حضرت امام - قُدِّسَ سِرُّهُ الشَریف- دربارهی خانم، «زهرای اطهر» -سلام الله علیها- میفرماید:
"من راجع به حضرت صدیقه سلام الله علیها خودم را قاصر میدانم ذکری بکنم، فقط اکتفا میکنم به یک روایت که در کافی شریفه است و با سند معتبر نقل شده است و آن روایت این است که ☄حضرت صادق علیه السلام میفرماید: 🍀فاطمه سلام الله علیها بعد از پدرش 75 روز زنده بودند، و حزن و شدت بر ایشان غلبه داشت و☄جبرئیل امین☄میآمد خدمت ایشان و به ایشان تعزیت عرض میکرد.
ظاهر روایت این است که در این 75 روز مراودهای بوده است یعنی رفت و آمد جبرئیل زیاد بوده است و گمان ندارم که غیر از طبقهی اول از انبیاء عظام درباره کسی این طور وارد شده باشد که در ظرف 75 روز جبرئیل رفت و آمد داشته است ... مسئلهی آمدن جبرئیل برای کسی یک مسئلهی ساده نیست، خیال نشود که جبرئیل برای هر کسی میآید. امکان دارد بیاید، یک تناسب لازم است بین روح آن کس که جبرئیل میخواهد بیاید و مقام جبرئیل که روح اعظم است. ...
حتی درباره ائمه هم ندیدهایم که وارد شده باشد این طور که جبرئیل بر آنها نازل شده باشد، فقط این است که برای حضرت زهرا سلام الله علیها است آن که من دیدهام جبرئیل به وفور در آن 75 روز وارد میشده و مسائل آتیهای که بر ذریهی او میگذشته است، این مسائل را میگفته است و حضرت امیر علیه السلام هم ثبت میکرده است."
در هر صورت من این شرافت و فضیلت را از همهی فضائلی که برای حضرت زهرا سلام الله علیها ذکر کردهاند ... بالاتر میدانم.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
صحیفه نور، ج 19، ص 278
@khanjanidroos
فاطمه (س) الگوی زنان در زمینه همسرداری
☘الف : بهترین یار و یاور برای شو هر در اطاعت از فرامین الهی :
اولین ویژگی حضرت #فاطمه (س) این بود که آن بزرگوار بهترین یار و یاور شوهرش علی (ع) در اجرای فرامین الهی بود . و این موضوع بدان معنی است که :
اولاً : #زن و شوهر باید از یکدیگر به نیکی یاد نمایند و از شکوه نمودن علیه یکدیگر در نزد دیگران جداً بپدهیزند .
ثانیاً : از این روایت استفاده می شود که معیار همسر نمونه بودن ، آن است زن یار و یاور #شوهر در اطاعت از فرامین الهی باشد و زن و شوهر همدیگر را نه بر اثم وعدوان ، بلکه بر برّ و تقوا یاری کنند .
☘ب : دوری جستن از دروغ و خیانت در زندگی زناشویی :
از دیگر ویژ گی های درخشنده رفتاری زهرا (س) در برخورد با همسرش علی (ع) آن بود که در زندگی زنا شویی هرگز به شوهرش دروغ نگفته و به وی خیانت ننموده از تمامی دستورات او اطاعت می فرمود.
☘ج : عدم سرزنش شوهر بر مشکلات اقتصادی
از جمله رفتارهای آموزندۀ فاطمه (س) در برخورد با علی (ع) آن بود که هیچ گاه شوهرش علی (ع) را به خاطر فقر و مشکلات اقتصادی که همواره با آن دست به گریبان بود، سرزنش ننمود
☘د : پرهیز از شرمنده سازی شوهر :
یکی دیگر از ویژ گی های درخشنده آن برترین بانوی دو جهان آن بود که هرگز از شوهرش چیزی را در توانش نبود ، درخواست ننمود تا مبادا که شوهرش شرمنده گردد
☘هـ : غمگسار شوهر :
از دیگر ویژ گیها و خصلتها ی زیبای فاطمه (س) در برخورد باشوهرش علی (ع) آن بود که نه تنها هرگز شوهرش را به خشم در نیاورد ، بلکه غم واندوه را از رخسار شوهرش می زدود.
