هدایت شده از mesaghمیثاق
از نظر آقای #روحانی مجلس خوب، مجلسی است که تمام وقتش را به لوایح کم خاصیت دولت که از مجلس قبل مانده، بگذارند....
اما از نظر ما دولت خوب، دولتی است که سیاسی کاری نکند و #معیشت مردم را گروگان نگیرد....
دولت لوایح اقتصادی را که به مجلس فرستاده و رسیدگی نشده نام ببرد!
#دولت_راستگویان
💬احمد امیرآبادی فراهانی
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 پیامبر(ص) و روح جمعی امت 2⃣
✅ چرا تنها پیامبر(ص) توانستند سنت زنده به گور کردن دختران را از بین ببرند؟
🎙️ حجتالاسلام محسن قنبریان
📍 برشی از سخنرانی شب رحلت پیامبر اکرم(ص) ۱۳۹۹
https://eitaa.com/mesagh
💎 نتیجهگیری
1⃣ گفتیم که #سد_ذوالقرنین در قرآن دارای دو مشخصه اصلی است: یکی دفع شرّ اقوام مهاجم و دیگری پابرجا ماندن تا زمان رسیدن وعدهٔ الهی. اما #سد_داریال واجد هیچیک از این مشخصات نیست. زیرا #سکاها که از دید ابوالکلام و بسیاری از مفسّرین همان قوم #یأجوج_و_مأجوج بودهاند، در قرون پس از کوروش حملات خود از #تنگه_داریال را پی گرفتند.
2⃣ از سوی دیگر، غیر از تنگه داریال، راههای دیگری نیز برای حملهٔ سکاها به نواحی جنوبی وجود داشته و آنها میتوانستند در صورت مسدود شدن یک راه، از راههای دیگر حملات خود را از سر بگیرند. یعنی سد داریال از همان ابتدا نیز نمیتوانسته شرّ مهاجمین را بهطور مطلق دفع نماید. این نیز دلیل دیگری است تا نتوانیم سدّ مذکور را همان سد ذوالقرنین بدانیم.
3⃣ مضاف بر این، سد داریال برخلاف آنچه قرآن در رابطه با سد ذوالقرنین بیان نموده، تا زمان رسیدن وعدهٔ الهی (قیامت) پابرجا نبوده و از استحکام آن کاسته شد، بهگونهای که در قرون بعد تدابیری در جهت استحکام آن اخذ گردید و جالبتر آنکه بهرغم همهٔ تدابیر باز هم حملات مهاجمین از این تنگه متوقف نشد. با این وجود چگونه میتوان سد داریال را همان سد ذوالقرنین دانست؟!!
4⃣ در اینجا باید به این نکته اشاره شود که حتی خود جناب ابوالکلام نیز از زمانهای هفتگانهٔ خروج یأجوج و مأجوج (سکاها) سخن بهمیان آورده و از مطالب ایشان برمیآید که برخی از حملاتی که از جانب این قوم به ایران صورت پذیرفت، مربوط به قرون پس از کوروش بوده است!
5⃣ نتیجه آنکه سد داریال فاقد اصلیترین ویژگیهای سد ذوالقرنین، یعنی دفع شرّ اقوام مهاجم و پابرجا بودن تا رسیدن وعدهٔ الهی است. بهنظر میرسد جناب #ابوالکلام_آزاد برای یافتن سد ذوالقرنین در میان ابنیه تاریخی به این موارد توجه ننموده است!!
https://eitaa.com/mesagh
💎 الف) بررسی راههای هجوم سکاها به مناطق جنوبی
1⃣ بررسی حملات #سکاها در ادوار پیش از کوروش، راههای احتمالی هجوم این قوم به ایران را تبیین میکند. یکی از این حملات در دوران استیلای مادها بر ایران و در زمان هوخشتر انجام شد.
2⃣ بخشی از نوشتههای #هرودوت در اینباره به شرح ذیل است:
👈 مسافت بین دریاچه ماتید، رود فازیس و کلخید برای پیادهرو سالم ٣٠روز راه است، فاصلهٔ بین کلخید و ماد زیاد نیست و بین این دو مملکت فقط مردم ساسپیر سکنی دارند، ولی سکاها این راه کوتاه را گذاشته از راه بالاتر و دورتری آمدند، چنانکه کوههای قفقاز را از طرف راست خود داشتند.
