#خیانت_قلم #ازدواج_موقت #متعه #تحریف_کتب_اهل_تسنن
❌تحریف نظر ابن عباس درباره ازدواج موقت
👤عبدالرزاق صنعانی (م.۲۱۱ق) از عالمان اهل تسنن در کتاب «المصنف» حدیثی را نقل کرده است که بیانگر جواز متعه (ازدواج موقت) در زمان رسول خدا صلی الله علیه و آله و منع آن توسط عمر بن خطاب می باشد. این روایت در جلد۶، صفحه۳۶۵ بدین شرح است:
«عَنِ ابْنِ جُرَيْجٍ، عَنْ عَطَاءٍ قَالَ: ... قَالَ عَطَاءٌ، وَسَمِعْتُ ابْنَ عَبَّاسٍ يَقُولُ: 👈«يَرْحَمُ اللَّهُ عُمَرَ👉 مَا كَانَتِ الْمُتْعَةُ إِلَّا رُخْصَةً مِنَ اللَّهِ عَزَّ وَجَلَّ رَحِمَ بِهَا أُمَّةَ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ، فَلَوْلَا نَهْيُهُ عَنْهَا مَا احْتَاجَ إِلَى الزِّنَا إِلَّا شَقِيٌّ» ...
📌ترجمه: «عطاء گفت: از ابن عباس شنیدم که گفت: «👈خدا عمر را بیامرزد.👉 متعه اجازه ای از سوی خدا بود که خداوند بوسیله آن به امت محمد مرحمت فرمود. اگر او متعه را نهی نمی کرد، هیچکس به زنا محتاج نمی شد به جز انسان بدبخت.»
✅ بر اساس این حدیث، عبدالله بن عباس، عمر بن خطاب را مسبب تحریم نکاح متعه دانسته است.
✂️نکته ای که در این قسمت از سلسله مباحث تحریف کتب اهل تسنن بدان می پردازیم، تحریف ناشایست و زیرکانه ای است که در کتاب «تهذیب اللغة»، تألیف «أزهری» (م.۳۷۰ق) ج۲،ص۲۹۳ رخ داده است. ابتدا متن حدیث را قرار می دهیم:
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#خیانت_قلم #ازدواج_موقت #متعه #تحریف_کتب_اهل_تسنن ❌تحریف نظر ابن عباس درباره ازدواج موقت 👤عبدالرزا
«عَن عبد الرَّزَّاق، عَن ابْن جُرَيج عَن عَطاء، قَالَ: سَمِعت ابْن عَبَّاس يَقُول: (‼️) مَا كَانَت المُتْعة إلاَّ رَحْمَة رحم الله بهَا أمَّة مُحَمَّد، فلولا نَهْيه عَنْهَا مَا احْتَاجَ إِلَى الزِّنَى أحد إلاّ شَفى»
📌ترجمه: «عطاء گفت: از ابن عباس شنیدم که گفت: « (‼️) متعه رحمتی از سوی خداوند بر امت محمد بود. پس اگر (پیامبر) از آن نهی نمی کرد، هیچکس زنا نمی کرد بجز گروه اندکی.»
✳️ در بالا اشاره کردیم که در حدیث موجود در کتاب «المصنف»، جمله ای در ابتدای حدیث وجود داشت که در آن ابن عباس با اشاره به نام عمر بن خطاب، او را عامل تحریم متعه دانسته است. اما در حدیث موجود در کتاب «تهذیب اللغة» که سند آن نیز به «عبدالرزاق» می رسد، ابتدای حدیث و نام عمر حذف شد. با این تحریف، ترجمه حدیث به گونه ای می شود که انگار عامل تحریم متعه، شخص پیامبر صلی الله علیه و آله بودند.
💠به همین دلیل «أزهری» نیز چنین برداشت نادرستی از حدیث تحریف شده را معیار قرار داده، و در قبل و بعد از این حدیث اشاره می کند که ابن عباس از کسانی بود که متعه را حلال می دانست. اما وقتی نهی پیامبر در این موضوع را فهمید، از نظرش رجوع کرد. این در حالی است که در اصل حدیث دیدیم که ابن عباس، عامل تحریم را عمر می دانست؛ نه پیامبر.
