دفاعی ناقص از مظلومی تنها.pdf
567.6K
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منافقین
✅ دفاعی ناقص از مظلومی تنها
🔸 اگر یک مرور گذرا بر حوادث و رخدادهای ۴۳ سال عمر انقلاب و نظام جمهوری اسلامی داشته باشیم، با وجود آنکه پیروزیهای بزرگی را خلق کردهایم و فتنههای فراوانی را فرو نشاندهایم، درمییابیم که روایتگر خوبی در تمام یا حداقل اغلب این حوادث و رخدادها نبودهایم.
🔸 منافقین در طول کمتر از ۴ سال طی سالهای ۱۳۵۸ تا ۱۳۶۲ بیش از ۱۷ هزار شهروند ایرانی را اعم مسئول و غیرمسئول ترور میکنند، اما میبینیم که همان جانیان دیروز و خونخواهان امروز یک شهروند ما را در اروپا دستگیر و به بهانه واهی دست داشتن او در اعدامهای سال ۱۳۶۷ با برگزاری چندین جلسه دادگاه ساختگی و بیان روایتهای دروغ از آن اعدامها محاکمه میکنند و همان روایت دروغ را در انتخابات ریاستجمهوری علیه مسئولان نظام تکرار میکنند.
🔸 #به_قلم_اساتید: حسن رشوند
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#تحلیل_کننده
#حضرت_زهرا (س) #مداحی
#تبیین
✅ مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام ۱۴۰۰/۱۱/۰۳
🔶 مواردی از عظمت حضرت زهرای اطهر(سلام الله علیها):
🔸 آمدن مکرر جبرئیل خدمت ایشان پس از رحلت پیامبر
🔸 نزول سوره «هل أتیٰ»، آیه تطهیر و آیه مباهله درباره ایشان
🔸 کار برای خدا، اخلاص و خدمت بیمنّت درسهای حضرت زهرا
🔸 در آیهی مباهله: وَ نِساءَنا وَ نِساءَكُم؛ «نِساءنا» فقط فاطمهی زهرا است برای مواجههی جبههی حق با جبههی باطل.
🔸 استفاده از تعبیر «سَيِّدَةُ نِسَاءِ العالَمین» و «سَيِّدَةُ نِسَاءِ أَهْلِ الْجَنَّة» توسط پیغمبر اکرم در مورد حضرت زهرا
🔸 به توفیق الهی، بعد از انقلاب نام مبارک فاطمهی زهرا نسبت به قبل از انقلاب دهها برابر شده، این یعنی جامعه، جامعهی فاطمی است.
🔶 دربارهی هیئت:
🔸 هیئت یک واحد اجتماعی است، بر محور مودّت اهل بیت و هدایت به سمت اهداف ایشان. ریشهی این پدیده هم مال زمان خود ائمّه است.
🔸 بعد از حادثهی کربلا هیئت را اصحاب ائمه تشکیل دادند.
🔸 امام صادق میفرمایند: من دوست میدارم این مجالس را، امر ما را زنده نگه دارید.
امرَنا در کلمات ائمه زیاد تکرار میشود؛ یعنی مسئلهی ما؛ به آن موضوع اساسی و محوریای که ما بر اساس آن حرکت میکنیم، میگویند امر.
در آن دورهای که امام صادق فرمودند: اَحيوا اَمرَنا، احیای امر اهلبیت جزو سختترین و خطرناکترین کارها بود؛ یک جهاد عظیم بود.
🔶 سابقه هیئت در انقلاب اسلامی:
🔸 حرکت دادن مردم و انقلاب توسط نوحههای امام حسینی
🔸 نقشآفرینی هیئتها در دوران دفاع مقدس
🔸 هیئت کانون جهاد است. جهاد فیسبیلاللّه، جهاد در راه احیای مکتب اهلبیت، مکتب امام حسین و مکتب شهادت.
🔸 جز معدودی بقیّهی ائمّه با شمشیر نجنگیدند؛ جهادشان «جهاد تبیین» بود.
🔸 هیئت محلّ تبیین است، محلّ بیان مهمترین مفاهیم معارف اسلامی و علوی است، محلّ پاسخ به سؤالها است.
🔸 به قول یکی از برادران اهل ذوق، این حرکت دستههای حسینی، در واقع نماد حرکت امام حسین است از مکّه به کربلا که دارد حرکت میکند؛ حرکت برای جهاد، حرکت در راه خدا.
🔸 جهاد یعنی تلاش در مقابلهی با دشمن؛ هر تلاشی جهاد نیست. منطق اسلامی جهاد آن [کاری] است که در مقابل دشمن انجام میگیرد.
🔸 شما [اگر] کار اقتصادی بکنید برای مقابلهی با دشمن، میشود جهاد؛ کار علمی و تحقیقی بکنید برای مقابلهی با دشمن، میشود جهاد؛ حرف بزنید، تبیین کنید برای خنثیکردن وسوسهی دشمن، میشود جهاد.
🔸 مهم این است که ما عرصهی جهاد را تشخیص بدهیم که در هر زمانی در چه عرصهای باید جهاد کرد؛ این خیلی مهم است.
🔸 اگر روشنگری بود، همهی این عرصههای گوناگون در وقت خود و جای خود وضعشان روشن خواهد شد و مردان خودشان را پیدا خواهند کرد.
🔸 وجود جبهه شیطانی با هزاران متخصّص هنر و رسانه و ارتباطات و با پشتیبانی انبوه مالی و امنیّتی برای تضعیف ایمان مردم و برگرداندن افکار مردم.
🔸عناصر اصلی هیئت:
منبر، مدّاح، مخاطب
🔸 مداحی یک هنر منحصربهفرد است؛ این اشکها از دل برمیخیزد، دل را صفا میدهد. بعد مستمع را به عمق تاریخ میبرد، و حقایق تاریخی را برایش مشخص میکند. بعد به او معرفت دینی و اخلاقی و سیاسی میبخشد.
🔸 این کار مداح ــ بردن به عمق تاریخ و جلا دادن و صفا دادن به دلها ــ احتیاج به هنر و هنرنمایی دارد؛ این هنرنمایی در مداحیهای ما صدا است، آهنگ است، هندسهی خوانندگی است؛ این سه چیز را حتماً لازم دارد؛ اینها صورت مداحی است. این صورتها نباید بر محتوا غلبه کند.
🔸 یک نکتهی دیگر [اینکه] در مداحی هم مثل همهی کارهای دیگر ابتکار و نوآوری لازم است؛ توجه بکنید که این نوآوری به هنجارشکنی منتهی نشود.
🔸 مداحان در قضایای مهم خوش درخشیدند؛ در دفاع مقدس، در دفاع از حرم، در فتنهی ۸۸ و در قضایای گوناگون.
🔸 یکی از اهداف جلسات مداحان ما جذب جوانان است؛ این بسیار کار خوبی است. منتها مواظب باشید جذب جوانها به هر قیمتی نباشد. جذب لازم است، واجب است، مفید است، امّا با حفظ ساختار صحیح.
🔸 نکتهی آخر هم مسئلهی حرفهای متقن است. هم در روضهخوانی، هم در مدیحهگویی، هم در مطالبی که بیان میشود، مطالب متقن و مستند را مطرح کنید.
🔸 پروردگارا! ما را سربازان جهادِ عظیمِ این روزگار که «#جهاد_تبیین» است، قرار بده.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#معنویت_و_اخلاق
#تحلیل_کننده
#تبیین #هیئت
✅ هیئت تراز انقلاب اسلامی
🔶 ۳همزمان با میلاد حضرت فاطمه سلام ا... علیها و روز مادر، جمعی از مداحان اهلبیت(ع) به محضر مقام معظم رهبری رسیدند که بیانات ایشان میتواند نقشه راه مداحان و هیئات باشد.
🔸 وظیفهای که در دستگاه اندیشهای رهبر معظم انقلاب برای مداحان و هیئات مذهبی تعریف شده، هویتیابی و تعالی جامعه جهت حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی است.
🔸 طبق این تعریف، هیئت، مرکزی مهم جهت «تبیین مفاهیم و معارف اسلامی و پاسخ به سؤالهای گوناگون جوانان درباره مسائل اصولی و سبک زندگی است»؛ اما این وظیفه، الزامات و راهکارهایی دارد که باید به آن پرداخته شود:
🔸 اولین اصل در هویتیابی و تعالی جامعه، افزایش معرفت مداحان و متولیان هیئات مذهبی است.
قطعاً مداح با سطح معرفتی اندک نمیتواند موجب تعمیق ارزشها گردد، بلکه گاه ممکن است مسیری برای انحراف باشد.
