#معرفی_کتاب
کتاب زندگانی فاطمه زهرا ( س)
بر وفق مشیت الهی و به رغم کجاندیشان تاریکدل، از پیغمبر اسلام دختری ماند و این دختر با گفتار و رفتار خود، چه در زندگانی خصوصی و چه در برخوردهای اجتماعی، سر سخن پدر و رمز اشارتهای قرآن را به آن خودخواهان نمایاند که «إِنَّ شَانِئَک هُوَ الأبْتَر».
مربیان مهدوی : https://t.me/morabyanmahdavi
#دهه_فجر_انقلاب_اسلامی
فرا رسیدن ۱۲ بهمن، سالروز ورود تاریخی امام خمینی(ره) به میهن و آغاز دهه فجر مبارک باد...
مربیان مهدوی: https://eitaa.com/morabyanmahdavi
#مربیان_مهدوی
✅ با اطمینان خاطر و آرام مسائل را می گفتند
در سال 1342 که انقلاب آغاز شد، حضرت امام خمینی(ره) در شبانه روز حداقل دو ساعت درس می فرمودند: و برای این دو ساعت #درس، حدود پنج ساعت مطالعه لازم داشتند. غالباً هم تا نیمه شب برای پاسخ به نامه ها، تلگرام ها و پاسخ به کسب تکلیف کنندگان نمی خوابیدند. همۀ این مسائل، اعصاب را خسته می کند وهر فرد عادی را خیلی زود از پا درمی آورد و بخصوص در درس و بحث و برخورد با مردم، با عصبانیت مواجه می سازد. اما استاد ( حضرت امام خمینی) با کمال اطمینان خاطر و آرام آرام مسائل را مطرح می فرمودند: و بخصوص در درس، اشکال های افراد را با روی خوش پاسخ می دادند و هیچگاه در مسائل عادی، عصبانیت از معظم له دیده نشد.
#دهه_فجر_انقلاب_اسلامی
برگرفته از پرتال امام خمینی
مربیان مهدوی: https://eitaa.com/morabyanmahdavi
هدایت شده از مرکز مجازی مهدویت
#معرفی_کتاب
✅ کتاب از فاطمه تا مهدی علیه السلام از مهدی تا فاطمه
✅ اثر استاد مصلحی آماده چاپ می باشد.
📣 این اثر در 4 گفتار تدوین شده است.
🌸 مرکز مجازی مهدویت:
eitaa.com/mahdi313com
#مربیان_بزرگ
مطالعه همیشگی امام خمینی (رحمه الله)
آیت الله سبحانی می گوید: «زمانی که سن امام داشت از پنجاه سال تجاوز می کرد، گاهی شش ساعت پی در پی #مطالعه می کردند. در سال 1370 ه . ق برابر با 1330 شمسی، سه ماه تابستان را در محلات گذرانیدند. در این مدت، پس از صرف صبحانه، از ساعت شش تا دوازده مشغول #مطالعه می شدند و هرگاه نوعی خستگی و یک نواختی در کار خود احساس می کردند، خود را با نگارش اندیشه هایشان سرگرم می کردند.
مربیان مهدوی: https://eitaa.com/morabyanmahdavi
#مهارتهای_مربیگری
⬅️ تفاوت های بین فردی در آموزش را مد نظر بگیرید
به فرموده مرحوم محمدتقی جعفری، معلم و دانش آموزان مثل باغبان و گل ها و درختان یک باغ هستند که هر یک از درختان و گل ها، ویژگی ها و نیازهای متفاوتی دارند. نیاز هر کدام به آب و هوا و نور و کود متفاوت می باشد. این #باغبان است که باید با دقت کامل نیاز هر یک از آنان را بشناسد، به مقدار لازم آن ها را آبیاری ننماید، و در معرض نور و هوا قرار دهد. معلّم یا #مربی نیز باید ویژگی های شناختی و عاطفی هر یک از #فراگیران را بشناسد تا بتواند متناسب با آن ها رفتار خاصی در پیش گیرد.توجه به تفاوت های فردی در آ#آموزش یکی از اصولی است که #مربی باید با آن آشنا باشد وآموزش خود را با آن همگام سازد؛ زیرا «اهمیت دادن به تفاوت های فردی در آموزش، اثربخشی آموزشی را بیمه می کند.»
#مربیان_مهدوی
#مهارتهای_مربیگری
مربیان مهدوی: https://eitaa.com/morabyanmahdavi
#معرفی_کتاب
🌼دانشنامه شعر مهدوی
دانشنامه شعر #مهدوی، مجموعه ای ارزشمندی است که می تواند رهگشای بسیاری از دانش پژوهانی باشد که میخواهند زبان مفاهمه ی مردم خویش را به کمال برسانند.
«دانشنامه شعر مهدوی» که بازتابنده بخشی از ادبیات پربار شیعی در طول تاریخ شعر فارسی است به اشعاری اختصاص دارد که در مدح و منقبت #حضرت_مهدوی_(عج) و موضوعات مربوط به #مهدویت سروده شده اند. گستره کار این دانشنامه شعر فارسی از آغاز تا دوران معاصر (پایان دهه 80) بوده است. در این دانشنامه نزدیک به 12 هزار شعر از یک هزار و 957 شاعر درج شده است.
مربیان مهدوی: https://eitaa.com/morabyanmahdavi
سالروز میلاد امام باقر (علیه السلام) بر شما مبارک باد.
مربیان مهدوی:https://eitaa.com/morabyanmahdavi
#تجربیات_کلاسداری
🔆 نحوه انتقال مفاهیم تربیتی
من در کلاس های خودم تجربه کرده ام که ؛ انتقال پیامهای #تربیتی به کودکان، نوجوانان و جوانان نیازمند انرژی و روحیه بالائی است . چنانچه #مربی با روحیه خوب خود بتواند روحیه فراگیران را حفظ کرده و حتی تقویت نماید، بیشتر می تواند بر آنان تاثیر بگذارد☘️
از تجربیات کلاسداری همکاران
مربیان مهدوی: https://eitaa.com/morabyanmahdavi
#مربیان_بزرگ
🌼شیوه تربیتی مربیان بزرگ
🌸استفاده از محبت، از موثرترین و کارآمدترین شیوه های #تربیتی است. #محبت جاذبه می آفریند، انگیزه خلق می کند. انسانهای پرتلاطم و مضطرب را آرامش می بخشد و فرزندان نابهنجار و ناسازگار را رام می کند. محبت شیوه ای است که به مرحله ای خاص از تربیت اختصاص ندارد; اما کودکان و نونهالان بیشتر به آن نیازمندند. حبس کردن محبت در دل و پرهیز از اظهار آن، کارساز نیست و در فرزند انگیزه و جاذبه پدید نمی آورد. از این رو، باید به روش های مناسب ابراز گردد. برای کودکان در آغوش گرفتن و بوسیدن و برای بزرگترها دادن #هدیه و اظهار محبت زبانی از مناسب ترین شیوه هاست.
امام علی(ع)می فرماید: «هر که فرزند خود را ببوسد، برای او پاداش و حسنه خواهد بود و هر که فرزند خود را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد فرمود...»
برگرفته از سایت حوزه نت
مربیان مهدوی:https://eitaa.com/morabyanmahdavi
#معرفی_کتاب
تربیت ماندگار
کتاب بامسمّای «تربیت ماندگار» میتواند توشه پرباری برای #تربیت اصولی فرزندان برای والدین، #مربیان، معلمان، مسئولان و همه کسانی که با کودکان، نوجوانان و جوانان سر و کار دارند فراهم آورد. این مجموعه ارزشمند در قالبی جذاب به بیانات عالمانه رهبر انقلاب درباره مسائل تربیتی پرداخته و به شیوهای کاربردی این مطالب ناب را دستهبندی کرده است.
خواندن این کتاب را به همه بزرگواران توصیه می کنیم.
مربیان مهدوی: https://eitaa.com/morabyanmahdavi