eitaa logo
" سراج "
2.7هزار دنبال‌کننده
16.4هزار عکس
4هزار ویدیو
553 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
‼️خون آمدن از دهان هنگام نماز 🔷 سوال: اگر در حال نماز دهان نمازگزار ـ مثلا بر اثر کشیدن دندان ـ خون بيايد، چه وظیفه‌ای دارد؟ ✅ جواب: نباید خون را فرو ببرد و اگر بتواند بدون فرو بردن خون و نجس شدن بدن و لباس، نماز را ادامه دهد، مانعی ندارد و نماز صحیح است. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ 🔴 مداخله غیرمجاز در امور پزشکی 🔻براساس ماده۳ قانون مربوط به مقررات امور پزشکی و دارویی و مواد خوردنی و آشامیدنی:  🔸هرکس بدون داشتن پروانه رسمی به امور پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی، فیزیوتراپی و مامایی اشتغال ورزد یا بدون پروانه از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اقدام به تاسیس یکی از موسسات پزشکی مصرح در ماده۱ کند یا پروانه خود را به دیگری واگذار یا پروانه دیگری را مورد استفاده قرار دهد، بلافاصله محل کار آنها توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعطیل و به حبس تعزیری از ۶ ماه تا ۳ سال و پرداخت جریمه نقدی از ۵میلیون تا ۵٠میلیون ریال محکوم خواهد شد و در صورت تکرار به حبس از ۲ تا ۱٠ سال و پرداخت جریمه از ۵ میلیون تا ۱٠٠ میلیون ریال یا دو برابر قیمت داروهای مکشوفه (هرکدام که بیشتر باشد) محکوم خواهد شد.  🔻پی‌نوشت: 1. طبق فتوای امامین انقلاب و اکثر مراجع عظام،‌ خلاف قانون جمهوری اسلامی عمل کردن شرعاً حرام است. 2. جماعت نادانی که وزارت بهداشت را وزارت صهیونیستی معرفی می‌کنند و عملا این بخش از پازل قانونی کشور را پایگاه دشمن نشان می‌دهند، جواب دهند که فعالیتهای غیرقانونی و زیرزمینی و فاقد مجوزشان با کدام بخش از دین سنخیت دارد؟! @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ 🔴 چگونه از واحد صنفیِ مزاحم شکایت کنیم؟ ⁉️ سوال: از نظر قانونی، اگر از طرف صاحب مشاغلی که نزدیک محل سکونت ماست (مثل کارواش) و سروصدا و آزار واذیت زیادی متوجه خانوادها است، چه کار باید کرد؟ ✅ پاســخ: 🔸هر چند بنابر نظر بعضی حقوقدانان تکالیف قانونی در خصوص برخورد با واحدهای آلاینده به موجب ماده۹ قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست، همچنین به استناد ماده۱۱ و تبصره ذیل ماده۱٠ قانون موصوف،؛ به سازمان حفاظت محیط زیست محول شده است، لیکن بنا بر استدلال دیگر حقوقدانان رسیدگی به این موضوع جزو وظایف بر اساس بند۲٠ ماده‌۵۵ قانون شهرداری‌ها جلوگیری از ایجاد و تأسیس تمامی اماکنی که به نحوی موجب بروز مزاحمت برای ساکنان شهر می‏شوند، در وظایف شهرداری‌ها گنجانده شده و شهرداری‌ها را مکلف کرده تا از تاسیس کارگاه‌ها، گاراژهای عمومی، تعمیرگاه‌ها، مراکز دامداری و به طور کلی تمامی مشاغلی که به نحوی برای ساکنان شهر ایجاد مزاحمت می‌کنند، جلوگیری کند. 