🔸 اگر تعالی جامعه را اصل قرار دهیم، شبهه مطرح این است که آیا استفاده از احساسات و عواطف مذهبی در تضاد با تعمیق آگاهی و معرفت مخاطبین نیست.
🔸 یکی از نکات مهم بیانات دیروز رهبر معظم انقلاب ردیهای بر دوگانه شور و شعور بود؛ رهبری شور و شعور را «مغز و معنا» و «تحرک و پویایی» و لازم و ملزوم یکدیگر تعریف نمودند.
بر این اساس، شور و احساسات، پیشران یا کاتالیزور جامعهپذیری ارزشهاست.
🔸 تناسب این شور و شعور در مراسمات چگونه باید باشد؟
واقعیت آن است که با اینکه برانگیختگی عواطف و احساسات برای قوام هیئات مذهبی یک الزام است؛ اما تأکید بیشازحد بر غلیان احساسات میتواند مانع از رسیدن به نقش اصلی این ساختارها که همان هویتیابی و تعالی است، گردد؛ حتی ممکن است با اولویت یابی احساسات، به ضد خودش نیز تبدیل گردد؛ لذا مداحان و هیئات با این تحذیر مواجه شدند که «مراقب باشید، جذب جوانان به هر قیمتی نباشد».
🔸 نکته آخر اینکه برپایی مجالس و هیئات مذهبی در طی ۱۴۰۰ سال گذشته نشان داده است که این مجامع تأثیری شگرف در باورپذیری و جامعهپذیری فرهنگ اسلامیداشتهاند.
آنچه امروز و در حوزه تهاجم فرهنگی اهمیت مییابد این است که ما به سمتی حرکت کنیم که هیئات مذهبی و مداحان با استفاده از الگو و سیره اهلبیت(ع) بتوانند در حوزههای مختلفِ مذهبی، سیاسی، اجتماعی و ... جامعه نقش بیبدیل داشته باشند و این نیازمند شکلگیری یک هیئت و مداح تراز انقلاب اسلامی است.
🔸 #به_قلم_اساتید: یعقوب ربیعی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#قدرت_بازدارندگی #حضور_مردمی
✅ دعوت به جشن ملی
🔸 بعد از چند سال هجمه اقتصادی، شاهد فروپاشی کارزار فشار حداکثری به ملت ایران در مذاکرات وین هستیم که عملاً به شکست خود اعتراف میکنند.
🔸 بعد از چندین سال اصطکاک قوای سه گانه، امروزه اغلب مسئولان کشور اهتمامی ندارند جز تلاش برای حل مشکلات مردم، راه اندازی کارگاههای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل، اتمام پروژههای ناتمام، دیپلماسی متوازن و ...، همه برای حل مشکلات اقتصادی مردم است.
🔸 ابر و مه و خورشید و فلک هم در کار افتادهاند و با بارش نعمات الهی، سال کشاورزی خوبی را نوید میدهند؛ " فان مع العسر یسرا"
🔸 خلاصه آنکه سال آتی به فضل خدا سال افسردگی دشمنان و سال شادی مردم ایران خواهد بود. لذا ظفرمندی مجدد ملت ایران را باید با دعوت به جشن ملی و خلق ۲۲ بهمن تماشایی، به تصویر بکشیم، زیرا این حضور مردمی است که موتور محرکه برای حل مشکلات خواهد بود.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر قاسم حبیب زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#مسائل_اولویت_دار
#تحلیل_کننده
#تبیین #جهاد_تبیین
✅ آسیبهای جبهه انقلاب در «جهاد تبیین» چیست؟
🔶 رهبر انقلاب برای چندمین بار از «جهاد تبیین» سخن گفتند و در دعای معنادار خود در دیدار با مداحان اهل بیت(ع) از جهاد تبیین به عنوان «جهاد عظیم روزگار ما» نام بردند.
🔸 برخی از عادات و راهبردهای بخشهایی از جبهه انقلاب در تبیین در مسیر غلطی است و علیرغم نیاز به اصلاح بر همان منوال غلط در حال طیشدن است.
آنچیزی که جبهه انقلاب را نیز در حوزه تبیین با ضعف و ناکارآمدیهای روبه رو کرده دقیقا در بخشی از عادات و راهبردهای غلط جبهه انقلاب است.
🔶 بخشی از این عادات غلط به شرح ذیل است:
1⃣ عموما فعالین جبهه انقلاب در فضای مجازی و رسانهای اهل نقد کردن و انتقاد کردن هستند تا تبیین و روشنگری.
2⃣ اصرار و تکرار بیان دستاوردهای انقلاب و موفقیتها و داشتهها در تبلیغ ما جایگاه پررنگی ندارد و بدتر نیز اینکه برخی از فعالین نیز مدتهاست این امر مهم را کنار گذاشتهاند.
3⃣ خیلی از ما دستاوردها و داشتههای انقلاب را به تعدادی موشک یا مباحث نظامی محدود کردیم در حالیکه هزاران موفقیت علمی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی در طول چهار دهه انقلاب اتفاق افتاده که جایی در سوژههای تبیینی روزمره ما ندارند.
4⃣ نگاه عمومی و سطحی به تبیین داریم در حالیکه نیازمند نگاه تخصصی و اطلاعات تخصصی هم هستیم.
5⃣ تبیین برخی موضوعات مهم انقلاب و اسلام را با ادبیات خشک، طعنه، تحقیر، دو قطبی سازی، سیاست زدگی، عیب جویی و... آلوده کردهایم و اثربخشی تبیین را پایین آوردهایم.
6⃣ گروههای هدف تبیین را محدود کردهایم و بسیاری اوقات فقط برای جریان خودمان تبیین میکنیم و اقشار و طبقات دیگر اجتماعی را فراموش میکنیم.
7⃣ تبیین ما گاهی نسب درستی با نیاز و سؤالات جامعه ندارد و میزان تمرکز برای تبیین در موضوعات مهم در یک سطح نیست. در برخی موضوعات تبیین آنقدر بد تکرار شده که ضدتبیین شده و در برخی موضوعات آنقدر تبیین کم بوده که اساسا شبهه جای حق را گرفته است.
8⃣ در تبیین هم گذشته (دوران پهلوی و تاریخ معاصر) را که تاریک است و هم آینده انقلاب را که روشن است، فراموش میکنیم.
9⃣ در تبیین گاهی یادمان میرود که بسیاری از پرسشهای جامعه دشمنانه یا سیاسی نیست بلکه حق است!
0⃣1⃣ تبیین وظیفه همه است و همه وظیفه تولید محتوای خوب را داریم و نه صرفا بازنشر محتواها را؛ امروز در جبهه انقلاب یک اقلیت تولیده کننده شدهاند و یک اکثریت بازنشر کننده، باید تولید محتوای خوب را همگانی کرد و تولید خوب هم فقط کلیپ و سخنرانی نیست بلکه گاهی یک اقدام اجتماعی و یک سخن گفتن خوب هست.
1⃣1⃣ بدترین تبیین آن است که نقشه دشمن را ندانیم و در ظاهر در حال تبیین باشیم ولی در باطن در حال تکمیل پازل دشمن. برای این موضوع یک شاخص مهم این است که کار تبیین باید در مقابل دشمن و هدف او باشد.
🔸 خلاصه آنکه جهاد تبیین؛ روشن کردن واقعیات امروز اسلام و انقلاب در این روزهای محاصره رسانهای است. ای کاش فعالان جبهه انقلاب وقتی که برای انتقاد کردن میگذارند را برای جهاد تبیین بذارند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#شرق
✅ اولویت سیاست خارجی؛ نکتهها و شبهات
🔶 در ماههای اخیر تلاش جریان غرب، محور اصلاحاتـاعتدال و فرقه انحراف سیاهنمایی در خصوص همکاریهای راهبردی و جامع ایران با دو کشور چین و روسیه بوده و با یک ژست دلسوزانه برای استقلال و منافع ملی، رویکرد و جهتگیری در سیاست خارجی به سمت شرق را اقدامی برخلاف اصل سیاست «نه شرقی، نه غربی» اعلام میدارد!
🔸 شفافسازی منطق اولویتها در سیاست خارجی، به بسیاری از سؤالات، شبهات و ابهامات مطرح در خصوص سفر رئیس جمهور و همچنین تقویت رابطه با کشور چین از طریق انعقاد قرارداد ۲۵ سال همکاریهای راهبردی پاسخ میدهد.
🔸 این القائات و فضاسازیها که در آستانه سفر دکتر رئیسی به روسیه و همچنین همزمان با انجام این سفر به اوج خود رسید، در حالی صورت میگیرد که:
1⃣ اولاً، شعار «نه شرقی نه غربی»، نفیکننده رابطه با شرق یا غرب نیست.
