🔰چرا اربعین می تواند زمینه ساز تمدن اسلامی باشد؟
1⃣مهم ترین اتفاق در پدیده انقلاب اسلامی، مردمی شدن یک #درد_اجتماعی بود. به عبارت دیگر علت خیلی از ناکامی های نهضت های اسلامی در قرن های اخیر این بود که دردهای اجتماعی را فقط عده ی خاصی از نخبگان درک میکردند و به سطح یک #دغدغه_مردمی نمی رسید. در جریان انقلاب، سرنگونی مستکبر ملی یعنی شاه خواسته عمومی همه مردم شده بود.
2⃣امام خمینی انقلاب اسلامی را با تکیه بر ظرفیت های دینی مردم بنا کرد. نکته ای که خیلی از مصلحان قبل از ایشان بدان توجه نداشتند و بیشتر سعی میکردند که با روش های سیاسی طرف مقابل را مغلوب کنند. ولی امام فهمید که اگر بتواند #ظرفیت_مذهبی_مردم را به صحنه مبارزه بکشاند پیروزی قطعی ست. لذا می بینیم که خیلی از قیام های خونین مردم در ماه محرم اتفاق می افتاد.
3⃣آن چه در دوران انقلاب، مردم را یکدیگر متصل کرد و از پراکندگی و تفرقه آنان جلوگیری نمود #ولایت_امام_خمینی بود. امام نقطه اتصال همه مردم به یکدیگر بود و این نقطه آن قدر قدرتمند بود که در شرایط بحرانی و تفرقه افکن هم مردم را کنار یکدیگر نگه داشت.
4⃣علت دیگر پیروزی انقلاب، روحیه شهادت طلبی و نترسیدن از مرگ بود. همه خودشان را برای سخت ترین حادثه ها و #هزینه_دادن در پای آرمان هایشان آماده کرده بودند.
5⃣ویژگی دیگر دوره انقلاب روحیه #برادری و تعاون و #ایثار در میان مردم بود که دیگران را برخودشان مقدم میکردند و آماده هرگونه کمک به یکدیگر بودند که حضرت امام در سخنانشان از این واقعه به عنوان یک تحول بزرگ یاد می کنند.
6⃣آن چه باعث شگفتی انسان در بررسی پدیده انقلاب می شود ایجاد یک #شبکه به هم پیوسته از مبارزان است که با یکدیگر ارتباط دارند و با مشکلات یکدیگر آشنا هستند و از یکدیگر پشتیبانی می کنند. دردها و درمان ها و راه حل ها را با یکدیگر به اشتراک میگذارند و از تجربیات هم استفاده می کنند. این شبکه تا آن جا گسترده است که حتی در دورترین روستاهای کشور در قبل از انقلاب راهپیمایی علیه شاه برگزار می شود.
💡همه این ظرفیت ها امروز در میقات #اربعین وجود دارد.البته گسترده تر و بسیار عمیق تر! و همه این ها نشان دهنده یک #تحول_بزرگ در جهان اسلام است که این تحول درونی نتیجه ای جز یک انقلاب بزرگ در سطح کشورهای اسلامی در برابر استکبار نخواهد داشت که همان #ایجاد_تمدن_اسلامی ست.
❇️اربعین فرصتی است که مبارزان کشورهای اسلامی حول محور #ولایت جمع شوند و با ایجاد یک شبکه گسترده دردهای خود را با برادران خود به اشتراک بگذارند و برای از بین بردن آن ها به تعاون برسند و با تقویت روحیه شهادت طلبی زمینه را برای این انقلاب بزرگ آماده کنند.
#محتوا
#تپش_قلم
#اربعین
#تمدن_اسلامی
#انقلاب_اسلامی
💠"تشکل طلبگی ربیون"
🌐 @rebbiion
🔰کسب رتبه اول چهارمین رویداد کشوری تصمیم سازان آینده توسط تیم تشکل طلبگی ربیون
◀️این رویداد با عنوان «چالشی برای حل مسائل کشور» با هدف بررسی راهکارهای سه مسئله کلان ذیل برگزار شد.
1⃣ازدواج دیرهنگام جوانان
2⃣سینما آینه غیرواقع گرای جامعه
3⃣نقش مسجد در تحولات اجتماعی
❇️ در تصمیم سازان آینده که همراه با حضور طلاب و دانشجویان سراسر کشور بود؛ تیم ربیون موفق به کسب رتبه اول تیمی حل مسئله نقش مسجد در تحولات اجتماعی شد.
🔺تصمیم سازان آینده به همت سازمان تبلیغات اسلامی، شبکه ی کانون های تفکر ایتان، مرکزگام و حوزه هنری در تهران برگزار شد.
💠"تشکل طلبگی ربیون"
🌐 @rebbiion
❌در چگونگی این تغییر و تحول عده ای می گویند به جهت این که این ساختار موجود ساخته و پرداخته غرب است نجس است و فاسد چرا که تکنیک و فناوری فرهنگ و فکر خودش را با خود می آورد.
پس نتیجه این که
باید تمام این ساختار کنار بگذاریم و از همه آن بگذریم خب این که یک دفعه نمی شود پس
یک ساختار موازی آن ایجاد کنیم تا آن بیاید و رشد کند و این ساختار موجود را کنار بزند.
◀️اولا که هذا اول الکلام که تمام دانش و یافته ی بشری را کنار بگذاریم به بهانه غربی بودن و نجس بودن، پس تاکیدات و پیگیری های امام و آقا نسبت به سینما و رسانه و... را چه می گویید؟ آن ها که یحتمل نجاستشان از بقیه قسمت ها عیان تر است. ( امام رحمت الله علیه: ما با سینما مخالف نیستیم با فحشا مخالفیم).
حرف های پر تکرار آقا درباره علم و تکنولوژی هم که الی ماشاء الله، دوستان مراجعه کنند.
◀️ثانیا اگر قرار بر موازی کاری بود اصلا چرا ما انقلاب کردیم که حکومت کنیم؟ چرا رفتیم سراغ ساختارهای قدرت؟ در همان فضای سلطنتی آرام آرام ساختار موازی ایجاد می کردیم. نکته قابل توجه که در همان دوران سلطنت هم امثال شهید بهشتی و باهنر در آموزش و پرورش نفوذ کردند و کتاب درسی نوشتند، این را چه می کنید؟! شاید تنبلی های خود را با این مدل های جایگزین می خواهیم جبران کنیم؟!
✔️جالب است که دوستان مراجعه کنند به صحبت های آقا با خبرگان در شهریور نود و هفت که پیشنهاد دولت موازی را صریحا رد کردند.در اوج ناکار آمدی اقتصادی سیاسی دولت. تحول و تعالی باید از دل همین ساختار بجوشد. البته خب #تحول کار سختی است و هزینه می خواهد، #مبارزه و #مطالبه_گری و #نیروسازی و #یارگیری می خواهد.
◀️ثالثا این که دوستان رشد و پیشرفت های ما در همین ساختار ها و تحولات نسبی که ظهور و بروز یافته را ندیده اند. اردیبهشت همین امسال بود که آقا مهر تایید بر رشد و پیشرفت آموزش و پرورش دوران انقلاب اسلامی زدند با همه کاستی ها و ضعف هایش. همانی که در گلوی خیلی از دوستان گیر کرد و می گفتند این را ما نمی توانیم تحلیل کنیم.
✔️موفقیت هایی چون مسئله پرورشی و رشد علمی و گستردگی نظام آموزشی و عدالت آموزشی و ریشه کنی بی سوادی و مسئله معیشت معلم و ...
❌دوستان نگاه صفر و صدی دارند لذا نمی توانند سیر تغییر و تحولات را ببینند و مدام دنبال سیاه نمایی و اشکال گرفتن اند.
لذا پیشرفت های آموزش و پرورش انقلاب اسلامی را نمی بینند.
#ظرفیت هایی که به برکت انقلاب اسلامی در آموزش وپرورش ایجاد شده را دوستان چشم بسته اند.
⚠️آی برادر اینجا ایران دوران انقلاب اسلامی است!
✔️آموزش و پرورش موجود و گستره آن و منابع و سرمایه های آن را صرفا به خاطر چند اشکال ریز ودرشت نمی توان کنار گذاشت چرا که با این استدلال خود جمهوری اسلامی را هم باید کنار گذاشت و مثلا برویم در بیابانی دور از تمدن غرب با ده تا خانواده شروع کنیم و یک امت اسلامی جدید بسازیم، شاید!(امت اسلامی موازی!)
✴️البته بنده معتقدم این ایده ها بر آمده از درک نکردن اولویت و قدرت و عظمت مسئله #حکومت است.