@Khanjanidroos
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاریخدان آلمان و استاد مسیحی دانشگاه آکسفورد:
↫ #عمر_بن_خطاب با نوشتن #وصیت محمد (ص) مخالفت کرد و دوست نداشت که علی (ع) خلیفه ی محمد باشد.
↫عمر به خانه ی زهرا (س) حمله کرد و تهدید کرد که خانه را خراب میکند.
↫عمر دوست داشت خودش بعد از محمد (ص) خلیفه شود.
↫ #ابوبکر و عمر میخواستند علی را به زور مجبور به #بیعت کنند.
↫محمد در روز #غدیر علی (ع) را خلیفه ی خود معرفی کرد و نمیخواست امثال عمر خلیفه شوند.
‼️ حالا بازم بگید این حرفها ساخته ی شیعیان هست!
@Khanjanidroos
💠 اگر از مادر شوهرتون ناراحتی دارید؛ اشتباهترین کار اینه که غرغرش رو برای #همسرتون بیارید و کار درست اینه که خودتون مشکلتون رو با مادر شوهر به نحوی حل کنید.
💠چون بدی او را گفتن شاید اون لحظه شما رو #سبک کنه ولی در واقع فشار زیادی به همسرتون وارد میکنه و اون رو بین دو تا عزیزش قرار میده که دوست نداره هیچ کدوم رو خراب کنه!
🍃❤️ @Khanjanidroos
4_5796298390199337918.pptx
1.7M
📚 بسته مطالعاتی ویژه #حضرت_زهرا سلام الله علیها:
نیت کنید برای افزایش معرفت به حضرت زهرا سلام الله علیها، کتاب هایی که در این بسته معرفی شده را بخوانید و اگر فرصت نمی کنید، به دیگران معرفی و ترویج کنید.
✅ ۱۴ کتاب گلچین شده و عالی از بین ده ها کتاب.
@Khanjanidroos
✅هنگام نداری آبروی شوهر را نریز
دو سه روز غذا در خانهٔ حضرت زهرا سلام الله علیها نبود. حضرت زهرا (س) به امیرالمومنین علیه السلام هیچ نگفت، تذکر نداد. یک روز حضرت امیر علیه السلام مشاهده کرد که رنگ و روی حسنین علیهم السلام پریده، رنگ صورت آنها نیست. معلوم شد که سه روز است غذا در خانه نبوده، حضرت امیرالمومنین علیه السلام به حضرت زهرا سلام الله علیها فرمودند: «چرا به من نگفتی تا برای بچه ها یک چیزی تهیه کنم.»
حضرت زهرا سلام الله علیها عرض کردند: پدرم در شب عروسی به من سفارش کردند که از شوهرت چیزی تقاضا نکن. شاید نداشته باشد و از تو خجالت بکشد. من به وصیت پدرم عمل کردم.
چقدر خوب است که پدرها شب عروسی به دخترشان این مطالب رو بگویند. تذکر بدهند که اگر شوهرت وضع مالیاش خوب نبود، به کسی نگو. آبروی شوهرت را نریز. صبرکن.
بعضی مادرزن ها هم عالی هستند. شنیدم زنی عصبانی شد واز خانه شوهرش قهر کرد و به خانه پدر آمد. مادر او را راه نداد و گفت: «برو زندگی کن! برو زندگی کن!» رفت و زندگی کردند عالی، باهم خوب هم شدند.
