#روابط_خارجی
#تحلیل_و_تبیین
✅ پیشرفت و امنیت: فرصت متقابل برای ایران و عراق
🔰 قسمت سوم
🔶 به یک نمونه اشاره میکنم: آمریکاییها تاکنون حدود ۴۰میلیارد دلار از عراقیها هزینه دریافت کردهاند تا مشکل برق این کشور را حل کنند. اما هنوز هم این مشکل حل نشده است. میزان برق باقیمانده مورد نیاز عراق، حدود ۸ هزار مگاوات است که با هزینهی هشت، نُه میلیارد دلاری تأمین میشود. ولی آمریکاییها همچنان، عراق را در یک شرایط سخت نگه داشتهاند که بتوانند دولت را ناکارآمد نشان بدهند، مردم را علیه دولت بشورانند و اغتشاشات را دامن بزنند تا دولت عراق هم مثل برخی از کشورهای عربی، صددرصد تسلیم آمریکا بشود.
🔶 شرایط عراق به گونهای است که بهلحاظ تاریخی هم نمیتواند صددرصد تابع آمریکا باشد و آمریکاییها در عراق دچار یک دوگانه متضاد هستند. بدین معنا که اگر عراق را رها و تخریب کنند، همه فرصتهایشان را از دست دادهاند و اگر در عراق بمانند، باید تلفات بدهند و دستاوردی هم نخواهند داشت؛ به همین دلیل، این نوع تلاشهای آمریکاییها باعث میشود تا این پتانسیلها و ظرفیتهای عراق که یکی هم میتواند نیروی جوان باشد، مورد توجه قرار گیرد. جمعیت عراق بهلحاظ شرایط سنی، فوقالعاده جوان و این یک فرصت و امتیاز خوب برای آینده این کشور است.
#گفتگو_با_اساتید: دکتر حسین اکبری، کارشناس حوزه جهان اسلام و عرب
🆔 @tahlil_shjr
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#هویت_فرهنگی_جامعه
#جهاد_تبیین
✅ جهاد تبیین در برابر دروغ پراکنی
🆔 @tahlil_shjr
A4-370 (1).pdf
2.23M
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#هویت_فرهنگی_جامعه
#جهاد_تبیین
✅ جهاد تبیین در برابر دروغ پراکنی
🔸خط حزبالله در گزارش هفته شماره جدید خود با بررسی ضرورت «جهاد تبیین در برابر دروغ پراکنی» به این سوال پاسخ داده است که شیوه مقابله ملت ایران با جنگ ترکیبی جبهه استکبار و ماشین جعل و دروغ پردازی آن چیست؟
🔸 یادداشت هفته این شماره خط حزبالله، با عنوان «بازسازی انقلابی هویت فرهنگی جامعه» مروری بر ضرورت و الزامات اصلاح معضلات فرهنگی از منظر رهبر انقلاب داشته است.
🌷 شماره این هفته خط حزبالله، به روح مطهر شهید مدافع امنیت، احمد صالحی تقدیم میشود.
🔸خط حزبالله؛ شماره ۳۷۰
🆔 @tahlil_shjr
#روابط_خارجی
#تحلیل_و_تبیین
✅ پیشرفت و امنیت: فرصت متقابل برای ایران و عراق
🔰 قسمت چهارم
⁉️ یکی از مسائل مهم در صحنه سیاسی و میدانی عراق، برخورداری دولت مرکزی از اقتدار در سراسر این کشور است. دولت مرکزی بغداد در این زمینه باید چه ملاحظات و ضرورتهایی را مدنظر قرار دهد؟
🔶 آمریکا سعی میکند در عراق حکومت اقوام و قومیت و مذاهب را برجسته کند و اجازه ندهد هویت ملی در عراق شکل بگیرد. وقتی هویت ملی تقویت نشود، قدرتهای پراکنده منطقهای و قومی و مذهبی شکل میگیرد و آن اقتدار مذهبی ضعیف میشود؛ اما بحمدالله حضور حشدالشعبی، بهویژه در مقابل داعش که یک توطئه آمریکایی بود، توانست این هویت ملی را دوباره احیا کند. حشدالشعبی که ترکیبی است از سنی، شیعه، مسیحی، ایزدی و سایر اقوام عراقی، توانسته است اقدامات بسیار مؤثری انجام دهد. امروز میبنیم که این مجموعه قدرتمند، به داعش اجازه جولان و به آمریکا اجازه زیادهخواهی نمیدهد.
