منابع لازم در طرح ریزی و مطالعه و #سیرمطالعاتی حوزه علمیه
#ویژه_طلاب
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 می خواهم دو کلمه به شما بگویم: غزه کربلای عصر جدید است
🔸ماجرای حسین(ع) شیعه و سنی ندارد. در این فیلم یکی از ساکنان مظلوم غزه از عاشورا و نهضت حسینی می گوید. او تأکید می کند که شیعه نیست اما پیام حسین علیه السلام را درک کرده و امروز مانند او از کربلای غزه به جهانیان می گوید: آیا کسی هست ما را یاری کند؟
@Kayhan_online
@h_falahati
انسان ٢۵٠ ساله جلسه٣.mp3
16.43M
#بازخوانی تحلیلی کتاب #انسان_دویست_پنجاه_ساله
جامعهسازی پیامبر اکرمص
#جلسه_سوم
#منظومه_رهبری
🆔 @h_falahati
نشست هویت طلبگی ٧.mp3
32.42M
نشست #هویت_طلبگی
سنتهای رایج حوزه و صنف روحانیت
مولفه هویتساز طلبگی
مساله #روحانیت و تجدد
بایستههای معنوی دوران تحصیل
#هویتطلبگی
#ویژه_طلاب
#حوزهوروحانیت
🆔 @h_falahati
🟢در زشتی وارونهنمایی!
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸#پيامبر_اکرم صلى الله عليه و آله میفرماید:
أشَدُّ الناسِ عَذابا يومَ القِيامةِ مَن يَرى الناسُ أنَّ فيهِ خَيرا و لا خَيرَ فيهِ؛
سختترين عذاب در روز قيامت از آن کسی است که مردم او را آدم خوبى بدانند، اما هيچ خوبى و خيرى در وجود او نباشد.
🔹بهومیل هرابال (Bohumil Hrabal) از نویسندگان مشهور اهل چک، در جملهای حکمیانه میگوید:
«برای خیانت هزار راه وجود دارد ولی هیچکدام به اندازهی «تظاهر به دوست داشتن» کثیف نیست!»
#خیانت
احمدحسین شریفی
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ هنوز اول راه است و وضع این است! ما البته وظیفه داریم کمک کنیم و کمک میکنیم.
حمید رسایی
🖋نگرانیم!
ایشان دیگر رئیس جمهور است!؟
نباید نگاه مایوس یا ناامیدانه بدهد.
🆔 @h_falahati
13.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مسئولیت در نظام اسلامی فرق دارد!
🔹ورود به دعوا و جدالهای سیاسی به جای خدمت به مردم نشان میدهد مسئولان نسبت به قاعده اصلی مسئولیت در حکومت جمهوری اسلامی غافل هستند.
⏰ «جهان آرا»
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ #خط_دیدار | کارهایمان در پیشگاه الهی قابل دفاع باشد
✏️ رهبر انقلاب، در دیدار اخیر: امیدواریم که خدای متعال آنچه خیر اسلام و مسلمین است، آنچه خیر شماها است، خیر ملّت است پیش بیاورد انشاءالله؛ و همهی ما بتوانیم لااقل پیش خدای متعال برای کارهایی که انجام میدهیم یک عذری داشته باشیم، بتوانیم یک حرفی بزنیم و کارهایمان در پیشگاه الهی قابل دفاع باشد. ۱۴۰۳/۴/۳۱
💻 Farsi.khamenei.ir
در شورای راهبری و کمیتههای پیشنهاد وزیر چه خبر است؟
🔰 پیشنهاد ناکارآمدترینها برای حساسترین پستهای اقتصادی
🔸عاملان دهه سوخته و از دست رفته اقتصاد ایران که بانیان بسیاری از گرفتاریهای امروز و برخی از آنها قانونشکن و قانونگریز هستند در حال بازگشت به عرصه مدیریت کشورند و به نظر میرسد کارگروههای انتخاب وزرا نه برای اهداف اعلامی بلکه برای پست و مقام گرفتن اعضاء در معاونتها تشکیل شده است.
