انبیا انسان هایی هستند که از لحاظ وضع جسمی و ترکیب اصلی روحی،یک انسان هستند اما این انسان را وقتی که شما ملاحظه می کنید، می بینید از میان یک نوعِ بسیط،یک نوعی که در نهایت سادگی است از لحاظ احراز رتبه ها و آن مقام هایی که لازمه اش پیچیدگی است،از یک نوع ساده یک افراد ممتازی را به وجود آورده و خلق کرده؛ لذا پدران پیغمبران و مادران پیغمبران هیچ کدام آلودگی شرک نداشتند.
شرح خطبه اول نهج البلاغه در موضوع نبوت(سال ۱۳۵۹)،آیت الله العظمی خامنه ای، صفحه ۱۳۶
#عکس_نوشته
🆔@manaar_ir
13941008_14047_192k.mp3
11.89M
نبی مکرم اسلام جدای از خصوصیات معنوی و نورانیت و اتّصال به غیب و آن مراتب و درجاتی که امثال بنده از فهمیدن آنها هم حتّی قاصر هستیم، از لحاظ شخصیت انسانی و بشری، یک انسان فوقالعاده، طراز اول و بینظیر است.
بیانات در خطبههای نمازجمعه تهران - ۱۳۷۹/۰۲/۲۳
#پادکست
🆔@manaar_ir
حضرت آیتالله خامنهای: «باید مسلمانان در جامعهی اسلامی، از حالت بیتفاوتی نسبت به یکدیگر خارج بشوند. یکی از فصول زندگی رسول اکرم این بود که فضای بیتفاوتی را، به فضای محبت و همکاری و برادری تبدیل کند.» ۱۳۶۸/۰۷/۲۸
#عکس_نوشته
🆔@manaar_ir
🔺پخش زنده بیانات رهبر معظم انقلاب؛ ساعت 10:30 امروز از شبکه خبر
برای دیدن این سخنرانی در بستر #پیام_رسان_ایتا از آدرس های زیر استفاده کنید:
http://b2n.ir/irinn_2?eitaafly
http://b2n.ir/irinn?eitaafly
مَنار (معارف ناب امام و رهبری)
🆔@manaar_ir
کانال مَنار در پیام رسان ایتا راه اندازی شد.
✅ آشنایی با اندیشه های امامین انقلاب
✅ ارائه تحلیل و تبیین بیانات امام و رهبری
✅ ترویج نگاه کلان و امید بخش در حوزه مسائل سیاسی، اجتماعی،فرهنگی و اقتصادی بر اساس منظومه فکری امام راحل و آیت الله العظمی خامنه ای
با مَنار (معارف ناب امام و رهبری) همراه باشید.
https://eitaa.com/joinchat/1687224385C9d8b257e8f
📝 متن کامل بیانات در #سخنرانی_تلویزیونی رهبر انقلاب بهمناسبت سالروز ولادت پیامبر اعظم(صلی الله علیه و آله و سلم) و امام صادق(علیه السلام) همزمان با سالروز تسخیر لانه جاسوسی در سیزده آبان:
📖 از اینجا بخوانید:
farsi.khamenei.ir/speech-content?id=46771
📻 از این جا بشنوید:
https://farsi.khamenei.ir/audio-content?id=46769
🆔@manaar_ir
#سخن_سردبیر
✍ اُدکلن های سَمّی
جام شوکران را بنوش؛ این حکمی بود که دادگاه آتن _پایتخت یونان_ برای اتهامهای پدرخوانده فلسفه سیاسی غرب بریده بود. ازجمله بندهای شکوائیه بر ضد سقراط آن بود که او اعتقاد دارد خدا یکی است و جوانان را فاسد کرده و از پرستش خدایانی که دولت میپرستید خودداری کرده است. (خلاصهای از کتاب تاریخ فلسفه سیاسی غرب، عبدالرحمن عالم)
این تنها بخشی از وضعیت تمدنی غرب و اروپا است که چیزی خلاف ادعاهای غربیها را آشکار میسازد.
