#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#شرق
✅ اولویت سیاست خارجی؛ نکتهها و شبهات
🔶 در ماههای اخیر تلاش جریان غرب، محور اصلاحاتـاعتدال و فرقه انحراف سیاهنمایی در خصوص همکاریهای راهبردی و جامع ایران با دو کشور چین و روسیه بوده و با یک ژست دلسوزانه برای استقلال و منافع ملی، رویکرد و جهتگیری در سیاست خارجی به سمت شرق را اقدامی برخلاف اصل سیاست «نه شرقی، نه غربی» اعلام میدارد!
🔸 شفافسازی منطق اولویتها در سیاست خارجی، به بسیاری از سؤالات، شبهات و ابهامات مطرح در خصوص سفر رئیس جمهور و همچنین تقویت رابطه با کشور چین از طریق انعقاد قرارداد ۲۵ سال همکاریهای راهبردی پاسخ میدهد.
🔸 این القائات و فضاسازیها که در آستانه سفر دکتر رئیسی به روسیه و همچنین همزمان با انجام این سفر به اوج خود رسید، در حالی صورت میگیرد که:
1⃣ اولاً، شعار «نه شرقی نه غربی»، نفیکننده رابطه با شرق یا غرب نیست.
2⃣ ثانیاً این شعار ناظر به این بود که مردم ایران در مقطع مبارزات برای به پیروزی رساندن انقلاب خود در سالهای ۱۳۵۶ و ۱۳۵۷ با صراحت اعلام کردند آن حکومت و نظام سیاسی که با انقلاب میخواهند آن را در ایران مستقر کنند؛ «جمهوری اسلامی» است و نظام جمهوری اسلامی به لحاظ ماهیت، ماهیت نظامهای شرقی و غربی را ندارد. در واقع شعار «نه شرقیـ نه غربی» نفی الگوگیری از ماهیت نظامهای سوسیالیستی و لیبرالیستی در ایران پساانقلاب است.
3⃣ ثالثاً اکنون با فروپاشی بلوک شرق و به موزه تاریخ سپرده شدن سوسیالیسم از یکسو، و در بستر احتضار و جان کندن نظامهای لیبرالیستی از دیگر سو، در شرایط کنونی شرق و غرب ایدئولوژیک مانند گذشته وجود خارجی ندارد.
🔸 بنابراین کسانی که این روزها، سفر دکتر رئیسی به روسیه برای دستیابی به قرارداد همکاریهای ۲۰ ساله یا انعقاد قرارداد همکاریهای ۲۵ ساله با چین را در تعارض با شعار «نه شرقیـ نه غربی» اعلام میدارند، حرفشان غیر منطقی و صرفاً با اغراض و انگیزههای سیاسی این مواضع را اتخاذ میکنند.
🔸 برای اثبات این رویکرد غیر منطقی و صرفاً سیاسی این جماعت، همین یک دلیل کفایت میکند که آنها در این سالها برای جلب رضایت آمریکا و اروپا، حاضر شدند از تمامی اصول، ارزشها و حتی قدرت علمی و قدرت نظامی و نفوذ منطقهای ایران بگذرند!
🔸 اما نکته مهم و اصلی منطق تعیین اولویتها در سیاست خارجی جمهوری اسلامی است. هر کشوری اگر بخواهد منافع ملی و در رأس آن امنیت ملی خود را حفظ کند و اهدافش را پیش ببرد، اولویت را باید به همسایگان و کشورهای منطقه خود بدهد.