💠"تشکل طلبگی ربیون"
🌐 @rebbiion
🔰مدارس غیرانتفاعی تهدید یا فرصت؟
💢اصلی ترین سلاحی که امام خمینی در جریان نهضت اسلامی و در برابر حکومت پهلوی از آن پرده برداری کرد، سلاح مردم بود. سلاحی که قبل از امام خمینی مصلحین جریان اسلامی به آن نگاه ویژه ای نداشتند و از این ظرفیت عظیم غافل بودند ولی امام بزرگوار ما فهمید که تنها راه پیروزی ماندگار در برابر طاغوت، حضور مردم در صحنه های انقلاب است و این شاهکار امام بود.امامین انقلاب تا به امروز با همین سلاح، انقلاب را از سخت ترین مشکلات عبور داده اند.
❓حال سوال اینجاست که از این ظرفیت عظیم چگونه میتوان در جبهه های فتح نشده انقلاب و برای حل مسائل جامعه استفاده کرد؟
مثلا چند سالی است که بحث حضور مردم در زمینه اقتصاد و ایجاد یک اقتصاد مردمی با استناد به اصل 44 جدی شده است. مطابق این اصل دو الگوی تعاونی ها و ایجاد بخش خصوصی که روش های متداول دنیا برای مردمی کردن اقتصاد است مطرح شده است و هم اکنون در کشور پیگیری می شود.
⁉️حال سوال این جاست که جمهوریت در فضای آموزش و پروش به عنوان اصلی ترین نهاد تربیتی چگونه قابل تحقق است؟اصلا چه تعریفی دارد؟
❇️طبق قانون مجلس شورای اسلامی خصوصی سازی آموزش و پرورش و ایجاد مدارس غیردولتی یکی ازراه های تحقق این مهم است. خصوصی سازی در دنیا یک مشکل اساسی دارد و آن ایجاد شکاف طبقاتی و به هم خوردن عدالت اجتماعی ست.
❔حال سوال اینجاست که چطور میتوان جمهوریت را در آموزش و پرورش رقم زد ولی جلوی آفت های خصوصی سازی مثل به هم خوردن عدالت آموزشی را گرفت؟ آیا خصوصی سازی در این عرصه را قبول کنیم و به تبع آن شاهد رقم خوردن بی عدالتی آموزشی باشیم یا اساسا خصوصی سازی در این زمینه را انکار کنیم و به دنبال روش دیگری برای مردمی کردن آموزش و پرورش برویم(آن روش چیست؟) و یا از مردمی کردن آموزش و پرورش منصرف شویم و آن را به تمامه در اختیار دولت بگذاریم که آن هم آفت های بزرگ خاص خودش را دارد.
✅آن چه از سیره امام و رهبری انقلاب برمی آید رد کامل نسخه های غربی برای حل مسائل کشور نیست بلکه ویرایش و تصحیح آن هاست.
یعنی اصل آن را به عنوان یک روش برآمده از عقلانیت بشر پذیرفتن و به دنبال تصحیح آن بودن. مثل مساله سینما که امام می فرمودند ما با سینما مخالف نیستیم با فحشا مخالفیم.
⬅️یعنی اصل دستاوردهای تمدن غرب برای ما قابل استفاده است ولی باید ویرایش شود و جهت گیری مناسب را پیدا کند.لذا می بینیم که رهبری انقلاب در این سال ها از خصوصی سازی در اقتصاد حمایت کرده اند هرچند مبارزه با فسادهای ناشی از آن را هم به نهادهای مربوطه و جوانان دستور داده اند.
⛔️البته واضح است که این به معنای این نیست که روش دیگری وجود ندارد و ما ناچاریم که فقط از این روش ها استفاده کنیم ولی تا زمانی که روش مدونی طراحی نشده است عدم استفاده از این روش ها به صرف غربی بودن آن ها معقول نیست.هرچند باید عزم جدی برای مبارزه با فساد در این زمینه پا به پای پیاده شدن آن وجود داشته باشد.
#جمهوریت_در_آموزش_و_پرورش
#خصوصی_سازی
#مدارس_غیرانتفاعی
#محتوا
#تپش_قلم
💠"تشکل طلبگی ربیون"
🌐 @rebbiion
🖋 #یادداشت حجتالاسلام امیر #رضایی پیرامون #تحول_آموزش_و_پرورش
🔹طلبه سطح عالی حوزه علمیه مشهد
بخش دوم
🔸نقش حوزه در تحول آموزش و پرورش
@rebbiion
👇👇👇👇
💡نقش حوزه در تحول آموزش و پرورش (۱)
✅معتقدم که ظاهر و باطن عالَم با هم مرتبط و متصل اند و از وحدت و یگانگی عمیق برخوردارند.
✅اتفاقات و تحولات و افت وخیز های رفتاری و کنش و واکنش های یک «شخص» انسان برآمده است از درون او که «روحیات» و «افکار» او می باشد.
✅برای تغییرات بنیادین یا همان«تحول» در یک شخص انسان نیاز به تغییراتی در فضای فکری، باورها، #ایمان ها، و حالات و روح و روان او هستیم.
✅دقیقا بر همین اساس «جوامع» انسانی که بمانند شخص انسان خود دارای روح و شخصیت و زندگی است همین قواعد حاکم است.
⬅️لذا برای تغییر و تحول در یک جامعه و ساختار اجتماعی می بایست اندیشه ها و باورهای آن و حالات روحی آن جامعه تغییر کند.
✅مطابق قواعد حاکم بر «جامعه»، این تغییرات وابسته است به تغییراتی در تک تک آحاد افراد جامعه. این یعنی تغییر و تحول بنیادین یا «#انقلاب» در یک ساختار انسانی اجتماعی وابسته به تغییرات بنیادین #نیروی_انسانی آن اجتماع است.
✅و این یعنی برای انقلاب در ساحت اجتماعی و ساختار ها و ... نیازمند #انقلاب_درونی نیرو انسانی آن اجتماع هستیم. و همه این ها همان معنای عمیق #توبه است.
✅و این همان معنایی است که #آقا نسبت به آن تعبیر #فتح_الفتوح انقلاب اسلامی داشتند وامام عزیز-روحی فداه- از انقلاب انفسی مردم دوران انقلاب سخن گفتند.
⬅️با این مقدمه برای #تحول_آموزش_پرورش نیازمند تحول نیرو انسانی آن هستیم. تحولی و تغییری در جنس نیرو انسانی موجود و نیرو انسانی آینده دستگاه آموزش پرورش. یعنی #تربیت_معلم.
✅✅و این همان باری است که بر دوش حوزه علمیه انقلاب اسلامی است.
#دانشگاه_فرهنگیان
#تربیت_معلم
#حوزه_علمیه_عملیه
#محتوا
#تپش_قلم
💠"تشکل طلبگی ربیون"
🌐 @rebbiion
May 11
#باز_نشر به مناسبت پایان جلسه هفتگی مباحثه ۲۱ جلد صحیفه امام خمینی (ره) بعد از چهار سال
🔰نشریه #تعهد_سرخ
📌برشی از یادداشت حجتالاسلام #مهدی_محمدآبادی
❇️وقتی این مباحثات راه افتاد، اصلا فکرش را نمیکردیم که با اتمامش، تشنهتر شویم به آشنایی عمیقتر و -بهتر بگویم- زندگی با صحیفه امام. اما این اتفاق افتاد، و چه خوب هم شد. خلأ جدی در فهم و عرضه نظاممند سیر اندیشه امام از سویی و حرکت روبهجلوی جمع خودمان از خلال این مباحثات، ما را در استمرار این مسیر جدیتر کرد. این شد که در مهر 94 همان جمعهصبحها، اما اینبار سلسله جلسات مباحثه «صحیفه امام» راه افتاد. جمعمان البته با حضور برخی از رفقای طلبه جوانترمان، زندهتر و پرشورتر شده بود به لطف خدا.
✅به عقیده ما، راهی برای استمرار انقلاب نیست، جز احیای همان عواملی که انقلاب را رقم زده است. به قول فلاسفه «علت مبقیه همان علت موجبه است» و در راس این علل «متن بیانات امام» و «سیره امام» است.
🔻متن کامل یادداشت
↙️لینک دانلود فایل نشریه
http://s8.picofile.com/file/8354218292/%D8%AA%D8%B9%D9%87%D8%AF_%D8%B3%D8%B1%D8%AE.pdf.html
💠"تشکل طلبگی ربیون"
🌐 @rebbion
💢و اصحاب الحسین الذین بذلوا مهجهم دون الحسین (علیه السلام)
بشنو از نی چون حکایت می کند
از جدایی ها شکایت می کند
🔴خانه آقای حکیم محاصره بود و علمای نجف از ترس اینکه مورد قهر و غضب رژیم بعث واقع نشوند ارتباطشان را با ایشان محدود کرده بودند. تنها امام بود که با همان شجاعت پیامبر گونه به دیدار ایشان می رفت و هر روز آقا مصطفی را به منزل آقای حکیم می فرستاد.
⭕️و نتیجه این رفت و آمدها شد بازداشت آقا مصطفی. همه اصرار داشتند که امام برای آزادی مصطفی درخواست رسمی بدهد اما تنها جواب امام این بود:
اگر مصطفی را بکشند هم درخواستی نمی دهم.
