🌸🍃چهارشنبه خود را مزین و بیمه کنید به
❤🍃ذکر پر برکت #صلوات بر
🌸🍃حضرت محمد(صلیاللهعلیهوآلهوسلم)
❤🍃و خاندان پاک و مطهرش
🌸🍃الّلهُمَّ
❤🍃صَلِّ عَلَی
🌸🍃مُحَمَّدٍ
❤🍃وَآلِ مُحَمَّدٍ
🌸🍃وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
@khanevadeh_khoshbakht
👈یکی از بزرگترین مشکل #زوجها در روابط شان، نداشتن #مهارت لازم در گفتگوی موثر با یکدیگر است.
⚠هنگام ناراحتی به یکدیگر اجازه #گفتگوی_سالم و منطقی نمیدهند و اغلب با داد و فریاد و زورگویی یا لجبازی سعی در محکومکردن و خاموشکردنِ طرف مقابل دارند.
✅باید بدانید که بیاهمیتی به این موضوع باعث میشود زندگیتان در جهت مخالف از یکدیگر شروع به رشد و شکلگیری کند
#همسرداری💞
@khanevadeh_khoshbakht
✅تکنیک های #کنترل_خشم در نوجوانان
👈۱.اجازه ندهید شما را #عصبانی کند
نوجوانان عاشق این هستند که کنترل شما را در دست بگیرند بنابراین تلاش می کنند که با تحریک یا تغییر شرایط شما را مجبور کنند که کنترل خود را از دست داده و به درجه ای برسید که او شرایط را در دست بگیرد. در حقیقت وقتی شما عصبانی میشوید جای والد و فرزند تغییر می کند.
بنابراین خونسردی خود را حفظ کنید. هرچه واکنش کم تری نشان دهید، با منطق بهتر و صحیح تر می توانید تصمیم بگیرید. همیشه می توانید پاسخ بهتری به شرایط پیدا کنید تنها کافی است برای چند ثانیه تا ۱۰ شمرده و منطقی شرایط را ارزیابی کنید. پاسخ های احساسی باعث می شود که فرزندتان متوجه بشود کنترل شرایط را از دست داده اید.
👈۲. تعیین #مرزهای_مشخص
مرزها باید بسیار مشخص باشد. نباید آن ها را خودتان یا فرزندتان بشکنید، نوجوان دنبال استقلال است بنابراین شما را آزمایش می کند تا متوجه شود که چقدر حاضر هستید قوانین خود را زیر پا بگذارید. تمام قوانین باید توضیح داده شوند و علت آن بیان شود تا نوجوان ضرورت آن را درک کند، به او توضیح دهید که در صورتی که قوانین را زیر پا بگذارد با چه عواقب و نتایجی روبرو خواهد شد و در همان ابتدا تمام این مسائل را واضح و بدون عصبانیت برای او توضیح بدهید.
👈۳. به آنها #گوش دهید
هنگام جلسات مشاوره بسیاری از نوجوانان بیان می کنند که والدین به آن ها گوش نمی دهند. اغلب نوجوانان بیان می کنند که والدین اغلب حرف های خود را می زنند و به احساسات آن ها توجهی ندارند. هنگامی که نوجوانتان با شما حرف می زند کار خود را متوقف کنید و به حرف های آن ها گوش کنید، خود را جای آن ها قرار دهید و دست از قضاوت بکشید. والدین اغلب نگران نوجوان لجباز خود هستند و برای همین بجای گوش دادن به صحبت های نوجوان اغلب سعی دارند آن ها را نقد یا تصمیم های آن ها را تصحیح می کنند.
👈۴.به آنها فرصت دهید تا #مشکلات راحل کنند
وقتی نوجوان لجباز خود را ناراحت یا تحت فشار می بینید، به او پیشنهاد دهید که با شما صحبت کند. مثلاً بگویید: «اگر میخواهید صحبت کنید، من اینجا هستم تا گوش کنم، باشه؟» خود را در دسترس قرار دهید و هر از گاهی این را به نوجوان یادآوری کنید، اما اصرار نکنید. به آن ها اجازه دهید تا خودشان تصمیم بگیرند که با شما حرف بزنند. علاوه بر این هنگام بروز مشکلات به نوجوان اجازه دهید خودش تصمیم بگیرد ولی به آن ها بگویید که هر وقت خواستند شما آماده هستید تا به آن ها کمک کنید.
👈۵. از #دید_نوجوان به مسائل نگاه کنید
آیا دوران نوجوانی خود را به یاد دارید؟ به آن دوره فکر کنید، استرس های مدرسه، خانواده و دوستان را به یاد آورید، مشکلاتی که برای کسب استقلال داشتید. نوجوان شما با تمام این مسائل رو بروست بنابراین بهترین کار به عنوان والد این است که او را درک کنید. نگاه کردن به موضوعات از دید نوجوان کمک می کند تا علاوه بر درک به آن ها نزدیک تر شوید. با این کار نوجوان لجباز متوجه می شود که تلاش می کنید تا آن ها را درک کنید و حتی اگر نشان ندهد خوشحال می شود که می تواند در مواقع سختی روی شما حساب کند.
👈۶. رفتار خوب را #تشویق کنید
همیشه از خوبی های نوجوان خود قدردانی کنید و برای هر دستاورد نوجوان او را تشویق کنید. به خاطر داشته باشید که ممکن است رفتارهای بد نوجوان زیاد باشد اما نباید تصور کنید که به دلیل این رفتار های بد نباید رفتار های خوب نوجوان خود را تشویق کنید. تشویق به جای تنبیه نیز می تواند عملکرد موثری برای والدین باشد.
👈۷. به نوجوان خود #انگیزه_درونی بدهید
انگیزه درونی به این معنی است که نوجوان شما می خواهد فعالیتی را انجام دهد زیرا از آن لذت می برد، نه به این دلیل که پاداش یا تنبیه می شود. این انگیزه بهترین چیز برای دوری از مواد مخدر و خودکشی است. با ایجاد این انگیزه در نوجوان خود مطمئن می شوید که با علاقه به کار می پردازد نه از روی اجبار و تنبیه. برای پیدا کردن این انگیزه نوجوان خود را در کلاس های ورزشی و هنری مختلف ثبت نام کنید و اجازه دهید تا استعداد خود را کشف کنند.
#نوجوان
@khanevadeh_khoshbakht
👈«توجیهات واهی؛ #عامل_ناتوانی»
🔆 «سَيَقُولُ لَكَ الْمُخَلَّفُونَ مِنَ الْأَعْرَابِ شَغَلَتْنَا أَمْوَالُنَا وَأَهْلُونَا فَاسْتَغْفِرْ لَنَا يَقُولُونَ بِأَلْسِنَتِهِم مَّا لَيْسَ فِي قُلُوبِهِمْ»
🔆 «از اعراب، آنهايى كه از حركت با تو سرپیچی كردند به زودى (به جهت عذرخواهى) خواهند گفت: «اموال و خانواده ما را از شركت در جهاد بازداشت! از خدا برايمان طلب مغفرت كن» ولى اين سخنى است كه به زبان خود مىگويند و دلهايشان چيز ديگر مىگويد.»
📗 سوره فتح، آیه ۱۱
💢 علت ناتوانی منافقان، توجیهات واهی برای اعمال نادرست خویش بود؛ به همین جهت توفیق شرکت در جنگ و همراهی با معصوم را از دست دادند.
⭕️ منافقین کار اشتباهی انجام داده بودند؛ ولی عذر بدتر از گناه آوردند تا عمل نادرست خود را صحیح و مناسب جلوه دهند؛ غافل از آن که *نتیجه توجیهات واهی، ناتوانی است.*
برای مثال، برخی افراد بداخلاقی و کمبود سعۀصدر خود را با توجیهاتی مانند «مشکلاتم زیاد است» موجه جلوه میدهند در حالی که برخی از افراد مشکلاتی بسیار پیچیدهتر و تلختر از او دارند؛ اما به خود اجازۀ عبوس بودن و تندخویی با دیگران را نمیدهند.
🔻و یا برخی اشخاص علت انجام ندادن اعمال خیر را کمبود وقت بیان میکنند در حالیکه *در سختترین زمانهای زندگی، انسان میتواند سختترین کارها را به حول و قوۀ الهی انجام دهد مشروط به آن که ارادۀ انجام آن را داشته باشد!*
✅ با تأمل بیشتر در مییابیم افراد پیش از آن که عمل نادرست خود را نزد دیگران موجه سازند؛ ابتدا آن را برای خود توجیه میکند.
*کسانی که اهل توجیهاند به خود ظلم میکنند؛ زیرا خود را از توانمندی محروم میسازند.*
🔴 البته برخی توجیهات، نوعی دروغ محسوب میشود و از این جهت نیز آسیبرساناند.
@khanevadeh_khoshbakht
🌸آخر هفته تون
معطر به عطر خوش #صلوات 🍃
بر حضرت مُحَمَّدٍ ﷺ 🌸
و خاندان مطهرش 🍃
🌸الّلهُمَّ
🍃صَلِّ عَلَی
🌸مُحَمَّدٍ
🍃وَآلِ مُحَمَّدٍ
🌸وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
@khanevadeh_khoshbakht
#سلام_امام_زمانم💕
اگرچه فیض وصلت را بجویم
نمی دانم تو را دیدم چه گویم
جفا کردم وفا بسیار کردی
خطا کردم تو دادی آبرویم
الهی هر کجا منزل نمودی
نگاه لطف تو باشد به سویم
فرج مولا صلواتـــــــ
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#أَیْنَ_الطّالِبُ_بِدَمِ_الْمَقْتُولِ_بِکَرْبَلاءَ
@khanevadeh_khoshbakht
🌸اگه زندگی، اونجوری نیست که تو میخوای
عوضش کن
❤زندگیِ امروز تو
حاصل طرز تفکر دیروز توست
🌸امروز "متفاوتتر فکر کن"
فردا متفاوت تر نتیجه میگیری
@khanevadeh_khoshbakht
❇️تکنیک های #ارتباط_با_نوجوانان:
🚹🚺برای کاهش ترس و اضطرابهای نوجوانی، آموزشهای لازم درباره بلوغ، دوستیابی، حل مساله، گذراندن اوقات فراغت، برنامهریزی درسی و مواردی از این قبیل باید آموزش داده شود.
🚹🚺برقراری رابطه دوستانه و عاقلانه
والدین با مراقبت دوستان و عاقلانه خود احساس ایمنی و اطمینان را در وجود نوجوان ایجاد میکنند.
✅ #اعتمادسازی
🚹🚺والدین باید اعتماد نوجوان را نسبت به خودشان جلب کنند در غیر این صورت نوجوان برای حل مسایل خود به دیگران مراجعه میکند.
✅ ارتباط #کلامی، مقدمه ارتباط #عاطفی
🚹🚺نوجوانان به ارتباطات عاطفی سخت نیازمندند. ارتباط کلامی مقدمه ایجاد ارتباط عاطفی است به همین دلیل والدین باید با تنظیم ساعات کاری خود و بسترسازی مناسب در منزل این فرصت را خود ایجاد کنند.
#نوجوان
@khanevadeh_khoshbakht
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹بشارتی بزرگ و امید آفرین برای خانم های چادری .
🌹خانمهای چادری ببینیدکیف کنید من که کلی کیف کردم.
#حجاب
@khanevadeh_khoshbakht
🌺تأملی در نهج البلاغه :🌺
🍂حکمت ١١٠:
لاَ يُقِيمُ أَمْرَ اللَّهِ سُبْحَانَهُ إِلاَّ مَنْ لاَ يُصَانِعُ، وَلاَ يُضَارِعُ، وَلاَ يَتَّبِعُ الْمَطَامِعَ.
⚡️ ترجمه :
فرمان خدا را تنها كسى مى تواند اجرا كند كه نه سازش كار باشد (و اهل رشوه) و نه تسليم و ذليل (در مقابل ديگران) و نه پيروى از طمع ها كند.
🔴 آنان كه اهل «مصانعه» (به معناى سازشكارى و رشوه گرفتن) هستند، هرگز نمى توانند حق را به حق دار برسانند، چرا كه زورمندان اهل باطل آنها را خريدارى مى كنند و از حق منصرف مى سازند و در اين ميان حقوق ضعفا پايمال مى شود.
🍃 همچنين كسانى كه ضعيف و ذليل و ناتوانند، قدرت اجراى فرمان خدا را ندارند، زيرا اجراى فرمان حق قاطعيت و شجاعت و استقلال شخصيت را مى طلبد و افراد زبون كه به روش اهل باطل عمل مى كنند توان اين كار را ندارند.
🍃نيز اشخاص مبتلا به انواع طمع ها; طمع در مقام، مال و خواسته هاى هوس آلود هرگز نمى توانند مجرى فرمان خدا باشند، زيرا طمع بر سر دوراهى ها و چند راهى ها آنها را به سوى خود جذب مى كند و از پيمودن راه حق باز مى دارد.
#نهج_البلاغه
@khanevadeh_khoshbakht
🌸امروز برای سلامتی و ظهور
💗آقا امام زمان عج
🌸و سلامتی خودتون #صلواتی
💗ختم کنیم به نیت
🌸حاجت روایی همه دوستان
🌸اللّهُمَّصَلِّعَلي
💗مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌸وَعَجِّلفَرَجَهُــم
@khanevadeh_khoshbakht