#شبهه #تبرک #روایات_شیعه
✍شبهه:
📌بر اساس روایات شیعه آیا اهل بیت علیهم السلام سفارش و توصیه به تبرک نمودند؟
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#شبهه #تبرک #روایات_شیعه ✍شبهه: 📌بر اساس روایات شیعه آیا اهل بیت علیهم السلام سفارش و توصیه به تبر
#پاسخ_شبهه #تبرک #روایات_شیعه
🔴قسمت اول:
✳️ اشیائی که در اطرافمان وجود دارند به خودی خود دارای ارزش معنوی نمی باشند. ولی هنگامیکه همین اشیاء منتسب به یک شخص بزرگی شود، از معنویت و توجه فراوانی برخوردار خواهند بود. بالاخص زمانی که برای انبیا و اهل بیت علیهم السلام و صلحا باشد، خداوند اگر بخواهد در آن خیر و برکت هم قرار می دهد.
👈مثلا خداوند در سوره مبارکه «یوسف آیه۹۶» اشاره فرموده است، پیراهن حضرت یوسف موجب شفای چشمان حضرت یعقوب شد.
👈و یا در روایات متعددی از شیعه و اهل تسنن نقل شده است؛ در جنگ خیبر چشمان حضرت علی علیه السلام دارای درد فراوانی شده بود. پیامبر اکرم با قرار دادن آب مبارک دهانشان بر روی چشمان حضرت علی علیه السلام موجب شفای چشمان آن حضرت شدند. بنابراین این قدرت و عنایت الهی می باشد که شفا و خیر و برکت را در اهل بیت علیهم السلام و انبیا الهی و صلحا قرار داده است.
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#پاسخ_شبهه #تبرک #روایات_شیعه 🔴قسمت اول: ✳️ اشیائی که در اطرافمان وجود دارند به خودی خود دارای ارز
🔺در کتاب های شیعه روایات فراوانی در رابطه با تبرک از طریق اهل بیت علیهم السلام به دست ما رسیده است که به چند نمونه از آن اشاره می نماییم:
1⃣ در روایتی معتبر از امام صادق علیه السلام نقل شده که فرمودند:
«هرگاه كنار قبر پيامبر صلّى اللّه عليه و اله دعايت پايان يافت به طرف منبر برو و دست خود را به آن مسح کن و دو قبّه پائين آن را بگير و صورت و ديده گانت را به منبر مسح نما، زيرا گفته می شود که آن شفای چشم است».
📚(الکافی،ج۴،ص۳۱۹)
🔹بر اساس این روایت به طور صریح امام معصوم توصیه می نمایند که زائر از منبر پیامبر تبرک بجوید، زیرا که آن مایه ی شفا می باشد.
🔺 ادامه دارد...
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#پاسخ_شبهه #تبرک #روایات_شیعه 🔴قسمت اول: ✳️ اشیائی که در اطرافمان وجود دارند به خودی خود دارای ارز
#پاسخ_شبهه #تبرک #روایات_شیعه
🔴 قسمت دوم:
2⃣ تبرک به حجر الاسود و رکن یمانی کعبه:
در روایتی معتبر على بن مهزيار می گويد: «امام جواد عليه السّلام را در سال دویست و پانزده ديدم... که به طواف خانه خدا مشغول شد و در هر دور طواف ركن يمانى را مسح کرده و می بوسید، و چون دور هفتم شد ركن يمانى و حجر الاسود را مسح نمود و بوسید و به صورت خود كشيد».
📚(تهذیب الاحکام،ج۵،ص۳۱۷)
👈با توجه به این روایت، تبرک جستن در نزد امام جواد آنچنان دارای اهمیت بوده که در هر دور طواف چنین عملی را انجام می دادند.
