در اين حريم، هيچكسی بیمراد نيست
بازار اهل معرفت اینجا کساد نیست
همواره بیحساب فقط لطف میكند
بيهوده نام او كه امامِ "جواد " نيست
ديدم كه در تمامی حاجتگرفتهها
فرقی ميان مجتهد و بیسواد نيست
پرسيدم از حوائج و بين جوابها
حتی يكیش، "حاجت ما را نداد"، نيست
نامی برای درب ورودی مرقدش
درخور تر از ورودی "باب المراد" نيست
شاعر:
نفیسه سادات موسوی
🏴شهادت مظلومانه، نهمین چراغ هدایت، حضرت امام محمد تقی علیه السلام را تسلیت عرض میکنیم.
#شهادت_امام_جواد
با ستاد راهبری معماری و شهرسازی اسلامی همراه باشید🔻
https://eitaa.com/setad_memari
بلندمرتبهسازی و ناترازی انرژی
💠 دستور اصلی جلسه امروز مجلس شورای اسلامی، ارائه گزارش وزیر محترم نیرو درباره قطعی برق به ویژه برق چاههای کشاورزی بود که سبب تحمیل خسارت قابل توجه به کشاورزان عزیز شده است. به این نمودار توجه بفرمایید که نتایج یک مطالعه در کنفرانس بینالمللی تغییر #اقلیم را نشان میدهد؛ متوسط دمای هوا در مناطق متراکم و بلندمرتبه تا ۴ درجه از مناطق یک طبقه بیشتر است!
💠 واضح است که افزایش ۴ درجهای دما سبب میشود که مردم در مناطق متراکم و بلندمرتبه با شدت بیشتری از وسایل سرمایشی استفاده کنند. به طور متوسط هر درجه افزایش دما نزدیک به ۲۰۰۰ مگاوات به افزایش اوجبار کمک میکند. به عبارتی بلندمرتبه سازی عامل رشد ۸۰۰۰ مگاواتی اوجبار است که این رقم معادل ۸۰ درصد ناترازی فعلی برق ایران در دوران پیک مصرف را تشکیل میدهد!
💠 توسعه عمودی و #متراکم شهرها، علاوه بر ناترازی انرژی باعث مسائل متعدد دیگری نظیر #ترافیک، #آلودگی_هوا و ... نیز میشود و تجربه شکست خوردهای است که متاسفانه هنوز اغلب شهرداریها به بهانه درآمدزایی، دست از سر آن بر نمیدارند!
💠 کاش فرصت داشتم تا طی یک پژوهش مبسوط، خسارت حاصل از به خاک سیاه نشستن کشاورزانی که این روزها در سراسر کشور دائما برق چاههایشان قطع میشود را با درآمد حاصل از #تراکم_فروشی شهرداریها مقایسه کنم تا تراز مالی این نوع #مدیریت_شهری برای همگان مشخص شود.
📝 دکتر محمدمنان رئیسی؛ نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی
با ستاد راهبری معماری و شهرسازی اسلامی همراه باشید🔻
https://eitaa.com/setad_memari
به عمل کار برآید...
👤مقام معظم رهبری: در انتخابات بایستی دقت کرد؛ به حرف و وعده اعتماد نکنید؛ به عمل کار برآید.
به حرف زدن و به گفتن و به وعده دادن نمیشود اعتماد کرد.
#انتخابات
#معیار
#معیار_انتخاب
#انتخاب_درست
با ستاد راهبری معماری و شهرسازی اسلامی همراه باشید🔻
https://eitaa.com/setad_memari
📍 فرزندآوری ممنوع آپارتمانها جا ندارند / ارتباط برنامهریزی شهری، مسکن و کاهش رشد جمعیت
📝 شهاب الدین فتحی در یادداشتی مطرح کرد؛
💠 مسکن سهم قابل توجهی از سبد هزینه خانوار در ایران را دارد که به دو صورت در کاهش رشد جمعیت کشور اثر میگذارد.
💠 تاثیر پنهان مسکن در #رشد_جمعیت کشور. کیفیت تامین مسکن در فرزندآوری بهنوعی اثرگذار است. تامین فضای مناسب برای رشد فرزندان و پاسخ درست به #سبک_زندگی با برنامهریزی مسکن رفاهی و معیشت محور میتواند پاسخ مناسبی به آن باشد.
