فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا دنیایی ورایِ این جهان مادی وجود دارد؟
روشنگر مدیا
آیا دنیایی ورایِ این جهان مادی وجود دارد؟
آیا دنیایی ورایِ این جهان مادی وجود دارد؟
پاسخ مثبت است بله! برخی شواهدِ علمی خبر از وجود جهانی ماورایِ این جهان میدهد.
According to some quantum physicists (Hans-Peter Dürr, Amit Goswami, Michael König), there is behind the material world a hyperspace that can be regarded as an afterlife or a heaven.
براساس نظریات برخی فیزیکدانهای کوانتومی(هنس پیتر دور، آمیت گوسوامی، مایکل کونیگ)، ورای دنیای مادی، یک فضای برتری هست که میتواند به عنوان بهشت یا زندگی بعد از مرگ مورد توجه واقع شود.
Basis of this assumption is the proved (verified) phenomenon of quantum entanglement.
اساس این فرضیه پدیده اثبات شده درهم تنیدگی کوانتومی هست.
If two entangled (by contact "mentally" connected) photons (light particles) can communicate over a large spatial distance much faster than light (immediately), there must be a higher dimension (a hyper-space) through which this is possible.
اگر دو فوتون در هم تنیده میتوانند از ورای فاصله بسیار زیادی سریعتر از نور با هم ارتباط برقرار کنند، می بایست ابعادی بالاتر (فضایی ماورایی) باشد که از طریق آن این ارتباط صورت گیرد.
Because the special theory of relativity from Einstein shows that signals spread out in the traditional dimensions of space can do this not faster than light speed.
زیرا نظریه نسبیت انیشتین نشان میدهد که سیگنالهایی که در ابعاد معمولی فضا منتشر می شوند نمیتوانند سریعتر از سرعت نور باشند.
https://en.wikiversity.org/wiki/God/...uantum_Physics
@Naghde_elhad
@Feraghvaadyan
+ برای کسب اطلاعات بیشتر در همین زمینه میتوانید به مقالاتی که قبلا در همین موضوع منتشر شده رجوع کنید.
1⃣ t.me/Naghde_Elhad/4424
2⃣ t.me/Naghde_Elhad/4420
---------------------------
هدایت شده از Parham Delavari
25.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔮 آشنایی با #فرقه_ضاله #نشاط_زندگی
↙️ فرقه انحرافی «نشاط زندگی» متأثر از عقاید، افکارواندیشههای مکاتب انحرافی یوگاناندا،سای بابا، باباجی وبرخی ازعرفانهاباسبک و سیاق هندوئیسم است.
🔻یکی از فرقههایی نوظهور در کشور، فرقه «نشاط زندگی» است که در داخل کشور از طریق فردی رشدوگسترشیافته ونهایتاًپس از کشف و شناسایی در تاریخ 20/02/1396 به هنگام برگزاری یکی از جلسات فرقهای تحت پیگرد قضایی قرار گرفت.
🔻فرقه انحرافی «نشاط زندگی» متأثر از عقاید، افکارواندیشههای مکاتب انحرافی یوگاناندا،سای بابا، باباجی وبرخی ازعرفانهاباسبک و سیاق هندوئیسم است که توسط این فرد درسال 2001م در پوشش مؤسسهای با همین نام، در ایران راهاندازی و با توسعه فعالیتها به استانهای مختلف کشور، آموزههای خود را تبلیغ و به جذب افراد پرداخت.
🔻هرچند در ابتدا به دلیل فقدان انسجام تشکیلاتی در جذب افراد چندان موفق نبوده، لکن پس از گذشت چند سال و همراهی تعدادی از اعضای باسابقه، تشکیلات را قوت بخشیده و توانست علاوه بر داخل کشور، فعالیت این جریان را به خارج نیز گسترش دهد.
🔻 مدیریت فرقه در سالهای اولیه، صرفاً به عهدهی مؤسس آن بوده و پس از تعمیق فعالیتها، دو نفر از اعضای مجرب بانامهای «ال. سلحشور» و «م. سرابی» او را همراهی و مساعدت نمودند.
