eitaa logo
گریزهای مداحی و گریز های مناجاتی
3.7هزار دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
564 ویدیو
800 فایل
گریز زیارت عاشورا ، دعای کمیل و دعای توسل و جوشن کبیر https://eitaa.com/gorizhaayemaddahi
مشاهده در ایتا
دانلود
📗 احتجاج نصارا با پیامبر(ص)/ بخش چهارم آنان از پیامبر(ص) پرسیدند: آیا فردی را سراغ داری که بدون پدر به وجود آمده باشد؟ آیه نازل شد و حضرت فرمود: «إِنّ مَثَلَ عیسى‏ عِنْدَ اللّهِ کَمَثَلِ آدَمَ خَلَقَهُ مِنْ تُرابٍ ثُمّ قالَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ.» (۱) «خلفت عیسی نزد خدا، مانند خلقت آدم است که آن را از خاک آفرید، آن گاه به او فرمود: باش، بی‌درنگ به وجود آمد.» در توضیح این آیه، پیامبر اکرم(ص) فرمود: «آفرینش آدم شگفت‌انگیزتر از حضرت عیسی(ع) است. آدم(ع)، بدون پدر و مادر خلق شد و هیچ کاری برای خدا سخت‌تر یا آسان‌تر از کار دیگری نیست و هر وقت خدا بخواهد چیزی را به وجود بیاورد، فقط به او می‌گوید: باش! و آن چیز سریع به وجود می‌آید.» 📚منبع (۱) سوره آل عمران، آیه ۵۹ المراقبات، میرزا جواد آقا ملکی تبریزی، ص ۵۰۴ .
♻️ پیشنهاد مباهله/ بخش پنجم مسیحیان نجران گفتند: سخنان تو، ما را قانع نکرد و به آنچه تو می‌خواهی ما اقرار نمی‌کنیم. کار که به اینجا رسید، آِیه مباهله بر پیامبر(ص) نازل شد: «فَمَنْ حَاجّکَ فیهِ مِنْ بَعْدِ ما جاءَکَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعالَوْا نَدْعُ أَبْناءَنا وَ أَبْناءَکُمْ وَ نِساءَنا وَ نِساءَکُمْ وَ أَنْفُسَنا وَ أَنْفُسَکُمْ ثُمّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَلْ لَعْنَتَ اللّهِ عَلَى الْکاذِبینَ.» (۱) «بنابراین، پس از دست یافتن تو به دانش، به هرکس که با تو به چالش برخیزد بگو: بیایید تا فرزندان خود و فرزندان شما و زنان خود و زنان شما و خودی‌های خویش و خودی‌های شما را فراخوانیم، آنگاه (به درگاه خداوند) زاری کنیم تا لعنت خداوند را بر دروغ‌گویان نهیم.» پیامبر اعظم(ص) این آیه را برای آنان تلاوت کرد و سپس فرمود: «خداوند به من دستور داده است که اگر بر گفته خود استوار باشید، با شما مباهله کنم.» آنها پذیرفتند که فردا مراسم مباهله اجرا شود تا حقیقت برای طرفین روش شود. آنگاه با همراهان خود از نزد پیامبر(ص) رفتند. هنگامی‌که مسیحیان نجران، محضر پیامبر(ص) را ترک کردند و به منزلگاه خود در «حرّه» رسیدند، یکی از آنها گفت: مباهله، کار را یکسره می‌کند. بنابراین قبل از هر چیز بنگرید که ابوالقاسم با چه کسانی برای مباهله می‌آید؟ آیا با تمام پیروان خود یا با اصحاب با سوادش، یا با افراد متواضع، بی‌چیز و برگزیدگان دینی خود که تعدادشان اندک است؟ اگر با جمعیت بسیار و با قدرتمندان بیاید مانند پادشاهان قصد فخر فروشی دارد و ما برنده مباهله هستیم. اما اگر با تعداد اندک از پیروان فروتن و برگزیده خود بیاید، مبادا با آنان مباهله کنیم که به عذاب خداوند گرفتار می‌شویم. 📚منبع (۱) سوره آل عمران، آیه ۶۱ المراقبات، میرزا جواد آقا ملکی تبریزی، ص ۵۰۵ .