3⃣ تبرک جستن به تربت امام حسین علیه السلام:
در روایتی معتبر ابو اليسع می گوید: «شخصى از امام صادق علیه السلام سؤال پرسيد: آيا از تربت قبر امام حسين عليه السّلام بردارم و به آن تبرک بجویم؟ حضرت فرمودند: اشکالی ندارد».
📚(کامل الزیارات،ص۴۵۵)
👈در این روایت به طور صریح امام صادق علیه السلام تبرک جستن به خاک قبر سید الشهدا را تأیید می کنند.
4⃣ تبرک به نیم خورده مومن:
امام صادق علیه السلام در روایتی معتبر می فرمایند:
«نيم خوردۀ مؤمن شفا هفتاد بيمارى است».
📚(ثواب الاعمال،ص۱۸۳)
👈این روایت نشان می دهد که خداوند خیر و برکت را نه تنها در انبیا و ائمه علیهم السلام مقرر نموده، بلکه در نیم خورده مومن هم، قرار داده است که موجب شفای بیماری ها می شود.
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#پاسخ_شبهه #تبرک #روایات_شیعه 🔴 قسمت دوم: 2⃣ تبرک به حجر الاسود و رکن یمانی کعبه: در روایتی معتبر
📚اسکن کتاب «تهذیب الاحکام»
📚اسکن کتاب «کامل الزیارات»
📚اسکن کتاب «ثواب الاعمال»
🆔@meshkatehedayat
#خیانت_قلم #ازدواج_موقت #متعه #تحریف_کتب_اهل_تسنن
❌تحریف نظر ابن عباس درباره ازدواج موقت
👤عبدالرزاق صنعانی (م.۲۱۱ق) از عالمان اهل تسنن در کتاب «المصنف» حدیثی را نقل کرده است که بیانگر جواز متعه (ازدواج موقت) در زمان رسول خدا صلی الله علیه و آله و منع آن توسط عمر بن خطاب می باشد. این روایت در جلد۶، صفحه۳۶۵ بدین شرح است:
«عَنِ ابْنِ جُرَيْجٍ، عَنْ عَطَاءٍ قَالَ: ... قَالَ عَطَاءٌ، وَسَمِعْتُ ابْنَ عَبَّاسٍ يَقُولُ: 👈«يَرْحَمُ اللَّهُ عُمَرَ👉 مَا كَانَتِ الْمُتْعَةُ إِلَّا رُخْصَةً مِنَ اللَّهِ عَزَّ وَجَلَّ رَحِمَ بِهَا أُمَّةَ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ، فَلَوْلَا نَهْيُهُ عَنْهَا مَا احْتَاجَ إِلَى الزِّنَا إِلَّا شَقِيٌّ» ...
📌ترجمه: «عطاء گفت: از ابن عباس شنیدم که گفت: «👈خدا عمر را بیامرزد.👉 متعه اجازه ای از سوی خدا بود که خداوند بوسیله آن به امت محمد مرحمت فرمود. اگر او متعه را نهی نمی کرد، هیچکس به زنا محتاج نمی شد به جز انسان بدبخت.»
✅ بر اساس این حدیث، عبدالله بن عباس، عمر بن خطاب را مسبب تحریم نکاح متعه دانسته است.
✂️نکته ای که در این قسمت از سلسله مباحث تحریف کتب اهل تسنن بدان می پردازیم، تحریف ناشایست و زیرکانه ای است که در کتاب «تهذیب اللغة»، تألیف «أزهری» (م.۳۷۰ق) ج۲،ص۲۹۳ رخ داده است. ابتدا متن حدیث را قرار می دهیم:
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#خیانت_قلم #ازدواج_موقت #متعه #تحریف_کتب_اهل_تسنن ❌تحریف نظر ابن عباس درباره ازدواج موقت 👤عبدالرزا
«عَن عبد الرَّزَّاق، عَن ابْن جُرَيج عَن عَطاء، قَالَ: سَمِعت ابْن عَبَّاس يَقُول: (‼️) مَا كَانَت المُتْعة إلاَّ رَحْمَة رحم الله بهَا أمَّة مُحَمَّد، فلولا نَهْيه عَنْهَا مَا احْتَاجَ إِلَى الزِّنَى أحد إلاّ شَفى»
📌ترجمه: «عطاء گفت: از ابن عباس شنیدم که گفت: « (‼️) متعه رحمتی از سوی خداوند بر امت محمد بود. پس اگر (پیامبر) از آن نهی نمی کرد، هیچکس زنا نمی کرد بجز گروه اندکی.»
