و سستیهای خود در رسانه باختیم و ندانستیم که باید در عرصۀ عمومی بود و با مردم سخن گفت و گفتمانسازی کرد. تحوّل، حاصل تصمیمهای محفلی و بسته و محدود نیست، بلکه باید رسانه در دست گرفت و در قالب رسانه، سخن گفت. فقط تلاشی کامیاب خواهد شد که در قاب رسانه نشسته باشد. البته اکنون بخش عمدهای از نیروهای انقلابی، در #بایکوت_رسانهای به سر میبرند و تحرّکات و تکاپوهایشان، شخصی و غیرساختاری است.
[سوم]. ظرفیّت انسانی و فکریِ جبهۀ انقلاب نیز محدود است و چهرههای معرفتیِ سرشناس و متقن در این زمینه، اندک هستند. لازم بود در دورههای گذشته، نهادهای فرهنگی و رسانهای، به طرحِ چهرهسازی از نخبگان فکری و معرفتی انقلاب رو میآوردند تا قابلیّت تولید رخدادِ هویّتی و معنایی برای آنها فراهم گردد، اما برعکس، کوشش آنها معطوف به تولید #سلبریتیهای_بیاعتقاد و متزلزل و رنگپذیر شد و زمام و عنانِ هدایت ذهنیّت اجتماعی، به دست اینان سپرده شد. نهادهای فرهنگی، نه چهره ساختند و نه چهرههای موجود و بالفعل را کمک کردند و نه از تولیدات جهادیِ آنها استقبال کردند. نهادهای فرهنگی، در سستی و بیتصمیمی و حاشیهنشینی به سر میبرند و قدرت هدایت عرصۀ عمومی و همافزایی با عناصر فکری و فرهنگیِ جبهۀ انقلاب را ندارند. در مقابل، باید در قالب «حلقههای میانی» به فعّالیّت پرداخت؛ باید جمعهای خودجوش و پُرنشاط ایجاد کرد و این حلقهها را در مواجهه با مسألهها به کار برد. منطق کنشگری در وضع کنونیِ انقلاب، حلقههای میانی است؛ باید این فنآوری را شناخت و در عمل به کار بست. باید معطوف به مسألههای کلان و فربۀ انقلاب، حلقۀ میانی ایجاد کرد و از متن این حلقهها، نقادیهای صریح و گزنده و راهکارهای عاقلانه و فاخر تولید کرد. باید جریان انقلابی، خط تولید و آفرینشِ اندیشۀ اثباتی و انتقادی شود و به جامعه و حاکمیّت جهت بدهد. در زمانۀ رسانهایشده، «موضعمندی» یعنی بودن. کسیکه در عرصۀ عمومی سخن نمیگوید و نقد نمیکند، یعنی نیست. #متفکّر_اتاقکنشین ، چونان عدم است؛ #متفکّر_پروژهبگیر ، کاسب و کارمند علم است؛ متفکّر صامت، مرده است؛ متفکّری که از نقادی و صراحت میهراسد، امتداد سیاست است نه سیاستپرداز؛ #متفکّر_محافظهکار ، ناناندیش است نه حقیقتاندیش. مسأله، در میدان و عینیّت است و از متن مواجهه و تقابل برمیخیرد، نه اتاقهای محفلی و اتاقکهای شخصی.
#جمشیدی
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ🔥🦅🦅ঊঈ═┅─
⚙️ مروری بر بیانات ۱۴۰۳/۱۱/۳ رهبر انقلاب در دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی بخش خصوصی
👈درباره جلسه با فعالان اقتصادی بخش خصوصی
1️⃣یک بخش جلسه ابتکارات بهصحنه واردشده، پیروزیها و امیدآفرینیها بود
ما احتیاج داریم به شنیدن این سخنها؛
در فضای مأیوسکنندهای که دشمنان در محیطهای ویژهای از کشور تزریق کنند،
اینها مایهی حیات، امید، حرکت و پیشرفت است
2️⃣بخش دیگر، گلایهها است که مکرر از مجموعههایی مثل شما شنیدهایم
موظفیم به آنها توجه و برطرفشان کنیم
در مورد بخش اول یک کار مهم رسانهای نیاز داریم
⁉️این پیشرفتها را همه جوانهای ما میدانند؟
❎ما در زمینه نشان دادن آنچه وجود دارد کمکاریم
🔰سال ۹۸، در اوج تحریمها ما این جلسه را تشکیل دادیم
تا از کسانی که تولید و پیشرفت کشور را وجهه همت خود قرار دادند، تشکر کنیم
به آنها بگوییم که شما فرماندهان خط مقدم جنگ اقتصادی هستید
امروز از جمله مهمترین بخشهای جنگ ما، جنگ اقتصادی است
هر سال که این جلسه تشکیل شده
مطلع شدیم که بخش خصوصی، خلاقیتش افزایش پیدا کرده، قویتر شده
□درباره نمایشگاه #پیشگامان_پیشرفت
👈این نمایشگاه نشان داد که بخش خصوصی کشور
به رغم فشارهای خارجی، تحریم، تهدید به تحریمهای بیشتر
❇️توان این را داشته که سطح قابل قبولی از پیشرفت را به دست بیاورد
⏪اگر به عرصه علم و تحقیق وارد بشویم، آنجا هم با یک چنین واقعیتی روبهرو خواهیم شد
📌کشوری که با تحریم دستوپنجه نرم میکند، باید:
👈به ظرفیت داخلی خودش هر چه بیشتر توجه کند، خود را از آن بهرهمند کند
□ درباره برخی موانع پیشرفت بخش خصوصی و وظایف مسئولان در قبال آن
👈نظام تصمیمگیریِ اجرائی کشور باید به بخش خصوصی کمک کند؛
این الزام است
🔰مهمترین کمک هم این است که موانع را از سر راهشان بردارد
در جاهایی دستگاههای دولتی یا نظارتی نقش سرعتگیر را ایفا میکنند
📌مسئله واردات
🔹انسان واقعاً خجالت میکشد!