✔️ شروع مباهله/ بخش ششم هنگام انجام مراسم مباهله فرا رسید. روز قبل، حضرت خاتم الانبیا(ص) و هیئت نمایندگی نجران توافق کرده بودند که مراسم مباهله در نقطه‌ای خارج از شهر مدینه، در دامنه صحرا انجام گیرد. پیامبر اکرم(ص) از میان مسلمانان و بستگان خود، فقط چهار نفر را برای شرکت در این مراسم تاریخی انتخاب کرد. میان مسلمانان و خویشان پیامبر(ص) نفوسی پاک‌تر و مؤمن‌تر از امام علی، حضرت زهرا، امام حسن و امام حسین وجود نداشت. پیامبر(ص) فاصله منزل تا محل ملاقات را با وضع خاصی طی کرد. وی، امام حسین(ع) را در آغوش گرفته بود و دست امام حسن(ع) را در دست داشت و حضرت زهرا (سلام الله علیها) پشت سر پیامبر(ص) و امام علی(ع) پشت سر وی حرکت می‌کردند تا به محل قرار رسیدند. پیامبر(ص) دستور داد زیر دو درخت را تمیز کردند و حضرت محمد(ص) عبای خود را به عنوان سایه‌بان روی شاخه‌های درخت‌ها انداخت و به همراهان خود فرمود: «من هر موقع دعا کردم، شما آمین بگویید.» 📚منبع مفاتیح الغیب، فخر رازی، ج ۲، ص ۴۷۱ تفسیر کشاف، ابوالقاسم زمخشری، ج ۱، ص ۲۸۲ کامل ابن اثیر، ضیاءالدین بن اثیر، ج ۲، ص ۱۱۲ .
🟤 پایان مباهله/ بخش هفتم اسقف نجران بعد از آگاهی از اسامی و عناوین همراهان پیامبر(ص)، خطاب به هم‌کیشان خود گفت: من چهره‌هایی می‌بینم که هرگاه دست به دعا بلند کنند و از درگاه خداوند بخواهند که بزرگ‌ترین کوه‌ها را از جای بکند، فوراً کنده می‌شود. صحیح نیست با این چهره‌های نورانی و افراد با فضیلت مباهله کنیم. اسقف اعظم، برادر دانشمندی به نام «منذر بن علقمه» داشت که همراه کاروان از نجران آمده بود. وقتی مشاهده کرد که نمایندگان نجران در خصوص مباهله به تردید افتاده‌اند، دست «سید» و «عاقب» را گرفت و گفت: مرا با این دو تنها گذارید. آنگاه رو به آنان کرد و گفت: پیش‌قراول قبیله که در پی آب و علف جلوتر حرکت می‌کند، هیچ‌گاه به قوم خود دروغ نمی‌گوید. من از روی خیرخواهی می‌گویم به خودتان کمک کنید و خود را نجات دهید والا خود و دیگران را نابود می‌کنید. به خوبی می‌دانید که هیچ گاه قومی با پیامبری مباهله نکرده مگر اینکه نابود شده است. شما و تمام عاقلانی که با شما هستند و از مطالب کتاب آسمانی اطلاع دارند می‌دانند که همین شخص یعنی ابوالقاسم محمد(ص)، همان کسی است که پیامبران مژده آمدن او را داده‌اند. مطلب دیگری نیز هست که باید از آن ترسید. پرسیدند: چه چیزی؟ گفت: بنگرید که نزدیک است ستاره ثریا بر زمین فرو آید، درختان سر خم کرده و پرندگان در مقابل شما صورت بر زمین گذاشته‌ و بال‌های خود را روی زمین پهن کرده‌‌اند، نشانه‌ای دیگر نزدیک شدن عذاب را روی زمین ببینید. به لرزش کوه‌ها و دودی که پخش شده و ابرهایی پراکنده در وسط تابستان و گرمای شدید بنگرید! به محمد(ص) که دستش را بلند کرده و با چهار نفر از اهل‌بیتش که منتظر پاسخ شما هستند بنگرید و بدانید که اگر دهان بگشاید و کلمه‌ای برای مباهله بگوید، نمی‌توانیم از نابودی خود