علاوه بر اینکه عدهای از آنها سعی دارند تا یونان را بهعنوان ریشه همه علوم و مهارتهای انسان معرفی کنند اما واقعیت این است که وقتی دولتشهرهای یونان به وجود آمدند چیزی نزدیک به بیست قرن از عمر دولتشهرهای آشور باستان میگذشت. (از کتاب سیر تحول اندیشه سیاسی در شرق باستان)
درواقع آن چیزی که باعث شده و میشود تمدن فریبنده غربی بتواند راه و روش خودش را گسترش بدهد بازی با افکار عمومی یا به عبارتی درستتر استفاده از جهل ملتها است. مبارزه با جهل عنصری است که در زمانه سقراط چندان خریدار نداشت و درنتیجه نگرانی ناشی از جهالت یک تاجر چرم فروش که خیال میکرد عقیده فرزند جوانش توسط سقراط فاسد شده است نوشیدن جام شوکران را بر او تحمیل کرد.
بنابراین ما باید بدانیم و بشناسیم که خمیرمایه غرب چیست و در پَس چهرههای اتوکشیده و ادکلن زده کدام اندیشه قرارگرفته است؟
غربیها سعی دارند تا حقایق تاریخی را پنهان سازند و ترجیح میدهند تا آدمها از بنیادهای فکری غرب مطلع نباشند که در این صورت هر محصول مادی و معنوی را ارائه کنند مصرفکنندگان با شوق و رغبت بیشتری تمایل به استفاده پیدا میکنند.
ادعای حقوق بشر توسط مجامع غربی و اروپایی چیزی جز شوخی بد محسوب نمیشود و رفتار و گفتار برخی از مهمترین اندیشمندانشان تأییدی بر این مطلب است.
بهعنوان نمونه 495 سال پیش در ماه مِه 1525 میلادی، مارتین لوتر آلمانی _از پیشوایان نهضت اصلاحات پروتستانی _ حمایتش را از شورش روستائیان برداشت و در تشویق سرکوب کنندگان چنین گفت که "بکشید، خفه کنید، قطعهقطعه کنید دهقانها را، همچون سگهای هار"
حاکمان غربی تنها نفع شخصی و جریانی خود را مورد اعتنا قرار میدهند و سرکوب جنبشهای مردمی در آمریکا و اروپا این جمله سِن پُل را تأیید میکند که گفت:
"من همیشه جانب آن گروهی را میدارم که هرچند انگیزه آن ناحق باشد اما از شورش زیان میبیند و همواره با آن گروهی مخالفت خواهم کرد که شورش میکند، هرچند انگیزه آن بهحق باشد."
🆔@manaar_ir
🔷 #محفل_سراج (تحلیل بیانات رهبر معظم انقلاب در روز میلاد پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله وسلم)
صبح پنجشنبه ۹۹/۸/۱۵
🔊 زیارت عاشورا به همراه صرف صبحانه: ساعت ۷:۳۰
🎞 پخش فیلم بیانات: ساعت ۸:۱۵
🎙تحلیل بیانات: ساعت ۹ تا ۱۰
🏢 مکان: خیابان صفاییه کوچه ممتاز چهارراه اول ساختمان نورالثقلین طبقه دوم اتاق جلسات
*جلسه با ظرفیت محدود و با رعایت توصیه های بهداشتی برگزار میگردد.
(ویژه برادران)
✍ لطفاً در صورت تمایل به حضور در این محفل، عدد ۱ را به شماره 09015353224 ارسال نمایید.
📘کتابی که رهبر انقلاب در سخنرانی اخیر به آن استناد کردند کدام است؟
"انصافاً رژیم آمریکا بشدّت دچار انحطاط سیاسی و انحطاط مدنی و انحطاط اخلاقی است. این هم تحلیل نیست؛ این [مطلبی] که من میگویم، این جور نیست که حالا تحلیل باشد؛ این را خودشان میگویند؛ این حرف سخنگویان خودشان و نویسندگان خودشان و صاحبان فکر از داخل خود آمریکا است؛ آنها این حرف را میزنند. در این چند سال چند کتاب نوشتهاند، با تیراژهای بالا در داخل آمریکا منتشر شده که برخی پردهها را این کتابها بالا میزند. یکی از این کتابها را که به فارسی ترجمه شده، بنده خواندم؛ پُر از شواهدِ همین انحطاط است؛ یعنی واقعاً [اگر] کسی آن کتاب را بخواند، [میبیند که] اوّل تا آخر کتاب نشاندهندهی انحطاط نظام سیاسی آمریکا با حرکات رئیسجمهور آمریکا است. این امپراتوریِ این جوری دیری نخواهد پایید؛ معلوم است که وقتی کار یک سیاست، کار یک رژیم به اینجا رسید، این دیگر خیلی عمر طولانی نخواهد کرد و منهدم خواهد شد. البتّه بعضیهایشان هستند که اگر سرِ کار بیایند زودتر منهدم میکنند، بعضی هستند که اگر سرِ کار بیایند ممکن است یک خرده دیرتر منهدم بشود؛ لکن به هر حال این حقیقت است."