2⃣ ثانیاً این شعار ناظر به این بود که مردم ایران در مقطع مبارزات برای به پیروزی رساندن انقلاب خود در سالهای ۱۳۵۶ و ۱۳۵۷ با صراحت اعلام کردند آن حکومت و نظام سیاسی که با انقلاب میخواهند آن را در ایران مستقر کنند؛ «جمهوری اسلامی» است و نظام جمهوری اسلامی به لحاظ ماهیت، ماهیت نظامهای شرقی و غربی را ندارد. در واقع شعار «نه شرقیـ نه غربی» نفی الگوگیری از ماهیت نظامهای سوسیالیستی و لیبرالیستی در ایران پساانقلاب است.
3⃣ ثالثاً اکنون با فروپاشی بلوک شرق و به موزه تاریخ سپرده شدن سوسیالیسم از یکسو، و در بستر احتضار و جان کندن نظامهای لیبرالیستی از دیگر سو، در شرایط کنونی شرق و غرب ایدئولوژیک مانند گذشته وجود خارجی ندارد.
🔸 بنابراین کسانی که این روزها، سفر دکتر رئیسی به روسیه برای دستیابی به قرارداد همکاریهای ۲۰ ساله یا انعقاد قرارداد همکاریهای ۲۵ ساله با چین را در تعارض با شعار «نه شرقیـ نه غربی» اعلام میدارند، حرفشان غیر منطقی و صرفاً با اغراض و انگیزههای سیاسی این مواضع را اتخاذ میکنند.
🔸 برای اثبات این رویکرد غیر منطقی و صرفاً سیاسی این جماعت، همین یک دلیل کفایت میکند که آنها در این سالها برای جلب رضایت آمریکا و اروپا، حاضر شدند از تمامی اصول، ارزشها و حتی قدرت علمی و قدرت نظامی و نفوذ منطقهای ایران بگذرند!
🔸 اما نکته مهم و اصلی منطق تعیین اولویتها در سیاست خارجی جمهوری اسلامی است. هر کشوری اگر بخواهد منافع ملی و در رأس آن امنیت ملی خود را حفظ کند و اهدافش را پیش ببرد، اولویت را باید به همسایگان و کشورهای منطقه خود بدهد.
🔸 کشور ایران یک کشور آسیایی و با موقعیت راهبردی در غرب آسیاست. بسیار روشن است که پیشرفت ایران در حوزههای گوناگون و تأمین منافع ملی و در صدر این منافع تأمین امنیت ملی، در گرو باز شدن ژئوپلیتیک ایران در منطقه و آسیاست. آنچه این روزها تحت عنوان «نگاه به شرق» مطرح است، در واقع یک ترجیح عقلانی و یک انتخاب درست در راستای تأمین منافع ملی است. البته بسیار طبیعی است که این رویکرد درست در سیاست خارجی را غرب و غربگرایان برنتابند و علیه آن جوسازی کنند.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر یدالله جوانی؛ تحلیلگر
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #یمن
✅ «انصارالله» و تغییر در معادلات منطقه
🔶 بعد از حمله پهپادی نیروهای مسلح یمن به امارات، جنگندههای ائتلاف سعودی- اماراتی با حمله شبانه به صنعا علیه غیرنظامیان کشتار به راه انداختند. این حملات نشان داد که ائتلاف سعودی از روی استیصال دست به این اقدامات زده است.
🔶 گزارههای خبری
🔸 دیلی میل در گزارشی پیرامون این حمله نوشت: «حملات نیروهای یمنی به امارات، چهره این کشور بهعنوان "دهکده امن" را در هم شکسته و مرحله جدید خطرناکی را در ارتباط با جنگ یمن رقم زده است».
🔸 شبکه عبری زبان "کان" نیز در گزارشی با اشاره به حمله اخیر جنبش انصارالله یمن به قلب امارات نوشت: «یکی از سناریوهایی که اسرائیلیها نگران آن هستند، حملات پهپادی و موشکی یمن است».
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 این حمله را میتوان آغاز تغییر راهبردی جنگ در یمن بر اساس وسعت جغرافیایی و اهداف ژئوپلیتیک دانست. تاکنون امارات خود را بهعنوان دهکده امن منطقه معرفی میکرد و خود را از تبعات و هزینههای میدانی جنگ یمن دور نگه میداشت؛ اما اکنون کشورهای ائتلاف عربی همگی در معرض حملات آینده یمنیها هستند.
🔸 در سطح منطقهای، امروزه نیروهای یمنی به یک قدرت برتر آفندی تبدیل شدهاند. بسیاری از منافع و منابع بازیگران منطقهای میتواند در تیررس اهداف آتی آنان باشد.
این از یک منظر منجر به افزایش قدرت بازدارندگی انصارالله در معادلات آتی منطقهای میشود؛ یعنی هر بازیگری اجازه مشارکت و حمله به یمن را به خود نخواهد داد و از سویی دیگر منجر به کاهش نقش کشورهای ائتلاف در جنگ یمن و خالی شدن بیشازپیش دست سعودی در ائتلافسازی علیه ملت مقاوم یمن خواهد شد.
🔸 انصارالله در ابعاد مختلفی از توان نظامی، نقش تغییردهنده مناسبات منطقهای و حتی بینالمللی را دارد. امروزه انصارالله در سه عرصه مهم از حیث توان نظامی دارای قدرت برتر است؛ قدرت پهپادی؛ قدرت موشکی؛ قدرت دریایی که نمود آن در آینده بیشتر مشاهده خواهد شد. بر اساس این مؤلفهها و گزارهها، معادلات جدیدی در منطقه در حال رخ دادن است و در آینده این مؤلفهها تعیینکننده جنگ یمن و نظم نوین منطقهای خواهد بود.
🔸 #به_قلم_اساتید: محمدرضا فرهادی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#تاریخ #پهلوی
✅ دستهای آلوده به جنايت!
🔶 بهمن ماه تعلق به انقلاب اسلامی دارد و با فرارسیدن آن، حال و هوای شهر و کشور، حال و هوای بهمن ۱۳۵۷ را به خود میگیرد.
🔸 اين وضعيت فرصتی را برای بازخوانی آنچه در نیمقرن اخير بر اين سرزمين گذشته است، فراهم میآورد.
🔸 ازجمله مباحث قابلتوجه در اين شرايط، توجه به اين حقيقت است که بر مردمان اين سرزمين در دوران پهلوی چه گذشت که آنان را به قيام عليه رژيم واداشت و آنان حاضر شدند با هزينههای فراوان بر سرنگونی پهلوی اصرار ورزند؟!
🔸 چند روزی میشود که اخباری درباره کشف بقايايی از گور دستهجمعی شهدای مسجد گوهرشاد در شهر مشهد شنيده میشود.
البته اينکه بقايای پيکرهاي کشفشده مربوط به جنايت گوهرشاد باشد، هنوز تأييد قطعی نشده است.
🔸 شاهدان این واقعه دردناک، روايت کردهاند که پس از کشتار مردم در مسجد گوهرشاد، مأموران رضاخان پيکرهای مطهر شهدا و حتی زخمیها را با کاميون به چند نقطه در مشهد منتقل و بدون انجام غسل و کفن بهصورت جمعی دفن کردند و تخمينها در اين زمينه حدود ۴ هزار شهيد است.
🔶 گزارههای تحليلی
🔸 روباه پیر، حکومتی دستنشانده را در اين ایران به وجود آورد که با همه توان مستظهر به حمايت اجنبی بود! لذا هیچگاه بر حمايت از مردم و تلاش برای کسب رضايت آنان تکیه نکرد. نوکيسهای به نام "رضا ميرپنج" انتخاب شده بود تا فقط سياستهای انگليسیها را در اين کشور بهپیش ببرد.
🔸 او با توجه به خصوصيات فردی و خوی درندگي که داشت، خيلی راحت به مردم زور میگفت و آنان را سرکوب میکرد و آدم میکشت! ماجرای گورهای دستهجمعی، دستهای آلوده به خون این دیکتاتور در کشتار زائران امام رضا(ع) را آشکار نموده است.
🔸 حاکميت قريب به شش دههای خاندان پهلوی در ایرانزمین، دوران سياهی است که حتی با حکومتهای بيلياقت قاجار نيز قابلمقایسه نيست.