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
«عَن عبد الرَّزَّاق، عَن ابْن جُرَيج عَن عَطاء، قَالَ: سَمِعت ابْن عَبَّاس يَقُول: (‼️) مَا كَانَت ا
102.jpg
2.01M
📚اسکن کتاب «المصنف» به همراه روایت تحریف شده
🆔@meshkatehedayat
#کتاب_شناسی #پاسخ_به_شبهات
📚کتاب: «المراجعات»
مولف: «علامه سید عبدالحسین شرف الدین موسوی»
📎ایشان در سال ۱۲۹۰ق در لبنان به دنیا آمدند. از شش سالگی برای فراگیری قرآن به مکتب خانه نجف رفته، و در هشت سالگی، ادبیات عرب را نزد پدرشان فرا گرفتند. مطالعات فراوانی را در زمینه ادبیات، فقه، اصول و... انجام دادند. و سرانجام پس از عمری مجاهدت در سال ۱۳۷۷ق دار دنیا را وداع نموده و در کنار جوار حرم مطهر امیرالمومنین علیه السلام به خاک سپرده شدند.
ازجمله تالیفات ایشان: الفصول المهمة، الکلمة الغراء فی تفضیل الزهراء، النص و الاجتهاد، أبوهریرة، المجالس الفاخرة فی ماتم العترة الطاهرة، أجوبة مسائل جارالله و... می باشد.
📌معرفی مختصر کتاب
این کتاب شامل نامه های مبادله شده بین ایشان و سلیم البشری ازعلمای اهل تسنن مصر می باشد. در این کتاب به اثبات امامت حضرت علی علیه السلام در قرآن کریم و کتب اهل تسنن پرداختند. و به پاسخ شبهاتی که از طرف عالم سنی در رابطه با امامت حضرت علی علیه السلام مطرح شده می پردازند.
فایلPDF کتاب را در پست بعدی مشاهده فرمائید.
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#کتاب_شناسی #پاسخ_به_شبهات 📚کتاب: «المراجعات» مولف: «علامه سید عبدالحسین شرف الدین موسوی» 📎ایشا
السید_عبدالحسین_شرف_الدین_المراجعات_1.pdf
10.15M
📚کتاب: «المراجعات»
📌مولف: «سید عبدالحسین شرف الدین موسوی»
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
📚کتاب: «المراجعات» 📌مولف: «سید عبدالحسین شرف الدین موسوی» 🆔@meshkatehedayat
ترجمه المراجعات - سید عبد الحسین شرف الدین.pdf
8.78M
📚کتاب: ترجمه «المراجعات»
📌مولف: «سید عبدالحسین شرف الدین موسوی»
✍: مترجم: «سردار کابلی»
🆔@meshkatehedayat
#نقد_ها_و_چالش_ها #پیامبر_اکرم #ابوبکر
❌بر سر دو راهی❌
✳️ در منابع اهل تسنن و وهابیت روایتی از عایشه نقل شده است که گفت:
«همانا ابوبکر بر او وارد شد، درحالی که پیامبر نزد او (عایشه) بود و آن روز عید فطر یا قربان بود. و دو کنیز آواز خوان نزدش بودند. که سرود انصار در جنگ بعاث (روز جنگ أوس و خزرج) را می خواندند. (در روایتی دیگر آمده که همراه با آواز، دف هم می زدند) ابوبکر گفت: آواز شیطان! (در روایتی دیگر آمده ابوبکر از عایشه عصبانی گردید و گفت آواز شیطان در نزد پیامبر!) پیامبر به ابوبکر فرمود: آن دو کنیز را رها کن. همانا هر قومی را عیدی است و همانا عید ما امروز است».
📚(صحیح البخاری،ص۹۶۵ و ص۸۷۲)
↔️ اهل تسنن و وهابیت بر اساس این روایت ناگزیرند که یکی از دو مورد ذیل را انتخاب نمایند:
👈یا باید چنین عملی را همانطور که ابوبکر زشت و شیطانی دانسته، آنان هم چنین عملی را زشت و شیطانی بدانند. که در این صورت چگونه پیامبر می تواند بنا بر کلام قرآن اسوه حسنه و نیکو برای مردم باشد؟
👈و یا بگویند کار پیامبر اکرم درست بوده ولی ابوبکر تقریر{۱} پیامبر اکرم را قبول نداشته است. زیرا اگر آن را حجت می دانست باید همانند ایشان سکوت کرده و نه اینکه چنین عملی را در مقابل سکوت پیامبر شیطانی بداند.
🔺{۱} تقرير در نزد اهل تسنن عبارت است از سكوت پیامبر در برابر عملى كه در محضر او انجام گيرد. و اگر آن قول و عمل، حرام و منكر بود، بايد پیامبر با آن مخالفت مىكرد.
🆔 @meshkatehedayat
01-6.mp3
5.59M
✍شبهه:
🔺اهل تسنن و وهابیت شبهه می کنن که اگر اینطور که شیعیان می گن، رابطه امیرالمومنین و خلفاء خوب نبوده و اونها رو غاصب خلافت می دونستن، پس چرا بهشون مشورت میدادن؟
🎙پاسخی مختصر و مفید به شبهه
جواب تفصیلی به این شبهه را در لینک زیر مشاهده فرمایید👇👇
https://eitaa.com/meshkatehedayat/1577
🆔 @meshkatehedayat
#شبهه #حجت_الهی #وهابیت
✍ شبهه:
🔺شیعه اعتقاد دارد که بعد از پیامبر اکرم، اهل بیت علیهم السلام به عنوان حجت های الهی بر مردم هستند. در حالی که برخی از وهابی ها می گویند: خداوند در سوره مبارکه «نساء آیه ۱۶۵» آمدن حجت های الهی بعد از انبیا و رسولان برای مردم را نفی کرده است.
«رُسُلًا مُبَشِّرِينَ وَمُنْذِرِينَ لِئَلَّا يَكُونَ لِلنَّاسِ عَلَى اللَّهِ حُجَّةٌ بَعْدَ الرُّسُلِ...»
📌ترجمه: «پیامبرانی که بشارت دهنده و بیم دهنده بودند، تا بعد از این پیامبران، {بهانه و}حجتی برای مردم بر خدا باقی نماند.».
👈به این شبهه چگونه باید پاسخ دهیم؟
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#شبهه #حجت_الهی #وهابیت ✍ شبهه: 🔺شیعه اعتقاد دارد که بعد از پیامبر اکرم، اهل بیت علیهم السلام به ع
#پاسخ_شبهه #حجت_الهی #وهابیت
🔴پاسخ:(قسمت اول)
✳️ این آیه اصلا در مقام نفی خاتمیت حجت ها و رسولان الهی نبوده، بلکه فقط در صدد بیان هدف از ارسال رسولان و حجت های الهی می باشد. که خداوند با ارسال فرستادگانش حجت را بر همه ی مردم تمام می کند تا کسی در روز قیامت برای خداوند عذر و بهانه ایی نیاورد که چرا ما را عذاب می نمایی در حالیکه هیچ رسولی را برای ما ارسال ننمودی؟
🔹شبیه به این آیه را می توانیم در سوره مبارکه «بقره آیه ۱۵۰» مشاهده نماییم که خداوند متعال به مومنین دستور می دهد، قبله خود را به سمت کعبه قرار دهند تا بدین وسیله غیر مسلمانان حجت و دلیلی بر علیه آنان نداشته باشند.
«وَمِنْ حَيْثُ خَرَجْتَ فَوَلِّ وَجْهَكَ شَطْرَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ ۚ وَحَيْثُ مَا كُنْتُمْ فَوَلُّوا وُجُوهَكُمْ شَطْرَهُ 👈لِئَلَّا يَكُونَ لِلنَّاسِ عَلَيْكُمْ حُجَّةٌ👉...»
📌ترجمه: «و از هر جا خارج شدی، روی خود را به جانب مسجد الحرام کن! و هر جا بودید، روی خود را به سوی آن کنید! تا مردم، جز ظالمان (که دست از لجاجت بر نمی دارند) دلیلی بر ضدّ شما نداشته باشند».
🆔@meshkatehedayat