🔸لذا پیشنهاد می‌شود در بدو امر شکایت خود را در شهرداری و سازمان حفاظت محیط زیست مطرح و سپس موضوع را بعنوان مزاحمت (از جنبه کیفری) در دادسرای محل وقوع جرم و تحت عنوان رفع مزاحمت (از جنبه حقوقی) در محاکم حقوقی مورد پیگیری قرار دهید. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 | مقایسه تعداد دستگاههای کارتخوان (pos) ایران با برخی کشورهای جهان ‼️ تعداد کارت‌خوان‌های ایران ۲ برابر هنـد، ۶ برابر ترکیـه و ۱۱ برابر آلمـان است/ ابـزارِ شفافیت، در خدمتِ فـرار مالیـاتی! 😳 🔸درحالیکه دستگاه‌های کارتخوان در ظاهر ابزار شفافیت در کشور هستند، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد دولت‌ها با اعطای بی‌رویهٔ کارتخوان‌ها به افراد و اصناف، راه دور زدن قانون و فرار مالیاتی و پولشویی و... کاملا باز گذاشته‌اند، چراکه اغلب افرادی که با این ابزار، فعالیت اقتصادی انجام می‌دهند دارای چندین دستگاه کارتخوان هستند که این وضعیت راه را برای دور زدن قانون آسان می‌کن! 🔸مقایسه وضعیت ایران با کشورهای دیگر نیز این مورد را تایید می‌کند، بطوریکه‌ ایران با بیش از ۹/۶ میلیون دستگاه کارتخوان، پس از چین رتبه دوم را در تعداد کارتخوان‌های فروشگاهی دارد! 🔸همچنین تعداد کارتخوان‌های ایران دوبرابر هند با جمعیت میلیاردی است و درحالی در تعداد جمعیت با کشورهای ترکیه و آلمان برابری می‌کند که تعداد کارتخوان‌های کشورمان ۶ برابر ترکیه و ۱۱ برابر آلمان است! @seraj1397 .
🔴 | مقایسه وضعیت پرستاران در ایران و جهان 🔸در حالیکه دنیا درگیر کرونا بوده و کشورها به دنبال تقویت پرستاران خود هستند، رسیدگی به معیشت پرستاران باید مورد توّجه مسئولین قرار گیرد. @seraj1397 .
🔴 | ارزان‌ترین خودرو چند برابر حقوق کارگری ست؟ @seraj1397 .
🔴 | بررسی آماری بودجـه مجموعه‌های فرهنگی در سال ۱۴۰۱ @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ ❌ متن شایعه: 👇👇 ماجرای فیش حقوقی ۱۸۴ میلیونی در قوه قضائیه چیست؟ در روزهای اخیر، تصویر یک فیش حقوقی ۱۸۴ میلیونی، متعلق به پرسنل قوه قضائیه در برخی از کانال‌های تلگرامی و سایت‌های خبری منتشر و با واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی مواجه شد. پاسخ شایعه: 👇👇 بنابر توضیحات مدیرکل کارگزینی قوه قضاییه، مشخص شد این فیش حقوقی و مبلغ اشاره شده مربوط به معوقات یک سال گذشته یکی از پرسنل بوده و حقوق ۱۳ ماه اخیر وی بصورت یکجا پرداخت شده است. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ ⁉️متن شایعه:👇👇 فقط یه آخوند ایرانی می‌تونه طوری از بهشت و جهنم و حیات پس از مرگ تعریف کنه که انگار لیـدرِ توره و هفته‌ای دوبار میره و بر میگرده....! کمی به عمق کلام کارل پوپر توجه کنید: آنکس که بهشت زندگی را برایت جهنم کرده مجبور است متقاعدت کند که بهشت جای دیگری است. پاسخ شایعه:👇👇 1⃣ روایتگر و راهنمای اصلی تور بهشت و جهنم، خداوندی است که هر دو جهان را خلق نموده و در قرآن به صراحت از ویژگیهای بهشت و جهنم یاد کرده اس. 2⃣ روحانیون نیز به عنوان کارشناسان دین و بنا به وظیفه، این موارد را یادآوری می‌نمایند. 