eitaa logo
کتاب باز
345 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
1.8هزار ویدیو
44 فایل
وقت شما برای ما خیلی ارزشمنده ما باگنجینه‌ای از کتاب‌های خوب، و ارائه‌ی مطالب کاربردی در مورد بهبود روابط‌عاطفی با خانواده،بهت یادمیدیم که آرامش رو به خودت هدیه بدی و بهترین خودت باشی و 🤗خوشحال زندگی کنی ادمین: @ghnbrhdr حیدری روانشناس و مشاوره خانواده
مشاهده در ایتا
دانلود
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🦅 تا حالا صدای عقاب رو شنیده بودید؟ 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
📝 گاندی خطاب به همسرش چه زیبا نوشت: 💓 خوبِ من، هنر در فاصله‌هاست؛ زیاد نزدیک به هم می‌سوزیم، و زیاد دور از هم، یخ می زنیم. تو نباید آن‌کسی باشی که من میخواهم، و من نباید آن‌کسی باشم که تو میخواهی. کسی که تو از من می‌خواهی بسازی، یا کمبودهایت هستند یا آرزوهایت. 📌 من باید بهترین خودم باشم برای تو. 📌 و تو باید بهترین خودت باشی برای من. 💓 خوبِ من، هنرِِ عشق در پیوند تفاوت‌هاست، و معجزه‌اش نادیده گرفتن کمبودها. زندگی‌ست دیگر... همیشه که همه رنگ‌هایش جور نیست؛ همه سازهایش کوک نیست. حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی‌گردد؛ به فرصت‌هایی که مثل باد می‌آیند و می‌روند و همیشگی نیستند. به این سالها که به سرعت برق گذشتند. 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
وقتی داری برای چیزهایی که میخوای تلاش می‌کنی؛ 🌸 با چیزهایی که داری خوشحال باش... 🤔 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلب تنگه بوچیر زیبا یکی از خاص‌ترین و پرهیجان‌ترین تنگه‌های استان همین تنگه بوچیر زیبا و این حوضچه قلبشه 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
احترام و ارادت مولانا به عروس خود 🔹️عروس مولانا، فاطمه خاتون دختر شیخ صلاح‌الدین زرکوب بود. ارادت و محبت میان مولانا و صلاح‌الدین سبب شده بود که مولانا به دختر وی نیز ارادت خاصی داشته باشد و جالب آن است که سلسلة جانشینان عرفانی مولانا در خاندانش از طریق همین دختر تا عصر حاضر ادامه پیدا کرد. مولانا از شدت علاقه‌ای که به فاطمه خاتون داشت، تعلیم و تحصیل او را از همان زمان که نوعروس بود، خود برعهده گرفت و درسش داد. این امر علاوه بر توجه، علاقه و احترام مولانا به عروس خویش، نمایانگر اهتمام وی به تحصیل زنان در آن روزگار نیز هست. 🔹️گویا وقتی فاطمه خاتون از همسر خود، سلطان‌ولد رنجشی پیدا کرد و در عالم زناشویی میان آن دو اختلافی پیش آمد، مولانا در جهت رفع اختلاف و دلجویی از عروس، یک نامه به وی و دیگری برای پسر خود نوشت. این نامه ها سند جالبی برای دفاع از مقام زن در خانواده قرن هفتمی عالم اسلام هستند؛ به خصوص که نویسنده‌ی آنها شخص بزرگی همچون مولانا بود و عروسان آن روزگار از سن و سال بسیار کمی برخوردار بودند. بخش‌هایی از نامه‌ی مولانا به عروس خود را عیناً می‌آوریم و قضاوت را به خوانندگان وامی‌گذاریم: 📝 «... خدای را جل جلاله به گواهی می‌آورم و سوگند می‌خورم به ذات قدیم حق تعالی که هر چه خاطر آن فرزند مخلص از آن خسته شود، ده چندان غم شما غم ماست، و اندیشه‌ی شما، اندیشه‌ی ماست... توقع من از آن فرزند، آن است که از این پدر هیچ پوشیده ندارد از هر که رنجد، تا منّت دارم و به قدر امکان بکوشم؛ ان شاء‌الله هیچ تقصیر نکنم. اگر فرزند عزیز بهاء‌الدین در آزار شما کوشد، حقّاً و ثمّ حقّاً که دل از او برکنم و سلام او را جواب نگویم؛ و به جنازه‌ی من نیاید، نخواهم؛ و همچنین غیر او هر که باشد. اما خواهم که هیچ غم نخوری و غمگین نباشی که حق تعالی جل جلاله در یاری شماست و بندگان خدا در یاری شمایند. ... اگر صد هزار سوگند خورند که ما مظلومیم، من ایشان را ظالم دانم که در حق شما محب و دعاگوی نباشند. ایشان را مظلوم ندانم، سوگند و عذر قبول نکنم. و الله بالله و تالله مظلوم شمایید، یا آنکه شما را حرمت دارند، خداوند و خداوندزاده خوانند پیش رو و سپس پشت، عیب بر خود نهند که مجرم مائیم... ... الله الله از این پدر هیچ پنهان مدارید و احوال را یک به یک به من بگویید تا به قدر امکان به یاری خدا معاونت کنم... هرگز عالم از آثار شما خالی مباد و نسل شما منقطع مباد تا روز قیامت؛ و غمگین مباد دل شما و فرزند 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدا میگه: 🌻 نترس، نگران نباش آخه من که نمیذارم حالِت اینطوری بمونه، نجاتت میدم...🌱 سوره‌ی عنکبوت، آیه ی ۳۳ شبتون پُر از یادِ خدا 🙏 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
📚 نفوذ کتاب کند و آهسته است و مانند جریان آبی است که بر سر راه خود به تدریج دره‌ای باز می کند ولی سال به سال چیزهای نوتر و تازه‌تری می‌آورد... 🍃 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
📝 📝📚📝📚📝📚📝📚📝📚 🔑کلید هشتم: 🌟سوال نویسی خلاقانه🌟 حتما شما هم از این قبیل سؤال‌ها شنیده‌اید: «اول دیوار بود یا تابلو؟» یا «اول مرغ بود یا تخم مرغ؟» این سوال‌ها شاید در نگاه اول عجیب به نظر برسد؛ اما طرح آن‌ها می‌تواند محرک خلق ایده‌های تازه باشد. البته که همۀ سوالات از این جنس نیست. گاهی ساده‌ترین و بدیهی‌ترین سوالات نیز می‌تواند بهانۀ خوبی برای نوشتن متن‌های عمیق و اساسی باشد. باری، سؤال‌نویسی یکی از بهترین تمرین‌های نویسندگی است. دربارۀ هر چیزی که دوست دارید سؤال طرح کنید؛ سؤالات منطقی و سؤالات فرامنطقی. سوالات منطقی که تکلیفش روشن است؛ یعنی سوالاتی که می‌توان جواب روشن و مشخصی برای آن‌ها داشت. اما سوالات فرامنطقی از لونی دیگرند. مثلاً به این دو سوال پابلو نرودا نگاه کنید: «آیا دود با ابرها گفت‌وگو می‌کند؟» « آیا اجازه دارم از کتابم بپرسم که حقیقت دارد من او را نوشته‌ام؟» یا این سوال سهراب سپهری: «چرا در قفس هیچ کسی کرکس نیست» این سوالات به تنهایی ارزش ادبی دارند و الزاماً نیازی به پاسخ دادن به آن‌ها نیست. حتی نرودا کتابی با عنوان «سوال‌ها» منتشر کرده که تماماً سوال است و دو سوال بالا را هم از همان کتاب نقل کردم. مهم این است که خودتان را به پرسیدن سوال عادت بدهید. هر وقت حس کردید ایده ندارید خودتان را مجبور کنید که حداقل ۲۰ سوال مختلف بنویسید. همین تمرین کمک می‌کند تا نوشتن برایتان راحت‌تر شود. 📝📚📝📚📝📚📝📚📝📚 ✍ شاهین کلانتری 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔔 والدین عزیز لطفا فرزندتان را در فضای مجازی تنها نگذارید 🚨 با تهدیدهایی جدیدی که کودکان و نوجوانان را در این فضا به خطر می‌اندازد آشنا شوید و فرزندتان را نیز آگاه کنید.      📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
♦️‌ ‌‌برج آزادی در این تصویر هوایی متشکل از ۹ عکس و بصورت پاناروما می‌باشد. 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
✅ با چند علامت آشنا شوید: ⬅️ ۱. به طور مداوم نیاز به ترک یک مکان، یک رابطه یا یک موقعیت دارید. ⬅️ ۲. اکثر مواقع بلاتکلیف هستید. ⬅️ ۳. به طور دائم برای هر کاری برنامه‌ریزی افراطی میکنید (سعی در کنترل همه چیز دارید) ⬅️ ۴. خرید بیش از حد یا غیرضروری می‌کنید. ⬅️ ۵. به شدت از ریسک کردن پرهیز می‌کنید. ⬅️ ۶. بیش از حد عذرخواهی می‌کنید. ⬅️ ۷. ناخن‌هایتان را می جوید، پوست لبتان را می‌کنید، یا مدام موهایتان را دور انگشتتان می‌چرخانید، یا به قسمتی از صورت مثل ابرو یا گوش دست می‌زنید. ⬅️ ۸. گاهی که به سختی نه می‌گویید. ⬅️ ۹. خیلی تلاش می کنید کارها را پرفشار و سریع تمام کنید. 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.