eitaa logo
آموزش پژوهش و نگارش علمی
1.5هزار دنبال‌کننده
545 عکس
22 ویدیو
555 فایل
نویسنده: مهدی محقق فر موضوع: ۱ -آموزش پژوهش و نگارش علمی با تاکید بر علوم حوزوی (تجربه نویسنده در کارگاه ها و ارزیابی ها) ۲- معرفی برخی فعالیت های علمی پژوهشی تراز ۳- ارائه متون انگیزه بخش در امر پژوهش ارتباط با نویسنده @Mohagheghfar
مشاهده در ایتا
دانلود
عنوان مقاله: نقش آل‌بویه در رشد تشیع در ایران به‌یقین می‌توان گفت که حکومت آل بویه نقش مهمی در به ثمر رسیدن تمدن شکوهمند جهان اسلام در قرن چهارم و پنجم داشته است، چراکه در این دوره علوم و فنون و معارف دینی بارور گردید. ظهور علمای برجسته شیعی مانند شیخ صدوق، شیخ مفید، سیدین (سید مرتضی، سید رضی) و شیخ طوسی، در تقویت و گسترش فرهنگ شیعی در این دوره تاثیر زیادی داشتند. از جمله اقدامات حاکمان آل بویه احیای شعارهای شیعی در اذان، برگزاری مراسم عاشورا و جشن غدیر، ایجاد کتابخانه‌ها و مراکز علمی و... می‌باشد. لذا سراسر دوران حکومت آل‌بویه را باید دوران سعی و ترویج مذاهب اهل‌بیت علیهم‌السلام دانست .
سلام. قالب کلی خوب است. لزومی ندارد از تعبیر (به یقین) در جمله موضوع تان استفاده کنید. اگر بندتان به شیوه دلیل اوری بسط داده شده است، نی توانید از عبارت های رابط متناسب هم میان جملات بندتان استفاده کنید. در جمله نتیجه (دوران سعی) نامفهوم است. بدون تعبیر (سراسر) شاید نتیجه شما در بند با ادبیات علمی سازگار تر باشد. زیرا ادعا را پر موونه می کند شما چند کار موثر در ترویج فرهنگ و شعائر شیعی را گفتید چه دلیلی بر اینکه در سراسر این دوره این کارها صورت گرفته است. شاید چنین مناقشه ای بر جمع بندی شما گفته شود. تاثیر در تمدن اسلامی ادعای شماسا یا گسترش شیعه، این را در جمله موضوع و باقی عناصر بند مرور کنید که دچار اضطراب و تردید نباشید. در کل قابل قبول و رشد است. ممنون.
قابل قبول. تشکر
موضوع مقاله:ریشه های ایجاد بخل و تاثیر اجتناب از بخل در رستگاری انسان از منظر تفاسیر شیعه صفت بخل به عنوان یک رذیله ی اخلاقی که تاثیر زیادی در رستگاری انسان می گذارد،با توجه به قرائن آیات و تفاسیر شیعه ریشه های متعددی دارد.مثلا در سوره نساء آیه 37 عمل انسانهای بخیل و دعوت کنندگان به بخل را ،نشات گرفته از کفر وبی ایمانی به خداوند معرفی نموده است. تاثیر این صفت رذیله در سرانجام شوم و عذاب خوار کننده که همان عدم رستگاری آنهاست،مشخص می شود.افزون براین آیه،درسوره ی حشر آیات9-8،خداوند قبل از بیان فواید انفاق وعاقبت نیک پرهیز کنندگان از بخل و حرص که رستگاری ایشان است،در مورد فتنه بودن اموال و اولاد هشدار می دهد که گویا با این بیان موانع انفاق وبه عبارتی ریشه ها و عوامل بخل را معرفی می کند .در همین آیه از بخل با اصطلاح شحّ تعبیر شده،که حاکی از حرص شدید است و به عنوان یک عامل وریشه ی درونی مانع از انفاق می شود .بنابراین ریشه های ایجاد بخل شامل بی ایمانی ،حب اموال و اولاد و وسوسه های درونی و... می شود و اجتناب از بخل عامل موثر در رستگاری انسان خواهد بود.
🔸🔹سلسله نشست های علمی🔹🔸 با موضوع: ✅ "مسئولیت کیفری انتقال بیماری های مسری" ✳️ با حضور ارزشمند اساتید محترم: ✔️ حجت الاسلام والمسلمین علی محمدی جورکویه "استادیار گروه فقه و حقوق پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی" ✔️دکتر روح الله اکرمی " دانشیار گروه حقوق جزا و جرم شناسی دانشگاه قم" ◀️ ارائه علمی: طلبه گرامی آقای محمد صیدی"دانش آموخته مدرسه عالی قضاوت و دادیار تحقیق دادسرا" 📅 سه شنبه 2 آذر 1400 ⏰ ساعت 18:00 حضور در نشست به صورت آنلاین(برخط) از طریق لینک ذیل: http://live.mfeqh.ir/webinar 🔹امکان استفاده حضوری دانش پژوهان به صورت محدود با رعایت پروتکل های بهداشتی وجود دارد، لذا متقاضیان با ارسال "نام و نام خانوادگی و سال ورودشان به مدرسه عالی قضاوت " به ادمین @omidtootchi ثبت نام به عمل آورند.