eitaa logo
گریزهای مداحی و گریز های مناجاتی
5.5هزار دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
614 ویدیو
840 فایل
گریز زیارت عاشورا ، دعای کمیل و دعای توسل و جوشن کبیر https://eitaa.com/gorizhaayemaddahi
مشاهده در ایتا
دانلود
. ولادت علیه السلام ‍ توسط👇 🎤 💠استفاده از نغمات جدید گاهی ممکن است ما تمام اعیاد را با نغمه ای خاص در دستگاه های آواز اداره کنیم و همین باعث یکنواختی در کار ما شود ، در این جلسه استاد کریمی از نغمه جدیدی نسبت به نغمات خود استفاده کردند که نوعی ایجاد تنوع بود . 💠تناسب نغمه و محتوا با اینکه حاج آقای کریمی نغمه ای شاد و حماسی انتخاب کرده بودند اما در شبی که خطاب به حضرت گفته می شد (( حضرت مشکل گشا )) ایشان لحن خود را متناسب با آن تغییر دادند و از لحن دارای تضرّع و حُزن عاطفی استفاده نمودند . 💠استفاده از قالب مناسب قالب شعری منتخب ایشان ترکیب بند بود که هر بند قافیه ای جداگانه دارد و یا یک بیت مُصرَّع (( بیتی که دو مصراع آن با هم ، هم قافیه هستند )) ، به هم متصل می شدند که (( بیت ترجیع )) نام دارد . این قالب جزء سه قالبی است که برای اعیاد بسیار مناسب است چون دارای تنوع قافیه است . 💠هنر بدن یکی از شاخص ترین هنرهای فیزیکی که در خواندن ایشان مشاهده شد (( زانو زدن )) هنگام خواندن بیت ترجیع (( عالمی پشت سرت السابقون السابقون / زنده ام با وعده اِنّا اِلیه راجِعون )) بود . اینجا با این حرکت و برگشتن به سمت دکور پشت منبر ، مستمع را چنان به وجد آورد که همه با کف زدن و فریاد (( یا علی )) این وجد را ابراز کردند . نکته اول : معمولا شعرا بالاترین شور محتوایی خود را در ابیات ترجیع بند قرار می دهند و مداح باید به روشی از قبیل روش حاج محمود کریمی آن را بخواند ، که مستمع به وجد بیاید و با صلوات و یا ذکر و . . . شور و حال خود را ابراز کند . نکته دوم : اشعاری را انتخاب کنید که ابیات اینگونه داشته باشد و از قبل آن ها را مشخص کنید . 💠تنوع پرده های صدا : حاج محمود کریمی در این مجلس بارها پرده ی صدای خود را بالا و پائین بردند ، مخصوصا بعد از اوج معمولا فرود داشتند و اگر اینگونه نباشد خواندن یکنواخت می شود . نکته : اوج و فرود باید با توجه به محتوا انجام شود ، مثلا محتوای حماسی متناسب اوج و محتوای عاطفی متناسب با فرود است . .👇👇
Monajat_Ba_Khoda_Mirzamohamadi (3).mp3
8.85M
❇️ اللّٰهُمَّ بارِکْ لَنا فِی رَجَبٍ وَشَعْبانَ، وَبَلِّغْنا شَهْرَ رَمَضانَ 🔉 ناظر من بودی و من ملتفت بودم ولی.. باز هم آلوده رفتارم ..دعایم کن حسین شبهای 🎤حجت الاسلام من زمین گیرم ، گرفتارم.. دعایم کن حسین از خودم والله بیزارم ..دعایم کن حسین ناظر من بودی و من ملتفت بودم ولی.. باز هم آلوده رفتارم ..دعایم کن حسین روبه موتم چون که باشد دردهایم لا علاج سال های سال بیمارم..دعایم کن حسین می کنم توبه ولی دنبال عصیان می دوم به خدا خسته ز تکرارم ...دعایم کن حسین نیستم پیش تو و پشتم به جایی گرم نیست در بیابان بوته ای خارم....دعایم کن حسین هرچه من بد می کنم تو مهربانی می کنی من به تو خیلی بدهکارم....دعایم کن حسین از تو دورم که رفیق خلوتم شیطان شده زخم خورده از همین یارم ..دعایم کن حسین تو نگاهم می کنی و من خجالت می کشم نوکرم..افسوس سربارم!! دعایم کن حسین صبر کن حرفی است که مانده درون سینه ام هر چه باشم دوستت دارم..دعایم کن حسین خورده بر کارم گره با دست تو وا می شود حاجت کرب وبلا دارم..دعایم کن حسین .