3⃣ اندیشه‌های "کارل پوپر" در فلسفه ایرادات بسیاری دارد که مورد نقد فلاسفه قرار گرفته است. نگاه متفاوت او به خدا و دین، معتقدین به خداوند را از پذیرش افکارش باز می‌دارد. 4⃣ در جایی که خالقی عالم و حکیم وجود دارد که به روشنی مسیر سعادت مخلوق را ترسیم نموده، پذیرش تفکرات ناقص و بعضا غلط یک مخلوق، بجز خسران چیز دیگری در بر نخواهد داشت. 5⃣ به فرض پذیرش ادعای نویسنده، این دنیا چگونه بهشتی است که سرشار از مشکلات است؟! چگونه ترکیب رنج و شادی را میتوان بهشت نامید؟! 6⃣ خالق حکیم مطلبی را که مخلوق ناتوان نتوانست پاسخ دهد را در سوره مبارکهٔ بلـد آیه ۴ بیان می‌فرماید: "که بی‌تردید ما انسان را در رنج و مشقّت آفریده‌ایم". («در این دنیا» کامش توأم با ناکامی و لذایذش همراه با تلخی است ). لذا بهشت حقیقی تنها در آنجاست که خداوند وعده داده است و نه این زندگی. نشر این پیام صدقه جاریه است. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ ❌ متن شبهــه:👇👇 اعتراض مردم ایران به تخصیص بوجه کشور: پول قرنطینه ندارید!!؟؟ پول خرید واکسن ندارید!!؟؟ حقوق معوقه‌های کادر درمان و کارگران ندارید!!؟؟ پول تکمیل پروژه های زمین‌گیر شده ندارید!!؟؟ پول......... ندارید!!؟؟ ولی ۱۵۱ میلیارد تومن بودجه تبلیغات اسلامی دارید/ ۳۰۵میلیارد تومن سازمان اوقاف ۶۹۶میلیارد/ ۳۵۵میلیارد تومن مرکز حوزه‌های علمیه (طلاب غیرشاغل)/ ۲۰۱میلیارد تومن جامعةالمصطفی (همون که ویروس از چین آورد قم)/ ۳۰۶میلیارد تومن شورای عالی حوزه علمیه.... اینهارو از بودجه سال ٩٩ قطع کنید، مگه اینها تو قرنطینه نیستن اینها که تو خونه‌هاشونن بودجه میخوان چیکار؟ هركس خودش رو جزء مردم ايران مىدونه متن رو بازبخش كنه... پاســخ:👇👇 ♨️ هر ساله همزمان با ارائه لایحه بودجه به مجلس، برخی رسانه‌ها توجهات را به سمت بودجه نهادهای فرهنگی جلب می‌کنند و سعی می‌کنند با ایجاد دوگانه‌های کاذب، به مخاطب القاء کنند که نهادهای فرهنگی، هیچ خاصیتی ندارند و بودجه آنها بسیار سنگین است و بهتر است صرف معیشت مردم شود. ❓جمع کل بودجه سال ۱۴٠٠ چقدر است؟ 2.435.707.898.600.000 تومان. یعنــــــــی: 2 بیلیارد و 435 بیلیون و 707 میلیارد و 898 میلیون 600 هزار تومان. 👈 اسامی و بودجه برخی نهادهای فرهنگی مورد اتهـام: 1️⃣ شورای سیاستگذاری ائمه جمه: ۳۵ میلیارد تومان. 2️⃣ جامعة المصطفی العالمیه: ۴۶۵ میلیارد تومان. 3️⃣ موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی ره: ۲۳ میلیارد و ۵٠٠ میلیون تومان. 4️⃣ بنیاد حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس: ۶۷ میلیارد تومان. 5️⃣ بنیاد حفظ و نشر آثار امام‌خمینی: ۳۴ میلیارد تومان. 6️⃣ ستاد راهیان‌نور: ۳٠ میلیارد تومان. 7️⃣ ستاد احیای امر بمعروف و نهی از منکر: ۳۵ میلیارد تومان. 8️⃣ دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم: ۲٠۵ میلیارد تومان. 9️⃣ مجمع جهانی اهلبیت علیهم السلام: ۷۵ میلیارد تومان. 🔟 مجمع جهانی تقریب مذاهب: ۴۳ میلیارد تومان. جمــع بودجـه این ده نهـاد: 1.021.000.000.000 تومان. یعنــــــی: ۱ بیلیـون و ۲۲ میلیارد تومان. (یک‌هزار میلیارد تومان) ❓به نظر شما این رقم، چند درصد از بودجه کل را تشکیل می دهد؟ فقط: 0/04 % (چهار صدم درصد!) یعنی بودجه این نهادها، به اندازه نیم درصد از بودجه کل هـم نیست! 🔸تذکر: اختلاس صندوق ذخیره فرهنگیان را یادتان هست؟ ۱۶ برابر این مبلـغ بود! اما افراد مغرض به ما اینگونه القاء می‌کنند که تمام مشکلات کشور لنگ همین کمتر نیم درصد بودجه است! چرا کسی از بودجه وزارت صمت، وزارت رفاه، وزارت نفت، وزارت آموزش و پرورش و... سوال نمی‌پرسد؟ چرا مطالبه‌ی اصلی را به سمت نهادهایی که رسیدگی به معیشت مردم هستند نمی‌برند؟ و نمی‌پرسند: این همه بودجه چه شد؟ پس معلوم می‌شود این همه جار و جنجال بر سر بودجه‌ی نهادهای فرهنگی مذهبی، محملی است برای فرار از پاسخگویی به مردم که با میلیاردها پول مردم چه کردند؟ فرار به جلو از این حرفه‌ای‌تر دیده یا شنیده بودید؟ @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ 🔴 تاکنون ۴ دروغ بزرگ در مورد ، وایرال شـده است؛ ❗️ افزاش بودجه نهاد ریاست جمهوری ❗️ افزایش عوارض خروج از کشور ❗️ حـذف وام ازدواج ❗️ بودجه مجموعه سراج ✅ به اختصار دروغ بودن هر چهار شایعه توضیح داده می‌شود: ۱- در مورد نهاد ریاست‌جمهوری بودجه افزایش نیافته بلکه برای شفافیت، بودجه متفرّق نهادهای زیرمجموعه در سالهای گذشته در یک ردیف آورده شده است. ۲- افزایش چند برابری درآمد از عوارض خروج نسبت به سال گذشته در اثر گـران شدن نیست، بلکه سال پیش به دلیل کرونا میزان مسافرت کمتر بوده. ۳- وام ازدواج نیز حذف نشده بلکه فقط محل ردیف آن در لایحه تغییر کرده است. ۴- بودجه ۱٠٠ میلیاردی سازمان سراج نیز دروغ بوده و این بودجه مربوط به قرارگاه بقیةالله است که یکی از چندین زیر مجموعه‌اش سراج و اوج و... می‌باشد. 🔸در آخر هم با توجه به فریبکاری لیبـرال‌ها و پیچیده بودن محاسبات بودجه، به همه فعالان سیاسی توصیه می‌شود که تا تکمیل جداول رسانه‌ای مطمئن به شایعات اعتـنا نکنند. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 واقعیت‌هایی در مورد بودجه که کمتر شنیده شده... 🔸مثل هر سال باز هم سر بودجه نهادهای فرهنگی دعواست؛ بی‌بی‌سی و اینترنشنال و معاندان دیگر هم بر آتش این دعوا می‌دمند اما آنچه درباره افزایش بودجه سازمان‌های فرهنگی می‌گویند یک است که با یک حساب و کتاب ساده که در این رشته آمده می‌توان آن را تشخیص داد... ‏🔸کل در سال ۱۴۰٠، ۱.۷ درصد کل بودجه کشور؛ این رقم در سال ۱۴۰۱ به ۲۲,۹۶۰ هزارمیلیارد تومان رسیده که معادل ۱.۵ درصد کل بودجه است که خب کاهش یافته! 🔸ما کلا وقتی درباره بودجه فرهنگی حرف می‌زنیم داریم در مورد زیر ۲ درصد کل بودجه کشور می‌گوییم... 🔸حالا سوال اینجاست پس چرا امسال بودجه سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی مثل وزارت ارشاد یا سازمان تبلیغات و… افزایش یافته؟ ✓ جواب: چون قبلا بودجه فرهنگی را میان ۶۰ دستگاه تقسیم می‌کردند، اما در ۱۴۰۱ این دستگاه‌ها تجمیع شده و بودجه ذیل ۹ نهاد به عنوان سرگروه تعریف شده است. ‏🔸بعنوان مثال بودجه ۵,۰۳۸ میلیاردی وزارت ارشاد باید میان ۱۷ نهاد که قبلا ردیف بودجه جداگانه داشتند توزیع شود یا بودجه ۱,۵۳۴ میلیاردی سازمان تبلیغات باید میان ۲۰ سازمانی که قبلا خودشان بودجه می‌گرفتند تقسیم شود؛ بدیهی است که در این شرایط بودجه سرگروه‌ها نسبت به سال قبل افزایش می‌یابد. ‏🔸آنهایی که نگران و دلواپس بودجه‌های مربوط به بودجه دینی و مذهبی هستند و هر سال شلوغش می‌کنند هم بد نیست بدانند سهم این بخش ۰.۰۰۲ (دو هزارم) کل بودجه کشور است. جالب است بدانید ۶۰ درصد بودجه فرهنگی مربوط به حوزه‌های گردشگری، ورزش، تفریح، هنر و صنایع‌دستی است. ‏🔸حالا بیایید به یک عدد جالب‌تر برسیم: کل بودجه فرهنگی کشور حدود ۲۳هزار میلیارد تومان است که با قیمت ارز این روزها می‌شود حدود ۷۶۰ میلیون دلار. فقط بودجه سالانه بی‌بی‌سی حدود ۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار است که می‌شود بیش از ۷ برابر کل بودجه فرهنگی کشور ما ! ؛ @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ ⁉️ متن شبهـه:👇👇 محمد مهاجری در بودجه سال جاری که "حسن روحانی" که نوشته بود هزینه نهاد ریاست‌جمهوری حدود ۵۳۷ میلیاردتومان بود (ردیف ۱٠۱٠٠٠ و ۱٠۱٠۱۲)، در اولین بودجه دولت آقای رئیسی برای سال ۱۴٠۱ هزينه نهاد‌ ریاست جمهوری به ۱,۴۸۳ میلیارد تومان افزایش یافته (طبق ردیف ۱٠۱٠٠٠) یعنــــــی: 2.7 بـرابـر افزایـش این نوشتم تا بماند یادگار! پاســخ: 👇👇 🔸افزایش بودجه نهاد ریاست‌جمهوری، به دلیل تجميع ردیف‌هایی مثل معاونت‌ حقوقی، ستاد‌ مبارزه با قاچاق‌ کالا، ارز و موادمخدر، معاونت امور زنان و چند دستگاه دیگر ذیل بودجه نهاد است. به اضافه اینکه دولت سیزدهم هرماه چند سفر استانی دارد. 🔸بله- در تاریخ مانده و ثبت شده!: برای حسن روحانی که از دفترش تکان نمی‌خورد و زخم بستر گرفته بود، همین بودجه ۵۳۷ میلیارد تومانی هم زیاد بود! @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ ⁉️ متن شبهه:👇👇 عوارض ۵ میلیون تومانی دولت رئیسی!!پاســخ:👇👇 🔸باز هم دروغ جدید بر علیه دولت جدید! 🔸حذف وام ازدواج که دروغ از آب در آمد این هم اضافه شد! 🔸عوارض پنج میلیون تومانی صحت ندارد. 🔸رئیس سازمان برنامه و بودجه: میزان عوارض در بودجه نیامده و در آیین نامه‌های دولت تعیین می‌شود و رقم ذکر شده صحت ندارد. 🔸در دولت در مورد چگونگی تعیین عوارض بحث‌های مختلفی شده که البته با این عدد فاصله زیادی دارد اما هیچ کدام هنوز بررسی نهایی و تأیید نشده است. 🔸عوارض خروج از کشور: ✓ سال ۱۳۹۸: 1400 میلیارد تومان ✓ سال ۱۳۹۹: 1610 میلیارد تومان ✓ سال ۱۴٠٠: 110 میلیارد تومان(بدلیل شیوع کرونا و کاهش سفرهای خارجی) ✓ سال ۱۴٠۱: 1500 میلیارد تومان 🔸اول خبر حذف وام ازدواج، حالا هم خبر افزایش عوارض خروج و بعدش... هدف شایعه‌پردازان، بهم زدن آرامش روانی جامعه است. ✅ پاسخ شایعه حذف وام ازدواج:👇 http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/2603 @seraj1397 .