مگر فرق من وشما با این زنان و دختران چیست؟
واقعیت این است که هیچ.
جز اینکه اراده خدا بر این تعلق گرفته که ما و شما را با داشتن خیلی نعمتها مثل ولایت فقیه، مثل ایران قوی که دشمنانش از او بهراسند، مثل داشتن امنیت و در عین مشکلات اقتصادی از صدقه سر انتخاب اشتباهمان و شاید از همه ترسناکتر، مقایسه و درک ما از آنها و زندگیشان امتحان کرده!
بعد ابتلای آنها را به هرآنچه ما نداریم و انها دارند، را مایه امتحانمان قرار داده...
شاید یک دلیلش کنار همه اتفاقات جهان، این باشد که من و شما خودمان را جای انها بگذاریم. مثلا شکم گرسنه خودمان و فرزندانمان را به مدت چند هفته تصور کنیم و مرگ فرزندانمان از سرما یا راه رفتن و زیستن از سر ناچاری میان آب تا زانو راـ
بعد سجده شکر بگزاریم و بفهمیم نعمت ولایت را،
نعمت امنیت را.
نعمت ایرانی بودن در این عصر را.
و قلبمان و بخشی از داراییمان را هدیه بدهیم به اینها.
و برایمان گنک نباشد مفهوم مقاومت، اگر با حان و دل و مغز استخوان درکش نمی کنیمـ
آری ابتلائات آخرالزمان است و درک من و تو از موقعیت، وضعیت و وظیفه، عاقبت خودمان، مملکتمان و جهان را رقم میزند. کاش کمی عمیقتر بیندیشیم.
✍️محنا
#نویسندگان_حوزوی_تهران
@howzavian_tehran
هدایت شده از نویسندگان حوزوی زنجان
کانال نویسندگان حوزوی زنجان، کانالی متفاوت برای دوست داران قلم و اندیشه
👌هر طلبه، یک نویسنده
🌹دوستان خود را مطلع کنید
📎لینک کانال👇
https://eitaa.com/howzavian_zanjan
📌آیدی ارسال یادداشت و ارتباط با ما 👇
@S_f_70
کتاب روششناسی فهم اندیشه سیاسی امام خمینی
در آستانه قیام ۱۹دی مردم قم منتشر شد
این اثر به نقد و ارزیابی روششناختی آثار مرتبط با اندیشه سیاسی امام خمینی پرداخته و روش اجتهادی را به عنوان کاملترین و کارآمدترین روش برای فهم اندیشه سیاسی امام خمینی معرفی کرده است.
تبیین ملزومات و مقدمات کاربست روش اجتهادی از مهمترین بخشهای کتاب است.
این اثر به دو عالم مجاهد، آیتین، شهیدین، سیدمصطفی خمینی و سیدحسن نصرالله تقدیم شده و حضرات آیات سیفی مازندرانی، نجمالدین طبسی و احمد عابدی بر آن تقریظ نوشتهاند و نکاتی مهم و مفید را در ضرورت مطالعات امامپژوهی متذکر شدهاند.
کتاب شامل چهار فصل به قرار ذیل است:
فصل اول: حیاتنامه فکری و سیاسی امام خمینی
فصل دوم: جایگاه روششناسی در فهم اندیشههای سیاسی
فصل سوم: نقد الگوهای روششناختی رایج در فهم اندیشه سیاسی امام خمینی
فصل چهارم: روش اجتهادی؛ الگوی مطلوب روششناختی در فهم اندیشه سیاسی امام خمینی
کتاب حاوی نکاتی نو در تحلیل اندیشه سیاسی امام خمینی است و از این جهت برای اساتید و پژوهشگران مطالعات انقلاب اسلامی مفید خواهد بود.
این اثر به قلم سهراب مقدمی شهیدانی نگارش یافته و چاپ نخست آن در ۴۲۰ صفحه توسط انتشارات وعده صادق منتشر شده است.
روش تهیه کتاب:
▫️پیام در فضای مجازی:
@vadehsadeqq
▫️غرفه مجازی انتشارات وعده صادق در "با سلام":
https://basalam.com/vadehsadeq/product/19019774
▫️کتابفروشی کیهان: قم، روبروی مدرسه حجتیه
💎@howzavian | نویسندگان حوزوی
✍️ یادداشت | ماه رجب، حرکت از نور رحمت به نور بینهایت
▫️ ماه رجب و دو ماه بعد از آن، فرصتی بینظیر برای حرکت به سوی مبدأ لایزال الهی است اما این حرکت از شروع تا نهایت آن، سراسر اعجاببرانگیز است.
از اعمال ظاهری این فرصت ژرف، با استغفار و توبه آغاز و تا همراهی با ولیالله و تا میهمانی خاص ادامه مییابد؛ ثواب و پاداش هر یک از استغفار و دعا، مبهوتکننده است!
▫️به مناسبت حلول ماه مبارک رجب روابط عمومی جامعه المصطفی العالمیه نمایندگی خراسان، یادداشتی را به قلم حجت الاسلام و المسلمین عصارزاده، پژوهشگر و استاد جامعه المصطفی العالمیه نمایندگی خراسان منتشر کرده است.
مشروح این یادداشت را میتوانید در سایت جامعه المصطفی العالمیه بخوانيد.
#نویسندگان_حوزوی_خراسان
https://eitaa.com/joinchat/3164274938C4f975d6c1b
طرح درس تبیین نظریۀ مقاومت در اندیشۀ امام خامنه ای.pdf
569.9K
📃طرح درس "تبیین نظریه مقاومت در اندیشۀ امام خامنهای"
(ویژه حلقههای میانی مقاومت)
#نظريه_مقاومت در مقابل دشمن قوىپنجه را تبليغ كنيد، ترويج كنيد (رهبر معظم انقلاب اسلامی، ۱۲ آبان ۱۳۹۷).
🔰قابل استفاده برای دانشگاهها، حوزههای علمیه و مجموعههای فرهنگی برای تدریس نظریه مقاومت به #حلقههای_میانی_مقاومت (مبلغان، معلمان، مربیان، فعالان اجتماعی و ...)
🔰دسترسی به برخی منابع معرفی شده در بخش منابع پیشنهادی طرح درس در کانال مرتضی رجائی
💎@howzavian | نویسندگان حوزوی
🔻 توهم پهلوی در ننگ کشف حجاب
▫️قانون کشف حجاب در ۱۷ دی ۱۳۱۴ توسط رضا شاه به تصویب رسید که به موجب آن، زنان و دختران ایرانی از استفاده از چادر، روبنده و روسری منع شدند.
▫️بعد از صدور این قانون، مأموران مجاز بودند زنان محجبه را تعقیب نموده و به منزل آنها وارد شوند، صندوقهای لباس آنها را تفتیش کرده و اگر چادر بیابند به غنیمت برده یا آن را پاره کنند.
▫️به وزارت معارف نیز دستور داده شده بود که در کلیه مدارس دخترانه، معلمان و دانشآموزان بدون حجاب باشند و در غیر این صورت به مدارس راه داده نشوند. کلیه حکام ولایات نیز دستور داشتند از پذیرفتن زنان باحجاب که به ادارات مراجعه میکردند، خودداری به عمل آورند.
▫️اما جامعه مسلمان ایرانی هرگز با این قانون کنار نیامدند و از همان ابتدا مخالف سرسختی با کشف حجاب رضاخانی داشتند.
▫️جرقه اصلی مخالفت مردم نیز با به واقعه مسجد گوهرشاد برمیگردد؛ واقعهای که در پی اعتراض مردم، منجر به تیراندازی نیروهای نظامی به معترضان در حرم امام رضا(ع) و شهادت جمعی کثیری از آنان شد.
▫️پس از تبعید رضاخان از ایران در سال ۱۳۲۰، گروهی از زنان که از فشار حکومت استبدادی به ستوه آمده بودند، در مخالفت با کشف حجاب، در معابر عمومی با چادر ظاهر شدند و مأموران حکومتی هم علیرغم وجود قانون کشف حجاب چندان که باید با آنان مقابله نمیکردند.
▫️سرانجام با مخالفت علما در شهرهای مختلف و مقاومت مردم، قانون کشف حجاب در سال ۱۳۲۳ لغو گردید.
✍ محمدجواد ابراهیمزاده
#نویسندگان_حوزوی_فارس
🆔 @howzavian_fars
📌یادداشت اختصاصی تیرنگ؛
یک داستان تکراری دیگر…
🔸حجت الاسلام امیرحسین کامل نواب، محقق و پژوهشگر حوزه ادیان و فرق انحرافی:
◀️ ابرچشمانش قطرات اشک را بر مسیل صورت معصومانه اش جاری می ساخت؛
کم کم آن صدای غَرّا و مُطَنطَن روزهای قبل، تبدیل شده بود به نوای بی نوایی که سراسر وجودش حسرت بود؛
میرغضب چشمانش، تبدیل شده بود به نگاه معصومانه دخترکی که در شلوغی بازار، دست به دست سیاه چادری شبیه مادر داده بود...
ادامه مطلب:👇🏻
https://tirangnews.ir/?p=37848
#نویسندگان_حوزوی_خراسان
https://eitaa.com/joinchat/3164274938C4f975d6c1b
دعاهای مستجاب نشده
▫️امروز توی مسجد امیرالمومنین قم میزبان استاد بهرامپور بودیم. بنده سال هاست که توفیق همکاری با ایشان را دارم و یکی از ویژگی های بارز ایشان که برای من درس آموز بوده نشاط و شادابی علمی ایشان است. او که هم اکنون بیش از هشتاد بهار از عمرش را سپری کرده همانند یک دانش پژوه جوان با شادابی و نشاط کامل به کارهای علمی و قرآنی اش می پردازد و ایده های نویی برای فعالیت های خود تعریف می کند. امروز هم با همان نشاط همیشگی اش به مسجد آمده بود تا برای مخاطبین تفسیر سوره یس را شروع کند. به مناسبت ایام رجب سخن خود را درباره دعای هر روز ماه رجب آغاز کرد و حضار را به این فراز از دعا توجه داد که می فرماید« یا من یعطی من سأله...» و به همین مناسبت درباره جایگاه دعا و درخواست کردن از خدا مطالبی را بیان کرد و نشان داد که خود دعا کردن و مسألت نموده موضوعیت دارد و انسان در دعا کردن نباید اجابت محور باشد؛ انسان باید تا می تواند در هر عرصه ای دعا کند و هر چیزش را از خدا بخواهد حال در ظاهر اجابت شود یا نشود. اصل دعا کردن نماد عبودیت است و انسان را در مراتب معنوی رشد می دهد و اجابت دعا در مرتبه ثانوی قرار دارد.
▫️ایشان در این راستا به خاطره جالبی اشاره کردند و فرمودند یک روز با فرزند علامه طباطبایی مواجه شدم و درباره علامه پرسیدم. وی در پاسخ گفت که شش ماه از فوت علامه گذشته بود که یک شب ایشان را در عالم رویا زیارت کردم و از وضعیت آن عالم سوال کردم. آن مرحوم در پاسخ گفت که فلانی من وقتی آمدم اینجا ملاحظه کردم که بابت دعاهایی که در دنیا کرده بودم ولی ظاهرا اجابت نشده بود چه پاداش های با ارزشی به من دادند. اکنون آرزو می کنم که ای کاش هیچ کدام از دعاهایم در دنیا اجابت نشده بود!
▫️شخصا این مطلب را در روایتی دیده بودم اما شنیدن این جریان لطف دیگری داشت و بیش از پیش جایگاه دعا و درخواست از درگاه الهی را برایم روشن کرد و این بیت حافظ را برایم تداعی نمود که می گوید:
حافظ وظیفه تو دعا کردن است و بس
در بند آن مباش که نشنید یا شنید
✍حسین عسگرلو
#نویسندگان_حوزوی_زنجان
@howzavian_zanjan
کشف حجاب تحفه ترکیه به رضا پالانی
✍مهدی شاهی زاده نوشت:
🔺 رضاشاه مشهور به #رضا_پالانی، که فردی بیسواد و فاقد فکر و اندیشه بود، در سفر خود به ترکیه ارتفاعات #آرارات در غرب ایران را به ترکیه هبه کرد و چند روزی که در ترکیه بود برخی پیشرفت های ترکیه و تمدن غربی را دید و از #مصطفی_کمال علت این پیشرفت ها را پرسیده بود و مصطفی کمال هم برای این که فهمیده بود شاه ادم بی مخ و بدون فکر است به او گفته بود اگر میخواهی کشورت پیشرفت کند باید حجاب از سر زنان برداری و آن ها را برهنه به خیابانها بفرستی و شاه هم در بدو ورود به ایران دستور #کشف_حجاب_زنان و برداشتن کلاه از سر مردان را صادر کرد .
♻️ رضا قلدر در ۱۷ دی سال ۱۳۱۴ طی جشن فارغالتحصیلی #دختران_بیحجاب در دانشسرای مقدماتی رسماً بر کشف حجاب تأکید کرد. و همان روز تاجالملوک آیرُملو، همسر رضاشاه و دخترانشان شمس و اشرف بدون حجاب به دانشسرای تربیت معلم رفتند. این نخستینبار بود که خانواده شاه بدون حجاب و روبنده در مجمعی عمومی ظاهر میشدند.
🔷 و این گونه بود ترکیه در برابر هبه آرارات توسط رضاقلدر، کشف حجاب را به ایران فرستاد! و در این حدود 90 سال هم بخش مهمی از #تهاجم_فرهنگی خصوصا #برهنگی، بیعفتی، بیحیایی و لباس های ضد فرهنگی از ترکیه وارد ایران شد و همچنان ادامه دارد و در ویترینهای شهر به وضوح وجود این تهاجم را مشاهده می کنیم!!..
🔺 ترکیه با راه اندازی #شبکههای_ماهوارهای و ساخت فیلمهایی که در آن بنیان #خانواده_ها را هدف قرار می دهد و #عشقهای_ضربدری را ترویج و تبلیغ میکند سهم بی بدیلی در از بین بردن بنیان خانوادهها دارد و اخیرا هم دولت تابع #جهود_ترکیه، بعد از روی کار آمدن دولت جدید ایران و علم به عدم برنامه فرهنگی این دولت و وجود افرادی سرتا پا غربی در دولت، اقدام به راهاندازی تی ار تی فارسی کرد تا جغرافیای حملات فرهنگی اش را گسترش دهد.
🔻 امروز با خودم فکر میکردم #رضاقلدر با #کشف_حجاب میخواست یهود و بهائیت کمک کند و عده ای در ایران اکنون با ترویج بیحجابی و مقابله با فرهنگ و قانون عفاف دقیقا دارند به صورت غیر ملموس نقشه رضا پالانی را ادامه میدهند...
⛔️ ما خواب این بیخیالی و بیتفاوتی را خواهیم خورد کی نمی دانم....!!
#حجاب
#نویسندگان_حوزوی_آذربایجان_غربی
@howzavian_westazarbaijan
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍️ بالاخره ما طلبه ها توی جامعه چهکاره هستیم ؟
✍️ چرا نمیتونیم خودمون رو توضیح بدیم ؟
✍️ چرا و تا کی باید درس بخونیم ؟
✍️ کی بریم سراغ یه کار تخصصی ؟
✍️ چرا مردم اینقدر از ما انتظار دارن ؟
✳️ در این پادپخش، بر روی مساله ی هویت و سبک زندگی طلبه عصر انقلاب تمرکز کرده ایم.
🔰🔰 با ضربه برروی هر قسمت، به آن قسمت از پادکست منتقل میشوید:
1️⃣ فصل ۱ | قسمت ۰ | "کی، چی، چرا ؟ "
2️⃣ فصل ۱ | قسمت ۱ | " دَردمون چیه ؟ "
3️⃣ فصل ۱ | قسمت ۲ | " نگاهت به کیه ؟ "
4️⃣ فصل ۱ | قسمت ۳ | " سرباز کی هستی ؟ "
5️⃣ فصل ۱ | قسمت ۴ | " نسبت من با مردم چیه ؟ "
6️⃣ فصل ۱ | قسمت ۵ | " از تَبار کی هَستی ؟ "
7️⃣ فصل ۱ | قسمت ۶ | " این دوران رو میشناسی ؟ "
8️⃣ فصل ۱ | قسمت ۷ | " جای خودت رو پیدا کردی ؟ "
9️⃣ فصل ۲ | قسمت ۰ | " مُقَدَمِه وَاجِب "
0️⃣1️⃣ فصل ۲ | قسمت ۱ | " طَلَبِگی از بَالا "
1️⃣1️⃣ فصل ۲ | قسمت ۲ | " تَمَرکُز رُو آیَندِه "
2️⃣1️⃣ فصل ۲ | قسمت ۳ | " ذِهْنِ مُنْسَجِمْ "
3️⃣1️⃣ فصل ۲ | قسمت ۴ | " قدْرَتِ مُقَدَسْ "
4️⃣1️⃣ فصل ۲ | قسمت ۵ | " کَادْرِ بَسْتِه "
5️⃣1️⃣ فصل ۲ | قسمت ۶ | " نَمَازْ دَر مِیدَانْ "
6️⃣1️⃣ فصل ۲ | قسمت ۷ | " نقْطِه سَرِ خَطْ "
انتشار فصل دوم به پایان رسیده است و در مرحله پیشتولید فصل سوم هستیم.
📻 پادپخش حجره - کاری از رادیو روایت
🌀 به حجره ما خوش آمدید 🌀
نویسندگان حوزوی
✍️ بالاخره ما طلبه ها توی جامعه چهکاره هستیم ؟ ✍️ چرا نمیتونیم خودمون رو توضیح بدیم ؟ ✍️ چرا و تا ک