❤️ به کرامت امام جواد
🔻بامداد ۴اسفند۱۳۶۴ در کارخانه نمک شهر فاو عراق، شهید محسن طاهری در سن ۱۹ سالگی به سوی آسمان، با بال شهادت پرگشود.
🔻پیکر پاکش ۷۲ روز مفقود بود تا آنکه پدر محسن، امام هشتم علی بن موسی الرضا علیه السلام را به جواد جوان و کریمش سوگند داد، و چند روز بعد حاجت این پدر روا شد و پیکر پاک این شهید به قم رسید.
🔻باشد که در کرانه کهکشان و از خزانه آسمان، ببارند رحمت و دعای شان را بر ما خاک افتادگان بر زمین نشسته...
💐روحش شاد💐
#مقاومت #شهادت
#امام_جواد_علیه_السلام
#نویسندگان_حوزوی
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
🌺 نجوای اهل رسانه
اوج مناجات صنفی اهل رسانه را میتوان در دعای قرآنی «رب اشرح لی صدری» به تماشا نشست. وقتی به حضرت موسی میگویند پیام خدا را به فرعون ابلاغ کن، احساس میکند بار سنگین و رسالت فوقالعادهای بر دوش او گذاشته شده است لذا تقاضا میکند: رَبِّ اشْرَحْ لِی صَدْرِی وَ یَسِّرْ لِی أَمْرِی وَ احْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِی یَفْقَهُوا قَوْلِی.
"رب اشرح لی صدری" یعنی ظرفیت روحی مرا بیفزا. خبر تنها بیان واقع نیست. خبر محصول نگاه یک خبرنگار است. لذا رشد روحی خبرنگار در بیان خبر تأثیر دارد. رشد شرح صدر یعنی توسعه وجودی و روحی خبرنگار. خبر تنها مربوط به رویداد نیست. خبر ماحصل رویداد به علاوه وجود خبرنگار و راوی است. روایت یک کافر از یک موحد در یک رویداد مشابه، متفاوت است.
"و یسر لی امری" یعنی کار را بر من آسان گردان. این نشان میدهد چه میزان کار خبرنگاری سخت است. این امر سنگین حکایت از یک مأموریت خطیر و انبیایی دارد. خبرنگاری میتواند از عهده این بار برآید که زاویه نگاه الهی و مأموریت تعلیمی و انسانی یافته است.
"واحلل عقده من لسانی" یعنی بتوانم به بهترین شکل پیام را منتقل سازم. این نیز نشان میدهد ماجرای رساندن پیام تنها در جابهجایی فیزیکی پیام نیست. معلوم میشود ماجرا تنها در ایصال و رساندن پیام شبیه پستچیها نیست. باید قلب و ذهن مخاطب توأمان درگیر شود. باید پیام بر جان مخاطب بنشیند. منظور از پیام لایههای زیرین و عمیق رویداد و ظاهر است. باید زبان هنرمندانه یافت و تلاش کرد پیام را به محسوسات مخاطب تبدیل کرد تا "یفقهوا قولی" صورت گیرد و مخاطب جان پیام را درک کند.
تا اینکه دعا می رسد به "هارون اخی". این تعبیر نشاندهنده یک حرکت جبههای است. مدد رساندن شبکهای یک عنصر کلیدی در راهبرد خبر خوب است، چه آنکه؛ خبر خوب وقتی روایت غالب شود میتواند رهنمون امید در جامعه شود.
🔸بخشی از فتوت نامه خبرنگاری. به نقل از کتاب خبرخوب
🆔 محسن مهدیان
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
⁉️ چرا دستم به کتاب و چشمم به مطالعه نمیره!
برای آدمایی که اهل مطالعه هستن کمابیش، پیش اومده که مدتی انگیزه و رغبت به مطالعه رو از دست میدن.
از یه جایی به بعد، دیگه کتاب خوندن جذابیت اولیه خودش رو نداره و گویا یه کار تکراری و یکنواختی شده.
به نظر من باید شیوه تعاملمون با کتاب رو تغییر بدیم. اگر تا دیروز برحسب جذابیت مطالعه و موضوع کتاب، دست به کتاب میشدیم از این به بعد باید مطالعه رو به یه عادت روزانه تبدیل کنیم.
*مثلا خودمونو عادت بدیم شبا قبل از خواب پنج صفحه کتاب بخونیم.
*یا همیشه همراهمون یه کتاب داشته باشیم و تو تاکسی و اتوبوس و مترو، چند صفحه کتاب بخونیم.