🔸مطرح شدن نامهایی چون عباس آخوندی، اسحاق جهانگیری، محمدرضا نعمتزاده، عبدالناصر همتی، علی ربیعی به عنوان وزیران یا اعضای کارگروههای انتخاب وزرای دولت چهاردهم، به معنای بازگشت کشور به دهه سوخته و از دست رفته اقتصاد ایران است. علاوهبر این افراد، وجود نامهایی چون سلاح ورزی با سابقه گردنکشی علیه قانون و عبده تبریزی با سابقه ناکارآمدی در بورس در کارگروهها نشان از آینده تاریک دولت پزشکیان دارد. کسی که در برابر قانون گردنکشی میکند با پزشکیان چه خواهد کرد؟!
🔸عباس آخوندی بدون سابقه اجرائی درخشان یا بنیه فکری ویژهای، کاندیدای اول جبهه اصلاحات برای انتخابات ریاست جمهوری اخیر بود. نتیجه بت سازی از برخی افراد برای جوانترهایی که در کانونهای ایزوله اصلاحطلبان تربیت یافتهاند، رایآوری پا به سن گذاشتههای این جبهه از جمله آذر منصوری و عباس آخوندی است.
🔸همتی که از سوم مرداد ۱۳۹۷ در بانک مرکزی مستقر و کمتر از سه سال بعد کنار گذاشته شد وضعیت پایه پولی، نقدینگی و تورم را به جایی رساند که عدهای از کارشناسان بروز تورم سه رقمی در دولت بعد را پیشبینی کردند. در دوره حضور همتی در بانک مرکزی، نرخ رشد نقدینگی به عنوان عامل اصلی تورم در بلندمدت، از ۲۰ و نیم درصد به ۳۹ و چهار دهم درصد افزایش یافت.
🔸مرتضی افقه؛ استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: درباره انتخاب آقای همتی برای وزارت امور اقتصادی و دارایی، نگرانم چون وزارتخانههای اقتصادی جای افراد با گرایشهای سیاسی نیست. آقای همتی از سال ۱۴۰۰ که وارد رقابتهای انتخاباتی شدند در شبکههای اجتماعی مشغول اظهار نظرهای سیاسی هستند و وجهه سیاسی پررنگی پیدا کردهاند.
🔸طرفداران، چسبیدهها و اصحاب شنبه دولت جدید، به دلیل غرور ناشی از پیروزی با رای حداقلی در انتخابات، توجه ندارند که اقدامات بیبرنامه، خیلی زود آنها را در نزد مردم، بیاعتبار میکند. با اینحال، عاملان دهه سوخته و از دست رفته اقتصاد ایران که بانیان بسیاری از گرفتاریهای امروز و برخی از آنها قانونشکن و قانونگریز هستند در حال بازگشت به عرصه مدیریت کشورند و به نظر میرسد کارگروههای انتخاب وزرا نه برای اهداف اعلامی بلکه برای پست و مقام گرفتن اعضاء در معاونتها و زیرمجموعهها تشکیل شده است.
#تیتر_یک
https://kayhan.ir/001E4i
@Kayhan_online
@h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺سخنرانی نتانیاهو نمایش افسانهی دموکراسی بود.
🔹اثبات اینکه اگر ۱٪ جمعیت باشید ولی سه گلوگاه مالی، حقوقی، و رسانهای در کنترل شما باشد به راحتی میتوانید بر بقیهی ۹۹٪ حکومت کنید. جلوی چشم آنها غارتشان کنید، کودک بکشید و باز تشویق شوید.
#لابی_اسرائیل
سروش شهریاری🇵🇸
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز
🆔 @h_falahati
نشست هویت طلبگی ٨.mp3
30.09M
نشست #هویت_طلبگی
مولفه هویتساز طلبگی
الزامات اجتماعی و خدمات و سطوح خدمات اجتماعی حوزه
#هویتطلبگی
#ویژه_طلاب
#حوزهوروحانیت
🆔 @h_falahati
🔰 بازگشت به مدینه!