Veladat_Hazrat_Ali_Banifatemeh_1400.mp3
2.67M
💐 السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ 🔊 نوای من،علی علی،صدای من علی علی بدون این علی علی،خدا خدا نداشتم سنگ شدم،طلا شدم،شاه شدم گدا شدم چه میشدم اگر علی مرتضی نداشتم 💐 علی بن ابیطالب علیه السلام 🎤 حاج سیدمجید اگر تو را نداشتم بدان خدا نداشتم آری خدا نداشتم اگر تو را نداشتم نبود اگر کرامتت،نبود اگر طبابتت هزار درد داشتم،ولی دوا نداشتم به نام تو خدا صفا،به زندگیم داده است بدون نام تو در این جهان صفا نداشتم نوای من علی علی،صدای من علی علی بدون این علی علی،خدا خدا نداشتم سنگ شدم،طلا شدم،شاه شدم گدا شدم چه میشدم اگر علی مرتضی نداشتم اگر نبود زادگاه تو قسم به فاطمه این همه سمت کعبه هم بروبیا نداشتم من اسمه دوا علی، و ذکره شفا علی کمیل تو اگر نبود،به لب دعا نداشتم نبود یاعلی اگر ،حسن نبود و هم حسین بدون تو مدینه و کرببلا نداشتم .
. ☑️ ولایت تکوینی حضرت زینب(س) در دروازه كوفه در آن ازدحام و شلوغی كه صدا به كسی نمی‌رسد، زينب(س) می‌خواست حق را ظاهر كند و خطبه‌ای انشاد فرمايد. هيچ كس گوش نمی‌كرد. سر و صدای لشكر و هياهوی تماشاچيان و هلهله ايشان نمی‌گذاشت صدا به كسی برسد كه ناگاه به قوه ولايت اشاره فرمود: «کَأَنَّهَا تَنْطِقُ وَ تُفْرِغُ عَلَى لِسَانِ عَلِیٍّ ع وَ قَدْ أَشَارَتْ إِلَى النَّاسِ بِأَنْ أَنْصِتُوا فَارْتَدَّتِ الْأَنْفَاسُ وَ سَکَنَتِ الْأَجْرَاسُ.» «همه صداها گرفته شد، بلكه به همان اشاره زنگهای گردن اسبها و قاطرها و شترها ايستاد و در يك سكوت محض خطبه غرايش را انشاد فرمود و حق را ظاهر ساخت.» 📚منبع حضرت زینب(س)، عباس عزیزی، ص ۱۳۹ ........... سلام الله علیها ➖➖➖ مصائبی که سرم آمده فدای سرت چه مرهمی بگذارم به زخم‌های سرت؟ تمام راه نگاهم به چشم‌های تو بود تمام راه برایم شده است سایه، سرت وان‌یکاد بخوان! -چشم خورده قافله‌مان- که شهر پر شود از صوت دلربای سرت درست دیده‌ام آیا؟ سر تو سوخته است؟ کجا نیامده‌ام با تو پا به پای سرت؟ به پیش چشم خودم چوب خیزران می‌زد ببخش اگر که نبوده سرم به جای سرت پس از تو پرچم طاغوت سرنگون شده است و سر فراز شده حق به اتکای سرت همیشه قبله‌ی زینب سر مقدس توست اگر اجازه دهی جان دهم برای سرت ➖➖➖ سید محمد حسین آل مجتبی✍ .
