eitaa logo
محمد جواد مؤذن🇵🇸
168 دنبال‌کننده
270 عکس
155 ویدیو
10 فایل
موذن هستم طلبه سال دوم سطح دو و سه تخصصی. قبلشم دانشگاه بودم رشته کامپیوتر. این کانال هم صرفا جهت اشتراک مطالبی هست که بنظرم مفیده. قطعا دانشم زیاد نیست ولی خواستم زکات همین مقدار کمو بدم ممنون از راهنمایی های شما بزرگواران راه ارتباطی: @mjmoazen
مشاهده در ایتا
دانلود
📗 📌(برشی از کتاب مهر تابان ، یادنامه مرحوم علامه طباطبایی به قلم مرحوم علامه طهرانی) این مرد ، جهانی از عظمت بود ؛ عیناً مانند یک بچه طلبه در کنار صحن مدرسه روی زمین می نشست و نزدیک به غروب در مدرسه فیضیه می آمد ، و چون نماز بر پا می شد مانند سائر طلاب نماز را بجماعت مرحوم آیة الله آقای حاج سید محمد تقی خونساری می خواند . آنقدر متواضع و مؤدب ، و در حفظ آداب سعی بلیغ داشت که من کراراً (چندین بار) خدمتشان عرض کردم : آخر این درجه از ادب شما و ملاحظات شـمـا مـا را بی ادب میکند ! شما را بخدا فکری بحال ما کنید از قریب چهل سال پیش تا بحال دیده نشد که ایشان در مجلس به متکا و بالش تکیه زنند ، بلکه پیوسته در مقابل واردین ، مؤدب ، قدری جلوتر از دیوار می نشستند ؛ و زیر دست میهمان وارد . من شاگرد ایشان بودم و بسیار بمنزل ایشان می رفتم ، و به مراعات ادب می خواستم پائین تر از ایشان بنشینم ؛ ابدأ ممکن نبود . ایشان بر می خاستند ، و می فرمودند : بنابراین ما باید در درگاه بنشینیم یا خارج از اطاق بنشینیم !
📗 📌(برشی از کتاب مهر تابان ، یادنامه مرحوم علامه طباطبایی به قلم مرحوم علامه طهرانی) در تابستانها از قديم الأيـام رسمشان این بود که بزیارت حضرت ثامن الأئمه عليه السّلام مشرف می شدند و دوران تابستان را در آنجا می ماندند ؛ و ارض اقدس را بر سائر جاها مقدم می داشتند ، مگر در صورت محذور . در ارض اقدس هر شب بحرم مطهر مشرف می شدند ، و حالت التماس و تضرع داشتند . و هر چه از ایشان تقاضا می شد که در خارج از مشهد چون طرقبه و جاغرق سکونت خود را ـ بعلت مناسب بودن آب و هوا ـ قرار دهند ، و گهگاهی برای زیارت مشرف گردند ابدأ قبول نمی کردند ، و می فرمودند : ما از پناه امام هشتم جای دیگر نمی رویم .
(صمت) ویژگی سوم برادر دینی امیرالمومنین علیه السلام.m4a
4.93M
حکمت ۲۸۹ نهج‌البلاغه ویژگی های حضرت امیرالمومنین علیه السلام قسمت سوم ⭕️ سکوت!!! 🤐 وَ کَانَ أَکْثَرَ دَهْرِهِ صَامِتاً فَإِنْ قَالَ بَذَّ الْقَائِلِینَ وَ نَقَعَ غَلِیلَ السَّائِلِینَ «بیشتر اوقات زندگانی اش ساکت بود و (در عین حال) اگر سخنی می‌گفت بر گویندگان چیره می‌شد و عطش سؤال کنندگان را فرو می‌نشاند»؛
📗 مفهوم تربیت مرادم از تربیت ، تربیت بدنی و تربیت قومی و قبیله ای نیست . مرادم این است که استعدادهای بشر تا حد انسانی رشد کند . مرادم از انسان ، موجودی است که از سطح غریزه ها بالا آمده در حد وظیفه و انتخاب زندگی می کند . خوراک او ، پوشاک او ، دوستی او ، نشستن و برخاستن و حرکت او ، از هوس ها ، از غریزه الهام نمی گیرند . و هیچ چیز در وسعت روح او موجی ایجاد نمی کند و جز وظیفه آنهـم وظیفه ای از خدای او در او حرکتی نمی آفریند . این حیوان است که به خاطر غریزه ها و با پای غریزه ها زندگی میکند و راه می رود . اما انسان باید از این سطح بالاتر بیاید و از تضادی که در نهاد اوست مدد بگیرد و حرکت کند ، آن هم حرکتی نه به سوی آنچه در حد او و پایین تر از اوست . حرکت به سوی وجودی برتر و بالاتر و بی نیاز و بی مانند و نامحدود . (برشی از کتاب مسئولیت و سازندگی استاد صفایی حائری)
📗 انسان چه مجبور باشد و چه آزاد ، امکان تربیتش هست . اگر مجبور است ، با شناخت قانونهای حاکم بر او تربیت می شود ، همان طور که درخت هـا و دامهـا تـربیت شده اند . و اگر آزاد است ، خودش می تواند خودش را بسازد و خودش می تواند از رقابت استعدادها و تضاد نیروهایش بهره بردارد . (برشی از کتاب مسئولیت و سازندگی استاد صفایی حائری)
📗 🔴برای تربیت انسان ، برای ساختن بشـر بـاید در او آفرید که از تمام غریزه ها نیرومندتر باشد و باید در او نیرویی گذاشت که تمام زنجیرها را با خود بردارد و تمام نگهبان ها را همراه بکشد . 🔴 و مادام که این عشق عظیم و این نیروی بزرگ در انسان نیاید و پا نگیرد ، برای انسان حرکتی نخواهد بود و از بند اسارتها نجاتی نخواهد یافت . 🔴قرآن می گوید : « و الذين آمنوا أشد حبا لله » ؛ آنها که به سوی حق گرویده اند و به سوی « الله » آمده اند ، از عشق ، از محبت شدیدتری نسبت حق برخوردارند . 🔴ما از محبوب های خود به خاطر محبوب تری چشم می پوشیم و خوب را فدای خوب تر می کنیم و آنچه با اهمیت تر است انتخاب می کنیم . 🔴با آن که پول را دوست داریم می دهیم تا به آنچه بیشتر می خواهیم برسیم . با آن که جان خود را دوست داریم از جان خود می گذریم تا به آزادی دست یابیم. 🔴 عشق شدیدتر و حب « الله » ما را از اسارت غـرایـز و حب نفس و حب دنیا می کند . (برشی از کتاب مسئولیت و سازندگی استاد صفایی حائری)
📗 ابیاتی بسیار بسیار زیبا منسوب به حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام وإن تكن الدُنيا تُعدّ نفيسة فدار ثـواب الـلـه أعـلـى وأنـبـل و إن تـكـن الأبـدان لـلـمـؤت أنشأت فقتل امرء بالسيـف في الله أفضل وإن تكن الأرزاق قشچسـمـاً مـقـدراً فقلّة حرص المرء في الكسب أجمل وإن تكن الأموال للترك جمعها فما بال متروك به المرء يبخل « و اگر چنین است که دنیا نفیس به شمار می آید ؛ پس باید دانست که آخرت که خانه ثواب و مزد الهی است بس بلندپایه تر و شریف تر است . و اگر چنین است که بدن های آدمیان برای مرگ آفریده و انشاء شده است ؛ پس باید دانست که کشته شدن با شمشیر در راه خدا ؛ بسی برتر است . و اگر چنین است که روزیهای خلائق به مقدار معين تقسیم گردیده است ؛ پس باید دانست که کمتر حریص بودن مردم در کسب روزی ؛ جمیل تر و نیکوتر است . و اگر چنین است که نتیجه اندوختن اموال ؛ ترک نمودن آنهاست ؛ پس چیزی که متروک خواهد شد چه ارزشی دارد که آدمی بدان بخل ورزد »
📌⭐️زیارت امام زمان علیه السلام در روز جمعه السَّلامُ عَلَیْکَ یَا حُجَّةَ اللَّهِ فِی أَرْضِهِ، السَّلامُ عَلَیْکَ یَا عَیْنَ اللَّهِ فِی خَلْقِهِ، السَّلامُ عَلَیْکَ یَا نُورَ اللَّهِ الَّذِی یَهْتَدِی بِهِ الْمُهْتَدُونَ، وَ یُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنِینَ، السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخَائِفُ، السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْوَلِیُّ النَّاصِحُ، السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سَفِینَةَ النَّجَاةِ، السَّلامُ عَلَیْکَ یَا عَیْنَ الْحَیَاةِ، السَّلامُ عَلَیْکَ، صَلَّى اللَّهُ عَلَیْکَ وَ عَلَى آلِ بَیْتِکَ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ، السَّلامُ عَلَیْکَ، عَجَّلَ اللَّهُ لَکَ مَا وَعَدَکَ مِنَ النَّصْرِ وَ ظُهُورِ الْأَمْرِ، السَّلامُ عَلَیْکَ یَا مَوْلایَ، أَنَا مَوْلاکَ عَارِفٌ بِأُولاکَ وَ أُخْرَاکَ، أَتَقَرَّبُ إِلَى اللَّهِ تَعَالَى بِکَ وَ بِآلِ بَیْتِکَ، وَ أَنْتَظِرُ ظُهُورَکَ وَ ظُهُورَ الْحَقِّ عَلَى یَدَیْکَ. وَ أَسْأَلُ اللَّهَ أَنْ یُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ أَنْ یَجْعَلَنِی مِنَ الْمُنْتَظِرِینَ لَکَ وَ التَّابِعِینَ وَ النَّاصِرِینَ لَکَ عَلَى أَعْدَائِکَ، وَ الْمُسْتَشْهَدِینَ بَیْنَ یَدَیْکَ فِی جُمْلَةِ أَوْلِیَائِکَ، یَا مَوْلایَ یَا صَاحِبَ الزَّمَانِ، صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَیْکَ وَ عَلَى آلِ بَیْتِکَ، هَذَا یَوْمُ الْجُمُعَةِ وَ هُوَ یَوْمُکَ الْمُتَوَقَّعُ فِیهِ ظُهُورُکَ، وَ الْفَرَجُ فِیهِ لِلْمُؤْمِنِینَ عَلَى یَدَیْکَ، وَ قَتْلُ الْکَافِرِینَ بِسَیْفِکَ، وَ أَنَا یَا مَوْلایَ فِیهِ ضَیْفُکَ وَ جَارُکَ، وَ أَنْتَ یَا مَوْلایَ کَرِیمٌ مِنْ أَوْلادِ الْکِرَامِ، وَ مَأْمُورٌ بِالضِّیَافَةِ وَ الْإِجَارَةِ، فَأَضِفْنِی وَ أَجِرْنِی صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَیْکَ وَ عَلَى أَهْلِ بَیْتِکَ الطَّاهِرِینَ.
فروتنی و عمل. ویژگی چهارم برادر دینی امیرالمومنین علیه السلام0.mp3
6.22M
حکمت ۲۸۹ نهج‌البلاغه ویژگی های حضرت امیرالمومنین علیه السلام قسمت چهارم ⭕️ تواضع وَ کَانَ ضَعِیفاً مُسْتَضْعَفاً فَإِنْ جَاءَ الْجِدُّ فَهُوَ لَیْثُ غَابٍ وَ صِلُّ وَادٍ « (به دلیل نهایت تواضع بر حسب ظاهر) انسان ضعیفی بود و مردم نیز او را ضعیف می‌شمردند ولی هرگاه کار مهم و جدی به میان می‌آمد همچون شیر بیشه می‌خروشید و مانند مار بیابانی به حرکت درمی آمد»؛
عدم عجله - ویژگی پنجم برادر دینی امیرالمومنین علیه السلام 100.mp3
6.18M
حکمت ۲۸۹ نهج‌البلاغه ویژگی های حضرت امیرالمومنین علیه السلام قسمت پنجم ⭕️ عدم عجله
صلي الله عليك يا فاطمه 😔⚫️ مجموعه ای از نماهنگ ها و مداحی های زیبا برای 👇