🕎 یهودیان امریکایی، سازمانی غیرانتفاعی برای حمایت از اغتشاشات ایران تاسیس کردند
⭕️ شماری از یهودیان برجسته امریکایی یک سازمان غیرانتفاعی و فراحزبی با عنوان «کمیته یهودیان برای حمایت از زن، زندگی، آزادی» تاسیس کردند.
⚠️١٩ بنیانگذار این سازمان ضمن حمایت از اغتشاشگران ایرانی در بیانیهای مشترک اعلام کردند: "دین و تاریخ، آن ها را فراخوانده است تا در کنار مردم_ایران، که جان خود را برای رسیدن به آزادی در خطر انداختهاند، بایستند."
🗞به نوشته روزنامه جروزالمپست، آن ها افزودند: «ما ارزشهای خود را در بینش آن ها میبینیم و میدانیم که جنبششان عادلانه است.»
🌐🔗به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید
❇️ ترویج بیحجابی در ایران پروژهای با قدمت بیش از صد سال است
🔻سیدجعفر هاتفالحسینی پژوهشگر تاریخ میسیولوژی در گفتوگو با خبرگزاری حوزه:
◻️ با تغییر استراتژی تبشیر #مسیحیت همگام با استعمار جدید، میسیونرهای زن از مباحث الهیاتی و مناظره دور شدند و در تبشیر جدید به ترویج افکار فمینیستی افراطی ضد اسلامی روی آورند.
◻️میسیونرها به عنوان پیشقراولان #استعمار به تحلیل فرهنگی جوامع مختلف میپرداختند.
◻️برخی نظر دارند ماجرای بیحجابی از قانون #کشف_حجاب رضاخان آغاز شد ولی باید گفت قانون کشف حجاب نقطه ظهور بود ولی اولین گام توسط میسیونرها با تاسیس مراکز آموزشی برای تربیت اولین نسل #مسلمان آغاز شد.
◻️ تلاش این مراکز برای تربیت اولین نسل از نوجوانان #مسلمان بود تا در دهههای آینده تبدیل به لیدرهای بومی ایرانی شوند.
◻️ میسیونرهای مسیحی با گروههای دیگر در ترویج بیحجابی فعال بودند ولی نقش میسیونرها به خاطر داشتن اتاق فکر و استراتژیهای بلند مدت مهمتر است.
( 👈 مشروح گفتوگو )
🌐🔗به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید
💽«لندن کلس»(London Class)جایگزین بدتر سریال «معاویه»
📡تداوم رویکرد تفرقه انگیز شبکه عربی «ام.بی.سی»
🎥پس از جنجالهای گسترده پیرامون سریال رمضانی معاویه، شبکه mbc عربستان با جایگزین کردن سریال رمضانی London Class با تِم #پان_عربیسم و محتوای ناسیونالیسم افراطی، چهرهای جدید از سیاستهای تفرقه انگیزانه خود را نشان داد.
🎞این سریال، اتّفاقات روزمره چند دانشجوی ایرانی، عراقی، هندی و... در دهه هشتاد میلادی در یکی از دانشگاههای #لندن را روایت می کند. ارائه تصویر منفی از دانشجویان عراقی (متقلب، کپی نویسی در پایان نامه، اشتغال به حرفههای سخیف و دست فروشی در خیابانهای کثیف عراق، تصویری از رذایل اخلاقی عراقیها مانند خسّت و دزدی) باعث شده تا پارلمان عراق، واکنش تندی نسبت به پخش این سریال نشان دهد.
📽در یکی از قسمتهای این سریال، یکی از دانشجویان مذهبی ایرانی، اقدام به پخش صدای مداحی یکی از مداحان مشهور فارسی در خوابگاه میکند که یکی دیگر از دانشجویان ایرانی (شاه پرست و باستان گرای افراطی) با لگدپراکنی به وی، به جامعه شیعیان اهانتهای تندی میورزد. صرف نظر از توهینها به #مکتب_تشیع، برخی ناسیونالیستهای شیعه عراقی با اعتراضات شدیداللحن خود تأکید کردهاند که چرا این سریال، مکتب تشیع را در نسخه ایرانی منحصر کرده و #تشیع_عراقی را نادیده گرفته است.
