📌بیشتر بدانیم:
معاینه فنی خودرو صرفا برای مدلهایی است که حداقل 4 سال از تاریخ تولیدشان گذشته باشد؛ پس اگر خودرویتان کمتر از چهار سال سن دارد، نیازی به مراجعه به مراکز معاینه فنی ندارید.
#حقوق_کاربردی
@law_cafee
📌بیشتر بدانیم:
اگر مدارک لازم برای احراز سکونت خریدار وجود ندارد، خریدار میتواند از مدارک تکمیلی دیگری برای احراز سکونتش استفاده کند؛ مدارکی مانند:
🔹دفترچه بیمه تامین اجتماعی.
🔹معرفینامه با قید آدرس منزل برای کارکنان دولت.
🔹گواهی اشتغال به تحصیل فرزندان با قید آدرس منزل.
#حقوق_کاربردی
@law_cafee
📌بیشتر بدانیم:
قبل از مراجعه به مراکز تعویض پلاک، حتما از صفر بودن خلافی خودرو مطمئن شوید چراکه روشهای پرداخت خلافی خودرو، متفاوت است و در بعضی از این روشها، جریمه بصورت لحظهای صفر میشود اما در برخی دیگر، ممکن است تسویه حساب جریمه، چندین ساعت یا حتی 24 ساعت طول بکشد. متاسفانه برخی متقاضیان از آنجایی که این موضوع را نمیدانند، بعد از پرداخت خلافی برای اولینبار، تصور میکنند هنوز خلافیشان پرداخت نشده و دوباره اقدام به پرداخت آن میکنند. البته در صورت انجام چندین تراکنش بانکی برای پرداخت یک جریمه، امکان استرداد وجه از پلیس راهور را دارید اما فرآیند و نحوه انجام آن، حوصله سربر است!
#حقوق_کاربردی
@law_cafee
واما بالاخره ...
عیدتون مبارکـــــــ 😊 ـــــ 🌸🍃
@law_cafee
📌بیشتر بدانیم:
اگر بدون مجوز جهاد کشاورزی اقدام به تغییر کاربری زمین زراعی و باغی کنید، مطابق قانون، پس از احراز شرایط، هر گونه ساخت و ساز قلع و قمع شده و اراضی مورد نظر با هزینه خود فرد به وضع سابق بازگردانده خواهد شد.
همچنین یک الی سه برابر ارزش زمین مذکور جریمه در پی خواهد داشت.
#حقوق_کاربردی
@law_cafee
📌پرسش و پاسخ:
#سوال
آیا در صورت انصراف از دعوا می توانم هزینه دادرسی را از دادگستری مطالبه کنم ؟
#پاسخ
خیر. مبالغ هزینه های دادرسی در بند 12 ماده 3 قانون وصول برخی از درآمدهای دولت مصوب 1373 مشخص گردیده است و اصولا وصول هزینه دادرسی توسط مراجع قضایی به شرط نتیجه نمی باشد و وظیفه اصحاب دعوا یا وکلای آنها است تا زمانی که اطمینان نسبی از صحت دعوا حاصل ننموده اند مبادرت به طرح دعوا ننمایند تا هم خود را درگیر هزینه مادی و معنوی نکنند و هم دادگستری را درگیر دعاوی غیر واقعی نکنند
#حقوق_کاربردی
@law_cafee
📌بیشتر بدانیم:
قسمت های مشترک مجتمع های آپارتمانی شامل زمین، تاسیسات مشترک مانند سیستم گرمایش و سرمایش مشترک، چاه، انشعاب برق مشترک، بالابر، فاضلاب، انشعاب آب مشترک ، انبار مشترک، لوله ها و سیم های برق، اسکلت ساختمان، بام، راهرو و راه پله ها، درب و پنجره ها در قسمت های عمومی، رختشوی خانه، حیات، محوطه ساختمان که بخشی از ملک است، حیات خلوت، اتاق سرایدار، نمای ساختمان، انبار عمومی و تلفن مرکزی و به اصطلاح مشاعات ساختمان است. هر آنچه که مطابق صورت جلسه تفکیک آپارتمان ها اختصاص به آپارتمان خاصی ندارد مشترک و مورد استفاده همه مالکان و متصرفان قانونی است. این قسمت ها غیرقابل انتقال است و هر مالکی یا قائم مقام او به نسبت مالکیت خود و مساحت آپارتمانش در آن به صورت مشترک و مشاعی سهیم است.
#قانون_تملک_آپارتمانها
@law_cafee
📌بیشتر بدانیم:
🔹مشکلات طلاق توافقی
پس از صدور حكم طلاق توافقی، شوهر هیچ اجباری برای آمدن به محضر ندارد و چون این طلاق با توافق طرفین صورت میگیرد، به لحاظ قانونی رفتن به محضر هم باید با توافق باشد و نمیشود توافق طرفین را با الزام همراه كرد.
🔹برای حل این مشكل شاید بهترین راهكار این باشد كه طرفین الزام رفتن به محضر را نیز جزیی از تعهدات خود در دادخواست ذكر كنند تا در حكم دادگاه منعكس شود. در این صورت میتوان الزام شوهر را به آنچه خود تعهد داده است، از دادگاه درخواست كرد.
#طلاق
@law_cafee
📌بیشتر بدانیم:
چک های صیادی بابت ضمانت باید تاریخ و مبلغ داشته باشند.
#چک
@law_cafee