جمعهشب۱۴۰۲/۰۶/۰۳
#شیطانشناسی
#منبرک_بین_الصلاتین
#منبرک_قرآنی
┄┅┅❅❁❅┅┅┄
سلام علیکم
بسم الله الرحمن الرحیم
خداوند می فرماید: يا أَيُّهَا النَّاسُ ... لا تَتَّبِعُوا خُطُواتِ الشَّيْطانِ إِنَّهُ لَكُمْ عَدُوٌّ مُبينٌ إِنَّما يَأْمُرُكُمْ بِالسُّوءِ وَ الْفَحْشاءِ وَ أَنْ تَقُولُوا عَلَى اللهِ ما لا تَعْلَمُونَ [169] اى مردم! ... و از گامهاى شيطان، پيروى نكنيد؛ زيرا او دشمن آشكار شماست. او شما را فقط به بدى و كار زشت فرمان مىدهد؛ [و نيز دستور مىدهد] آنچه را كه نمىدانيد، به خدا نسبت دهيد.
بیان:
زمانی انسان مؤمن بر شیطان، پیروز خواهد شدکه شناختش از شیطان و راه های فریبش بیشتر شود. شناخت بیشتر از شیطان، لغزش کمتر.
چند نکته درباره شیطان و حیله های او:
1. دشمنی شیطان آشکار است (انه لکم عدو مبین) و او برای گمراهی مردم، به عزت و جلال خداوند سوگند خورده است: (قَالَ فَبِعِزَّتِكَ لَأُغْوِيَنَّهُمْ أَجمَعِينَ إِلَّا عِبَادَكَ مِنْهُمُ الْمُخْلَصِينَ) (ص82و83) و لذا دشمنی شیطان جدی است و برای مبارزه با او نیز باید جدی بود و برنامه داشت.
2. اگر ما او را نمی بینیم او را می بیند و از راست و چپ و جلو و عقب سراغ ما آمده و ما را وسوسه می کند. (إِنَّهُ يَرَاكُمْ هُوَ وَقَبِيلُهُ مِنْ حَيْثُ لَا تَرَوْنَهُمْ) اعراف/27
3. شیطان هرگز به خوبی امر نمی کند. او همواره به بدی ها و منکرات امر می کند: (إِنَّما يَأْمُرُكُمْ بِالسُّوءِ وَ الْفَحْشاءِ) پس به هنگام مواجهه با گناه،باید بدانیم که پای وسوسه شیطان در میان است و باید از آن پرهیز کرد.
4. برخی از مردم با اینکه می دانند شیطان دشمن آنهاست ولی گاه فریب آنها را می خورند:
به چند دلیل:
الف) ضعف در تشخیص حق و باطل. اگر کسی اهل تقوا باشد خداوند به او قدرت تشخیص حق از باطل می دهد: ( إِنْ تَتَّقُوا اللَّهَ يَجْعَلْ لَكُمْ فُرْقَانًا)انفال/28.
ب) زینت دادن باطل توسط شیطان؛(زَیَّنَ لَهُمُ الشَّیْطانُ أَعْمالَهُمْ)؛ شیطان، اعمال آنها را در نظرشان زیبا جلوه داد(انفال/48) شیطان وقتی ببیند که انسان دست به کار خلاف میزند و آمادگى گمراه شدن را پیدا کرده، فوراً به سراغ او میرود و با وسوسههاى خود هر گونه شک و تردید را در ارتکاب گناه از او میگیرد و آنکار را چنان در برابر او آرایش میدهد که انسان خیال میکند آن کار خوبى است.