آیت الله مجتهدی(ره)
@Khanjanidroos
✅ با مخفي نگه داشتن قبر حضرت اين پرسش در اذهان عمومي به وجود مي آورد كه چرا قبر دختر و تنها باقيمانده و يادگار پيامبر اسلام(ص) با آن عظمت مخفي باشد؟ مگر چه ستمي بر او روا داشته شده است؟ دانشمند ارجمند جعفر شهيدي مي نويسد ... به هر حال پنهان داشتن قبر دختر پيغمبر ناخشنود بودن او را از كساني چند نشان مي دهد و پيداست كه او (فاطمه زهرا(س) مي خواسته است با اين كار آن ناخشنودي را آشكار سازد..
مرحوم شيخ صدوق در علت دفن شبانه آن حضرت مىنويسد:
علي بن ابوحمزه از امام صادق عليه السلام پرسيد: چرا فاطمه را شب دفن كردند نه روز؟ فرمود: فاطمه سلام الله عليها وصيت كرده بود تا در شب وى را دفن كنند تاان دونفر ( ابوبكر و عمر)یاانان بر جنازه آن حضرت نماز نخوانند.
علت مخفى بودن محل دفن فاطمه سلام الله عليها آن گونه كه مخالف و موافق نقل كردهاند اين است كه آن حضرت به اميرمؤمنان(ع)سفارش كرد تا او را شبانه دفن كند تا آنان كه او را اذيت كرده و از ارث پدرش محروم كرده بودند بر وى نماز نخوانند.
علت مخفي ماندن قبر آن حضرت را مي توان در امور زير خلاصه كرد:
1. اينكه، خود آن حضرت خواستند كه شبانه و مخفيانه، دفن شوند كه به تبع آن قبرشان مخفي بماند.
2. با توجه به محتواي وصيت ايشان در مورد دفن آن حضرت؛ مي توان گفت كه مي خواستند با اين كار، افكار عمومي را بيدار كرده و مردم را نسبت به ظلم حكام زمانشان نسبت به ايشان و علي(ع)، آگاه سازند، و لذا، این سوال را که چرا قبر حضرت فاطمه(س) مخفي ماند را براي هميشه در اذهان مردم زنده نگه دارند.
@Khanjanidroos
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷امشب همه باهم ساعت ۹شب
به کوری چشم بدخواهان نظام و انقلاب
به کوری چشم فتنه گران و آشوب طلبان
امشب همصدا
همه با هم
ندای #الله_اکبر سر خواهیم داد.
@khanjanidroos
...........
طوفانی در راه است.........
بله راهپیمایی باشکوه انقلاب اسلامی ایران در سال ۹۷ طوفانی به کوری چشم دشمنان اسلام؛کوری دشمن امیرالمومنین علی. دشمن زهرا سلام الله علیها بپا خواهد کرد......
ای دشمنان بمیرید .....
که مستحق مرگ ید ......
@Khanjanidroos
animation.gif
53.1K
🏴 چه بنویسم از آن بیابتدا، بیانتها، زهرا
🏴 ازل زهرا، ابد زهرا، قدر زهرا، قضا زهرا
🏴 شگفتا فاطمه! یا للعجب! واحیرتا! زهرا
🏴 چه میفهمم من از زهرا و ما أدراک ما زهرا!
@Khanjanidroos
✅ #فاطمه سلام الله علیها الگوی چه کسانی است؟
🔶 استاد علی صفایی حائری
#فاطمه، الگوى كسانى است كه بيشتر از خودشان هستند و بيشتر از رفاه و عدالت و تكامل را مى خواهند؛ كه انسان، با رسيدن به تكامل و شكوفايى استعدادهايش، جهتى عالى تر مى خواهد تا رشد داشته باشد؛ وگرنه خسر و خسارت، او را مى ربايد.
تمامى دعا و تمامى آرزوى من، اين است كه تو را #فاطمه ى رسول و همسر على و مادر زينب، به چشم عنايت بپذيرد.
تمام خواسته ى من، اين است كه شما همه، نور چشم اولياء خدا و سرور قلب آنها باشيد؛ نه سنگى در راه خدا و خارى بر دامان رسول و استخوانى در گلوى على و ضربه اى بر گونه ى #فاطمه.
عزيزم! ...
آنطور زندگى كن كه «مرگ»، مزاحم «زندگى» تو نباشد!
و آنگونه بمير، كه زندگى ساز باشى!
شايد بتوانى، در كنار #فاطمه باشى!
الهى ثَبِّتنا عَلى دينِكَ وَ اسْتَعْمِلْنا بِطاعَتِكَ وَ لَيِّن قُلُوبَنا لِوَلىِّ امْرِكَ وَ عافِنا مما امْتَحَنْتَ بِهِ خَلْقَكَ
📚 نامه هاى بلوغ، ص: 135
@Khanjanidroos
✅ رسالت جمهوری اسلامی
استاد علی صفایی حائری
اکنون این جمهوری اسلامی و این حکومت اسلامی است که ریشه گرفته و ″حوادث″ و ″مسائل″ و ″روابط جدیدی″ را مطرح نموده
و این حکومت اسلامی است که در برابر حکومت های ممالک اسلامی و حکومت های الحادی و نیرومند شرق و غرب باید نه تنها به ″جواب مسائل″ و ″تنظیم روابط″، که به «تبیین طرحی جامع و اجراء و مدیریتی هماهنگ» که بتواند در برابر طرح های تربیتی و فلسفی و اخلاقی و اجتماعی و سیاسی و اقتصادی و حقوقی و قضایی موجود سرفراز و مسلّط باشد، بپردازد.
📚 درآمدی بر علم اصول/ص ۶۹
🌿 @Khanjanidroos
چطور میشه به ائمه اطهار احساس نزدیکی و قربت دل کرد؟و عشق بهشون رو در وجودمون بپروریم؟
✅از این که سعى دارید خود را به ائمه اطهار(ع) نزدیک کنید، خرسندیم.
آرى، کسى که دل داده آن عزیزان است، هرگز دچار یأس و ناامیدى نمى گردد؛ اما نزدیک شدن به آنها راه هایى دارد؛ براى مثال شما اگر بخواهید به یک شخص عادى نزدیک گردید و اساس یک دوستى و رفاقت را پى ریزى کنید، چه کار هایى انجام مى دهید؟ همان کارها را درباره اهل بیت اجرا کنید؛ یعنى امور زیر را رعایت کنید:
الف) خود را به آنها معرفى کنید و در این معرفى دروغ نگویید. هر چه و هر کس که هستید، در درگاه آنان بدان معترف باشید.
ب) از آنها بخواهید خود را به شما معرفى کنند. در این زمان، براى این منظور، راهى جز مطالعه خصوصیات و صفات و سیره آن عزیزان نیست.
ج) حال که معارفه صورت گرفت، سعى کنید کارهایى که خوش آیند آنها است و نظر شان را جلب مىکند، انجام دهید و از کارهایى که مورد علاقه و سلیقه آن عزیزان نیست، دورى کنید.
د) با آنها بسیار گفت و گو و مراوده و صحبت و درد دل داشته باشید؛ زیرا رفت و آمد و مراوده زیاد با دوست موجب ازدیاد دوستى و برافروختن آتش محبت مى گردد.
ه) براى آنها هدیه و سوغات تهیه و ارسال کنید. صلوات بفرستید - ثواب برخى از اعمال مستحبى خود، از قبیل قرآن خواندن را به روح آنها هدیه کنید.
و) به زیارت آنها بروید.
ز) دوستان آنان را دوست بدارید و دشمنانشان را دشمن بشمارید؛
ح) به خاطر مسائل کوچک که احیاناً قدرت تحلیل آنها را ندارید، خداى نخواسته قهر نکنید.
ج) محبت و عشق کلید قرب و نزدیکی است که از راه آگاهى و انس و بر طرف ساختن موانع به دست مى آید؛ براى مثال کسى که به طعم و خواص عسل آگاهى یابد، بدان علاقهمند مى شود و اگر آن را بچشد، علاقهاش به آن افزون مى گردد.