جلوگیری کنیم و نزد خانواده و اموال خود باز گردیم. سخنان منذر، رؤسای هیئت نجران را تحت تأثیر قرار داد. آنان به فکر فرو رفته و سخنان منذر را تأیید کردند. منذر پیشنهاد داد که اگر تسلیم شویم سالم می‌مانیم. بهتر است از مباهله بپرهیزیم و با شتاب با محمد(ص) مصالحه و او را از خود راضی کنیم. ما اکنون در شرایطی به سر می‌بریم که قوم یونس اندکی پیش از نزول عذاب در آن به سر می‌بردند. هیئت نمایندگی با مشاهده وضع یاد شده و پیشنهاد منذر، وارد شور شد و به اتفاق آرا تصویب کرد که «منذر» به نمایندگی از آنان، نزد محمد(ص) رفته و از او بخواهد تا نماینده‌ای برای «مصالحه» معرفی کند. منذر نزد پیامبر(ص) رفت، سلام کرد و گفت: ای رسول خدا! گواهی می‌دهم که خدایی جز خدایی که تو را برانگیخت وجود ندارد و شما و عیسی هر دو بنده و فرستاده خدای عزوجل هستید. بدین ترتیب، او اسلام آورد و به پیامبر(ص) گفت که آماده مصالحه است. حضرت ختمی مرتبت(ص)، امام علی(ع) را به نمایندگی خود و اهل‌بیت فرستاد. حضرت عرض کرد: «پدر و مادرم فدای شما، ای رسول خدا! بر چه چیزی با آنان مصالحه کنم؟» فرمود: «رأی تو، رأی من است. هر طور که خواستی، مصالحه کن.» 📚منبع المراقبات، میرزا جواد آقا ملکی تبریزی، ص ۵۰۸ .
. 💢 در غدیر خم چه گذشت ... 💢 واپسین ماههای عمر پیامبر خدا(ص) همانند ابر رحمت از روی سر مردم آن روز می گذشت. آن بزرگوار همراه هزاران میهمان دیگر خانه خدا، که از ضیافت رسمی حضرت حق برمی گشتند، به نزدیکی سرزمین «جحفه » رسید. در آخرین محدوده میقات، جبرئیل بر آن حضرت نازل شد و اولین پیام رسالت بعد از توحید را، که اهمیتش به اندازه 23 سال رسالت بود، بر پیامبر(ص) ابلاغ کرد تا او برای آخرین بار پیام ولایت (1) را بازگوید و حجت را بر مردم آن روز و نسل های آینده تمام کند. از اینرو در آن جمعه مبارک در سه منزلی میقات جحفه (2) فرمان تجمع حاجیان از بیت برگشته را صادر کرد. بلال اذان نماز را شروع نمود و پیامبر خدا(ص) کلام وحی نازل شده بر خویش را چنین زمزمه کرد: یا ایها الرسول بلغ ما انزل الیک من ربک و ان لم تفعل فما بلغت رسالته، و الله یعصمک من الناس ان الله لا یهدی القوم الکافرین (3) . ای پیامبر آنچه از طرف پروردگارت بر تو نازل شده کاملا به مردم برسان; اگر آن را [به جهاتی مانند تقیه و ...] ابلاغ نکنی، رسالت خداوند را انجام نداده ای. خداوند تو را از جمیع خطرات [احتمالی] نگاه می دارد و خداوند جمعیت کافران [لجوج] را هدایت نمی کند.پس از اجتماع مردم، درست کردن جایگاهی از جهاز شتران برای پیامبر گرامی اسلام و برگزار شدن نماز ظهر به جماعت (4) ، رسول خدا(ص) در برابر آنان ایستاد، ولی ایستادنش هیات خاصی داشت; زیرا می خواست وحی را ابلاغ کند و در آخرین حج خود به آنان بگوید که، خلا وجودی رسالت را امامت پر خواهد کرد، وصایت جایگزین آن خواهد شد و زمین از حجت خالی نخواهد بود. شما در پناه زعامت وصی من به سعادت همیشگی خواهید رسید. او پرچمدار دینی، سیاسی، اجتماعی و الهی شما خواهد بود و شما را به ساحل نجات خواهد رساند. ✅منابع: 🔸1 - در تفسیر آیه شریفه: و انذر عشیرتک الاقربین (خویشان نزدیک خود را هشدار ده) آمده است که پیامبر خدا (ص) در اولین مرتبه ابلاغ نبوت در برابر چهل نفر از خویشاوندان خود بعد از ایمان آوردن علی(ع) او را جانشین و خلیفه بعد از خود انتخاب کرد. الکامل و التاریخ، ابن اثیر، ج 2، ص 63; مسند احمد بن حنبل، ج 1، ص 111; حقایق پنهان، احمد زمانی، ص 15. 🔸2- در نزدیکی جحفه غدیر خم با فاصله سه میل (5670 متر) واقع شده، در آنجا چشمه آبی جاری بوده، درختان زیادی وجود دارد. پیامبر خدا(ص) در برگشت از حجة الوداع علی بن ابی طالب علیه السلام را به مقام وصایت و جانشینی خود منصوب کرد. معجم معالم الحجاز، عاتق بن غیث البلادی، ج 2، ص 124; جمهرة اللغة، زکی احمد صفوت، ج 1، ص 108. 🔸3- مائده /67. 🔸4- چون پیامبر خدا(ص) همانند دیگران در سفر بود نماز ظهر را به جماعت خواند نه جمعه. .
سخنرانی 1403-03-30.mp3
37.76M
📜 استاد سیدحسین مؤمنی 📆 چهارشنبه ۳۰ خرداد ماه ۱۴۰۳
ziarat_ashoora (03).mp3
3.79M
آموزش خوانی و قسمت ۳ 🌹با گریزی به مصائب فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
لولا حضور الحاضر 15.mp3
39.36M
🚩 ۱۵ 🔰 نشست‌تخصصی‌مجازی منبری‌های‌ هیأت‌های‌کشور 🔸 مثل ابراهیم شاخص‌های انتخاب اصلح مبتنی بر ویژگی‌های شهید جمهور باحضور - حجت‌الاسلام
Elal Habib 3.pdf
5.31M
📚 ستایشگران غدیر 🔹 گفتاری از حجت‌الاسلام میرزامحمدی پیرامون رسالت ستایشگران در احیاء غدیر
🔻 "در امتداد خدمت" 🔹 پیشنهاد چهار اقدام فوریِ هیآت حسینی برای افزایش میزان مشارکت در ایام منتهی به انتخابات 1⃣ تشکیل برنامه توسل همگانی وظیفه‌ای که ما هیأت‌ها و هیأتی‌ها، ما امام حسینی‌ها و اهل‌بیتی‌ها داریم این است که یادمان نرود، هرچقدر هم تلاش کنیم و زحمت بکشیم، اما قلب‌ها و دل‌ها دست خداست. پس باید در هر اقدامی یک موجی از توسل و تضرع، یک موجی از درخواست از درگاه الهی برای اینکه قلب‌های مردم را به بهترین راه هدایت کند، برای اینکه جلب عنایت پروردگار صورت بگیرد، ضرورت دارد. بنابر سیره علما، بنابر توصیه و تذکر بزرگانمان، به نظر می‌رسد آخر ماجرا همه زحمت‌ها و تلاش‌ها که انجام می‌شود باید دست توسل بلند کنیم و در این شب‌های باقی‌مانده تا شب قدر انقلاب از خداوند بخواهیم به آبروی اهل‌البیت (ع) عنایتش را شامل مردم شریف ما کند. خواهش ما از دوستان این است که این موج توسل، شب‌جمعه به اوج خود برسد و علاوه بر جلسات هیأت در بزرگداشت شهدای خدمت و میلاد حضرت موسی بن جعفر (ع)، برنامه اختصاصی توسل جمعی داشته باشیم تا ان‌شاء‌الله عنایت پروردگار شامل حال همه مردم شود و بهترین سرنوشت برای مردم ما رقم بخورد. 2⃣ برپایی موکب‌های خدمت و گفت‌وگو بسیاری از شما در تکاپو هستید و موکب‌هایتان را در ایام غدیر به پا داشتید. تا آنجا که امکان دارد و ظرفیت‌اش وجود دارد موکب خدمت و گفت‌وگو را در ایام غدیر به پا کنیم و تا محرم به ارائه خدمات بپردازیم. این بهترین فرصت است. هر چقدر که در توان داریم برای گفت‌وگو با مردم و حرف زدن با آنها تلاش کنیم. در حالی که موکب‌ها مشغول خدمت‌رسانی هستند سر صحبت و گفت‌و‌گو با مردم را باز کنیم. آنها را کمک کنیم با معرفی شاخص‌هایی که برای یک کارگزار مطلوب در میراث معنوی ما وجود دارد، در معارف اهل البیت (ع) وجود دارد، در کلام امامین انقلاب وجود دارد، بتوانیم ره‌گشا باشیم و بصیرت‌دهی داشته باشیم. ابتکاراتی هم دوستان می‌توانند داشته باشند و خدماتی را در کنار این موکبهای‌ گفت‌و‌گو اضافه کنند و این خدمات می‌تواند در روز انتخابات ویژه‌تر به کمک مردم بیاید. به عنوان مثال بعضی از افراد، از کارفتاده و مریض هستند که برای رفتن به صندوق‌های رأی نیاز به کمک دارند و خدماتی از این دست در این موکب‌ها می‌تواند رقم بخورد. 3⃣ اقدام برای اقناع اندیشه‌ها هر کدام از ما برای مشارکت حداکثری فارغ از آنکه به کدام یک از نامزدهای محترم می‌خواهیم رأی دهیم، برای مشارکت بیشتر مردم، برای مشارکت حداکثری، مشارکتی که هر رأی آن تیری بر قلب دشمن است باید نقش‌آفرین باشیم. در این انتخابات، هم دشمنان به صندوق‌های رأی چشم دوختند و هم جریان جبهه‌های مقاومت. همه احرار عالم، هر آن کسی که دلباخته آزادگی و حریت انقلاب اسلامی است منتظر این انتخاب بزرگ است. ما هر کدام برای مشارکت بیشتر دست به کار شویم. ما جماعتی که دلباخته و پایبند آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی هستیم باید هر کدام بتوانیم عده بیشتری را همراه کنیم، قانع بکنیم و دست آنها را بگیریم و پای صندوق‌های رأی بیاوریم. اگر هر کدام از افراد معتقد و پایبند به ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی، در این سه، چهار شب باقی مانده بیکار ننشیند و نهایت تلاش خودش را به خرج دهد و هر کدام از ما بتوانیم عده‌ای ولو هر نفر دو نفر دیگر را پای صندوق‌های رأی بیاوریم قطعا آثار و برکات جدی و ویژه‌ای را در نتایج انتخابات شاهد خواهیم بود. 4⃣ رجعت برای بیعت علاوه بر اینکه بنابر ضرورت فعلی می‌نشینیم پای تلفن و دوستان و قوم و خویش را برای مشارکت حداکثری دعوت و اقناع می‌کنیم، در امتداد این اقدام لازم است که کمی از این فضای مجازی هم بیرون بیاییم و بلند شویم و در فضای حقیقی حضور پیدا کنیم. چهره‌های ارزشی و مومنین و افراد معتقد به مبانی انقلاب اگر هر کدام بیایند و بین مردم همان محله و منطقه و شهر و روستای خودشان در همین سه، چهار روز باقی مانده به بهانه همین مناسبت‌هایی که هست برای این عهد، یک هجرتی و یک رجعتی داشته باشند به نظر می‌آید که تأثیر ویژه‌ای دارد. بسیاری از مردم در حاشیه شهرها و در مناطق محروم هستند که نیازمند این گفت‌وگو هستند و قطعا با حضور شما و با گفت‌وگوی شما با آن‌ها می‌توانید به صورت ویژه اثرگذار باشید. 💠 جامعه‌ایمانی‌مشعر .
1403040401.mp3
42.93M
خم دوشنبه۴تیر۱۴۰۳ | ۱۷ ذی‌الحجه ۱۴۴۵ سخنران : شیخ ناصر یوسفی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
289.7K
بصیرتی محرم ۱۴٠۳ باید یار بود نباید همیشه سربار بود همیشه باید پای کار بود یه تنه میثم تمار بود پیام کربلا نبود، فقط احساسی مسیر حق و باطلو، باید بشناسی اگه فدا بشی تووی، مسیر دینت برا امام عصرتم، مثه عباسی بحق مولانا اَلْحِقنا بالحسین اللهم اجعلنا من انصار الحسین اللهم اجعلنا من انصار الحسین ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ باید ناب شد پیرو مکتب ارباب شد جزء جمعیت احباب شد یه فدایی مثه اصحاب شد باید که سبک زندگیت، حسینی باشه توو مسلک و مرامتم، باید پیدا شه توو های و هوی نوکری، باید خالص شی تا برگه ی شهادتت، یه روز امضا شه بحق مولانا الحقنا بالحسین اللهم اجعلنا من انصار الحسین اللهم اجعل محیای محیا محمد و آل محمد
4_6044283123196237582.mp3
3.33M
📚 خطبه پنجاه ▫️ ایجاد شبهه، توطئه دشمن برای حمله هواپرستی و بدعت گذاری در احکام آسمانی 🕊 ای شویم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. مقرب شدم با ولا داشتن گریزانم از ادعا داشتن اگر سِحرِ فرعونِ نفس، اژدهاست ... کند معجزه یک عصا داشتن در آغوش سجاده سر می نهم حذر دارم از سرصدا داشتن می ارزد به سرمایه ی عالمی دل ساده و بی ریا داشتن مرا هم فقیرانه حج می برد تمنای سعی و صفا داشتن چه سخت است شرح فراق عزیز و سخت است داغ منا داشتن من از کودک غزه فهمیده ام مقامی است خوف و رجا داشتن از اول، خمینی به ما یاد داد خدا را میان بلا داشتن کمالم در این زندگی، بندگی است بقا نیست غیر از فنا داشتن شهیدان که چیزی نمیخواستند بجز روضه ها را بپا داشتن شهیدان پرواز اردیبهشت!: چه خوبست بال دعا داشتن دل رهبرم سوخت، ما سوختیم از آن صبر بی انتها داشتن رئیسی، کسی که کسی را نداشت ... به دادش رسیده رضا داشتن فدای رضا و جوادِ رضا که حظ می کنند از گدا داشتن جوان رضا را چه به تشنگی؟ به نوشیدن زهر، وا داشتن؟ پس از ناله ی او همه کف زدند چنین بود رسم عزا داشتن بنا بود اگر آن وسط جان دهد ... چرا اینهمه ماجرا داشتن چه بهتر پس از رفتنش روی بام گریزی سوی کربلا داشتن فدای تن چاک چاک حسین که شد قسمتش بوریا داشتن ✍ .
لولا حضور الحاضر 17.mp3
35.61M
🚩 لولاحضورالحاضر ۱۷ 🔰 نشست‌تخصصی‌مجازی منبری‌های‌ هیأت‌های‌کشور 🔸 مشارکت حداکثری مهم‌تر از انتخاب اصلح؟ باحضور - حجت‌الاسلام
لولا حضور الحاضر 18.mp3
32.06M
🚩 ۱۸ 🔰 نشست‌تخصصی‌مجازی منبری‌های‌ هیأت‌های‌کشور 🔸 خطر بازگشت باحضور - حجت‌الاسلام محمد امیری‌طیبی