💠 چرا در ایران به این امر توجه نمیشود و با ساخت آپارتمانها و واحدهای کوچک مسکونی از کیفیت مسکن کاسته میشود. عامل مهم اثرگذار در این رویکرد تراکم جمعیتی بالا در کلانشهرهای ایران است. اکثر کلانشهرهای ایران تراکمی بالای ۹۰ یا ۱۰۰ نفر در هکتار دارند و در کلانشهر #تهران این عدد به ۱۴۰ نفر بر هکتار رسیده است.
💠 این موضوع موجب افزایش قیمت زمین و در پی آن افزایش قیمت مسکن شده است از طرفی عدم استطاعت خانوارها در تامین #مسکن متناسب با نیاز، آنها را به سمت تهیه مسکنهای کوچک مقیاس سوق میدهد. مسکنی که رفاه و معیشت در آن جایی ندارد و در نهایت آنها را از داشتن فرزند منصرف میکند.
🌐 متن کامل یادداشت: https://ihkn.ir/?p=37736
با ستاد راهبری معماری و شهرسازی اسلامی همراه باشید🔻
https://eitaa.com/setad_memari
بر اساس تاکید رهبر معظم انقلاب بر نقش بانوان در #انتخابات
📝 حضرت آیتالله خامنهای: «در این قضیّهی انتخابات، شما بانوان و خانمهای عزیز میتوانید نقش ایفا کنید. مهمترین نقش شما هم در داخل خانه است؛ وادار کنند فرزندان را و همسر را برای اینکه در زمینهی انتخابات فعّال باشند و درست تحقیق کنند... در شناخت نامزدهای انتخاباتی، در حضور در پای صندوقها، هم در داخل خانه و هم در خارج خانه میتوانید نقش ایفا کنید.» ۱۴۰۲/۱۰/۶
#معیار
#معیار_انتخاب
#انتخاب_درست
با ستاد راهبری معماری و شهرسازی اسلامی همراه باشید🔻
https://eitaa.com/setad_memari
💠 کودکان در دوره #دبستان و با رفت آمد از خانه به مدرســه شروع به تجربه محیط #محله خود می کنند. آنها تمایل دارند با همسالان خود در محله بازی کنند و با #محیط_کالبدی محله درگیر شوند. در صورت پاسخ مثبت به این نیازها، کودک ارتباط مثبت با محله شکل داده و پایه های هویت محله ای و شهری در او شکل می گیرد.
💠 مجموعه عوامل محیطی و اجتماعی مختلف در محله های سنتی تسهیل کننده حضور کودک در محله بوده و فرآیند اجتماعی شدن و تربیت او از طریق فعالیت هایی چون بازی و #مشارکت در امور مذهبی صورت می گرفته است.
💠 محله سنتی شرایط لازم را برای رشد فکری و اجتماعی کودکان و نسلی با #حس_تعلق بالا به جامعه فراهم میکرده است، اما در محله های جدید هر چند دارای #کیفیت_محیطی بالا هستند ولی قادر به چنین شرایطی نیستند.
💠 زندگی در محله های سنتی تنها به معنای بودن در محیطی متفاوت از محله های جدید نیست بلکه به معنای پیروی از سبک و الگویی از سکونت است که در حال حاضر بخش عمده ای از #جامعه ایران با آن بیگانه هستند.
📝برگرفته از پژوهش مقایسه ارتباط کودک با محله در محله های سنتی و جدید؛ دانش پور و همکاران،1396.
#شهرسازی
#محله_محوری
#تربیت
با ستاد راهبری معماری و شهرسازی اسلامی همراه باشید🔻
https://eitaa.com/setad_memari
📸 مواضع نامزدهای ریاستجمهوری در خصوص مسکن چیست؟
#اینفوگرافیک
#انتخابات
#مسکن
با ستاد راهبری معماری و شهرسازی اسلامی همراه باشید🔻
https://eitaa.com/setad_memari
💠 ضوابط شهری جدید(سیستم توده گذاری) و معماری آپارتمانی، باعث خارج شدن واقعیت روزمره حیاط از مرکز زندگی شده و درحال انتقال به حاشیه است.
💠 بررسی بر روی قشرمذهبی شهر قم نشان میدهد به رغم حذف واقعیت مفهومی #حیاط از زندگی روزمره همچنان تصاویر ذهنی از حیاط مقدس، حیاط مرکز فعالیت و حیاط پیوسته با #طبیعت و آسمان به عنوان عنصر مقدس در اذهان نسل های میانسال وجود دارد؛ در جوانترها نیز وجود آن قابل انکار نیست، اما نمیتوان تحول دیدگاه را هم انکار کرد.
