#سبک_زندگی
#زن #خانواده
#غرب_اززبان_غرب
✅ نگاه غربی زن را بدون خانواده میخواهد
🔰 قسمت سوم
🔶 یکی از مصادیق برابری برای غرب، حق اشتغال زنان و بهرهمندی از موقعیت یکسان و برابر در محیط کار است که اسناد بینالمللی همیشه به آن اشاره میکنند. این موضوع گرچه فاصلهی مردان و زنان را در محیط و وضعیت کاری کم کرده و ساعت کاری زنان را به اندازهی مردان طولانی کرده است؛ اما به همان نسبت روابط مادر و فرزند سرد شده و دیگر وقتی برای رسیدگی به کودکان نمانده است. تلاشها برای برابری درحالیاست که مادریکردن جزئی از فطرت زنانه است و نمیتوان آن را نادیده گرفت. اولویتیافتن شغل و درآمد به نقش مادری به حدی است که باب جدیدی در ارائهی خدمات تحتعنوان خدمات مراقبتی از کودکان در سیاستهای رفاه جوامع غربی گشوده شده است. سیاستی که اگرچه در ظاهر فریبنده و بهدنبال کریمانه جلوهدادن رفتار دولتهاست، اما در عمل نشان از نگاه دستچندمی به مسئلهی تربیت کودک و بیاهمیتی آن در نزد چنین جوامعی دارد. دیدگاه سرمایهداری از توجه به مادر و نقش مادری عوایدی به جیب نخواهد زد؛ اما زن در نقش نیروی کار که در بسیاری از جاها نیروی کار ارزان نیز شمرده میشود، کاملاً در جهت تأمین منافع آن است.
🔶 غرب تغییرات گستردهای را در نگاه به زن تجربه کردهاست. انقلاب جنسی که نامش را زیاد شنیدهایم، نقشها را تغییر داد. زنان بازندهی این تغییر نقشها بودند و کمرنگشدن نهاد خانواده مهمترین حاصل این انقلاب بود. زنی که تا پیش از این مادری و همسریکردن را مهمترین وظیفهی خود میدانست و در حصار امن خانه قرار داشت، حالا بیش از گذشته امکان حضور در صنعت و اشتغال را داشت؛ اما همچنان با سطح حقوقی کمتری از مردان یا بهبیانی دیگر کارگری ارزان. بر اساس دادههای سازمان همکاری و توسعهی اقتصادی تنها در آمریکا در سال ۲۰۲۱ درآمد زنان بهطور میانگین ۱۶درصد از درآمد مردان کمتر بوده است.
🔶 فضا برای حضور زن در عرصهی اشتغال فراهم شد، بیآنکه ظرافتهای جسمی و روحی او در قوانین کار دیده شود و بیآنکه حضور در خانواده را برای او تضمین کند. بر اساس دادههای بانک جهانی عمدهی زنان سرپرست خانوار در کشورهای غربی زنانی هستند که یا هیچگاه خانوادهای تشکیل ندادهاند یا طلاق گرفتهاند. نکتهی حائز اهمیت آن است که لیبرال دموکراسی غرب بهعنوان مؤلف شعارهای برابری و احیای حقوق زن، واقعیتهای ضدزن نظیر زنانهشدن چهرهی فقر را چگونه توجیه خواهد کرد؟ سالها اجرای این اسناد در کشورهای اروپایی چرا حتی منجر به بهترشدن وضعیت مادی زنان نشده است؟ بر اساس گزارش پارلمان اروپا شکاف فقر مبتنی بر جنسیت در ۲۱ کشور عضو از سال ۲۰۱۷ افزایش یافته است.
🆔 @tahlil_shjr
#سبک_زندگی
#زن #خانواده
#غرب_اززبان_غرب
✅ نگاه غربی زن را بدون خانواده میخواهد
🔰 قسمت چهارم
🔶 واقعیت این است که سالهاست کمیت غرب در پاسخ به این سؤال که جایگاه خانواده در این اسناد کجاست میلنگد و به همین ترتیب پاسخی هم برای وضعیت خانواده در جوامع غربی ندارد. چگونه میتوان ادعای حمایت از حقوق زن و ادعای توانمندساختن زن را داشت، بیآنکه نقش زن را در مهمترین نهاد اجتماعی و نخستین جایگاهی که او در آن زیست میکند، نادیده گرفت؟ در نگاهی غربی حاکم بر اسناد بینالمللی، زن بهمعنای مقابل و در تضاد مرد معنا شده و هیچگاه هویت جمعی او در بستر خانواده در نظر گرفته نشده است. چشمپوشیدن بر اهمیت نقش خانواده نتیجهای پیشبینیشدنی دارد.
🔶 نگاه غربی میگوید ما از صرف زن و فردیت او بدون توجه به جامعه و خارج از تمام نقشهایی که در طول زندگی بر او محول میشود، حمایت میکنیم؛ در نتیجه در مواقعی نهاد خانواده در مقابل حمایتهای ما ساختاری ظالمانه به حساب میآید که جلوی آزادیهای زنان را میگیرد. بنا بر این نظر، زن حق دارد از ساختار خانواده هر زمان که اراده کرد بیرون بیاید و ما نیز از او حمایت میکنیم. پیشتر از آن هم، وقتی به زنان و مردان جدا و خارج از خانواده ارج بنهیم و حمایت کنیم، طبیعی است که کسی زیر بار تشکیل خانواده نخواهد رفت.