*بین مطالعه درسی و بعد از چهل و پنج دقیقه مطالعه و تمرین، دو سه صفحه هم کتاب مورد علاقهمون رو ورق بزنیم.
*تو صفهای طولانی و وقتگیر مثل صف بانک، کتاب الکترونیکی یا صوتی تو گوشی داشته باشیم.
اما تا قبل از اینکه مطالعه کردن تبدیل به عادت روزانهمون بشه، لازمه چندتا نکته رو هم رعایت کنیم تا از کتابخوانی فاصله نگیریم:
+مثلا خودمون رو مقید نکنیم به اینکه حتما یه کتاب رو تموم کنیم بعد بریم سراغ کتاب بعدی. هیچ اشکالی نداره چندتا کتاب رو همزمان پیش ببریم. البته به شرط اینکه بین مطالعه کتابها فاصله زیادی نیفته تا موضوع از دستمون در نره.
+نکته دیگه اینکه تا موضوعی تو ذهنمون داغه و بهخاطرش رفتیم کتابی رو خریدیم، باید همون موقع مطالعهاش کنیم تا سرد نشده و الا انگیزه مطالعه کتاب رو از دست میدیم.
+یکی از کارهایی که باعث میشه همیشه برای مطالعه کتاب انگیزه داشته باشیم، خلاصهنویسیه.
سعی کنیم بعد از مطالعه هر کتاب نظرشخصی و برداشتمون از موضوع کتاب و یا حداقل یه معرفی اجمالی از کتاب و نویسنده رو بنویسیم و تو صفحات مجازی منتشر کنیم.
+اگر احساس میکنیم کتابهای کتابخونهمون جذابیت و کشش لازم رو در درون ما ایجاد نمیکنه، کافیه در مورد اسم کتاب یا نویسنده و مترجم یا موضوع کتاب تو اینترنت جستجو کنیم.
قطعا مطالبی تو اینترنت هست که باعث میشه ترغیب بشیم به مطالعه اون کتاب.
✍ مهدی کهن
#کتابخوانی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#تبریک💐
قالَ محمد بن علی الجواد(ع): مَنْ لَمْ یعْرِفِ الْمَوارِدَ أعْیتْهُ الْمَصادِرُ.
🍃 هر کس موقعیتشناس نباشد، جریانات، او را میرباید و هلاک خواهد شد.
#حدیث_خوانی
#امام_جواد_علیه_السلام
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
✅ روزی برای پسران
یکی از سیاست های دنیای امروز نام گذاری برخی روزهای سال برای با اهمیت نشان دادن و جلب توجهِ دولت ها و ملت ها به یک موضوع یا حادثه است.یکی از اهداف این حرکت، ارتقای آدابِ ملل و همسویی آنها می باشد.ونتیجه آن تسهیل جهانی شدن است.
البته گاهی هدف از مناسبت سازی ها، غربی سازی کشورهاست.و مستکبران برای سلطه بیشتر، در ظاهر با برنامه های فرهنگی، دنبال تغییر سبک زندگی مردم جهان می باشند.
در چنین شرایطی برای حفظ هویت ملی و جلوگیری از تهاجم نرم استعمارگران، باید متناسب با فرهنگ بومی خود، برنامه ریزی کرد.
ابتکار نام گذاری روز ی برای مادر و پدر ، اهمیت خانواده در نظام پرورشی اسلام را نشان می دهد.به همان دلایل تربیتی که ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) به عنوان روز دختر معرفی شد، برای تربیت پسران تراز انقلاب اسلامی، اختصاص روزی برای این عزیزان نیز اهمیت دارد.
امروز سالروز تولد حضرت جوادالائمه علیه السلام است که با قدوم مبارک خود حقیقت امامت پدر بزرگوارش را برای شکاکان اثبات کرد و وارث نور ولایت شد.چه زیبا می شود اگر فرهنگ سازان چنین روزی را با عنوان پسر انتخاب کنند تا الگویی والا برای فرزندان این سرزمین باشد.
هرچندپسر دوستی جامعه ایرانی زبان زد است، ولی با فرهنگ دینی می توان از این محبت آفت زدایی کرد و با جهت دهی مذهبی آن را تعالی بخشید.
✍ امین محمدلو
#مولود_مبارک
#فرهنگ_سازی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🧕ذائقهی پوشیدگی
میخواهم قامت ببندم برای نماز که دخترم چادر به دست سرمیرسد...
با عجله میخواهد چادر نماز کوچک گلگلیاش را سرکند.
کش چادر نمازش را دور گردن میاندازد و هر بار از من میپرسد که: "این طوری درسته مامان؟!"