🔸 به تعبير حکيم انقلاب: «پادشاهان قديم اگر ديکتاتور بودند، وابسته و گوشبهفرمان قدرتهای بيگانه نبودند؛ اما از اواخر دوران قاجار و همه دوران پهلوی، پادشاهان، هم ديکتاتور بودند و هم وابسته! اين شد بيماری مضاعف نظام سياسی حاکم بر ايران در دوران گذشته.» (۱۳۸۲/۱۱/۲۴)؛
ملت ايران با اين سناريوی انگلیسی، از چاله حکومت قاجار بيرون آمده و به چاه رژيم دستنشانده پهلوی افتادند!
🔸 پس از چند دهه از سرنگونی این حکومت دستنشانده، خط تحريف حقايق تاريخ و سناريوی "تطهير پهلوي" توسط دشمنان اين سرزمين کليد خورده است. در اين عرصه جهادگران عرصه تبيين بايد با همه توان ميدانداری کنند تا اجازه ندهند حقايق برای نسل جوان امروز اين سرزمين، وارونه جلوهگر شود.
🔸 #به_قلم_اساتید: مهدی سعیدی؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#مذاکره #برجام
✅ چرا آمریکا خواهان مذاکره مستقیم با ایران است؟
🔸 روز دوشنبه، وزیر امور خارجه کشورمان گفت: «طرف آمریکایی از طرق مختلف پیامهایی را به ایران ارسال میکند که خواهان سطحی از مذاکرات مستقیم با ایران است. اخبار منتشرشده درباره مذاکره مستقیم با آمریکا صحت ندارد؛ اما اگر نیاز باشد که در سطحی از مذاکرات، مذاکره مستقیم با آمریکا داشته باشیم، این کار را انجام خواهیم داد».
🔸 در واکنش به این اظهارات، سخنگوی کاخ سفید رسماً بر «مذاکره مستقیم با ایران» اعلام آمادگی کرد.
🔸 تحلیلگران معتقدند که آمریکا با این پیشنهاد، از یکسو به دنبال انداختن توپ در زمین ایران بوده و از طرف دیگر قصد دارد از این موضوع بهعنوان حربهای برای شانه خالی کردن از مسئولیتهای خود برای بازگشت به برجام استفاده کند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#مسائل_اولویت_دار
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#تبیین #جهاد_تبیین
✅ حکم جهاد
🔶 "وای اگر خامنهای حکم جهادم دهد..." یکی از شعارهای اصلی و همیشگی نیروهای حزب اللهی و انقلابی است، بویژه در دیدارهای مردم با فرمانده معظم کل قوا؛
🔸 امروز جنگ رودروی نظامی نداریم، چه بسا اگر جنگ نظامی بود و رهبر معظم انقلاب فرمان جهاد صادر میکردند، میلیونها نفر آماده جانفشانی میشدند، اما در جهاد کبیر که رهبر معظم انقلاب این عرصهی کار اقتصادی، علمی و تحقیقی و حرف زدن و تبیین کردن را جهاد معرفی میکنند و بارها بر آن تأکید میکنند، تکرار مکرر جهاد تبیین بویژه در این مقطع، یعنی اهمیت بالای این موضوع و کم توجهی، بی برنامگی و نداشتن گفتمانی منسجم و هدفمند در این زمینه است.
🔸 رهبر معظم انقلاب در دیدار مداحان با ایشان ابعاد و ویژگیهای این جنگ تمام عیار را اینگونه بیان کردند:
«جهاد یعنی تلاش در مقابلهی با دشمن؛ هر تلاشی جهاد نیست. منطق اسلامی جهاد آن [کاری] است که در مقابل دشمن انجام میگیرد. شما [اگر] کار اقتصادی بکنید برای مقابلهی با دشمن، میشود جهاد؛ کار علمی و تحقیقی بکنید برای مقابلهی با دشمن، میشود جهاد؛ حرف بزنید، تبیین کنید برای خنثیکردن وسوسهی دشمن، میشود جهاد...»
🔶 راهکارهای اقدام عملی چیست؟
1⃣ تشکیل اتاقهای فکر و اندیشکدههای راهبردی برای رصد و تشخیص برنامههای رسانهای دشمن و مقابله با آنها
2⃣ تشکیل شبکه منسجم سازمانی مجاهدین تحلیلگر سیاسی، اقتصادی و رسانهای برای معرفی و اعزام به تمامی نهادها، سازمانها، دانشگاهها، مدارس، مساجد و ...
3⃣ ورود دولت به عرصه جهاد تببین و حمایت از جهادگران این عرصه.
🔸 #به_قلم_اساتید: محمدحسن فشی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#شرق
✅ ایران و روسیه به هم نیاز دارند
🔸 «دکتر کوشکی» تحلیلگر مسائل سیاسی در خصوص روابط آینده ایران با روسیه، به تحلیل واقعبینانه از وضعیت نظام بینالملل پرداخته و میگوید:
«قدرتهای بزرگ طبیعتاً از تبدیلشدن کشورهای منطقهای به قدرتهای بینالمللی استقبال نمیکنند؛ ایران هم در حال حاضر میخواهد به قدرتی در عرصه جهانی تبدیل شود، اما این موضوع به مذاق قدرتهای بزرگ خوش نمیآید و در این موضوع تفاوتی هم بین روسیه و آمریکا نیست. حالا اما شرایط میان ایران و روسیه قدری فرق کرده است. اکنون روسیه با برخوردهای سنگین غرب مواجه شده است و با مسائلی مانند اوکراین و تحریمهای آمریکا و حتی اروپا مواجه است. در این شرایط میان ایران و روسیه اشتراکاتی پدید آمده است و بهنوعی دشمن مشترک دارند. همین موضوع دو کشور را به هم نزدیک کرده است. ایران و روسیه بهنوعی به هم نیاز دارند و میتوانند مکمل هم عمل کنند. همه اینها به معنای اعتماد به روسیه نیست. اصلاً در عرصه بینالمللی اعتماد معنی ندارد و هر کشوری باید به دنبال منافع ملی خود باشد».
🔸 این استاد دانشگاه درباره مناسبات ایران و چین نیز اضافه میکند:
«چین تمایل به برقراری گسترده ارتباط تجاری با همه کشورها دارد و تاکنون بهصورت گسترده این ارتباط را با ایران پوشش نداده است. چینیها نیاز به خلیجفارس دارند و ایران بیشترین ساحل را در خلیجفارس دارد. چینیها به نفت و گاز هم نیاز دارند و ارتباط با ایران از این جهت هم برای آنها مناسب است».
🔸 #گفتگو_با_اساتید: دکتر کوشکی؛ تحلیلگر مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #عربستان
✅ سیاست جمهوری اسلامی در قبال عربستان
🔶 ایران و عربستان پس از گذراندن دورهای نسبتاً طولانی از قطع روابط دیپلماتیک، در ماههای اخیر چندین نشست را بهمنظور بهبود روابط برگزار کردهاند و درصدد هستند تا تنشهای بین دو کشور را کاهش دهند.
🔶 گزاره خبری
🔸 حسین امیرعبدالهیان «وزیر امور خارجه کشورمان» در اختتامیه همایش ملی ایران و همسایگان گفت: «ما راه را برای عربستان سعودی باز گذاشتهایم و هر زمان عربستان سعودی تصمیم بگیرد روابط دیپلماتیک خود را با جمهوری اسلامی ایران به حالت طبیعی برگرداند، استقبال میکنیم».
وی ادامه داد: «ما خرسندیم که سه دیپلمات ما از چند روز پیش در جده مستقر شدند و فعالیت خودشان را در سازمان همکاری اسلامی از سر گرفتند».
🔸 عباس مقتدایی «نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس» نیز با اشاره به مذاکرات ایران و عربستان برای ازسرگیری روابط، گفت: «با توجه به گزارشاتی که به کمیسیون واصل شده، روند مذاکرات ایران و عربستان رو به رشد است؛ اما نتایج آن بهگونهای خواهد بود که همه کشورهای منطقه از آن منتفع خواهند شد و کشورهای محور مقاومت تقویت خواهند شد».
🔶 گزاره تحلیلی
🔸 باوجود نگاه تعاملی جمهوری اسلامی نسبت به روابط با عربستان، همچنان سؤال اصلی افکار عمومی داخل کشور این است که، سیاست جمهوری اسلامی در قبال عربستان سعودی چیست؟
🔸 این نگاه بیش از آنکه از نحوه مواجهه نظام ایران با عربستان برآید، برآمد رفتارهای تنشزا و مخرب عربستان با ایران، شیعه و جبهه مقاومت در منطقه طی سالهای گذشته است.
قطع روابط دیپلماتیک ایران و عربستان نیز مربوط به شرایط سالهای گذشته مانند دوران حمایت مالی از داعش، همراهی با سیاست فشار حداکثری ترامپ و ... بود.