. السلام علیک یا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف آخر مجلس همیشه خواندن از مولا خوش است وصف اوصاف علی عالی اعلا خوش است آن که دارد بر لبش مدح امیرالمؤمنین هم در این دنیا و هم در عالم عقبیٰ خوش است شیعه را بین خوشی های دو دنیا بی گمان مدح حیدر گوشه ی ایوان طلا تنها خوش است در کنار مدح حیدر هست اصل واجبی هر تولّایی کنار لعنت ِاعداء خوش است آن که دارد دشمنی با غاصب حقّ علی وقت ترس ِدیگران در محشر فردا خوش است بین لذّتهای های عقبا هم برای ما فقط مجلس لعن عدو در جنّة المأویٰ خوش است نه فقط در عالم پایین، تبرّا بهر ما بلکه بهر عرشیان در عالم بالا خوش است از چه می گویند از جنگ و ستیز این و آن بین دشمن های ما درگیری و دعوا خوش است لعن می گوییم و قصد ماست تعجیل فرج دیدن روز ظهور یوسف زهرا خوش است نه برای شیعیان، بلکه برای جن و انس انتقام از قاتل صدیّقه ی کبریٰ خوش است علی مهدوی نسب(عبدالمحسن) ✍ .
گریزهای مداحی و گریز های مناجاتی
. #حضرت_زینب ☑️ ولایت تکوینی حضرت زینب(س) در دروازه كوفه در آن ازدحام و شلوغی كه صدا به كسی نمی‌رسد
. 🌹 حضرت زینب (س) میوه نبوت روزى حضرت زينب(سلام الله عليها) در محضر دو برادرش حسن و حسين(عليهما السلام) نشسته بود. آنها درباره بعضى از گفتار رسول خدا(صلى الله عليه و آله) با هم گفت ‏و گو مى‏‌كردند. در اين هنگام، حضرت زينب(سلام الله عليها) به دنبال سخنان برادرانش، نكات جالب و زيبايى را بيان فرمود. پس از تمام شدن نكات و توضيحات حضرت زينب(سلام الله عليها)، امام حسن(عليه السلام) به خواهرش فرمود: «إِنَّكِ حَقّاً مِنْ شَجَرَةِ النُّبُوَّةِ وَ مِنْ مَعْدَنِ الرِّسالَةِ.» «به راستى كه تو از درخت نبوّت و معدن رسالت هستی.» براى اثبات نبوغ آن بزرگوار، شاهدى گوياتر از نقل خطبه مشهور حضرت زهرا(سلام الله عليها) وجود ندارد.(۱)، چرا كه ايشان در آن زمان بيش از پنج سال نداشته است!(۲) 📚 منبع (۱) بلاغات النساء، ابن ابی طاهر بن طیفور، ص ۱۲ (۲) سرّ نينوا زينب كبرى(سلام الله عليها)، محسن زاده، ص ۳۵ ایام ........ . ❇️ القاب حضرت زینب(سلام الله علیها) حضرت زینب(سلام الله علیها)، القاب زیادی دارند از جمله: ۱. عقیله بنی هاشم: بانوی خردمند بنی هاشم ۲. کَعبَةُ الرّزایا: قبله رنج‌ها ۳. نائِبَةُ الزَهراء(سلام الله علیها): جانشین و نماینده حضرت زهرا(س) ۴. نائِبَةُ الحُسَین(علیه‌السلام): جانشین و نماینده امام حسین(ع) ۵. مَلیکَةُ الدُنیا؛ شاه بانوی دنیا ۶. عالِمَهُ غَیرَ مُعَلِّمَه: دانای بی‌آموزگار ۷. فَهِمَه غَیرَ مُفَهِّمَه: فهمیده بدون فهماننده ۸. عَدیلَةُ الخامِس مِن اَهلِ الکَساء: همتای پنجمین نفر از اهل کساء ۹. کَفیلَةُ السَجّاد: سرپرست امام سجاد(علیه‌السلام) ۱۰. سِرُّ أبیها: راز پدرش امام علی(علیه‌السلام) ۱۱. الصِدِّیقَةُ الصُغری: صدیقه کوچک ۱۲. عابِدهُ آلِ عَلى: پارسای خاندان امام علی(علیه‌السلام) ۱۳. بَطِلَهُ کَربَلاء: بانوی قهرمان کربلا ۱۴. عَظیمَهُ بَلواها: بانویی که امتحانش بزرگ بود ۱۵. الباکِیة: بانوی گریان ۱۶. سَلیلةُ الزَهراء: خلاصه حضرت زهرا(س) ۱۷. امینة