3⃣ بهگفتهٔ پیرنیا: «هرودوت میخواهد بگوید، که راه کوتاه سکاها از کنار دریای آزوو به ولایت باطوم کنونی و از آنجا به آذربایجان بود، ولی آنها راه خودشان را دور کرده از کنار دریای خزر گذشتند. تجاوز مردمان شمالی به ایران در قرون بعد هم از تنگههای قفقاز، مانند دربند واقع در کنار دریای خزر و تنگه داریال واقع در گرجستان بود. از این بیان معلوم میشود که در آن زمان هم مردمان شمالی از همین تنگهها میگذشتهاند و راه دیگر، ولو اینکه نزدیکتر بود، اختیار نمیشد... بعض محققین [نیز] احتمال دادهاند، که سکاها از دهستان، گرگان، طبرستان و گیلان به طرف آذربایجان گذشتهاند و #کتزیاس هم چنین گوید. اگر این روایت صحیح باشد، باید گفت، که سکاها از دو طرف به ایران حمله کردهاند».
4⃣ با توضیحات فوق مشخص میشود که بنا به نقل هرودوت، سکاها از دربند (بابالابواب) در حاشیه #دریای_خزر به ایران حمله نمودهاند. از سوی دیگر اشاره شد که به اعتقاد کتزیاس سکاها از کرانههای شرقی خزر به ایران حمله نمودهاند. البته #تنگه_داریال نیز یکی دیگر از راهها بوده است.
5⃣ پس راه حملات سکاها، تنها محدود به تنگه داریال نبوده که با ساختن یک سدّ، شرّ این قوم (چنانکه جناب ابوالکلام گفتهاند) بهکلّی مرتفع گردد. زیرا این قوم به گزارش هرودوت از تنگه دربند و به بیان کتزیاس از گرگان و خراسان به ایران حمله نمودهاند!
https://eitaa.com/mesagh
💎 ب) نمونههایی از حملات سکاها در اعصار پس از کوروش
1⃣ اسناد تاریخی ثابت میکند که تجاوزات #سکاها با روی کار آمدن #کوروش به پایان نرسید و پس از او نیز ادامه یافت. در ادامه به چند نمونه از این حملات اشاره میکنیم:
👈 یکی از این موارد به دورهٔ #داریوش_کبیر بازمیگردد. چنانکه در کتیبه بیستون نگاشته شده، داریوش جهت دفع شرّ سکاها به مملکت آنان لشکرکشی نمود.
👈 شدّت حملات سکاها بهحدّی بود که دو تن از پادشاهان اشکانی (مهرداد اول و فرهاد دوم) در جنگ با آنها کشته شدند و #مهرداد_دوم این قوم را به جای خود نشاند.
👈 در زمان #بهرام_پنجم قراردادی بین ایران و روم منعقد شد و دولت روم متعهد شد سالیانه مبلغی به دولت ایران برای نگاهداشتن پادگانهای قوی در دربند داریال قفقاز بپردازد تا از تجاوزات مردمان شمالی به حدود ایران و روم جلوگیری شود.
👈 در زمان سلطنت #کواذ از سلسله ساسانیان نیز هجوم قبایل هون، که از معبر داریال پیش آمدند، شاه را وادار کرد که به دفع مهاجمین پرداخته و آنان را مغلوب کند، ولی ده سال بعد یک قوم دیگر از اقوام هون موسوم به سابیر به ارمنستان و آسیای صغیر تاختند.
2⃣ این مثالها حاکیاست که اقوام مهاجم همچون #سکاها و #آلانها حملات خود را در سالهای پس از کوروش نیز ادامه دادند. جالبتر آنکه بسیاری از این حملات از همان #تنگه_داریال صورت پذیرفت! که با آیهٔ ٩٧ سورهٔ کهف [یأجوج و مأجوج نه قادر بودند از آن بالا روند و نه میتوانستند نقبی در آن ایجاد کنند] همخوانی ندارد! لذا اگر #سد_داریال همان #سد_ذوالقرنین بود، میبایست مهاجمین را در پسِ خود محبوس داشته، مانع تجاوزات آنان میگردید، در حالیکه چنین نشد!!
