کیش مهر (درمحضر علامه طباطبایی)
#بی_قراری_عالم_و_آدم(۲) □اما اگر آدم تنزّل کرده و از مراتب وجودی اعلای عالم به مراتب مادون آن پایین
#بی_قراری_عالم_و_آدم(۳)
□و اما هرگز بین آدم و حق متعال واسطه ای نیست و لذا تنها چیزی که باعث آرمیدن انسان می شود ذات حق سبحانه و تعالی است. چرا که آدم فرعی است که حق سبحانه اصلِ آن است و هیچ فرعی تا به اصل خود نرسد آرام نمی شود. همچنان که عالم نیز فرع است منتهی عالم به طفیل وجود انسان به اصلش که ذات حق سبحانه و تعالی است ارتباط می یابد اما انسان بدون هیچ واسطه ای به طور مستقیم به حق سبحانه متصل است.
#شرح_رساله_رابطه_علم_و_دین
#علّامه_حسن_زاده_آملی
□●شارح: استاد صمدی آملی حفظه الله●□
@mohamad_hosein_tabatabaei
□○حاج محمد اسماعيل دولابی:○□
□هر چند قرن یک بار زمین درد مخاض (درد زایمان) گرفته و بحرانهایی عالم را دربرمیگرفت و پس از آن، یک انسان برجسته از قبیل انبیا و اولیا پا به عرصهی ظهور مینهاد.
□امروز هم جهان درد مخاض گرفته است.
□○مصباح الهدی ص٤٦٤○□
@mohamad_hosein_tabatabaei
□●دنیای امروز اصالت تصویر است (تصویر را اصل همه چیز قرار میدهد) تمام چیزها را در سینما و تلویزیون می بیند؛ اگر این ابزارهای تصویری نباشد، کتاب نمی خواند و شعورش در حد تصویر بسته شده است. حتی فیلسوف بزرگی مثل #هانری_کوربن گرفتار تصویر شده و تا عالم خیال بیشتر نرفته است.
□●عقل، خیال نیست. عقل، حس نیست. عقل، توهم نیست. عقل گوهری است بالا که همه اینها اداره می کند. درحدیث آمده «أوّلُ ما خَلَقَ الله ألعَقل» اولین موجود عقل بود. عقل به کلیات می پردازد. به عنوان مثال وقتی از انسان می گوید، از حقیقت انسان صحبت می کند و کاری به مصادیق (مثل سیاهی و سفیدی، جوانی و پیری، شرقی و غربی، عالم و جاهل و..) ندارد.
#دکتر_ابراهیمی_دینانی
@mohamad_hosein_tabatabaei
□ای فلاسفه، ای حقوقدانان، ای اقتصاد دانان، ای سیاستمداران، ای ادبا، ای هنرمندان، ای صاحب نظران علوم روانی، ای تحلیل گران تاریخ انسانی و ای پیشتازان فرهنگ پیشرو! در پیچ و خم بیراهه های دو قرن اخیر که به نام شاهراهه های علم و آزادی معروف شده موجودی به نام #انسان گم شده است!
□بیش از این تاخیر سزاوار نیست برخیزید راه بيفتيم تا او را پیدا کنیم.
#استاد_علامه_جعفری
@mohamad_hosein_tabatabaei
کیش مهر (درمحضر علامه طباطبایی)
#فضیلت_نماز_شب_بر_مطالعه :(۱) □○كسی كه گمان میبرد فضيلت مطالعه از نماز شب برتر است، «و اين چيزی ج
#فضیلت_نماز_شب_بر_مطالعه :(۲)
□○و نيز مینويسد:«مردان متقی برای تصحيح نيت خود در تحصيل عمل به نماز شب پناه میبردند و درد خود را با داروی شب زندهداری و تضرع در دل شب درمان مینمودند، و به جان خودم سوگند كه برای تصحيح نيات واجبه عينيه، اين راه بهترين راههاست و دستگيره محكمی است كه نبايد از آن دست كشيد.
□○و نيز گفتهاند:«شما هيچ عارف و انسان بلند مرتبهای را در اين عالم نميیيابيد كه آنچه به دست آورده از دولت بيداری شبها نبوده باشد، چه پارسايان مسلمان و چه غير مسلمان، شبخيزی در همه اديان جزو سنن محبوبه است».
#میرزا_جواد_آقا_ملکی_تبریزی
@mohamad_hosein_tabatabaei
کیش مهر (درمحضر علامه طباطبایی)
#فضیلت_نماز_شب_بر_مطالعه :(۲) □○و نيز مینويسد:«مردان متقی برای تصحيح نيت خود در تحصيل عمل به نماز
#فضیلت_نماز_شب_بر_مطالعه :(۳)
□○«حافظ نيز شاگرد مكتب اسلام و بهرهمند از معنويتها و صفاهای شبانه بود و پيروزی های خود را مديون شبخيزیهای خود میدانست».
□○نقل است كه كسی از شيخ مرتضی انصاری پرسيد: فضيلت نماز شب بيشتر است يا مطالعه و تحصيل علم؟
شيخ با پرسشی او را به جواب رساند، از او پرسيد: آيا تو قليان میكشی؟
□○گفت: بلی.
□○شيخ: به جای دو بار قليان كشيدن، نماز شب بخوان.
□○يعنی اگر تو تا اين اندازه نگرانی كه به پاداش بيشتر نرسی و فضيلت نماز شب از مطالعه را هم ندانی، چگونه لحظههايی از زندگیات را به كشيدن قليان میگذرانی و آنگاه به بهانه كمی وقت میخواهی يكی از آنها را برگزينی.
#میرزا_جواد_آقا_ملکی_تبریزی
@mohamad_hosein_tabatabaei
#نمایشگاه_کتاب_تهران
□نشر واحه؛ ناشر اختصاصی آثار شهید سید مرتضی آوینی
□محل غرفه: شبستان، راهرو ۳۰ غرفه ۱۷□
□آثار مکتوب علیرضا پناهیان در نمایشگاه کتاب□
□سالن شبستان(ناشران عمومی)
راهروی ۱۱/۱ . غرفه ۱۲، دفتر نشر معارف
□○محسن طاهری میگفت:مداح دیگری در آن مجلس مداحی کرده بود. غلامعلی با اصرار صاحبخانه ذکر مصیبتی خواند. خیلی کوتاه، به اندازهی چند بیت.
□○بعد از جلسه صاحبخانه با دلخوری آمد پیشش، گله کرد که « چرا بیشتر و بهتر از فلانی نخوندی؟» گفت: هیئت جای کشتی گرفتن مداحها نیست، اینجا محلِّ ادبه.
□○مجلس تمام شده بود. میخواست خودش را برساند به هیئت دیگری. با یک شورلت آمده بودند دنبالش. چیزی را بهانه کرد و نشست پشت موتور گازی یکی از بچههای بسیج.
□○برای هیئت، سیستم صوتی جدیدی آورده بودند. چیزی شبیه اکوهای امروزی.
وقتی برای امتحان کمی پشت آن خواند، از او پرسیدیم «چطوره؟» گفت «خوبه... فقط یکم آدمو قلقلک میده....
□○صبحگاهِ دوکوهه، دعای کمیل، صدای غلامعلی عجب صفایی داشت. هنوز چند خط نخوانده بود که صادق آهنگران هم رسید و بلافاصله دوربین صدا وسیما.
□○قرار شد دوتایی بخوانند. میکروفون را گذاشت جلوی حاج صادق، دو دقیقه نگذشت، غیبش زد. رفت وسط جمعیت و خودش را پنهان کرد، هرچه گشتیم فایده نداشت.
□○پیدایش کردم. نشسته بود یک گوشه، رفتم جلو گفتم: چرا رفتی آقا غلام؟ خندید گفت : به دوربین میگفتی چرا اومدی! یاجای منه یاجای دوربین!
#یاعلی
□○زندگی نامه شهید غلام علی رجبی○□
@mohamad_hosein_tabatabaei