🔸 کشور ایران یک کشور آسیایی و با موقعیت راهبردی در غرب آسیاست. بسیار روشن است که پیشرفت ایران در حوزههای گوناگون و تأمین منافع ملی و در صدر این منافع تأمین امنیت ملی، در گرو باز شدن ژئوپلیتیک ایران در منطقه و آسیاست. آنچه این روزها تحت عنوان «نگاه به شرق» مطرح است، در واقع یک ترجیح عقلانی و یک انتخاب درست در راستای تأمین منافع ملی است. البته بسیار طبیعی است که این رویکرد درست در سیاست خارجی را غرب و غربگرایان برنتابند و علیه آن جوسازی کنند.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر یدالله جوانی؛ تحلیلگر
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #یمن
✅ «انصارالله» و تغییر در معادلات منطقه
🔶 بعد از حمله پهپادی نیروهای مسلح یمن به امارات، جنگندههای ائتلاف سعودی- اماراتی با حمله شبانه به صنعا علیه غیرنظامیان کشتار به راه انداختند. این حملات نشان داد که ائتلاف سعودی از روی استیصال دست به این اقدامات زده است.
🔶 گزارههای خبری
🔸 دیلی میل در گزارشی پیرامون این حمله نوشت: «حملات نیروهای یمنی به امارات، چهره این کشور بهعنوان "دهکده امن" را در هم شکسته و مرحله جدید خطرناکی را در ارتباط با جنگ یمن رقم زده است».
🔸 شبکه عبری زبان "کان" نیز در گزارشی با اشاره به حمله اخیر جنبش انصارالله یمن به قلب امارات نوشت: «یکی از سناریوهایی که اسرائیلیها نگران آن هستند، حملات پهپادی و موشکی یمن است».
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 این حمله را میتوان آغاز تغییر راهبردی جنگ در یمن بر اساس وسعت جغرافیایی و اهداف ژئوپلیتیک دانست. تاکنون امارات خود را بهعنوان دهکده امن منطقه معرفی میکرد و خود را از تبعات و هزینههای میدانی جنگ یمن دور نگه میداشت؛ اما اکنون کشورهای ائتلاف عربی همگی در معرض حملات آینده یمنیها هستند.
🔸 در سطح منطقهای، امروزه نیروهای یمنی به یک قدرت برتر آفندی تبدیل شدهاند. بسیاری از منافع و منابع بازیگران منطقهای میتواند در تیررس اهداف آتی آنان باشد.
این از یک منظر منجر به افزایش قدرت بازدارندگی انصارالله در معادلات آتی منطقهای میشود؛ یعنی هر بازیگری اجازه مشارکت و حمله به یمن را به خود نخواهد داد و از سویی دیگر منجر به کاهش نقش کشورهای ائتلاف در جنگ یمن و خالی شدن بیشازپیش دست سعودی در ائتلافسازی علیه ملت مقاوم یمن خواهد شد.
🔸 انصارالله در ابعاد مختلفی از توان نظامی، نقش تغییردهنده مناسبات منطقهای و حتی بینالمللی را دارد. امروزه انصارالله در سه عرصه مهم از حیث توان نظامی دارای قدرت برتر است؛ قدرت پهپادی؛ قدرت موشکی؛ قدرت دریایی که نمود آن در آینده بیشتر مشاهده خواهد شد. بر اساس این مؤلفهها و گزارهها، معادلات جدیدی در منطقه در حال رخ دادن است و در آینده این مؤلفهها تعیینکننده جنگ یمن و نظم نوین منطقهای خواهد بود.
🔸 #به_قلم_اساتید: محمدرضا فرهادی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#تاریخ #پهلوی
✅ دستهای آلوده به جنايت!
🔶 بهمن ماه تعلق به انقلاب اسلامی دارد و با فرارسیدن آن، حال و هوای شهر و کشور، حال و هوای بهمن ۱۳۵۷ را به خود میگیرد.
🔸 اين وضعيت فرصتی را برای بازخوانی آنچه در نیمقرن اخير بر اين سرزمين گذشته است، فراهم میآورد.
🔸 ازجمله مباحث قابلتوجه در اين شرايط، توجه به اين حقيقت است که بر مردمان اين سرزمين در دوران پهلوی چه گذشت که آنان را به قيام عليه رژيم واداشت و آنان حاضر شدند با هزينههای فراوان بر سرنگونی پهلوی اصرار ورزند؟!