3⃣ از همهٔ اینها گذشته، بسیاری از گزارشهای تاریخی حاکی از آن است که خودِ کوروش نیز در جنگی کشته شد که برای تأدیب سکاها و رفع تهاجمات آنان به وقوع پیوست و لذا خود او نیز ظاهراً قربانی حملات این قوم گردید و این موضوع تطبیقِ #کوروش_کبیر با #ذوالقرنین را ناممکن میسازد!!
https://eitaa.com/mesagh
✡ علت نپرداختن گزنفون به ماجرای سد داریال
1⃣ #گزنفون ضمن شرح «لشکرکشی کوروش به ارمنستان» به صلح #ارامنه و #مردم_خالد که تا زمان خودِ او نیز باقیمانده، اشاره نموده است. گزنفون برای شرح وقایع این برهه از حیات کوروش، مشاهدات عینی و شنیدههای خود از مردم ایران را نیز بهکار گرفته است.
2⃣ رویّهٔ گزنفون این بوده که مشاهدات خود از ایران و آنچه تا زمان خود او (دورهٔ اردشیر دوم) حفظ شده بود، را ذکر میکرد. لذا اگر گزنفون مشاهدات دیگری در رابطه با ناحیهٔ ارمنستان میداشت، آن را هم بیان مینمود. بهویژه در رابطه با امری خطیرتر از ماجرای صلح ارامنه، یعنی ساختن سدّ عظیم داریال که مانع هجوم #سکاها شده است.
3⃣ اگر #کوروش را همان #ذوالقرنین و #سد_داریال را سد یأجوج و مأجوج بدانیم، بنا نمودن چنین سدّی، واقعهای است بس عظیم و بسیار مهمتر از اغلب جزئیاتی که گزنفون نقل کرده و در صورتیکه چنین امری رخ داده بود، در آثار گزنفون منعکس میشد.
4⃣ جناب ابوالکلام ادعا نموده که نام سد داریال در زمانهٔ ما نیز برگرفته از نام #کوروش است. آیا میتوان پذیرفت که سازندهٔ سدّ در زمان گزنفون که هنوز سلسلهٔ #هخامنشیان بر ایران حکم میرانده بر گزنفون معلوم نبوده باشد؟! در شرایطی که به ادعای جناب ابوالکلام نام این سدّ هنوز هم نشان از سازندهٔ آن یعنی کوروش دارد!! آیا میتوان پذیرفت مردم ایران در زمان گزنفون سازندهٔ سدّ را نشناخته و گزارشی به گزنفون در این رابطه ارائه نکرده باشند؟!!
5⃣ گزنفون درصدد تعظیم شخصیت کوروش و کارهای او بوده تا کتابی در تعلیم «صفات حسنه» و «آداب مملکتداری» بنگارد و چه فضیلتی بالاتر از ساختن سدّی که گروهی از مردم را از آزارهای اقوام مهاجم نجات دهد؟! گزنفون در جایجایِ نوشتههایش در صدد بیان تدابیر شایسته، دستاوردهای بزرگ و صفات نیکوی کوروش است.
6⃣ پس چرا گزنفون هیچ اشارهای به دستاوردی به عظمت و اهمیّت سدّ یأجوج و مأجوج، که صلح و آرامش را برای بسیاری از انسانها به ارمغان آورده، نکرده است؟! مگر نه آنکه این سنخ از وقایع تاریخی که حاکی از حُسن تدبیر و عظمت یک فرمانروا است، بهترین دستمایه برای گزنفون و کاملاً در راستای اهداف او برای نگارش سیروپدی است؟
7⃣ با این حال گزنفون به ساختهشدنِ چنین سدّی اشاره ننموده و همین امر سبب میشود تا به ادعای جناب #ابوالکلام_آزاد مبنی بر ساخته شدن سد داریال توسط کوروش با دیدهٔ تردید بنگریم. لذا ظنّ قوی آن است که کوروش چنین سدّی را بنا ننموده است.
https://eitaa.com/mesagh
✡ لشکرکشی کوروش به ارمنستان
1⃣ طبق نوشتههای #گزنفون علت حملهٔ کوروش به ارمنستان، استنکاف پادشاه ارمنستان از پرداخت #خراج و سپاه عنوان شده و نیز تأکید شده که #کوروش مبالغی را از مردمان این ناحیه دریافت نموده است.