اللّه: امانت‌ دار الهی ۱۸. آیَةُ مِن آیاتِ اللّه: نشانه ای از نشانه ‌های خدا ۱۹. مَظلُومَةُ وَحِیدَه: ستمدیده تنها ۲۰. صابِرَةُ مُحتَسِبَه: صبور برای خداوند او به دلیل اینکه مصائب فراوان دید، «امّ المصائب» ناميده شد؛ مصيبت درگذشت جدّش پيامبر خدا(صلى الله عليه و آله)، مصيبت درگذشت مادرش زهرا(سلام الله عليها) و رنج‏هاى او، محنت ‏هاى پدرش اميرمؤمنان على(عليه‌السلام) و مصيبت كشته شدن او، محنت و شهادت برادرش حسن(عليه‌السلام) و مصيبت بزرگ شهادت برادرش حسين(عليه‌السلام) را از ابتدا تا انتها، شاهد بود و از كربلا به اسارت برده شد. 📚منبع خصائص زینبیه، جزائری، ص ۶۵ زندگانی حضرت زینب، (رسالتی از خون و پیام)، قائمی، ص ۳۱ دانش نامه اميرالمومنين (علیه‌السلام) بر پايه قرآن و حديث و تاريخ، محمدی ری شهری، ج‏۱، ص ۱۶۷ ........... .
. ✅ علم حضرت زینب سلام الله علیها قطعاً علم حضرت زینب کبری(س) از سنخ معلومات بشری نبوده است بلکه دل او در سایه افاضات الهی و تعلیمات معلمان بزرگ وحی و در مکتب نبوت و امامت از منبع علوم غیبی سیراب گشته بود و البته شواهد و قراینی نیز وجود دارد که جملگی بر مقام علمی آن بانوی بزرگوار دلالت دارد. سید نورالدین فاضل جزایری در کتاب خصائص زینبیه می‌نویسد: حضرت زینب(س) مجلس تعلیم و تربیت و تدریس داشته است و در مدت امامت پدرش در کوفه برای زنان مجالس تفسیر احکام اسلامی برگزار می‌کرد، یک روز در حالیکه پیرامون کلمه «کهیعص» صحبت می‌نمود پدرش وارد شد و فرمود: «می‌شنوم تفسیر کهیعص را برای زنان می‌گویی؟» زینب (س) عرض کرد: «بلی پدر» سپس حضرت علی (ع) فرمود: «نور دیده من در این کلمه رمزی است که بر مصیبت‌هایی که بر شما وارد می‌شود حکایت می‌کند» عرض کرد: «چگونه(١) است آن مصیبت؟» حضرت علی(ع) ماجرای مصیبت او را تعریف کرد و سپس زینب (ع) سخت گریست. از جمله شواهد دیگری که بر مقام علمی و فضیلت زینب کبری(س) دلالت می‌کند بیان حضرت زین‌العابدین(ع) در کوفه است، زمانی که سفیر کربلا خطبه آتشین و کوبنده خود را در کوفه ایراد می‌نمود آن حضرت فرمود: «یا عَمَهُ اسکتی، أَنتِ بِحَمدِ اللهِ عالِمَهُ غَیرُ مُعَّلِمهَ و فَهِمَهُ غیرُ مُفَّهِمَهَ.» «عمه جان، آرام بگیر، الحمدالله تو دانشمند بدون معلم و متفکر بدون کلاس و مدرسه هستی.» مقام زینب (س) به آنجا می‌رسد که امام حسین (ع) نیابت امام را در کربلا به دلیل بیماری امام زین‌العابدین(ع) بدو می‌سپارد. شیخ صدوق، علی بن بابویه در این زمینه می‌فرماید: حضرت زینب(س) نیابت خاص را از طرف امام حسین(ع) به عهده داشت و مردم در مسائل حلال و حرام به او رجوع می‌کردند، تا زمانی که امام زین‌العابدین(ع) از بیماری خلاصی یافت. از همه مهمتر، خطبه‌های زینب کبری(س) در کوفه و شام اسناد گویایی هستند که مقام علمی او را بدون شواهد به اثبات می‌رسانند، نکات علمی و ادبی و معانی به کار رفته در خطبه های سفیر کربلا به حدی است که ذهن هر خواننده دل آگاه و اندیشمند را به تماشای فرازهای ظریف و بلیغ آن می‌نشاند.(٢) 📚منبع (١)زينب كبرى فريادى بر اعصار، دكتر اسماعيل منصور لاريجانى، ص ۲۶ (٢)همان، صفحه ۲۸ .