سینه خواهم شرحه شرحه از فراق
تا بگویم شرح درد اشتیاق
مصطفی را از او گرفتند و او حتی اجازه کالبد شکافی نداد. دست راست او را قطع کرده بودند اما ذره ای از مهارتش در جنگاوری و مبارزه کم نشده بود.
نی حدیث راه پرخون می کند
قصه های عشق مجنون می کند
تنها یک جمله بعد از خبر مرگ پسرش از او شنیدند:
انا لله و انا الیه راجعون، سعی کنید مستحبات را نسبت به ایشان انجام دهید.
♨️همه نگران ادامه نهضت بودند. حضرت روح الله در پیامی مصطفی را 《مهجه قلب》خود خوانده بود. مصطفی ترجمان قلب امام بود و صحنه مبارزات را آنطور که پدر میخواست مدیریت می کرد.
آتش است این بانگ نای و نیست باد
هرکه این آتش ندارد نیست باد
آتش عشق است کاندر نی فتاد
جوشش عشق است کاندر می فتاد
❇️او امید آینده اسلام بود اما با رفتنش بسیاری از شکوفه های آرزو و امید را که در سرمای تبعید امام رو به نابودی داشت جان تازه بخشید. مبارزات شور و حرارتی دوباره پیدا کرد و تا بازگشت به وطن ادامه یافت.
صدای عشق از دو لب حضرت روح الله با نوای شهادت مصطفی به گوش مردم دور مانده از امام خود رسید.
هر کسی کو دور ماند از اصل خویش
باز جوید روزگار وصل خویش
📌مردم بی پناه پس از سالها به پناهگاه خود بازگشتند. پرده ها کنار رفت و همه معنی الطاف خفیه الهی را دریافتند. امام آمد، اما بدون مصطفی.
💠"تشکل طلبگی ربیون"
🌐 @rebbiion
#اطلاع_رسانی
#جلسه_هفتگی_ربیون
🔹بررسی تحولات اخیر عراق و لبنان
⏰زمان
پنج شنبه ۲ آبان ماه، ساعت ۱۶
🏢مکان
چمران ۱۱، اولین کوچه سمت راست، پلاک۱۶
◀️حضور عموم طلاب برادر را در جلسه گرامی می داریم.
💠"تشکل طلبگی ربیون"
🌐 @rebbiion
📸 #گزارش_تصویری
#جلسه_هفتگی_ربیون
پنجشنبه دوم آبان
🔸بررسی آخرین تحولات عراق و لبنان با حضور استاد علیرضا کمیلی.
📎 ارائه نکاتی پیرامون فعالیت های آتی تشکل توسط برادر محمد امامی
💠" تشکل طلبگی ربیون "
🌐 @rebbiion
#اطلاع_رسانی
#جلسه_هفتگی_ربیون
🔹نظام سازی مبتنی بر قرآن ذیل هویت تخصصی طلبگی.
با حضور حجت الاسلام تقی زاده.
طلبه مدرسه علمیه مشکاة تهران
عضو میز تربیت مرکز راهبردی ورثة الأنبیاء.
🕓زمان:
پنجشنبه ۹ آبان ماه، ساعت ۱۶
🏢مکان:
چمران۱۱، اولین کوچه سمت راست، پلاک۱۶
◀️حضور عموم طلاب برادر را در جلسه گرامی می داریم.
💠"تشکل طلبگی ربیون"
🌐 @rebbiion
📸 #گزارش_تصویری
#جلسه_هفتگی_ربیون
پنجشنبه نهم آبان ماه
🔸نظام سازی مبتنی بر قرآن کریم ذیل هویت تخصصی طلبگی.
با حضور حجت الاسلام تقی زاده
عضو میز تربیت مرکز راهبردی ورثة الأنبیاء.
💠"تشکل طلبگی ربیون"
🌐 @rebbiion
🔘 امام خامنه ای:
مساله #کشمیر برای جمهوری اسلامی ایران یک مساله انسانی و اسلامی است، زیرا مردم مسلمان این منطقه بطور آشکار تحت ظلم و ستم قرار دارند .
🔴 همایش مردمی حمایت از مظلومین کشمیر
🔸 سخنران : دکتر زارعی از تهران
📆 زمان : شنبه 11 آبان ساعت 17:30
📍 مکان : فلکه برق ، مسجد صنعتگران
💠"تشکل طلبگی ربیون"
🌐 @rebbiion