🔻از سال 2007 م برگزاری کلاسها در خارج از کشور با کمک یکی از عناصر خارج نشین فرقه آغاز و در کشور های سریلانکا (کولمبو)، سوئد (استکهلم)، هندوستان (دهلی نو)، فرانسه (پاریس)، کانادا (آمستردام- تورنتو-مونترال- ونکوور)، ایالت کالیفرنیا (سانتاباربارا- لوسآنجلس)، ایالت آیووا (داونپورت)، شیکاگو، و امارات متحده عربی (دبی) توسعهیافته و در طول 17 سال بالغبر 2000 نفر در ایران و حدود 200 نفر در خارج از کشور جذب فرقه شدهاند.
🔻 سرکرده فرقه نشاط زندگی در سال 1952م در تهران متولدشده و در اوایل کودکی با توجه به اینکه پدرش سرپرست امور دانشجویان ایرانی خارج از کشور در قبل از انقلاب بوده به آمریکا میرود و پس از چند سال به ایران بازگشته و تحصیلات مقطع متوسطه و دبیرستان را سپری مینماید.
🔻 پدر سرکرده فرقه ضمن عهدهداری معاونت وزارت خانههایی چون فرهنگ و ارشاد در زمان رژیم منحوس پهلوی؛ از مرتبطین ساواک (تیمسار نصیری) نیز بوده است. مادرش از دوستان نزدیک شاه بوده و به دربار رفتوآمد داشته است.
🔻مادر وی کاندیدای مجلس سنا و عضو حزب رستاخیز بوده، و از مرتبطین دربار و اشرف پهلوی محسوب میشود. لازم به ذکر است تمامی اعضای خانواده سرکرده فرقه عضو باشگاه شاهنشاهی بودهاند.
🔻 او سپس برای ادامه تحصیلات مجدداً به آمریکا (ایالت اورگان) عزیمت نموده و مدرک لیسانس مدیریت تجاری را دریافت و متعاقباً به ایران مراجعت نموده و مدرک فوق لیسانس خود را از مرکز مدیریت ایران در رشتهی MBA اخذ مینماید.
🔻 خدمت سربازی خود رادرشرکت صنایع الکترونیک سپری وهمزمان با پیروزی انقلاب اسلامی درسال 1357 مجدداًراهی آمریکا (نیویورک) شده و در رشته دیگری فوقلیسانس بانکداری بینالمللی را دریافت و در بانک آمکس آمریکا به مدت 3 سال مشغول به کار میشود. پسازآن با تغییر حرفه به ایالت کالیفرنیا رفته و با مشاوره در رشته کامپیوتر فعالیت خود را آغاز و به مدت 10 سال در این شغل مشغول به کار میگردد.
🔻 سپس به دانشگاه ماهاریشی در آیووا رفته و مدت 2 سال در آن جا آموزش می بیند. این مرکز متعلق به فرقه "مدیتیشن متعالی" موسوم به TM است که توسط "ماهاریشی ماهش" بنیانگذاری شده است. وی در سفرهایش به هند کراراً در "پورجا پاتی" (مقر اصلی فرقه سای بابا) حضور یافته و با برخی دیگر از جریان های معنوی نوظهور هندویی نیز ارتباطاتی داشته است. / فرهنگ سدید / p
@FERAGHVAADYAN
❌ انحرافات تشكيلات بهائیان برایم قابلتحمل نبود / با اسلام به آرامش و خرسندی رسیدم
👤 «ش.ر» امروز(97/5/17) در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرج گفت: با توجه به مشاهداتم میان محیطی که بهائیان در آن بودند و من با تربیت آنان بزرگ شدم، آیینهایی دیدم که بعدها برایم دغدغههای ذهنی زیادی ایجاد کرد.
✳️ وی بابیان اینکه «من در میان تشکیلاتی پوشالی زندگی کردم که موارد بینهایت متناقضی در آن وجود داشت و روح و روان مرا مورد آزار و اذیت قرار میداد» اظهار داشت: «بعد از کمی پختگی و بلوغ، اعتراض خودم را از #انحرافات موجود در این تشکیلات باطل اعلام نمودم که با بدرفتاری در درون مجموعه روبرو شدم.»