🔸 البته حمله گروهی از جوانان ایرانی به سفارت عربستان در تهران (که مقام معظم رهبری از آن بهعنوان «اتفاق بسیار بد و غلط» یاد کردند) نیز در افزایش تیرگی روابط مؤثر بود؛
🔸 اما امروزه شرایط تغییر کرده، سیاستهای عربستان بهصورت کلی در عراق و سوریه شکست خورده؛ داعش تقریباً نابود شده و روی کار آمدن «بایدن» و قدرت گرفتن دموکراتها شرایط را برای ریاض تغییر داده است؛ تعلیق فروش تسلیحات به ریاض، به جریان انداختن پرونده قتل جمال خاشقچی، پرونده ۱۱ سپتامبر و قطع ارتباط مستقیم بایدن با «محمد بنسلمان» و کاهش حضور آمریکا در منطقه، باعث شده است که مقامات عربستان در فکر تغییر مناسبات منطقهای خود باشند.
🔸 از سویی دیگر، راهبردی که دولت رئیسی در حال پیگیری آن است، راهبرد روابط حداکثری و پایدار با همسایگان است.
بدیهی است که کشور اسلامی عربستان با مرز دریایی مشترک با ایران، در رویکرد سیاست خارجی دولت جدید مورد توجه قرار گیرد.
🔸 باوجود نگاه تعاملی ایران، همانطور که وزیر خارجه کشورمان گفته است، این عربستان است که باید تصمیم بگیرد و نسبت به سیاست ایران به جمعبندی مناسب برسد؛ اینکه از سیاستهای تنشزای منطقهای خود دست برداشته و رو به تعامل سازنده با ایران خواهد آورد یا همچنان بر ترویج و اشاعه تفکر تکفیری و برهم زننده امنیت منطقه و کشتار ملتهای مظلوم باقی خواهد ماند.
نکته پایانی: بیشک تغییر رفتار سعودیها، نتیجه استراتژی جمهوری اسلامی در خصوص مقاومت فعال است و امروزه اصلیترین پرونده مفتوح میان ایران و عربستان، موضوع کشتار مردم بیگناه یمن است و پایان جنگ یمن میتواند این پرونده را مختومه و روابط دو کشور را به حالت گذشته برگرداند.
🔸 #به_قلم_اساتید: فرهاد کوچک زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#تاریخ
✅ ۶ بهمن ۱۳۶۰ سالروز حماسهی افتخارآفرین مردم غیور آمل
🔸 یکی از مناطقی که کانون ناآرامیها و تجاوز منافقین از خدا بی خبر شده بود، شهر عزیزمان آمل بود.
🔸 در آن زمان بعضی از انقلابیون که اغلب کسبه و کارگر بودند، هدف ترور قرار گرفتند و به شهادت رسیدند.
🔸 منافقین کور دل از اواخر سال ۱۳۵۸ ه.ش جنگلهای زیبای آمل را محلی برای اقدامات خرابکارانه و مبارزۀ مسلحانه علیه نه تنها شهر آمل، بلکه کل کشور در نظر گرفتند. جادۀ هراز که یکی از مهمترین راههای مواصلاتی تهران و شمال کشور محسوب میشد، ناآرام گشت.
🔸 اتحادیه کمونیستهاى ایران که متشکل از مارکسیست- لنینیستهاى چپ بودند با ارزیابی موقعیتهاى جغرافیایى، جنگلهای آمل را مناسب براى عملیات چریکى تشخیص دادند و در آنجا استقرار یافتند.
🔸 منافقین سنگ دل با جذب افراد فریب خورده و تجمع در جنگلها در بهمن ماه سال ۱۳۶۰ به خیال خام خود زمینه را برای حمله به شهر آمل و تصرف آن آماده دیده بودند و بنابراین با یک گروه کمتر از صد نفری برای حملۀ به شهر در صبحگاه ششم بهمن ماه برنامه ریزی نمودند.
🔸 بالاخره صبح روز ششم بهمن ماه، یک روز سرد زمستانی فرا رسید. طبق برنامه ریزی صورت گرفته، منافقین ابتدا به مراکز حساس نظامی و تصمیم گیری نظیر سپاه، کمیته انقلاب اسلامی (نیروی انتظامی فعلی)، ژاندارمری، فرمانداری، بخشداری و بنیاد شهید حمله کردند و این مراکز را تا روشن شدن صبح و آغاز بکار ادارات به تصرف خود درآوردند. بعضی از مناطق مهم شهر مثل دوازده پله، پلیس راه و سبزه میدان نیز در کنترل آنها درآمد.
🔸 اما این یک روی سکه بود.
از همان ابتدای صبح وقتی ملت شجاع و انقلابی آمل و روستاهای اطراف از قضیه مطلع شدند، از خانهها بیرون آمدند و نبرد مسلحانه و غیرمسلحانۀ خود را با یاغیان و گرگ صفتان منافق شروع کردند و با ساخت سنگرهای بیشمار، شهر آمل را برای همیشه به نام شهر «هزارسنگر» در قاموس انقلاب اسلامی ایران ثبت کردند.
میدان هزار سنگر آمل که در خیابان امام رضا (ع) به طرف بابل قرار دارد، در همان سالها به همین دلیل نامگزاری شد.
🔸 همۀ شهر حالت تعطیلی و وضعیت نظامی به خود گرفته بود. این نامردمان به هرکسی که در شهر میدیدند، تیراندازی میکردند. درگیری میان نیروهای مردمی و منافقین در دم دمای ظهر به اوج خود رسید و تعداد زیادی از نیروها به شهادت رسیدند.
🔸 خیلی از زنها نیز در کنار مردان در این حماسه نقش آفرینی کردند و یک شهید نیز تقدیم نمودند.
سهم روستائیان پاک دل در این میان سرنوشت ساز بود.
🔸 درگیری تا غروب همان روز ادامه داشت و نیروهای مردمی یکی پس از دیگری مراکز حساس شهر را که به تصرف منافقین درآمده بود، پس گرفتند و شهر در کنترل کامل ملت قرار گرفت.
🔸 از مردم شریف آمل نیز چهل نفر به شهادت رسیدند؛
از کمونیستها نیز ۳۴ نفر کشته و چند تن زخمى و سى نفر دستگیر شدند و بقیه نیز با ذلت و خواری مجبور به فرار گردیدند.
🔸 در بازجوییهایی که از این نامردمان شد، میگفتند که به ما گوشت گرگ میدادند تا بی رحم و قسی القلب شویم؛ فکر میکردیم که مردم آمل با ما هستند ولی غافل گیر شدیم.
🔸 شکست عظیم منافقین و درس بزرگی که به آنها داده شد، برای همیشه در تاریخ این مرز و بوم جاودانه گردید.
🔸 حماسۀ مردمی آمل باعث شد که با تودهنی که منافقین از خدا بی خبر خوردند، برای همیشه بساطشان جمع شود و جنگلهای سرسبز شمال و جادۀ زیبای هراز برای همیشه از وجودشان پاکسازی شود.
🔸 در آن روز حماسی مردم آمل ظرف مدت ۱۰ ساعت چشم فتنه را از کاسه درآوردند و با سرکوب کردن منافقین، خاطره به یادماندنی از خود به یادگار گذاشتند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
کاشت انقلابی، داشت عقلایی.pdf
390.5K
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#روحیه_انقلابی #عقلانیت
✅ کاشت انقلابی، داشت عقلایی
🔸 رهبر معظم انقلاب راه حصول به آرمانهای امام و انقلاب اسلامیِ مردم ایران را حفظ و استمرار روحیه انقلابی در کشور میدانند.
🔸 قطعا عملی را میتوان انقلابی محسوب کرد یا روشی را میتوان روش انقلابی دانست که عقلانیت، میوههای آن را قابل استفاده بداند.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر عبدالله گنجی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#مذاکره #برجام
✅ چرا مذاکرات پیشرفت ملموسی ندارد؟
🔶 خطیبزاده سخنگوی وزارت خارجه کشورمان گفت: توافقی که ایران دنبال آن است توافقی پایدار و قابل اتکاست، توافق موقت یا چیزی شبیه به آن هیچگاه در دستور کار ما نبوده است.
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 پیشرفت گفتوگوها زمانی میتواند در مسیر درست قرار گیرد که همه اطراف مذاکرات در وین حقیقت بدعهدیهای غرب به ویژه آمریکاییها را پذیرفته باشند که نباید آنچه در سالهای گذشته با خروج آمریکا از برجام رخ داد تکرار شود.
🔸 دیپلماتهای جمهوری اسلامی ایران برای توافقی به وین رفتهاند که دو ویژگی عمده داشته باشد؛ پایدار و قابل اتکا. برای همین، مسیر اخذ تضامین مهم است.