2⃣ شخصیتی که در اینجا از #کوروش_کبیر ترسیم شده با توصیف قرآن از #ذوالقرنین در سفر به #بینالسّدین کاملاً متفاوت است. در قرآن میخوانیم که قومی که در بینالسّدین بودند به ذوالقرنین پیشنهاد دادند تا مبلغی را بهعنوان #خرج برای او قرار دهند ولی ذوالقرنین گفت آنچه پروردگارش به او عطا نموده برایش بهتر است و حاضر به اخذ هزینهای از مردم آن نواحی نشد. در حالیکه رویّهٔ کوروش کبیر کاملاً برعکس بوده و یکی از دلایل اصلی لشکرکشی او به نواحی کوهستانی شمال ایران، #اخذ_خراج بوده است.
3⃣ درنتیجه بررسی آثار گزنفون بهعنوان تنها #مدرک_تاریخی موجود برای حملهٔ کوروش به ارمنستان، حاکی از آن است که نمیتوان ماجرای «ذوالقرنین در بینالسّدین» و وقایع «کوروش در ارمنستان» را دو شرح از یک داستان تلقی نمود.
4⃣ ضمناً در نوشتههای گزنفون ذکر نشده که کوروش سدّی آهنین برای جلوگیری از حملات #سکاها ساخته باشد. بلکه به فرمان کوروش قلعهای در آن ناحیه ساخته شد. لیکن شواهد بسیاری در این داستان وجود دارند که براساس آنها نمیتوان این قلعه را مصداقی برای #سد_ذوالقرنین دانسته و #مردم_خالد را همان قوم #یأجوج_و_مأجوج بهشمار آورد.
5⃣ اول آنکه مردم خالد از اقوام سکایی نبوده و خود از سوی سکاها مورد حمله قرار میگرفتند، لذا نمیتوان آنان را یأجوج و مأجوج دانست. ضمناً براساس نوشتههای گزنفون، مردم خالد و #ارامنه با یکدیگر #صلح کرده و به اتفاق هم شروع به ساختن #قلعه نمودند. به اینترتیب در نوشتههای گزنفون شرّ اقوام مهاجم یعنی مردم خالد از طریق عقد قرارداد صلح دفع گردید؛ برخلاف داستان ذوالقرنین که شرّ یأجوج و مأجوج با ساختن سدّی عظیم مرتفع شد.
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
از منظر این جماعت گویا توهین به وزیرخارجه (بر فرض صحت) جرم و اشتباه است اما توهین به مردم شریف ایران، افعانستان و نمایندهی مردم مشهد رواست؛ کاش این جماعتِ همیشه مدعی میفهمیدند که اولا لحنِ بد، (حتی) حرف حق را نیز ناحق میکند و درثانی مجادله مابینِ مقامهای سیاسی امری طبیعی و مرسوم است و بهتر است برای دیده شدن و احتمالا کسب منفعت، مسیر دیگری (غیر از چاپلوسی و دریدگی) را برگزینند!!
#همینقدر_تباه
#سرطان_اصلاحات
https://eitaa.com/mesagh
💎 مقایسهٔ سد ذوالقرنین و سد داریال
1⃣ تا اینجا گفتیم که ادعای #ابوالکلام_آزاد مبنی بر انتساب #سد_داریال به #کوروش_کبیر قابل اثبات نیست. اما اِشکال دیگری نیز به این نظریه وارد است، و آن عدم تطابق ویژگیهای #سد_ذوالقرنین و سد داریال است. یعنی: سد داریال، حتی اگر توسط کوروش بنا شده باشد، فاقد مشخصات سد ذوالقرنین است!!