✳️ این جوان تازهمسلمان شده کرجی ادامه داد: «این جرقهای برای تغییر مسیر باطلی بود که قصد جدا شدن از آن را کردم و با تحقیق و پرسوجو در میان ادیان برای انتخاب یک دین واقعی و کامل، به پرسوجو پرداختم و حتی در این خصوص مدت زمان برنامههای روزمره خودم را بر همین اساس چیدم تا اینکه با محیطی به نام مسجد آشنا شدم.»
✳️ ش.ر افزود: «بعد از آشنایی، با کلی خجالت وارد مسجد محل خود شدم و برخلاف تصورم دوستان بسیاری پیدا کردم و در مقابل تصور غلط قبلی ذهنم و فرقه باطل #بهائیت که ورود به مساجد و سخن با علما را نهی میکردند، مسیر انتخاب و آشنایی با دین مورد علاقهام برایم آسان شد، همچنین بعد از مدتی به محضر روحانی خوشسیما و مهربانی در استان البرز رسیدم که امامجمعه شهر کرج بود و ایشان با سخنان بسیار پرمعنا و پدرانه کلام شهادتین را خواند و من هم تکرار کردم.»
✳️ وی گفت: «حالا با خرسندی زندگی میکنم و از این اتفاق عالی خوشحال هستم و به آرامش رسیدهام.»
✳️ این جوان بهایی مسلمان شده در پایان افزود: «به تمام دوستانم که در فرقه بهائیت هستند و در تاریکی قدم میزنند، توصیه میکنم ادیان مختلف را مورد تحقیق قرار دهند و مسیر درست را با شناخت کامل انتخاب نمایند.»
@FERAGHVAADYAN
🔀 #بدعت های #انجمن_حجتیه در خدمت استعمار
🔘 بدعت چهارم: #نفی_دفاع_در_عصر_غیبت
با اینکه در عصر غیبت، #دفاع از ضروریات دین و مذاهب حقه است و حتی به اذن امام و رهبر احتیاج ندارد، انجمنحجتیه معتقد است که دفاع در عصر غیبت، منوط به وجود معصوم(ع) میباشد، بنابراین باب دفاع را کاملاً بستهاند.
همانطور که اقدامات و مبارزاتی را که مردم در زمان انقلاب انجام میدادند، به اسم قالتاقی(!)، خرابکاری(!)، افساد(!)، اذیت و آزار(!)، کار کمونیستی کردن در زیر نفاق دین(!) و... زیر سؤال برده و تأکید داشتند که نه دفاع کنید و نه مبارزه، بلکه تسلیم شوید تا معصوم بیاید!
این در حالی است که ظهور معصوم(ع) بر همگان پوشیدهاست، اما انجمنحجتیه عملاً دین خدا را تعطیل کردهبود و حتی با رژیم منحوس پهلوی تعامل داشت.
ادامه دارد...
@FERAGHVAADYAN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زمین لرزه ٧ درجهای در اندونزی و امام جماعتی که ترک نماز نگفت👆👆👆👆👆👆
@religions
@Feraghvaadyan
✡ خاطرات حاخام یدیدیا شوفط و فرقهسازی #یهودیان_مخفی (1)
❓«منوچهر کوهن: جناب حاخام. شنیدهام که زمانی یکی از یهودیان به سِمَت قطب یکی از سلسلههای دراویش انتخاب شده است. آیا این موضوع صحت دارد؟ شما اطلاعی در این مورد دارید؟
حاخام یدیدیا شوفط:
1⃣ یکی از #یهودیان، قائممقام یکی از قطبهای #دراویش شده بود. افراد این فرقه عموماً مسلمان بودند، روزی به اتفاق میرزا داوود جاوید به دیدارش رفتیم.
2⃣ خانهی «قطب الاقطاب» یکی از سلسلههای دراویش را به او داده بودند. من نمیدانم واقعاً چهطور یک نفر یهودی در میان دراویش قطب، خود را به این مقام رسانده بود!
3⃣ خانه و زندگی و کتاب و کتابخانه و همهچیز آن #قطب را هم تحویل این مرد #یهودی داده بودند و او را هم قطب میخواندند! او اسم مسلمانی روی خودش نگذاشته بود. خلاصه بگویم به اسم مسلمان یا یهودی نبود. در واقع #قطبالاقطاب بود.