🗓 ۱۳ آبان ۹۹/ بیانات به مناسبت سالروز ولادت نبی اکرم صلی الله علیه و آله و سلم
برای دریافت و مطالعه نسخه الکترونیکی «ترس؛ ترامپ در کاخ سفید» می توانید به این آدرس مراجعه کنید:
https://taaghche.com/book/43065
#معرفی_کتاب
مَنار (معارف ناب امام و رهبری)
🆔@manaar_ir
من باز میگویم همه مسئولان نظام و مردم ایران باید بدانند که غرب و شرق تا شما را از هویت اسلامیتان- به خیال خام خودشان- بیرون نبرند، آرام نخواهند نشست. نه از ارتباط با متجاوزان خشنود شوید و نه از قطع ارتباط با آنان رنجور، همیشه با بصیرت و با چشمانی باز به دشمنان خیره شوید و آنان را آرام نگذارید که اگر آرام گذارید، لحظهای آرامتان نمیگذارند.
صحیفه امام،جلد ۲۱،ص ۳۲۸
#عکس_نوشته
🆔@manaar_ir
🔰 چرا آشنایی با اندیشههای رهبر انقلاب برای جامعهی ایران ضرورت دارد؟
✍ علی رضا ملا احمدی، طلبه سطح ۴ حوزه و دانشجوی دکتری فلسفه تطبیقی
کمی به عقب برگردیم. سقیفه و ۲۵ سال انزوای جریان امامت، نبرد صفّین و انشعاب خوارج از درون سپاه امیرالمؤمنین (علیهالسلام)، تنهاماندنِ امام مجتبی (علیهالسلام) در جبههی حق و انتخاب گزینهی صلح با معاویه توسّط رزمندگان، قیام اباعبدالله (علیهالسلام) و فاجعهی عاشورا، دوران محنتبارِ جریان امامت پس از قیام عاشورا و نهایتاً غیبت امام دوازدهم؛ همین مسیر را بیاییم جلو تا برسیم به انقلاب اسلامی.
یعنی تصمیمهای متعددی که امام(ره) و آیتالله خامنهای طی این چهلسال برخلاف صلاحدیدِ شخصیشان گرفتند که آخرینش همین ماجرای برجام باشد. حتی باز به تاریخ برگردیم و مشکلات انبیاء الهی با امّت خودشان را ریشهیابی کنیم.
همهی این اتفاقات و مشکلات ریشه در یک مشکل اساسی دارد:
وقتی ارزشها و اولویّتهای فکری و فرهنگی غالب مردم دور از ارزشها و اولویّتهای ولیّ جامعه باشد، منجر به این میشود که امام جامعه مجبور شود از موضع و تصمیم اصلی و اوّلیهی خودش عقبنشینی کند و تصمیمی همگام و همسطحِ جامعه بگیرد تا بلکه در آینده بتواند سطح فکری و فرهنگی امّت را ارتقاء بدهد.
و اصلاً اگر غیر از این بود، چرا حضرت روحالله (ره) مجبور شود #جام_زهر را بنوشد و چرا رهبری مجبور شود ایدهی #نرمش_قهرمانانه را مطرح کند که در ادامه، این استراتژی هم زیر پای سیاستخارجهی منفعلمان ذبح شود و به چنین روزی بیفتیم؟
این فاصلهی ذهنی میان امت و امامت چگونه میتواند پُر شود جز اینکه ما مدّعیان انقلابیگری و ولایتمداری کمر همّت ببندیم و با اندیشههای ولیّمان آشنا شویم و پس از فهم #دستگاه_محاسباتی رهبر، سعی کنیم اطرافیان خود را با این #منطق_گفتمانی آشنا کنیم؟
#یادداشت
🆔@manaar_ir
🌺به کانال تبیینی و تحلیلی مَنار خوش آمدید🌺
هشتگ های موجود تاکنون برای دسترسی آسان به محتوای کانال:
#بیانیه_مأموریت_مَنار
#درباره_مَنار
#سخن_سردبیر
#یادداشت
#پادکست
#دعای_پایانی
#عکس_نوشته
#معرفی_کتاب
#محفل_سراج
#گزارش_تصویری
#پیام_مخاطبان
مَنار (معارف ناب امام و رهبری)
🆔@manaar_ir
🔰 موانع تحقق حکومت عدل محور
📋 بازخوانی بیانات آیت الله خامنه ای در باب عدالت (۸ شهریور ۸۴ در دیدار با هیئت دولت)
✍️ مجتبی میرزایی،طلبه درس خارج حوزه علمیه قم و معاون پژوهشی مدرسه علمیه انصار المهدی
آیت الله سید علی خامنه ای معتقدند که برای تحقق واقعی عدالت باید حکومتی عدل محور تشکیل شود و در این طریق موانعی جدی وجود دارد که منجر به عدم تحقق حکومت های عدل محور در زمان اکثر انبیاء و اوصیاء شده است.
برخی از این موانع عبارتند از:
🔷 یکم : موافق نبودن عمل با حرف(استقامت در نیت)
رهبر فرزانه انقلاب با تأکید بر نقش برجسته کارگزاران نظام در مسئله عدالت می گویند: "اگر دولت ما اسلامی شد، آن وقت کشورمان اسلامی خواهد شد. اگر من و شما در معاشرتمان، در رفتارمان، در طلب مالمان، در مجاهدتمان، نتوانستیم خود را به حد نصاب برسانیم، از آن دانشجو، از آن جوان بازاری، از آن عنصر در ردههای پایین دولتی، از آن کارگر، از آن روستایی، از آن شهری چه توقعی میتوانیم داشته باشیم که اسلامی عمل کنند؟ چرا مردم را بیخود ملامت میکنیم؟ نباید ملامت کنیم. اگر کمبودی هست، خودمان را باید ملامت کنیم؛ «لوموا انفسکم»."
در واقع امری که انبیاء و اوصیاء را رنج می داد، خیانت ها و عدم ثبات نیت اطرافیان و اصحاب ایشان بود، که نهضت و انقلاب ایشان را موفق به تشکیل حکومت نمی گرداند.
🔷 دوم: کمرنگ شدن ارزش عدالت در جامعه
وقتی در جامعه ای عدالت کم ارزش شود و مسائل اقتصادی و دنیایی جزو دغدغه های اصلی بحساب بیاید، کمتر ملّتی دست به انقلاب و تغییر می زنند.
آیت الله خامنه ای در بخشی از بیانات خود می گویند: "نباید ارزش عدالت به عنوان یک ارزش درجهی دو کمکم در مقابل ارزشهای دیگر به فراموشی سپرده شود؛ در نظام ما این خطر وجود داشته است".
به عبارتی در جامعه ای که نبی خدا در آن می زیسته است مردم تمایلی به شنیدن درباره عدالت نداشته اند و اغلب از اجرای عدالت که لازمه آن برخورد با ظالمان و جباران زمان بوده است، دوری می گزیده اند.
🔷 سوم: جدایی عقلانیت و معنویت از عدالت
عدالت بدین معنا که همه چیز بصورت مساوی بین افراد تقسیم شود و یا فقط به یک قشر خاص ضعیف توجه نماییم، بدون آنکه عقلانیت و حسابگری و آینده نگری در آن رعایت شود، با عدالت مورد تأیید اسلام همخوانی ندارد.
در قسمت دیگری از سخن ایشان آمده است: "من میخواهم این نکته را هم عرض کنم که اگر بخواهیم عدالت به معنای حقیقىِ خودش در جامعه تحقق پیدا کند، با دو مفهوم دیگر بشدت در هم تنیده است؛ یکی مفهوم عقلانیت است؛ دیگر معنویت. اگر عدالت از عقلانیت و معنویت جدا شد، دیگر عدالتی که شما دنبالش هستید، نخواهد بود؛ اصلاً عدالت نخواهد بود."
🔷 چهارم: از دیدگاه رهبر انقلاب اسلامی، کوتاهی بخش های فرهنگی در کارزار فکری نیز با عدم تحقق عدالت ارتباط دارد: "اشکالی که ما همواره به بخشهای فرهنگی داشتهایم، این بوده که به نقشِ خودشان به عنوان یک دولت اسلامی در صحنهی کارزار فکری درست علم نمیکنند."
در جامعه ای که علما و اندیشمندان و فرهیختگان آن جامعه به فساد مبتلا شوند و پیرو هوی و هوس و مال اندوزی شوند، با تطمیع و یا تهدید مستکبران و ظالمان دست از حمایت از انبیاء و اوصیاء و بطور کل حمایت خویش را از حقّ برداشته و منجر به عدم تحقق حکومت عدل محور می گردند.
#یادداشت
🆔@manaar_ir