💎 به نظر میرسد سیاست تفرقه افکنانه شبکه ام.بی.سی عرب همچنان تداوم دارد و توقف پخش #معاویه، صرفا پوششی ظاهری بود.
🌐🔗به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید
22.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹 *فرخنده میلاد کریم اهل بیت، حضرت امام حسن مجتبی(ع)، مبارک باد.*
🆔 @RoshangarMedia
🔰رد ممنوعیت قرآن سوزی در سوئد و مخالفت با رای مردم
📊۵۱درصد سوئدی ها خواستار ممنوعیت قرآن سوزی هستند
⚖یک دادگاه در استکهلم، پایتخت #سوئد با رد استدلال پلیس این شهر برای ممنوعیت دو «مراسم» سوزاندن قرآن اعلام کرد: «خطرات امنیتی» عنوان شده، در حدی نیست که اصل آزادی اجتماعات را محدود کند.
🔺این در حالی است که طبق نظرسنجی انجامشده توسط مرکز تحقیقاتی «Sifo» در سوئد، ۵۱ درصد مردم این کشور خواستار ممنوعیت سوزاندن #قرآن و دیگر کتب مقدس هستند.
🔥بر اساس این نظرسنجی، میزان کسانی که از آتشزدن #کتب_مقدس در چارچوب آزادی بیان حمایت میکنند، ۳۴ درصد بود.
مرکز تحقیقاتی «Sifo» اعلام کرد که این نظرسنجی بر اساس مصاحبه با ۱۳۷۰ نفر به صورت تصادفی در روزهای ۱۴ تا ۱۶ مارس تهیه شده است.
🌐🔗به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید
🔰لیلیت تریان، «مادر مجسمهسازی ایران»
🔸تریان، بانوی مسیحی #ارمنی، از پایهگذاران دانشکدهی هنرهای تزئینی بود و دانشآموختهی بوزار Beaux Arts پاریس بود که به عنوان نخستین استادِ زن در رشته #مجسمه_سازی در ایران شناخته میشود.
↙️ این بانوی #مسیحی، شاگردان زیادی چون پرویز تناولی پرورش داد و در طول زندگی هنری خویش، آثار ماندگاری خلق کرد.
🌐🔗به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید
🔺تبشیریهای سلطنتطلب
✝ فرقه #مسیحیت_صهیونیستی فارسی زبان، همزمان با #اغتشاشات سال گذشته، حمایت همه جانبهای از ربع پهلوی و جریان سلطنتطلب از خود نشان داده که این مسئله در برخی زیرمجموعه های آن مانند کلیسای «پیام رهایی»، نمود بیشتری یافته است.
📛 در همین راستا کانال تلگرامی منتسب بدین جریان با انتشار پستی، اقدام به حمایت از مواضع بازمانده #پهلوی کرد تا بار دیگر نشان دهد «محبت»، «صلح» و دین مسیحیت، صرفا پوششی است برای مقاصد ضداسلامی و انقلابی ایشان.
🗓 طی ماههای گذشته، مجموعه اقدامات و تبلیغات گستردهای از سوی جریان مزبور در حمایت و تلاش برای خطدهی به #اغتشاشات صورت پذیرفته که در پستهای پیشین مورد اشاره قرار گرفته است.
🌐🔗به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید
🔮معنویت سلولی دیپاک چوپرا
▪️جسم، معبد مقدس آدمی
⚛ یکی از چهرههای جنبشهای معنوینوپدید، دیپاک چوپراست که با تاسیس مراکزی در امریکا و تلفیق آموزههای شرقی و دانستههای علمی، توجهات زیادی به خود جلب نموده است. اما یکی از ویژگیهای مکتب عرفانی چوپرا، تمرکز بر بدن انسان و تقدیس آن است.
⚡️چوپرا بیش از آنکه به دنبال #معنویت در بعد روحی انسان باشد به جستوجوی معنویت و هوشیاری در سلول و #بدن_انسان است. اطلاعات ساختار سلولی که در دیدگاه #چوپرا هولوگرام یا تمامنگار است همه اطلاعات هستی را در بر دارد به همین جهت در مکتب معنوی چوپرا، کسانی که به دنبال شهود و اشراق هستند #جسم را به عنوان معبد مقدس خود برمیگزینند.