4⃣ او یک پسر داشت از یک زن ایسرائل کاشی که پسرش میگفت پدر او #حاخام بود و خود آن پسر که صد در صد یهودی است دکتر شد و با اینجانب به زبان محلی ایسرائلهای کاشان صحبت میکرد.
5⃣ قطب صدا و آواز بسیار خوشی داشت. در محافل و مجامع و مهمانیهای ایسرائلهای کاشان مثنوی میخواند. پس از اینکه به تهران رفت، میگفتند این شخص معجزه میکند. شایع بود که یک بچه یهودی مفقود شده بود و آقای قطب گفته بود که پیدایش میکند. یک عده از یهودیهای تهران مریدش شده بودند و اعتقاد داشتند که او #غیبگویی میکند.
@jscenter
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
✅ برگزاری دومین دوره مطالعات اسلامی در اتریش
↙️ دومین دوره کوتاه مدت مطالعات اسلامی به همت آکادمی ایمان اتریش در مقر این آکادمی در وین برگزار میشود.
🔹این دوره پیشنیاز دوره کارشناسی مطالعات اسلامی با امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر است و در پایان مدرک رسمی دانشگاهی به شرکتکنندگان اهدا میشود.
🔹اساتید متخصص و اسلامشناس در این دوره تدریس کرده و از متون معتبر و تکنولوژی آموزشی در آن استفاده خواهد شد.
🔹آکادمی ایمان وین (پایتخت اتریش) زمان برگزاری دوره را اعلام نکرده؛ اما آخرین مهلت ثبت نام در آن نهم شهریورماه سال جاری(۳۱ آگوست ۲۰۱۸) اعلام شده است.
🔹حداقل مدرک علاقمندان برای شرکت در دوره مطالعات اسلامی آکادمی ایمان اتریش، دیپلم و حداکثر سن ۴۰ سال است و کارگاهها و اردوهای علمی، جلسات متنوع آموزشی، کلاسهای مشاوره و راهنمایی از برنامههای آن خواهد بود./ایکنا/p
@Feraghvaadyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✝ اعتراف کشیش مسیحی به حقانیت اسلام و عظمت مسلمین:
✨هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ✨
@Zandiq_IQ7
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
⛪️ کلیسای #کاتولیک #شیلی سرانجام مجبور شد از #قربانیان آزارهای جنسی و خانوادههایشان عذرخواهی کند.
⛪️ کلیسای #کاتولیک #شیلی سرانجام مجبور شد از #قربانیان آزارهای جنسی و خانوادههایشان عذرخواهی کند.
🌐 به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، اسقفهای کلیسای کاتولیک در شیلی از خانواده قربانیان و مردم این کشور به خاطر ناکامی در جلوگیری از بروز آزارهای جنسی توسط اعضای کلیسا و همچنین لاپوشانی این رسوایی، عذرخواهی کرده و ابراز امیدواری کردند با تلاشهایشان جلوی بروز چنین رسواییهایی را در آینده بگیرند.
⭕️ کلیسای شیلی به مردم این کشور قول داده با پلیس و دادستانی همکاری لازم را انجام داد. دادستانی شیلی در پرونده آزار جنسی کودکان که از دهه ۷۰ میلادی نیز سابقه دارد تاکنون از ۱۵۸ نفر بازجویی کرده است./p
@Feraghvaadyan
✡ خاطرات حاخام یدیدیا شوفط و فرقهسازی #یهودیان_مخفی (2)
1⃣ روزی من با مرحوم میرزا داوود جاوید رفتیم به دیدن او. خانهی میرزا داوود در تهران نزدیک خانهی آقای #قطب بود. روز جمعه بود. در زدیم. همان زن کاشی که خودم کتوبایش (صیغهنامه) را نوشته بودم و مرحوم پدرم براخایش (دعا) را گفته بودند، آمد دم در و به زبان کاشی گفت: «قطب خوابیده، چه کارش دارید؟ شما آمدهاید اینجا چه کنید؟»
🔸گفتیم: «آمدهایم شوهرت را ببینیم».
🔸گفت: «شما خوب نیست او را ببینید #عاوون (گناه) میکنید اگر او را ببینید».
🔸گفتیم: «ما میخواهیم با او ملاقات کنیم».
🔸گفت: «خواب است».
🔸گفتیم: «حالا ساعت 9 صبح است، هنوز خواب است؟».