🔸 چند روزی میشود که اخباری درباره کشف بقايايی از گور دستهجمعی شهدای مسجد گوهرشاد در شهر مشهد شنيده میشود.
البته اينکه بقايای پيکرهاي کشفشده مربوط به جنايت گوهرشاد باشد، هنوز تأييد قطعی نشده است.
🔸 شاهدان این واقعه دردناک، روايت کردهاند که پس از کشتار مردم در مسجد گوهرشاد، مأموران رضاخان پيکرهای مطهر شهدا و حتی زخمیها را با کاميون به چند نقطه در مشهد منتقل و بدون انجام غسل و کفن بهصورت جمعی دفن کردند و تخمينها در اين زمينه حدود ۴ هزار شهيد است.
🔶 گزارههای تحليلی
🔸 روباه پیر، حکومتی دستنشانده را در اين ایران به وجود آورد که با همه توان مستظهر به حمايت اجنبی بود! لذا هیچگاه بر حمايت از مردم و تلاش برای کسب رضايت آنان تکیه نکرد. نوکيسهای به نام "رضا ميرپنج" انتخاب شده بود تا فقط سياستهای انگليسیها را در اين کشور بهپیش ببرد.
🔸 او با توجه به خصوصيات فردی و خوی درندگي که داشت، خيلی راحت به مردم زور میگفت و آنان را سرکوب میکرد و آدم میکشت! ماجرای گورهای دستهجمعی، دستهای آلوده به خون این دیکتاتور در کشتار زائران امام رضا(ع) را آشکار نموده است.
🔸 حاکميت قريب به شش دههای خاندان پهلوی در ایرانزمین، دوران سياهی است که حتی با حکومتهای بيلياقت قاجار نيز قابلمقایسه نيست.
🔸 به تعبير حکيم انقلاب: «پادشاهان قديم اگر ديکتاتور بودند، وابسته و گوشبهفرمان قدرتهای بيگانه نبودند؛ اما از اواخر دوران قاجار و همه دوران پهلوی، پادشاهان، هم ديکتاتور بودند و هم وابسته! اين شد بيماری مضاعف نظام سياسی حاکم بر ايران در دوران گذشته.» (۱۳۸۲/۱۱/۲۴)؛
ملت ايران با اين سناريوی انگلیسی، از چاله حکومت قاجار بيرون آمده و به چاه رژيم دستنشانده پهلوی افتادند!
🔸 پس از چند دهه از سرنگونی این حکومت دستنشانده، خط تحريف حقايق تاريخ و سناريوی "تطهير پهلوي" توسط دشمنان اين سرزمين کليد خورده است. در اين عرصه جهادگران عرصه تبيين بايد با همه توان ميدانداری کنند تا اجازه ندهند حقايق برای نسل جوان امروز اين سرزمين، وارونه جلوهگر شود.
🔸 #به_قلم_اساتید: مهدی سعیدی؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#مذاکره #برجام
✅ چرا آمریکا خواهان مذاکره مستقیم با ایران است؟
🔸 روز دوشنبه، وزیر امور خارجه کشورمان گفت: «طرف آمریکایی از طرق مختلف پیامهایی را به ایران ارسال میکند که خواهان سطحی از مذاکرات مستقیم با ایران است. اخبار منتشرشده درباره مذاکره مستقیم با آمریکا صحت ندارد؛ اما اگر نیاز باشد که در سطحی از مذاکرات، مذاکره مستقیم با آمریکا داشته باشیم، این کار را انجام خواهیم داد».
🔸 در واکنش به این اظهارات، سخنگوی کاخ سفید رسماً بر «مذاکره مستقیم با ایران» اعلام آمادگی کرد.