حب خدا و اولیاى او نیز از طریق شناخت و معرفت پدید مى آید. هر اندازه آدمى معرفت خود را افزون سازد و در عمل نیز انس و الفت خود را با خداوند و مقربان درگاهش بیشتر سازد و موانع راه (علایق و و وابستگىهاى مادى و دنیایى) را از دل بیرون کند، عشق الاهى در دلش افزونتر خواهد شد و کیمیای عشق است که انسان را به خداوند و انسان های کامل نزدیک می کند.
اگر به این توصیه ها عمل کنید، ان شاء الله رابطه شما با آن عزیزان رابطه عاشق و معشوق الهى خواهد گشت.
#عشق
#اهل_بیت #ائمه
@Khanjanidroos
یاد آن روزی که بهمن گل به بار آورده بود
و آن زمستانی که با خود نوبهار آورده بود
یاد باد آن دل تپیدن های مشتاقان یار
و آن عجب نقشی که آن زیبا نگار آورده بود
منکران گفتند با یک گل نمی گردد بهار
لیک ما دیدیم، یک گل صد بهار آورده بود
در نگاهش جلوه گل بود و با غوغای عشق
در چن هر گوشه ای را صد هزار آورده بود
🌺دهه شکوهمند فجر مبارک باد
@Khanjanidroos
- مبارزه با آمریکا و اسرائیل، نقطه استراتژیک است
- اسلام با حضور در سیاست جهانی، عزیزتر شده است.
مرگ بر آمریکا. ومرگ بر اسرائیل
@Khanjanidroos
- دینداری، ظاهر و باطن دارد. باطن دین، ولایت است
- معیار اصلی دینداری، بالا نگه داشتن پرچم ولایت حقه در جهان است
@Khanjanidroos
انسان بايد دقت كند كه چه نقطه ضعفهايي ميتواند در لحظههاي حساس موجب تأخير، تسويف، جدایي، بي تفاوتي و كندي انسان و حتي موجب موضعگيري انسان در برابر ولي خدا و موجب فرار انسان از ميدان جنگ بشود;
زيرا همانگونه كه در جبهه سيدالشهداء (ع) افراد مختلفي را مشاهده ميكنيم كه خودشان را به هر نحوي كه بوده، رساندهاند، از آن طرف نيز، افراد مختلفي بودند كه نرسيدند و عدهاي هم نامه نوشتند، عدهاي از جاهاي مختلف به راه افتاده بودند كه وقتي رسيدند دير شده بود. عده اي هم بودند مشغول عبادتشان بودند و عده اي هم نيامدند. قصد آمدن هم نداشتند، و عده اي آمدند و در صف مقابل ايستادند، يا مثل "ضحاك مشرقي" تا ظهر عاشورا جنگيد و در ظهر عاشورا به حضرت عرض كرد كه تعهد من تا همينجا بود! واقعا هم وقتي در راه با حضرت روبرو شد، تعهد كرد كه تا جایي كه اميد به پيروزي باشد، در كنار حضرت خواهد بود و هر كجا كه قطعي شد كه ديگر اميدي به پيروزي نيست، ميدان را ترك ميكند. روشن است كه عدهاي از اين قبيل پيروزي ظاهري را مقدم بر نصرت ولي خدا دانستهاند. البته پيروزي در نگاه خودشان و الا ولي خدا پيروزي ظاهري هم دارد. لذا وقتي در ظهر عاشورا احساس كرد كه كار رو به اتمام است، به حضرت رو كرد و عرض كرد كه من به عهدم وفا كردم آيا اجازه ميدهيد كه بروم، حضرت هم اجازه فرمودند. وي اسب خود را در بين خيمهها پنهان كرده بود، سوار شد و فرار كرد. دشمن هم وقتي كه ديد در حال فرار است، به او تعرضي نكرد.
@Khanjanidroos