🔸گفت: «دیشب مراسم دود و دم داشتند. تا نزدیک صبح مشغول بودند».
شاید منظورش این بود که مراسم سماع داشتند. اینها آنقدر اناالحق میگویند و میچرخند، تا میافتند. بعد از رقص #سماع خسته میشوند و به خواب عمیق میروند.
🔸زن گفت: «آیا می خواهید بیدارشان کنم؟»
🔸گفتیم: «بله». رفت و قطب را بیدار کرد.
2⃣ او دم و دستگاه مفصلی داشت. اطاق ملاقات جداگانهای داشت و کتابخانه مفصلی که از قطبهای قبلی به او رسیده بود.
3⃣ کاری که بعد از بیداری کرد، این بود که بساط منقل و وافور را جلو کشید. دو سه تا استکان چای نوشید. چایی که مثل مرکب سیاه بود.
4⃣ پس از چند دقیقه بهتدریج دو سه نفر از مریدان ایشان به دیدار او آمدند. هر کدام هدایایی آورده بودند. قطب روی فرش روی زمین نشسته بود. بعضی از ملاقاتکنندگان روی صندلی و بعضی دیگر بر زمین روی فرش نشسته بودند.
5⃣ جناب قطب، میرزا داوود را شناخت. این آقای قطب وقتی کاشان بود دم در خانهی ما مغازهی نجاری داشت.
🔸از او پرسیدم: «میدانی من کی هستم؟».
🔸گفت: «ای داد! تو قلبت را از قلب من دور کردی. از این جهت تو را دیگر ندارم».
🔸گفتم: «مردم میگویند شما معجزه میکنی! چطور مرا نمیشناسی؟! شما مدتی در کاشان همسایهی ما بودی، پسرت را خودم ختنه کردهام».
🔸قطب مدام میگفت: «تو قلبت را از قلب من دور کردی برای این است که تو را نمیشناسم».
🔸گفتم: «من یدیدیا هستم».
🔸گفت: «ای ی ی».
@jscenter
@Feraghvaadyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رحیمپور ازغدی:
پشت پرده همه پروژه های الحادی، آخوندها بودند؛ از بابیت و بهائیت گرفته تا کشف حجاب و اعدام شیخ فضل الله نوری!/p
#بهائیت
@roshanghare
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🌐 همایش عرفان اسلامی از منظر سید علی هجویری «داتاگنج بخش» در سالن همایش های دانشگاه گاریسون لاهور بر
↙️ همایش عرفان اسلامی از منظر سید علی هجویری «داتاگنج بخش» با رویکرد نگاهی به کتاب «کشف المحجوب» طی روزهای ۲۰ و ۲۱ شهریورماه با همکاری خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور پاکستان و دانشکده الهیات دانشگاه گاریسون لاهور در محل سالن همایشهای این دانشگاه برگزار میشود.
🔹محورهای این همایش شامل تأثیر کشف المحجوب بر کتابهایی عرفانی بعدی، بررسی مقایسهای طریقت و شریعت، بررسی ابعاد شخصیتی افراد ذکر شده در کشف المحجوب، سیر و سلوک و سیاحت و مقاصد صوفی بزرگ در کشف المحجوب، اسفار، مقاصد، اثرات سید هجویری ذکر شده در کشف المحجوب، بررسی اسنادی احادیث و آیات در کشف المحجوب، همزیستی مصالمحت آمیز صوفیان از منظر کشف المحجوب، تأثیر تعلیمات معنوی سید علی هجویری بر ارزشهای اجتماعی عصر حاضر، میشود.
🔹🔹بررسی و تحلیل دیدگاه سید علی هجویری از منظر صوفیها و صوفی نماها، بررسی روششناسی تزکیه نفس در کشف المحجوب، بررسی متحث کرامت انسانی از منظر کشف المحجوب، نقش کشف المحجوب در اصلاح جامعه، معرفی تحقیقات پژوهشی ذی ربط با کشف المحجوب، بررسی نظریات سید علی هجویری در نقد افراطگرایی و فرقهگرایی و نقش کشف المحجوب در ترویج اسلام از دیگر محورهای این همایش برشمرده میشود.