🔻هنگام بازگشت کاروان اهلبیت (ع) از شام، امام سجاد (ع) با چند تن از اهالی مدینه مواجه شدند؛ یکی از آنان بشیربنجذلَمْ بود. امام سجاد (ع) او را شناخت و به او فرمود: ای بشیر، پدرت شاعر بود، تو هم از شاعری بهرهای داری؟ بشیر گفت: بلی، من خود نیز شاعرم. حضرت فرمود: ابیاتی بگو و جلوتر از ما به مدینه برو و خبر ورود ما و مصیبت قتل سیدالشهدا (ع) را به مردم اعلام کن. بشیر این ابیات را ساخت و با گریه و صدای رسا بر مردم مدینه فرا خواند:
یا اهلَ یثرب لا مُقامَ لکم بِها قُتِلَ الحسینُ و ادمعی مِدرارٌ
الجسمُ منه بکربلاءِ مفّرجٌ(مضرّج) والرأسُ منه علیَ القناهِ یُدارُ
«ای اهل مدینه، دیگر در مدینه اقامت نکنید که حسین (ع) شهید شد و به این سبب، سیلاب اشک از چشم من روان است. بدن شریفش در کربلا و در میان خاک و خون افتاده و سر مقدسش را بر سر نیزهها در شهرها میگردانند»
بر اثر شنیدن این خبر زنی در مدینه باقی نماند، جز آنکه از خانه بیرون رفت و مردم سیاه پوشیدند و فریاد گریه و ناله سر دادند.
مقتل ابی مخنف، ج١، ص۵٠٣
#محرم
#امام_حسینع
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا دم گرفتم نام تو را
من هم به عشقت لایق شدم
با روضههایت عاشق شدم
🆔 @h_falahati
📢 رهبر انقلاب با اشاره به ناتوانی آمریکا و رژیم صهیونیستی در به زانو درآوردن یک گروه مقاومت
👈 دقّ دلیشان را با بمب روی سر مردم غزه خالی میکنند
✏️ رهبر انقلاب: یک دستگاه باعظمت نظامی و سیاسی و اقتصادی مثل آمریکا، پشت سر رژیم غاصب صهیونیست دارند با یک گروه مقاومت میجنگند، نتوانستند اینها را به زانو دربیاورند؛ چون حماس را نمیتوانند به زانو دربیاورند، چون مقاومت را نمیتوانند به زانو دربیاورند، دقّ دلیشان را روی مردم خالی میکنند، بمبها را روی سر مردم، مدرسه، بیمارستان، کودک و زن میریزند؛ نهایت جنایت و سَبُعیّت دارد جلوی چشم مردم دنیا انجام میگیرد؛ مردم دنیا هم در واقع دیگر حالا دارند قضاوت میکنند علیه رژیم غاصب خبیث.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم. ۱۴۰۳/۴/۳۱
🔸متن کامل بیانات:
khl.ink/f/57106
🔻گره گشودهنشدۀ جمهوری اسلامی:
دوگانگی فرساینده
🖊مهدی جمشیدی
۱. در اسفند سال پنجاهونه، شهید بهشتی که از جریانهای لیبرال در قدرت رسمی، از جمله بنیصدر و نهضت آزادی به تنگ آمده بود، نامهای به امام خمینی نوشت و وضع سیاسی را اینگونه شرح داد:
دوگانگی میان مدیران کشور، به «اختلاف دو بینش» مربوط میشود. یک بینش، معتقد و ملتزم به فقاهت و اجتهاد است که در عین پویا بودن، باید ملتزم به تعهد در برابر کتاب و سنّت باشد؛ اما بینش دیگر، در پی «برداشتهای بینابین» است، که نه بهکلّی از وحی بریده است و نه آنچنان که باید و شاید در برابر آن متعهد و پایبند است. بینش اوّل در برابر بیگانگان و هجوم به نظام، به «تکیه بر توان اسلامی» و پرهیز از گرفتار شدن در دام داوریها یا دلسوزیهای بیگانگان، معتقد و ملتزم است؛ اما بینش دیگر، هرچند زبانش همین را میگوید، اما در عمل، لرزان و لغزان است. بینش اوّل به شیوهای برای زندگی امّت معتقد است که در عین گشودن راه بهسوی پیشرفت، مانع «حلشدن مسلمانها در دستاوردهای شرق یا غرب» باشد و آنان را بر «فرهنگ اصیل و مستقل اسلام»، استوار دارد؛ اما بینش دیگر با حفظ نام اسلام و بخشی از ارزشهای آن، جامعه را به راهی میکشاند که درها را به روی ارزشهای بیگانه از اسلام و بلکه ضداسلام میگشاید. بینش اوّل بر روی شرایطی در گزینش مسئولان تکیه میکند که جامعه را بهسوی «امامت متقین» راه میبرد؛ اما بینش دیگر، روی شرایطی تکیه میکند که راه را برای «نفوذ کممبالاتها در سطوح مدیریّت امّت اسلامی» هموار میسازد. بسیاری از کسانیکه در طول سالهای اخیر در راه حاکمشدن اسلام اصیل کوشیده و رنجها بردهاند و در طول این سالها بهمقتضای طبیعت نظام شاهی، در همۀ سازمانها «در اقلّیّت» و «زیر فشار اکثریّت غربگرا» بهسر بردهاند، هماکنون در جمهوری اسلامی هم، دوباره تحت فشار همان اکثریّت قرار گرفتهاند. این «اقلّیّت مؤمن» - که اگر حمایتش کنند، میرود که اکثریّت شود - امروز ذلّت و خذلان مؤمنان را در جمهوری اسلامی لمس میکند؛ چنانکه با چماق «ارتجاع» میکوبندشان و با «کارشکنی»، سد راه حرکت اسلامی آنها میشوند. اگر این دو بینش در ادارۀ امور جمهوری اسلامی ادامه یابد، نه مشکلات مردم با سرعت و قاطعیّت حل میشود و نه میتوان برای آینده، طرحهای اصیل اسلامی ریخت. نظر ما این است که رشد دارندگان بینش اوّل (اسلام فقاهتی و خط اصیل امام)، امروز به آن درجه رسیده است که نهادها بهوسیلۀ صاحبان این نوع بینش اداره شود و ادارۀ جمهوری اسلامی بر پایۀ «یک بینش» استوار گردد. با همۀ این احوال، اگر ادارۀ جمهوری اسلامی بهوسیلۀ صاحبان بینش دوّم را در این مقطع، اصلح میدانید، ما به همان کارهای طلبگی خویش بپردازیم و بیش از این، شاهد تلفشدن نیروها در جریان این «دوگانگی فرساینده» نباشیم.
۲. باور و برداشت من این است که بیشوکم، در بر همان پاشنه میگردد و جمهوری اسلامی، همچنان گرفتار «دوگانگی فرساینده» در عرصۀ قدرت سیاسی است و حاکمیّت در طول دهههای گذشته، میان همان «دو بینش متضاد»، دستبهدست شده است؛ هرچند باید گفت جریان تجدّدی، بسیار بیشتر قدرت را در اختیار داشته است. ما همچنان در تلۀ همان «پرسشهای آغازین» و «مسألههای مقدّماتی»ای گرفتاریم که شهید بهشتی در سال پنجاهونه مطرح کرد؛ آن هم در بالاترین سطوح سیاسی و حاکمیّتی. حتی انتخابات نیز به دستاویزی برای یارگیری اجتماعیِ نیروهای تجدّدی بر اساس بینش دوّم تبدیل شده و اینان توانستهاند بخشهایی از جامعه را به چنگ آورند و آنها را به ابزار چانهزنی و فشار سیاسی تبدیل کنند. ما در مرداب تکرار و باتولید مستمرِ «تضادهای بنیادین» و «اصطکاکهای ابتداییِ» انقلاب افتادهایم و هر دهه، دستوپا میزنیم و ناله سر میدهیم، اما گرهی گشوده نمیشود و دوباره و چندباره، نیروهای تجدّدی به قدرت راه مییابند و دوگانگی فرساینده میآفرینند. گذشتِ بیش از چهار دهه، زمانی کمی برای گذار از این چرخشهای مخرّب و تلاطمهای متوقفکننده نبوده است و باید تأمّل کرد که چرا به جای حرکت سیاسیِ تثبیتی و تکاملی، هنوز هم درگیر نوسانها و رفتوبرگشتها در لایۀ ساختارِ بینشی هستیم. تاکنون این «چرخۀ باطل» ادامه یافته و ازاینجهت، شاهد تراکم و انباشت دشواریها هستیم. به تعبیر رهبر انقلاب، ما دچار «بیماریهای مزمن» شدهایم و سخت، محتاج «تحوّل» – به معنی دگرگونیهای عمیق و اساسی – هستیم؛ اما چرخشها و تذبذها و تلاطمهای سیاسی در لایۀ قدرت رسمی، امکانها را اقلّی و موقتی کرده است. حتی باید گفت اینک، برخی از بدیهیّات و بیّنات انقلاب نیز به چالش کشیده میشوند و تردیدافکنی، به ستونفقرات تفکّر انقلابی راه یافته است.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
#جریانشناسی
#انقلاب_اسلامی
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر محمد جواد لاریجانی از پشت پرده اصرار اصلاحطلبان برای اجرای FATF میگوید!!!!!