دیگر یاد گرفته خودش بپوشد چادر خوشرنگ لطیفش را.
و من عشق میکنم وقتی صورت ماه دخترکم در قاب چادر مینشیند.
تازگیها در نقاشیهایش خودش را هم همانند من پیچیده در چادر مشکی رسم میکند.
میگویم: "نقاشی رنگی رنگی بکش فدایت شوم!"
جواب میشنوم: "آخه اینجا داریم میریم حرم مامان!"
✍ روز نوشت
#چادر #حجاب
#مادر_دختری
#تربیت_دینی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
💠 تاريخ نگاری با قلم آلوده!
🔹تاریخ نگاری جواد موگویی روزی برای من به پایان رسید که حاضر شد به خاطر توجیه کار ناصواب یک شخص،با نقل قول ناقص و غیر دقیق و گاه غلط، امام، شهید بهشتی و شهید مطهری را نیز به اشرافیت متهم کند و ایشان را نیز شریک آن کار غلط بکند!
او پس از ارائه اسناد در رد سخنانش، باز هم حاضر به اصلاح و تغییر مواضعش نشد!
🔸او در مطلبی جدید، مجددا همان رویه غلط را ادامه داده و در دعوای سیاسی دو نفر، حاضر شده نسبتهای سخیفی را به بعضی از بزرگان نسبت بدهد!
او آیت الله مکارم را به خاطر گرفتن جایزه کتاب سال در رژیم گذشته، در ردیف کارمند دفتر فرح قرار داده است! بدتر از آن شهید بهشتی را نیز همکار شاه معرفی کرده است!
🔹این اتفاقاً همان شیوهای است که گروه فرقان و منافقین در ابتدای انقلاب از آن استفاده میکردند. در حالیکه در بیانات آیت الله مکارم و شهید بهشتی این موارد توضیح داده شده است.
آیت الله مکارم اعلام کرده که این جایزه را از یک جمع علمی اساتید گرفته است و من تعجب می کنم چطور یک مدعی محقق تاریخ، این اسناد را ندیده و یا دیده و ارائه نمیدهد!
🔸شهید بهشتی می گوید ما برای «مبارزه مخفی» به تالیف کتاب مشغول شدیم و آنجا حلقه ای تشکیل دادیم که از تالیف تا نظارت و چاپ در اختیار خودمان باشد و مطالبی را در کتابها بگنجانیم که برای مبارزه مفید باشد.
جالب است ساواک، از یک زمان متوجه این اقدام می شود و با این گروه برخورد میکند.
آیا این نوع کار شهید بهشتی با آن همکاری یکی است؟
🔹مبارزات آیت الله مکارم با شاه ثبت است زندانرفتن ها، نامه نوشتن ها، منبر رفتن ها، اینها نباید نادیده گرفته شود. تاریخ را نباید در خدمت اهداف و اغراض سیاسی نوشت. بالاترین خیانت به تاریخ انقلاب این است که به جوانان امروز القا کنیم رهبران جامعه رهبران انقلاب شبیه یک سری آدم های امروز، انسانهای اشرافی یا سلطنت طلب و... بوده اند.
عاشقان انقلاب علاقه مندان به شهید بهشتی باید در برابر این رویه غلط بایستند و نگذارند با تفسیر های غلط خون دل به انقلابیون برسانند.
🔸وقتی آقای حدادعادل، آنچه را که در موردش گفته شده تکذیب کرده و توضیح داده است، چرا باید برای حمله به کسی یا دفاع از شخص دیگری سابقه بزرگان را لکه دار کنیم و شبهه را از یک نفر به چند نفر دیگر تعمیم دهیم؟
آیا این بدین معنا نیست که چون حرفی برای تطهیر خود نداریم بهتر است بقیه را هم آلوده کنیم تا تعفن ما کمتر جلوه کند؟ اینگونه متوسل شدن به تاریخ جز ضربه زدن به انقلاب در نزد جوانان ثمری دارد؟
💠 در همین رابطه دو مطلب ذیل را هم مطالعه کنید
🔻 غش در تاریخ؟
🔻 از قلهک تا قلکهای هدیه!