ج) پیروی از گامهای شیطان
گامهای ابتدایی شیطان چه بسا گناه نباشد، با لغزشها و خطاهای کوچکتر کم کم قبح گناه را در نظر شخص از بین می برد و بعد با گناهان کوچکتر و بعد او را گرفتار گناهان بزرگتر می کند. لذا خداوند با علم به این ترفند شیطان، بندگانش را حتی از پیروی گامهای شیطان بر حذر داشته است. (لا تَتَّبِعُوا خُطُواتِ الشَّيْطانِ)
خداوند ما را از شر شیطان رجیم، مصون و محفوظ بدارد به برکت صلوات بر محمدو آل محمد
┄┅┅❅❁❅┅┅┄
منبرهاے✌دقیقہاے
#مرجعتولیدمحتوایمنبرک (متمم)
➣ عضویت👇
http://eitaa.com/joinchat/928710656C09cd0c0471
سبک زندگی فاطمی.pdf
1.2M
#منبر_مکتوب_فاطمی
۱۲ جلسه متن منبر روشمند ویژه ایام #فاطمیه
#حضرت_فاطمه_سلام_الله_علیها
┄┅┅❅❁❅┅┅┄
منبرهاے✌دقیقہاے
#مرجعتولیدمحتوایمنبرک (متمم)
➣ عضویت👇
http://eitaa.com/joinchat/928710656C09cd0c0471
جمعهشب۱۴۰۲/۰۹/۱۷
#حمایت_از_فلسطین
#منبرک_بین_الصلاتین
#منبرک_قرآنی
┄┅┅❅❁❅┅┅┄
سلام علیکم
بسم الله الرحمن الرحیم
خداوند در قرآن می فرماید:
(وَ إِنِ اسْتَنْصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ) انفال/72
اگر گروهی از اهل ایمان از شما درخواست کمک کرد بر شماست که او را یاری کنید.
گاه سوال می شود که علت حمایت جمهوری اسلامی ایران از فلسطین چیست؟
در گذشته، رژیم پهلوی از هم پیمانان دائمی رژیم اسرائیل بود و بسیاری از مناسبات منطقه ای با هماهنگی این دو بازیگر انجام می شد.
پس از انقلاب اسلامی، سفارت این رژیم تعطیل و سفارت فلسطین در تهران تأسیس شد و جمهوری اسلامی ایران نگاه راهبردی در حمایت از فلسطین دارد.
اما ممکن است برای برخی این سؤال مطرح شود که علت حمایت راهبردی ایران اسلامی از فلسطین چیست و آیا این حمایت راهبردی ریشه ای در دین اسلام دارد یا خیر؟
در پاسخ باید گفت به سه دلیل ایران اسلامی از فلسطین حمایت راهبردی دارد:
1. وظیفه اسلامی (در تفکر اسلامی، مسلمانان یک امت واحده هستند و مرزهای جغرافیایی صرفاً اعتباری هستند و سبب جدایی به شمار نمی روند. (منطق اسلام مسؤول بودن همه در برابر یکدیگر است و دفاع از مظلوم واجب است.) و بر اساس آیاتی از جمله آیه (وَ إِنِ اسْتَنْصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ) اگر گروهی از اهل ایمان از شما درخواست کمک کرد بر شماست که او را یاری کنید.
2. وظیفه انسانی (ایجاب می کند از انسان مظلوم باید دفاع کرد) حتی اگر اسلام حمایت از مظلوم را بر عهده مسلمانان نگذاشته بود انسانیت و اخلاق حکم می کند که از مظلوم حمایت شود و جلوی ظلم گرفته شود. (مردم فلسطین از ابتدای تأسیس رژیم پهلوی (حدود 70 سال پیش) مورد ظلم و تجاوز بوده اند.
3. رژیم اسرائیل دشمن مشترک فلسطین و ایران است. اسرائیل همانگونه که به فلسطینیان ظلم آشکار می کند علیه مردم ایران نیز انواع ظلمها و جنایتها را انجام داده و می دهد. حمایت از صدام در طول جنگ تحمیلی، ترور دانشمندان هسته ای، هواپیماربایی، مشارکت فعال در بمبگذاری ها و ترورها، جاسوسی، ایران هراسی در دنیا، بخشی از این توطئه هاست.
بنابراین تقابل و دشمنی با اسرائیل در جایگاه یک قربانی و برای حفظ منافع ملی و یک اقدام متقابل است و حمایت از مردم #فلسطین فارغ از مسائل مذهبی و طایفه گرایی مذهبی و عرب و عجم و مطابق با تدبیر و درایت عاقلانه بر اساس موازین اسلامی و قرآنی است.
خداوند شر اسرائیل و امریکا را به خودشان برگرداند و رزمندگان اسلام را نصرت عطا فرماید به برکت صلوات بر محمد و آل محمد
┄┅┅❅❁❅┅┅┄
منبرهاے✌دقیقہاے
#مرجعتولیدمحتوایمنبرک (متمم)
➣ عضویت👇
http://eitaa.com/joinchat/928710656C09cd0c0471
شنبهشب۱۴۰۲/۰۹/۱۸
#سیره_عبادی
#منبرک_بین_الصلاتین
#منبرک_فاطمی
┄┅┅❅❁❅┅┅┄
سلام علیکم
بسم الله الرحمن الرحیم
بانوى بانوان، حضرت زهرا(س)، همچنان پس از گذشت قرنها، براى همه بشریت به ویژه زنان و دختران "الگو"ست.