🔹🔹🔹خلاصه مقالات و نیز، مقالههای قرائت شده در این همایش، به دو زبان انگلیسی و اردو در مجله پژوهشی دانشگاه گاریسون منتشر خواهد شد./مهر/p
@Feraghvaadyan
نامهی تشکرآمیز #شوقی_افندی به سر هربت ساموئل
پس از اشغال فلسطین توسط انگلیس در جنگ جهانی اول، "#سر_هربت_ساموئل" در تاریخ 30 ژوئن 1920 م، به عنوان نخستین کمیسر عالی فلسطین در این سرزمین مستقر شد. وی از اندیشمندان و فعالان برجستهی صهیونیسم بود و به خانوادهی معروف #ساموئل #مونتاگ تعلق داشت.[1]
در این میان روحیه #ماکسول (همسر شوقی افندی) در خصوص ارتباط و حمایت این مأمور بلندپایهی انگلیسی صهیونیست از #بهائیان مینویسد: «موقعی که سر هربرت ساموئل از کار کناره گرفت، (شوقی افندی) نامهای مملو از عواطف وُدّیه (: دوستانه) برای او مرقوم و ارسال فرمودند که هر جملهای از آن حلقه محکمی گردید در سلسله روابط حسنه بین مرکز امر و حکومت این کشور.
در این نامه از مساعدتهای عالیه و نیات حسنه آن شخص محترم اظهار قدردانی میفرمایند و گوشزد مینمایند که ایشان در مواقع مواجه شدن با مسائل و غوامض مربوط به دیانت #بهائی، همهگاه جانب عدل و شرافت را میگرفتند که بهائیان جهان در هروقت و هر مکان از این ملاحظات دقیقه، با نهایت قدردانی یاد میکنند...».[2]
حال پرسش اینست که کمیسر بلندپایهی انگلیسی #صهیونیست، چه هدفی را از همراهی و حمایت تشکیلات #بهائیت دنبال میکرده است؟! و به راستی چه پیوندی میان اشغالگران و دشمنان أرضی اعتقادی مسلمانان وجود داشته است؟!/فرقه نیوز
📚پینوشت:
[1]. حسین آبادیان، ایران، از سقوط مشروطه تا کودتای سوم اسفند، ص 19.
[2]. گوهر یکتا، روحیه ماکسول، ترجمه ابوالقاسم فیضی، نسخهی الکترونیکی، ص 425.
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
👣رد پای #فرقه_های #انحرافی در مد و لباس / کلمات ناشایست رایج روی پوشاک
📛 «برخی از فرقه های انحرافی از روشهای متعددی برای تبلیغ ایدههای خود استفاده میکردند و میکنند. این اتفاق جدیدی نیست و اگر بخواهیم پیشینیه آن را در نظر بگیریم به دهه شصت میلادی برمی گردد. یکی از روش های تبلیغ استفاده از البسه است. آنها عقاید خود را به صورت کلمات واضح مینویسند، از کلماتی حاوی انحرافات اخلاقی گرفته تا سایر موارد. از سویی دیگر برخی از جریان های غربی در صدد این هستند تا روی فرهنگ، اخلاق و منش مردم جامعه تاثیرگذار باشند و از راه های متعددی استفاده می کنند که یکی از آنها لباس است.»/جام جم/p
🖇متن کامل خبر: yon.ir/idqdI
@Feraghvaadyan
💠🍃 نظر جالبِ پروفسور معروفِ مسیحی راجع حقوق زن در اسلام✨
📋 کارل ارنست در کتاب اقتدا به محمد (ص) مینویسد :
💎 هر چند اروپاییان و آمریکائیان امروزی #خیال می کنند که زنان مسلمان همواره مورد ستم قرار گرفته اند. به #هیچ_وجه مسلم نیست که زنان مسلمان همیشه نسبت به زنان مسیحی و غیر آنها وضعیت بدتری داشته اند. این فرض از همان مواردی است که پیشرفت های بسیار اخیر اروپا و آمریکا در آن مورد به گونه ای جزء لاینفک فرهنگ غرب پنداشته می شود.
💎 زنان انگلیسی تا تصویب قانون حق مالکیت زنان متأهل در سالهای 1870 و 1882، از حق مالکیت کامل برخوردار نبودند؛ اما از قرن هفتم میلادی (صدر اسلام). حق ارث و حق مالکیت زنان #مسلمان طبق شریعت اسلام محفوظ بوده است.