🔶 چنین نگاهی نهایتاً در جامعهی غربی موجب فروپاشی نهاد خانواده و رواج زندگیها و روابط جنسی خارج از نهاد خانواده شده است. این بیبندوباری در نهایت به ضرر زنان و موجب پایمالشدن حقوق زنان خواهد بود. افزایش زندگیهایی که اصطلاحاً آن را همباشی یا رابطهی بدون تعهد مینامند، افزایش موالید خارج از رابطه قانونی، تنها بخشی از آوردههای اسناد بینالمللی در حوزهی زن برای زنان جهان بهویژه زنان غربی است.
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن #نفاق
✅ درباره پیشانی پینه بسته...
🔶 تصویر پیشانی پینه بسته یک جاسوس، نقل جنجالی این روزهاست. خیلی هم این تصاویر بی سابقه نیست، از کلاهی و کشمیری و تا مهدی هاشمی در بیت منتظری تا این اواخر در میان محکومان فساد اقتصادی و جاسوسی شبیه اکبری و موسوی مجد و غیره. اما در نسبت پیشانی پینه بسته و هر نماد مذهبی دیگری مثل یقه بسته و تسبیح و انگشتر با پروژه نفوذ و نفاق، چند نکته کلیدی قابل طرح است.
1⃣ پیشانی پینه بسته الزاما نشانه نفاق امثال اکبری نیست. چه بسا متعبد بوده و در میانه راه منحرف شده است. حجتی وجود ندارد هر منحرفی را از بندگهواره منافق بدانیم. برای نفاق چنین فردی باید در پی نشانه های دیگر بود.
2⃣ چرا باید منافق از نمادها و نشانه های انقلابی استفاده کند؟ روشنست؛ تا شناخته نشود. تا اعتبار جذب کند. یعنی منافق برای پیشبرد کارش ناچارست به هویت متدین ها دربیاید. همین نشانه ای بر حاکم بودن ارزش ها است. لذا به تعبیر شهید مطهری خاصیت رشد جامعه دینی اینست که در کنارش نفاق شکل می گیرد.
3⃣ نفاق دو گونه است. نفاق اکبر و نفاق اصغر. نفاق اکبر همانست که امام فرمود از کفر بدترست. چنین منافقی علماً کافر به دین است و تظاهرش از سر خدعه است. اما نفاق اصغر در عمل است. در دل منکر دین و ارزش ها نیست و برای پیشبرد مقاصد دنیوی متظاهر به دین شده است.
🔶 برخورد با ایندو کاملا متفاوت است. برخورد با اولی باید امنیتی باشد. اما برخورد با دومی فرهنگی است. راه اصلاح اولی جز محاکمه و تحکم نیست. اما راه اصلاح دومی چه بسا اصلاح ساختارها و ایجاد یک نظام کنترلی و حتی مدارا است. اولی در میان مومنین وصله ناچسب است اما دومی با حضور در میان مومنین چه بسا اصلاح شود. همانطور که باطن بر ظاهر اثر دارد، ظاهر نیز بر باطن موثر است.
4⃣ کافر از دوران طاغوت وقتی به جامعه دینی می رسد منافق می شود. اما همین نفاق با رشد جامعه دینی کم و کمتر می شود. لذا در روایات آمده است که در نزدیکی ظهور، نفاق به کمترین میزان خود می رسد. چرا؟ چون آگاهی مردم قدرت جولان نفاق نمی دهد و بصیرت و ایمان ابزار شناسائی منافق می شود. همین روزها را بررسی کنیم. دشمنی ها روز به روز صریح تر و نفاق کمتر شده است. دو راه بیشتر نیست؛ جریانات سیاسی یا انقلابی و یا کریه و سیاه می شوند. به همین دلیلست که دشمن ایران، همان دشمن دینست، دشمن اهل بیت است و حتی دشمن عدالت و آزادی حقیقی است. این نشانه رشد جامعه ماست.
5⃣ جمع بندی:
🔶 الف/ جامعه ای که نظام کنترلی دارد کمتر اجازه شکل گیری و توسعه نفاق علمی و عملی می دهد.
🔸ب/ جامعه ای که ظواهر دین در آن رعایت شود خود به خود منافق عملی را هدایت و نفاق اصغر را کم می کند.
🔶 ج/ جامعه ای که ارزش ها در آن تعمیق و تبیین و بصیرت بیشتر شود، نفاق اکبر خودبه خود کاهش و از خفی به جلی و به سمت دشمنی صریح پیش میرود. خلاصه اینکه مبارزه با نقاب نفاق، فراتر از اقدامات امنیتی است.