🔶 دشمنان عراق، همچنان تلاش میکنند که بگویند کُرد یک موضوع مستقل، سنی یک موضوع مستقل و شیعه هم یک موضوع مستقل از عراق است. اگرچه این اتفاق در مؤلفههای قدرت عراق تأثیر میگذارد اما خوشبختانه به نظر میرسد که دولت جدید میتواند وحدت و انسجام درونی عراق را به خوبی مدیریت کند.
🔶 برای اولین بار بعد از بیست سال یک فرصت و یک امید برای عراق ایجاد شده است تا ارتش، پلیس، سیستم امنیتی عراق و مهمتر از همه حشدالشعبی بتوانند اقتدار مرکزی را در کشورشان ایجاد نمایند. اقتداری که همه اجزای تابع عراق از آن تبعیت بکنند.
🔶 دولت مقتدر است که میتواند این قدرتهای پراکنده را جذب بکند. تصور من این است که این دولت جدیدی که مردم عراق انتخاب کردهاند و با قوت و قدرت روی کار آمده، میتواند آغازگر شکلگیری هویت ملی، بهمعنای تقویت مؤلفههای قدرت این کشور باشد.
#گفتگو_با_اساتید: دکتر حسین اکبری، کارشناس حوزه جهان اسلام و عرب
🆔 @tahlil_shjr
#روابط_خارجی
#تحلیل_و_تبیین
✅ پیشرفت و امنیت: فرصت متقابل برای ایران و عراق
🔰 قسمت پنجم
⁉️ رهبر انقلاب تاکنون و در رابطه با حمایت تهران از متحدان خود، دو تعبیر داشتهاند. یک جا ایشان فرمودهاند که جمهوری اسلامی نشان داده است که در مواقع خطر، دست دوستان خود را میگیرد. در دیدار با نخستوزیر عراق هم فرمودند که ایران برای حفاظت از امنیت عراق، سینه سپر میکند. این نگاه راهبردی برخاسته از چه ضرورتهایی است؟
🔶 این یک رابطه دوطرفه است؛ مثلاً زمانی که داعش به عراق حمله کرد، آمریکاییها قرارداد رسمی داشتند تا مقادیر زیادی سلاح و هواپیما و تکنولوژی در اختیار عراق بگذارند؛ اما در آن مقطع به تعهدات خود عمل نکردند.
🔶 ما هیچ قرارداد و تعهدی هم نداشتیم؛ اما بهدلیل اشتراکات و تعهدات فرانظامی، به عراق کمک کردیم. ما تمام امکاناتمان را در اختیار عراق قرار دادیم. هواپیما، سلاح، تجهیزات و تجربه. طبیعتاً اگر اینها نبود، معلوم نبود داعش با عراق چه میکرد. این ادعا نیست. حدأقل در سالهای اخیر، جمهوری اسلامی ایران ثابت کرد که اگر عراق در معرض خطر و تهدید باشد، خطر میکند، پای کار میآید و همه کمکها را بلاشرط به عراقیها میدهد و این اتفاق خیلی مهمی است.
🔶 نکته دوم در رابطه با همکاریهای تهران و بغداد این است که ما معتقدیم اگر عراق یک کشور امن، پیشرفته، آباد و توسعهیافته بشود، این به نفع جغرافیای ماست و طبیعتاً به نفع مردم عراق هم هست؛ پس راهبرد ما بهطور کامل با مردم عراق منطبق است و ما اختلاف رأی نداریم. آنها دنبال آبادی عراقاند، ما هم دنبال عمران عراق هستیم.
🔶 آنها دنبال امنیت عراقاند، ما هم دنبال امنیت عراق هستیم. آنها دنبال پیشرفت عراقاند و برای ما هم پیشرفت عراق مهم است. آنها دنبال استقلال عراق هستند، ما هم بهشدت اصرار داریم که مردم عراق استقلال داشته باشند. مردم عراق دنبال دموکراسی واقعیاند، ما هم به دنبال دموکراسی واقعی در عراق هستیم.
🔶 این انطباق راهبرد ما و مردم عراق، میتواند همافزایی خوبی ایجاد کند و اگر زمانی تهدیدی هم باشد، چون این تهدید علیه ما هم خواهد بود، بدیهی است که جمهوری اسلامی خطرپذیری داشته باشد و از همپیمانان خود و از کشور آنها دفاع کند.
#گفتگو_با_اساتید: دکتر حسین اکبری، کارشناس حوزه جهان اسلام و عرب
🆔 @tahlil_shjr
#روابط_خارجی
#تحلیل_و_تبیین
✅ پیشرفت و امنیت: فرصت متقابل برای ایران و عراق
🔰 قسمت ششم
⁉️ تقویت روابط با همسایگان یکی از راهبردهای سیاست خارجی جمهوری اسلامی است، این راهبرد، چه تأثیراتی بر روابط دوطرفه تهران و بغداد داشته و چه ظرفیتهایی برای شکوفایی این استعداد وجود دارد؟
🔶 عراق کشوری است که ۸۰ درصد نیازمندیهایش را باید از بیرون تأمین کند و جمهوری اسلامی بحمدالله توانمندی خوبی در تأمین نیازمندیهای عراق و کشورهای همسایه دارد. از سوی دیگر، ما طولانیترین مرز را با عراق داریم و شاهد تجمع تراکم جمعیت عراق در طول مرزمان هستیم؛ بنابراین بهلحاظ فاصله و حملونقل هم، ایران در مقایسه با همه کشورهای همسایه عراق، بهترین فرصت را در اختیار دارد.
🔶 باتوجهبه شرایط عراق، بخش عمده نیازمندیهای آنها، در کشور ما قابلتأمین است. در شرایط جدیدی که الان پیش آمده، خوشبختانه امیدواری جدی هست که دولت سیزدهم، با توانمندی خود پای کار بیاید؛ زیرا کار اقتصادی یک کار ملی و فراملی است.
🔶 ما باید از ظرفیتهای منطقهای و بینالمللی خود برای تقویت عراق استفاده کنیم. یکی از کارهای دیگر سرمایهگذاری ایرانیها در داخل عراق است. بهنظر میرسد فضای آینده روابط دو کشور، بهمراتب بهتر از گذشته باشد. در صادرات کالا، تکنولوژیهای فنیمهندسی، سرمایهگذاریهای اقتصادی و هم واردکردن شرکتهای بینالمللی این فرصت وجود دارد.
🔶 بهنظر من امید خوبی وجود دارد که بتوانیم، سطح روابط اقتصادیمان با عراق را، باتوجهبه زمینهها، استعدادها و مزیتهایی که وجود دارد، چند ده برابر افزایش بدهیم.
#گفتگو_با_اساتید: دکتر حسین اکبری، کارشناس حوزه جهان اسلام و عرب
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#استقلال_و_آزادی #منافع_مشترک
✅ منافع ایران کجاست؟
🔶 ما وقتی از ملت سخن می گوییم باید عوامل اشتراک ملت را تعریف نمود. اشتراک یک ملت در چیست؟ زبان مشترک، فرهنگ مشترک، دین مشترک، خاک و جغرافیای واحد، هویت مشترک.
🔶 بله؛ همه این عناصر به یکپارچگی و نزدیکی مفهوم ملت کمک میکند. اما یک عامل مهم و اساسی وجود دارد که متاسفانه تا آن شکل نگیرد، تا آن قوام پیدا نکند، تا آن فهمیده نشود ملت سودش را نمی برد. آن مفهوم چیست؟ "منافع مشترک".
🔶 هر ملتی، باید منافع مشترک خود را بشناسد و بر آن اتحاد و اصرار داشته باشد. منافع مشترک نباید فدای اختلاف داخلی شود. منافع مشترک نباید قربانی سیاست حزبی و جناحی شود. منافع مشترک شبیه به جدال دربی قرمز و آبی های پایتخت نیست که هرکس به یک سمت بکشد آن هم بدون داشتن نتیجه! در تاریخ معاصر ایران، لااقل از انقلاب مشروطه و ساخت مفهوم دولت ملت در ایران، منافع مشترک در هر دوره به شکلی نادیده و فدا شده است. گاهی با نزاغ قومی، گاهی خیانت حاکمان، گاهی برای منافع فردی افراد، تاریخ ما پر است از این لحظات... تا مفهوم منافع مشترک درک نشود براحتی در هر بزنگاهی آن را از دست خواهیم داد.
🔶 رئیس جمهور چین برای منافع کشورش، به عربستان سفر کرده و عربستان در چالش نفتی و سلاح با دولت بایدن، دنبال منافع خودش خیابان های ریاض را طبق عرف آداب دیپلماتیک مملو از پرچم چین کرده است، دو سال پیش همین کار را ما در سفر رئیس جمهور چین به تهران انجام داده بودیم، خاطرتان هست شبکه سعودی ایران اینترنشنال چه کرد؟ خاطرتان هست برخی از هموطنان ما چگونه فریب این شبکه را خوردند و گفتند: کیش و چابهار را به چین فروختند؟ فراموش کرده اید؟ آیا اکنون شبکه ایران اینترنشتال همان جنگ رسانه ای را علیه عربستان به راه می اندازد؟
🔶 چین، روسیه، آمریکا و اروپا، همگی در هر حال در هر چالشی بدنبال منافع خودشان هستند، این قاعده ثابت روابط بین الملل است. شما باید در چالش بین دولت ها، منافع خودتان را بردارید. این بازیگری در روابط باید ختم به منافع تان شود. حالا چین باشد یا هر کشوری که به منافع تان آسیب نمیزدند. کاش منافع ملی را فدای دعوای رسانه و حزبی نکنیم.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر زادبر
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#استقلال_و_آزادی #اغتشاشات
✅ چه مبارزه نابرابری!!
🔶 روزنامه همشهری در یکی از گزارشی تاکید داشت که ابراهیم حامدی از اثرگذارترین سلبریتی ها در وقایع اخیر کشور بوده است. آقای ابی که غیرسیاسی ترین خواننده و وطن دوست ترین هنرمند متعهد به خلیج فارس است ایرانیان را به مبارزه علیه حکومت دعوت می کند! این مبارزه اشکالی دارد. از خشونت مشروع یعنی دفاع از اسلحه تا اعتصاب و پول درنیاوردن! بستن مغازه ها، تعطیلی فروشگاه و کنسرتها...
🔶 اما خودشان بچه زرنگ قصه هستند!
کنسرت چند هزار نفری می گذارند.دلار روی دلار پارو می کنند!
با سه تفاوت: نخست اینکه سرتا پا مشکی می پوشند که بگویند ما بفکر کشته شدگان وطنیم! دوم، در حین کنسرت چند بار دسته جمعی شعار میدهند! در نهایت هم قِر کمر را با آهنگ های غمیگن آغاز می کنند! اعتصاب است دیگر! بهر حال پول فروش این همه بلیط به جیب شان می رود! رند و زرنگ به این جماعت صاحب هنر می گویند!
🔶 حالا سعودی نشنال و دیگران گلو پاره کنند که چرا مغازه داران ایرانی اعتصاب نمی کنید؟ آخر این دیگر چه مبارزه نابرابری است!
یکی مبارزه و اعتصاب می کند با دلار! دیگر مبارزه کند با ضرر!
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر زادبر
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد #اقناع_افکار_عمومی
✅ اعدام #محسن_شکاری و دو نکته!
🔶 ما در دفاع از اجرای حکم محسن شکاری دچار لکنت شدهایم! نظام یک کار قانونی انجام داده و احتمالاً پیش از این هم میدانسته که این همه سر و صدا راه خواهد افتاد و نباید مقهور پروپاگاندای رسانهای شد اما در اقناع افکار عمومی خوب عمل نشده و باید قبول کرد بخشی از این لکنت طبیعی باشد.
شاید توجه به دو نکته ذیل در اینجا کمککننده باشد؛
1️⃣ بدسلیقگی #رسانههای_رسمی در انتشار این خبر مشهود است. خبر اعدام محسن شکاری با انتشار تصاویر مظلومانهی او در دادگاه همراه بود و صرفاً مشاهده همان خبر کافی بود که مخاطب احساس کند این کار اشتباه است. در حالی که انتشارِ تصاویرِ ایجاد ناامنی از سوی او - در صورت وجود - و البته اعترافاتی که صراحتاً از قمهکشی، بستن خیابان و زدن مأمورین حکایت میکند، میتوانست به عنوان روایت اول استفاده شود. نمیدانم چرا همان اول این کار را نشد؟!! (مثل فیلم پدر مرحومه مهسا امینی که دو هفته بعد منتشر شد!)
2️⃣ اساساً زمانی برخورد با ناامنی از سوی مردم باورپذیر میشود که شاهد برخورد هماهنگ در صدور احکام و اجرای آن باشند. احکامی که میتواند در مورد مفسدین اقتصادی و مفسدین در سیستم اداری باشد و یا در مورد برخورد با سلبریتیها در این روزها یا موارد اینچنینی باشد.
🔶 مثلاً #اکبر_طبری در ۲۳ تیر ۱۳۹۸ بازداشت شد و در اواسط آذر ماه ۱۴۰۱ حکمش قطعی شد - تازه مطمئن نیستیم قطعی باشد - که احتمالاً حکم صادره با جرمی که او و باندش در اذهان عمومی مرتکب شده بودند، تناسبی نداشت! (درست است پرونده پیچیده بوده اما اقناع عمومی در مورد آن صورت نگرفته. این شاید بخش مهمتری از خود حکم باشد.)
🔶 یا مثلاً در ۱۶ اسفند ۱۳۹۴ حکم اعدام بابک زنجانی اعلام شد اما هنوز اجرایی نشده است. (این هم مشخصاً دلایلی مثل عدم توانایی در نقد کردن اموال خارج از کشور او دارد ولی به هر حال الآن، نه این اموال برگشته و نه او اعدام شده و این یعنی کماکان در اقناع جامعه مشکل خواهیم داشت)
🔶 یا مثلاً انتظار برخورد یکسان با کاسبِ برِ خیابان که مغازهاش پلمب شده با سلبریتیای چون علی دایی که او هم با این مشکل روبرو شده، اصلاً انتظار بیجایی نیست. یعنی حداقل هر دو، مراحل و زمان یکسانی را برای رفع پلمب طی کنند.
🔶 یا مثلاً اگر کسی در رسانهاش به نظام بد و بیراه گفته و بازداشت شده، تناسب جرمش با سلبریتیای که رسانه بزرگتری دارد و همین کار را کرده وجود داشته باشد. این تناسب در بازداشت و حکم فرد باید دیده شود نه اینکه افراد پس از تفهیم اتهام استوری بزنند و سیستم را مسخره کنند. (مراجعه کنید به استوری شقایق دهقان!)
🔶 یا حتی همینکه داعشیهای شاهچراغ هنوز اعدام نشدهاند، میتواند دلیلش عدم تخلیه کامل اطلاعاتی این افراد یا هر چیز دیگری باشد که هر چه هست کماکان برای جامعه سوال وجود دارد.
🔶 شخصاً معتقدم برنامهای برای اقناع #افکار_عمومی در این موارد وجود ندارد و یا اگر برنامهای هست، کارآمد نیست! در همین اعدام محسن شکاری، #دشمن متوجه پیام نظام شد. اقتدار نظام را در میان ناآرامیها برای برخورد با اغتشاشگران مشاهده کرد اما آیا افکار عمومی هم، پیامِ متناسب با خود را دریافت کرد؟! آیا افکار عمومی هم با آن همراه شد؟! بعید میدانم!
🔶 هر چند نباید در دفاع از اجرای حکم محسن شکاری دچار لکنت شد اما باید برای اقناع افکار عمومی فکری کرد و البته به نظر میرسد این اقناع هم باید در سایر برخوردهای صورت گرفته و نگرفته در روزهای گذشته باشد و هم در برخوردهای احتمالیِ روزهای پیش رو ...
🔸 #به_قلم_اساتید: حمید کثیری
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت_و_اخلاق
#فاطمیه
✅ فاطمه(س) در نهضت و نظام محمدی
🔰 زنِ نهضت
🔶 فاطمه(س) خصوصیتی دارد که کودکی و نوجوانی و جوانی از تولد تا شهادت در خدمت رسالت بوده؛ هم الگوی دوره نهضت است، هم الگوی دوره نظام؛ هم در غنیمت های نظام، الگوست هم در غرامت ها و هزینه ها.
🔶 نهضتی مقابل جاهلیت
در یک کلمه نهضت رسول الله علیه جاهلیت بود. جهل گاهی مقابل علم است (ندانستن) که عیب نیست، نقص است. گاهی مقابل عقل است (نفهمی) که عیب است. جهالتِ مقابل عقل اگر سازمان یافت، ساختار و مناسبات چید، اسمش میشود جاهلیت! خدای جاهلیت، دست ساز خودشان است. معادشان، پوسیدن است. عقبه اش به "انا لله" نمی رسد به "حتی زرتم المقابر" می کشد! و...
🔶 زن در جاهلیت
زن در این مناسبات غلط، عار و عورت(= نقطه ضعف و آسیب) است. در جامعه غارتی بادیه نشینی، زن کالای غارتی است؛ در کنار اموال غارت میشود. قدرت غارت کردن و جنگ هم ندارد، پس خرج اضافی و مایه فقر است ⬅️ لذا عار و عورت تلقی میشود! ⬅️ بالتبع یا وقت تولد زنده به گور میشود / یا پرده نشین می شود!
🔶 جاهلیت مدرن
در دنیای مدرن هم زن کالاست اما کالای مصرفی (نه غارتی/ ولو برده سفید و برده داری جنسی هم کم نیست)! سرّ ماجرا در این است: دنیای گذشته، مصرف، تابع تولید بود و چون ابزار تولید دستی بود، مصرف اندک (قناعت) یک فضیلت طبیعی بود.
🔶 در دنیای جدید، ماشین تولید انبوه ساخت. حالا تولید، تابع مصرف شد. اگر بیشتر مصرف نکنند کارخانه داران و کارتل ها ورشکست می شوند. ⬅️ پس مصرف شد پیشران اقتصاد!
مصرف بیشتر هم خود پیشرانی می خواهد؛ که مصرف لوکس و تجملی است! ⬅️ قارونها لوکوموتیو مصرف را می کشند و همه به شوق آن مصرف های لوکس بیشتر مصرف می کنند ⬅️ مصرف هم لوکوموتیو اقتصاد است! ⬅️ اقتصاد هم سیاست و فرهنگ را پیشرانی می کند! در این دنیا، زن باز کالاست اما کالای مصرف! دقیق تر برای لوکس کردن مصرف و تدارک پیشران اقتصاد، زن موضوعیت می یابد!
🔶 عجیب اینکه پیامبر(ص) فرمود من بین دو جاهلیت مبعوث می شوم! یعنی جاهلیت بر می گردد. قرآن هم از آن خبر می دهد که جاهلیت اُولی ای بود و جاهلیت های دیگر(۳۳احزاب)
🔶 آیه عجیب ۱۱۷نساء چه می گوید؟!
"اِن یُدعُونَ الا اِناثاً و اِن یدعُونَ الا شیطاناً مَریداً"
نمی پرستند جز "اناث" را و نمی پرستند جز شیطان سرکش را!
🔶 اناث جمع انثی بمعنی مونث و زنانگی است.
بتهای اعراب جاهلی هم همه نام مونث داشت (لات/ عزّی/ منات/ اساف/ نائله)! در برخی اخبار هست که در هریک از این بت ها شیطان ماده ای بود که خادمان کعبه او را می دیدند و با او سخن می گفتند!(ر.ک: مجمع البیان)
🔶 پس اسطوره های پرستش شان زنانه بود!
با این وضع چگونه زن را در مقام واقعیت اجتماعی آن گونه تحقیر می شد؟!
چون واقعیت زندگی غارتی بادیه نشینی آن اقتضاء را داشت!
🔶 جاهلیت مدرن آن ذهنیت را عینیت بخشید. پرستش بازار و سود، زن را هم با همان وجه لوکس سازی کالا محترم کرد! البته در همان جاهلیت هم زن در سیمای تبرّج و تجمل گاهی ظهور می کرد مثل اُمّ زِمل که الگوی عایشه هم شد...
🔶 فاطمه؛ زن نهضت!
فاطمه (س) در چنین شرایطی آمد نه عار بود و نه متبرّج! مادرش خدیجه هم یک زن تاجر بود نه عار بود و نه اهل تبرّج؛ فاطمه وارث او بود.
فاطمه(س) از کودکی در همه عرصه های نهضت هست. از شیر که گرفته میشود تازه در تحریم ۳ساله شعب ابی طالب می رود. ۵ساله جای مادر، حافظ پدر میشود هم توطئه ها را به او خبر می دهد، هم تحقیر ها (مثل ماجرای شکمبه انداختن بر پیامبر) را با تکریم زایل می کند.
طوری که قصد ترور او می شود!(سیره النبویه ج۱ص۲۶۵)
🔶 ارتقاء حجاب
هر پوشیدگی، حجاب اسلام نیست! چادری که بخاطر عار و عورت سر زن باشد، مقبول اسلام نیست.
🔶 فاطمه، زن را به اجتماع آورد اما عفیف. حجاب فاطمه ابزاری برای تامین حضور اجتماعی زن در انجام تکالیف و حقوقش است نه از سر ضعف عار بودن! در فضای اجتماعی همه با وجهه انسانی شان باید بیایند نه با جلوه های مردانه و نه با جلوه های زنانه. حجاب راهی برای این حضور است. این حجاب با حجاب جاهلی زمین و آسمان فرق دارد این میراث فاطمه است.
🔶فاطمه خانه اش هم مرزهای اسلام است دوبار به اندرون خانه او یورش می شود یکبار در لیلة المبیت برای ترور پیامبر یکبار پس از پیامبر برای بردن امیر المومنین!
🔸 #به_قلم_اساتید: حجت الاسلام محسن قنبریان
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#استقلال_و_آزادی #مجله_تایم #زن
✅ مقاله مجله تایم
🔶 مجله تایم زنان ایرانی را «قهرمانان سال» نامیده و مثل همیشه آن طرفیها شروع به پروپاگاندا برایش کردهاند! اما حتی چند نفرشان هم مقاله را نخوانده!!!
از اساتیدشان گرفته تا نوچهها!
چه متنهای رسایی برای تایم و زنان ایرانی نوشتهاند! طرف متن نوشته با عنوان «ارابهی ایزدبانو» و چه رپرتاژی برای تایم رفته!!
🔶 اما همین مقاله تایم، یک مقالهی کاملاً نژادپرستانه است. زنان ایران را یک مشت «بَربَرِ وحشی» معرفی کرده که الان در حال نزدیک شدن به سفید پوستان هستند!! زنانی که خود را آنقدرها هم ایرانی نمیدانند ...
🔶 جلد تایم به صورت فلهای استوری و پست و توییت شد اما نمیدانند غربیها اگر اعتباری به خاورمیانهایها (غرب آسیاییها) میدهند، آن هم از سر لطف و ترحم است نه اینکه ما را همشأن و همجنس خودشان بدانند ...
🔸 #به_قلم_اساتید: حمید کثیری
🆔 @tahlil_shjr