💎 در سال 1716 هنگامی که بانو مری ورتلی مونتاک، همسر سفیر انگلیس، همراه با شوهرش به قسطنطنیه سفر کرد، زنان #انگلیسی هنوز جزء اموال منقول همسر یا پدرشان محسوب می شدند. وی هنگامی که مشاهده کرد زنان اشراف زاده عثمانی دارای اموال زیادی هستند و خودشان بدون دخالت اشخاص مذکر، املاکشان را اداره می کنند، شگفت زده شد.
💎 بانو مری حتی #حجاب را وسیله ای رهایی بخش یافت که زنان را از #چشم_چرانی مردان نجات می داد. مسلما زن ستیزی و عدم مساوات حقوق زن و مرد از ویژگیهایی است که به وفور در جوامع آفریقای شمالی، خاورمیانه و بیشتر جوامع آسیایی مشاهده می شود.
💎 ولی آیا انصافا می توان گفت که آمریکا و اروپا از این مسئله مبرا هستند؟ وقتی هنوز در فرهنگ خودمان بی عدالتی وجود دارد، متهم کردن جوامع دیگر به بدرفتاری و ظلم، ساده انگاری و تزویر است. تصویر کردن ستمی که بر زنان مسلمان می رود، در غالب موارد می تواند دلیل #موهوم دیگری به دست اروپاییان بدهد که به خود ببالند.
📘📔 منبع ؛ اقتدا به محمد ص _ نگرشی نو به اسلام در جهان معاصر _کارل ارنست_ترجمه : قاسم کاکایی_چاپ چهارم 1394_چاپخانه انتشارات سروش _ صفحه 43_ 44
🗞 اسکن از کتاب :
🌐 yon.ir/rUhzA
♻️✍ پ ن : به گفته کارل ارنست زنان انگلیسی 200 سال پیش هنوز به حقوق 1400 سال اسلام نرسیده بودند !! کما اینکه قبل از اسلام هم زنان حقوقی بهتر از اسلام نداشته اند💫 ❤️
🌿 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌿
➖➖➖➖➖➖
📌 بیوگرافی مختصر از پروفسور کارل ارنست:
✍ ایشان در سال 1950 در آمریکا به دنیا آمده است . مدرک کارشناسی خود را در سال 1973 در رشته ی دین تطبیقی از دانشگاه استفورد آمریکا اخذ کرد و تحصیلات تکمیلی خود را در همین رشته در دانشگاه هاروارد پی گرفت و در سال 1981 به اخذ درجه دکتری از دانشگاه نائل آمد در همین دانشگاه شاگردی مرحوم ماری شیمل را کرده است و بعدها به عضویت هیئت علمی دانشگاه کارولینای شمالی درآمد🍃
🇺🇸 رجوع به دانشگاه کارولینای شمالی
🌐https://www.unc.edu/~cernst/
🌐https://religion.unc.edu/_people/full-time-faculty/ernst
@Zandiq_IQ7
@Feraghvaadyan
🌫ماهی گیری از آب گل آلود؛ جنگ کمپین ها و جا اندازی حصر
✍ در این کشاکش کمپین ها میان طیف های مختلف #فرقه_گنابادی ، از کمپین نوای فراق یار گرفته تا روزه سکوت و رقابت سنگین فقرا بر سر گردآوری فالوور، یک موضوع در سکوت خبری توانست بال و پر گرفته، به رسمیت شناخته شود.
⛓واژه #حصر که پیش از این از سوی برخی گروه های بیرونی برای متشنج ساختن جو و تشجیع مریدان به کار گرفته می شد, در هیاهوی کشمکش میان کمپین های روزه و شعر و ساز و آواز, حصر قطب کاملا رسمیت یافت و از شایعه به واقعیت تبدیل شد.
❌حصری که واقعیت خارجی ندارد و قطب و مشاورانش نیز گاها این شایعه سازیها را رد کرده اند. بنابراین, شاید این بازی ها یک نتیجه برای بیرونی ها داشت و دست کم توانستند یکی از اهداف خود را محقق سازند.
⚠️ در این شرایط, بد نیست راجع به این واژه و معنای آن دقت بیشتری گردد چراکه استفاده از آن برای شرایط فعلی قطب, تداعی کننده وضعیت نامطلوب و دشوار برای او بوده که تحریک احساسات مریدان, کمترین نتیجه آن است.
@FERAGHVAADYAN
✡ خاطرات حاخام یدیدیا شوفط و فرقهسازی #یهودیان_مخفی (3)
1⃣ چه کتابخانهای داشت! چه کتابهایی که از چند پشت به او رسیده بود! ایشان یک کلاه با چند ترک گشاد و بلند سرش گذاشته بود. صورتش وقتی در کاشان بود سفید بود. اما حالا تغییر کرده بود.
2⃣ نشسته بودم که یک نفر آمد پشت پرده و بلند گفت: «یا حق». این گروه تا جواب یا حق را نگیرند، حق ندارند وارد شوند. آقا یا حق گفت و بعد یک نفر «افسر بلندمرتبه ارتش ایران»!! آمد توی اطاق روی صندلی نشست. قبل از آن یک پاکت که گویا پول در آن بود به آقا داد که آقا آن را زیر تشک خود گذاشت.
3⃣ تا آنجا بودیم باز همین مراسم ادامه داشت. آقای بسیار منظم و مرتب که تصور میکنم عضو «وزارت دارایی»!! بود، آمد داخل اطاق شد و نشست. او هم برای آقای #قطب هدیه آورده بود که آن را آوردند و او در کمد گذاشت. همه گونه هدایا می آوردند. ما قدری با او صحبت کردیم.
4⃣ در میان مریدان این #درویش که وجودش در میان #یهودیان از عجایب بود یک نفر ایسرائل بود که مردی تاجر و درسخوانده بود. فرزند این مرد اکنون در آمریکاست. او فوقالعاده به قطب اعتقاد پیدا کرده بود. او یک ایسرائل مؤمن و تاجر معتبری بود که وارد به حوزهی عرفانیان شده بود. اما بعد بهخاطر مواردی که پیش آمد[!!] اعتقاد خود را به قطب کاملاً از دست داد و دیگر به ملاقات او نرفت.
5⃣ بهتدریج هر که از یهودیان به قطب اعتقاد داشت از او روی برگرداند و اینک پسر تحصیلکردهی آن مرد درویش که با اینجانب آشنایی دارد و من او را خیلی عزیز میدارم برای پدر مرحوم خود قدیش میزند و هشکابا میخواند».
📚 منبع: کتاب خاطرات یدیدیا شوفط
@jscenter
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🔸یونگ و تناقض در #تثلیث
🔸یونگ و تناقض در #تثلیث
↙️ کارل گوستاو یونگ رواشناس معروف، فرزند یک کشیش سوئیسی است که زندگی خود را وقف کلیسا کرده بود. و هشت تن از نزدیکانش نیز از روحانیون کلیسا بوده اند. (درآمدی بر روانشناسی دین، دکتر مسعود آذربایجانی، ص 57 )
👤یونگ در زندگینامه خود بنام " خاطرات، رؤیا ها، اندیشه ها " بعنوان یک مسیحی مؤمن میگوید: بدان گونه که سیارات به دور خورشید میچرخند، تمام افکار من گرد پروردگار میگردند و به نحوی مقاومت ناپذیر مجذوب او میشوند .
احساس میکنم اگر در برابر این نیرو کمترین مقاومتی نشان دهم . بزرگترین گناه را مرتکب شده ام .( ص 13 و 14)
تا اینکه به بحث تثلیث رسیدم و در آن چیزی یافتم که توجهم را جلب کرد :« یگانگی در عین سه گانگی» این مسئله به علت تناقضی که درون خود داشت ، مرا جذب کرد و مشتاقانه تا هنگامی که به این مسئله برسیم، انتظار کشیدم.
اما وقتی بدان رسیدیم، پدرم گفت: "حالا به تثلیث می رسیم ولی از آن می گذریم، چون خود من هم واقعا چیزی از آن نمی فهمم." صداقت پدرم را ستودم ، ولی عمیقا مأیوس شدم ...و دیگر نمی توانستم در ایمان همگانی سهیم باشم. (ص 64 تا 67)/p
#تثلیث
#تناقض
@roshanghare
@feraghvaadyan