💠 اهمیت یافتن فعالیت هایی چون نگهداری وسایل و بدرقه #مهمان و در مقابل کمرنگ شدن فعالیتهای اصیل حیاط مانند جمع شدن #خانواده، نشانه های این تحول است. مهمترین تغییر مربوط است به مفهوم محرمیت اسلامی حیاط که منابع مختلف فوق اشاره داشتند و زنانه بودن حیاط را هم میتوان تابع آن دانست.
💠 اظهارات مصاحبه شوندگان در مورد کارکردهای آیینی حیاط و حتی موجودیت خود حیاط، نشان از تغییر بنیادی برخی اصول #سبک_زندگی_اسلامی دارد. بحث حفظ #حریم زنان و مردان در مراسم ها و آیین ها باید خواست افراد را برای داشتن امکان خانوادگی، طبعا برگزاری مراسم در حیاط خانه ها ترغیب کند؛ اما مفاهیم مدرن سکونت و کم اهمیت شدن کار خانگی، عدم تمایل نسل های متأخر مذهبی را به این کارکرد حیاط ایجاد میکند.
💠درعین حال باید عدم تجربه مستقیم برخی جوانترها از بسیاری از کارکردهای حیاط را عامل این نگاه دانست که ترویج #رسانه ای و #آموزشی در تعدیل آن میتواند مؤثر باشد.
📝 دکتر ناری قمی و همکاران،۱۳۹۷
با ستاد راهبری معماری و شهرسازی اسلامی همراه باشید🔻
https://eitaa.com/setad_memari
هرکه در طایفه منتظران جا دارد
چشم امّید به بیداری فردا دارد
همه ی عمر دم از یاری مولا زده ایم
گرچه گفتیم ولی وقت عمل جا زده ایم
ما نفهمیده در این غائله سربار شدیم
عاشقی دردسری بود گرفتار شدیم
غیر هر #جمعه که ما لحظه شماری کردیم
تا به پایان برسد فاصله, کاری کردیم؟
ما نشستیم و فقط درد سرودیم از تو
غزل ساده ی برگرد سرودیم از تو
با حساب دل خود هرچه شمردیم نشد
بی ریا هیچ دعایی به تو تقدیم نشد
#انتظار_فرج و دیده تر کافی نیست!
ندبه و عهد به هنگام سحر کافی نیست!
آی مردم پسر فاطمه تنهاست هنوز
قرنها رفته و او منتظر ماست هنوز
یازده قرن گذشته است و زمستان باقی است
یوسفی رفته و تنها غم هجران باقی است
گرچه گاهی دل او را به گنه لرزاندیم
عهد خواندیم و بر آن عهد مصمم ماندیم
شک نداریم که این معرکه رد خواهد شد
شاید این جمعه همان جمعه که می آید شد
#نفیسه_سادات_موسوی
▪️شهادت #امام_محمد_باقر(ع)تسلیت باد. 🥀
صلوات خاصه امام محمد باقر(ع)
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍّ بَاقِرِ الْعِلْمِ وَ إِمَامِ الْهُدَى وَ قَائِدِ أَهْلِ التَّقْوَى وَ الْمُنْتَجَبِ مِنْ عِبَادِكَ اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهُ عَلَماً لِعِبَادِكَ وَ مَنَاراً لِبِلاَدِكَ وَ مُسْتَوْدَعاً لِحِكْمَتِكَ وَ مُتَرْجِماً لِوَحْيِكَ وَ أَمَرْتَ بِطَاعَتِهِ وَ حَذَّرْتَ مِنْ مَعْصِيَتِهِ فَصَلِّ عَلَيْهِ يَا رَبِّ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ ذُرِّيَّةِ أَنْبِيَائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ وَ رُسُلِكَ وَ أُمَنَائِكَ يَا رَبَّ الْعَالَمِينَ.
ستاد راهبری معماری و شهرسازی اسلامی🔻
https://eitaa.com/setad_memari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 حضرت آیتالله خامنهای:
«بین نامزدها، اخلاق حاکم باشد؛ بدگویی کردن، تهمت زدن، لجنپراکنی کردن، کمکی به پیشرفت کارها نمیکند، به آبروی ملّی هم لطمه میزند.