✳️ در بالا اشاره کردیم که در حدیث موجود در کتاب «المصنف»، جمله ای در ابتدای حدیث وجود داشت که در آن ابن عباس با اشاره به نام عمر بن خطاب، او را عامل تحریم متعه دانسته است. اما در حدیث موجود در کتاب «تهذیب اللغة» که سند آن نیز به «عبدالرزاق» می رسد، ابتدای حدیث و نام عمر حذف شد. با این تحریف، ترجمه حدیث به گونه ای می شود که انگار عامل تحریم متعه، شخص پیامبر صلی الله علیه و آله بودند.
💠به همین دلیل «أزهری» نیز چنین برداشت نادرستی از حدیث تحریف شده را معیار قرار داده، و در قبل و بعد از این حدیث اشاره می کند که ابن عباس از کسانی بود که متعه را حلال می دانست. اما وقتی نهی پیامبر در این موضوع را فهمید، از نظرش رجوع کرد. این در حالی است که در اصل حدیث دیدیم که ابن عباس، عامل تحریم را عمر می دانست؛ نه پیامبر.
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
«عَن عبد الرَّزَّاق، عَن ابْن جُرَيج عَن عَطاء، قَالَ: سَمِعت ابْن عَبَّاس يَقُول: (‼️) مَا كَانَت ا
102.jpg
2.01M
📚اسکن کتاب «المصنف» به همراه روایت تحریف شده
🆔@meshkatehedayat
#کتاب_شناسی #پاسخ_به_شبهات
📚کتاب: «المراجعات»
مولف: «علامه سید عبدالحسین شرف الدین موسوی»
📎ایشان در سال ۱۲۹۰ق در لبنان به دنیا آمدند. از شش سالگی برای فراگیری قرآن به مکتب خانه نجف رفته، و در هشت سالگی، ادبیات عرب را نزد پدرشان فرا گرفتند. مطالعات فراوانی را در زمینه ادبیات، فقه، اصول و... انجام دادند. و سرانجام پس از عمری مجاهدت در سال ۱۳۷۷ق دار دنیا را وداع نموده و در کنار جوار حرم مطهر امیرالمومنین علیه السلام به خاک سپرده شدند.
ازجمله تالیفات ایشان: الفصول المهمة، الکلمة الغراء فی تفضیل الزهراء، النص و الاجتهاد، أبوهریرة، المجالس الفاخرة فی ماتم العترة الطاهرة، أجوبة مسائل جارالله و... می باشد.
📌معرفی مختصر کتاب
این کتاب شامل نامه های مبادله شده بین ایشان و سلیم البشری ازعلمای اهل تسنن مصر می باشد. در این کتاب به اثبات امامت حضرت علی علیه السلام در قرآن کریم و کتب اهل تسنن پرداختند. و به پاسخ شبهاتی که از طرف عالم سنی در رابطه با امامت حضرت علی علیه السلام مطرح شده می پردازند.
فایلPDF کتاب را در پست بعدی مشاهده فرمائید.
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#کتاب_شناسی #پاسخ_به_شبهات 📚کتاب: «المراجعات» مولف: «علامه سید عبدالحسین شرف الدین موسوی» 📎ایشا
السید_عبدالحسین_شرف_الدین_المراجعات_1.pdf
10.15M
📚کتاب: «المراجعات»
📌مولف: «سید عبدالحسین شرف الدین موسوی»
🆔@meshkatehedayat