. ✳️ ظاهر شدن لشکرهای غیبی به اشاره حضرت زینب(س) شهید ثالث در مجالس المتّقین آورده است که: هنگامی که اسیران آل رسول صلی الله علیه و آله وسلم را بر شتران برهنه، مکشّفات الوجوه، سوار و در میان مردم رهسپار کردند و مردمان شام به ایشان تند می‌نگریستند و ایشان را با کعب نیزه می‌زدند، یک نفر از عارفان شیعه خود را از گوشه و کنار به نزد امام زین العابدین علیه‌السلام رسانید و خواست از مطلبی سؤال کند. سطوت امامت مانع شد که پرسش بنماید، پس خود را به نزدیک محمل زینب کبری علیهاالسلام رسانید و عرض کرد: ای بضعه فاطمه زهرا، مگر شما از اهل بیت نیستید که عالم به طفیل وجود شما و اجداد شما خلق شد؟! متحیّرم که این حال، چیست و این گرفتاری از چه روی می‌باشد؟ در آن حال، حضرت زینب علیهاالسلام با دست مبارک به طرف آسمان اشاره فرمود و گفت: «ای مرد، اکنون جلالت قدر ما را در حضرت یزدان تماشا کن.» آن مرد می‌گوید: نگاه کردم، چندان لشگر در میان زمین و آسمان بدیدم که شمارش را جز پروردگار ندانستی و دیدم که قبّه‌ها و عَلَمها بر تارک ایشان افراخته و در پیش روی امام و اهل بیت علیهم‌السلام ندا می‌کنند، بپوشید دیده‌های خود را از حرمی که مَلَک به آنها نامَحرم است و اثاث چندی دیدم که پادشاهان هرگز آن را تصوّر نکرده‌اند و از آن نفایس که مردم در خدمت حضرت یوسف علیه‌السلام دیدند افزون بود. (۱) 📚منبع (1) چهره درخشان قمر بنی هاشم، ربانی خلخالی، ج۱، ص۹۲ .
. 🗣 اذان صبح یعنی میخوام قبل طلوع روزمو با خدا فقط کنم شروع 🗣 اذان ظهر یعنی توی شلوغیا من اومدم سراغ تو،خودت صدا زدی بیا 👥 اذان مغرب،که میشه میخوام اذان حرمو فرشته ها وا میکنن جانماز خواهرمو تو راه مسجد میبینم،قدم قدم مادرمو 👥 الله، دیدمت توی قلب شکسته الله، تو نگاه پدرای خسته الله میگذرم از درای بسته (باتو) 🗣 (هر وقته اذان) 👥نجوای منه (میگم خدا بزرگتر از دردای منه)۳ 🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣 👥 نشسته بلبل با گلای قالی اذان میگه، بابا بزرگم تو زمین شالی اذان میگه بابای خاکیم با چه اعتقادی اذان میگه خط مقدم ابراهیم هادی اذان میگه 🗣 الله اکبر، قوت قلب مؤمن الله اکبر، منم شدم مؤذن 👥 اذان که میگن توی آسمونیم تو بغل خدای مهربونیم با بچه ها ی مسجد و مدرسه قرار گذاشتیم یه سرود بخونیم 🗣 باز هم مرغ سحر، بر سر منبر گل دم ‌به ‌دم می‌خواند، شعر جان‌پرور گل باز از مسجد شهر، صوت قرآن آید با نسیم سحری، عطر ایمان آید 🗣 هر وقته اذان 🗣 نجوای منه (میگم خدا بزرگتر از دردای منه)۳ .👇