🔸 کشورهای ۱+۴ نیز باید تکلیف خودشان را روشن کنند، اگر احیای برجام را میخواهند باید خود را از چنبره آمریکا برهانند، برجام در صورتی زنده خواهد شد که به تعهداتشان عمل کنند.
🔸 دولت مردمی و انقلابی سیزدهم تا آمریکاییها را ادب نکند اجازه بازگشت به برجام را به آنها نخواهد داد.
برچیدن کلیه تحریمها، دادن تضمین عینی، و راستی آزمایی ملموس سه شرط خدشه ناپذیر جمهوری اسلامی ایران برای بازگشت آمریکا به برجام است که نباید با حرکتهای رسانهای و خباثت آلود فراموش شود.
🔸 #به_قلم_اساتید: سیدجعفر موسوی همپا
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#معنویت_و_اخلاق
#تحلیل_کننده
#مداحی
✅ مداحی موسیقی پاپ نیست!
🔸 برخی ها معتقدند بیانات رهبرمعظم انقلاب در دیدار با مداحان بیشتر جنبه انتقادی داشت، منتها با ادبیاتی ایجابی که سراسر انگیزه بخش بود.
🔸 این که نوآوری خوب است، اما نباید به محتوا آسیب بزند، شاید ناشی از آن است که این نگرانی جدی در برخی مراسم هیئتهاست که با طرح موارد سست و اشتباه، هزینه زایی میکنند و از لحاظ شکلی هم سنخیتی با اهداف جلسات مذهبی ندارد و بسا پایه گذار یک خط انحرافی در هیئات شوند و ...
🔸 بیگمان یکی از مخاطبان این فرمایشات، جوانان هیئتی هستند که اگر انحراف یا اشتباهی در اشعار، مداحیها و یا شکل برگزاری آنها دیدند و تذکر دادند یا اعتراض کردند، قطعاً مداح جلسه هم دیگر آن اشتباهات را تکرار نخواهد کرد.
به سخن دیگر علاوه بر مداحان، مستمعان نیز در اصلاح مجالس هیئتها نقش برجستهای دارند.
🔸 سخن آخر؛
نباید گذاشت فرمایشات رهبرمعظم انقلاب در موضوعات مختلف، صرفاً در حد یک تذکر باقی بماند، بلکه برای تبدیل آنها به گفتمان غالب در جامعه، باید تلاش مضاعف کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر قاسم حبیب زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منافقین #رسانه
✅ چطور منافقین به آنتن صداوسیما رسیدند؟!
🔸 سیستمهای فنی و پخش صداوسیما کاملا ایزوله است و پروتکلهای امنیتی قابل قبولی دارد و امکان دسترسی از طریق اینترنت ندارد.
🔸 پیگیریها نشان میدهد که منافقین توانستهاند از طریق سامانه پخش برنامههای بازرگانی و بخشهای ضبطی رادیویی برای لحظاتی روی آنتن صداوسیما خودنمایی کنند.
🔸 هیچکدام از برنامههای زنده صداوسیما مختل نشده و خرابکاریها محدود به برنامههای ضبطی و بازرگانی بوده است.
🔸 هنوز اطلاعات دقیقی از ابعاد مختلف این خرابکاری منتشر نشده و مسئولین صداوسیما درحال بررسی پرونده هستند اما به نظر میرسد خرابکاری محتملترین گزینه بوده است.
🔸 برخیرسانهها از قول مسئولان فنی صداوسيما نوشتند احتمالا سرور، مورد حمله هکری قرار گرفته است.
🔸 گروهک منافقین سالهاست فعالیتهایش به دیوارنویسیهای شبانه محدود شده و از این طریق خودنمایی میکند. عصر امروز نیز برای لحظاتی تصویر سرکرده خود را از برخی شبکههای رادیویی و تلویزیونی صداوسیما پخش کردند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #یمن
✅ بازی خطرناک بایدن در یمن
🔶 یکی از شعارهای بایدن که به فاصله چند هفته از روی کار آمدن، بر روی کاغذ اعمال شد، برداشتن انصارالله یمن از لیست گروههای تروریستی بود.
🔸 آمریکا با این سیاست تشویقی، تلاش داشت تا انصارالله را خام حرفها و سیاستهای خودساخته و بهنوعی رژیم سعودی را از باتلاق جنگ یمن خارج سازد؛
🔸 اما پیشرفتهای میدانی یمنیها و عملیاتهای موفقیتآمیز آنان علیه مواضع ائتلاف سعودی، بخصوص حملات نظامی اخیر دولت مردمی یمن به امارات، که در ادامه سیاست دفاع مشروع و پاسخ به متجاوز صورت میگیرد، مجالی برای فریب دیپلماتیک انصارالله از سوی آمریکا و عوامل وابسته منطقهای باقی نگذاشته است؛
🔸 ازاینرو زمزمههایی از بازگرداندن مجدد جنبش مردمی انصارالله به لیست خودساخته تروریستی در آمریکا شنیده میشود.
🔶 گزارههای خبری
🔸 «یوسف العتیبه» سفیر امارات در ایالاتمتحده از کاخ سفید و نمایندگان کنگره آمریکا درخواست کرده است، از طرح درج مجدد نام انصارالله در فهرست سازمانهای تروریستی حمایت کنند.
🔸 جو بایدن رئیسجمهوری آمریکا نیز در یک نشست خبری در پاسخ به سؤال خبرنگار «العربیه» درباره درخواست امارات مبنی بر بازگرداندن انصارالله به لیست گروههای تروریستی، گفته است: «ما بازگرداندن حوثیها به لیست تروریسم را بررسی میکنیم».
🔸 در پی اظهارات بایدن، سفارت امارات در واشنگتن نیز، طی پستی در توئیتر اعلام کرده است: «از اظهارات رئیسجمهور آمریکا مبنی بر بررسی این موضوع استقبال میکنیم. کل موضوع روشن است؛ شلیک موشکهای بالستیک و کروز به سمت اهداف غیرنظامی، تداوم تجاوزات و منحرف کردن مسیرهای راهحل برای ملت یمن!».
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 تحولات یک سال اخیر جنگ یمن نشان میدهد که بایدن بهرغم وعدههای اولیه خود مبنی بر پایان دادن به جنگ یمن از طریق توقف حمایتهای لجستیکی از عربستان، نهتنها هیچ کار موفقی در این زمینه انجام نداده، بلکه همچنان به تجارت سلاح و حمایت از مواضع عربستان در خصوص پرونده یمن ادامه میدهد.
بایدن دقیقاً همان سیاستی را دنبال میکند که دونالد ترامپ، رئیس دولت قبلی آمریکا دنبال میکرد؛ با این تفاوت که ترامپ جمهوریخواه بود و بایدن دموکرات!
🔸 تلاش کاخ سفید برای قرار دادن دوباره انصارالله در فهرست موسوم به گروههای تروریستی درصورتیکه عملی شود، اقدام خطرناکی است که پیامدهای مهمی در پی خواهد داشت و بر روند تحولات میدانی، سیاسی، انسانی و ... در یمن اثر خواهد گذاشت.
🔸 با توجه به اینکه انصارالله به شکل یک دولت رسمی و قانونی در یمن حضور دارد و بخش بزرگی از جمعیت این کشور و بیش از دوسوم مناطق قابل سکونت آن تحت لوای دولت نجات ملی زندگی میکنند، هرگونه تشدید فشار علیه آن موجب افزایش فشارهای اقتصادی، قحطی، بیماری، گرسنگی، جلوگیری از ورود کمکهای بشردوستانه و ... به یمن آنهم در شرایطی که این کشور در محاصره کامل است، خواهد شد. انصارالله بازیگر اصلی تحولات داخلی یمن است.
🔸 تروریست نامیدن انصارالله یعنی تروریست دانستن بیش از ۸۰ درصد مردم یمن که انصارالله را دولت قانونی خود میدانند.
با این اقدام مجدد، نهتنها انصارالله تضعیف نشده و روند تحولات میدانی و سیاسی در این کشور به نفع ائتلاف سعودی تغییر نخواهد کرد، بلکه اقدام مذکور بهعنوان یک عامل «محرک» برای درخواست اکثریت یمنیها از انصارالله جهت تشدید عملیاتهای ویژه علیه متجاوزان، عمل نموده و هرگونه روند گفتگو و مذاکره برای حلوفصل سیاسی بحران یمن را تضعیف خواهد کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: حمید خوش آیند؛ کارشناس مسائل بین الملل
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#مسائل_اولویت_دار
#دیدارنگار
#جهاد_تبیین #تبیین
✅ کجا ایستادهایم؟
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
دیدارنگار ۹۱.pdf
2.31M
#ولایت_فقیه
#مسائل_اولویت_دار
#دیدارنگار
#جهاد_تبیین #تبیین
✅ کجا ایستادهایم؟
🔶 ویژه بیانات در دیدار مداحان
🔸 «سرخط»، «مطالبه رهبری»، «بحث روز»، «کلیدواژههای مهم»، «جملات طلایی»، «یادآوری»، «برشمردنیها»، «نظام فکری»، «شخصیت»، «آیات و روایات» و «دعا» از جمله بخشهای «دیدارنگار» است.