🔸 #به_قلم_اساتید: محسن مهدیان؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#انتقام_سخت #شهید_سلیمانی
✅ انتقام به وقت عین الاسد
🔰 قسمت اول
🔶 سردار سپهبد قاسم سليماني فرمانده شهيد سپاه قدس و ابو مهدي المهندس معاون سازمان نيروهاي مردمي عراق به همراه هشت تن از يارانشان بامداد جمعه ۱۳ دي در مسير فرودگاه بغداد به دستور رئيسجمهور فاسد آمريکا و با پهپادهاي وزارت دفاع اين کشور (پنتاگون) ترور شده و به شهادت رسيدند. اين اقدام جنايتکارانه که بيرون از همه قواعد بين المللي و ديپلماسي انجام شد، با واکنش همه ملتهاي مبارز منطقه و مسلمانان جهان اسلام همراه گرديد. و موجب شد که #انتقام_سخت به مطالبه همگاني ملتها بالاخص ملت غيور ايران طمين که سوگوار شهادت قهرمان مليش بود بدل گردد.
🔶 و اينگونه بود که برنامهريزي براي ضربه زدن به مهمترين پايگاه خاورميانه آمريکا در دستورکار نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي قرار گرفت.
در اولين گام انتقام، سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ساعت ۱:۲۰ بامداد ۱۸ دي «دهها» موشک بالستيک به سوي پايگاه عينالاسد آمريکا واقع در استان الانبار عراق شليک کرد. پايگاه نظامي عينالاسد که در زمان ديکتاتوري صدام حسين القادسيه نام داشت، دومين پايگاه هوايي بزرگ عراق است که در ۱۰۸ کيلومتري غرب شهر رمادي واقع شده و در سال ۲۰۰۳ به اشغال نيروهاي آمريکايي در آمد و تا سال ۲۰۱۱ در تصرف آنان بود. در پايان سال ۲۰۱۴ و به قصد «مبارزه با داعش»، بار ديگر اين پايگاه در اختيار نظاميان آمريکايي حاضر در ائتلاف بينالمللي ضد داعش قرار گرفت.
🔶 حمله به عينالاسد داراي پيامهايي براي جهانيان و دستاوردهايي براي ملت ايران بود که برخي از مهمترين آنها را اينگونه ميتوان فهرست نمود:
🔸 #به_قلم_اساتید: مهدی سعیدی، کارشناس مسائل سیاسی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#استقلال_و_آزادی
#تاریخ_معاصر
✅ رضا پهلوی و ائتلاف «سیا»ساخته
🔰 قسمت اول
🔶 در سالهای پس از پیروزی انقلاب ایران و مرگ شاه، سازمان سیا موفق شد از طریق منابع خود مانند شهریار آهی و منصور رفیعزاده (نماینده دیرین ساواک در آمریکا)، با رضا پهلوی ارتباط برقرار کند؛ شخصی که به گفته احمدعلی مسعودانصاری، مشاور شاهزاده رضا پهلوی، «هرجا سخن از براندازی جمهوری اسلامی و بازگشت سلطنت بود مشروعیت آن به وی بازمیگشت.»
🔶 سازمان سیا از اوایل دهه ١٣۶٠ موفق شد ارتباط تنگاتنگی با رضا پهلوی برقرار کند، اما در سال ١٣۶۴ که سن ولیعهد ناکام از ٢۵ رد شد این پیوند اوج گرفت، چراکه سیا درصدد ایجاد ائتلافی از گروههای سلطنتطلب به نام «شوراهای مشروطیت» برآمد.
🔶 به گفته مسعودانصاری، مشاور رضا پهلوی، از آنجا که سازمان سیا بر آن شده بود که رضا پهلوی و دفترش را رسما و کاملا در اختیار بگیرد، بودجه خاصی برای آن دفتر تعیین کرد. برای پوشش این کار، شهریار آهی شرکتی در پاناما تأسیس کرد که دارای حسابی در سوییس بود و بدین ترتیب از آغاز این سال، سازمان سیا ماهیانه حدود ۱۵۰هزار دلار برای فعالیت های سیاسی دفتر رضا واریز کرد؛ بودجهای که به همین مبلغ تا سال ١٣۶٨ ادامه داشت.
🔶 به پاس همین بودجه و هدف خبر رسانی بود که در سال ١٣۶٧ رضا پهلوی خود از این نقش پرده برداشت و در صحبتی که به مناسبت دهمین سال حکومت جمهوری اسلامی در لندن ایراد کرد، گفت که وی تا به حال چندین مورد نقشههای ایادی جمهوری اسلامی را در امریکا و اروپا کشف و به مقامات امنیتی این کشورها خبر داده است و حتی با آنها در دستگیری عدهای از پاسداران همکاری کرده است.
🔶 همزمان با تصویب این بودجه سروکله پرویز ثابتی پیدا شد. «البته وقتی میگویم سروکله او پیدا شد یعنی سایه او در جمع دیده شد، والا او آفتابی نمی شد و عیارانه میآمد و میرفت.»
🔶 مقدمات شکلگیری ائتلاف سیاساخته به محوریت رضا پهلوی در حال شکلگیری بود.
🔸 #به_قلم_اساتید: موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#انتقام_سخت #شهید_سلیمانی
✅ انتقام به وقت عین الاسد
🔰 قسمت دوم
1⃣ بلوفهاي توخالي آمريکايي
🔶 مهمترين دستاورد حمله به عين الاسد را ميتوان آشکار کردن توخالي بودن تهديدات و بلوفهاي آمريکايي دانست که همواره تلاش دارد تا رقبا و مخالفين خود را مرعوب کرده و از صحنه به در برند! اين سناريوي آمريکاييها در طول ساليان متمادي در مواجهه با رقباي سياسي بارها تکرار شده و جواب هم داده است. اما اينبار جمهور اسلامي توخالي بودن اين بلوفها را نمايان ساخت.