🔸 تحلیلگران معتقدند که آمریکا با این پیشنهاد، از یکسو به دنبال انداختن توپ در زمین ایران بوده و از طرف دیگر قصد دارد از این موضوع بهعنوان حربهای برای شانه خالی کردن از مسئولیتهای خود برای بازگشت به برجام استفاده کند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#مسائل_اولویت_دار
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#تبیین #جهاد_تبیین
✅ حکم جهاد
🔶 "وای اگر خامنهای حکم جهادم دهد..." یکی از شعارهای اصلی و همیشگی نیروهای حزب اللهی و انقلابی است، بویژه در دیدارهای مردم با فرمانده معظم کل قوا؛
🔸 امروز جنگ رودروی نظامی نداریم، چه بسا اگر جنگ نظامی بود و رهبر معظم انقلاب فرمان جهاد صادر میکردند، میلیونها نفر آماده جانفشانی میشدند، اما در جهاد کبیر که رهبر معظم انقلاب این عرصهی کار اقتصادی، علمی و تحقیقی و حرف زدن و تبیین کردن را جهاد معرفی میکنند و بارها بر آن تأکید میکنند، تکرار مکرر جهاد تبیین بویژه در این مقطع، یعنی اهمیت بالای این موضوع و کم توجهی، بی برنامگی و نداشتن گفتمانی منسجم و هدفمند در این زمینه است.
🔸 رهبر معظم انقلاب در دیدار مداحان با ایشان ابعاد و ویژگیهای این جنگ تمام عیار را اینگونه بیان کردند:
«جهاد یعنی تلاش در مقابلهی با دشمن؛ هر تلاشی جهاد نیست. منطق اسلامی جهاد آن [کاری] است که در مقابل دشمن انجام میگیرد. شما [اگر] کار اقتصادی بکنید برای مقابلهی با دشمن، میشود جهاد؛ کار علمی و تحقیقی بکنید برای مقابلهی با دشمن، میشود جهاد؛ حرف بزنید، تبیین کنید برای خنثیکردن وسوسهی دشمن، میشود جهاد...»
🔶 راهکارهای اقدام عملی چیست؟
1⃣ تشکیل اتاقهای فکر و اندیشکدههای راهبردی برای رصد و تشخیص برنامههای رسانهای دشمن و مقابله با آنها
2⃣ تشکیل شبکه منسجم سازمانی مجاهدین تحلیلگر سیاسی، اقتصادی و رسانهای برای معرفی و اعزام به تمامی نهادها، سازمانها، دانشگاهها، مدارس، مساجد و ...
3⃣ ورود دولت به عرصه جهاد تببین و حمایت از جهادگران این عرصه.
🔸 #به_قلم_اساتید: محمدحسن فشی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#شرق
✅ ایران و روسیه به هم نیاز دارند
🔸 «دکتر کوشکی» تحلیلگر مسائل سیاسی در خصوص روابط آینده ایران با روسیه، به تحلیل واقعبینانه از وضعیت نظام بینالملل پرداخته و میگوید:
«قدرتهای بزرگ طبیعتاً از تبدیلشدن کشورهای منطقهای به قدرتهای بینالمللی استقبال نمیکنند؛ ایران هم در حال حاضر میخواهد به قدرتی در عرصه جهانی تبدیل شود، اما این موضوع به مذاق قدرتهای بزرگ خوش نمیآید و در این موضوع تفاوتی هم بین روسیه و آمریکا نیست. حالا اما شرایط میان ایران و روسیه قدری فرق کرده است. اکنون روسیه با برخوردهای سنگین غرب مواجه شده است و با مسائلی مانند اوکراین و تحریمهای آمریکا و حتی اروپا مواجه است. در این شرایط میان ایران و روسیه اشتراکاتی پدید آمده است و بهنوعی دشمن مشترک دارند. همین موضوع دو کشور را به هم نزدیک کرده است. ایران و روسیه بهنوعی به هم نیاز دارند و میتوانند مکمل هم عمل کنند. همه اینها به معنای اعتماد به روسیه نیست. اصلاً در عرصه بینالمللی اعتماد معنی ندارد و هر کشوری باید به دنبال منافع ملی خود باشد».
🔸 این استاد دانشگاه درباره مناسبات ایران و چین نیز اضافه میکند:
«چین تمایل به برقراری گسترده ارتباط تجاری با همه کشورها دارد و تاکنون بهصورت گسترده این ارتباط را با ایران پوشش نداده است. چینیها نیاز به خلیجفارس دارند و ایران بیشترین ساحل را در خلیجفارس دارد. چینیها به نفت و گاز هم نیاز دارند و ارتباط با ایران از این جهت هم برای آنها مناسب است».
🔸 #گفتگو_با_اساتید: دکتر کوشکی؛ تحلیلگر مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #عربستان
✅ سیاست جمهوری اسلامی در قبال عربستان
🔶 ایران و عربستان پس از گذراندن دورهای نسبتاً طولانی از قطع روابط دیپلماتیک، در ماههای اخیر چندین نشست را بهمنظور بهبود روابط برگزار کردهاند و درصدد هستند تا تنشهای بین دو کشور را کاهش دهند.
🔶 گزاره خبری
🔸 حسین امیرعبدالهیان «وزیر امور خارجه کشورمان» در اختتامیه همایش ملی ایران و همسایگان گفت: «ما راه را برای عربستان سعودی باز گذاشتهایم و هر زمان عربستان سعودی تصمیم بگیرد روابط دیپلماتیک خود را با جمهوری اسلامی ایران به حالت طبیعی برگرداند، استقبال میکنیم».
وی ادامه داد: «ما خرسندیم که سه دیپلمات ما از چند روز پیش در جده مستقر شدند و فعالیت خودشان را در سازمان همکاری اسلامی از سر گرفتند».
🔸 عباس مقتدایی «نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس» نیز با اشاره به مذاکرات ایران و عربستان برای ازسرگیری روابط، گفت: «با توجه به گزارشاتی که به کمیسیون واصل شده، روند مذاکرات ایران و عربستان رو به رشد است؛ اما نتایج آن بهگونهای خواهد بود که همه کشورهای منطقه از آن منتفع خواهند شد و کشورهای محور مقاومت تقویت خواهند شد».
🔶 گزاره تحلیلی
🔸 باوجود نگاه تعاملی جمهوری اسلامی نسبت به روابط با عربستان، همچنان سؤال اصلی افکار عمومی داخل کشور این است که، سیاست جمهوری اسلامی در قبال عربستان سعودی چیست؟
🔸 این نگاه بیش از آنکه از نحوه مواجهه نظام ایران با عربستان برآید، برآمد رفتارهای تنشزا و مخرب عربستان با ایران، شیعه و جبهه مقاومت در منطقه طی سالهای گذشته است.
قطع روابط دیپلماتیک ایران و عربستان نیز مربوط به شرایط سالهای گذشته مانند دوران حمایت مالی از داعش، همراهی با سیاست فشار حداکثری ترامپ و ... بود.
🔸 البته حمله گروهی از جوانان ایرانی به سفارت عربستان در تهران (که مقام معظم رهبری از آن بهعنوان «اتفاق بسیار بد و غلط» یاد کردند) نیز در افزایش تیرگی روابط مؤثر بود؛
🔸 اما امروزه شرایط تغییر کرده، سیاستهای عربستان بهصورت کلی در عراق و سوریه شکست خورده؛ داعش تقریباً نابود شده و روی کار آمدن «بایدن» و قدرت گرفتن دموکراتها شرایط را برای ریاض تغییر داده است؛ تعلیق فروش تسلیحات به ریاض، به جریان انداختن پرونده قتل جمال خاشقچی، پرونده ۱۱ سپتامبر و قطع ارتباط مستقیم بایدن با «محمد بنسلمان» و کاهش حضور آمریکا در منطقه، باعث شده است که مقامات عربستان در فکر تغییر مناسبات منطقهای خود باشند.