روز ولادت او را به نام "روز زن" و "روز مادر" نام نهادهاند، تا همه زنان مسلمان و مادران نمونه، از فضایل و شایستگیهاى آن سرمشقِ خوبیها، الگو بگیرند.
جلوههاى الگویى آن بانو، براى نسل امروز فراوان است. در جنبههاى فردى و اجتماعى، عبادى و سیاسى، اخلاق و معاشرت، تربیت و خانهدارى، عبادت و بندگى، علم و دینآموزى و... مىتواند سرمشق ما قرار گیرد.
آنچه به وجود انسان معنى مىبخشد، رابطه "نیایش" و "پرستش" با معبود است. هر که در دستگاه خدا "بنده"تر باشد، آزادتر و مقرّبتر است.
پیروان سیره زهرا(س) همچون او باید اهل ذکر، دعا، خلوت، تهجّد و نماز باشند.
حضرت فاطمه(س) بسیار شیفته عبادت و نیایش به درگاه الهى بود. از همه دل بریده بود و دلش پیوسته با پروردگارش بود.
آنقدر در پیشگاه خدا به عبادت مىایستاد که قدمهایش ورم مى کرد.
و هرگز از نماز و دعا و نیایش خسته نمىشد، بلکه لذّت معنوى او در عبادت بود.
در نمازهایش از خوف خدا مىگریست.
براى هر روز از روزهاى هفته، و تعقیبات نماز، دعاهای ویژهای داشت (در کتابهاى دعا، متن دعاها و ذکرهاى روزانه و تعقیبات نماز آن بانوى بزرگ آمده است).
در دعاهایش براى زنان و مردان مؤمن دعا مىکرد، ولى براى خود دعا نمىکرد. وقتى علّت را مىپرسیدند، مىفرمود: اول همسایه، سپس خانه!
خداوند به همه توفیق عبادت خالصانه عطا فرماید هدیه نثار حضرت زهرا سلام الله علیها و تعجیل در فرج امام زمان عج صلواتی بر محمد و آل محمد بفرستید.
┄┅┅❅❁❅┅┅┄
منبرهاے✌دقیقہاے
#مرجعتولیدمحتوایمنبرک (متمم)
➣ عضویت👇
http://eitaa.com/joinchat/928710656C09cd0c0471
یکشنبه۱۴۰۲/۰۹/۱۹
#منبرک_بین_الصلاتین
#منبرک_فاطمی
┄┅┅❅❁❅┅┅┄
سلام علیکم
بسم الله الرحمن الرحیم
امام زمان عج): اِنَّ لی فی ابنة رسولِ الله اُسوةٌ حَسَنَةٌ» (الغیبه،للطوسی؛ص 286)
الگو و اسوهی نیکوی من دختر فرستاده خدا (فاطمه زهرا «سلام الله علیها») است.
یکی از خصايص حضرت زهرا (سلام الله علیها)، #زهد در دنيا و زيورهاي آن بود. جهيزيه ي زهرا در نهايت سادگي بود همانگونه كه زندگي اش با همسرش در نهايت سختي و رضايت بود؛ چرا كه دارايي اش كم و بسيار تهي دست بود! با اين حال، زهرا راضي بود و با صبر و تحمّل زندگي ميكرد. با دستهاي مباركش گندم آسیاب ميكرد تا وقتي كه خسته ميشد.
اما چند نکته درباره زهد:
1. زهد یعنی روی گردانیدن از دنیا برای آخرت و از غیر خداوند دل بریدن.
2. به کسی زاهد میگویند که اولاً امکان دستیابی به دنیا و برخورداری از آن را داشته باشد و ثانیا: اِعراض او از دنیا به دلیل پستی و حقارت دنیا نسبت به آخرت باشد. (هرگاه ترک دنیا به دلیل عدم امکان تحصیل آن و یا به هدفی غیر از رضایت خداوند و تحصیل آخرت باشد ـمانند جلب رضایت و محبت مردم و یا به علت فرار از سختی و مشقت تحصیل آن باشد به آن «زهد» گفته نمیشود.