آنها نمیخواهند ایران تحریمها را دور بزند !!!!!
#خیانت_غربگرایان
🆔 @h_falahati
🔴مذاکره، عامل حمله نظامی و ناامنی
🔹اسناد بر جا مانده از #مجاهدین_خلق و سخنرانی مسعود رجوی به خوبی نشان میدهد که با پذیرش قطعنامه ۵٩٨ ، حمله مجاهدین خلق به ایران و ناامنیهای پس از آن را سرعت بخشیده است .
مسعود رجوی در سخنرانی ١٣۶٧.۴.٣١ خود خطاب به اعضای گروهک تروریستی مجاهدین؛ پس از اینکه عملیات فروغ جاویدان را عملیاتی حیاتی برای سازمان میخواند و عدم پیروزی در آن را معادل فسیل شدن سازمان میان ایران و عراق عنوان میکند میگوید:
🔸«اگر ما به تحلیلهایی که در مورد #رژیم داشتهایم معتقد هستیم زمان مناسبی برای ما به وجود آمده است. ما در تحلیل از جنگ گفتیم که رژیم در منتهای ضعف حاضر به توقف جنگ میشود و دلیل قبول قطعنامه از طرف آنها همین است.»
🔹او در ادامه تحلیل غلط برخی از عناصر سیاسی داخلی را، مبنی بر نبود نیروی جنگی لازم تَکرار میکند و میگوید:
«ما نباید این فرصت تاریخی را از دست بدهیم. باید حمله کنیم و کار را یکسره کنیم. رژیم دیگر #نیروی_جنگی لازم را ندارد و نمیتواند نیروی جبهه را تأمین کند.»(سازمان مجاهدین خلق پیدایی تا فرجام، ج٣ ص٣٠٨-٣٠٧)
🔸ایران پرورش، یکی از افرادی که در عملیات فروغ جاویدان شرکت داشته، در تاریخ ١۶آبان١٣٨١ میگوید:
«رهبری مجاهدین با بسته شدن مرزها، خود را قفل شده میدید، لذا تصمیم گرفت که قبل از بسته شدن کامل مرزها حرکت نهایی را بکند، به ویژه طبق تحلیل رجوی، پذیرش صلح توسط [آیتالله] خمینی به متلاشی شدن کامل نیروهای وفادار به رژیم منجر شده، لذا [آیتالله] به هیچ وجه قادر به بسیج نیرو و مقابله با «ارتش آزادیبخش مجاهدین» نخواهد بود. پس دست به تدارک یک حمله تمام عیار زدند.»(مجاهدین خلق در آیینه تاریخ ص٢٣٢)
بنیادتاریخپژوهی
#جریانشناسی
🆔 @h_falahati
💠بگزار کعبه بسوزد!
🔹روزنامه نگار اصلاحطلب، محمد قوچانی که عضو حزب کارگزاران و داماد عمادالدین باقی است، در گفتگوی شبکه چهار اعتراف جالبی داشت. خوب است اهل بصیرت اصل بیان ایشان را مورد مداقه قرار دهند.
🔹قوچانی مدیرمسئول روزنامه سازندگی کسی که دبیر شورای تدوین، گردآوری و مستندسازی آثار حسن روحانی را بر عهده داشته حالا برافروخته و در رسانه ملی اعلام کرده چرا عدهای به ظریف اهانت کردند!
🔹این سخن او واقعه تاریخی حمله لشکریان یزید توسط حسین بن نمیر به کعبه را زنده میکند، که وقتی با منجنیق به سوی کعبه آتش گشودند، عبداللهبن زبیر مانع خاموش کردن آتش پرده بیتالله الحرام شد. توجیه عبدالله این بود که بگذار کعبه بسوزد، تا همه بدانند ما بر حقیم.
🔸حالا شده قصه این ژورنالیست رسانهای سازندگی که در اغتشاشات و فتنههای اخیر، وقتی به مساجد، قرآن، پرچم عزای ابیعبدالله(ع)، پرچم مقدس ایران، ولایت فقیه، مرجعیت، مقدسات و حجاب و... آن همه اهانت شد، صدایی از او شنیده نشد، ولی زمانی که به بتساز برجام نافرجام، چیزی گفتند برافروخته شد.
🔸تاریخ اسلام در حال تکرار است، خصوصا دهه پنجم انقلابها که بصیرت از نان شب هم واجبتر است.
✍️ میثم میرطاهری
#جریانشناسی
🆔 @h_falahati
📸 آیتالله میرباقری: مؤمن باید اول صبح که بر میخیزد همّت و فکرش این باشد که کجای اردوگاه ولی خدا خالی است، خودش را در آنجا حاضر کند.
🔹اگر این آمادگی و حالت انتظار وجود داشت انسان به نصرت ولی خدا موفق میشود، همینکه حضرت پرچم برداشت چنین شخصی آماده است؛ چون همه کارهایش را انجام داده است؛ نه اینکه وقتی جنگ شروع شد تازه به فکر نماز و روزههای قضا و به فکر قرضهایش باشد!
🔹حالا که سیدالشّهدا علیهالسلام به میدان آمده، وقت نماز قضا خواندن نیست؛ اینها را باید قبلاً میخواندی.
#اخلاق
🆔 @h_falahati
💢 تو ماجرای قراردادِ پُر از فسادِ کرسنت، اسم دلالهای زیادی به چشم میخوره که جیبشون به این قرارداد گره خورده بود که از مهمترینهاشون، مهدی هاشمی رفسنجانی، عباس یزدانپناه و برخی شرکتها از جمله شرکت اماراتی دانا-گس بودن.
شرکت دانا-گس با سرمایهگذاری حمید ضیاء جعفر مدیرعامل شرکت کرسنت، تو سال ۲۰۰۵ توسط این شرکت تأسیس میشه.
داناگس شرکتی بودکه با سوءاستفاده از رانت اطلاعاتی تونست با فروش سهامش میلیونها دلار تو بورس امارات سود داشته باشه.
اما حمید جعفر نفر اول ماجرای فسادآلود قرارداد کرسنت که اسناد رشوه دادنش به طرفهای ایرانی از جمله عباس یزدانپناه منتشر شده، تنها سرمایهگذار این شرکت نیست و اسم دو ایرانی هم تو لیست سرمایهگذارهای این شرکت به چشم میخوره:
۱- حسین محلوجی وزیر صمت دولت هاشمی رفسنجانی که از طرف ولایتی (وزیرخارجه رفسنجانی) مأمور میشه تا در رابطه با قرارداد کرسنت با حمید جعفر تو لندن ملاقات کنه و بعدها سرمایهگذار این شرکت میشه!
۲- و محمدعلی زم که تو سالهای تاسیس این شرکت اماراتی از مدیران فرهنگی جمهوری اسلامی بوده و اینکه چطور با این شرکت مرتبط شده هم مشخص نیست!
ابوحسین
🆔 @h_falahati
حامد فلاحتی
💢 تو ماجرای قراردادِ پُر از فسادِ کرسنت، اسم دلالهای زیادی به چشم میخوره که جیبشون به این قرارداد
🔰محمدعلی زم و دوران مدیریت او بر حوزه هنری!
🔻🔻🔻🔻🔻
🔹تجارت فرهنگ!
آنچه میخوانید بخشی از گزارش روزنامه همشهری در تاریخ ۵ تیر ١٣٩٩ است راجع به عملکرد عجیب زم بر یکی از مراکز مهم فرهنگی کشور!
