هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم_نوشت | رهبر انقلاب: امیدوارم که انشاءالله آن روزی را که شماها در #قدس نماز جماعت میخوانید، ببینید و ببینیم انشاءالله؛ ما معتقدیم که این روز خواهد آمد، دیر هم نخواهد شد.
◽️ #روز_قدس
🌙 @Khamenei_ir
هدایت شده از مدرسه علميه الهادی علیه السلام
♨️ آیا عصمت اهل بیت، یک امر غیراختیاری است؟
#استاد_عربیان حفظه الله:
📌 یک نکته اینجا خدمتتان عرض کنم شاید سوال شود شما که گفتید اراده و اذهاب در اینجا تکوینی است نه تشریعی، آیا عصمت یک امر غیراختیاری نمی شود؟ نه. غیراختیاری نیست. چون اگر غیراختیاری باشد دیگر کمال به حساب نمی آید. در صورتی که ما حضرات معصومین را به این کمالات می ستاییم و مدح می کنیم. نه اصلا غیراختیاری نیست. شما در ملائکه، چطور مطلب را تصور می کنید؟ آیا ملائکه مجبورند که خوب باشند و خوبی بکنند و نورانی باشند و کمالات را داشته باشند؟ نه اجبار نیست.
🔹اجبار، جایی است که اصلا دوتا مشیت و اراده باشد برخلاف حق. یعنی مَلَک بخواهد بد باشد و خدا اراده کند که خوب باشد و این اراده خوب بودن را غالب کند بر او. این می شود تحمیل و اجبار و غیراختیاری. در اهل بیت هم همین طور. این جور نیست که اهل بیت دوست داشته باشند که نعوذبالله بر خلاف اراده الهی اقدام کنند و خداوند آن ها را وادار کند که مطابق اراده او باشند. نه اینجور نیست. رضی الله رضانا اهل البیت . هر چه که خدا راضی باشد ما اهل بیت هم راضی هستیم. این جوری این رضایت ها منطبق است. مشیت الهی، منطبق است با مشیت اهل بیت علیهم السلام.
✨البته مقامات اهل بیت، بالاتر از این حرفهاست. در رابطه با حضرت زهرا سلام الله علیها، گفته شده که ان الله لیرضی لرضاها و لیغضب لغضب ها . خیلی مهم است. ببینید. یک موقع گفته می شود حضرت زهرا خشنود می شود به خاطر خشنودی خدا و غضب می کند به خاطر غضب الهی، خب این مهم است ولی قابل درک است. قابل فهم است. ارزش دارد ولی فهمش سخت نیست. آسان است.
👈اما اگر از آن طرف باشد که خدا، خشنود می شود به خاطر خشنودی حضرت زهرا. از آن طرف. و خدا غضب می کند به خاطر غضب فاطمه. هر جا که فاطمه سلام الله علیها غضب کند، خدا غضب می کند. هر جا که حضرت زهرا خشنود باشد خدا خشنود است. این خیلی مرتبه بالایی است.
📚برگرفته از سلسله جلسات #حدیث_خوانی، #جلسه_سوم در تاریخ دوشنبه 1400/08/10
#قسمت_سی_و_یک
ادامه دارد ....
📣کانال مدرسه علمیه الهادی علیه السلام
🆔@alhadihawzahqom
#پیامبر_اکرم صلی الله علیه و آله
#وصیت #معرفی_حدیث #حدیث #معرفت #نبوت
هدایت شده از محمدعلی انصاری
«مَغْفِرَتْ» از ریشۀ «غَفَرَ» مشتق شده است. گاه در فارسی این کلمه را به آمرزش معنا میکنند؛ حال آنکه این معنا بسیار ناقص است و مغفرت گستردهتر از آمرزش است. «غفر» به معنای پوشاندن و «مغفرت» از همین ریشه به معنای زیر پوشش و چتر حمایت الهی قرار گرفتن است.
آدمیان گاه در بهرهبرداری از نعمتها بد عمل میکنند و به کفران دچار میشوند. اما نکتۀ مهم آنجاست که حتی اگر چنین شود باز هم راه بازگشت انسان بسته نیست؛ بلکه آغوش پروردگار به روی همه گشوده است. چیزی که سوء رفتار گذشته را اصلاح میکند و سبب جبران عملکردهای ناپسند میشود رفتن به پناه غفران الهی است. این مغفرت چنان دایرۀ گستردهای دارد که جایی برای ناامیدی باقی نمیگذارد.
«قُلْ یَا عِبَادِیَ الَّذِینَ أَسْرَفُوا عَلَی أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللهِ إِنَّ اللهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِیعاً إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ»
بگو: ای بندگان من که بر خویشتن زیادهروی روا داشتهاید، از رحمت خدا نومید مشوید. درحقیقت، خدا همۀ گناهان را میآمرزد، که او خود، آمرزندۀ مهربان است.
▫️کتاب سلوک جمیل، شرح دعای مکارم الاخلاق صحیفه سجادیه، ص ۲۶۹.
▫️کتاب فروغ حکمت، شرح نهج البلاغه، ج۳، صص ۵۰۶-۵۰۷.
#لحظۀخوش
#سلوک_جمیل
#فروغ_حکمت_جلد3
#مغفرت
@Hedayatnoor
هدایت شده از مدرسه علميه الهادی علیه السلام
❓چه چیزی باعث شده است که خداوند به اهل بیت علیهم السلام، عصمت بدهد؟
#استاد_عربیان حفظه الله:
✍️لطف خدا به بشر. این جور سوال ها خوب است. باید طلبه های ما، جوانان ما از این جور ابهام ها و سوالات عبور کنند. آرامش فکری پیدا کنند در رابطه با این دست از مباحث. گاهی موقع ها در ذهن جوان می آید، در دوران طلبگی هم یک جوری اگر این را تدبیر نکند، همین طور این سوالات و ابهامات در ذهن انسان است. که چرا خدا به آن ها عصمت داد و مقامات را داد. کم کم می گوید که چرا خدا به ما نداد و به دیگران داد؟ من از شما یک سوالی می کنم. خدا وقتی بشر را آفرید، بشر در ظلمتکده طبیعت، احتیاج به نور هدایت و رحمت دارد. باید یک نوری تابانده شود.
🔹شما الان فرض کنید اینجا در تاریکی شب، هیچ چراغی روشن نباشد. بیرون هم اصلا ستاره ای نباشد. اینجا هم پر از افراد باشند. این اتفاق برای بنده افتاده است. در زمان جنگ، رفته بودم کرمانشاه. شب رسیدم به کرمانشاه. دیگه نمی توانستم خودم را به آن تیپ و لشگر برسانم. مجبور بودم یک جایی استراحت کنم. ادرس گرفتم در یک حسینیه ای. دیدم این شبستان حسینیه و فضای حسینیه، مملو از جمعیت. همه هم پتویی گرفته بودند که بخوابند. کسی آن ته حسینیه، می رفت می خوابید و شب هم اگر احتیاج داشت که خودش را به آب برساند. همه چراغ ها هم خاموش باشد. پا را که برمی دارد، یک وقت می گذارد روی شکم یا دست و گردن یک نفر. سر یک نفر. اینجا یک نوری لازم است. یک چراغی لازم است. فضا را روشن کند که آدم بفهمد پایش راکجا بگذارد. زندگی هم همین طور است.
🔺انسان دانشش محدود است. این هم در قرآن و روایات بیان شده و هم به تجربه همه مان به دست آورده ایم که چیزی نمی دانیم. هیچی بلد نیستیم. از آن طرف، تمایلات ما نامحدود است. خواسته های ما نامحدود است. هر چیزی که مورد توجه ما قرار بگیرد تا آخرش را می خواهیم. بی نهایش را می خواهیم. خب عزیزان، شما تصور کنید مجموعه ای از انسان ها، صحبت هزاران و ده ها هزار نفر و میلیون ها و این حرفها نیست. میلیاردها آدم در یک دنیای محدود، با این ویژگی ها، آگاهی حداقلی که در حقیقت می توانیم بگوییم، دیوار به دیوار جهل و نادانی است. چیزی را آدم نمی داند. از آن طرف خواسته ها و تمایلات نامحدود. اصلا بشر نابود می شود. اینجا احتیاج به نور هدایت است.
✨حالا این نور هدایت را خداوند چه جوری در اختیار بشر قرار دهد؟ به همه نور هدایت بدهد؟ نمی شود. باز امتحان پس چه؟ بشر باید در کوره امتحانات قرار بگیرد که آن گوهر وجودی اش نمایان بشود. همه یکسان نیستند. یک فضای امتحانی باید فراهم بشود. این سنت است. خب پس این قابل قبول نیست که نور هدایت، در همه، شکوفا شده و بالفعل باشد.
📚برگرفته از سلسله جلسات #حدیث_خوانی، #جلسه_سوم در تاریخ دوشنبه 1400/08/10
#قسمت_سی_و_دو
ادامه دارد ....
📣کانال مدرسه علمیه الهادی علیه السلام
🆔@alhadihawzahqom
#پیامبر_اکرم صلی الله علیه و آله
#وصیت #معرفی_حدیث #حدیث #معرفت #نبوت
هدایت شده از مدرسه علميه الهادی علیه السلام
📌هدایت از طریق نور عقل کافی نیست
#استاد_عربیان حفظه الله:
🌺باید شکوفا بشود. بله خیلی خوب است. فطرت. عقل. درسته. اتفاقا عقل بر اساس بیانات شرعی، حجت خداست. با این ادبیات بگوییم که اینقدر خدا بشر را دوست دارد که همراه با هر یک از افراد این انسان ها، یک پیغمبر خصوصی درونی قرار داده است. عقل. منتهی این پیغمبر باید دست و زبانش باز باشد. به تعبیر دیگر باید شکوفا بشود این عقل.
🔹یک بچه چهارپنج ساله هم عقل دارد. شاهدش این است که وقتی یک بچه چهارپنج ساله دیوانه را می بینیم که رفتارش با آن یکی فرق می کند. آن بچه چهارپنج ساله عقل دارد. اما عقلش مگر چقدر می تواند منشا اثر و راهنمایی و برکت باشد. هی رشد می کند. می شود نوجوان. عقلش تا اندازه ای شکوفا شده بیشتر شده بازم خیلی نمی تواند کاری بکند. تا جوان می شود. بزرگسال می شود. البته رشد و شکوفایی عقل در افراد یکسان نیست. متفاوت است. ولی باید شکوفا بشود. با چه چیزی شکوفا می شود؟ با علم نافع و عمل صالح. خب اگر بشر به خودش واگذار شود، این علم نافع و عمل صالح از درونش نمی تواند بجوشد. اینجا باید امداد الهی صورت بگیرد ، وحی. تنها راه همین است. هیچ راه دیگری نیست.
🍀خداوند پیغمبر می فرستد. خب اگر قرار باشد این پیغمبر هم مثل همان افراد بشر باشد و خودش همین مشکلات را داشته باشد یعنی علم ناقص و حداقلی با تمایلات حداکثری. این دیگر کار اصلاح نمی شود. کار درست نمی شود. اینجا عقل مدد می گیرد از خدا. فطرت انسان می گوید خدا یک چنین کاری را می کند. راهنمایی می کند. که یک کسی که این عیب هایی که مردم دارند را نداشته باشد. یعنی اطلاعات و علم و دانشش حداقلی نباشد. تمایلاتش حداکثری نباشد. بلکه اطلاعات و دانشش حداکثری باشد که ائمه علیهم السلام اینگونه فرموده اند که ما به گونه ای هستیم که اگر بخواهیم بدانیم؛ می توانیم بدانیم. هر چه که می خواهیم بدانیم در اختیار ماست. به این علم و دانش ، انسان برای خوشبخت شدن احتیاج دارد. آن طرف هم اصلا تعدیل شده است غرایز و تمایلات او. هوس و هوس در وجود او وجود نداشته باشد. تعدیل شده باشد. انسانی که این چنین ویژگی هایی را دارد یعنی از نطر علمی هیچگونه محدودیتی ندارد و از نظر آن خواسته های درونی هم کاملا مسلط بر این خواسته هاست و هیچیک از این تمایلات نمی تواند طغیان کند.
🌸در ادبیات دینی، به او چه می گوییم؟ معصوم. معصوم یعنی کسی که علم فراوان دارد. علم فراوان یعنی حد و حصری ندارد. و از آن طرف عشق فراوان دارد به خوبی ها، به خداوند متعال و آن عشق باعث شده است اصلا برای این جلوه های دنیایی ارزشی قائل نیست که خودش را به این جلوه های دنیایی بفروشد. این دو ویژگی انسان را معصوم می کند واین هم از روی اختیار است.
📚برگرفته از سلسله جلسات #حدیث_خوانی، #جلسه_سوم در تاریخ دوشنبه 1400/08/10
#قسمت_سی_و_سه
ادامه دارد ....
📣کانال مدرسه علمیه الهادی علیه السلام
🆔@alhadihawzahqom
#پیامبر_اکرم صلی الله علیه و آله
#وصیت #معرفی_حدیث #حدیث #معرفت #نبوت
💎در اين دقايق آخر ماه مبارک، چه کنيم؟
🌹دقيقه هاي آخر
✨ماه مبارک رمضــان ماه ثانیه هــا و دقیقه هــا است. در هر دقیقه می شود حداقل ده مرتبه سوره توحیــد را خـواند که می شود پنجـاه آیـه و پنجـاه مرتبـه ختـم قــرآن در یک دقیقـه چون خـواندن یک آیه در ماه رمضـان ثـواب یک ختـم قــرآن را دارد.
🌺امام رضا عليه السلام : مَنْ قَرَأَ فِی شَهْرِ رَمَضَانَ آیَهً مِنْ کِتَابِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ کَانَ کَمَنْ خَتَمَ الْقُرْآنَ فِی غَیْرِهِ مِنَ الشُّهُور»؛
🍀هر کس در ماه رمضان یک آیه از کتاب خدا را قرائت کند، مثل این است که در ماههاى دیگر قرآن را ختم کرده باشد.
📚 فضائل الاشهر الثلاثه ص97 ، ح82 ـ بحار الانوار(ط-بیروت) ج93، ص341
✨سوره (قل هو الله احد )را در اين ساعات پاياني ماه رمضان دایم بخوانیــد و ثوابش را هدیه کنیــد به امام زمان علیه السلام
🔵اما چرا سوره توحيد؟
چون سه بار سوره توحيد خواندن خودش ثواب يک ختم قرآن است..
🌺رّسول الله (صلی الله علیه و آله)- مَنْ قَرَأ قُلْ هُوَ اللهُ أَحَدٌ عَدَلَتْ لَهُ بِثُلُثِ الْقُرْآن.
🍀پیامبر (صلی الله علیه و آله)- هرکه این سوره قُلْ هُوَ اللهُ أَحَدٌ را یک مرتبه بخواند، یکسوّم قرآن را خوانده است.
📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۸، ص۴۵۲ بحارالأنوار، ج۸۹، ص۳۳۴
✨الهي
طاعات و عبادات دوستان و عزيزان و همه مومنين و مومنات را مضاعف، با نظر رحمتت، قبول کن و ماه رمضان امسال را پر برکت و توفيق، به سالهاي بعد، متصل بفرما.🤲 🌹اللهم صل علي محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹
📣کانال #سلام_فرشته در ایتا، سروش، بله
@salamfereshte
#توحيد #ماه_رمضان #اخلاقي
هدایت شده از مدرسه علميه الهادی علیه السلام
✅ همه شما، مرتبه ای از عصمت را دارید
#استاد_عربیان حفظه الله:
👈 اجازه می دهید بگویم همه آدم ها، همه شمایی که اینجا هستید مرتبه ای از عصمت را دارید. تعجب نکنید. هم تعجب نکنید و هم دست به ادعا آدم نزند. الان شماها هم نسبت به بعضی از امور، حالت عصمت را دارید. نسبت به آلودگی های ظاهری. الان در یک کوچه ای جایی آدم دارد می رود، یک حیوانی متعفن شده باشد و مرده باشد و کثیف و در یک جایی، اصلا آدم به ذهنش نمی آید که از گوشت این استفاده ای بکند. چون علم دارد. همه اش ضرر است و هیچگونه فایده ای ندارد. و این علم باعث می شود که در او تنفر و زدگی ایجاد شود. پس نسبت به آلودگی های ظاهری شما عصمت دارید. اصلا لازم نیست هی جلسه ای تشکیل دهند و بگویند که آقایان خواهش می کنیم وقتی بیرون می روید، اگر حیوانی چیزی افتاده و کاملا متعفن شده آن را برندارید! دارد خنده تان می گیرد. اصلا لازم نیست که در مدرسه برای بیان این مطالب جلسه تشکیل بدهند چون حالت عصمت در شما تشکیل شده است. احتیاجی به تذکر نیست. این عقلتان و آن فطرتتان کار را درست کرده است.
📌اما خیلی از آلودگی ها هست که مربوط می شود به آن نشآت دیگر انسان. چون انسان فقط نشئه ظاهری نیست. نشئه هایی در پشت پرده دارد انسان. خب بعضی از این کارها ، آلودگی ها هست که به حساب آن نشئه ها، انسان را بدبخت می کند. آن هم یک علم دقیقی لازم است. یک درک همه جانبه و دقیقی لازم است که عقل ناقص ما به آن نمی رسد. اینجا یک عقل کاملی باید بیاید ما را راهنمایی کند که خب نتیجه چه می شود؟ پیغمبر اسلام، اهل بیت علیهم اسلام که کامل هستند از نظر علم و کمالات، اینها ماموریتشان چیست؟ دست ما را بگیرند و ما را از نظر علمی و معنوی بالا بکشند. با خوبی ها آشنا بکنند. با آلودگی ها آشنا بکنند. خوبی ها و آلودگی هایی که عقل کسی شکوفا بشود، درک می کند منتهی الان عقل ما شکوفا نیست. با تبعیت از پیامبر و اهل بیت علیهم السلام شکوفا می شود.
🍀خدا رحمت کند استاد بزرگوار ما حضرت آیت الله بهجت را که در درس اصولشان می فرمودند که آنچه برای ما تعبدی است، برای جناب سلمان ارشادی است. یعنی عقلش هم درک می کند. چون عقلش شکوفا شده است. پیروی کرده از پیامبر و اهل بیت علیهم السلام و عقلش شکوفا شده است.
🔹نقل کرده اند که مولاامیرالمومنین سلام الله علیه با جناب سلمان، یک مسیری را طی می کردند. زمین به گونه ای بوده است که اثر رد پا نمایان می شده است. حضرت برگشتند دیدند که یک رد پاست. آنطوری که نقل کرده اند این است که حضرت سوال کردند که سلمان، ما دو نفریم. چطور یک رد پا پشت سر ما هست؟ سلمان جواب می دهد که من پای خودم را جای پای شما قرار می دادم. این عشق و محبت جناب سلمان است.
📚برگرفته از سلسله جلسات #حدیث_خوانی، #جلسه_سوم در تاریخ دوشنبه 1400/08/10
#قسمت_سی_و_چهار
ادامه دارد ....
📣کانال مدرسه علمیه الهادی علیه السلام
🆔@alhadihawzahqom
#پیامبر_اکرم صلی الله علیه و آله
#وصیت #معرفی_حدیث #حدیث #عصمت #هدایت
هدایت شده از کانال رسمی وابسته به آیت الله العظمی جوادی آملی
12.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 آداب شب و روز عید سعید فطر
🔸 کارشناس: حجت الاسلام و المسلمین شفیعی
◀️ امام علی (علیه السلام): ... وَ قَالَ فِی بَعْضِ الْأَعْیادِ إِنَّمَا هُوَ عِیدٌ لِمَنْ قَبِلَ اللَّهُ صِیامَهُ وَ شَكَرَ قِیامَهُ وَ كُلُّ یوْمٍ لَا یعْصَى اللَّهُ فِیهِ فَهُوَ یوْمُ عِیدٍ... .
#شب_عید_فطر
#عید_فطر
🔷🔸💠🔸🔷
🆔 @a_javadiamoli_esra
🌺🌙 عید سعید فطر مبارک باد🌙🌺
✨الهی
تو را شکر به خاطر همه نعمت هایت و میهمانی پربرکتی که روزی مان کردی، ما را در بندگی خود، یاری بفرما و همواره در حصن امن خودت، نگه دار.. این عید سعید را بر ما و همه دوستان و عزیزان و مومنین و مومنات مبارک بگردان🤲
📣کانال #سلام_فرشته در ایتا، سروش، بله
@salamfereshte
#مناسبتي #عيد
هدایت شده از مدرسه علميه الهادی علیه السلام
✅ ایا ائمه علیهم السلام امتحان می شوند و چرا؟
#استاد_عربیان حفظه الله:
🌺برای ترفیع درجه شان است. امتحاناتشان خیلی بزرگ است غیر قابل توصیف است. اصلا یکی از آن امتحاناتی که بر حضرت سیدالشهدا سلام الله علیه وارد شد در کربلا. این اتفاقی که برای حضرت سیدالشهدا افتاده بود، از اختصاصات حضرت ابی عبدالله سلام الله علیه بود که حتی دیگر انبیا و اولیا هم به این صورت امتحان نشده اند. در یک روز، مجموعه ای از امتحانات، پشت سر هم که هر یک از آن ها، کافی است که یک انسان را کلا از پا در بیاورد.
🌸امام علیه السلام وجود نورانی ای دارد که جنبه عاطفی حضرت در اوج شکوفایی و اوج کمال است. این امام امتحان بشود به اینکه این فرزند خردسالی که نگاهش می کند و چقدر عواطفش برانگیخته می شود، قربانی بشود در راه خدا و راضی باشد به این امر و حضرت مانع نشود. اگر حضرت می خواست مانع بشود براحتی می توانست. این یکی از آن امتحانات است.
🍀(معصومین علیهم السلام) علم داشتند. اما عواطفشان سرجایش بوده است. این طور نبوده که علمشان باعث بشود که عواطفشان از بین برود. مثل رسول الله صلی الله علیه و اله و سلم. این را توجه داشته باشید که انسان کامل در همه عوالم کامل است. یعنی انسان کامل در عالم دنیا هم وقتی کامل است، یعنی عواطفش کامل کامل است. کامل تر از دیگران است. دریای عواطف است. دریای محبت است. نسبت به دیگران. نسبت به فرزندها. خب یک چنین انسانی، درسته. علم دارد اما عواطفش هم مواج است. حالا یک چنین امتحانی را باید بدهد. با میل و رغبت، این امتحان را می دهند.
📚برگرفته از سلسله جلسات #حدیث_خوانی، #جلسه_سوم در تاریخ دوشنبه 1400/08/10
#قسمت_سی_و_پنج
ادامه دارد ....
📣کانال مدرسه علمیه الهادی علیه السلام
🆔@alhadihawzahqom
#پیامبر_اکرم صلی الله علیه و آله
#وصیت #معرفی_حدیث #حدیث #عصمت #هدایت
هدایت شده از مدرسه علميه الهادی علیه السلام
🌺 ایمان و اقرار به ویژگی های پیامبراسلام صلی الله علیه و آله و سلم
#استاد_عربیان حفظه الله:
📚جلسات گذشته، ملاحظه فرمودید که حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم در جواب به درخواست جناب ابوذر رضی الله عنه در اینکه خواسته بودند پیامبر وصیتی بفرمایند، ملاحظه کردید حضرت در جواب، از انگیزه سازی شروع کردند و اولین عبادتی که توصیه فرمودند، عبادت قلبی بود. توجه، مراقبه.
🌸 و هم چنین در ادامه، صحبت از معرفت الله (را) پیش کشیدند. با آن ویژگی هایی که ذکر شد و در جلسه گذشته توضیح داده شد. و در ادامه، ایمان به پیامبراسلام و اقرار به آن، ایمان در قلب است و اقرار در زبان است. هر دو باید باشد. هم ایمان قلبی و هم اقرار لسانی.
برای پیامبر اسلام، ویژگی های جالبی در اینجا ذکر شده است که در راستای تربیت جناب ابوذر و هر کسی که مانند جناب ابوذر می خواهد سعادت را به دست بیاورد.
📌اولین ویژگی این است که بداند و ایمان داشته باشد و اقرار کند که رسول گرامی اسلام به سوی همه مردم ارسال شده است. رسول خدا به سوی همه مردم است. این خیلی مهم است. اعتقاد و اقرار به رسالت جهانی و فراگیر رسول اسلام.
📌دوم بشیرا که پیامبر اسلام، بشارت دهنده است. چه جوری این بشارت را انجام می دهد؟ با بیان واجبات و مستحبات، و ثواب ها و نتایج دنیوی و اخروی ای که مترتب بر این واجبات و مستحبات است. و البته کمی اگر این تعبیر را وسیع تر بگوییم بهتر است. نه فقط واجبات و مستحبات، بلکه هر چیزی که در سعادت مندی انسان دخالت دارد. بیان هر آنچه که در سعادت مند شدن انسان دخالت دارد؛ مخصوصا از جمله واجبات و مستحبات و هم چنین بیان ثواب های فراوان و نتائجی که در دنیا و آخرت مترتب بر این امور می شود. بشیر بودن رسول گرامی اسلام به این صورت تحقق پیدا می کند.
📌و نذیرا. و بیم دهنده است. این اعتقاد هم باید باشد. توجه به این مطلب هم باید باشد که رسول گرامی اسلام، بیم دهنده است. با چی؟ با بیان هر آن چیزی که موجب شقاوت انسان می شود. مخصوصا محرمات و مکروهات. و هم چنین بیان آن تبعات منفی و شقاوت آفرین این امور. مخصوصا عذاب های دنیوی و اخروی.
📚برگرفته از سلسله جلسات #حدیث_خوانی، #جلسه_چهارم در تاریخ شنبه 1400/08/15
#قسمت_سی_و_شش
ادامه دارد...
📣کانال مدرسه علمیه الهادی علیه السلام
🆔@alhadihawzahqom
#پیامبر_اکرم صلی الله علیه و آله
#وصیت #معرفی_حدیث #حدیث