🔸وقتی جنس ایرانی میتواند مشکل کشور را برطرف کند،
❓چرا ما راه را باز کنیم برای اینکه به قیمت به زانو درآمدن سرمایهگذار ایرانی،
❗️سرمایهگذار خارجی بهرهمند بشود و پیش برود؟
❌ این ضرر زدن به کشور است
📌موانع قانونی
❇️باید دستگاههای دولتی موانع را برطرف کنند؛
🔸این موانع گاهی قانون است، قانون را اصلاح کنند؛
🔸بعضی از مقررات دولتی است، آنها را تغییر بدهند
📌عمل نشدن به سیاستهای اصل۴۴
👈یک مصداق مهم برای برداشتن موانع، عمل به سیاستهای اصل ۴۴ است
◀️متأسفانه بسیاری از مسئولین ذیربط به این سیاستها عمل نکردند؛
❌یکی از علل تنزل اقتصادی ما در دهه ۹۰ همین بود
🔖در مورد رشد اقتصادی هشت درصد:
♦️تعدادی از صاحبنظران در این زمینه، در قالب کارگروههای متعدد تخصصی،
👌چند ماه کار کردند، ظرفیتها و تواناییها را شناسایی کردند،
👌طرحهای سرمایهگذاری را تعریف کردند، راهحل مشکلات را هم احصاء کردند
⏪ولی اجرای آنها و عمل به آنها به عهده مسئولین است
📌نگویند نمیشود؛
📌آن را معلق به یک امر نشدنی نکنند
❇️حضور ما در اجتماعاتی مثل بریکس فرصت بزرگی است
💳بخصوص سامانه مالی بریکس و تبادلهایی که بنا است با ارزهای کشورهای عضو انجام بگیرد
🚨امروز یکی از مشکلات ما آویزان شدن به دلار است
💸همت کنند تا آنجایی که ممکن است، دلار را از مبادلات تجاری حذف کنند
⭕️حرف زیاد است؛ حرف میزنیم، میگوییم، تکرار میکنیم، تأکید میکنیم، ولی باید عمل کنیم؛
🔰اِنَّ الَّذينَ آمَنوا وَ عَمِلُوا الصّالِحات
👈درباره پیروزی غزه
گفتیم مقاومت زنده است و زنده خواهد ماند؛ غزه پیروز شد.
📚آنچه در مقابل چشم دنیا دارد اتّفاق میافتد، شبیه افسانه است
🔺آمریکا همه امکاناتش را به رژیم صهیونی داد
🚨اینها هم یک سال و سه ماه هر چه توانستند جنایت کردند
👈در یک قطعه زمین کوچک مثل غزه!
🔹هدفی معین کردند
🔹حتی نقشه اداره بعد از جنگ غزه را هم کشیدند!
⭕️حالا همان رژیم صهیونی ظالم و سفاک آمده
♦️با همان حماس که میخواسته نابودش کند،
سر میز مذاکره نشسته و شرایط او را قبول کرده برای تحقق آتشبس
❇️این سنت الهی است؛
✅باید اینها پیروز میشدند و شدند
♻️هر جا از طرف بندگان خوب خدا مقاومت باشد، پیروزی در آنجا حتمی است
آن متوهمِ خیالباف اعلام کرد که ایران ضعیف شده؛
👆آینده نشان خواهد داد چه کسی ضعیف شده
🔻صدام هم به خیال اینکه ایران ضعیف شده حمله را شروع کرد.
🔺ریگان هم به خیال اینکه ایران ضعیف شده آن کمکهای آنچنانی را به رژیم صدام انجام داد؛
👈آنها و دهها متوهم دیگر به درک واصل شدند و رژیم جمهوری اسلامی روزبهروز رشد پیدا کرد
به فضل الهی این تجربه این بار هم تکرار خواهد شد🍃.
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ🔥🦅🦅ঊঈ═┅─