خداوند همه ما را زاهد بی رغبت به دنیا قرار دهد به برکت صوات بر محمد و آل محمد
┄┅┅❅❁❅┅┅┄
منبرهاے✌دقیقہاے
#مرجعتولیدمحتوایمنبرک (متمم)
➣ عضویت👇
http://eitaa.com/joinchat/928710656C09cd0c0471
دوشنبه۱۴۰۲/۰۹/۲۰
#شیعه_از_زبان_فاطمه_سلام_الله_علیها
#منبرک_بین_الصلاتین
#منبرک_فاطمی
┄┅┅❅❁❅┅┅┄
سلام علیکم
بسم الله الرحمن الرحیم
مردى به همسرش گفت: نزد حضرت زهرا (سلام الله عليها) برو و از قول من به آن حضرت بگو: آیا من از شيعيان شما هستم؟
همسرش حضور فاطمه (سلام الله عليها) آمد و پيام شوهرش را ابلاغ كرد. حضرت به او فرمود: به شوهرت بگو:
ان كنت تعمل بما امرناك و تنتهى عما زجرناك فانت من شيعتنا و الا فلا؛ اگر تو آنچه را كه ما كرده ايم انجام مى دهى و از آنچه نهى نموده ايم به جاى نمى آورى ، پس از شيعيان ما هستى ، و گرنه از شيعيان ما نيستى.
همسر نزد شوهر آمد و گفتار حضرت را به او ابلاغ كرد، شوهر او از اين پاسخ، محزون گرديد و آهش بلند شد و گفت:واى برمن!كيست كه به گناه آلوده نباشد، بنابراين اگر من از گناه پاك نگردم، شيعه نيستم و وقتى كه شيعه نبودم، جاودانه در دوزخ خواهم بود، واى بر من چه خاكى بر سرم كنم؟...
همسرش وقتى او را آنگونه آشفته و نگران ديد، به حضور حضرت زهرا (سلام الله عليها) آمده و جريان را به عرض او رسانيد. حضرت به آن بانو فرمود: به شوهرت بگو:
چنين نيست كه تو تصور مى كنى، شيعيان ما از افراد نيك اهل بهشت هستند، ولى اگر گناهكار باشند، بر اثر بلاها و گرفتاريها كه به سوى آنها رو مى آورد، و صدماتى كه در صحراى محشر، در روز قيامت و يا در طبقه اعلاى دوزخ مى بينند، گناهانشان ريخته مى شود و از گناهان پاك مى گردند، و سپس آنها را نجات مى دهيم و به سوى بهشت مى بريم. (سفينة البحار،1/231)
#پیامها:
1. شیعه همانگونه که اهل بیت (علیهم السلام) سفارش کردند باید سعی کند در تمام امور زندگی خویش، رضای خدا را مدنظر قرار دهد و معصیت خدا را نکند.
2. اگر از سر غفلت یا جهالت گناهی مرتکب شدند سریع توبه نمایند و برگردند و راه نفوذ شیطان را بر خود ببندند.
3. اگر گرفتاری و بلا و رنجی یا بیماری به واسطه آثار اعمالشان به آنها رسید صبر پیشه نمایند چراکه کفاره گناهان آنها به شمار می رود و آنها را پاک می گرداند.
خداوند ما را از شیعیان واقعی حضرت زهرا سلام الله علیها قرار دهد به برکت صلوات بر محمد و آل محمد
┅┅❅❁❅┅┅┄
منبرهاے✌دقیقہاے
#مرجعتولیدمحتوایمنبرک (متمم)
➣ عضویت👇
http://eitaa.com/joinchat/928710656C09cd0c0471
سه_شنبه۱۴۰۲/۰۹/۲۱
#تحکیم_خانواده
#منبرک_بین_الصلاتین
#منبرک_فاطمی #منبرک_قرآنی
┄┅┅❅❁❅┅┅┄
سلام علیکم
بسم الله الرحمن الرحیم
خداوند در قرآن کریم می فرماید: يكي از آيات الهي آن است كه براي شما از جنس خودتان جفتي بيافريد كه در برِ او آرامش يافته و با هم انس گيريد و ميان شما رأفت و مهرباني برقرار فرمود در اين امر نشانه هایی برای اهل تعقل و اندیشه است: «وَ مِن آياتِهِ اَنْ خَلَقَ لَكُمْ مِنْ انفسكم اَزْواجاً لِتسكنوا اليها و جعل بينكم مودةً وَ رَحْمةً اِنَّ في ذلكَ لآياتٍ لِقُوْمَ يَتَفكَّرُونَ. (روم/۲۱)
از نظر قرآن كريم یکی از عواملی که سبب تحکیم بنیان خانواده می شود #مودّت_و_علاقهمندي دو همسر به يكديگر است، كه باعث ايجاد صفا و صميميت و محبت در محيط خانه و جبران هر نوع كمبود ميشود.
#زندگي_علي_و_فاطمه(سلام الله عليهما) نمونه و تجسّم مودت و صفا و گذشت و ايثار است. گرچه در زندگي اين دو معصوم گناه و خطا راه ندارد، امّا مِهر و صفا و گذشت و ايثار و به حساب نياوردن مشكلات مادي الگویی برای شیعیان ایشان به شمار می رود.
زندگی آن زمان با نبود امکانات سخت بود. بسياري از كارهاي سخت را شخصاً انجام ميدادند.
زندگي در كمال عُسرت و تنگدستي سپري ميشد، به طوري كه در بسياري از موارد چيزي برای رفع گرسنگي در خانه علي (علیه السلام) يافت نميشد.
گذشت و ايثار حضرت #فاطمه (سلام الله عليها) چنان بود که در سختترين شرايط چيزي از همسر خود مطالبه نمي كرد که مبادا باعث شرمندگي و يا به زحمت افتادن همسرش شود.
(علي (علیه السلام) وارد خانه ميشود، می بیند رخسار فاطمه (س) زرد و دگرگون شده، از فاطمه (س) سراغ طعام ميگيرد.
فاطمه (سلام الله علیها): سه روز است كه طعامی در خانه نيست!
علي (علیه السلام): چرا به من خبر ندادي!
فاطمه (سلام الله علیها): رسول الله (صلی الله علیه وآله) مرا نهي نمود كه از تو چيزي بخواهم و فرموده اگر علي چيزي به همراه خود آورد كه آورد اگر نياورد تو از او چیزی مخواه و طلب مکن.)
پ.ن:
امروزه ریشه بسیاری از اختلافات خانوادگی، ریشه در چشم و همچشمی ها، توقعات بالا و عدم توجه به شرایط اقتصادی خانواده و همسر است. اگر گذشت و ایثار و قناعت در خانواده ای باشد، بنیاد آن خانواده محکم و استوار خواهد بود.
خداوند همه ما را رهروی واقعی زندگی اهل بیت (علیهم السلام) قرار بدهد به برکت صلوات بر محمد و آل محمد
┅┅❅❁❅┅┅┄
منبرهاے✌دقیقہاے
#مرجعتولیدمحتوایمنبرک (متمم)
➣ عضویت👇
http://eitaa.com/joinchat/928710656C09cd0c0471
چهارشنبه۱۴۰۲/۰۹/۲۲
#عوامل_تحکیم_خانواده
#منبرک_بین_الصلاتین
#عفو_وگذشت
#منبرک_فاطمی #منبرک_قرآنی
┄┅┅❅❁❅┅┅┄
سلام علیکم
بسم الله الرحمن الرحیم
خداوند متعال در قرآن کریم از کسانی که اهل عفو گذشت هستند به نیکی یاد کرده می فرماید:
(والعافينَ عَنِ النّاسِ واللّهُ یُحِبُّ المُحسِنين) و از خطاى مردم در مىگذرند و خدا نيكوكاران را دوست دارد.» (آل عمران/134)
#بیان:
یکی دیگر از عوامل تحکیم بنیان خانواده، عفو و گذشت و ایثار نسبت به یکدیگر است. بنیان خانواده ای که در آن زن و شوهر تنها منافع خودش را می بیند و نسبت به همسرش عفو گذشت نداشته باشد به شدت در معرض خطر است و اگر پابرجا هم بماند روابط در آن سرد است.
#عفو و #گذشت تا آن جا اهميت دارد، كه قرآن كريم عفو و گذشت را از موارد احسان مىداند و فردى كه داراى احسان باشد محبوب خداوند متعال است:
(والعافينَ عَنِ النّاسِ واللّهُ یُحِبُّ المُحسِنين) و از خطاى مردم در مىگذرند و خدا نيكوكاران را دوست دارد.» (آل عمران/134)
زن و مرد، هر دو در مسير زندگى مشترك دچار اشتباه مىشوند و هر يك بايد با گذشت از خطاهاى طرف مقابل فضاى گرم و صميمى خانواده را حفظ كنند و از طرف ديگر با عفو و گذشت، محبوب خداوند متعال خواهند شد.
#روایت
از امامصادق(ع) پرسيده شد: حق زن بر شوهرش چيست كه اگر مرد آن را انجام دهد نيكوكار است؟ فرمودند... اگر زن از روى جهل خطایى كرد، مرد او را ببخشد. («ما حقُّ المَراةِ عَلى زَوْجِها الّذى اِذا فَعَلَهُ كانَ مُحْسناً؟ قال... وَ اِنْ جَهَلتْ عَفَرَ لَها،)» (وسائل،۲۹/۱۶۹)
اوج گذشت و ایثار را در زندگی گلهای سرسبد خلقت حضرت علی علیه السلام و حضرت زهرا سلام الله علیها می بینیم که هرگز مایه رنجش خاطر طرف مقابل نشدند چون نگاهشان نگاه توحیدی و الهی بود و هدفشان یاری یکدیگر در مسیر اطاعت الهی بود.(نعم العون علی طاعه الله).
┅┅❅❁❅┅┅┄
منبرهاے✌دقیقہاے
#مرجعتولیدمحتوایمنبرک (متمم)
➣ عضویت👇
http://eitaa.com/joinchat/928710656C09cd0c0471
پنجشنبه۱۴۰۲/۰۹/۲۳
#راه_های_یاری_همسردر_راه_اطاعت_الهی
#تحکیم_خانواده
#منبرک_بین_الصلاتین
#منبرک_فاطمی #منبرک_قرآنی
سلام علیکم
بسم الله الرحمن الرحیم
به حق، زندگی علی و فاطمه الگویی نیکو برای تمام خانواده هاست. تجلی ایثار و فداکاری، محبت بین آنها غیرقابل وصف است. فاطمه(سلام الله علیها) در زندگی خود چگونه با علی(علیه السلام) رفتار می کرد که وقتی از علی درباره فاطمه سؤال کردند فقط یک جمله می فرمایند:
نِعم العَون علی طاعه الله؛همسرم فاطمه، بهترین کمک در مسیر اطاعت خداوند بود. وقتی هم پیامبر(ص) رو به دخترش فاطمه (س) کرد و پرسید: شوهرت را چگونه یافتی؟ فاطمه (س) گفت: «خیرُ بَعلٍ»؛ «او را بهترین شوهر دیدم.(بحار، ۴۳/۱۳۳)
#سؤال اما اینجاست که چگونه زن یا مرد می توانند کمککار و یاور خوبی برای همدیگر در راه اطاعت الهی باشند؟
ریشهی داشتن چنین زندگی موفقی، داشتن وجه مشترکی بسیار قوی در زن و شوهر است و آن چیزی جز #ایمان به خدا و تقوای الهی نیست. از این رو مهمترین ملاک در انتخاب همسر، ایمان و اخلاق و هم کفوبودن در این زمینه دانسته اند. کسی که به هنگام انتخاب همسر، به معیارهای اسلامی توجهی نداشته و تنها دنبال مظاهر مادی بوده است نمی تواند انتظار داشته باشد همسرش برای او بهترین یاور در مسیر اطاعت الهی باشد.
#نکاتی که سبب می شود زن و شوهر، دو شریک و یاور خوبی برای یکدیگر در راه اطاعت الهی باشند:
1. توجه به ایمان و اخلاق به عنوان مهمترین معیار انتخاب همسر (پیش از ازدواج)
2.پس از ازدواج، عدم مقایسه زندگی خود با دیگران (در امور مادی همواره به پایین تر از خود نگاه شود)
3. تأکید بر ساده زیستی و دوری از تجمل و حذف خرجهای غیرضروری
4. پایین آوردن توقعات مالی خود و درک واقع بینانه شرایط همسر
5. توجه به زودگذر بودن زندگی دنیا و جاودانه بودن زندگی آخرت
6. داشتن ایثار و از خودگذشتگی در خانواده و همکاری در کارهای خانه و زندگی که سبب جلب محبت بیشتر می شود.
7.توجه به رضایالهی در تمام امور زندگی(در اینصورت،مشمول امدادهای الهی میشود)
باید توجه داشت آرامش واقعی در زندگی مشترک، با مال و ثروت به دست نمی آید، آرامش واقعی در بستر یک زندگی مؤمنانه و اطاعت الهی و یاد هر چه بیشتر خداوند حاصل می شود.
خداوند به همه ما آرامش واقعی در پرتو اطاعت الهی قرار دهد به برکت صلوات بر محمد آل محمد
┅┅❅❁❅┅┅┄
منبرهاے✌دقیقہاے
#مرجعتولیدمحتوایمنبرک (متمم)
➣ عضویت👇
http://eitaa.com/joinchat/928710656C09cd0c0471