🔶 پس از آنکه #انتقام_سخت به مطالبه عمومي ملت ايران و همه علاقمندان به حاج قاسم و ابومهدي مهندس بدل شد، آمريکايي ها وارد فاز تهديد شده و از ضربه سنگين متقابل سخن گفتند! مايک پمپئو وزيرامور خارجه دولت ترامپ ساعاتي پس از شهادت سردارسليماني اعلام داشت: «دنبال جنگ با ايران نيستيم اما درحالي که جان آمريکاييها را در خطر ببينيم، دستبسته هم نخواهيم ماند.» پمپئو گفت: «ما نشان داديم که جوابمان قاطعانه خواهد بود و آمادگي لازم براي آنچه احتمال دارد در خاورميانه اتفاق بيافتد را داريم»
🔶 ليندزي گراهام، سناتور سرشناس جمهوريخواه فرداي روز شهادت حاج قاسم (شنبه 14 ديماه) مدعي شد: «پيامم براي حکومت ايران اين است که اگر به دنبال آسيب رساندن به نيروهاي آمريکايي بروند تاسيسات نفتي داخل اين کشور يکي از اهداف نظامي است که ممکن است آمريکا در پي نابودي آنها برآيد. خطاب به آيتاللهها در ايران ميگويم که اگر به فکر آسيب رساندن به نيروهاي آمريکايي بيفتند، دونالد ترامپ ممکن است به اهداف نظامي در داخل ايران از جمله تاسيسات نفتي اين کشور حمله کند. از نظر من آمريکا بايد با هدف قرار دادن تاسيسات نفتي ايران زمينه سقوط اقتصاد اين کشور را رقم بزند. اين سناتور جمهوريخواه در توييتر هم به کارکنان مراکز نفتي ايران توصيه کرده که به فکر کار در جاي ديگري باشند.»
🔶 دونالد ترامپ رئيسجمهور آمريکا نيز وارد ماجرا شد و در روز 15 ديماه گفت: «رژيم ايران به صراحت از انتقام گرفتن از ما و هدف گرفتن داراييهاي آمريکا سخن ميگويد اين را هشدار تلقي کنيد. اگر ايران به شهروندان يا داراييهاي آمريکا حمله کند، ما ۵۲ مکان ايران را در نظر داريم که برخي در سطح بسيار بالا و مهم براي ايران و فرهنگ ايراني هستند. (عدد ۵۲ اشاره اي است به ۵۲ آمريکايي که ايران سالها پيش گروگان گرفت.) در صورت حمله ايران به شهروندان يا داراييهاي آمريکا، اين مکانها و خود ايران با سرعت و شدت بسيار هدف حمله قرار خواند گرفت. آمريکا ديگر تهديد نميپذيرد.»
🔶 وي در ادامه بلوفزنيهايش اظهار داشت: «ايالات متحده دو تريليون دلار صرف خريد تجهيزات نظامي کرده است. ما در جهان بزرگترين و بهترين تجهيزات نظامي را داريم! اگر ايران به يک پايگاه آمريکايي يا يک شهروند آمريکايي حمله کند، ما بيدرنگ بخشي از اين تجهيزات زيباي جديد را به سمتشان خواهيم فرستاد.»
🔶 روز بعد نيز دونالد ترامپ در حالي که نشان ميداد دچار نگراني و ترس است، گفت: «اين پستهاي رسانهاي جهت آگاهي دادن به کنگرهي ايالات متحده است: اگر ايران به هر فرد يا هدف آمريکايي حمله کند، ايالات متحده به سرعت و به طور کامل پاسخ خواهد داد؛ شايد به شکل نامتناسب. به رغم آن که آگاهي دادن در اين خصوص ضرورت قانوني ندارد، اين آگاهي داده ميشود.»
🔶 مارک اسپر وزير دفاع آمريکا نيز روز سهشنبه 17 ديماه چند ساعت قبل از حملهي ايران به عين الاسد اعلام داشت: «ايالات متحده آماده پاسخگويي به هر تهاجمي از سوي جمهوري اسلامي است»
🔶 حمله به عين الاسد دروغ بودن همه اين ادعاها را ثابت کرد و نشان داد که در اين مواقع اگر رقيب جدي و استوار و با اراده باشد، آمريکاييها جرات هيچگونه اقدام مقابله به مثلي نخواهند داشت!
🔸 #به_قلم_اساتید: مهدی سعیدی، کارشناس مسائل سیاسی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن #زن_زندگی_آزادی
#جنگ_رسانه_ای
✅ چرا و چگونه به گفتگو با دشمن نیاز داریم؟
🔶 چند روز پیش، یک گفتگوی حدودا دو ساعته با شبکه اول تلویزیون ایتالیا داشتم. موضوع هم حوادث ماههای گذشتهی ایران بود. با کمی جستجو قبل از انجام مصاحبه، متوجه شدم که میزبانم یکی از چهرههای افراطی مخالف ایران است که حتی کمپین ارسال موهای بریده شده به سفارت ایران در ایتالیا را راهاندازی کرده است. با این حال، تصمیم گرفتم که درخواستِ «نینا پالمیری» را برای انجام مصاحبه قبول کنم...
🔶 دلیل اصلی من برای انجام این مصاحبه، رساندن صدایی غیر از فیکنیوزها و اطلاعات گمراه کننده به یکی از دشمنان ناآگاه کشورم بود. وقتی خانم پالمیری، علت اعدام دو نفر را «سر دادن شعار زن زندگی آزادی» عنوان کرد، فیلم نحوه قتل و شکنجهی شهید عجمیان را برایش فرستادم و نظارهگر چشمان گرد شدهاش از این حجم از توحش شدم. وقتی از عدم حضور زنان ایرانی در خیابانها برای کار و تفریح گفت، صفحهی اینستاگرام یکی از کافههای معروف تهران را برایش فرستادم و شاهد سکوت معنادار چند لحظهایش بودم...
🔶 خانم پالمیری البته - همانطور که انتظار داشتم - دو دقیقه از دو ساعت مصاحبه را در برنامه خود استفاده کرد و نهایتا هم فحشهایش را به ایران داد اما من همچنان از انجام این مصاحبه، بسیار راضی هستم؛ چون دیدم که خانم پالمیری از شنیدن واقعیتهای ایران از زبان من، متعجب شده و از اینکه حتی هدایتگر ایرانی ضدانقلاب او هم نمیتواند پاسخ مناسبی برای صحبتهای من در اختیارش بگذارد، کلافه شده است. همین تلنگر، یعنی من کار درستی انجام دادم و همین اقدام میتواند او و همکارانش را یک گام در ایرانستیزی به عقب ببرد...
🔶 در انتهای گفتگو هم وقتی از من پرسید که حرفهای تو را باور کنم یا کلیپهایی که در توئیتر میبینم، گفتم هیچکدام را قبول نکن؛ فقط یک بلیت هواپیما بگیر و به ایران بیا؛ فقط چیزی را که خودت میبینی، باور کن. پیشنهادم البته باز هم خانم خبرنگار را شوکه کرد :)
🔶 ما نیاز به گفتگو با رسانههای خارجی و بینالمللی داریم؛ نه برای قانع کردن آنها و نه حتی برای دفاع از ایران، بلکه برای متعادل و متوازن کردن این جنگ بینظیر رسانهای که علیه کشورمان جریان دارد. هر گفتگو با رسانههای بینالمللی، این تیغهای جهانی را یک پرده کُندتر میکند و یک گام زحمتِ دشمنان ایران را بیشتر میکند...
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر مهدی خانعلی زاده
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#تاریخ_معاصر
#رضا_پهلوی
#من_وکالت_میدهم
✅ رضا پهلوی و ارثیه اجدادی
🔶 اسناد می گوید: رضاخان به گاهِ خلع و فرار از ایران، علاوه بر آنکه لقب بزرگترین زمین خوار کشور را از آنِ خود کرده بود، در بانک ملی نیز سرمایه ای هنگفت داشت. با این همه آنچه تکلیفش هرگز روشن نشد، دارایی های وی در بانک های انگلیس، آمریکا و سوئیس بود، که نهایتا فرزندان نیز صدای آن را درنیاوردند!
🔶 اسنادی از این سپرده ها، در ایران ماند که بر تارنمای پژوهشگاه تاریخ معاصر قرار دارد. فرزندان قزاق، اما وسعت مشرب داشتند و تنها در پی مِلک نبودند و در اغلب ابَرواحدهای اقتصادی، عمده بنگاههای سودآور، کازینوها و کاباره ها و...الخ، از سرمایه گذاران اصلی بودند. شاه در آستانه سفرِ مرگ، کمتر به خارج کردن پول نقد پرداخت، چون پیش تر بانک های خارجی را از آن لبریز کرده بود! مخصوصا پس از افزایش قیمت نفت در اوایل دهه پنجاه، پورسانت خرید اجباری اسلحه، مستقیما به حساب های خارجی اش می رفت. (امروزه بخش زیادی از پروپاگاندای رسانه ای سلطنت، از محل انباشت همان پورسانت ها و کاسبی با آن تامین می شود).
🔶 در روزهای آخر، تنها مشکل در خارج کردن جواهرات سلطنتی بود که منهای تاج ها، با عجله آنها را در سیصد و هفتاد و چهار چمدانِ مخصوص جای دادند و بُردند. انتقال آن نیز ماجراهایی دارد، که بماند به وقتش. بخش هایی از آن جواهرات قیمتی داشت، که تاج ها در برابر آن رنگ می باخت!
🔶 برحسب شواهد، بخش مهمی از ارثیه شاه، همچنان در دست فرح دیباست. رضا پهلوی راست می گوید که در شصت و سه سالگی، هنوز از مادرش پول توی جیب می گیرد و درآمد ندارد! تازه این قلم بعید می داند که پس از مرگ والده نیز، ثروت او به شکل گُتره ای دست پسرش را گیرد. او با شرایطی که احتمالا تداوم معرکه گیری سیاسی در زمره آن است، همچنان مواجب بگیر مامان خواهد بود!
🔶 لوس بازی هایی چون "من وکالت می دهم" نیز، به این دلیل سَر هم شده است، که نهایتا مالی بیشتر به او مبذول شود. اینها شمه ای از تبار و حالات عنصری فانتزی است، که سرویس های خارجی از بد آمد روزگار، مجبورند به او "خانباجی" بگویند! فاعتبروا یا اولی الابصار.
🔸 #به_قلم_اساتید: محمدرضا کائینی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#استقلال_و_آزادی
#ضد_انقلاب
✅ ائتلاف شیرینعقلها!
🔶 بعد از چندین ماه برو و بیا و طراحی و هزینه کردن و دروغگوییهای پیاپی و وعده دادن که امروز روز نهایی انقلاب است یا فردا، یا آخر ماه، یا اول هفته بعد، و نتیجهای که باز هم شبیه ۴۴ سال گذشته بود، حالا شاهد حرکتی بامزه از رسانههای ضدانقلابیم. اینکه با هیجان از توییت مشترک علی کریمی و گلشیفته فراهانی و فرخ نژاد و رضا پهلوی و نازنین بنیادی و حامد اسماعیلیون مینویسند، یا از اینکه اگر اینها با هم ائتلاف کنند چه اتفاق بزرگی رخ داده! یعنی ماجرای انقلابشان تا این حد مبتذل شده که دارند میگویند رضا پهلوی با علی کریمی و گلشیفته بنشیند دیگر کار تمام است!!!
🔶 شیرینعقلها به این هم فکر نمیکنند که مگر وقتی گندهتر از اینها، یعنی اربابانشان از امریکا و اسرائیل و انگلیس و آلمان و فرانسه تا سعودیها و... با هم ائتلاف کردند که این کشور را زمین بزنند و به تجزیه بکشانند، ائتلافشان نتیجهای داشت، که حالا ائتلاف علی کریمی و نازنین بنیادی با رضا پهلوی؟! اینها که معلوم است باید چنین بازیهایی راه بیندازند تا پول بیشتری کاسبی کنند... اما بیچاره کسانی که عقلشان را دادهاند دست این رسانهها و این کاسبها...
🔸 #به_قلم_اساتید:علی صدری نیا
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#انتقام_سخت #شهید_سلیمانی
✅ انتقام به وقت عین الاسد
🔰 قسمت سوم
2⃣ فروپاشي هيمنه پوشالي آمريکا
🔶 پس از جنگ جهاني دوم هيچ کشوري بطور رسمي جرات حمله به آمريکا را نداشته است! حملات ثبت شده و ضربات وارد شده در دهههاي اخير توسط گروههاي پارتيزاني صورت گرفته است که جايگاه حاکميتي نداشتهاند! اوج صف آرايي نظامي در برابر آمريکاييها مختص بحران موشکي کوبا است که در آنجا نيز مواجهه کوبا با حمايت شوروي سابق در نهايت به درگيري نظامي ختم نگرديد!
🔶 اين تنها جمهوري اسلامي بوده است که در طول حيات 44 سالهاش بارها هيبت آمريکايي را شکسته است. از تسخير لانه جاسوسي گرفته تا جنگ دريايي در سال 1366-67 در خليج فارس تا اوج آن در حماسه حمله به عينالاسد! و نشان داد که اين هيمنه پوشالي ضربهپذيرتر از آني است که تصور ميشود.
3⃣ ابطال تئوري مرد ديوانه
🔶 در ميان تئوريهاي بازيها، تئوري مرد ديوانه الگويي است که سياستمداران آمريکايي بدان علاقه خاصي دارند! بازي با اين تصور آغاز ميشود: دو نفر سوار بر اتومبيلهايشان را در جادهاي تنگ (که تنها امکان عبور و مرور يک ماشين بطور همزمان وجود دارد) در نظر بگيريد! اين دو ماشين با سرعتي حداکثري در حال حرکت به سمت هم هستند و هر لحظه به يکديگر نزديک ميشوند. اين مواجهه، با هدفِ ترساندن رقيب و خروج آن از اين صفآرايي و مقابله است. هر که زودتر از مسير خارج شود بازنده بازي خواهد بود!
🔶 در اين ميان به يکي از رانندهها خبر ميرسد که رقيب، فرد کله شق و مست لايعقلي است که ترمز و فرمان خود را از کار انداخته و امکان توقف و يا انحراف ماشينش وجود ندارد! در اين موقع راننده عاقل چه تصميمي خواهد گرفت!؟ بدون شک ترجيح ميدهد قبيل از برخورد از مسير خارج شود و صحنه را به نفع رقيب ترک کند. در اين حالت فاتح بازي "مرد ديوانه" خواهد بود!
🔶 اين بازي بيش از نيم قرن است که پس از جنگ جهاني دوم توسط سياستمداران آمريکايي براي بيرون کردن رقباي سياسي بکار گرفته شده است. اولين رييسجمهوري که استراتژي مرد ديوانه را در پيش گرفت «ريچارد نيکسون» بود که در دهه شصت ميلادي با سياستگذاري «هنري کسينجر» چهرهاي ترسناک از خود نشان داد تا کشورهاي بلوک شرق را در بازي تسليحات نظامي براي جنگ سرد نگه دارد. آخرين بازيگر اين نقش البته دونالد ترامپ است! وي از زمان روي کار آمدن تلاش کرد که همين الگو را تداوم بخشد! او با تصميمات احمقانهاش تصوير يک سياستمدار ديوانه را از خود در ذهن رقبا ترسيم کرد که قابل پيشبيني نيست! و بدين شکل همه کشورها از ايستادگي در برابرش هراس داشتند و ترجيح ميدادند که در مقابل وي نايستند و رقابت را به او واگذار نمايند!
🔶 به داستان دوئل دو ماشين برگرديم! در اين ميان همان صحنه را مرور کنيم که به يکي از رانندگان خبر ميرسد که خودرو رقيب بدون فرمان و بدون ترمز است. راننده عاقل اين بار به جاي جا خالي کردن، نسبت به اطلاعات و اخبار رسيده از وضعيت ماشين رقيب ترديد ميکند! نکند اخبار واصله فريبي براي هراساندن و از دور خارج کردن من باشد!؟ او ميداند که رقيب مقابل همه رقبايش را با همين ترفند به در کرده است! او اين بار ترجيح ميدهد براي يکبار هم که شده در برابر اين رقيب ديوانه مقاومت کند! دقايقي بعد صحنه بر ميگردد و با نزديک شدن به لحظه برخورد، اين ماشين راننده ديوانه است که کم آورده و يا ترمز ميکند و يا با چرخاندن فرمان از صحنه دوئل خارج ميشود! پيروز ميدان اينبار راننده شجاع و عاقل قصه ما است! تازه مشخص ميشود که "مرد ديوانه" با "بلوف" و "فريب"، رقباي خود را يکي پس از ديگري بيرون کرده است، وگرنه آنقدر توانمند و شجاع و جسور نيز نبوده که ادعا ميکرده است!
🔶 حمله به عينالاشد نشان داد که ترامپ، تاجري معامله گر و محافظه کار است که براي حفظ حيات سياسي خود و پيروزي بدون جنگ، چهره يک رئيسجمهور ديوانه را براي خود انتخاب کرده است! با ادعاها و تهديداتي توخالي که اگر در برابرش بايستي، خيلي زود جاخالي ميکند!
🔸 #به_قلم_اساتید: مهدی سعیدی، کارشناس مسائل سیاسی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#انتقام_سخت #شهید_سلیمانی
✅ انتقام به وقت عین الاسد
🔰 قسمت چهارم
4⃣ تحقق گوشهاي از انتقام سخت
🔶 آنچه در ماجراي حمله به عينالاسد محقق شد تنها بخشي از آنچه #انتقام_سخت خوانده ميشود بود. و بايد در انتظار اقدامات اثرگذارتري بر پيکره دشمنان بشريت بود. بهترين تعبير در اين زمينه متعلق به رهبر معظم انقلاب اسلامي است که چند ساعت بعد از حملهي ايران به پايگاه عينالاسد، معظم له در ديدار با مردم قم فرمودند: «بحث انتقام و مانند اين حرفها، بحث ديگري است؛ حالا يک سيلياي ديشب به اينها زده شد؛ اين مسئلهي ديگري است. آنچه در مقام مقابله مهم است - اين کارهاي نظامي به اين شکل، کفايت آن قضيه را نميکند- اين است که بايستي حضور فساد برانگيز آمريکا در اين منطقه منتهي بشود؛ تمام بشود.»
5⃣ ترس بر جان سران بزدل آمريکايي
نمايان شدن ترس و بزدلي و استيصال سران پرادعاي کاخ سفيد، از جمله پيامدهايي بود که پس از حمله به عينالاسد نمايان گرديد. اين ضعف و انفعال و هراس را ميتوان در اولين سخنراني ترامپ که پس از بيست ساعت از سيلي موشکي آغاز شد مشاهده نمود.
🔶 در حالي که برخي انتظار داشتند تا ترامپ در اين سخنراني به تهديدها و وعدههاي خود عمل کند و اعلام کند که مراکز نفتي و فرهنگي ايران مورد حمله قرار خواهد گرفت، اما صداي لرزان او حکايتي ديگر داشت. او با صدايي هراس آلود پشت تريبون قرار گرفت و حتي از امکان صلح با ايران سخن گفت. ترامپ از پرداختن به تلفات و خسارت هاي وارد شده به امريکا طفره رفت. عدم توانايي ترامپ در اداي کامل بعضي از کلمات در سخنرانياش باعث شده کاربران آمريکايي او را به تمسخر بگيرند. ترند شدن عبارت "slurring" به معناي بريده بريده و باعجله حرف زدن در فضاي توييتري آمريکا اين مساله را نشان ميدهد. «بيل پالمر»، تحليلگر آمريکايي درباره وضعيت روحي ترامپ اينطور نوشته است: «دونالد ترامپ حين سخنراني امروزش انگار در بهترين حالت نيمهجان به نظر ميرسيد. مرتب، کلماتش را بريده بريده اداه ميکرد و ظاهراً نفس کم ميآورد. لغات را بد تلفظ ميکرد.»
🔸 #به_قلم_اساتید: مهدی سعیدی، کارشناس مسائل سیاسی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#انتقام_سخت #شهید_سلیمانی
✅ انتقام به وقت عین الاسد
🔰 قسمت پنجم
6⃣ کابوس سربازان آمريکايي
🔶 ضربه محکم نظامي جمهوري اسلامي در عينالاسد هر چند با هدف کشتار گسترده و گرفتن تلفات زياد از آمريکاييها طراحي نشده و بر زدن زيرساختها و تخريب مراکز و سلاحهاي نظامي تمرکز يافته بود، اما رعب و وحشت بيسابقهاي در دل سربازان و نيروهاي نظامي ايجاد کرد و ترس از مواجهه با نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي را در حافظه تاريخي آنان براي هميشه ثبت نمود.
🔶 گزارشهاي ثبت شده از حاضرين در پايگاه نظامي عينالاسد هرچند با سانسور گسترده دستگاهاي امنيتي آمريکاييها همراه بوده، اما همان اندازه که منتشر شده نشان از ترس و وحشت آنان در هنگام آغاز عمليات ميهد که تنها راه باقي مانده براي آنان را "فرار" معرفي ميکند!
به عنوان نمونه سرهنگ دوم "تيم گارلند"، نظامي آمريکايي درباره حمله موشکي ايران گفته است: «ما در آن لحظات به شدت تقلا ميکرديم که چگونه از خود در برابر موشکها حفاظت کنيم... من آن لحظه ترسيده بودم!» وي در پاسخ به اين سوال که آيا پايگاه قابليت دفاع در برابر موشک هاي بالستيک را داشت، گفت: «خير، اين يک تهديد بيسابقه بود.»
🔶 سرهنگ دوم استيسي کالمن که از ديگر حاضران در عين الاسد در زمان حمله ايران بود، تنها دفاع واقعي در برابر حمله موشک هاي بالستيک را "فرار" عنوان کرد و گفت: «ما بايد کاري ميکرديم که نيروها بمانند و از توان جنگي خود بهره ببريم.»
🔶 به گفته منابع آمريکايي، بيش از يکصد سرباز آمريکايي با وجود اينکه در پيشرفتهترين سنگرهاي زيرزميني مخفي شده بودند، اما به دليل شدت بسيار بالاي انفجارها، دچار آسيبهاي مغزي جدي شدهاند که با عوارض وحشتناک ماندگاري چون "کابوس ديدن هميشگي" همراه است! اَلن جانسون سرگرد ارتش آمريکا ميگويد که هنوز سردرد دارد، گوشهايش زنگ ميزند و کابوس ميبيند. وي نميداند که چطور زنده مانده است!
7⃣ نمايش توان نظامي جمهوري اسلامي
🔶 يکي از مهمترين نکاتي که در مورد حمله انتقامي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي به پايگاه هوايي عينالاسد مورد توجه رسانههاي خبري دنيا قرار گرفته، دقت موشکهاي ايراني در حمله به اين پايگاه بوده است. مطابق با اخبار منتشره حمله به اين دو پايگاه به وسيله دو موشک فاتح و قيام صورت گرفته است. نگاهي به نقشههاي ماهوارهاي موجود در خصوص اين حمله نشان ميدهد که اين اهداف به دقت انتخاب شده و به منظور تخريب حداکثري تجهيزات و دوري از تلفات غيرنظامي، اغلب محل استقرار هواپيماها و جنگندههاي بدون سرنشين انتخاب شده است.
🔶 دقت هدفگيري به گونهاي بوده است که برخي معتقد هستند ايران با اشراف کامل اطلاعاتي اهداف اين پايگاه را هدف قرار داده و شناساييهاي دقيقي نيز از قبل انجام شده است، به عنوان مثال ديويد شملر از موسسه جيمز مارتين در اينباره ميگويد: «من نقشهاي از اين پايگاه هوايي ندارم، چون در دسترس عموم نيست، به دلايلي که کاملاً مشخص است، چون هدفي براي حمله دشمن نباشد، اما به نظر ميآيد که آنها نقشهاي داشتند و خيلي دقيق به دنبال هدف گرفتن و وارد کردن خسارت به تجهيزات و وسايل ترابري هوايي بودند تا اينکه بخواهند ساختمانهايي را هدف بگيرند که احتمالاً افراد در آن بودند.
🔶 نگاهي به نقشههاي ماهوارهاي شليک شده نيز نشان ميدهد که به برخي از اهداف دو بار يا حتي بيشتر از يک هدف اصابت کرده و همين مسئله موجب تخريب بيشتر را در پايگاه هوايي عينالاسد فراهم کرده است.» فرانک مکنزي از افسران ارتش آمريکا در توصيف عمليات ميگويد: «قطعا اين حمله به مانند آنچه که قبلا ديده و يا تجربه کرده بوديم نبود.» وي در پاسخ به اين سوال که «از اين حمله درنهايت چه آموختيد؟» ميگويد: «اينکه موشک هايشان (ايران) دقيق (نقطه زن) هستند... آنها موشکها را از فاصله بسيار دور شليک کردند و و به درستي هر نقطهاي را که خواستند مورد هدف و اصابت قرار دادند.» قابل ذکر است که مقامات آمريکايي پيش از اين قدرت نقطهزني و رادارگريزي موشکهاي ايراني را هم انکار ميکردند.
🔸 #به_قلم_اساتید: مهدی سعیدی، کارشناس مسائل سیاسی
🆔 @tahlil_shjr