‼️فتوای رهبر انقلاب درباره حکم روزه ماه مبارک رمضان در شرایط کرونا
🔷روزه از ضروریات دین و ارکان شریعت اسلام است و ترک روزه ماه مبارک رمضان جایز نیست مگر آنکه فرد، گمان عقلایی پیدا کند که روزه گرفتن موجب:
۱. ایجاد بیماری
۲. تشدید بیماری
۳. افزایش طول بیماری و تأخیر در سلامتی میشود
👆در این موارد روزه ساقط، ولی قضای آن لازم است.
🔷بدیهی است در صورتی که این اطمینان از گفته پزشک متخصص و متدیّن نیز به دست آید، کفایت میکند.
🔷بنابراین اگر فردی نسبت به امور یاد شده خوف و نگرانی داشته و این خوف منشأ عقلایی داشته باشد، روزه ساقط، ولی قضای آن لازم است.
@seraj1397
.
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‼️ #کرونا_در_ماه_رمضان
پرداخت وجوهات برای مبارزه با کرونا
🔷 سوال: آیا میتوان خمس و زکات را برای هزینه های مبارزه با کرونا پرداخت کرد؟
📕حجتالاسلام فلاحزاده 👆
@seraj1397
.
10.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‼️ #کرونا_در_ماه_رمضان
روزه گرفتن در دوران نقاهت
🔷 سوال: آیا کسی که دوران نقاهت را سپری میکند میتواند روزه بگیرد؟
📕حجتالاسلام فلاحزاده 👆
@seraj1397
.
7.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‼️ #کرونا_در_رمضان
چگونه وضو بگیریم؟
🔷 سوال: پرستاران و کسانی که با لباس مخصوص در حال خدمت هستند چگونه باید وضو بگیرند؟
📕حجتالاسلام فلاحزاده👆
@seraj1397
.
💢 #دانش_حقوقی ؛
🔴 مؤجر و مستاجر / ودیعه اجاره
⁉️ سوال:
چند روز به پایان قرارداد اجاره آپارتمان ما مانده و با صاحبخانه برای تمدید به توافق نرسیدیم. قرار شد که بعنوان بازگرداندن بخشی از پولپیش، چکی بیاورد تا چند روز قبل از تخلیه، بتوانم جای دیگر قرار داد ببندم.
بهانه میآورد و نمیآید. اگر از تاریخ اتمام قرارداد بگذرد و برای اینکه خانه را تخلیه نکرده ایم از ما ضرر و زیانِ قید شده در قرارداد را مطالبه کند، چگونه ثابت کنیم که خودش نیامده و در کار تخلیه ملک، تأخیر انداخته است؟
✅ پاسخ:
شما میتوانید با تخلیه ملک مورد اجاره، در موعد مقرر در مبایعهنامه از شورای حل اختلافِ محل، تقاضای تامین دلیل نموده و پس از انجام این کار، کلید ملک را به شورای حلاختلاف بسپارید.
به این ترتیب، علاوه بر رهایی از خسارت مزبور، قانوناً میتوانید بابت ودیعه و سایر هزینههای خود، از جمله هزینههای مربوط به پیگیریهای اخیر قانونی، به موجر مراجعه نمایید.
@seraj1397
.
💢 #دانش_حقوقی ؛
🔴 اجاره فضولی/ معامله فضولی
⁉️ سوال:
🔻بنده مدت ۱۸ماه پیش، یک طبقه آپارتمان از همسایه مان اجاره کردم الان شخصی آمده و میگوید دو سال پیش این آپارتمان را خریده و سند دارد.
من ۲۰ میلیون ودیعه و ماهی ۴۵۰ کرایه دادم. تکلیف پول من چه میشود؟
✅ پاسخ:
اصولا مستأجر پیش از انعقاد قرارداد اجاره باید نسبت به احراز مالکیت مؤجر یا داشتن اختیار از سوی مالک در مورد اجاره دادن ملک اقدام کند.
اما با این حال با توجه به فرض مورد پرسش، تاريخ تنظيم سند بنام مدعي از حيث تقدم و تأخر وی بر اجاره به شما أهميت بسيار دارد.
بطور كلي باید بیان داشت اولا در صورت تقدم تنظيم سند بر اجاره و ثانیا احراز صحت ادعای مدعی مالکیت خانه، اجاره شما فضولی می باشد؛ لذا با عدم تنفیذ آن از سوی مالک باطل می گردد.
این در حالی است که شما برای دریافت ودیعه پرداختی و نیز غرامات وارده می توانید به همسايهای که با وی قرارداد بستهاید، مراجعه نمایید.
@seraj1397
.
🔴 #آمار | رشد ۳۷.۵ درصدی قیمت مسکن در یک سال اخیر
🔸متوسط قیمت مسکن در شهر تهران در یک سال منتهی به فروردین ماه امسال ۳۷.۵ درصد افزایش یافته است! اما حجم معاملات در فروردین ماه امسال نسبت به ماه قبل ۸۷.۸ درصد و نسبت به فروردین ماه سال گذشته ۶۳.۷ درصد افت داشته است!
@seraj1397
.
#آمار
🔴 وقتی شاخص تمام بورس های دنیا قرمز (سقوط) هست و شاخص بورس ایران سبز (مثبت) است!
🔸تحریمها باعث مصون ماندن ما از تکانههای اقتصادی حاکم بر اقتصاد جهادی شده است.
🔸اما دلیل بالفعل: هدایت نقدینگی موجود در کشور به سمت بورس و خروج این نقدینگی ها از بازار خودرو، ارز، سوداگری مسکن و... است.
🔸باید این نقدینگی به درستی به سمت #جهش_تولید و بورس هدایت شود، وگرنه اگر به بازارهایی از بورس منتقل شود که دلال بازی و سفته بازی درآن رونق دارد، بازهم ضربه خواهیم خورد.
@seraj1397
.