💠 صحنهی انتخابات صحنهی عزّت و حماسه است، صحنهی رقابت برای خدمت است، صحنهی کشوواکش برای به دست آوردن قدرت نیست. برادرانی که وارد میدان مبارزهی انتخاباتی و رقابت انتخاباتی میشوند، این را به عنوان یک وظیفه بدانند.» ۱۴۰۳/۰۳/۱۴
#معیار
#انتخابات
#معیار_انتخاب
#انتخاب_درست
با ستاد راهبری معماری و شهرسازی اسلامی همراه باشید🔻
https://eitaa.com/setad_memari
💎 توصیهای برای روز #عرفه
🔻امام صادق عليهالسلام:
تَخَيَّر لِنَفسِكَ مِنَ الدُّعاءِ ما أحبَبتَ واجْتَهِد ، فإنَّهُ (يَومَ عَرَفَة) يَومُ دُعاءٍ و مَسألَةٍ
💠 هر چه میخواهى براى خود دعا بخوان و بكوش كه روز عرفه روز دعا و درخواست است.
📚 التهذيب الأحكام، ج ۵، ص ۱۸۲
با ستاد راهبری معماری و شهرسازی اسلامی همراه باشید🔻
https://eitaa.com/setad_memari
📍 «مسکن متناسب با نیاز» عبارت مغفول مانده در اجرای #اصل_۳۱ / تمرکز بر کمیت به جای کیفیت بحران مسکن در ایران را عمیقتر می کند.
📝 شهاب الدین فتحی در یادداشتی بیان داشت؛ در اصل ۳۱ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به ضرورت تامین مسکن پرداخته شده است. به نظر میرسد در این قانون با ذکر عبارت «مسکن متناسب با نیاز» به حدود کیفی و کمی مسکن اشاره شده است، اما این مهم در سیاستگذاری مسکن مغفول مانده و صرفا به ساخت مسکن اکتفا شده است. بنابراین شاید بتوان گفت، یکی از خلاهای سیاستگذاری #مسکن در ایران عدم ارائه تعریف «مسکن متناسب با نیاز» است
💠 نپرداختن به این تعریف در ایران موجب شده است اقدامات دولتها بعضا به تحقق اهداف اصلی منجر نشود. عدم جامعنگری در سیاستگذاری مسکن و توجه نداشتن به تمام ابعاد آن، حاصل از خلاء تعریف متناسب با اهداف است.
💠این مهم امروزه با کاهش کیفیت مسکن و محیط شهری مانع استقبال جامعه برای سکونت در شهرهای جدید میگردد یا در صورت استقبال با معضلات اجتماعی و اقتصادی همراه بوده است. نکته مهم دیگر این است که اساسا این واحدها در جهت تامین مسکن اقشار کم بضاعت نبوده و پاسخ مناسبی به نیاز آنها نیست.
#شهرسازی
🌐 متن گزارش: https://ihkn.ir/?p=37834
ستاد راهبری معماری و شهرسازی اسلامی🔻
@setad_memari
💠 اعمال عید سعید قربان 💠
۱. غسل
۲. نماز عید
۳.خواندن دعای چهل هشتم و چهل و ششم صحیفه سجادیه
۴. خواندن دعای ندبه
۵. قربانی کردن
التماس دعا 🌱🌸
#عید_قربان
با ستاد راهبری معماری و شهرسازی اسلامی همراه باشید🔻
https://eitaa.com/setad_memari
عید سعید قربان، روز رها شدن از تعلقات دنیوی، روز بندگی، بخشودگی و عید قربانی نفس مبارک باد.🌱
#عید_قربان
ستاد راهبری معماری و شهرسازی اسلامی🔻
https://eitaa.com/setad_memari
🔴 بیشترین تکرار رهبری از ویژگیهای #فرد_اصلح در طول ۲۸ سال گذشته
▫️۳۳ مرتبه : #مدیریت_اجرایی قوی
▫️۳۰ مرتبه : شیوه #تبلیغات صحیح
▫️۲۸ مرتبه : پایبند به مبانی
▫️۲۱ مرتبه : #خستگی_ناپذیر و جهادی
▫️۲۰ مرتبه : صمیمی و #خدمتگزار مردم
▫️۱۹ مرتبه : استکبار ستیز و #شجاع
▫️۱۸ مرتبه : دارای #ایمان و تقوا و توکل
▫️۱۶ مرتبه : پرهیز از بداخلاقی انتخاباتی
▫️۱۵ مرتبه : #شناخت نیاز و درد جامعه
▫️۱۱ مرتبه : دارای تدبیر بصیرت و برنامه
▫️۱۱ مرتبه : مبارزه با بی عدالتی
▫️۱۱ مرتبه : آرمان ها و #پیشرفت کشور
▫️۱۰ مرتبه : #ساده_زیست و غیر اشرافی
▫️۷ مرتبه : التزام به #قانون
▫️۶ مرتبه : نگاه به داخل و #اقتصاد_مقاومتی
▫️ ۵ مرتبه : دوری از فساد، امانت دار
▫️۵ مرتبه : توجه به نظرات و توانایی #مردم
▫️۲ مرتبه : #صادق و روراست
#معیار
#معیار_انتخاب
#انتخاب_درست
با ستاد راهبری معماری و شهرسازی اسلامی همراه باشید🔻
https://eitaa.com/setad_memari
👤دکتر صالح شکوهی، عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت در مصاحبه با جوان آنلاین: ساخت شهرهای جدید، امری مثبت در زمینه ایجاد فرهنگ تازه منطقهای است و شهرهای جدید با الگوی مردمیسازی باید شکل بگیرند تا کیفیت زندگی در آنها بالا رفته و صرفاً کارکرد #خوابگاه نداشته باشند.
💠 بزرگترین مشکل شهرهای تازه تأسیس، توجه صرف به مسکن در آنها بود و به زمینههای اقتصادی، اشتغال و ابعاد مختلف اجتماعی و فرهنگی توجهی نشده بود. در نتیجه، این شهرها با انواع مشکلات و تعارضات فرهنگی و خوابگاهیشدن روبهرو شدند. به عنوان مثال بخش زیادی از مردهای خانوادههای ساکن، روزها در این شهرها حضور نداشتند. چون برای کار باید به کلانشهرها و شهرهای مادر اطراف مراجعه میکردند. از سوی دیگر، #مسکن به دست سوداگران، سازندگان و دلالان افتاد و در نتیجه اهداف مورد نظر در این حوزه نیز حاصل نشد.
✅ شهرهای جدید همچنان میتوانند کارآمد باشند. برای این امر نیز باید وزارت راه و شهرسازی زمان احداث این شهرها به مسائلی مانند اشتغال و فرهنگ توجه ویژهای داشته باشد. با در نظر گرفتن اشتغال و فرهنگ در این شهرها میتوانند فرصتهایی برای اسکان جمعیت پیشرو، خلاق، مولد و فعال شوند.
💠 امکان دارد مقداری تأمین هزینه تأسیسات شهرهای جدید زیاد شود، اما زمین در اختیار این شهرها بهتر و بیشتر است که #هویت مستقل خود را نسبت به شهرهای مادر خواهند داشت. برای مثال آبادان در نزدیکی شهر خرمشهر قراردارد و توانسته برای خود یک هویت مستقل ایجاد کند. برای رسیدن به هویت مستقل شهرهای تازه نیز باید سیاستها به گونهای اتخاذ شود که شبیه سیاستهای دهه ۶۰ و ۷۰ نباشد و نباید به آنها تنها از منظر خوابگاه نگاه شود. این شهرها محل سرریز جمعیت هیچ شهری نیستند و بستری برای #جمعیت_خلاق و مولدی هستند که نیاز به فضای گسترده و #خانواده_محور دارند.
💠 شکوهی، با تأکید براینکه نباید به شهرهای جدید به چشم شهری نگاه کرد که افراد به علت واماندگی اقتصادی از شهرهای بزرگ به آنها #مهاجرت میکنند: شهرهای جدید باید یک بافت دارای فعالیت اقتصادی باشند و کسانی که از منظر مالی برخوردار محسوب میشوند نیز اسکان در آنها را دونشأن خود نداند. با این حساب افرادی که خواهان مهاجرت از شهرهای بزرگ هستند، دیگر واماندههایی نیستند که در تأمین هزینه شهرهای بزرگ ناتوان شدهاند. با این رویکرد میتوان یک هویت جدید و مستقل را برای این شهرها ایجاد کرد.
❗️ عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه این شهرها، باید به صورت مردمی ساخته شوند، میگوید: دولت در ساخت این شهرها نباید تصدیگری کند. ایده #مردمی_سازی ایده بسیار خوبی حتی برای ایجاد شهرهای جدید است و دولت فقط باید زیرساختهای لازم را فراهم کند. دولت باید اجازه دهد مردم در اراضی مشخص شده مسکنسازی کنند و دولت تنها ضابطهگذار و ناظر بر عملکرد مردم باشد.
💠 وی با توضیح ساخت افقی شهرهای جدید میگوید: «با حفظ مالکیت در دست دولت، مردم تنها اجازه بهرهبرداری از آن را دارند. در این زمان است که دولت میتواند تنها اجازه ساخت خانههای تک طبقه و در نهایت با حفظ ارتفاع چهارمتر، دو طبقه را به مردم صادر کند. با این اقدام کیفیت سکونتی در شهرهای جدید به خودی خود بالا میرود. به بیان دیگر، افراد خانهای دارند که #حیاط مناسب دارد و کسی به آن محیط اشراف ندارد. حتی در همان فضا #کارگاه کاری خود را نیز دارند. در نتیجه جذابیت شهرهای جدید بالا میرود و به جای آنکه تنها دهکهای پایین اقتصادی در آنجا ساکن شوند، ترجیح خانوادههای متمول نیز زندگی در این شهرها شود. چون کیفیت زندگی در آنها بسیار بیشتر از شهرهای مادر است. با این شیوه مسئله اجتماعی این شهرها نیز حل خواهد شد.»
با ستاد راهبری معماری و شهرسازی اسلامی همراه باشید🔻
https://eitaa.com/setad_memari
یک روز #انتخاب | چندسال اثر
👤 حضرت آیتالله خامنهای:
«انتخابات در یک روز انجام میگیرد امّا اثر آن در چند سال باقی میماند. در انتخابات شرکت کنید، #انتخابات را متعلّق به خودتان بدانید و از خدا بخواهید که شما را هدایت کند به آنچه درست و حق است و بروید پای صندوق رأی و به کسی که شایسته است رأی بدهید.» ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
#معیار
#معیار_انتخاب
#انتخاب_درست
با ستاد راهبری معماری و شهرسازی اسلامی همراه باشید🔻
https://eitaa.com/setad_memari
♦️ رئیسجمهور و «معماری و شهرسازی اسلامی»
🖊احمدحسین شریفی
💠 یکی از مهمترین شؤون حکمرانی، مدیریت فضاهای سکونتگاهی و اجتماعی است: توجه به «بنیانهای معرفتی» و «حفظ ارزشهای فرهنگی» در معماری و شهرسازی.
💠 به همین دلیل، سالیانی است که توجه به #معماری و #شهرسازی اسلامی در رأس مطالبات رهبر فرزانه انقلاب از دولت و مجلس بوده است.
🔻اکنون از همه نامزدهای محترم ریاست جمهوری انتظار داریم:
1⃣ نگاه خود را به این موضوع با مردم در میان بگذارند؛
2⃣ کارنامه خود را در این موضوع ارائه دهند؛ (چه در بخش تقنین، که برخی از نامزدهای محترم چندین دور نماینده مجلس بوده و الان هم هستند، چه در بخش اجرا، که برخی از نامزدهای محترم سابقهای طولانی در حوزه ساخت و ساز داشتهاند، و چه در بخش تدوین راهبردها و آییننامههای مربوطه، که برخی دیگر از آنان در مراکز نظارتی و مجمع تشخیص مصلحت و ... سالیانی متمادی حضور داشتهاند.)
3⃣ برنامه خود را برای «کنترل» معماریهای غیرسازگار با #فرهنگ_اسلامی_ایرانی ما از یک سو و «ترویج» و «تحقق» معماری اسلامی ایرانی از سوی دیگر ارائه دهند.
ستاد راهبری معماری و شهرسازی اسلامی🔻
@setad_memari
▫️فرازی از فرمودههای پیامبر(صلواتاللهعلیهوآله) در روز #غدیر:
💠 بدانید که حضرت مهدی علیهالسلام خونخواه تمام اولیای خداست!
🔸 أَلَا إِنَّهُ مُدْرِكٌ بِكُلِّ ثَارٍ لِأَوْلِيَاءِ اللَّهِ
📚 بحار الأنوار، ج۳۷، ص: ۲۱۴.
#امام_زمان
#عید_غدیر
ستاد راهبری معماری و شهرسازی اسلامی🔻
@setad_memari