✍️ مهدی عامری
#نویسندگان_حوزوی
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
📢 فرصتی برای نشر دیدگاه نخبگان حوزوی
♦️ناخوانده ترین مهمان ایرانیها
🔹ظهور پدیده سلبریت با مختصات ویژه در کل جهان عمدتا محصول مدرنیته، جهان سرمایه داری بویژه سرمایه داری متاخر، سیطره رسانه های جمعی و اخیرا اجتماعی و فضای مجازی، پدیده صنعت فرهنگ(کالایی شدن محصولات فرهنگی و غلبه ارزش مصرفی بر ارزش سرمایه ای)، غلبه سبک زندگی غربی(با مختصاتی همچون مصرف گرایی، لذت گرایی، فردگرایی، سرگرمی خواهی، تنوع طلبی)، وقوع برخی تحولات و چرخش های اندیشه ای، ارزشی و هنجاری در جهان غرب است.
🔸تفاوت عمده میان وضعیت سلبریت در جوامع غربی با جامعه ایران احتمالا این است که در آنجا این پدیده اصیل و برآمده از اقتضائات ذاتی و زایش طبیعی محیط؛ و در سایر کشورها از جمله ایران، امری تبعی، غیر اصیل، غیرخودی، وارداتی و تحمیلی است؛ این پدیده در غرب، پدیده ای متناسب با بافتار و ساختار جامعه و گفتمان غالب فرهنگی است و در جامعه ما امری ناسازگار با بافتار متن و ناهمگن با زمینه ها و ظرفیت های فرهنگی اجتماعی، و بنیادهای ارزشی است؛ این پدیده در غرب امری کاملا پذیرفته شده و برخوردار از حمایت و تایید جامعه در سطوح رسمی و غیر رسمی و در ایران با چالش ها و مقاومت هایی همراه است.
🔹به بیان دیگر، رویکرد غالب در برخورد با این پدیده در جامعه غرب مثبت و در ایران با اقبال ضعیف و نوعی سوء ظن همراه است. در غرب احتمالا این جریان بیشتر ماهیت سازمانی دارد و سازمانهای خاصی به صورت آشکار و پنهان در هدایت آن نقش محوری دارند، در حالی که در ایران، بیشتر خود اشخاص در صحنه گردانی و مدیریت جریان دخیل اند. البته در هر دو جا، آنچه بیشتر مورد توجه است ارزش کاربردی و کارکردی آنها و نقش و تاثیر آنها در سطوح مختلف فردی – اجتماعی است.
🔸وخلاصه اینکه، فرهنگ ایرانی به دلیل آکنده بودن حافظه تاریخی اش از وجود قهرمانان، اسوه ها، الگوها و چهره های شاخص ارزشی و ظهور پیاپی این چهره ها؛ احساس نیاز چندانی به پدیده سلبریت با مختصات غالب غربی آن نمی کند. افراد بدون داشتن وجوه کریزمایی از نوع قدسی و معنوی آن به زحمت می توانند در افکار عمومی این جامعه، جایگاه و اقتدار ماندگاری کسب کنند.
✍️ سید حسین شرف الدین
#نویسندگان_حوزوی
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
📌 دروازه دولت: «بایدن» حبیب خداست!
تا حالا فکر میکردم «دود از کلهاش بلند شد» کنایهس؛ ولی امروز فهمیدم نه بابا واقعیت است. این رفیق ما چند سالی است که موهای وسط سرش را داده به شما. حالا جلوی من وایساده بود و قشنگ دودی شبیه بخار آب از سر مبارکش میرفت به سوی آسمانها؛ حالا نمیدونم تنها از عصبانیتش بود یا از آفتاب خوردنش یا از هر دو؛ منتها گزینهای که به درد این یادداشت میخورد عصبانیتش است که دلیلش را الآن عرض میکنم.
میگفت: این همه رهبری میفرماید: ما به همهی تعهدات برجامی و بیشتر از آن عمل کردیم و الآن دیگر نوبت عمل آمریکا و اروپا است؛ ولی به خرج و مخارج دولت محترم نمیرود. باز انگار اولویت اولش مذاکره است؛ آن هم با کی؟ با آمریکا که رسماً از برجام بیرون رفته.
گفتم: بابا دولت هم بندهی خدا که حرف رهبری را می زنند و مطالبهی عمل میکند؛ تازه مذاکرهای هم باشد که دیگر آمریکا را توی جلسه راه نمیدهند؛ چون خارج شده.
گفت: برادر من تو چه سادهای. این حرفها را می زند؛ ولی دم خروس رو چی کارش کنیم؟ مثلاً آقای ربیعی فرموده: ممکن است ایران با آمریکا به عنوان عضو «مهمان» برجام جلساتی داشته باشد. (خبر آنلاین: ۵ اسفند ۹۹)
گفتم: خب اشکالش چیه؟ مهمان که حبیب خداست. حالا آمریکا هم بیاید و ساکت و دست به سینه بنشیند یک گوشه و موزی و قهوهای هم با دوستان بخورد؛ مهمان است دیگر؛ اصل مذاکره که با اروپاییهاست.
