فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حکایات تکان دهنده از شهدا ۹۲
شهید ابراهیم هادی
🎙استاد پناهیان (بچه تهرون)
#لبیک_یا_خامنه_ای
#امام_زمان
#حدیث_روز
#امام_صادق_علیه_السلام
کینه مومن یک لحظه است و زمانی که از برادر خود جدا شد ، در دل خود کینه ای نسبت به او نگه نمی دارد ، اما کینه کافر مادام العمر است .
📚 میزان الحکمه ، جلد3 ،صفحه138
🇮🇷🌹🕊🇮🇷🕊🌹🇮🇷
#پیامکی_از_بهشت 💐
ای مردم آن شور اول انقلاب را که پشتیبانی از روحانیت اصیل بوده حفظ کرده و نگذارید که روحانیت را تضعیف کنند که اگر مواظب نباشید در این صورت است که دشمنان داخلی از این ضعف ما استفاده میکنند و انقلاب اسلامی را به انحراف میکشانند .
🌹 #شهید_والامقام
🕊 #احمدرضا_موحدی
#سلام_به_دوستان_شهداء 🌹
#روزتان_شهدایی 🌹
💐 #بهمن_ماه🇮🇷
🌹 #ماه_خون_و_قیام🇮🇷
🌼 #ماه_پیروزی🇮🇷
🌺 #انقلاب_اسلامی🇮🇷
🇮🇷 🇮🇷🌹
🌹🕊🥀🌴🥀🕊🌹
#کرامات_شهداء
#شهید_والامقام
#محمدسعید_امام_جمعه_شهیدی
یک شب که در جبهه ی غرب در سنگر خوابیده بودم، #محمد که در عملیات بیت المقدس (فتح خرمشهر) #شهید شده بود، به خوابم آمد.
بعد از احوالپرسی گفت : «آقا محمود وسایلت را جمع کن، وصیت نامه ات را بنویس و آماده شو که چند روز دیگر قرار است پیش ما بیایی.
پرسیدم: «تو از کجا می دانی»
گفت: «این جا کسانی هستند که به من اشاره می کنند به شما بگویم، پیش ما خواهی آمد.»
نیمه های شب از خواب پریدم.
از شدت ترس و اضطراب تمام وجودم به شدت می لرزید، بوی مرگ چنان در جانم پیچیده بود که به کلی خودم را از یاد برده بودم .
بلند شدم، دو رکعت نماز خواندم .
پس از این خواب روزهای متمادی در این فکر بودم که چرا خداوند مرا برای #شهادت برگزیده است، از یک طرف حالت شوق داشتم که می خواستم دنیا را پشت سر بگذارم ولی با خود می گفتم : «به راستی پس از رفتنم از این دنیای خاکی پدر و مادرم چه حال و روزی پیدا خواهند کرد، حالت توأم با ترس و شادی مرا در کش و قوس انداخته بود.
چند روزی در این حالت بودم، بالاخره در یکی از شب ها همان دوستم به خوابم آمد و گفت: «آقا جان شما خیلی چیزها با خود اندیشیدی ، خیلی فکرها کردی، فعلاً در همین دنیایی که وابسته آن هستی خواهی ماند، دست و پاهایت از تو پذیرفته می شود، اما خودت فعلاً نمی آیی» .
پرسیدم: «بعداً چه طور؟»
گفت: «بعداً خواهی دانست».
پرسیدم: اما حالا چه؟
گفت: «به آن جایی که اشاره می کنم نگاه کن، دیدم همان دوستانی که قبلاً به #شهادت رسیده اند، دور هم جمع نشسته اند و یک جای خالی در بین آن هاست.
او گفت: «آن جای توست ولی حالا نه، چون خودت خواستی بمانی»
از خواب بیدار شدم. زمان گذشت، پس از مدتی یک روز هنوز آفتاب نزده بود که کسی مرا از خواب بیدار کرد و گفت: «بلند شو، به چند نفر نیاز است تا از منطقه گزارش بیاورند و آن روز در کمین ضد انقلاب از ناحیه ی دست و پا مجروح شدم.
در مجموع هفده گلوله به من اصابت کرد و تمام دوستانم در اطرافم به #شهادت رسیدند و من ...».
#محمدسعید در سال 1338 در قزوین متولد شد و در دوران سربازی با عضویت در بسیج در مناطق عملیاتی حضور یافت و چند بار مجروح شد، و در تاریخ 1361/03/04در سن 23 سالگی در مرحله ی اول عملیات بیت المقدس به #شهادت رسید .
راوی :
محمود رفیعی
#روحش_شاد
#یادش_گرامی
#راهـش_پر_رهرو
🌹 🌴🥀
🇮🇷🌺🇮🇷💐🇮🇷🌺🇮🇷
#من_ایرانی_ام
#افتخارم_کشورمه
#ایران_عزیزم
#جایگاه_یازدهم_جهان
در
🇮🇷 رشته مهندسى هواوفضا
🇮🇷 رشته انرژى اتمى
🇮🇷 رشته شیمى
#جایگاه_چهاردهم_جهان
در
🇮🇷 رشته بیوتکنولوژى
#جایگاه_شانزدهم_جهان
در
🇮🇷 تولید علم
🇮🇷 ثبت مقاله علمی
🇮🇷 تولید علم در رشته نانو و نانو تکنولوژی
#جایگاه_نوزدهم_جهان
در
🇮🇷 رشته پزشکى
🇮🇷 رشته فیزیک و نجوم
این افتخارات حاصل رهبریِ معمار کبیر انقلاب #حضرت_امام_خمینی_ره و خون بهای #شهداست
شادی روح #امام_راحل و #شهدا
#صلوات
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد
#و_عجل_فرجهم
🇮🇷🇮🇷🌹
🥀🌴🌹🕊🌹🌴🥀
#اصفهان
#حماسه
#بهمن_ماه1397
#جاده_خاش_به_زاهدان
#حمله_تروریستی
#بیست_و_چهارم_بهمن
#سالروز_شهادت بیست و هفت نفر از فرزندان دلیر اصفهانی ، پاسداران لشکر ۱۴ امام حسین (ع) که طی حادثه تروریستی حمله به اتوبوس این عزیزان در جاده خاش به زاهدان ، به #شهادت رسیدند ، گرامی می داریم .
#روحشان_شاد
#یادشان_گرامی
#راهـشان_پر_رهرو
شادی روح #امام_راحل و #شهدا
#صلوات
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد
#و_عجل_فرجهم
🥀🕊🌹
🥀🌴🌹🕊🌹🌴🥀
#اصفهان
#حماسه
#بهمن_ماه1397
#جاده_خاش_به_زاهدان
#حمله_تروریستی
#بیست_و_چهارم_بهمن
#سالروز_شهادت بیست و هفت نفر از فرزندان دلیر اصفهانی ، پاسداران لشکر ۱۴ امام حسین (ع) که طی حادثه تروریستی حمله به اتوبوس این عزیزان در جاده خاش به زاهدان ، به #شهادت رسیدند ، گرامی می داریم .
#روحشان_شاد
#یادشان_گرامی
#راهـشان_پر_رهرو
شادی روح #امام_راحل و #شهدا
#صلوات
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد
#و_عجل_فرجهم
🥀 🕊🌹
🇮🇷🕊🥀🇮🇷🥀🕊🇮🇷
#شهیدانه
#سردار_رشید_اسلام
#شهید_چیت_سازیان
براى #شهادت و یا رفتن تلاش نکنید
براى #رضاى او کار کنید
و بگویید #خداوندا
فقط از ما #راضى باشى براى ما کافیست .
#روحش_شاد
#یادش_گرامی
#راهش_پر_رهرو
🌹 🌹🇮🇷