فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴سردار رادان: ۲۰ هزار دوربین روی لباس ماموران نصب شدهاست.
🔹۸ هزار دوربین آنلاین است و ۱۲ هزار دوربین آفلاین است.
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
هدایت شده از تبیین
⭕️قرآنِ صاعد
🔹کجفهمی هایی در انسان هست که این کج فهمی ها گاهی خیلی زیاد میشود. اینها #دعا را نمی فهمند چی هست، لهذا، خیال میکنند که حالا ما خوب، قرآن را می گیریم، دعا را رها میکنیم. اینها نمی فهمند که دعا اصلًا چی هست. مضامین ادعیه را نرفتهاند ببینند که چی هست، به مردم چی می گوید، چه می خواهد بکند. اگر نبود در ادعیه الّا دعای مناجات شعبانیه، کافی بود برای اینکه امامان ما، امامان بحقند؛
🔹آنهایی که این دعا را انشا کردند و تعقیب کردند. تمام این مسائلی که عرفا در طول کتاب های طولانی خودشان یا خودشان می گویند در چند کلمه مناجات شعبانیه هست، بلکه عرفای اسلام از همین ادعیه و از همین دعاهایی که در اسلام وارد شده است از اینها استفاده کردهاند؛ و عرفان اسلام فرق دارد با عرفان هند و جاهای دیگر.
🔹این دعاهاست که به تعبیر بعض از مشایخ ما می فرمودند که: «قرآن، قرآن نازل است، آمده است به طرف پایین و #دعا از پایین به بالا میرود، این قرآن صاعد است». معنویات در این ادعیه - آنی که انسان را میخواهد آدم کند، آنی که این افرادی که اگر سر خود باشند از همه حیوانات درندهتر هستند - این ادعیه با یک زبان خاصی که در دعاها هست، اینها این انسان را دستش را میگیرد و میبردش به بالا، آن بالایی که من و شما نمی توانیم بفهمیم، اهلش هستند.
بیانات حضرت امام ۵۹/۰۴/۲۱
منبع: سایت جامع امام خمینی (ره)
#امام_خمینی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️اخلاق اجتماعی در بلندای کلام امیر بیان
🔹با مراجعه به #نهج_البلاغه میتوان به الگوی مناسبی از زیست اجتماعی دست یافته و ویژگی های اخلاقی یک انسان مسلمان را میتوان در جای جای نهج البلاغه مشاهده کرد. در طول تاریخ، انسان همواره مجبور به برقرار کردن ارتباط با دیگران بوده است. هر گاه دو انسان در جایی میزیستهاند، بین آنها روابط انسانی نیز وجود داشته است. این رفتار و روابط، تنها به روابط مطلوب و مثبت مربوط نمیشود، بلکه روابط غیر مطلوب ناخواسته منفی را نیز در بر میگیرد. اجتماعات، گروهها، شهرها، فرهنگها، آداب و رسوم، جنگها و صدها موضوع دیگر در زندگی انسان، اشکال مختلف رفتار و روابط بین افراد است و دلیلی بر اجتناب ناپذیر بودن روابط بین آنهاست. قدمت رفتار و روابط بین انسانها به کهنگی سابقه حیات انسانهاست. انسان همواره از دیرباز به اهمیت روابط و رفتار انسانی پی برده است.
🔹برقراری روابط آنقدر مهم و سرنوشت ساز است که موفقیت هر انسانی را باید از روی نوع رابطه او با دیگران ارزیابی کرد. از نظر اسلام، «دست خدا (قدرت خدا) با جماعت است.» [متقی، ۱۳۶۷، ح ۱۰۳۲] و «در اجتماع، رحمت است و در پراکندگی و تفرقه، عذاب.» [متقی، ح ۲۰۴۲] از این رو در فرهنگ دینی ما، حضور «دیگران» همواره مورد توجّه و دقّت بوده است. خداوند در حالی که میتوانست انسانها را با خصلت های یکسانی خلق کند، چنین نکرده و آنها را از جهات مختلف، گوناگون آفرید تا با محبّت و دوستی در کنار هم زندگی کنند و در این امتحان الهی، نیکان متمایز گردند و هر یک در دنیای واپسین، پاداش یا عذاب داده شوند. [سوره حجرات، آیه ۱۳؛ سوره هود، آیه ۱۱۸ و ۱۱۹]
🔹امیرالمؤمنین امام علی (ع) می فرماید: «همیشه با سَواد اعظم (اکثریت طرفدار حق) باشید، که دست خدا با جماعت است، و از تفرقه بپرهیزید که انسان تنها، سهم شیطان است، چنان که گوسفند تکرو، بهره گرگ». [نهج البلاغه، خطبه ۱۲۷] بسیاری از دستورهای دینی و حتی عبادات اسلامی، به صورت جمعی انجام میشود که خود، نشان از توجّه اسلام به جماعت و جامعه گرایی است. به همین جهت برای رسیدن به یک روش صحیح ارتباطی و اخلاق اجتماعی مناسب در جامعه، به امیر کلام، #امام_علی (ع) مراجعه نموده و پژوهش حاضر با تأکید بر نهجالبلاغه نگاشته شده است. چرا که حدود ۲۰ درصد خطبههای نهج البلاغه، به بررسی جوامع و حکومتها و دلایل پیشرفت یا عقب ماندگی آنها پرداخته است؛ و این خود نشانگر اهمیت دادن #امیرالمؤمنین (ع) به #اخلاق_اجتماعی است.
🔹از این رو باید در نظر داشت که در دین اسلام، #اخلاق دارای جایگاهی ویژه و مقامی بلند است، و زیست اخلاقی، یکی از نیازهای جدی انسان امروزی است که هر جامعه به تناسب فرهنگ حاکم بر آن تلاش کرده تا الگوی مناسبی برای آن ارائه کند. تا جایی که پیامبر اکرم (ص)، هدف از رسالت خویش را در کامل نمودن اخلاق های شایسته خلاصه نمودهاند. «إنَّما بُعِثتُ لاتَمِّمَ مکارمَ الاخلاق؛ خداوند مرا برانگیخته است تا که #اخلاق_نیکو را کامل کنم». [متقی، ج ۱۳، ص ۱۵۱، ح ۳۶۴۷۲] اخلاق چه در بعد فردی، و چه در بعد اجتماعی، دارای اهمیت فراوانی است. بدون تردید آشنایی با مجموعه آموزههای دینی، احیاگر نوعی اعتدال و روشن بینی نسبت به زندگی اجتماعی است.
🔹بنابراین #اخلاق_اجتماعی از مهمترین موضوعاتی است که ارتباط آدمیان را با خود، جامعه و تاریخ مطرح میسازد؛ و این نوع از ارتباطات اجتماعی، یعنی ارتباطات گروهی و جمعی میتواند یکی از شاخههای اصلی ارتباطات انسانی باشد. [محسنیان راد، ص ۳۶۹] به همین جهت است که ارتباطات اجتماعی میتواند یک تمدن را ساخته و به جلو ببرد. با توجه به اهمیت این موضوع و با مراجعه به #نهج_البلاغه میتوان به الگوی مناسبی از این نوع زیستن را بدست آورده و ویژگیهای اخلاقی یک انسان مسلمان را میتوان در جایجای این کتاب شریف مشاهده کرد. علاوه بر فصاحت و بلاغت و زیبایی لفظی و آرایش هنری بی نظیر، معانی ژرف و مفاهیم والای نهج البلاغه است که به این کتاب گرانسنگ، به درازای تاریخ، جاودانگی بخشیده است؛ مفاهیم عمیقی که با فطرت انسان گره خورده و از سرچشمه وحی مایه گرفته، و از آبشار کلام #امام_علی (ع) در بستر زمان، بر پهندشت زندگی انسانها جریان یافته است.
📚قرآن کریم؛ نهج البلاغه (ترجمه محمد دشتی)؛ متقی، علی بن حسام الدین (بنیاد نهج البلاغه)؛ کنز العمال فی سنن الاقوال و الافعال؛ محسنیان راد، مهدی، ارتباط شناسی، چاپ ۸
منبع: وبسایت راسخون
#امام_علی #امیرالمؤمنین #نهج_البلاغه #اخلاق #جامعه
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
⭕️امید به شفاعت عامل اشتیاق به طاعت، نه معصیت
🔹آیاتی در قرآن کریم درباره #شفاعت وارد شده است که با توجه به آنها نمیتوان برای انسان آرامش پیدا شود، خداوند میفرماید: مَنْ ذَا الَّذی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلّا بِإِذْنِه و میفرماید: وَ لا یَشْفَعُونَ الّا لِمَنِ ارْتَضی و امثال آن، که در عین حال که #شفاعت ثابت است لکن نصیب چه اشخاصی و چه گروهی و با چه شرایطی و در چه وقت شامل حال میشود، امری است که نمیتوان انسان را مغرور و جری کند. امید به شفاعت داریم لکن این امید باید ما را به سوی اطاعت حق تعالی کشاند، نه معصیت.
بخشی از نامه اخلاقی و عرفانی حضرت امام به حاج سیداحمد خمینی ۶۱/۰۲/۰۸
منبع: سایت جامع امام خمینی (ره)
#امام_خمینی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
⭕️وظایف اجتماعی روحانیون
🔹 #روحانیون وظائف اجتماعی هم دارند. روحانیون بایستی در #مسائل_اجتماعی وارد شوند؛ منتها آن نکتهی اساسی این است که این ورود روحانی در مسائل اجتماعی باید ورود همراه با روحانیت باشد، نه با تحکم؛ اگر با تحکم شد، دیگر فایدهای ندارد. خصوصیت روحانی این است که با روحانیت، با اخلاق، با نصیحت، با ارائهی راه، اطراف قضیه را آگاه کند، مشتاق کند، قانع کند، به یک کاری وادار شوند. اگر با تحکم شد، فایدهای ندارد. روحانی باید در مقام روحانی عمل کند. البته اگر شما رئیس جمهور شدید، در مقام رئیس جمهور یک وظیفهی دیگری دارید، در مقام قاضی یک وظیفهی دیگری دارید؛ اما در مقام روحانی، وظیفه این است که با زبان روحانیت و با زبان انبیاء با مردم حرف بزنید؛ با تحکم نباید باشد، با روحیهی سیاسیکارانه نباید باشد.
بیانات مقام معظم رهبری در جمع روحانیون شیعه و اهل سنت کرمانشاه ۹۰/۰۷/۲۰
منبع: وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری
#امام_خامنه_ای
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
🔴شنیده بودیم
جماعت ز.ز.آ مارمولک هستن ولی ندیده بودیم تا اینکه دیدیم یکیشون که دستش قطع شده دوباره دست درآورده😏🤣
«مُحَمَّدیسم»
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎دلا!
چـادر صـدف،
زن............اســت
هر آن باغی که....👆
#نمــاهنـگ_حجــاب
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️تهاجم فرهنگی
🔹 #تهاجم_فرهنگی حرکتی است مرموزانه، حساب شده، همراه با برنامه ریزی دقیق و با استفاده از شیوهها و ابزار و امکانات متعدد و متنوع، برای سست کردن باورها، دگرگونی ارزشها، انحراف اندیشه ها تغییر و تبدیل آداب و سنن و نابودی اصول اخلاقی حاکم بر یک جامعه.
💠معنای تهاجم فرهنگی
🔹رهبر بیدار دل و آگاه انقلاب، تهاجم فرهنگی را این گونه تعریف کردهاند: «تهاجم فرهنگی به این معنی است که یک مجموعه سیاسی یا اقتصادی برای اجرای مقاصد خاص خود و اسیرکردن یک ملت، به بنیانهای فرهنگی آن ملت هجوم میبرند. آنها هم چیزهای تازهای را وارد این کشور و ملت میکنند، اما به زور و به قصد جایگزین کردن آنها با فرهنگ و باورهای ملی آن ملت، که نام این، #تهاجم_فرهنگی است».
🔹به عبارت دیگر، «تهاجم فرهنگی» عبارت است از پوچ و پوک و تهیکردن تفکر و ذهنیت و فرهنگ و تمدن ملی و اصیل یک جامعه، و تضعیف شخصیت انسانی افراد آن، با تحمیل ترس و هراس دائم و القای اصول فکری و تحمیل فرهنگ کشور مهاجم به جای آن؛ و این جز با از دست دادن خویشتن و از دست دادن پایههای فکری و اخلاقی اصیل و ملّی صورت نمیگیرد.
منبع: ویکی فقه
#تهاجم_فرهنگی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اندر حکایت بیسوادی حسن آقامیری
میگه خود آقای دشتی هم جلوی «یابنیعبدالمطلب!» علامت تعجب گذاشته😁
یکم ادبیات بخون! اون علامت تعجب، جلوی منادا گذاشته میشه، یعنی مخاطب قرار دادن کسی است. نشانهی تعجب نویسنده نیست! 😂
شما ببینید اونایی که میرن پای حرفهای این میشینن چه عتیقه هایی هستن😄
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
1.16M
🔴میگن شهدا زنده بودن، طبق لایحه عفاف و حجاب بازداشت میشدن!🤐
و اما لطفا حتما بشنوید پاسخ به این مغالطات رو!👆
#لایحه_عفاف_و_حجاب
#علی_زکریایی
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
200.8K
🔴⚠️ادامه وویس قبلی
#لایحه_عفاف_و_حجاب
🔺علی زکریایی
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
10.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعوت به قیام علیه اجبار
#سعیدیسم برای اعتراضات مدنی فراخوان داد.
ویدئوی طنزی که گریه هم داره ☹️😅
به نظرتون براندازا و صورتی ها و مسئولین منفعل میتونن پاسخی به این ویدئو بدن؟!
✍️ سعیدیسم
🔸🔸🔸🔸🔸🔸
البته یک کار دیگری هم هست که خانم ها و آقایان غیر سیگاری می تونید بکنید هرجایی مکشفه و بد حجاب دیدید همون جا گوشی تون را باز کنید و یک سخنرانی با صدای بلند پخش کنید اگر اعتراض کردند بگید به شما چه به خودم مربوطه ...
(حجابت را رعایت کن تا صدا را کم کنم منم از بد حجابی تو دارم زجر می کشم)👌
شخصی گفت تو هواپیما این هشدار را به مهماندار دادم اگر به مکشفه ها تذکر ندادید و حجابشون را رعایت نکردند گوشی مو باز می کنم کسی حق اعتراض نداره جالب اینکه مهماندار به همه اعلام کرده خانم ها حجابتون را رعایت کنید همه خودشون را جمع کردند.
ما باید عرصه را به اینها تنگ کنیم تا به اشتباهشون پی ببرن وقتی با زبون خوش نمی فهمن باید با مقابل به مثل بهشون فهماند اجتماع جای همه کاری نیست👍
👈 به کانال عفاف وحجاب حضرت زهــــــــــرا (س)| رسانه حجــــــــــاب
@hejabefaf1402. بپیوندید