🔸 در «یادداشت بیاناتی» این شماره با عنوان «کجا ایستاده ایم؟» اهمیت «جهاد تبیین» و لزوم نقش آفرینی همه جانبه ی جوانان در این جبهه براساس بیانات رهبر انقلاب بررسی شده است.
🔸 دیدارنگار؛ شماره ۹۱
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
مذاکرات هستهای و دو خط موازی با آن.pdf
400.5K
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#مذاکره #برجام
✅ مذاکرات هستهای و دو خط موازی با آن
🔸 مذاکرات هستهای ایران و اعضای اصلی شورای امنیت سازمان ملل ۱۸ ساله شد.
🔸 اما در طول مذاکرات اقدامات دیگری نیز صورت میگرفت که دو طرف از آن مطلع بودند و سعی میکردند در متن مذاکرات به آن وارد نشوند، یک خط موازی غرب و صهیونیستها با مذاکرات ایجاد کردند و یک موازی جمهوری اسلامی ایران.
🔸 خط موازی جمهوری اسلامی دور زدن تحریمها بود.
🔸 خط موازی غرب و صهیون در طول مذاکرات دو بعد داشته است:
1️⃣ جنگ سختافزاری از طریق خرابکاری، انفجار و ترور
2️⃣ جنگ شناختی از طریق رسانه و شبکههای اجتماعی
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر عبدالله گنجی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#تورم
✅ برآورد تورم در ۱۴۰۱
🔶 اکنون و بعد از گذشت ۵ ماه از دولت سیزدهم که برخی از ابهامات رفع شدهاند، میتوان یک پیشبینی حداقلی از تورم در سال آینده داشت.
🔸 میدانیم مشکل تورم در ایران به سه بخش ساختاری، انتظاری و شوکهای سیستمی تقسیم میشود:
1⃣ ساختاری
در دورههای مختلف ناترازی بانکها و خلق اعتبار نامولد ازیکطرف و از طرف دیگر کسری بودجه در دولتهای مختلف بهتناسب شدتی که داشتهاند، تولید تورم کردهاند.
هراندازه دولتها موفق به مهار این دو شاخص شدهاند، شرایط نیز بهبود یافته است. ضمن اینکه افزایش درآمدهای دولت نیز بر روند تورم تأثیرگذار بوده است.
از همین منظر با توجه به کاهش هزینههای دولت در بودجه انقباضی سال آینده، چنانچه روند تولید درآمد همچون ماههای اخیر باشد و همزمان دستورات بانکی رئیسجمهور به سرعت اجرا شود، میتوان امیدوار به کاهش تورم بود.
2⃣ انتظاری
بخشی از مشکلات اقتصادی در کشور متأثر از فضای سیاسی و تحریمها است که وزن آن به تناسب جهتگیری دولتها در سیاست خارجه، متفاوت بوده، لیکن مستقیماً بر روی نرخ ارز و بازارهای مالی تأثیرگذار است.
هرچند فضای مذاکرات وین مثبت است و دولت در حال تلاش برای رفع تحریمها است؛ اما به دلیل تناقضات هویتی و ژئوپلیتیک میان ایران و غرب، وین نمیتواند راهحل پایدار رفع تحریمها باشد.
در این خصوص دولت سیزدهم برای کاهش اثرات انتظارات سیاسی در اقتصاد، به دنبال فعالسازی ظرفیتهای مغفول مانده در عرصه داخلی، منطقهای و بینالمللی است؛ لذا در دوره جدید احتمالاً وزن انتظارات سیاسی در اقتصاد در حداقل خود خواهد بود.
3⃣ شوکهای اقتصادی
اجرای قانون ارز ترجیحی در سال آینده، بدون اقناعسازی جامعه و مهار دستهای پیدا و پنهان سودجو در کشور، میتواند قیمت کالاهای اساسی و در نهایت شاخص تورم را بالا ببرد.
موضوع ناهماهنگی تیم اقتصادی در برخی موارد و موضعگیریهای نسنجیده اقتصادی دولتمردان نیز ازجمله موارد دامن زننده بر شوکهای اقتصادی است.
🔶 نکته پایانی
🔸 نرخ میانگین تورم در ایران در چهار دهه اخیر ۲۳ درصد بوده است. برفرض میانگین تورم و مؤلفههای اقتصادسنجی و آنچه گفته شد، بدون شوکهای اقتصادی، تورم ۲۰ درصدی و با در نظر گرفتن اجرای قانون حذف ارز ترجیحی، برآورد میشود نرخ تورم در سال آینده حول و حوش ۳۰ درصد باشد.
البته سیاستهای دولت در بخش حمایتهای یارانهای را که منجر به بهبود قدرت خرید خواهد شد را نمیتوان در مهار تورم نادیده گرفت.
🔸 #به_قلم_اساتید: علی محمدی؛ تحلیلگر
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
جهاد تبیین چیست؟.pdf
465.8K
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#تبیین #جهاد_تبیین
✅ جهاد تبیین چیست؟
🔸 سازوکار آن کدام است؟
🔸 نسبت آن با جنگ رسانهای دشمن کدام است؟
🔸 دشمن چه وظایفی را برای رسانههای خود تعریف کرده است؟
🔸 جهاد تبیین به عهده چه کسانی است؟
🔸 #به_قلم_اساتید: محمدکاظم انبارلویی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#مقاومت #منطقه #یمن
#تبیین #جهاد_تبیین
✅ خنجر یمنی در قلب نقشه استکبار
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
خط حزب الله ۳۲۵.pdf
1.19M
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#مقاومت #منطقه #یمن
#تبیین #جهاد_تبیین
✅ خنجر یمنی در قلب نقشه استکبار
👈 چرا امروز مقاومت یمن، مدافع تمامی ملتهای مستقل غرب آسیا و مستضعفان جهان است؟
«گزارش هفته» این شماره حزبالله با عنوان «خنجر یمنی در قلب نقشه استکبار» ضمن پاسخ به این سؤال، مروری بر هفت سال ایستادگی ملت یمن و مقاومت رزمندگان یمنی در برابر ائتلاف آمریکایی-سعودی داشته است.
🔸 «یادداشت هفته» خط حزبالله به مناسبت بیانات اخیر رهبر انقلاب در دیدار مداحان اهل بیت علیهمالسلام و تأکید ایشان بر موضوع «جهاد تبیین»، نقش تبیین و روشنگری در پیروزی و استمرار انقلاب اسلامی را بررسی کرده است.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم اصغر پاشاپور تقدیم میشود.
🔸 خط حزبالله؛ شماره ۳۲۵
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#سبک_زندگی
#تحلیل_کننده
#جمعیت
✅ غفلت از سیاستهای جمعیتی
🔶 شرایط خاص کشور از حیث رشد جمعیت و تأکیدات فراوان رهبر معظم انقلاب بر این مهم، باعث شد تا وکلای ملت قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را تصویب کنند؛
🔸 اما نگاهی اجمالی بر لایحه بودجه سال آینده و قوانین پاییندستی دیگر نشان میدهد که بخشهای زیادی از قانون جوانی جمعیت نیز مثل برخی قوانین دیگر در حد شعار باقی مانده و اجرایی نخواهد گردید.
🔶 گزارههای خبری
🔸 بر اساس گزارش مرکز پژوهشهای مجلس، با بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۱ و مقایسه تطبیقی آن با بودجه ۱۴۰۰ میتوان به این نتیجه رسید که بخشی عمدهای از احکامی که در قانون سال قبل دیده شده بود؛ ازجمله، وام قرضالحسنه تولد فرزند، وام خرید، ودیعه و ساخت مسکن برای خانوادههای دارای ۳ فرزند و بیشتر در این لایحه دیده نشده است.
همچنین بر اساس گزارش مرکز پژوهشها، تودرتوی بودجهای در سال ۱۴۰۱ در بخش قانون جوانی جمعیت، منجر به کاهش شفافیت در نحوه هزینهکرد این اعتبارات در سال آینده شده است.
🔸 نکته مهم و اساسی در تدوین قانون فرزند آوری نیز این است که بیشتر تبصرههای آن، هزینههای هنگفت تولید جنین تا دوسالگی را شامل نمیشود و یا اینکه به خاطر نسیه بودن، فاقد اثربخشی لازم است و لذا ترغیبکننده خانواده به فرزند آوری نیست.
🔶 گزاره تحلیلی
🔸 باید توجه داشت که بخش مهمی از هزینه خانوادهها در فرزندآوری، دوران بارداری است که مربوط به هزینههای مراقبت از مادر و جنین میشود که این موضوع در قانون فوق نادیده گرفته شده است.
هزینه مهم دیگری که بر خانوادهها تحمیل میشود، مربوط به زمان تولد نوزاد تا دوسالگی است؛ برای این بخش، قانون، وام، آنهم به شکل محدود در نظر گرفته است که نمیتواند مشوق تأثیرگذاری باشد.
از طرفی نحوه بازپرداخت تسهیلات در نظر گرفتهشده برای قانون موردنظر بهگونهای تنظیم شده که میتواند زمینهساز اعمال سلیقه بانکها در اعطای این تسهیلات شود.
🔶 نکته پایانی
🔸 به نظر میرسد قوانین فعلی، تأثیرگذاری لازم و مؤثر جهت تأمین اهداف در نظر گرفته شده برای بهبود رشد جمعیت ندارد؛ مضاف بر اینکه اجرای همین قانون ناقص نیز در بودجه سال آینده با تردید و چالشهایی مواجه است.
دولت و مجلس باید با نگاه فنی و کارشناسی، علاوه بر اصلاح و تکمیل قانون جوانی جمعیت، زمینههای لازم برای اجرای بهتر آن را مهیا نمایند. این امر محقق نمیشود، مگر آنکه جوانی جمعیت در سیستم قانونگذاری و اجرایی کشور بهعنوان یک راهبرد پذیرفته و دنبال شود.
🔸 #به_قلم_اساتید: علی محمدی؛ تحلیلگر
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#نیروی_دریایی
✅ چرا تأکید بر حضور در دریاها داریم؟!
🔶 «حبیبالله سیاری» معاون هماهنگکننده ارتش در مراسم بدرقه هشتادمین ناوگروه نیروی دریایی ارتش گفت:
🔸 دریا منافعی دارد و حضرت آقا زمانی که از ناوگان جنوب بازدید کردند منافع دریاها را متعلق به ملتها دانست و راه این بهرهبرداری نیز اقتدار است که اگر اقتدار داشته باشیم میتوانیم از منابع موجود در دریا برای توسعه دریا محور کشور استفاده کنیم.
🔸 اگر امروز در خلیج عدن و شمال اقیانوس هند و سایر دریاها حضور نیروی دریایی را میبینیم و امنیت برقرار میکنیم یعنی اقتدار دریایی داریم.
🔸 برگزاری رزمایش مرکب با چین و روسیه به فرماندهی ایران، یعنی آنها ایران را بهعنوان یک قدرت دریایی به رسمیت میشناسند.
🔸 امروز اگر ما در همایش فرماندهان حاشیه اقیانوس هند حضور داریم یعنی کشورهای دنیا ما را بهعنوان یک قدرت دریایی قبول دارند و با این اقتدار دریایی میتوانیم از منابع دریا استفاده کنیم.
🔸 امروز باقدرت کشتیهای تجاری و نفتی را اسکورت میکنیم تا به تعبیر رهبری اقتصاد کشور با این اقدامات سالم بماند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
اگر توافق میخواهید خوب گوش کنید.pdf
585.3K
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#مذاکره #برجام
✅ اگر توافق میخواهید خوب گوش کنید
🔸 مذاکرات بر سر رفع تحریمهای ضدایرانی در وین وارد فاز سرنوشت ساز و مهمی شده است.
از سوی دیگر، غرب به همان تاکتیک همیشگی خود بر اساس تلاش برای احاطه فرامتن مذاکرات وین بر متن آن پایبند است.
🔸 غرب از یک طرف بر روی توافق در وین متمرکز شده است.
از سوی دیگر، واشنگتن و تروئیکای اروپایی دریافتهاند که بازگشت به برجام، یک «بازی تاکتیکی» نیست.
🔸 اگر بازیگران غربی واقعا به دنبال توافق با ایران میباشند، بهتر است دو نکته اساسی را مورد توجه قرار دهند.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر حنیف غفاری؛ کارشناس مسائل بین الملل
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#تبیین #جهاد_تبیین
✅ جهاد تبیین را دستکم نگیریم
🔶 با ورود انقلاب اسلامی به ۴۴ سالگی خود، شاهد آن هستیم که شیوه تهاجم دشمنان به آن نیز تغییر یافته است؛
کشورهایی که در گذشته به دنبال حمله نظامی و یا تجزیه سرزمینی ایران اسلامی بودند، اکنون تغییر مسیر داده و به جنگ روانی، جنگ شناختی و جنگ سایبری روی آوردهاند.
🔸 مقام معظم رهبری از زمان صدور بیانیه گام دوم تاکنون برای مقابله با این تغییر جبهه جنگ، خواهان جهاد عظیم تبیین شدهاند؛ اما جریان انقلاب هنوز به اهمیت جهاد تبیین پی نبرده است و در این مسیر مانند دفاع مقدس و دفاع در برابر مهاجمان نظامی، فعالیت تقابلی همهجانبه را شروع نکرده است.
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 با اندکی تأمل به نبرد رسانهای دشمن، هر فرد منصفی تأیید میکند که حملات کنونی رسانهای، اعم از شبکههای ماهوارهای، اینترنت، شبکههای اجتماعی، روزنامهها و اندیشکدههای دشمن علیه نظام اسلامی ایران در بالاترین حد ممکن است و شدت آن روزبهروز هم بیشتر میشود.
🔸 دشمن در این جنگ حتی از توان چهرهها و رسانههای داخلی کشور نیز استفاده میکند. در این زمینه به سخنان روزهای اخیر احمدینژاد، تاجزاده و علی مطهری و برخی از روزنامهها مانند جمهوری اسلامی و اطلاعات نگاهی داشته باشید که برای پیشبرد سیاستهای دشمن، کمتر از رادیو فردا و بیبیسی کار نمیکنند.
🔸 در این میان جریان انقلاب، نهادهای انقلابی، سازمانها، ادارات و دولت نهتنها در جهاد تبیین و مقابله با شبهات و رفع محاصره رسانهای اقدامی نمیکنند، بلکه با سکوت و انفعال و عدم اطلاعرسانی از خدمات انقلاب، فرصت را برای اثرگذاری شبهات اعتقادی، سیاسی و اجتماعی بیشتر میکنند.
🔶 نکات راهبردی
🔸 عرصه دفاع مقدس الگوی موفقی از جهاد است که در آن، همه اقشار جامعه برای دفاع از کشور، وارد جبههها شدند؛ لشکر تبریز و اصفهان و مشهد و شمال و... به جبهههای جنوب و غرب اعزام شدند؛ این رزمندگان با رها کردن مدارس، دانشگاهها، زمین کشاورزی و خانواده، دشمن را ناکام گذاشتند و سربلند بیرون آمدند.
🔸 در شرایط کنونی نیز امام امت از همه دلسوزان نظام خواستهاند که در عرصه جهاد تبیین وارد شوند و به دفاع از نظام بپردازند. حالآنکه نوع بازیگری در این جنگ بهمانند دفاع مقدس، نیاز به هجرت و ترک محل کار و خانواده ندارد و میتوان در هر شرایط و موقعیتی به دفاع نرم از نظام، انقلاب و نظام پرداخت.
🔸 باوجود فشارهای اقتصادی و برخی ناکارآمدیهای داخلی، شرایط تبیین در جامعه سخت و پیچیده است و باید فعالیتهای تبیینی با انگیزه، ظرافت و علم بیشتری انجام شود.
🔸 #به_قلم_اساتید: فرهاد مهدوی؛ کارشناس رسانه و مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#جهاد #تولید_ملی
✅ چرا کمک به تولید ملی امروز جهاد است؟
🔶 رهبر انقلاب:
🔸 تولید یک جهاد است. تولید امروز جهاد است. چرا؟
🔸 برای خاطر اینکه در معنای جهاد مکرر گفتیم که جهاد عبارت است از آن تلاشی که ناظر به حملهی دشمن و تحرک دشمن باشد، در مقابل دشمن باشد. هر تلاشی جهاد نیست. تلاشی که متوجه به حملهی دشمن است این جهاد است.
🔸 خب امروز دشمنی دشمنان در مورد اقتصاد کشور، از این واضحتر.
۱۴۰۰/۱۱/۱۰
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab