هدایت شده از مرکز مجازی مهدویت
👹ویروس صهیونیسم
شباهتهای زیادی بین ویروس کرونا و صهیونیسم وجود دارد:
🔻کرونا مانع پیوستگی اجتماعی است، صهیونیزم نیز اینچنین است
🔻کرونا عامل مرگ و میر در جامعه است، صهیونیسم نیز چنین است.
🔻کرونا مزاحم زیست سالم اجتماعی است صهیونیزم نیز چنین است
🔻کرونا تجاوزگر است و در هر جایی نفوذ دارد و امنیت آدمی را مخدوش نموده است صهیونیزم نیز این چنین است.
🔹جداسازی اجتماعی، قطع پیوندهای اجتماعی، ایجاد نا امنی اقتصادی و بحران های ویژه دیگری که هر کدام می تواند بخشی یا همه زندگی انسان را نا متعادل نماید.
👈 که میبینیم صهیونیزم نیز اینگونه است، از سال ۱۹۴۷ تا کنون جز نا امنی و بحران و ایجاد تفرقه و شکاف برای مسلمانان چیزی نداشته است.
🔹جنایتهای سفاکانه صهیونیزم که با حمایت استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا انجام شده و می شود. هر کدام می تواند شخصیت نامتعادل این غده سرطانی را در جهان، خاصه خاورمیانه نشان دهد.
🔸ویروس کرونا نسبت به ویروس صهیونیزم در جهان از شرافت برخوردار است و آن اینکه اگر انسان بهداشت را رعایت کند، با او کاری ندارد. و لیکن صهیونیزم با هر قوم و قبیله و انسانی که برای سلامتی ارزش قائل است، مبارزه می کند
👈 شرافت دوم اینکه تجربه نشان داده است ویروس کرونا بیشتر با گروه سالمند و ناتوان مبارزه می کند و به دنبال نابودی آنها است. اما صهیونیسم به دنبال نابود کردن نسل مسلمانان از شیرخواره تا سالمند است.
🔰چطور با رعایت اصول سلامت توانستیم با ویروس کرونا مبارزه کنیم پس باید با اتکا به سلامت اجتماعی، سیاسی و اقتصادی، مبتنی بر یک تفکر و تعقل توحیدی با تمامی مظاهر استکبار خاصه صهیونیسم بین الملل مبارزه جدی کرد
⬅️مرکز مجازی مهدویت:
eitaa.com/mahdi313com
#معرفی_کتاب
🌼 کتاب هنر معلمی (۱۲۰ راهکار مهم در تدریس و کلاسداری)
در کتاب «هنر معلمی» ۱۲۰ مورد از بهترین یادداشتهای جانی یانگ درباره چگونگی برخورد با #مخاطبان که رفتار مشکلآفرین دارند، گردآوری شدهاست.
زیبایی این یادداشتها در این است که همگی در محیط #کلاس درس عملا مورد محک و آزمایش قرار گرفتهاست برخی از آنها مثالهایی از سخنانی است که شاید هر معلم و #مربی در یک موقعیت خاص تدریس از آن استفاده کند.
هدایت شده از مرکز مجازی مهدویت
امروز شاید آخرین روز 🌙ماه رمضان باشد اگر اینگونه است ما وظیفه داریم خداوند را در یک ماه سپری شده ارزشیابی کنیم که قبل از رمضان از نظر شخصیتی چگونه و بودیم و الان چگونه هستیم؟
⚡️ در حدیث داریم که امام علیه السلام می فرماید: از ما نیست کسی که یک روز از زندگیش بگذرد و خود را ارزشیابی نکند .
👈 حالا نه یک روز، که یک ماه سپری شده و ما باید به خود شناسی برسیم و به جد بعد از ماه رمضان در جهت رشد حرکت کنیم .
⁉️ آیا آماده درک یک زندگی سالم مبتنی بر اندیشه مهدوی در بعد از ماه مبارک رمضان هستیم؟
باید ببینیم که آماده حرکت هستیم و اگر نیستیم، تا دیر نشده باید از خداوند بخواهیم که (با جبّاریت) خویش، گذشته ما را جبران نماید تا بعد از ماه رمضان حرکت روشنی در مسیر حیات طیبه جهت زمینه سازی ظهور داشته باشیم.
🌸مرکز مجازی مهدویت:
eitaa.com/mahdi313com
#مربیان_بزرگ
🌸 کلاسهای درس آیت الله بهجت انعکاسی از تواضع وی در تدریس بود کلاس ایشان همواره با تذکرات اخلاقی، معرفتی ،اجتماعی و سیاسی آمیخته میشد کلاس ایشان به نوعی عرصه آموزش عملی ، اخلاق و معرفت به شمار می رفت.
به نقل از آیت الله هادوی تهرانی یکی از شاگردان ایشان
#تجربیات_کلاسداری
⭕️ روش تلفیقی
روزهای جمعه برای تدریس به کاشان میرفتم. همیشه در این فکر بودم که اسلام و قرآن براى همه گروهها و طبقات جامعه است و کودکان و نوجوانان هم جزو همین مردمند. بنابراین تصمیم گرفتم برای خدمت به نسل جوان و آینده ساز، اسلام و معارف قرآنى را با زباني ساده و روان بگویم. وقتي به کاشان برگشتم، برنامه تبلیغى خود را با حضور هفت نفر آغاز کردم و به علت علاقه و استقبال نوجوانان، کلاسها را ادامه دادم. هر هفته از قم به کاشان مىرفتم؛ با این اندیشه که قرآن دهها داستان دارد و پیامبر اکرم(ص) با همین داستانها، سلمان و ابوذرها را تربیت فرمودهاند. کلاسها را با تلفیقى از اصول عقاید، احکام و داستانهاى قرآنى اداره میکردم و سعی داشتم مطالب تازه را روى تخته سیاه بنویسم. به هر حال نحوه کلاسدارى و تشبیه و تمثیلی که به کار میبردم، کلاس را به حدی جذاب کرده بود که مورد استقبال قرار گرفت .
🔆از تجربیات کلاسداری استاد قرائتی
هدایت شده از مرکز مجازی مهدویت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆(السلام علیکم یا اهل بیت النبوه و معدن الرساله مختلف الملائکه)🔆
روز هشتم شوال، روز دلخراش و تکان دهنده ای برای شیعیان است.😔
روز تخریب حرم چهار ستاره درخشان آسمان امامت و ولایت، یعنی امام حسن مجتبی، امام سجاد، امام باقر و امام صادق علیهم السلام است. و شاید مرقد مطهر ام ابیها و ام الائمه فاطمه زهرا علیها سلام باشد.
تخریب که توسط دستان جنایتکار وهابیت خبیث و آل سعود سفاک و خون آشام در راستای تحقق سیاست ها و برنامه های اعلام شده در پروتکل صهیونیسم یهودی مسیحی ملعون به اجرا درآمد.
🌐 علمای خودفروخته وهابی قصد داشتند تا تمامی حرم های اهل بیت، خاصه حرم پیامبر اکرم و مسجد النبی صلی الله علیه و آله و سلم تخریب شود و آثار توحید را به یکباره از زمین خدا محو نمایند.
🔹ولی از آنجا که خداوند پاسدار آرمان توحید است، نه تنها نتوانستند نور فیاض اهل بیت علیهم السلام را خاموش نمایند، که شعاع این نور هنوز که هنوز است در حال گسترش است و به زودی با ظهور نور تابان عصر خاص یعنی امام زمان علیه السلام، در سراسر گیتی گسترش خواهد یافت.
🔅(یریدون ان یطفئوا نور الله بافواههم. والله یتم نوره و لو کره المشرکون)🔅
🔻لذا بجاست این واقعه دلخراش را به امام زمان علیه السلام و همه منتظران و عاشقان آن حضرت، تسلیت گوئیم.
🌸مرکز مجازی مهدویت:
eitaa.com/mahdi313com
#روش_تدریس
تدریس به روش ۳h
Heart، Head، Hands
🌼قلب: با دنیای روحانی و احساسی سرو کار دارد حس خوب ایجاد کنیم: در زمان تدریس باید احساسات مخاطب را در نظر بگیریم . یادمان باشد ما با انسان سرو کار داریم . انسان ها احساس دارند. اگر مخاطب حس خوبی نسبت به محتوا، #مدرس، محیط آموزشی یا هرچیز دیگر نداشته باشد. یادگیری به خوبی صورت نمی گیرد
🌼الهام بخش باشیم: از زدن حرف های ناامید کننده و کسل کننده پرهیز کنیم و تدریس ما به دل مخاطب بنشیند
🌼سر: با دنیای عقلی و منطقی سرو کار دارد تدریس ما باید معقول و منطقی باشد.پس خیلی باید مراقب باشیم تا حرف غیر منطقی نگوییم.
🌼دست: با دنیای عملی سرو کار دارد جسم مخاطب را درگیر کنید: تا جایی که امکان دارد کارعملی انجام دهید. در تمام رشته ها و با هر نوع محتوایی می شود کاری کرد که جسم هم در گیر شود. کوچک ترین کاری که می شود انجام داد یاد داشت برداری یا صحبت کردن افراد در کلاس است. اگر هم شرایط ایجاب می کند که خب انجام یک کار عملی واقعی #یادگیری را به شدت افزایش می دهد.