👇👇👇👇👇
«... عملکرد زم (در حوزه هنری) در دورهای با اعتراض هنرمندان مطرحی مثل مجید مجیدی همراه شد. مجیدی در کتاب گفتوگویش تعریف میکند که روزی وارد حیاط حوزه میشود و میبینید که کلی ماشین در حیاط حوزه پارک شده است. موضوع را جویا و متوجه میشود: «آن روزها ۷۰ درصد فعالیت مدیران «حوزه هنری» در بخش اقتصادی متمرکز شده بودند، در اصل همه چیز در راستای همان فعالیتهای اقتصادی معنا میشد. از صادرات آب و خاک تا واردات اتومبیل و به انحصار درآوردن فروش سیگار و... توجیهشان هم آن بود که این کارها را برای تأمین هزینههای فرهنگی انجام میدهیم...! سلایق زم هم به سمتی پیش میرفت که سینمای تجاری را بیشتر میپسندید و این به دلیل نگاه اقتصادیای بود که بهتازگی در حوزه هنری در حال شکلگیری بود». سپس مجیدی مصمم میشود که از حوزه جدا شود. او دراینباره عنوان کرد: «یک روز تصمیم گرفتم دیگر کارمند حوزه هنری نباشم و همان روز حوزه را بعد از ۱۳ سال کار و حضور مستمر ترک کردم. روزی روزگاری حوزه هنری میتوانست بار بخش عمدهای از فرهنگ این مملکت را از زمین بردارد، در زمانی که باید این کار را میکرد، نکرد و به عوض به امور اقتصادی و مالاندوزی روی آورد! ... چرا نگویم؟! استعدادهایی بودند که به نظرم آقای زم با شیوه مدیریتیاش بهسادگی از کنارشان گذشت و... مأموریت آقای زم در آن مجموعه تولید آثار فرهنگی و هنری بود، نه خرید و فروش سیگار و اتومبیل و...!»
نکته جالب این است که در دهه ۷۰ فریدون جیرانی گفتوگوی مفصلی با زم در مجله هفتگی سینما انجام میدهد و در آنجا به سینما بهعنوان یک صنعت سرگرمی اشاره میکند. اما زم مطلقا وجه سرگرمی را انکار میکند و معتقد است که سینما اصلا نمیتواند وسیله سرگرمی – به عبارت دقیق وسیله لهو و لعب - باشد! این در حالی است که در سال ۱۳۸۹ زم تهیهکننده فیلم «دموکراسی تو روز روشن» به کارگردانی علی عطشانی برای حضور رضا گلزار – بازیگر سینمای تجاری- برای بازی در نقش عزرائیل در یک سکانس مبلغ ۹۰ میلیون تومان دستمزد داد! ضمن اینکه علنیشدن عضویت او در هیئتمدیره باشگاه پرسپولیس حواشیای را رقم زد که روزبهروز تعداد مخالفان او در فضای حاکمیت بیشتر شد. تا اینکه بالاخره حجتالاسلام زم برکنار شد و تمام مدیران بعدی حوزه سعی کردند که عملکردی مانند او نداشته باشند.»
#غربگرایان
#جریانشناسی
🆔 @h_falahati
پاسخ استاد احمدحسین شریفی در نقد سخنان دکتر شفیعی کدکنی و کسانی که بیشتر تلاش برای اسلامی سازی علوم را هجو می کنند تا نقد!
https://B2n.ir/n65629
#اسلامی_سازی_علوم_انسانی
🆔 @h_falahati
15.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴️منافقین بدتر بودند یا داعش؟
🔹امروز پنجم مرداد مصادف با سالروز آغاز عملیات غرور آفرین مرصاد به فرماندهی شهید «علی صیاد شیرازی» در برابر تجاوز نیروهای بعث عراق و منافقین در سال ۱۳۶۷ است که پس از چند روز درگیری با پیروزی نیروهای جمهوری اسلامی به پایان رسید.
🔹برخی کارشناسان معتقدند خشونت منافقین که نام مجاهدین خلق را یدک میکشیدند چه در زمان انقلاب و چه در دوران دفاع مقدس به ویژه پایان جنگ بیشتر از داعش و حتی مغول بود.
فتن
🆔 @h_falahati
📢 مجلس در مسئله غزه ساکت نمانَد
✏️ رهبر انقلاب: مسئلهی غزّه، همچنان مسئلهی اوّل دنیای اسلام است. آنچه من دربارهی مسائل خارجی و فعّالیّت حوزهی دیپلماسی و مانند اینها برای مجلس عرض کردم، یکی از مصادیقش، همین مسئلهی غزّه است؛ آرام نگیرید، ساکت نمانید؛ کار مهم است.
✏️ الان درست است که با گذشت ماهها، آن شور اوّلیّه در خیلی از افراد نیست، امّا حقیقت امر این است که همان اهمّیّت روزهای اوّل، امروز وجود دارد، بلکه بیشتر. قدرت مقاومت روزبهروز بیشتر خودش را دارد نشان میدهد.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم. ۱۴۰۳/۴/۳۱
🔸متن کامل بیانات:
khl.ink/f/57106
@h_falahati