📗🕊
🌈هرروزدرمحضر
نهج البلاغه👇
🌅قال علی علیه السلام:
الْعَجْزُ آفَةٌ، وَالصَّبْرُ شَجَاعَةٌ، وَالزُّهْدُ ثَرْوَةٌ وَالْوَرَعُ جُنَّةٌ،
وَنِعْمَ الْقَرِینُ الرِّضَى.
🌅امام(علیه السلام) فرمود: عجز و ناتوانی آفت است و صبر، شجاعت و زهد، ثروت و تقوا و پرهیز گاری سپری است ( در برابر گناهان و خطرات شیطان و هوای نفس) و رضایت و خشنودى (از تقدیرات الهى) بهترین همنشین است.
حکمت/۴
@pellake8
☀️🌈 مفاتیح الحیات
#شماره۵۰👇
🌈#كارگری_سیره_انبیا
_و_امامان
☀️امام صادق (علیه السلام) فرمود: امیرموٴمنان (علیه السلام) هیزم جمع می كرد و آب از چاه میكشید و شخم می زد و از دسترنج خود هزار برده آزاد كرد و به جارو كردن خانه می پرداخت و فاطمه (سلام الله علیها) نیز با دستانش گندم را آرد و آن را خمیر می كرد و نان می پخت.[۱]
راوی گوید: وقتی امیرمؤمنان (علیه السلام) از جهاد فارغ می شد به آموزش مردم و داوری در میان آنان می پرداخت و هرگاه از آن نیز فارغ می شد در باغ خویش مشغول به کار می شد و با این وصف به ذکر خدای جل جلاله اشتغال داشت.[۲]
🔶🔶🔶
[۱] . و كَانَ أَمِیرُ الْمُؤْمِنِینَ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَیهِ یضْرِبُ بِالْمَرِّ وَ یسْتَخْرِجُ الأَرَضِینَ... وَ إِنَّ أَمِیرَ الْمُؤْمِنِینَ (علیه السلام) أَعْتَقَ أَلْفَ مَمْلُوكٍ مِنْ مَالِهِ وَ كَدِّ یدِه (الكافى، ج۵، ص۷۴) و كَانَ أَمِیرُ الْمُؤْمِنِینَ (علیه السلام) یحْتَطِبُ وَ یسْتَقِى وَ یكْنُسُ وَ كَانَتْ فَاطِمَةُ (سلام الله علیها) تَطْحَنُ وَ تَعْجِنُ وَ تَخْبِزُ (الفقیه، ج۳، ص۱۶۹).
[۲] . أَنَّهُ لَمَّا كَانَ یفْرُغُ مِنَ الْجِهَادِ یتَفَرَّغُ لِتَعْلِیمِ النَّاسِ وَ الْقَضَاءِ بَینَهُمْ فَإِذَا یفْرُغُ مِنْ ذَلِكَ اشْتَغَلَ فِى حَائِطٍ لَهُ یعْمَلُ فِیهِ بِیدِهِ وَ هُوَ مَعَ ذَلِكَ ذَاكِرٌ لِلَّهِ جَلَّ جَلالُهُ (عدة الداعی، ص۱۱۱).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص ۹۴
@pellake8
✳️ سازمان ملل؛ پستانک ابرقدرتها برای بشر جویای عدالت!
🔻 چرا دنیا به این فکر افتاده است که #شورای_امنیت و #سازمان_ملل درست کند؟ چون دنیا این را فهمیده که انسان در فطرت و درونش به تشکیلات واحد حکومتی نیاز دارد که طرفدار #حقوق انسانها است. انسان به #عدالت گرایش دارد. سازمان ملل هم میگوید: بیا آن #امنیتی که میخواهی، آن صفا و #صلح و عدالتی که میخواهی من تأمین میکنم.
🔸 وقتی بچه گرسنه است و میخواهد شیر بخورد، گاهی در دهان او پستانک میگذارند. بشر فهمیده است ظلم بد است و باید کرهی زمین یک صاحبِ مناسبی داشته باشد اما #ابرقدرتها این احساس را فهمیدهاند و در دهان بشر پستانک میگذارند. این شورای امنیت و سازمان ملل پستانکی است که ابرقدرتها تراشیدند تا در دهان انسان بگذارند تا انسان آن احساس صادقش به صورت کاذب اشباع شود.
👤 #حجت_الاسلام_قرائتی
📚 از کتاب #تمثیلات_مهدوی
📖 ص ۱۱۹
🙏 #خدایا_منجی_را_برسان
#⃣ #مهدویت #انتظار
@pellake8
هـر روزیـک صفحـه قـرآن برای:
🤲سلامتی و تعجیل درفرج امام زمان عجل الله تعالی فرجه
🌷هدیه به شهــدا
💐هدیه به روح پدران ومادران ازدست رفته
🤲آمرزش گناهان
🤲سـلامتی تمـام مـریضها
صفحه/۶۸
@pellake8
📗🕊
🌈هرروزدرمحضر
نهج البلاغه👇
🌅قال علی علیه السلام
الْعِلْمُ وِرَاثَةٌ کَرِیمَةٌ، وَالاْدَابُ حُلَلٌ مُجَدَّدَةٌ، وَالْفِکْرُ مِرْآةٌ صَافِیَةٌ.
امام(علیه السلام) فرمود:
علم و دانش میراث گرانبهایى است، آداب (انسانى) لباس زیبا و کهنگى ناپذیر است و فکر آئینه صافى است.
حکمت /۵
@pellake8
🌈☀️ مفاتیح الحیات
شماره۵۱👇
🌈#كارگری_سیره_انبیا_
و_امامان
☀️حسن بن علی بن أبیحمزه از پدرش نقل می كند كه گفت: امام موسی كاظم (علیه السلام) را دیدم كه در زمین خود كار می كرد و پاهای او غرق عرق شده بود. گفتم: فدایت شوم! كارگران كجایند؟ فرمود: ای علی! كسانی با دست خود در زمین خویش كار كردند كه از من و پدرم برتر بودند. گفتم: كدام كسان؟ فرمود: رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) و امیرموٴمنان (علیه السلام) و همه پدرانم با دست خود كار میكردند و این سیره انبیا، رسولان و صالحان است.[۱]
🔶🔶🔶
[۱] . رَأَیتُ أَبَاالْحَسَنِ (علیه السلام) یعْمَلُ فِى أَرْضٍ لَهُ وَ قَدِ اسْتَنْقَعَتْ قَدَمَاهُ فِى الْعَرَقِ، فَقُلْتُ لَهُ: جُعِلْتُ فِدَاكَ! أَینَ الرِّجَالُ؟ فَقَالَ: یا عَلِىُّ! عَمِلَ بِالْیدِ مَنْ هُوَ خَیرٌ مِنِّى وَ مِنْ أَبِى فِى أَرْضِهِ، فَقُلْتُ لَهُ: مَنْ هُوَ؟ فَقَالَ: رَسُولُ اللَّهِ (صلی الله علیه و آله و سلم) وَ أَمِیرُ الْمُؤْمِنِینَ وَ آبَائِى (علیه السلام) كُلُّهُمْ قَدْ عَمِلُوا بِأَیدِیهِمْ وَ هُوَ مِنْ عَمَلِ النَّبِیینَ وَ الْمُرْسَلِینَ وَ الصَّالِحِینَ (الفقیه، ج۳ ص۱۶۲).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص ۹۴و ۹۵
@pellake8
✳ شرط رسیدن به تمام کمالات
🔻 وقتی که میگوییم: «لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّىٰ تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ...» مقصود از «بِر»ّ، #تمام_کمالات است؛ مادی یا معنوی، روحی یا جسمی، فکری یا عاطفی. انسان در راه کمال، هر کمالی که باشد، توفیق نمییابد مگر آنکه از برخی چیزهایی که دوست دارد، بگذرد یا آنها را ببخشد. ولی اگر بخواهد همهی آنچه را دوست دارد نگاه دارد و #راحتی و #مال و #مقام و #موقعیت خویش را حفظ کند، در نهایت نمیتواند به برّ برسد.
🔸 کشاورز را مثال میزنیم. زمانی که میخواهد گندم فراوان را درو کند، باید از بخشی از آن چشم بپوشد. او از آنها چون بذر استفاده میکند و آنها را زیر زمین دفن میکند، به این امید که آنچه زیر زمین دفن شده، و از آن گذشته است، پس از مدتی به مقدار فراوانی گندم تبدیل شود. در این صورت کشاورز به برّ رسیده است؛ اما پس از آنکه بخش کمی از گندمی را که دوست داشت، #انفاق کرد.
👤 #امام_موسی_صدر
📚 از کتاب #حدیث_سحرگاهان
📖 ص ۱۰۴
تفسیرسلوک
@pellake8