🌺پس بهترین روش #تدریس روشی است که قلب، فکر و جسم مخاطب را درگیر کند
#معرفی_کتاب
عنوان کتاب: آنچه معلمان باید بدانند
تیکه کتاب: موضوع این کتاب، #آموزش روابط حرفهای به معلمان تازهکار است. اثر حاضر، با هدف ارائة دانش درونی تدریس و پاسخگویی به برخی پرسشها دربارة شیوة #تدریس برای معلّمان کمتجربه تدوین شده است. این #کتاب، مشتمل بر ده فصل است و نگارنده طی این فصول با توجّه به آخرین یافتههای روانشناسی و تحقیقات تربیتی، پیشنهادهایی در ارتباط با شیوههای بهتر تدریس، ادارة کلاس و ارتباط معلّم با والدین در اختیار مخاطب قرار میدهد. وی در این زمینه به مباحث و موضوعاتی از قبیل برنامهریزی و آمادگی در تدریس؛ مدیریت زمان؛ بهبود فعّالیتهای روزانة تدریس؛ انضباط؛ آموزشِ تدریس غیرکلیشهای؛ تماس شخصی؛ توجّه به کارکنان اداری مدارس؛ برقراری ارتباط با والدین و چگونگی پیشرفت حرفهای در تدریس توجه داشته و توضیحاتی دقیق و به روز دربارة هر یک ارائه کرده است.
#مربی_خلاق
🔴 ایجاد انگیزه در فراگیران
✳️ مربی خلاق مهدوی می داند که ؛ در رابطه با تثبيت يادگيري و ايجاد انگيزه در فراگيران ؛ بهترين روش ايجاد حس نياز است
#تجربیات_کلاسداری
🌼استفاده از خطاب های مناسب و عاطفی
🌻ما باید از قرآن یاد بگیریم ببینید خدا در قران چقدر قشنگ بنده هایش را صدا می زند: یا عبادی الذین اسرفوا علی انفسهم ... خدا در اینجا می توانست بگوید: یا ایها الناس و ... اما خدا می خواهد مطلب عاطفی بگوید، عبادی خدا خیلی مطلب در خود دارد . خدا می گوید بنده های من ، بعد می گویدبه خودتان اسراف کردید به من که ضرر نزدید.
☘️[مربی در خطاب مخاطب]مثلا در بین مخاطبان پسر به جای اینکه بگویی ( دانش آموزان) بگو: داداش های من، ما با هم رفیق هستیم، اگر هم نبودیم شدیم، پس بزار من یک چیزی بگویم ...
🌸البته در خطاب ها سعی کنید یک مورد را همیشه تکرار نکنید اگر خطاب ها متفاوت باشند خیلی بهتر است .
برگرفته از : جزوه روش کلاسداری، موسسه تخصصی خطابی امیر بیان
#مربیان_بزرگ
🌼روشن نمودن اصل بحث؛
علامه طباطبایی ( ره) در آغاز تدریس، نخست موضوع #درس را روشن نموده و ابعادش را تشریح می کرد و بعد به استدلال در خصوص آن موضوع می پرداخت؛ و عقیده داشت بسیاری از خطاها و اشتباهات برخی #اساتید این است که موضوع بحث را به درستی روشن نمی کنند. ایشان بدون اینکه ذهن شاگرد را با دسته بندی های گوناگون متشتت کند، از عبارات موجز و کوتاه بهره می گرفت. وی همچنین از مسائلی که طرح آن ممکن بود تفرقه ای ایجاد کند و یا احیانا انحراف فکری پدید آورد، اجتناب می نمود و مباحث حساس را تنها با برخی از خواص در میان می گذاشت.
#مهارتهای_مربیگری
🌸مهارتهای مربی در اداره کلاس
روی تخته سیاه یا وایت برد و مانند آن هر مطلبی را ننویسید، بلکه فقط #مطالب مهم و ضروری را، آن هم به صورت دسته بندی شده، بنویسید.
🌼مواظب باشید هنگام نوشتن روی تخته سیاه یا وایت برد و یا مانند آن، در برابر مطالبی که نوشته اید نایستید.
🌟می توانید در آغاز تدریس، خلاصه درس را روی تابلو بنویسید و یک دید کلی نسبت به درس جدید برای #مخاطبان فراهم آورید.
🌻چنانچه گچ از دستتان افتاد، آن را بردارید. استادی درباره روش تدریس و کلاس خود از شاگردان نظرخواهی کرده بود. یکی از شاگردان تیزبین از ایشان انتقاد کرده و برای وی نوشته بود: «استاد! یک روز هنگام ت#تدریس گچ از دستتان بر زمین افتاد و شما آن را برنداشتید و پایتان را روی آن گذاشتید و آن را از بین بردید و با این کارتان اسراف کردید.»