2⃣ #ذوالقرنین پس از ساخت سدّ، آنرا رحمتی از خدا دانسته و اشاره کرد که این سدّ تا زمان رسیدن وعدهٔ الهی (قیامت)، پابرجا میماند (کهف : 98). این آیه خصیصههای اصلی سد ذوالقرنین را مکشوف میسازد:
👈 یکی آنکه در دفع شرّ #یأجوج_و_مأجوج مؤثر واقع شده، لذا بهعنوان رحمتی از جانب خدا توصیف شده است.
👈 دیگر آنکه این سدّ تا زمان رسیدن وعدهٔ الهی باقی خواهد ماند.
3⃣ پیش از آن که ببینیم سد داریال حائز این شاخصهها هست یا خیر، به بخشی از سخنان جناب ابوالکلام اشاره میشود تا دیدگاه ایشان روشن شود:
👈 مقصود از دو سدّ در آیه «حتّى اذا بلغ بینالسّدین» دو دیوارهای است که بهشکل کوه بلند در قفقاز قرار دارد. در مشرق قفقاز، #دریای_خزر راه عبور به شمال را سدّ میکند، در مغرب نیز #دریای_سیاه مانع است، در وسط این دو دریا نیز سلسلهجبال مرتفعی است که در حکم یک دیوار طبیعی بین جنوب و شمال محسوب میشود. قبایل شمال برای هجوم به جنوب هیچ راهی نداشتند جز تنگهای که در میان این رشتهکوهها وجود دارد... قبایل سیت (سکاها) همان قوم یأجوج و مأجوج بوده است که #کوروش برای جلوگیری از هجوم آنان به بنای سدّی عظیم مجبور شد و از حمله آنان به آسیایغربی جلوگیری کرد و اگر به تاریخ توجه کنیم پس از زمان کوروش دیگر صحبتی از این غارتها بهمیان نمیآید.
4⃣ نظرات جناب ابوالکلام دربردارندهٔ دو گزارهٔ مهم است:
🔸الف) قبایل شمالی برای هجوم به جنوب هیچ راهی نداشتند جز تنگهای که میان رشتهکوههای قفقاز وجود دارد.
🔸ب) کوروش با بنای سدّ آهنین راه آنان را بهکلّی مسدود کرد، بهگونهای که پس از کوروش خبری از غارت سکاها نشد.
5⃣ در ادامه اثبات خواهد شد هیچیک از این دو گزاره صحّت ندارد! (نه تنگه داریال تنها راه هجوم سکاها به نواحی جنوبی بود و نه حملات سکاها در قرون پس از کوروش متوقف شد!)
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
توحید و عدالت.mp3
17.28M
🎧 نشست علمی #توحید_و_عدالت
🔘استاد قنبریان
🗓 تاریخ جلسه: 99/6/27
🇮🇷 مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی
...............
🔅سه قرائت الهیاتی برای عینیت توحید و عدالت اجتماعی
🔅چگونه توحید می تواند سنجه ی احکام شود؟!
🔅سنجه بودن عدالت، مصحح توحیدی ماندن فتاوا و احکام!
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
این سازه بزرگ و سترگ ساخت دست مهندسان و نیروهای توانمند کشورمان در شمالی ترین نقطه ایران یعنی بر رودخانه ارس، سد خداآفرین نام دارد. نامی که از شهرستان مرزی خداآفرین گرفته شده است. این سازه عظیم که نقش حیاتی در تامین آب شرب و همچنین کشاورزی شهروندان ایرانی در استانهای اردبیل و آذربایجان شرقی دارد یکی از مهمترین اهداف عملیاتی ارتش باکو در جنگ افروزی اردوغان با گسیل تروریستهای تکفیری بوده است. اطلاعات موثقی ما داریم که میگوید در طول هفتههای گذشته دولت باکو پیام های مختلفی به ایران ارسال کرده و خواستار کنترل این سد شده است؟!؟ پس از این درخواست های نابجا و خارج از چارچوب زور لابیهای رژیم باکو و همچنین رژیم اردوغان در تهران کم شد و با وجود مخالفت سنگین آنها برای اعزام نیروهای مسلح کشورمان به منطقه مرزی، فرزندان ایران به آنجا رفتند تا مقابل زیاده خواهیها و اقدامات خطرآفرین رژیم باکو و تروریستهای تکفیری اردوغانی را بگیرند.