🔸 از سویی دیگر، راهبردی که دولت رئیسی در حال پیگیری آن است، راهبرد روابط حداکثری و پایدار با همسایگان است.
بدیهی است که کشور اسلامی عربستان با مرز دریایی مشترک با ایران، در رویکرد سیاست خارجی دولت جدید مورد توجه قرار گیرد.
🔸 باوجود نگاه تعاملی ایران، همانطور که وزیر خارجه کشورمان گفته است، این عربستان است که باید تصمیم بگیرد و نسبت به سیاست ایران به جمعبندی مناسب برسد؛ اینکه از سیاستهای تنشزای منطقهای خود دست برداشته و رو به تعامل سازنده با ایران خواهد آورد یا همچنان بر ترویج و اشاعه تفکر تکفیری و برهم زننده امنیت منطقه و کشتار ملتهای مظلوم باقی خواهد ماند.
نکته پایانی: بیشک تغییر رفتار سعودیها، نتیجه استراتژی جمهوری اسلامی در خصوص مقاومت فعال است و امروزه اصلیترین پرونده مفتوح میان ایران و عربستان، موضوع کشتار مردم بیگناه یمن است و پایان جنگ یمن میتواند این پرونده را مختومه و روابط دو کشور را به حالت گذشته برگرداند.
🔸 #به_قلم_اساتید: فرهاد کوچک زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#تاریخ
✅ ۶ بهمن ۱۳۶۰ سالروز حماسهی افتخارآفرین مردم غیور آمل
🔸 یکی از مناطقی که کانون ناآرامیها و تجاوز منافقین از خدا بی خبر شده بود، شهر عزیزمان آمل بود.
🔸 در آن زمان بعضی از انقلابیون که اغلب کسبه و کارگر بودند، هدف ترور قرار گرفتند و به شهادت رسیدند.
🔸 منافقین کور دل از اواخر سال ۱۳۵۸ ه.ش جنگلهای زیبای آمل را محلی برای اقدامات خرابکارانه و مبارزۀ مسلحانه علیه نه تنها شهر آمل، بلکه کل کشور در نظر گرفتند. جادۀ هراز که یکی از مهمترین راههای مواصلاتی تهران و شمال کشور محسوب میشد، ناآرام گشت.
🔸 اتحادیه کمونیستهاى ایران که متشکل از مارکسیست- لنینیستهاى چپ بودند با ارزیابی موقعیتهاى جغرافیایى، جنگلهای آمل را مناسب براى عملیات چریکى تشخیص دادند و در آنجا استقرار یافتند.
🔸 منافقین سنگ دل با جذب افراد فریب خورده و تجمع در جنگلها در بهمن ماه سال ۱۳۶۰ به خیال خام خود زمینه را برای حمله به شهر آمل و تصرف آن آماده دیده بودند و بنابراین با یک گروه کمتر از صد نفری برای حملۀ به شهر در صبحگاه ششم بهمن ماه برنامه ریزی نمودند.
🔸 بالاخره صبح روز ششم بهمن ماه، یک روز سرد زمستانی فرا رسید. طبق برنامه ریزی صورت گرفته، منافقین ابتدا به مراکز حساس نظامی و تصمیم گیری نظیر سپاه، کمیته انقلاب اسلامی (نیروی انتظامی فعلی)، ژاندارمری، فرمانداری، بخشداری و بنیاد شهید حمله کردند و این مراکز را تا روشن شدن صبح و آغاز بکار ادارات به تصرف خود درآوردند. بعضی از مناطق مهم شهر مثل دوازده پله، پلیس راه و سبزه میدان نیز در کنترل آنها درآمد.
🔸 اما این یک روی سکه بود.
از همان ابتدای صبح وقتی ملت شجاع و انقلابی آمل و روستاهای اطراف از قضیه مطلع شدند، از خانهها بیرون آمدند و نبرد مسلحانه و غیرمسلحانۀ خود را با یاغیان و گرگ صفتان منافق شروع کردند و با ساخت سنگرهای بیشمار، شهر آمل را برای همیشه به نام شهر «هزارسنگر» در قاموس انقلاب اسلامی ایران ثبت کردند.
میدان هزار سنگر آمل که در خیابان امام رضا (ع) به طرف بابل قرار دارد، در همان سالها به همین دلیل نامگزاری شد.
🔸 همۀ شهر حالت تعطیلی و وضعیت نظامی به خود گرفته بود. این نامردمان به هرکسی که در شهر میدیدند، تیراندازی میکردند. درگیری میان نیروهای مردمی و منافقین در دم دمای ظهر به اوج خود رسید و تعداد زیادی از نیروها به شهادت رسیدند.
🔸 خیلی از زنها نیز در کنار مردان در این حماسه نقش آفرینی کردند و یک شهید نیز تقدیم نمودند.
سهم روستائیان پاک دل در این میان سرنوشت ساز بود.
🔸 درگیری تا غروب همان روز ادامه داشت و نیروهای مردمی یکی پس از دیگری مراکز حساس شهر را که به تصرف منافقین درآمده بود، پس گرفتند و شهر در کنترل کامل ملت قرار گرفت.
🔸 از مردم شریف آمل نیز چهل نفر به شهادت رسیدند؛
از کمونیستها نیز ۳۴ نفر کشته و چند تن زخمى و سى نفر دستگیر شدند و بقیه نیز با ذلت و خواری مجبور به فرار گردیدند.
🔸 در بازجوییهایی که از این نامردمان شد، میگفتند که به ما گوشت گرگ میدادند تا بی رحم و قسی القلب شویم؛ فکر میکردیم که مردم آمل با ما هستند ولی غافل گیر شدیم.
🔸 شکست عظیم منافقین و درس بزرگی که به آنها داده شد، برای همیشه در تاریخ این مرز و بوم جاودانه گردید.
🔸 حماسۀ مردمی آمل باعث شد که با تودهنی که منافقین از خدا بی خبر خوردند، برای همیشه بساطشان جمع شود و جنگلهای سرسبز شمال و جادۀ زیبای هراز برای همیشه از وجودشان پاکسازی شود.
🔸 در آن روز حماسی مردم آمل ظرف مدت ۱۰ ساعت چشم فتنه را از کاسه درآوردند و با سرکوب کردن منافقین، خاطره به یادماندنی از خود به یادگار گذاشتند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
کاشت انقلابی، داشت عقلایی.pdf
390.5K
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#روحیه_انقلابی #عقلانیت
✅ کاشت انقلابی، داشت عقلایی
🔸 رهبر معظم انقلاب راه حصول به آرمانهای امام و انقلاب اسلامیِ مردم ایران را حفظ و استمرار روحیه انقلابی در کشور میدانند.
🔸 قطعا عملی را میتوان انقلابی محسوب کرد یا روشی را میتوان روش انقلابی دانست که عقلانیت، میوههای آن را قابل استفاده بداند.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر عبدالله گنجی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#مذاکره #برجام
✅ چرا مذاکرات پیشرفت ملموسی ندارد؟
🔶 خطیبزاده سخنگوی وزارت خارجه کشورمان گفت: توافقی که ایران دنبال آن است توافقی پایدار و قابل اتکاست، توافق موقت یا چیزی شبیه به آن هیچگاه در دستور کار ما نبوده است.
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 پیشرفت گفتوگوها زمانی میتواند در مسیر درست قرار گیرد که همه اطراف مذاکرات در وین حقیقت بدعهدیهای غرب به ویژه آمریکاییها را پذیرفته باشند که نباید آنچه در سالهای گذشته با خروج آمریکا از برجام رخ داد تکرار شود.
🔸 دیپلماتهای جمهوری اسلامی ایران برای توافقی به وین رفتهاند که دو ویژگی عمده داشته باشد؛ پایدار و قابل اتکا. برای همین، مسیر اخذ تضامین مهم است.
🔸 کشورهای ۱+۴ نیز باید تکلیف خودشان را روشن کنند، اگر احیای برجام را میخواهند باید خود را از چنبره آمریکا برهانند، برجام در صورتی زنده خواهد شد که به تعهداتشان عمل کنند.
🔸 دولت مردمی و انقلابی سیزدهم تا آمریکاییها را ادب نکند اجازه بازگشت به برجام را به آنها نخواهد داد.
برچیدن کلیه تحریمها، دادن تضمین عینی، و راستی آزمایی ملموس سه شرط خدشه ناپذیر جمهوری اسلامی ایران برای بازگشت آمریکا به برجام است که نباید با حرکتهای رسانهای و خباثت آلود فراموش شود.
🔸 #به_قلم_اساتید: سیدجعفر موسوی همپا
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#معنویت_و_اخلاق
#تحلیل_کننده
#مداحی
✅ مداحی موسیقی پاپ نیست!
🔸 برخی ها معتقدند بیانات رهبرمعظم انقلاب در دیدار با مداحان بیشتر جنبه انتقادی داشت، منتها با ادبیاتی ایجابی که سراسر انگیزه بخش بود.
🔸 این که نوآوری خوب است، اما نباید به محتوا آسیب بزند، شاید ناشی از آن است که این نگرانی جدی در برخی مراسم هیئتهاست که با طرح موارد سست و اشتباه، هزینه زایی میکنند و از لحاظ شکلی هم سنخیتی با اهداف جلسات مذهبی ندارد و بسا پایه گذار یک خط انحرافی در هیئات شوند و ...
🔸 بیگمان یکی از مخاطبان این فرمایشات، جوانان هیئتی هستند که اگر انحراف یا اشتباهی در اشعار، مداحیها و یا شکل برگزاری آنها دیدند و تذکر دادند یا اعتراض کردند، قطعاً مداح جلسه هم دیگر آن اشتباهات را تکرار نخواهد کرد.
به سخن دیگر علاوه بر مداحان، مستمعان نیز در اصلاح مجالس هیئتها نقش برجستهای دارند.
🔸 سخن آخر؛
نباید گذاشت فرمایشات رهبرمعظم انقلاب در موضوعات مختلف، صرفاً در حد یک تذکر باقی بماند، بلکه برای تبدیل آنها به گفتمان غالب در جامعه، باید تلاش مضاعف کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر قاسم حبیب زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منافقین #رسانه
✅ چطور منافقین به آنتن صداوسیما رسیدند؟!
🔸 سیستمهای فنی و پخش صداوسیما کاملا ایزوله است و پروتکلهای امنیتی قابل قبولی دارد و امکان دسترسی از طریق اینترنت ندارد.
🔸 پیگیریها نشان میدهد که منافقین توانستهاند از طریق سامانه پخش برنامههای بازرگانی و بخشهای ضبطی رادیویی برای لحظاتی روی آنتن صداوسیما خودنمایی کنند.
🔸 هیچکدام از برنامههای زنده صداوسیما مختل نشده و خرابکاریها محدود به برنامههای ضبطی و بازرگانی بوده است.
🔸 هنوز اطلاعات دقیقی از ابعاد مختلف این خرابکاری منتشر نشده و مسئولین صداوسیما درحال بررسی پرونده هستند اما به نظر میرسد خرابکاری محتملترین گزینه بوده است.
🔸 برخیرسانهها از قول مسئولان فنی صداوسيما نوشتند احتمالا سرور، مورد حمله هکری قرار گرفته است.
🔸 گروهک منافقین سالهاست فعالیتهایش به دیوارنویسیهای شبانه محدود شده و از این طریق خودنمایی میکند. عصر امروز نیز برای لحظاتی تصویر سرکرده خود را از برخی شبکههای رادیویی و تلویزیونی صداوسیما پخش کردند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab