#معنویت_و_اخلاق
#علم_و_پژوهش
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#طوفان_الاقصی #هویت
✅ مروری بر بیانات رهبر انقلاب در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح ۱۴۰۲/۰۷/۱۸
🔶 درباره تحصیل جوانان در دانشگاههای افسری نیروهای مسلح
👌نیروهای مسلّح سپر فولادین امنیّت ملّی به شمار میروند
🔻اگر کشوری قدرت دفاع از امنیّت خودش را نداشته باشد:
⭕️مجبور است به یکی خودش را وصل کند؛ یعنی عزّت ملّی خودش را به گروگان بگذارد.
⭕️اگر این کار را نکند، طبعاً حرف سیاسی او هم در دنیا اعتباری ندارد.
⭕️اگر پیشرفت اقتصادیای هم داشته باشد، تضمین تداوم ندارد. نیروهای مسلّح دژ امنیّت و عزّت و هویّت ملّی هستند. امروز شما وارد یک چنین عرصهای شدهاید. بنابراین، به معنای واقعی کلمه، تبریک گفتن به شما جا دارد.
🔶 سرافرازی نیروهای مسلح در آزمونهای مهم
🌟نیروهای مسلّح ما آزمونهای مهمّی را از سر گذراندند و سرافراز از آنها بیرون آمدند:
✨مهمترینش⬅️ جنگ تحمیلی هشتساله بود
📍نیروهای مسلّح ما:
❇️از وجببهوجب خاک کشورشان و از حاکمیّت اسلام عزیزشان دفاع کردند،
❇️توطئهی دستهجمعیِ شرق و غربِ آن روز را باطل کردند
✨آخرینش هم ــ البتّه تا امروز ــ◀️ مقابله با فتنهی داعش بود
🔺داعش را آمریکاییها درست کردند برای اینکه ثبات این منطقه را به هم بریزند،
👈که البتّه هدف نهایی هم ایران اسلامی بود. نیروهای مسلّح ما با همراهی نیروهای مسلّح کشورهای هدف، توانستند بر این فتنه فائق بیایند. اینها مدالهای زرّین بر سینهی ستبر نیروهای مسلّح جمهوری اسلامی است.
🔶 توصیههایی راجع به مسائل دانشگاههای افسری
❇️تقویت دانش و پژوهش
❇️ارتقاءِ روحیه و تدیّن و اخلاق دانشجویان
❇️سامان دادن به محیط آموزش و اسکان دانشجویان
❇️اهتمام به سطح سواد ورودیها
🔶درباره حوادث بیسابقه در فلسطین
🌐در این چند روز، یک قضیّهی مهمّ سیاسی و نظامی دنیا را متوجّه به خودش کرد و آن، حوادث بیسابقهی فلسطین عزیز است.
👌خوشبختانه مسئولین موضعگیریهای درست و خوبی کردند.
🔶نکاتی خطاب به ملت ایران و برادرانمان در کشورهای اسلامی:
1️⃣رژیم غاصب صهیونیستی از لحاظ نظامی و اطّلاعاتی یک شکست غیر قابل ترمیم خورده است.
🪓این زلزله ویرانگر توانسته است بعضی از سازههای اصلی حاکمیّت رژیم غاصب را ویران کند که تجدید بنای آن سازهها به این آسانی امکانپذیر نیست. از شنبهی پانزدهم مهر، رژیم صهیونیستی [دیگر] رژیم صهیونیستیِ قبلی نیست.
2️⃣عملکرد خود صهیونیستها این بلا را بر سرشان آورد.
💡اقدام شجاعانه و در عین حال فداکارانهی فلسطینیها پاسخ به جنایت دشمن غاصب بود که سالها ادامه داشت و در ماههای اخیر شدّت آن افزایش پیدا کرده بود؛ مقصّر هم دولت کنونی حاکم بر رژیم غاصب صهیونیستی است.
⁉️یک ملّت غیور، یک ملّت کهنسال، در مقابل این همه ظلم چه واکنشی از خودش نشان بدهد؟ خب معلوم است که طوفان بهپا میکند. ای ستمگران صهیونیست! مقصّر خود شما هستید؛ عامل این طوفان خود شما هستید؛ خودتان بلا را به سر خودتان آوردید.
3️⃣مظلومنمایی رژیم غاصب صد درصد خلاف و دروغ است.
💢این دشمن خبیث و ظالم، حالا که سیلی را خورده، سیاست مظلومنمایی در پیش گرفته، رسانههای دنیای استکبار هم کمکش میکنند. البتّه این هم یک محاسبهی غلط است.هیچ کس نمیتواند از این هیولای دیوسیرت چهرهی یک مظلوم بسازد.
4️⃣مظلومنمایی رژیم غاصب؛ بهانهای برای تداوم ظلم مضاعف
📍سران و تصمیمگیران رژیم غاصب و حمایتکنندگانشان بدانند که:
🚨همین کار، بلای بزرگتری بر سر آنها خواهد آورد
🚨واکنش این ظلمها سیلیِ سنگینتری بر رخسار زشت آنها است.
📌البتّه دنیای اسلام در مقابل این جنایتها نبایستی ساکت بمانند، بایستی عکسالعمل نشان بدهند.
5️⃣ شکلگیری این حماسه توسط طراحان و جوانان فلسطینی
🗣حامیان رژیم و بعضی از افرادِ خودِ رژیمِ غاصب، یاوهگوییهایی در این دو سه روز کردهاند و ادامه دارد، از جمله اینکه ایران اسلامی را پشت این حرکت معرّفی میکنند؛ اشتباه میکنند. البتّه ما از فلسطین دفاع میکنیم، ما از مبارزات دفاع میکنیم، ما پیشانی و بازوی طرّاحان مدبّر و هوشمند و جوانان شجاع فلسطینی را میبوسیم، ما به آنها افتخار میکنیم. امّا آنهایی که میگویند «کار فلسطینیها ناشی از غیرفلسطینیها است» ملّت فلسطین را نشناختهاند. طرّاحان هوشمند، جوانان شجاع، فعّالان ازجانگذشته توانستهاند این حماسه را به وجود بیاورند و این حماسه انشاءاللّه گام بزرگی برای نجات فلسطین خواهد بود.
🆔 @tahlil_shjr
طوفان الاقصی؛ ضربه کاری به ستون فقرات رژیم صهیونیستی.pdf
65.9K
#مرزبندی_با_دشمن
#رسانه #فلسطین
#رژیم_صهیونیستی #طوفان_الاقصی
✅ طوفان الاقصی؛ ضربه کاری به ستون فقرات رژیم صهیونیستی
🔶 ضربهای که عملیات طوفان الاقصی به رژیم صهیونیستی زد غیرقابل جبران است. چراکه در زیر نگین انواع و اقسام فناوریهای کسب اطلاعات، مقاومت فلسطین توانست این حرکت عظیم را انجام بدهد و هیچ گونه اطلاعاتی در این رابطه در اختیار رژیم صهیونیستی نبود. در عملیات طوفان الاقصی ما شاهد هستیم که تمام تصورات و همینه و تصویری که از قدرتمندی بازوی نظامی و اطلاعاتی رژیم ساخته شده به یکباره توسط جوانان فلسطینی فرو میریزد. نیروهایی که از نظر تسلیحات و امکانات و حتی فناوریهایی که برای جنگ مورد استفاده قرار دادهاند به هیچ وجه با نظامیان صهیونیستی قابل مقایسه نیست.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: آقای سیدرضا صدرالحسینی؛ کارشناس و تحلیلگر مسائل منطقهی غرب آسیا
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی
#رسانه #اسلام_ناب
✅ حامیان داخلی اسقاطیل
🔶 پیروزی بزرگ مجاهدان غزه، قلب صدها میلیون مسلمان را در جهان شاد کرده است و همگی در حال دعا برای تداوم نصرت الهی و ناکام ماندن دشمنان سرتاپا مسلحی هستند که برای انتقام به بمباران و کشتار کور زنان و کودکان بیدفاع روی آوردهاند!
🔸در این میان،برخلاف امت اسلامی، حال برخی از جریانهای سیاسی داخلی خوش نیست! این مدعیان که متأسفانه تریبون و روزنامه و رسانه را نیز در اختیار دارند، در این شادی بزرگ ملت جهان اسلام همراه نیستند و تلاش دارند با طرح موضوعاتی انحرافی، اذهان جامعه را به انحراف بکشانند و بهرهبرداری سیاسیشان را داشته باشند.
🔶 این جریان غربگرا که سالیان متمادی است خود را از جبهه مظلومان و مستضعفان جدا کرده و در صف حامیان کدخدا قرار گرفته است و از ترس به دنبال کرنش و انفعال در برابر استکبار جهانی است، اعتقادی به جریان مقاومت نداشته و قلم سیاه خود را در خدمت ایجاد انحراف و تردید در افکار عمومی خرج کرده است! این جریان همانهایی هستند که حمایت از مردم مظلوم فلسطین، سوریه، یمن، افغانستان و عراق را حمایتی پرهزینه و بدون منفعت تعریف کرده که باید از آن دست کشید! همانهایی که از صفوف حامیانشان شعار «نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران» سر داده شد! همانهایی که سیاست «سازش» را تمجید کرده و خواهان عادیسازی روابط جهان اسلام با رژیم غاصب کودککش و منفور صهیونیستی هستند.
🔸قلم به دستان این جریان به هر بهانهای مشغول تضعیف و تردید و تحریف در منطق مقاومتند. برای نمونه، رئیس تشکیلات این جریان در یادداشتی ادعا میکند: «چرا مردم مانند گذشته از مقاومت فلسطین حمایت نمیکنند؟» وی تلاش کرده است تا جمهوری اسلامی و جریان انقلابی را مقصر شکلگیری این ذهنیت معرفی کند! در حالی که اولاً این اتهام بزرگی است که به ملت ایران نمیچسبد و نویسنده قیاس به نفس کرده و احوالات محافل جناحی خود را که عدهای پای صحبت امثال ایشان مینشینند، قیاس از جامعه ایرانی گرفته است. ثانیاً اگر به فرض ادعای نویسنده معتبر باشد، باز هم متهم ردیف اول همین جریانی است که بیش از دو دهه است همین ادعاها را به انحای گوناگون تکرار کرده و به خورد افکارعمومی داده است. ملت ایران اما بیتوجه به این وادادگان سیاسی، خود را حامی ملت مظلومی میدانند که سرزمین پدریشان به غارت رفته است و صدایشان به گوش سازمانهای بینالمللی نمیرسد و اکنون با چنگ و دندان به دنبال بازپسگیری حقوق اولیهشان هستند.
🔸 #به_قلم_اساتید:مهدی سعیدی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#استقلال_و_آزادی
#رسانه #جنگ_اوکراین
✅ ارمنستان؛ از اینجا رانده و از آنجا مانده
🔶 بغض و گریه گوینده زن تلویزیون ارمنستان هنگام اعلام خبر انحلال جمهوری آرتساخ (نام ارمنی قرهباغ) نشان داد، هرگز نباید با طناب پوسیده ابرقدرتها به چاه رفت. کلاه گشادی که بر سر ایروان رفت، همانی بود که پیشتر بر سر کییف رفته بود. هر دو کشور به جای تقویت توانایی دفاعی خود و تعامل و همسویی با همسایگان، خود را در پناه غرب قرار دادند و به ماجراجویی دست زدند غافل از اینکه در جنگ فیلها، علفهای کوتاه بیش از درختان بلند آسیب میبینند.
🔸وضعیت این روزهای ارمنیها یادآور این ضربالمثل روسی است که «هر کس دنبال دو خرگوش دوید به هیچ کدام نمیرسد.» آنها نه همچون گذشته حمایت روسیه را دارند و نه توانستهاند در سنگر آمریکاییها پناه بگیرند.
🔶 «دیوید ایگناتیوس» ستوننویس ارمنیتبار روزنامه «واشنگتنپست» در این باره مینویسد: «ارمنستان که به مدت یک قرن به حمایت روسیه متکی بوده، در سال جاری سیاست چرخش به سمت غرب به امید یافتن متحدان قابل اعتمادتر را آغاز کرد؛ اما این چرخش احتمالاً زمانبندی خوبی نداشت و باعث شد روسها که درگیر جنگ اوکراین بودند، از ارمنستان دور شوند بدون آنکه کمک قابل اعتمادی از سوی غرب به ارمنستان ارائه شود.»
🔸برقراری موازنه میان غش کردن به سمت قدرتهای بزرگ بازی هنرمندانه و در عین حال خطرناکی است که ارمنستان هم اکنون بازنده آن به شمار میرود. به نظر میرسد در هزاره سوم میلادی نقش قدرتهای منطقهای به مراتب در ثباتآفرینی و برقراری صلح میان کشورها بسیار بیشتر از قطبهای قدرت است. بنابر شواهد موجود و تجربه تاریخی ورود قدرتهای بزرگ در هر نقطهای در نهایت منجر به آشوب و بحرانآفرینی گسترده و نقض گسترده حقوق انسانهای بیگناه در آن جا شده است از نمونههای غرب آسیایی (عراق و سوریه و افغانستان) تا نمونههای اروپایی همانند جنگ روسیه و اوکراین. اکنون این همسایه شمالی در جلوی چشمان روسیه و آمریکا، دو ابرقدرتی که مدتها بر آنها دخیل بسته بودند و قرار بود در روز مبادا به کمک ایروان بشتابند، مجبور به چشمپوشی از ادعای خود از قرهباغ شدند و در حالی که 120 هزار نفر ارامنه قرهباغ خود را تحت حمایت ارمنستان میدانستند، در حال ترک خانه و کاشانه خود هستند و به نظر میآید در دل قدرتهای بزرگ آب هم از آب تکان نخورده است.
🔸در قضیه قرهباغ، ارمنیها نه خودشان توانستند متصرفات خود در قرهباغ را حفظ کنند و نه از دیگران آبی برایشان گرم شد. قصه درسآموزی که نشان داد ساخت و پاخت با بیگانه و دشمنی با همسایه، بازی دو سر باخت خواهد بود و به زبان ساده ایروان امروز از اینجا رانده و از آنجا مانده شده است.
🔸 #به_قلم_اساتید:حسین حسینینژاد
🆔 @tahlil_shjr
#مسئله_محوری
#معنویت_و_اخلاق
#رسانه #امنیت
#هویت #وحدت
✅ ملاحظاتی در بررسی حساسیت های ایجاد شده به حضور مهاجران افغانستانی در ایران.
🔶 این روزها با افزایش تولید محتوای منفی در موضوع "حضور گسترده اتباع افغانستانی در ایران و مطالبه اخراج آنها از کشور" مواجه هستیم که اذهان جامعه را مشغول به خود کرده است. در این زمینه می توان به موارد زیر توجه نمود:
1⃣ موضوع مهاجرت و مهاجران در همه جهان، یکی از موضوعات پیچیده برای همه دولتها است که به چالشی برای حکمرانی کشورهای مهاجرپذیر بدل شده است و در مورد چگونگی مواجهه با آن اتفاق نظر وجود ندارد.
2⃣ مساله مهاجران افغانستاني موضوعي است که بررسي ابعاد هزينه ها و فايده هاي آن نيازمند علم و آگاهي همه جانبه به موضوع است.
3⃣ اين موضوع، موضوعي جناحي - سياسي نيست که بخواهيم در مورد آن کري خوانده شود و مورد بهره برداري جناحي قرار گيرد و يا به ابزاري براي راي آوري بدل شود. براي مواجهه با اين موضوع بايد با اصول منافع ملي پيش رفت.
4⃣ موضوع، مربوط به دولت رئيسي و روحاني و احمدي ن نژاد و خاتمي و ... نيست که کسي بخواهد آن را به مساله يکي از دولتها تقليل دهد. در شکل گيري وضع موجود همه دخيل هستند. چه اين وضع موجود خوب باشد و چه بد.
5⃣ با کشاندن موضوع به افکار عمومي و کوچه بازار و بهره گيري از عواطف و احساسات مردم هم موضوع قابل حل نيست. بلکه کار را براي رسيدن به تدبيري صحيح دشوار خواهد کرد.
6⃣ ايجاد کينه و نفرت در جامعه عليه افغانستاني ها هم اقدامي خيانتکارانه براي ايجاد تنش و درگيري و بلوا در کشور است و تبعات امنيتي به همراه دارد.
7⃣ موضوع يک شبه به وجود نيامده است که يک شب بخواهد حل شود. حتي اگر به اتفاق نظر واحدي رسيديم هم، اجرايي کردن آن سالها زمان خواهد برد.
8⃣ آمارها و اطلاعات منتشره در مورد ابعاد موضوع مهاجران افغانستاني، آمار درست و حسابي نيست! آماري است که با سوگيري هايي در حال انتشار است. با اين اطلاعاتي که صحت و سقم آن محل ترديد است، نمي توان به تحليل درست و مبتني بر منافع ملي رسيد.
9⃣ موضوع هم آنقدر پيچيده است که تصورات خام انديشانه راه به جايي نخواهند برد.
0⃣1⃣ پيوندهاي تاريخي - هويتي دو ملت ايران و افغانستان يکي از موضوعاتي است که کار را براي تصميم گيري سخت کرده است.
1⃣1⃣ رسيدن به اجماع و وحدت نظر در اين زمينه بين صاحب نظران و دست اندرکاران امر نيز به اين سادگي ها نيست.
2⃣1⃣ رسانه هاي ضدانقلاب و آنهايي که دلسوز ملت ايران نيستند، صلاحيت لازم براي اعتماد و ارائه راه حل براي اين ملت و کشور را ندارند. فقط ساده لوحان هستند که به تحليل هاي اين رسانه هاي اعتماد نموده و همانها را تکرار مي کنند.
3⃣1⃣ کار را بايد به کاردان سپرد و اجازه داد آنهايي که دلسوزان اين ملتند و به ابعاد مساله نيز اشراف کامل دارند، براي مواجهه صحيح مبتني بر اصول انساني و منافع ملي کشور اقدام نمايند.
🔸 #به_قلم_اساتید:مهدی سعیدی
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی
#رسانه #جهاد_تبیین
#حقوق_بشر #نژادپرستی
✅ جهاد تبیین در رسانهها ضروری است!
🔶 با ادامه پیکار نظامی فلسطینیان با رژیم صهیونیستی مهمترین نکته آن است که در رسانهها جهاد تبیین به شکل درستی انجام شود و روایت اول، روایت دروغ و تحریف و فریبکاری دشمنان نباشد.
🔶 پس از گذشت چند روز از حملات حماس به سرزمینهای اشغالی و ادامه درگیریهای بین دو طرف ضروری است تا به منظور مقابله با ابعاد روانی و رسانهای این پیکار به چند نکته توجه شود:
1⃣ تأکید بر روی استفاده رژیم منفور صهیونیستی از بمبهای فسفری علیه شهروندان بی گناه و غیر نظامیان ساکن در غزه و اشاره به اینکه استفاده از این بمبها حتی علیه نظامیان در صحنه جنگ نیز در قوانین بینالمللی ممنوع اعلام شده است. بستن آب، قطع برق و گاز و انرژی به داخل غزه و محاصره چندین ساله این منطقه با وجود بالغ بر یک میلیون کودک فلسطینی دقیقاً از مصداقهای بارز رعایت نکردن حقوق بشر است. بنابراین، مظلومیت فلسطینیان و ظلم و وحشیگری صهیونیستها باید بیش از پیش مشخص و عیان شود. هر چند معیارهای دوگانه و استانداردهای رفتاری دوگانه از سوی غرب در بحث قانونمداری و حقوق بشر شهره عام و خاص است؛ اما ضروری است محکوم نکردن تجاوزات و وحشیگریهای رژیم کودککش صهیونیستی از سوی این کشورها بیش از پیش برجسته شود.
2⃣ برجسته کردن خوش رفتاری حماس با زنان و کودکان و میانسالان غیر نظامی اسیر شده و در مقابل قساوت و شدت عمل و خشونت نژادیـ دینی و به شهادت رساندن زنان و کودکان فلسطینی از سوی رژیم صهیونیستی.
3⃣ بازتاب و تأکید بر افول رژیم صهیونیستی و نابودی آن در آیندهای نزدیک به دلیل وعده قطعی الهی مبنی بر پیروزی حق بر باطل و نصرت الهی برای حزبالله و به ارث رسیدن زمین برای مستضعفان.
4⃣ انتشار رسانهای ناموفق بودن حمایتهای غرب و آمریکا با دادن تجهیزات و تسلیحات نظامی به رژیم صهیونیستی در این پیکار با توجه به عدم موفقیت واقعی در نمونه مشابه در جنگ روسیه و اوکراین.
5⃣ نمایش شریک بودن آمریکا و برخی کشورهای اروپایی در جنایات صهیونیستی به دلیل حمایتهای سیاسی و دیپلماتیک آنها از رژیم صهیونیستی و تأکید بر مشروعیت نداشتن وجودی چنین رژیمی که به دنبال آپارتاید و نژادپرستی و شوونیسم جعلی است.
6⃣ برجستهسازی موفقیتهای جوانان فلسطینی در این عملیات و کشته شدن فرماندهان ارشد نظامی صهیونیست و به اسارت درآمدن تعداد زیادی از نظامیان صهیونیستی به دست جنبش حماس و پوشالی بودن قدرت و ارتش و تجهیزات نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی. نکته نهایی این است که ضرورت دارد تا همگام با پیروزیهای میدانی جبهه مقاومت، در عرصه رسانه نیز جهاد تبیین و روایتسازی صحیح از موضوع انجام شود.
🔸 #به_قلم_اساتید:موسی راجی
🆔 @tahlil_shjr
فرآیند زوال رژیم غاصب سرعت گرفته است.pdf
93.1K
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#طوفان_الاقصی
✅ فرآیند زوال رژیم غاصب سرعت گرفته است
🔶 بحرانزدایی و تحقق بحرانآفرینی رژیم صهیونیستی و کشیدن بساط از زیر پای این رژیم متجاوز و خودکامه چیزی است که امام خمینی(ره) و رهبر انقلاب هدفگذاری کردند و کشورهای اسلامی باید در این راستا حرکت کنند. سازمانی به نام حماس چند روز است که رژیم صهیونیستی را به خاک مسکنت و ذلت نشانده و همه کاسه چهکنم به دست گرفتهاند که هم دوست و هم دشمن میگوید چه شد و این حادثه چه بود!؟ بیش از ۸۰۰ کشته، بیش از ۲۰۰۰ زخمی و بیش از ۱۴۰۰ اسیر کار یک سازمان بوده است؛ وای به روزی که جهان عرب و جهان اسلام دست به دست هم دهند و از امکانات اقتصادی، نظامی، تبلیغاتی، اجتماعی و پتانسیلهای بشری استفاده کنند.
🔸 #به_قلم_اساتید: سیدهادی سیدافقهی؛ کارشناس و تحلیلگر مسائل منطقهی غرب آسیا
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی
#طوفان_الاقصی #فلسطین
✅ آن پیمانه ریخت
🔶 برخی فکر میکنند جنگ میان فلسطین و صهیونیستها همیشه آنقدر برابر و متوازن بوده که اگر به ازای هر کشته صهیونیست، یک نفر از مردم غزه را ارتش رژیم صهیونیستی بکشد، حمله حماس را تلافی کرده و اگر دو نفر از مردم غزه را بکشد، یعنی علاوه بر گرفتن انتقام، پیروز هم شده است!
🔶 از این رو بود که این دسته افراد وقتی صبح شنبه شادی و شور ما را دیدند، از نتیجه این اتفاق شگفت ما را بر حذر داشتند و هشدار دادند که معلوم نیست فردا چه شود و ارتش اسرائیل غزه را با خاک یکسان خواهد کرد و چه جای شادی است!
🔸 نظر ساده لوحانهای بود. جنگ حتی در حالت متوازن هم این قدر فرمولی و عددی و دو دوتا چهارتا نیست، چه رسد جنگ میان اسرائیل و فلسطین که توازنش همیشه محال بود؛ توازن تانک مرکاوا و فلاخن؟! مسلسل یوزی و سنگ؟! توازن دستهای خالی و ارتش تا بن دندان مسلح؟!
🔶 در همه بیش از هفت دهه درگیری و جنگ در سرزمینهای اشغالی فلسطین، چه امر برابری میان دو سوی درگیری وجود داشته که حالا برابر شدن یا بیشتر شدن تعداد کشتهها و شهدا را فرمول درستی برای ارزیابی شکست و پیروزی طرفین بدانیم؟!
🔸 برای ارزیابی یک جنگ مؤلفههای بسیاری را باید سنجید. سابقه درگیریها و توان رزمی دو طرف بخشی از این مؤلفههاست و بررسی همین دو برای درک دلیل شادی ما در صبح شنبهای که خبر طوفانالاقصی را شنیدیم، کافی است.
🔶 از همان لحظهای که نیروهای مقاومت وارد جغرافیای اشغال شده به دست صهیونیستها شدند، از همان ساعت جابهجایی نیروها با پاراگلایدر، از همان وقتی که طوفان الاقصی آغاز شد و اسرائیلیها خواب ماندند و خبردار نشدند، فلسطینیها پیروز شدند. بعد از آن هر اتفاقی افتاد یا در آینده بیفتد، یک اتفاق پس از پیروزی فلسطینیهاست.
🔸 طوفان الاقصی سطح جنگ میان نیروهای مقاومت و صهیونیستها را تغییر داد. مثل یک زلزله که همه چیز را در هم میکوبد و زمانهای جدیدبرای آن سرزمین میسازد، مثبت یا منفی. اما شهر به قبل از زلزله برنمیگردد. بیایید چند ویژگی خاص طوفان الاقصی را مرور کنیم تا بدانیم چرا این عملیات نقطه عطفی بیبازگشت در تاریخ اشغالگری فلسطین است:
1⃣ صهیونیستها عادت به کشته شدن ندارند. همیشه فقط کشتهاند و از این سو، یک تلفات از نیروهای خودی را هم زیاد میدانند. اما این بار در بهت جنازههایی ماندند که روی دستشان مانده بود. حالا صهیونیستها هم چشیدهاند که انبوه جسدهای بیجان طی فقط چند ساعت، چه طعمی دارد! به تلافیاش غزه را موشکباران میکنند و مردم را میکشند؟ این که اتفاق تازهای نیست؛ چند دهه است چنین میکنند. اتفاق تازه، مرگ چند صد نفره صهیونیستهاست که تکرار موشکباران غزه آنها را زنده نمیکند! اتفاق تازه اسارت فرماندهان ارتش اسرائیل است که اگر بخواهند غزه را قتل عام کنند آنان آزاد نمیشوند، بلکه میمیرند.
2⃣ نوع عملیات انجام گرفته، شخصیت نظامی جدیدی برای مقاومت فلسطین ساخته است. ورود به سرزمینهای اشغالی و شهرکهای صهیونیستنشین، گستردگی جغرافیایی عملیات، گرفتن اسیر در تعداد بالا و ترکیبی بودن عملیات (دریایی، هوایی، زمینی) باعث شده تا این عملیات صرف نظر از نتیجهاش، تصویر جدیدی از توان نظامی حماس ارائه دهد. سنگها تبدیل به موشک شدهاند و فلاخنها یادگاری نوستالژیک جنگ شدهاند و جای خود را به تجهیزات و تدبیرات نظامی نسبتاً به روز دادهاند. از فردای طوفان الاقصی هر اتفاقی بیفتد، مقاومت دیگر از دوران جنگ با دستهای خالی و مقابله پدافندی و پاتکی عبور کرده است.
3⃣ شکست اطلاعاتی صهیونیستها و خواب ماندن و بیخبری آنها از عملیات حماس موجب تزلزل در ایمان اسرائیلیها نسبت به این دستگاه است. شبکه گسترده جاسوسان اسرائیلی، بودجه بالای اطلاعاتی و دستگاه اطلاعاتی پیشرفته و قوی هیچ کدام از طوفان الاقصی باخبر نشدند. صهیونیستها میخواهند چه کنند که این اعتماد شکسته و رفته، بند بخورد و برگردد؟ رهبران مقاومت را اسیر کنند؟ آنها را بکشند؟ غزه را موشکباران کنند؟ فایدهای ندارد، اینها همه تکراری است!
4⃣ گنبد آهنین و افسانه شکستپذیری اسرائیل هم که دیگر نیاز به تحلیل ندارد. آنقدر برای آن طنز و فکاهه ساختهاند که اگر ارتش اسرائیل همه آنچه را هم که روی آسمان است، سرنگون کند، این آب رفته و آبروی ریخته به جوی برنمیگردد!
🔸 جهان، اکنون و در همه سالهای پیش رو در دوران پس از عملیات «طوفان الاقصی» است و اگر اسرائیل تمام غزه را موشکباران کند و اگر آن باریکه مظلوم و محصور را شخم هم بزند و اگر مردم را قتل عام کند، باز هم هیچکس نباید فراموش کند که زمان به عقب برنمیگردد و این یعنی پیروزی آنهایی که این تاریخ جدید را رقم زدند.
🔸 #به_قلم_اساتید: کبری آسوپار، عضو سرویس سیاسی روزنامه جوان
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#دشمن_شناسی
#طوفان_الاقصی #رژیم_صهیونیستی
✅ طوفان الاقصی و خاورمیانه جدید
🔸 هفته نامه اکونومیست در سرمقاله شماره 9 سپتامبر 2023 خود، تعبیر جالبی درباره منطقه غرب آسیا (به تعبیر خودشان خاورمیانه) داشت: چه رئیس جمهور یک کشور ابرقدرت باشید، چه یک بنگاه اقتصادی کوچک داشته باشید، خاورمیانه برای شما مهم است. اگر چه این منطقه 6 درصد جمعیت جهان را در خود جا داده است، اما در اقتصاد جهان نقش بسزایی دارد. کمهزینهترین استخراج نفت در این منطقه صورت می گیرد. 46 درصد نفت جهان از این منطقه صادر می شود. سهم آن از صادرات گاز مایع 30 درصد است و رو به افزایش. 30 درصد تجارت کانتینری و 16 درصد از حمل و نقل هوایی بار از این منطقه عبور میکند. صندوقهای ثروت ملی کشورهای این منطقه با تملک بالغ بر 3 هزار میلیارد دلار، در میان برترین صندوقهای جهان هستند...
🔸 اکونومیست اما از پرداختن به یک مسئله مهم اجتناب کرده بود. اینکه این منطقه زرخیز، گرفتار غدهای سرطانی به نام رژیم صهیونیستی است و تبدیل و ترجمه این ثروت عظیم به رفاه ملتهای منطقه، در گرو یک جراحی سنگین و خارج کردن این غده است.
🔶 رژیم آمریکا به عنوان ذینفع وجود این سرطان، بزرگترین مانع جراحی بوده است. با زوال قدرت واشنگتن و به موازات آن، قدرت گرفتن جریان مقاومت و غالب شدن مقاومت بر توطئههای آمریکاساخته در منطقه، این مانع امروز از سر راه برداشته شده است. آمریکای ترامپ، همچون پدری که بعد از خود نگران فرزند است، سعی کرد با پیمان ابراهیم، منطقه را در نظم پساآمریکایی برای اسرائیل امن کند. برخی مرتجعین عرب نیز به آرمان فلسطین خیانت کرده و وارد این پیمان شدند. مقاومت اما اجازه نداد این پیمان سازش به ثمر بنشیند و طوفان الاقصی، همه رشتههای آمریکا را پنبه کرد.
🔸 رهبر حکیم انقلاب اسلامی به حکام عرب هشدار داده بودند که «موقعیت هر رژیمی که پشت میز مذاکره با رژیم غاصب صهیونیست بنشیند در میان ملت متزلزل خواهد شد». اخیرا نیز مجدد فرمودند که قمار عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی مانند شرطبندی روی اسب بازنده، محکوم به باخت است چرا که نهضت فلسطین امروز سرزندهتر و آمادهتر از همیشه است و رژیم غاصب، رفتنی و در حال مرگ است».
🔶 پس از عملیات بیسابقه مبارزان فلسطینی، ریاض که اخیرا میزبان شلومو کارهی، وزیر ارتباطات رژیم صهیونیستی بود و او از «شکوفایی» روابط دوجانبه رژیم با عربستان تقدیر کرده بود، بیانیه داده و طرفین را به «خویشتنداری» دعوت کرده است! این موضع خنثی، موضع قمارباز بازنده است. سازشکاران با رژیم اشغالگر، باختند؛ و آنچه باختهاند، موقعیت و جایگاهشان نزد ملتهای خویش است. سیاست عدول از اصول، تجویز شیطان برای دنیاطلبان است. اما دریغ که دنیا نیز از پیروان شیطان روی برگردان است...
🔸 خاورمیانه جدید را در غیاب آمریکا و صهیونیسم، ملتهای منطقه خواهند ساخت؛ و امت اسلام، سیاستمدارانی را برای نمایندگی خود در ساختن نظم جدید برمیگزینند که خائن به آرمان فلسطین نبوده باشند. لذا به جرات می توان گفت اگر جنگ اوکراین، شکل گیری نظم جدید جهان را وارد یک فاز عملیاتی کرد، عملیات طوفان الاقصی نیز شکل گیری خاورمیانه جدید را وارد فاز عملیاتی خود کرده است.
🔶 خاورمیانه جدید، خاورمیانه ای است که غده سرطانی از آن خارج شده و ثروت سرشار و موقعیت ژئوپلتیک آن در خدمت سعادت امت اسلام قرار خواهد گرفت. باید منتظر موج جدید بیداری اسلامی در منطقه بود...
🔸 #به_قلم_اساتید: سیدیاسر جبرائیلی؛ رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاستهای کلی نظام
🆔 @tahlil_shjr
با لباس خونی شهدا راز و نیاز میکردیم....pdf
81.2K
#معنویت_و_اخلاق
#مرزبندی_با_دشمن
#دفاع_مقدس
✅ با لباس خونی شهدا راز و نیاز میکردیم...
🔰 هشت روایت از پشتیبانی پرستاران و کادر درمان از رزمندگان اسلام
🔶 رهبر انقلاب اسلامی در دیدار اخیر، یکی از دلایل عظمت دفاع مقدس را پشتیبانی عموم ملت و حضور لایههای گوناگون اجتماعی در آن دانستند و گفتند: «در دفاع مقدس در بخشهای گوناگون پشتیبانی، خانوادهها، زنان خانهدار و دیگران هم بودند؛ در قسمت پشتیبانی از رزمندگان، شستوشوی لباسهای خونی رزمندگان ــ حوض خون که کتابش نوشته شد... و از این قبیل، اصلاً همهی ملّت درگیر بودند. نمیگویم همهی آحاد ملّت بودند امّا در سطح عموم مردم و لایههای گوناگون اجتماعی این حرکت حضور داشت؛ مخصوص یک جمعی نبود که از پادگانها راه بیفتند بروند بجنگند و برگردند. عظمت یک حادثه را از این ناحیه خوب میشود فهمید».
🔸 #گفتار_اساتید: سرکار خانم شمسی سبحانی؛ پرستار دوران دفاع مقدس
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#غرب_شناسی
#جنگ_اوکراین
✅ کلاف سردرگم آمریکا در اوکراین
🔶 با شروع جنگ روسیه و اوکراین، بسیاری پیشبینی میکردند جنگ به زودی خاتمه نیابد، چرا که این جنگ یک بازی ساده نظامی نیست؛ بلکه یک نبرد تمدنی بین دو بلوک جهانی است. این در حالی است که هر چه جنگ پیش میرود بر پیچیدگیهای صحنه نیز افزوده شده و بازیگران را وارد عرصههای پیشبینیناپذیری میکند. در مدت اخیر، بسیاری پیشبینی میکردند که آمریکا در حمایت از اوکراین به سیم آخر خواهد زد؛ چرا که تمام حیثیتش را برای جنگ اوکراین گذاشته است. برخی خبرها نشان میدهد، آمریکا موشک بالستیک تاکتیکی ATACMS را به اوکراین ارسال خواهد کرد، چرا که شرایط سختی پدید آمده است. سه مقام آمریکایی و یک مقام کنگره روز جمعه به «انبیسی نیوز» اعلام کردند، «جو بایدن» رئیسجمهوری آمریکا به «ولودیمیر زلنسکی» رئیسجمهوری اوکراین وعده ارسال تعداد کمی از موشکهای دوربرد ATACMS به کییف را داده است. این مقامات که اجازه نداشتند به طور عمومی در اینباره صحبت کنند، اعلام نکردند که این موشکها در چه زمانی به اوکراین ارسال خواهد شد. آنها حتی زمان صدور اعلامیه در اینباره را تعیین نکردند.
🔶 مقام کنگره آمریکا اعلام کرد: «هنوز بحثهایی درباره نوع و تعداد موشکهای ارسالی به اوکراین وجود دارد؛ کشورهای اروپای شرقی تاکنون بخش زیادی از ذخایر تسلیحاتی خود را در اختیار اوکراین گذاشتهاند. این اقدام آمریکا ناشی از بروز بحران جدی در ماشین جنگی ناتو در اوکراین است. موشک ATACMS هیچ تغییری در موازنه قوا ایجاد نخواهد کرد، اما دشمنی آمریکا و روسیه را عمیقتر میکند و این به شدت به نفع کشور ماست. روسها به ناچار باید تلافی کنند.» اما همزمان با آنکه آمریکا بر شدت کمکهایش میافزاید، لهستان اعلام کرد، ارسال سلاح به اوکراین را متوقف میکند. این تصمیم ورشو به منزله یکی از بزرگترین حامیان اوکراین، واکنشی به بالاگرفتن اختلافات بین کییف و چند کشور اروپایی بر سر غلات است. لهستان و دو کشور دیگر اعلام کردند، به جلوگیری از واردات غلات از اوکراین ادامه میدهند. رئیسجمهور اوکراین در سازمان ملل، این کشورها را متهم کرد که فقط تظاهر به همبستگی با اوکراین کردهاند.
🔶 دعوای لهستان و اوکراین نشان داد، اروپا زودتر از آنچه پیشبینی میشد، از جنگ اوکراین و درخواستهای بیانتهای زلنسکی خسته شده است. اروپاییها بر سر دوراهی ماندهاند. آیا باید به ادامه حمایتهایشان از اوکراین ادامه بدهند و مالیات شهروندانشان را صرف آتش بیفایده علیه روسیه کنند یا از جنگ پا پس بکشند؟ این یک واقعیت است که اگر اروپا پشت کییف را خالی کند، وضعیت در اوکراین کلاف سردرگمی خواهد شد که هیچ کس نتیجه آن را پیشبینی نخواهد کرد. این اولین معضل آمریکاییها در جنگ اوکراین نیست؛ بلکه این روزها عطش جمهوریخواهان برای بازگشت به کاخ سفید بیشتر میشود. اگر جمهوریخواهی، مانند ترامپ به قدرت برسد، شاید تحولات در این جنگ نیز دستخوش تغییر شود. ترامپ بارها از جنگ با روسیه انتقاد کرده است.
🔶 حال باید منتظر ماند و دید که این فراز و فرود جنگ تا کی ادامه خواهد داشت؟ آیا آمریکاییها میتوانند بر پیچیدگیهای اوکراین فائق آیند؟ هر چند پیشبینی سخت است؛ ولی این را میتوان گفت که هر چقدر از آغاز جنگ گذشته است، رمق و عطش برای شکاندن کمر روسیه کاهش پیدا کرده و این برای آمریکاییها سخت و کشنده است. آنها نمیتوانند موفقیت رقیب قدیمی خود و یادگار دوران جنگ سرد را به چشم ببینند.
🆔 @tahlil_shjr
#امید_به_آینده
#اقتصاد
#جهاد_تبیین #رسانه
#حجاب
✅ داستان شیب تند و قله
🔰 قسمت چهارم
🔶 فقط برگردید به چند سال پیش و فضای گفتمانی که برامون پدید آورده بودن. احساس ناامیدی و انسداد و شکست و در خانه نشستن و رای ندادن و چه و چه... یادتون که نرفته. برای اینکه متوجه بشید داره چه اتفاقی میافته حالا دقت کنید به سخنان جبهه مقابلتون از متفکرین تا لمپنهاشون. ببینید ورق چطور داره برمیگرده.
🔶 فارغ از مبانی و چارچوبهای تحلیلی آدمها جمع بندی آنها از شرایط مهم است. چون توصیفی از صحنه دارند که آن را لازم داریم. جمع بندی که با وجود همین چارچوبهای تحلیلی پیش از این وجود نداشت.
🔶 مصطفی ملکیان در گفتگو با مدرسه آزادفکری میگوید: «نسبت به سال ۵۷ اوضاع مردم به علت تلاش خود مردم بهتر شده. ما از بس در فضا بوده ایم متوجه نشده ایم چه مقدار امیدواری هایمان را افزایش داده ایم....با همین امید جلو برویم ده سال دیگر بهتر از الانیم» ملکیان حالا سعی میکند جهت این حرکت پر امید را به سمت غرب و آویزان غرب شدن تحلیل کند. مهم نیست شما شاید هزار و یک اشکال به زمینه های تحلیل او داشته باشید، مهم واقعیتی است که او دیگر نمیتواند انکار کند.
🔶 حالا نگاه کنید به مصاحبه روزنامه شرق با سعید لیلاز. او میگوید: «روشنفکری در ایران بیشتر به سلبریتی بودن شبیه است تا روشنفکر بودن و نخبگی. یعنی دنبال مرید جمع کردن و فالور جمع کردن و لایک خوردن و لایک گرفتن است. دنبال کشف حقیقت نیست....من رفتم پژوهش کردم متوجه شدم ما شهریور ۱۴۰۰ از رکورد تاریخی بالاترین عدد تولید ناخالص داخلی ایران در سال ۹۶ عبور کردیم....الان میزان ساختمان سازی در منطقه ۲۲ اندازه کل دوبی است....ده تا موسسه کاملا مستقل از حاکمیت داریم نگاه کنید به شرق و دنیای اقتصاد و مردمسالاری و....آینده ایران به سمت توازن است...تمرکز دولتها از نفت کاسته و به ناچار بر مالیات افزوده خواهد شد و این یعنی توازن طبقاتی یعنی دموکراسی... من به لحاظ مادی به آینده ایران خیلی امیدوار هستم و امکان سرنگونی ساختار سیاسی وجود ندارد. امکان بروز ناآرامی ها هم بسیار ضعیف است به خاطر اینکه ما یک طبقه متوسط بسیار نیرومند در ایران داریم»
🔶 از پشت سر هم قرار گرفتن این موضع گیری ها نتایج مهمی میتوان گرفت. صبر کنید. موضع احمدزیدآبادی را هم لابد شنیدید با خبر فوری. او میگوید: «من از سال 66 وارد مطبوعات ايران شدم. در تمام اين دورانها، اولين دورهاي است كه ما در روزنامه مينشينيم و مطلب انتقادي مينويسيم و هر طور دلمان ميخواهد همه سياستها را نقد ميكنيم، راجع به حجاب، سياست خارجي، حتي گاهي درباره صحبتهاي رهبري مينويسيم و منتظر نيستيم يك فكس بيايد و روزنامه تعطيل شود... دولت دارد از خودش تحمل نشان ميدهد. چرا نبايد اين را ببينيم»
🔶 مسعود بهنود میگوید:«مرفه ترین کشور دنیا که بریتانیا است و قدرتمندترین کشور دنیا که آمریکا است همه شان مثل خر توی گل مانده اند...با خودتون فکر کنید چطوریه که یک کشور کوچک مثل ایران توانسته چهل و چند سال دنیا رو دست بیندازه....من رضا پهلوی رو به دلایل متعدد شخصی دوست دارم ولی قبول کنید به اندازه گاو نمیفهمه به اندازه گاو مهربون نمیفهمه، بیچاره اون ملتی که دنبال او راه میفتن میگن امیدمون به اونه»
🔶 دیگه چه خبر؟
دیگه اینکه مسیح علینژاد در مصاحبه با فرداد فرحزاد میگه:« به من ایمیل زدن که دیگه محافظت از تو برای ما مشکله...من بهم شوک وارد شد...احساس کردم آمریکا داره پشت ما رو خالی میکنه»
🔶 یاد جمله رهبری افتادم که در اوج فشارهای رسانه ای انقلابی های نادان و ناامید و اوج علافی و هرزگی دولت بی تدبیر و ناامید و اوج فشارهای خارجی، موسی وار فریاد میزد طوری که ایران شنید و با او تکرار کرد که :« کلا ان معی ربی سیهدین» کاری به دیر باوران شکاک و نادان نداشته باشید، وضعیت خیلی بیش از آنکه فکر میکنید، خوب است. کاش زودتر از اینها خیلی از یاس پراکنان میدیدند و در جهاد تبیین و امیدافزایی امام این مردم وارد میشدند. هنوز هم دیر نشده.
🔸 #به_قلم_اساتید: علی مهدیان
🆔 @tahlil_shjr