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظامیان ارتش باکو در طول هفته های گذشته رفتارهای شنیع و زشتی علیه اجساد نظامیان کشته شده ارمنستانی انجام دادند که واقعاً دل آدم را به درد می آورد. این ویدیو را نگاه کنید که چگونه دو جسد را به ماشین می بندند و راه می افتند!! ارتش الهام علیف که با وجود پیشرویهای خطی در قرهباغ برای این پیشرویها هزینه سنگین انسانی و نظامی داده است، با این رفتارهای زشت و زننده به عنوان جنایتکار جنگی شناخته خواهد شد. وقتی تروریستهای تکفیری که سابقه خوردن جگر نظامیان سوری را دارند در شمال ارس دوش به دوش نظامیان مست و لایعقل باکو می جنگند، باید هم شاهد چنین صحنههایی باشیم.
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دستگیری تروریست سوری در قرهباغ
🔺دستگیری یک تروریست تکفیری اعزامی از سوریه توسط اردوغان به جنگ قره باغ. نظامیان ارمنی که این تروریست را در یکی از محورهای درگیری دستگیر کردهاند گفتوگویی با او انجام داده و اعترافاتی از او میگیرند که در دور خودش نه تنها جالب است بلکه دروغگوییهای اردوغان و الهام علیف را برای افکار عمومی روشن می کند.
🔺این تروریست با بیان اینکه به همراه ۲۰۰ نفر از دیگر از عناصر اعزامی از سوریه در یک محور در کنار عناصر باکویی میجنگیدند میگوید: پیش از اعزام توسط نظامیان ترکیه آموزش دیده و برای ماهی ۲۰۰۰ دلار راهی قرهباغ شدهاند.
🔺تاکنون بیش از شش هزار نفر از تروریستهای سوریه و عناصری از آسیای مرکزی افغانستان و حتی پاکستان برای جنگ در کنار ارتش الهام علیه که توسط ژنرال های ترکیه فرماندهی میشوند به این منطقه اعزام شدهاند این نکته وقتی دردآور است که رئیس جمهور ترکیه و سرکرده دولت باکو بارها در مقابل دوربین های تلویزیونی حضور این عناصر را تکذیب کرده بودند. این سند محکم بدون شک عرصه را بر آن حاکم باکو و پدرخوانده تروریستها تنگتر خواهد کرد.
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔳نگرانی ایران از حضور تروریستهای غیرسوری در قرهباغ
▪️به جز تروریستهای سوری، ترکیه از کدام کشورها تروریست به قرهباغ اعزام کرده است؟ این سوالی است که باید برای پاسخ علاوه بر آنکه مطالب پیشین کانال اخبار سوریه را مطالعه کنید، کمی هم در مواضع اتخاذ شده توسط مقامات کشورمان دقت کنید.
▪️حضور تروریستهای تکفیری سوری که از طرف اردوغان به نبرد قرهباغ اعزام شدهاند آنچنان برای ایران مبرهن است که دیگر کسی در آن شکی ندارد، اما یک نکته دیگر وجود دارد که آیا بهجز از سوریه، از سایر کشورها نیز تروریستها به این منطقه اعزام شدهاند؟ پیش از این ما در کانال خدمت شما عزیزان گفتیم در طول یک دهه گذشته دولت ترکیه طیف بسیار وسیعی از تروریستهای ترکتبار را در سوریه گرد آورده است.
▪️تروریستهایی که از چین، افغانستان، کشورهای آسیای مرکزی، برخی از جمهوریهای روسیه، جمهوری باکو و حتی ایران، پاکستان و خود سوریه با هدایت سازمان امنیت ترکیه گرد هم جمع شدهاند. در این میان اردوغان و بوقهای تبلیغاتی وابسته به دولت آنکارا و هچنین هوچیگرهای وابسته به باکو در طول چند هفته گذشته بارها بر حضور تروریستهای پکک در کنار قرهباغیها و ارمنیها بسیار نواختهاند.
▪️«تروریستهای پکک» کلید واژه اردوغان برای مداخله در کشورهای همسایه است، یک بار هم این مساله را در مورد ایران گفتند که البته پاسخ این ادعا را فرمانده نیروی زمینی سپاه داد و بعد از آن در آنکارا کسی جرات نکرد در این مورد پرحرفی کند. اما آیا واقعا پکک در ارمنستان حضور دارد؟ به این سوال پیش از این دوستان پاسخ دادهاند اما این یک واقعیت است که پکک بر خلاف تبلیغات سنگین دستگاه دروغپراکنی اردوغان آنچنان بزرگ نیست.
▪️از آنجایی که بخشهای بزرگی از رهبری و عناصر پکک سگ دستآموز سازمان امنیت ترکیه بوده و به صورت کامل با این سازمان هماهنگی دارند، خودشان به صورت عامدانه در قدرت و تعداد نیروهایشان بزرگنمایی میکنند و به زبان دیگر، به طرف ترکیهای پاس گل میدهند. در حالی که تا به امروز صدها سند تصویری غیرقابل انکار از حضور تروریستهای تکفیری در جمهوری باکو وجود دارد، اما به رغم اردعاهای باکو و آنکارا، آنها هنوز نتوانستهاند هیچ مستندی در مورد حضور تروریستهای پکک در ارمنستان ارائه کنند. در ارمنستان یک اقلیت بسیار کوچک ایزدی زندگی میکنند که به صورت مشخص دل خوشی از اردوغان و تروریستهای دستپرورده او ندارند.
▪️ما در طول هفتههای گذشته بارها از رفت و آمد عناصری از جنوب شرق کشور به مناطق شمالغرب کشور گفته بودیم و اینکه این رفت و آمدها بدون دلیل نیست. حالا بهنظر میرسد که برای مقامات ایران این مساله ثابت شده که علاوه بر تروریستهای تکفیری اعزامی از سوریه، عناصر تروریستی از سایر کشورها و مناطق جهان نیز وارد قفقاز شده و در حال خطرآفرینی در مرزهای شمالی کشورمان هستند. این موضوع بدون شک برای تهران غیرقابل تحمل است.
▪️در حالی که فرستاده ویژه ایران برای حل جنگ در قرهباغ راهی منطقه شده و تاکنون از باکو و مسکو دیدار کرده و در حال حاضر در ایروان به سر میبرد، روز ششم آبانماه وزیر امور خارجه کشورمان که به مجلس رفته بود تا به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی توضیح دهد، پس از پایان جلسه این جمله را میگوید: «یک نگرانی هم وجود دارد و آن حضور تروریستهای تکفیری و احتمالاً تروریستهای دیگر در منطقه است که در این زمینه هم ما با شفافیت گفتیم که این کار برای جمهوری اسلامی غیرقابل تحمل است.»
▪️حالا این تروریستهای احتمالی چه کسانی هستند؟ از کجا آمده و دقیقا در قفقاز چه میخواهند؟ اینکه وزیر امور خارجه ایران در برابر رسانهها به صورت رسمی گفته که «این کار برای جمهوری اسلامی غیرقابل تحمل است» یعنی چه؟ برای درک بهتر این موضوع، باید چند روز دیگر صبر کرد تا ماه پشت ابر بیرون بیاید و مسائل مشخصتر شود. بدون شک، اتفاقای روی خواهد داد که ایران را برای سالها در مناطق شمالی خود بیمه خواهد کرد.
https://eitaa.com/mesagh
📌#انتخابات1400
🔺روایت ابطحی از جلسه اسکایپی مجمع روحانیون مبارز:
🔻مجمع مدت ها است که جلسات نوبه ای دو هفته ای مربوط به بحث انتخابات را از طریق اسکایپ و فضای مجازی دنبال می کند. اما بعد از بیانیه آیت الله موسوی خوئینی ها این موضوع جدی تر دنبال شد و نظرات مختلف بر اساس محورهای این بیانیه مطرح شد.
🔻من فکر می کنم اصلی ترین دغدغه مجمع نسبت به انتخابات این است که انتخابات دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی است و جامعه بر اساس این دستاورد رأی و نظر خودشان را اعلام می کنند و اگر این دستاورد بزرگ، کمرنگ و یا به یک عنصر خالی از محتوا تبدیل شود طبیعتا قدرت مردم گرفته می شود و بُعد جمهوریت به طور جدی مورد خدشه قرار می گیرد.
🔻شرایط انتخابات، توجه کردن به رأی مردم است؛ به صورت آزاد و در فضایی که همه کسانی که می توانند در انتخابات مورد توجه مردم قرار بگیرند، از جریانات مختلف امکان حضور داشته باشند.
🔻در جلسه هم بحث شد که آنچه به چشم می آید روندی نیست که اتفاق جدیدی بیفتد و احتمالا انتخابات ریاست جمهوری بر اساس همان حداقل آراء و حداقل کاندیداهای مطلوب پیش می رود. ولی از باب اینکه ما حتما مسیر واقعی رسیدن به رأی مردم را طی کنیم، بحث این مطرح بود که شاید ضرورت نداشته باشد گذشته را قضاوت کنیم و نیاز دارد که به آینده هم نگاه کنیم، گرچه از نظر تحلیلی باور ما این است که اتفاق جدیدی نخواهد افتاد.
https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رئیس جمعیت علمای اهل سنت عراق: حاج قاسم سلیمانی نگذاشت بغداد به دست داعش فتح شود.
🔹 الشیخ خالد الملا: وقتی مناطق سنی نشین عراق به دست "داعش" اشغال شد و آمریکا و کشورهای عربی، عراق را تنها گذاشتند تا داعش بغداد را اشغال کند حاج قاسم سلیمانی گفت: اجازه نمیدهم بغداد به دست داعش فتح شود.
#امنیت_اتفاقی_نیست
#رزمندگان_بدون_مرز
https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حضور مقتدرانه سفیر و نماینده جمهوری اسلامی ایران در یمن در اجتماع عظیم گرامیداشت میلاد پیامبر مکرم اسلام(ص) در صنعا...
#لبيك_يا_رسول_الله
#ما_امت_محمدیم
رسول شکری نیا
https://eitaa.com/mesagh
سازمانهای اطلاعاتی Archpoldeb@؛.pdf
4.24M
💢 بررسي ساختار و عملكرد سازمانهای اطلاعاتی
📒 چاپ زیر نظر: ورازت امورخارجه
🔻 سازمانهای اطلاعاتی نیز مانند هر تشکیلات انسانی دارای تولد، رشد، بالندگی و دگرگونی های فراوان در طول زمان بوده اند. این فراز و نشیب های تاریخی تاریخچه سازمانهای اطلاعاتی را تشکیل می دهند که در مجموع تا عصر حاضر به چهار دوره تقسیم می گردند:
دوران یکم: جمع آوری فردی بدون وجود سازمانهای جمع آوری کننده در خدمت جنگ
دوران دوم: تشکیل سازمان اطلاعاتی و ارتباطی منسجم به منظور برقراری ارتباط مطمئن در خدمت سیاست
دوران سوم: تاسیس و بکارگیری سازمانهای منسجم اطلاعاتی جهت جمع آوری، بررسی و هدایت عملیات و پیدایش پیمان های اطلاعاتی
دوران چهارم: تاسیس و بکارگیری سازمانهای اطلاعاتی تخصصی و تشکیل شورای امنیت ملی بر اساس اطلاعات تخصصی ارگان های مسلح و اطلاعاتی کشور، به منظور سیاست گذاری در همه زمینه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، علمی، فرهنگی نظامی و...
🔖 سرفصل ها:
فصل یکم: تاریخچه و اهمیت سازمان های اطلاعاتی
فصل دوم: سازمان های اطلاعاتی آمریکا
فصل سوم: سازمان های اطلاعاتی اسرائیل
فصل چهارم: وزارت امنیت چین
https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️💢⛔️💢⛔️💢⛔️💢⛔️
🔴📣 جناب آقای پژمانفر، شما که اعتقاد دارید دولت در بدتر کردن وضعیت اقتصادی تعمد دارد، چرا با #استیضاح مخالفت میکنید ⁉️
⚠️⛔️ آیا اساسا رئیسجمهوری که #عمدا وضعیت کشور را بدتر میکند و عمدا به اقتصاد کشور لطمه وارد میکند، قابل کنترل با مصوبات مجلس هست⁉️‼️
#استیضاح_روحانی
#مجلس_انقلابی
#نماینده_مردم
https://eitaa.com/mesagh