✍ وی در این رابطه مینویسد: «شهود، چيزی نيست جز حس افزايشيافتهی آگاهی كه ناشی از آشنايی با ميدانهای اطلاعات بدن شما است و چنانچه به اطلاعات بيشتری دسترسی پيدا كنيد، طبق استانداردهای معمول شهودی میشويد. به خرد بدن گوش كنيد. نسبت به حسهای درونی بدنتان آگاه شويد، آن وقت كل كيهان را خواهيد شناخت چون كل #كيهان به صورت احساسهایی در بدن شما تجربه میشود.» «بدن شما تجلی #روح شما، در سفر تكاملی است. جسم، معبد مقدسی است كه در آن شما لحظاتی را در سفر كيهانی خود توقف داشتهايد اين #معبد را پاک و تميز نگاه داريد. به فريادهای شادی و حتی وجد آن گوش دهيد.»
🛐 در واقع چوپرا با تمرکز بر سلامتی جسم میخواهد با روش تجربه به شناخت كامل #انسان دست يابد؛ اما با انقطاع از سرچشمه #وحی در دامن تفكر انسانگرایی میافتد.
🌐🔗به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید
🔸لغو تظاهرات «روز قدس» در برلین ؛
▫️نمایی دیگر از آزادی بیان و حقوق بشر غربی
🔰 بر اساس اعلام پلیس برلین، تظاهرات #روز_قدس که برای روز ۱۵ آوریل برنامهریزی شده بود، لغو شده است. مقامات امنیتی آلمان، سازمان تروریستی اعلام شدن حزبالله لبنان در سال ۲۰۲۰ را عامل لغو این تظاهرات بیانکرده اند.
📛این محدودیت و ممنوعیت در حالی است که جمعیت مسلمانان کشور #آلمان در سال های اخیر، افزایشی چشمگیر داشته و یکی از پرشمارترین اقلیتهای دینی آن کشور محسوب می گردد. این دست امور، هرچه بیشتر ماهیت و قرائت غربی حقوقی مانند #آزادی بیان و بشر را عیان میسازد که در قبال مسلمانان، صرفا شعاری بیش نیست.
این محدودیتها و نارواییهای حقوقی در دیگر کشورهای غربی مانند #فرانسه نیز در سالهای اخیر، افزایش بسیاری داشته است که متاسفانه هیچ نمودی در محافل به اصطلاح حقوق بشری فراملی ندارد.
🌐🔗به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید
💠 انسان کامل؛ شاخصه ها و معارف
🔺قسمت سوم؛ نشانهها و ویژگیهای هدایتی- تربیتی
✍️یکی از مسائل کلیدی در عرفان ناب اسلامی، #انسان_کامل است که در عرفان وحیانی از آن به «نبی»، «امام» و «ولی» تعبیر میشود و در زبان #عرفان مصطلح به «انسان کامل» موسوم شده. این مقوله در سیر تطور عرفان، با فراز و نشیبها و راه و بیراهههای آن، دستخوش تعاریف و قرائتهای مختلف و گاه متضاد گشته، در باب مصادیق منتسب بدان اختلاف نظرها و مجادلات بسیار صورت گرفته، لذا باید شاخصههای آن را بازشناخت:
1. پرچمهاى هدايت و چراغهاى روشنگرند: «لرأيت اعلام هدى و مصابيح دجى»
2. احياگر دل و ميراننده نفس امارهاند: «قد احياء عقله و امات نفسه»
3. اهل ورود به درگاه و بارگاه قرب الهىاند: «لكل باب رغبة الى الله منهم يد قارعة.»
4. معبود و محبوبشان در دلهايشان، عظيم و ماسواى الهى در چشمهایشان صغير و كوچک است: «عظم الخالق فى انفسهم فصغر ما دونه فى أعينهم.»
5. ذاكر الهى و به ياد معبودشان هستند: «للذكر لأهلا أخذوه من الدنيا بدلا.»
6. طالب رضاى الهى و اصلاح دلند: «... بما استعمل قلبه و أرضى ربه.»
7. اداكنندگان دين خويش نسبت به خدايشان هستند: «طوبى لنفس ادت الى ربها فرضها.»
8. شهوت گريز و هواستيزند: «قد خلغ سرابيل الشهوات.»
9. خداوند، يار و ياورشان در مبارزه با نفس و هواهايشان است: «ان من احب عبادالله اليه عبداً اعانه الله على نفسه.»
10. خويشتن را ملامت نموده و مورد اتهام قرار می دهند (خود محور در عمل نيستند): «فهم لانفسهم متهمون.»
🌐🔗به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید
سوءاستفاده انجمن حجتیه از شهدای دفاع مقدس
✍️یکی از شیوههای رایج #انجمن_حجتیه برای اعتمادسازی یا جذب نیرو، بهرهبرداری از شهرت و محبوبیت شخصیتهای سیاسی، مذهبی و علمی است. در همین راستا انجمن، نام برخی از شهدای شاخص دفاع مقدس را نیز در زمره طرفداران انجمن حجتیه معرفی میکند.
🔹خودِ مقوله #جنگ از جمله مواردی است که رفتار و گفتار سران انجمن، شرکت در آن را نفی نموده است و از جمله مبانی اعتقادی انجمن این است که مبارزه و #جهاد در عصر #غیبت باید در جهاد فرهنگی و اخلاقی خلاصه گردد.
📻شیخ #محمود_حلبی، مؤسس انجمن حجتیه در مورد تبعیت از رهبری و جهاد گفته بود: اول شما یک رهبر و پیشوای معصوم پیدا کنید، نقشه صحیح طبق نظر این معصوم داشته باش، آن وقت برو جانت را بده.¹
⬅️نه اینکه تمام این شهیدانی که انجمن از آنها نام میبرد، هیچگاه در جلسات انجمن حجتیه حاضر نشده باشند، بلکه منظور این است آنچه باعث رفتن آنان به جبهه بوده، ابداً در متن انجمن به آنها آموزش داده نمیشد و حتی برعکس، اسناد حاضر، پرورش تفکرات ضدجهادی را در این انجمن نشان میدهد.
🔶عدهای از این شهدا در خدمت سربازی به شهادت رسیدهاند، شماری از زمان شاه، انجمنی بودن را صرفاً پوششی برای جلوگیری از آزار ساواک قرار داده بودند چون #ساواک به انجمنیها کاری نداشت. بعضی دیگر در زمان عضویتشان از حقیقت اصول فکری انجمن آگاهی نداشتند و پس از شناخت چهره حقیقی آن، از انجمن جدا شدند.
۱. عمادالدین باقی، در شناخت حزب قاعدین، صفحه ۲۱۱.
🌐🔗به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید
نگاه تکبعدی در عرفانهای نوظهور
🗝کلیدیترین نکته در باب عرفانهای نوپدید آن است که آنها اغلب تکبعدی هستند، یعنی بر یک جنبه از ساحت وجودی انسان تأکید دارند و سایر ابعاد وجودی انسان را نادیده میگیرند.
#عرفانهای_نوپدید نیامدهاند که به داد فطرت حقیقتطلب و خداخواهی انسان برسند، بلکه آمدهاند تا بشر خسته از زندگی ماشینی را آرام سازند و روان ناآرام او را موقتاً تسکین دهند؛ به عبارت دیگر آمدهاند انسان مدرن را با فرهنگ و تمدن جدید غرب سازگاری دهند و تحمّل او را برای پذیرش وضع موجود بالا ببرند.
🔺از این رو در این بازار، یافتن #حقیقت اهمیتی ندارد، بلکه تحصیل آرامش مهم است و همه برنامههای به ظاهر معنوی و آداب و آیینها، برای حل مشکلات موجود طراحی شدهاند، نه برای رشد و به کمال رساندن انسان.
#دالایی_لاما در پاسخ این پرسش که بزرگترین آرزوی شما چیست، میگوید: غذای خوب و خواب راحت.¹ از این پاسخ مشخص میشود که در مکتب او هدف نهایی، آرامش در زندگی دنیایی است و دیگر هیچ.
۱. دالایی لاما، زندگی در راهی بهتر، صفحه ۱۵۵.
🌐🔗به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید