📘کتابی که رهبر انقلاب در سخنرانی اخیر به آن استناد کردند کدام است؟
"انصافاً رژیم آمریکا بشدّت دچار انحطاط سیاسی و انحطاط مدنی و انحطاط اخلاقی است. این هم تحلیل نیست؛ این [مطلبی] که من میگویم، این جور نیست که حالا تحلیل باشد؛ این را خودشان میگویند؛ این حرف سخنگویان خودشان و نویسندگان خودشان و صاحبان فکر از داخل خود آمریکا است؛ آنها این حرف را میزنند. در این چند سال چند کتاب نوشتهاند، با تیراژهای بالا در داخل آمریکا منتشر شده که برخی پردهها را این کتابها بالا میزند. یکی از این کتابها را که به فارسی ترجمه شده، بنده خواندم؛ پُر از شواهدِ همین انحطاط است؛ یعنی واقعاً [اگر] کسی آن کتاب را بخواند، [میبیند که] اوّل تا آخر کتاب نشاندهندهی انحطاط نظام سیاسی آمریکا با حرکات رئیسجمهور آمریکا است. این امپراتوریِ این جوری دیری نخواهد پایید؛ معلوم است که وقتی کار یک سیاست، کار یک رژیم به اینجا رسید، این دیگر خیلی عمر طولانی نخواهد کرد و منهدم خواهد شد. البتّه بعضیهایشان هستند که اگر سرِ کار بیایند زودتر منهدم میکنند، بعضی هستند که اگر سرِ کار بیایند ممکن است یک خرده دیرتر منهدم بشود؛ لکن به هر حال این حقیقت است."
🗓 ۱۳ آبان ۹۹/ بیانات به مناسبت سالروز ولادت نبی اکرم صلی الله علیه و آله و سلم
برای دریافت و مطالعه نسخه الکترونیکی «ترس؛ ترامپ در کاخ سفید» می توانید به این آدرس مراجعه کنید:
https://taaghche.com/book/43065
#معرفی_کتاب
مَنار (معارف ناب امام و رهبری)
🆔@manaar_ir
من باز میگویم همه مسئولان نظام و مردم ایران باید بدانند که غرب و شرق تا شما را از هویت اسلامیتان- به خیال خام خودشان- بیرون نبرند، آرام نخواهند نشست. نه از ارتباط با متجاوزان خشنود شوید و نه از قطع ارتباط با آنان رنجور، همیشه با بصیرت و با چشمانی باز به دشمنان خیره شوید و آنان را آرام نگذارید که اگر آرام گذارید، لحظهای آرامتان نمیگذارند.
صحیفه امام،جلد ۲۱،ص ۳۲۸
#عکس_نوشته
🆔@manaar_ir
🔰 چرا آشنایی با اندیشههای رهبر انقلاب برای جامعهی ایران ضرورت دارد؟
✍ علی رضا ملا احمدی، طلبه سطح ۴ حوزه و دانشجوی دکتری فلسفه تطبیقی
کمی به عقب برگردیم. سقیفه و ۲۵ سال انزوای جریان امامت، نبرد صفّین و انشعاب خوارج از درون سپاه امیرالمؤمنین (علیهالسلام)، تنهاماندنِ امام مجتبی (علیهالسلام) در جبههی حق و انتخاب گزینهی صلح با معاویه توسّط رزمندگان، قیام اباعبدالله (علیهالسلام) و فاجعهی عاشورا، دوران محنتبارِ جریان امامت پس از قیام عاشورا و نهایتاً غیبت امام دوازدهم؛ همین مسیر را بیاییم جلو تا برسیم به انقلاب اسلامی.
یعنی تصمیمهای متعددی که امام(ره) و آیتالله خامنهای طی این چهلسال برخلاف صلاحدیدِ شخصیشان گرفتند که آخرینش همین ماجرای برجام باشد. حتی باز به تاریخ برگردیم و مشکلات انبیاء الهی با امّت خودشان را ریشهیابی کنیم.
همهی این اتفاقات و مشکلات ریشه در یک مشکل اساسی دارد:
وقتی ارزشها و اولویّتهای فکری و فرهنگی غالب مردم دور از ارزشها و اولویّتهای ولیّ جامعه باشد، منجر به این میشود که امام جامعه مجبور شود از موضع و تصمیم اصلی و اوّلیهی خودش عقبنشینی کند و تصمیمی همگام و همسطحِ جامعه بگیرد تا بلکه در آینده بتواند سطح فکری و فرهنگی امّت را ارتقاء بدهد.
و اصلاً اگر غیر از این بود، چرا حضرت روحالله (ره) مجبور شود #جام_زهر را بنوشد و چرا رهبری مجبور شود ایدهی #نرمش_قهرمانانه را مطرح کند که در ادامه، این استراتژی هم زیر پای سیاستخارجهی منفعلمان ذبح شود و به چنین روزی بیفتیم؟
این فاصلهی ذهنی میان امت و امامت چگونه میتواند پُر شود جز اینکه ما مدّعیان انقلابیگری و ولایتمداری کمر همّت ببندیم و با اندیشههای ولیّمان آشنا شویم و پس از فهم #دستگاه_محاسباتی رهبر، سعی کنیم اطرافیان خود را با این #منطق_گفتمانی آشنا کنیم؟
#یادداشت
🆔@manaar_ir