گفت: برادر اگر «مهمان» را اشتباهی گرفتند چی؟
گفتم: یعنی چهطور؟
گفت: برو «حکایت آن مهمان کی زنِ خداوند خانه گفت: کی باران فرو گرفت و مهمان در گردن ما ماند» در دفتر پنجم مثنوی را بخون تا بفهمی...
✍️ جیم جواتی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📌چرا روزنامه بخوانیم
اگر میخواهید یک نویسندهی زبردست شوید، حتما خواندن روزنامه را در برنامه هایتان قرار دهید.
مطمئن باشید که با مطالعهی کانال های خبری، فوائد خواندن روزنامه را به دست نمیآورید.
روزنامه ها برآیندی از فرهنگ و ادبیات حاکم بر فضای رسمی و نیمه رسمی کشور هستند.
با چند دقیقه مطالعهی روزنامه در روز به مهارت هایی دست پیدا میکنید که تقریبا در هیچجا قابل دستیابی نیست.
از جمله فوائدی که میتوان برای مطالعهی روزنامه ها ذکر کرد این موارد است:
تمرین مهارت تیتر نویسی و عنوان گذاری؛
تمرین مهارت نوشتن نوشتار ژورنالی(مخصوص روزنامه)، گزارشی، هجو، طنز، انتقادی و فست فودی(مخصوص رسانه های فست فودی)؛
آشنایی با صاحبان قلم و شیوه های نوشتاری آنان در فضای سیاسی-فرهنگی؛
آشنایی با روند به روز مدیریت کلان افکار و مهندسی جریان ها در جامعه از راه نوشتار.
فوائد ذکر شده خلاصه ای از فوائد مطالعهی روزنامه برای یک نویسنده بود.
ذکر مزایای اجتماعی، سیاسی و فرهنگی آن خارج از این مجال است.
ان شاء الله به تناسب ظرفیت به توضیح چگونگی اثرگذاری روزنامه خوانی بر نویسندگی میپردازم.
✍️ در خدمت باشیم!
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#یک_خدا_قوت_جانانه
🔰گروه جهادی طلاب مجموعه مصابیح الدجی
🔰میسازیم تا ساخته شویم.
🔰سی سخت
حادثه ها با #نسل_گام_دوم_انقلاب می شود خاطره و زندگی ...
#سی_سخت #زلزله
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#تیترخوان_ها_کلیک_کنند
💠 خبرگزاری حوزه هر روز صفحات نخست روزنامهها را منتشر میکند، پیشنهاد میکنیم، روزانه، تیترها را بخوانید.
🔗 «تیتر» قله نوشتن در روزنامهنگاری است.
👈 تیترهای امروز 👉
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
☑️ آرمانخواهی در جامعه ایرانی
⚡️ از منظر تاریخی ملت ایران همواره در طول تاریخ بدنبال آرمانشهر و نظم مطلوب بوده و حتی پذیرش دین اسلام در میان ایرانیها و گسترش آن با تلاش علما، تجار و اندیشمندان به اقصی نقاط عالم با این درک و مفاهمهی فکری بوده است که همواره در مسیر آرمانی حرکت میکردهاند. قبول تفکرات ناب شیعی و آرمانخواهی جامعه مهدوی از مهمترین مسائل قابل تامل است.
✍️ محمدحسین علیجانزاده
فرهنگ پویا
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
☑️ اعجاز بیان منتشر شد
💠 ترجمه و شرح دو خطبه "بدون الف" و "بدون نقطه" امیر مؤمنان علی(ع)
🔹 تبلور و جلوه بی بدیل علی بن ابی طالب(ع) در بیان معارف الهی با فصاحت و بلاغت از جمله امور انکارناپذیری است که دوست و دشمن بر آن اعتراف کرده اند.
🔸 از جمله شگفتی امیر بیان، دو خطبه شگفت انگیز بدون الف و نقطه است که پزوهشگر فرهیخته دکتر احمد زمانی با ترجمه ای روان بیش از ۲۵۰ لغت از واژه های سنگین آن را توضیح و شرح نموده اند.
🔹 در ضمن پرسشنامه ای چهارگزینه ای در انتهای کتاب تهیه شده که می توان برای مسابقات از آن بهره برداری کرد.
👈 علاقه مندان با خرید اینترنتی کتب موسسه بوستان کتاب از طریق نشانی www.bustaneketab.com می توانند از تخفیف ۲۰ درصدی بهره مند شوند.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔘 سوء تغذیه یا نسل کشی بیولوژیکی؟
🔻سازمان ملل در گزارش جدید خود هشدار داده که حدود 400 هزار کودک زیر 5 سال یمنی در خطر مرگ به دلیل سوء تغذیه حاد قرار دارند!(کیهان)
🔹 کشور یمن که از سال 2015 با حملهٔ هوایی ائتلافی از کشورهای عربیِ نوکرِ آمریکا به رهبری عربستان سعودی و حمایتهای همه جانبه عبری و غربی با عملیاتی تحت عنوان طوفان قاطعیت درگیر یک جنگ ناجوانمردانه تحمیلی شده است همواره خبرهایی ناگوار از اوضاع کودکان این کشور تحت ظلم و ستم به گوش میرسد.
🔸 در این میان مسئولین سازمان ملل علیرغم مانع تراشی و جلوگیری از ارسال کمکهای بشر دوستانه غذایی و دارویی! در قبال این وضعیت أسفبار کودکان یمنی صرفاً به اظهار تأسف پرداخته و یا حدأکثر و آن هم منباب کم کردن فشار رسانهها و افکار عمومی به چند بازدید بی فایده و شوآف رسانهای اکتفا میکند که در ماجرای "امل حسین" و "بثینه الریمی" شاهد آن بودهایم.
♦️ نکته ماجرا اینجاست که گزارشات سازمان ملل و رسانههای همسو با آن دلیل اصلی وخامت حال کودکان یمن را سوء تغذیه که به خاطر کمبود مواد غذایی است عنوان میکنند! اما چگونه است که وقتی به تصاویر والدینِ کودکان و یا کادر درمان و امداد که نگاه میاندازیم آثاری از لاغریِ مفرط که به خاطر کمبود مواد غذایی باشد را مشاهده نمیکنیم!؟ آیا در یمن کمبود مواد غذایی صرفاً برای کودکان است!؟ یا کودکان یمنی که نسل آینده این کشور هستند قربانی یک کشتار بیولوژیکی خاموش شدهاند!؟
👤 حسین کاوه ✍️
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📌دو پیام روشن دهنمکی در «دادِستان»
1️⃣ آقازاده ها، نه تنها نَفْس لَوّامه پدران هستند، بلکه در عدالتخواهی نیز تا آنجا پیش رفتهاند که کلام علی(ع) در قسط و عدل را بهتر از وی تفسیر میکنند و حتّی دیگر به نوعی پدر معنوی جریانهای عدالتخواهی محسوب میشوند!
2️⃣ جریانهای مؤثرِ عدالتخواهِ به ظاهر مردمی و دانشجویی و صد البته مستقل، دارای سَر و سِرهایی پُررنگ با نهادهای امنیتی و نظارتی در ج. ا. ا. هستند!
⚠️حالا ببینیم در ادامه برای این به ظاهر شِبه دور و یا بهتر بگوییم شِبه تسلسل، چه اتفاقی رخ خواهد داد؟!
📈پیش بینی من برای آخر این داستان، خراب شدن همه چیز بر سر جریان مبهم، رمزآلود و همه جا حاضر نفوذ است!
✍️ ابوذر محمدی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#تبریک💐💐💐
گسترده اسٺ در همه عالم ولایتش
برجن و انس و حور و مَلَڪ مقتدا علی اسٺ
ڪعبه بہ یمن مقْدَم او قبلہ گاه شد
یعنی مسیر قبلہ و قبله نما علیسٺ
در لحظه ی مواجهه با سختی و بلا
ذکر مدام روی لبِ انبیا علی اسٺ
وارونه کرد با سر انگشٺ قلعــه را
با جراٺ وشجاعٺ و خیبرگشا علی اسٺ
#سیزده_رجب
#امام_علی_علیه_السلام
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🌺🌺 مسابقه ، مسابقه 🌺🌺
جشنواره کودک و نوجوان
با موضوع حضرت ابوطالب (ع)
💠 در رشته های👇
نقاشی
عکاسی
فیلم نگارش
کلیپ سازی
شعر و دکلمه خوانی
حل جدول
‼️ مهلت ارسال آثار: تا ۱۲ اسفند ماه
🎁 ۲۵ جایزه ۲،۰۰۰،۰۰۰ ریالی
🎁 ۳۰ جایزه ۵۰۰،۰۰۰ ریالی
کانال مسابقه حضرت ابوطالب 👇
@abootaleb_hami
🌀 @abutalibconference
#با_کاربران
عشق با آن سفره ی بی رنگ معنا می شود
یک نمک با نان جو...اما چه زیبا می شود
یک طرف کوثر نشسته آینه دارش علی
یک طرف مولا همیشه... قبله زهرا می شود
غبطه ی هر مرد باشد فاتح خیبر ولی
فاتح کوثر دو چندان سنگ دعوا می شود
اختصاصی ارث داده شد به او آن فاطمه«س»
پس سند دار بهشت اش کرده مأوی می شود
از زمانی که ترک خورده است کعبه در زمین
هر کسی با اهل او جنگید رسوا می شود
داد انگشتر به مسکینی برای راه حق
آیه ای شد وحی تنها اوست مولا می شود
گرچه دارد یک لباس و کهنه کفشی زیر پا
روی دستش پینه و هم گام صحرا می شود
سوره ی انسان نوشته راز های این فراز
عشق با آن سفره ی بی رنگ معنا می شود
✍️محمداسماعیل بیکی شورکی
💐💐 میلاد حضرت امیر مؤمنان علی (ع) مبارک
#سیزده_رجب
#امام_علی_علیه_السلام
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#با_کاربران
🔅کشتی اش بی آب و دریا در نجف پهلو گرفت
اثر زیبای هنری، پیشنهاد برای دیدن👇
https://www.instagram.com/tv/CLsUT80BgCC/?igshid=1mps4zfard7vj
#سیزده_رجب
#امام_علی_علیه_السلام
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
💐 شگفتانههای کعبه
هزاران سال پیش ابراهیم پیامبر خانهای برافراشت چهار گوشه و رازناک؛ مقدس و محترم. پس از هزارهها ابراهیمی دیگر با سپاهی فیلسوار از یمن به قصد ویرانی و نابودی کعبه، بر مکه تاخت. عبدالمطلب (نواده ابراهیم بزرگ) رئیس مکیان بود. شترانش به غارت رفتند. نزد ابراهیم حقیر آمد و اموالش را خواست. ابرهه بر او خندید. ریشسفید مکه چیزی گفت و با چهارپایان خود از آنجا دور شد. سخن این بود: «أَنا رب الإِبل و إِنَّ للبیت ربا»؛ من صاحب شترم و آن خانه صاحبی دارد. یورش که شروع شد، ابابیل (لشگریان خدای کعبه) از آسمان بر جنود ابرهه «سجیل» باریدند و از آن فیلها و آدمیان، انبوهی از گوشت فاسد ساختند. چنین سالی آغازی برای یک تاریخ شد: عامالفیل. سی سال پس از آن در همین مکه و میان کعبه شگفتانهی بیمانندی رخ داد؛ عجیبتر از سال فیل و هر چیز دیگر. چیزی که در جهان از آغاز تا اکنون نمونهای ندارد. عروس عبدالمطلب باردار بود. او نزدیک زایش فرزند داشت بیتالله را طواف میکرد. درد امانش را برید. با کشش و جاذبهای خارج از ارادهی خود به دیوار کعبه رسید. دست به آسمان گشود و گفت: «پروردگارا! به تو ایمان دارم و به پیامبران و کتابهای فرودآمده از سوی تو. سخن نیای خود ابراهیم خلیل را درست میدانم. او که این خانهی عتیق را ساخت. به حق سازندهی این خانه و به حق مولودی که در رحم دارم، زایش این کودک را بر من آسان فرما!». مقابل چشمان حیرتزدهی ملازمان کعبه دیوار بیتالله شکافت و فاطمه دختر اسد در قلب قبله جای گرفت و دیوار به هم آمد. دیگران خواستند در را بگشایند؛ ولی قفل با کلید خود غریبی میکرد. سه روز نگرانی، سه روز تحیر، سه روز بیم و امید گذشت. دوباره دیوار به دو سوی رفت و فاطمه همسر ابوطالب با نوزادی در آغوش پا در زیر آسمان مکه گذاشت. او «حیدر» را به دنیای ما آورده بود. علی را. البته این آخرین شگفتانهی آن خانه نیست. کعبه هنوز گوهری در چنته دارد که وقتش برسد، رو میکند. میآید آن روز که علی در قامت فرزند خود «مهدی الأمم» بر همان شکاف کعبه تکیه بزند و بگوید: «أنا بَقِیّةُ اللّه ِو حُجّتُهُ و خلیفتُهُ علَیکُم» و ما به او چنین پاسخ بدهیم: «السّلامُ علیکَ یا بَقِیّةَ اللّه ِ فی أرضِهِ».
✍ سعید احمدی
#سیزده_رجب
#امام_علی_علیه_السلام
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
#با_شاعران ☀️در مدح حضرت مولانا امیرالمؤمنین علی صلواتاللهعلیه
#أشْهَدُ_أنَّ_أمیرَالْمُؤمِنینَ_عَلیّاً_وَلِیُّ_الله
خلیفه خواست خدا، انتخاب کرد تو را
برای اهل زمین آفتاب کرد تو را
گشود دفتر عشق و پس از حبیب خودش
سرود وصف تو را شعر ناب کرد تو را
به یُمنِ عشق و ولای تو "کُلُّ شَیْءٍ حَیّ"
برای زندگی کائنات آب کرد تو را
نزول داد تو را آیهآیه، حرفبهحرف
به قلب پاک پیمبر، کتاب کرد تو را
ز خاک درگه تو آفرید عالم را
به خاک داد شرف، بوتراب کرد تو را
وجود حضرت خاتم "مدینةالعلم" است
برای پیکر این شهر "باب" کرد تو را
برای آنکه تویی حجت عزیز خدا
شکافت کعبه و فصلالخطاب کرد تو را
امام و حقّ و ولیّ و وصیّ و مولا کیست؟
برای اینهمه پرسش جواب کرد تو را
دلیل منزلت و شوکت تو قرآنی است
که نفس و جان محمد حساب کرد تو را
زمین مهرگسل جای آفتاب نبود
خدا برای خودش انتخاب کرد تو را
به لوح سینۀ ما نام توست یا حیدر
زدیم نام تو را از ازل صدا حیدر
✍️ محمدتقی عارفیان
#سیزده_رجب
#امام_علی_علیه_السلام
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#پیش_به_سوی_نوشتن
✔️ فراخوان مقاله
🔹دانشگاه علوم و معارف قرآن مجلاتی تاسیس کرده و بنا دارد که پس از انتشار دو شماره مجلات خود را جهت اخذ امتیاز به وزارت علوم ارسال نماید این مجلات عبارتند از:
دوفصلنامه پژوهشنامه نقد آراء تفسیری
http://naghdeara.quran.ac.ir/
دوفصلنامه مطالعات تطبیقی قرآن پژوهی
http://www.olomquran.ir/
دوفصلنامه شبهه پژوهی مطالعات قرآنی
http://shobhe.quran.ac.ir/
دوفصلنامه سبک شناختی قرآن کریم
http://style.quran.ac.ir/
دوفصلنامه پژوهشنامه تاویلات قرآنی
http://tavil.quran.ac.ir/
فصلنامه قرآن، فرهنگ و تمدن اسلامی
http://qcc.quran.ac.ir/
فصلنامه تحقیقات کاربردی در حوزه قرآن و حدیث
http://arq.quran.ac.ir/
مجلات یادشده درصدد گرفتن امتیاز از وزارت علوم هستند؛ از این رو از علاقه مندان دعوت می شود که مقالات خود را به سامانه مجلات ارسال کنند.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#با_کاربران💐 به بهانه روز پدر برای پدر ایران زمین
رهبرم...
ای که به عشقت مبتلاییم
آقای من، رهبرمن، پدر ایران من.
هرگاه چشمم به قاب عکس زیبایت می افتد، درونم عید برپا میشود
تا میبینمت سرشار از حس قدرت میشوم و احساس استواری،
اگر ایران تو را نداشت چه میکرد؟...
اگر ما تو را نداشتیم جانان،چه میکردیم؟...
پدر ایران هرگز الهی نبینم ملالتان!...
مرد محکم که خم به ابرو راه نمی دهی اما درونت غصه دار است
روزتان مبارک،هزاران بار مبارک
که هم جانی و هم جانان!
✍️ عارفه مرادی
#روز_پدر
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#با_کاربران
بارها این جمله در گوشم طنین انداز شده است که پدر جای مادر را نمی گیرد! شبی را که سرما در وجودم رخنه کرده بود و تا صبح لرزیدم که گویی سالهاست گرما از وجودم رخت بسته است، پدر آن شب برایم جای مادرانهها را پر میکرد. تا خود صبح بر بالینم نشست و زیر لب خدا را صدا میزد. برای دختر کوچکش، که نازدانهی پدر شده بود. بغضها در آغوشش میشکنم. گوش شنوای دردهایم میشود، آن زمان که می گویم مادر چیزی نفهمد و او مهربانانه محرم اسرارم می شود. پدر قوت ایمانم می شود. پدر معنای عشق می شود و من غرق در او. غیرت را از آغوش پدر می گیرم و حیایم می شود مروارید وجودم... الحمدالله رب العالمین برای وجودت پدر.
✍الهه زارعی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN