#اقتصاد
#روابط_خارجی
#جنگ_اوکراین
✅ اعتراف اروپا
🔶 مجموعهای از عوامل سیاسی و نظامی و حتی تجاری، «امانوئل مکرون» رئیسجمهور فرانسه و «اورزولا فون در لاین»، رئیس کمیسیون اروپایی را به پکن کشاند تا اروپا ثابت کند میخواهد برخلاف شریک آمریکاییاش، راه دیپلماسی را در مقابل قدرتهای شرقی بیازماید.
🔶 پیروزی روسیه در گرفتن منطقه باخموت در اوکراین، به ناگاه تمام سر و صداهای رسانهای درباره پیروزی اوکراین را در غرب خفه کرد. رسانههای غربی که از آغاز اولین سالگرد جنگ اوکراین و سفر بایدن به کییف، انتظار داشتند افزایش کمکهای نظامی به این کشور شانس پیروزی در جنگ را برای زلنسکی افزایش دهد، پس از نبرد سنگین برای باخموت و سقوط آن به دست نیروهای روسی، انتشار تمام تحلیلها درباره لزوم ادامه یافتن جنگ تا زمان پیروزی جبهه غربی را بیسر و صدا در رسانههای خود کاهش دادند. همزمان، امانوئل مکرون برای ترمیم روابط اروپا و چین که از زمان ریاستجمهوری ترامپ شاهد تنشهای شدید در بخش اقتصادی وتجاری بود و با آغاز جنگ در اوکراین به حیطه سیاسی رسید، به پکن رفت و فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپایی نیز در همان زمان وارد پکن شد تا تلاش کند از جزئیات طرح چین برای صلح در اوکراین سر در بیاورد.
🔶 اروپا پس از گذر از زمستان سخت خود، با افزایش یافتن دوباره قیمت حاملهای انرژی و به خصوص نفت، حالا به دنبال راهی برای جبران زیادهرویهای قبلی خود در جنگطلبی در اوکراین است. مکرون تلاش برای بار دیگر شانس خود را در میانجی بودن میان روسیه و غرب ایفا کند؛ اما این بار با ارتباط با چین. از همینروست که سفر مکرون و فون در لاین به چین در هفته گذشته بازتابهای بسیاری در مطبوعات جهان داشت و تحلیلهای فراوانی را به دنبال خود به وجود آورد.
🔶 تماس تلفنی بایدن با مکرون پیش از پرواز به سمت چین گمانهزنیها را درباره اینکه آمریکا میخواهد جزئیات بیشتری از طرح صلح چینی بداند،افزایش داد. این در حالی بود که رسانههای آمریکایی همچنان مشغول نقد بایدن و متهم کردن او به این مسئله بودند که به دلیل انتخاب شدن دوباره در انتخابات در سال 2024، به دنبال ادامه دادن جنگ در اوکراین است. چینیها چند ماهی است که طرح صلح خود را برای اوکراین به دنیا عرضه کردهاند. دولت بایدن بدون اینکه جزئیاتی درباره این طرح بداند، در ابتدای امر آن را رد و تأکید کرد که جنگ باید تا زمان پیروزی اوکراین و تصرف دوباره سرزمینهای اشغال شده از سوی روسیه ادامه یابد. حالا اما به نظر میرسد دولت بایدن نیز تمایل دارد از جزئیات این طرح بیشتر بداند. علت اصلی این مسئله پخش شایعات درباره همگرایی بیشتر چین با روسیه و احتمال کمک نظامی پکن به مسکو در جنگ اوکراین بود. کشورهای غربی که هم اکنون نیز با انبارهای تسلیحاتی خالی خود دست در گریبان هستند، نمیتوانند شاهد کمکهای نظامی پکن به روسیه و سرازیر شدن نیروهای روسیه به مرزهای اوکراین و تصرف بیشتر آن باشند. افزایش قمیت نفت نیز که به لطف همکاری نزدیک عربستان سعودی با روسیه رخ داد، نگرانیها در زمینه همدست شدن کشورهای شرقی در مقابل جبهه غرب را افزایش داده است. حالا دیگر آمریکاییها هم میدانند نظم جدید جهانی بسیار زودتر از آنچه تصور میکردند، در حال جا افتادن در نظام جهانی است و هیچ کشوری به اندازه چین از این نظم جدید سود نمیبرد.
🔶 اگرچه به نظر میرسد سفر مکرون به پکن در نهایت هماهنگی با مسئولان دولت آمریکا باشد؛ اما چینیها هنوز هم به غرب اعتماد نداشته و اعتقاد دارند به احتمال زیاد آمریکا جلوی رسیدن این سفر به دستاورد صلح در اوکراین و گسترش روابط اروپا با پکن را میگیرد. اگر سفر مکرون به پکن با نتایج مثبت روبهرو شود، این دومین باری است که میانجیگری چین میتواند نقش این کشور از یک ابرقدرت اقتصادی را به یک میانجیگر سیاسی تغییر دهد. پس از توافق ایران و عربستان برای عادیسازی روابطشان با میانجیگری چین، حالا اگر مسیر صلح در اوکراین هم با طرح چینی هموار شود، میتوان با قاطعیت اعلام کرد، نظم جدید جهانی با محوریت ابتکارهای دیپلماتیک چین به زودی در مسیر شکوفایی قرار خواهد گرفت.
🔸 #به_قلم_اساتید:ثمانه اکوان
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#صدا_و_سیما
✅ فردوسی پور ثابت کرد مدیران تلویزیون برای اخراج او از نود حق داشتند.
🔶 گفتگوی تصویری عادل فردوسیپور با علیرضا جهانبخش ملیپوش فوتبال با مواضع تند او درباره وقایع ۱۴۰۱ همراه بود. عادل در این مصاحبه گفته در ماههای اخیر کسی حوصله فوتبال نداشت و جهانبخش را به صورت واضحی محاکمه کرد.
🔶 صحبتهای عادل اما با وجود برنامه هفتگی او در شبکه ورزش صدا و سیما که به صورت زنده پخش میشود همخوانی زیادی ندارد. فردوسیپور که تهیهکننده برنامه فوتبال ۱۲۰ است در اوج وقایع سال گذشته یکی از مجریان برنامهاش را به خاطر کنایههای سیاسی واضح روی آنتن زنده کنار گذاشت و در هفتههای بعد هم برنامه را بدون هیچ کمبودی ادامه داد، ولی حالا از ملیپوشان میخواسته که در آستانه جام جهانی موضع گیری سیاسی کنند.
🔶 در طول ۴ سال اخیر که فردوسیپور برنامه نود را از دست داد، بحثهای زیادی درباره بازگشت او به شبکه سه مطرح شده و مدافعین به مدیران تلویزیون یادآوری میکردند او هیچ وقت مواضع سیاسیاش را در برنامه ورزشی اعمال نمیکند. تلاشهای پیدا و پنهان زیادی از طرف فردوسیپور برای بازگشت نود انجام شد، بسیاری از کسانی هم که مدافع این ایده بودند بر میانهروی او تاکید میکردند و فردوسیپور را یک عاشق فوتبال که سیاسی کاری نمیکند میدانستند.
🔶 اما مصاحبه عادل با جهانبخش آب پاکی روی همه این ایدهها بود و موضع کسانی را که مخالف قاطع بازگشت نود بودند را تایید کرد. این استدلال که آنتن یک برنامه ورزشی برای فردوسیپور موضوعیت سیاسی دارد نه فوتبالی به دست خود عادل اثبات شد و این البته برای کسانی که دوست ندارند سرمایههای کشور خودسوزی کنند، خبر خوبی نیست.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رسانه
#بصیرت
✅ بازگشت غربگرایان به تنظیمات کارخانه!
🔶 تنظیمات کارخانه ای محافل غربگرا به هم ریخته است. سال گذشته مقارن با اغتشاشات و به مدت چندین ماه، از مردم خواستند مطلقا شادی نکنند و قیافه عزادار به خود بگیرند؛ حتی اگر بازی های تیم ملی در جام جهانی فوتبال، یا شب یلدا باشد.
🔸می گفتند مردم بازار نروند و خرید نکنند و شاد نباشند و آماده حلول سال نو و نوروز نباشند! این در حالی بود که همان دوره بارها و بار ها، تصاویر و ویدئو های مربوط به شرکت همین پادوهای سیاسی- رسانه ای غرب در انواع جشن ها و پارتی ها منتشر شد.
🔶 وقتی بی اعتنایی مطلق مردم را دیدند و سکه یک پول شدند، ریل را عوض کردند و از مخاطبان خود خواستند حرمت ماه مبارک را در روز سیزده به در نگه ندارند.
🔶 چند ویدئوی چند نفره هم در شبکه های خود منتشر کردند و نوشتند "رقص و شادی مردم در روز سیزده به در"؛ و حال آن که امسال بر خلاف سال های قبل، اغلب مردم به احترام ماه مبارک، به پارک ها و بوستان ها نرفته، یا دم افطار رفته بودند.
🔸به فاصله چند روز، همان جریان مدعی رقص و شادی مردم، مجددا رنگ عوض کرده و به بهانه خودکشی یک کارگردان، مجددا دم از ناامیدی و یاس و بن بست جامعه ایرانی می زند و این اقدام نکوهیده را تشویق و تمجید می کند.
🔶 یادمان نمی رود که همین غربگراها چگونه در انتخابات سال 96، ده ها کارگردان و سینما گر و بازیگر مانند پور احمد را بازیچه مطامع خود کردند و سپس با خلف وعده و فشار معیشتی بر مردم، این هنرمندان را در چشم افکار عمومی از اعتبار انداختند.
🔶 مشهور و دیده شدن و مورد توجه قرار گرفتن، هیجانی است که وقتی عملی می شود، فرد را کیفور می کند؛ اما چون فواره آن رو به افول می گذارد، افسردگی شدید را به ارمغان می آورد. این، تهدیدی برای سلبریتی گری است.
🔸اما از این تهدید برای سلامتی افراد که بگذریم، تهدید بزرگ تر، همان است که اکبر گنجی درباره ماموریت رسانه ای محافل غربگرا فاش کرد:
🔶 «وظیفه ما کارمندان بخش پروپاگاندای دولت ترامپ، بوریس جانسون، نتانیاهو و سعودی، نابودی ایران و ایرانیان است. وظیفه ما وحشتافکنی است تا با فرو پاشاندن سازمان اجتماعی، مردم را به خشونت جمعی بکشانیم... گمان باطل نکنید که ما مخالف سیاسی، مدافع حقوق بشر هستیم. ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم».
🔸 #به_قلم_اساتید:محمد ایمانی
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی
✅ صحبت های رهبرمعظم انقلاب درمورد رژیم صهیونیستی
🔶 رژیم صهیونیستی در عمر هفتاد و پنج سالهی خودش هرگز گرفتاریهای هولناکی مثل امروز نداشته. اوّلاً تزلزل سیاسی: در چهار سال، چهار نخستوزیر عوض کرده. ائتلافهای حزبی هنوز درست شکل نگرفته متلاشی میشوند. ائتلاف درست میکنند، بعد از مدّت کوتاهی، ائتلاف متلاشی میشود. حزبهایی که تشکیل شدند از قبل یا دارند تشکیل میشوند بتدریج دچار انحلال میشوند، منحل میشوند؛ یعنی آنقدر ضعیف میشوند که مثل انحلال است.
🔸دوقطبی شدیدی در سرتاسر رژیم جعلی وجود دارد الان ملاحظه کنید. بحث فلسطینیها جدا است. در بین خودشان دو قطبی است. این تظاهراتِ صد هزار نفری و دویست هزاری و بیشتر در تلآویو و در شهرهای مختلف دیگر نشانهی این است. حالا چهار موشک هم ممکن است به یک جایی بزند، [ولی] اینها جبران نمیکند آن قضیّه را. دچار تزلزل به معنای واقعی کلمه تزلزل سیاسی است.
🔶 اعلام شده که بزودی تعداد کسانی که از اسرائیل دارند خارج میشوند، یهودیهایی که خارج میشوند، به دو میلیون می رسد. این را اعلان کردند. مقامات خودشان به طور مرتّب، پیدرپی، هشدار میدهند که فروپاشی نزدیک است؛ رئیسجمهورشان میگوید، نخستوزیر سابقشان میگوید، رئیس امنیّتشان میگوید، وزیر دفاعشان [می گوید]، همهشان می گویند؛ می گویند: فروپاشی ما نزدیک است، ما به هشتاد سالگی نمیرسیم.
🔶 ما گفتیم: بیست سالگی و بیست و پنج سالگی را نمیبینید، خودشان عجله کردند، زودتر میخواهند.
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#تورم
✅ انسجام شرط مهار تورم برای تحول در اقتصاد
🔶 دعوای امروز شورای رقابت با نهادهای دولتی، برای اولین بار نیست و آخرین بار هم نخواهد بود. مشاجره ای که هر روز به یک بهانه ای رخ می دهد. در بهمن سال گذشته، دعوای شورای رقابت با شورای عالی بورس بر سر عرضه خودرو در بورس بود که باعث تنش در بازار خودرو شد و دود آن به چشم مصرف کننده رفت. البته پای ثابت بهانه برای دعوا بین نهادهای متولی خودروسازی، قیمت گذاری این محصول است.
🔸فارغ از اینکه کدام نهاد استدلالی منطقی دارد، و با تمرکز بر این مهم که چنین اختلافاتی میان نهادهای دیگر در حکمرانی اقتصادی کشور به کرات دیده شده است، اشاره به چند نکته لازم و ضروری است:
1⃣ دولت باید بداند، مادامی که تودرتوی نهادی، موازیکاری و اختلاف میان نهادهای اقتصادی به فجیع ترین شکل وجود دارد و این اختلافات به جامعه کشیده می شود، قادر به مهار تورم نخواهد بود. مشاهدات ما معلوم می سازد که عملکرد دولت یک علامت دهی صحیحی به قیمت ها در بازار نمی دهد و اساسا به جای ایجاد ثبات، خودِ دولت عاملی بر تشدید انتظارات تورمی است. در همین ایام بلاتکلیفی در نرخ گذاری خودرو، قیمت ها را در بازار بالا برد. آن هم بدون اعلام نرخهای جدید. و قطعا با اعلام قیمت های جدید، درصد دیگری بر نرخ خودرو اضافه خواهد شد.
2⃣ امروزه حوزه خودرو، با ۱۹ سازمان و نهاد تصمیمساز و تصمیمگیر، مصداقی از موازیکاری و تودرتوی نهادی در کشور است. ناهماهنگی و تودرتوی نهادی، نشتی سیستم را بالا برده و چابکی آن را تحلیل میبرد، پاسخگویی و مسئولیتپذیری را کاهش میدهد، فساد را تکثیر میکند، ارتزاق از بودجه را افزون میکند و در نهایت هم با تشدید انتظارات تورمی، تولیدکننده و هم مصرفکننده را متضرر میکند.
🔸 #به_قلم_اساتید: علی محمدی
🆔 @tahlil_shjr
رسانه نوروز و تحول.pdf
65K
#امید_به_آینده
#مهارتورم_رشدتولید
#تحول #رسانه
✅ رسانه نوروز و تحول
🔶 نگاهی به نقش رسانهها در حرکت تحولی کشور
🔶 رهبر انقلاب اسلامی در سخنرانی نوروزی در حرم مطهر رضوی ابعاد مختلف مسئله «تحوّل» را تبیین و تأکید کردند: «برای اینکه خواستهها و مطالبات بزرگ تحقّق پیدا بکند، باید با مردم، با صاحبان فکر، با افکار عمومی مردم مطرح بشود.» ۱۴۰۲/۰۱/۰۱
🔶 رسانهها در کنار زمینهسازی برای اقدامات تحوّلی و عملیاتی کردن آنها نقش مهم دیگری نیز دارند که عبارت است از امیدآفرینی: «یک توصیهی مهمّ من به همهی کسانی که توانایی سخن گفتن با مردم را دارند و رسانه در اختیارشان است ــ چه در فضای مجازی، چه در مطبوعات، چه در صدا و سیما ــ امیدآفرینی است. دشمن سعی میکند جوانهای ما را ناامید کند؛ ما باید متقابلاً امیدآفرینی کنیم. مسائل امیدزا در کشور کم نیست؛ همینهایی که من گفتم و ده برابر اینها مطلب هست که همه موجب امید است و انسان را امیدوار میکند. همه موظّفند امیدآفرینی کنند؛ این را جدّی بگیرید.» ۱۴۰۲/۰۱/۰۱
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر اکبر نصراللهی؛ استاد علوم ارتباطات و رسانه
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#مسئله_محوری
#مهارتورم_رشدتولید
✅ راهکارهای کلیدیِ مهار تورم
🔰 مروری بر چند اقدام اصلی برای بهبود اقتصاد کشور از منظر رهبر انقلاب
🔶 «گاهی شده که ما تورّم را توانستهایم کنترل کنیم امّا از آن طرف، با رکود همراه بوده؛ این به ضرر کشور است... مهم این است که بتوانیم تورّم را مهار کنیم، تولید هم به رکود نینجامد، تولید رشد پیدا کند؛ و این ممکن است.» ۱۴۰۲/۰۱/۱۵
🔻 رهبر انقلاب همواره بر حل مشکلات اقتصادی و از جمله تورم، از طریق راهکارهای اساسی آن تأکید داشتهاند.
در ادامه برخی از راهکارهای اصلی مهار تورم را براساس بیانات ایشان بازخوانی میکنیم.
🔻 خلقِ پول متناسب با تولید
🔶 آن چیزی که صاحبنظران اقتصادی به ما گزارش میدهند و منعکس میکنند، این است که میگویند خلق پول بایستی در نسبت با تولید انجام بگیرد؛ اگر این نسبت وجود نداشت، بایستی جلوی خلق پول گرفته بشود، جلوی تولید نقدینگی باید گرفته بشود؛ یعنی بِجِد این مسئله را اهمّیّت بدهند. اگر در این زمینه درست عمل بشود، این برکات زیادی خواهد داشت: جلوگیری از تورّم، رونق تولید، رونق اشتغال، تقویت پول ملّی و از این قبیل چیزها. ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
🔻 استفاده از توانایی مردم در اقتصاد
🔶 اگر از توانایی ملّت در قضیّهی اقتصاد استفاده بشود وضع معیشت مردم حتماً بهتر خواهد شد، وضع تورّم حتماً بهتر خواهد شد... مهار تورّم متوقّف است به افزایش تولید و افزایش تولید، دست مردم است؛ اگر چنانچه مردم اقدام کنند، همّت کنند، این کار عملی است و ممکن است انجام بگیرد. ۱۴۰۲/۰۱/۰۱
🔻 عمل به مجموعه اقتصاد مقاومتی
🔶 اگر ما بخواهیم مشکل رکود را حل کنیم، مشکل تولید داخلی را حل کنیم، بخواهیم مسئلهی بیکاری را حل کنیم، بخواهیم گرانی را مهار کنیم، علاج همهی اینها در مجموعهی مقاومت اقتصادی و اقتصاد مقاومتی گنجانده شده است... میشود فرصتهای بسیاری را برای کشور ایجاد کرد و از فرصتها استفاده کرد؛ شرطش این است که برای اقتصاد مقاومتی کار و تلاش انجام بگیرد. ۱۳۹۵/۰۱/۰۱
🔻 عمل هماهنگ مسئولان اقتصادی
🔶 در زمینهی مسائل اقتصادی خب الان مشکلاتی در کشور وجود دارد: تورّم بالا یکی از اساسیترین مشکلات است... یک نکتهی اساسی این است که مردان اقتصادی ما و مسئولان اقتصادی ما در این دولت، بایستی در حلّ این مشکلات هماهنگ عمل کنند... و اگر چنانچه اختلاف نظری هم هست، من مؤکّداً توصیه میکنم که آقایان اختلاف نظر را به میان مردم نیاورید، چون اختلاف نظر اقتصادی وقتی به مردم منعکس میشود، تأثیرات واقعی خودش را در محیط اقتصادی میگذارد؛ یعنی آن مشکلات توهّمی تبدیل میشود به مشکلات واقعی در بازار کار مردم و در محیط اقتصادی مردم. ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
🔻 حل مسائل با دانش نخبگانی جوانان
🔶 برخی از مسائل کشور در زمینههای اقتصادی ناشی از کمبودهای تحقیق علمی است؛ جوانهای ما باید وارد بشوند. امروز مثلاً فرض کنید در زمینهی مسائل اقتصاد، مسئلهی تورّم، مسئلهی کاهش قدرت پول ملّی، مسئلهی اشتغال، مسئلهی مسکن، در زمینهی مسائل اجتماعی، مسئلهی ازدواج، آسیبهای اجتماعی، اعتیاد و غیره، همهی این مسائل، مسائلی است که با دانشِ نخبگانی، با حرکت نخبگانی جوانهای ما میتواند راههای حلّ بسیار خوبی پیدا کند. ۱۳۹۸/۰۷/۱۷
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی
✅ بر کدامین قاعده سخن میگویید؟
🔶 مولوی عبدالحمید امام جماعت مسجد مکی در خطبههای نماز جمعه روز قدس در حالی که سراسر شهرهای کشورمان و بسیاری از کشورهای مسلمان منطقه شاهد تظاهرات ضد صهیونیستی مردم در روز قدس بود، در سخنانی گفت: به فکر نابودی دیگران نباشید، پیامبر با یهودیها صلح کرد(!) او پیش از این هم در نماز جمعه ۷ بهمن یعنی یک روز پس از آنکه حمله وحشیانه نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی به اردوگاه جنین و کشتار مردم بیگناه این اردوگاه خواستار صلح و سازش با رژیم صهیونیستی و به رسمیت شناختن آن شد. مواضعی اینچنینی و یا به رسمیت شناختن فرقه ضاله بهائیت موجب اعتراض برخی علمای اهل سنت نیز گردید.
🔶 گزارههای تحلیلی:
به نظر میرسد با مواضع اخیر آقای عبدالحمید چند پرسش لازم و ضروریست:
1⃣ قرآن فصل مکتوب و مشترک همه مذاهب اسلامی در نوع مواجهه با دشمنان ظالم، عنود و غاصب است که در آیه ۳۵ سوره محمد میفرماید: «پس هرگز سست نشوید و (دشمنان را) به صلح (ذلّتبار) دعوت نکنید در حالی که شما برترید، و خداوند با شماست و چیزی از (ثواب) اعمالتان را کم نمیکند!» و چگونه است که شما مسلمانان را در برابر رژیم کودکش و بیرحم صهیونیست دعوت به صلح میکنید، آن هم در مقابل دشمنترین دشمنان اسلام و رسولش یعنی یهود که قرآن در آیه ۸۲ سوره مائده به آنها اشاره میکند که «هر آینه دشمنترین مردم نسبت به مسلمانان، یهود و مشرکان را خواهی یافت.»
2⃣ سخن از سنت پیامبر در صلح با اقوام یهود اطراف مدینه گفتید؛ اما به مقابله سخت، شدید و بازدارنده ایشان با اقوام متجاوز، عهدشکن و ظالم یهود، فتح قلعه خیبر و انجام چند جنگ با یهودیان خیانتکار و تاراندن آنها از اطراف مدینه به دستور پیامبر اعظم(ص) حرفی به میان نمیآورید.
3⃣ در حالی نسخه صلح و سازش تجویز میکنید که تجربه تاریخی به ویژه در گذشته نه چندان دور در خصوص همین طرح سازش اعراب و رژیم صهیونیستی تا قضیه لیبی، عراق و سوریه نشان داد که هزینه تسلیم شدن بمراتب بیشتر از هزینه مقاومت کردن و ایستادگی کردن است، و تسلیم شدن در مقابل دشمن عنود و لجوج و خبیث، جز لگدمال شدن، جز ذلیل شدن، جز بیهویّت شدن هیچ اثری ندارد و از کدامین زندگی بعد از صلح با غاصبان صهیونیست سخن میگویید؟
4⃣ در حالی در سخنان اخیر از در صلح و آشتی با رژیم صهیونیستی غاصب در آمدید که در خرداد 1399 موضع دیگری داشتید و در جمع نمازگزاران اهل سنت زاهدان به مناسبت «روز قدس» گفته بودید: «جا دارد همه ما حمایت خودمان را از مردم مظلوم فلسطین اعلام کنیم. طرح الحاق بخشهایی از کرانه باختری رود اردن به خاک رژیم صهیونیستی که یکی از طرحهای آمریکاست، یک ظلم، اجحاف و بیعدالتی بزرگ است. اجرای این طرح و تعیین بیتالمقدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی برای تمام مسلمانان جهان غیرقابل قبول است. حتی یک وجب از سرزمین فلسطین نباید به خاک رژیم صهیونیستی ملحق شود.» و این تفاوت موضع بر کدام چارچوب حقی قابل تحلیل و تجمیع است؟
🔶 نکته پایانی؛ مسئله فلسطین یک مسئله فرامذهبی و حتی فرادینی بلکه مسئلهای انسانی و بشری است که قلب همه مسلمانان، پیروان ادیان مختلف حتی یهودیان غیر صهیون و بشریت به معنای عام را به درد آورده است و الازهر به درستی در بیانیهاش نوشته است: «تاریخ بهترین شاهد بر خونریزی صهیونیستها است و ما مطمئن هستیم که خداوند متعال از مظلومان حمایت و ظالم را ناامید و نابود خواهد کرد.» مطمئن باشید این تاریخ نه رژیم صهیونیستی را خواهد بخشید و نه حامیانش و نه کسانی را که در برابر این جنایات سکوت کردهاند.
🔸 #به_قلم_اساتید: جواد خسروی
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#مهارتورم_رشدتولید
#حجاب #اغتشاشات
✅ ماستی که دوغ نمیشود
🔶 «نقل است شخصی با یک کاسه ماست رو به دریا ایستاده بود و با خودش میگفت: اگر میشد این کاسه ماست را به دریا ریخت تا همه آن دوغ شود چه میشد! اما حیف که نمیشود.»
🔸این قصه حکایت رفتار این روزهای رسانههای معاند است، آنهایی که تلاش میکنند تا از بستر ماجرای اعتراض یک شهروند نسبت به عدم رعایت پوشش دو خانم و ریختن یک سطل ماست بر سر آنها استفاده کرده و به خیال خود اینقدر آب به این سطل ماست ببندند و طول و تفسیر و تحریک کنند تا دریای دوغی از دل آن بیرون آورند اما باید بدانند که همیشه هم نمیتوان از یک کاه کوه ساخت.
🔶 اگرچه عدم رعایت پوشش و ریختن ماست بر سر دیگران هر دو اقدام غیرقانونی و اشتباه است اما اشتباه بزرگتر آن است که همگام با معاندان بطور دائم در تنور این ماجرا بدمیم و سعی کنیم خواسته و ناخواسته جامعه را به سمتی ببریم که در نهایت مردم در مقابل یکدیگر و یا در مقابل حاکمیت و قانون قرار گیرند. تقابلی بیحاصل، آن هم در شرایطی که باید اهتمام همگانی برای این باشد که چرخ اقتصاد شتاب بگیرد، می تواند چوب لای این چرخ بگذارد.
🔸اگر نگاهی به محتوای خبری تولید شده در رسانههای فارسیزبان خارج از کشور بیاندازید خواهید دید بیشتر محتوا به گونهای است که ضمن ایجاد دوقطبی دروغین به گونهای طرفین را نگران، عصبانی و وادار به لجبازی کند تا دوباره جامعه را به ناآرامی و بلوا سوق دهد. پخش مکرر صحنههای هنجارشکنی و یا قانونشکنی، رقصیدنها، کشف حجابها و... از یکسو برای عصبانی کردن گروههای مذهبی و از سوی دیگر برجسته کردن مراسمات عزاداری کشتهشدگان حوادث سال گذشته، حضور نیروهای امنیتی و صحنههای تذکر به بیحجابی و... برای جری کردن گروه مقابل استفاده میکند در صورتی که در فضای حقیقی اکثریت مردم در حال امورات روزمره زندگی خود هستند و اساسا توجه چندانی به این مقولات ندارند.
🔶 حقیقت آن است که اولویت اصلی امروز جامعه فعال کردن ظرفیت های اقتصادی و درمان درد اقتصاد است. از اینرو امسال به درستی از سوی رهبر معظم انقلاب سال «مهار تورم و رشد تولید» نامگذاری شد تا بلکه نگاه مردم و مسئولان بیش از هر چیز به این مقوله معطوف گردد.
🔸 #به_قلم_اساتید:حسین حسینینژاد
🆔 @tahlil_shjr
بیستودوم بهمن و خروج از مارپیچ سکوت.pdf
83K
#عزت_ملی
#انقلاب_اسلامی #اتحاد_ملی
#وحدت
✅ بیستودوم بهمن و خروج از مارپیچ سکوت
🔶 حضرت آیتالله خامنهای در اولین روز سال ۱۴۰۲ در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی در توصیف و تبیین حرکت بینظیر مردم در ۲۲ بهمن امسال تأکید کردند «بیستودوّم بهمن سال ۱۴۰۱، از همهی بیستودوّم بهمنهای این چند سال قبل پُرشورتر و پرجمعیتتر بود؛ این نشاندهندهی استحکام درونی ملّت ایران است.» ۱۴۰۲/۰۱/۰۱
🔸 #به_قلم_اساتید: دكتر محمدرضا اخضریان كاشانی؛ عضو هیأت علمی و استادیار علوم سیاسی دانشگاه تهران
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#روز_قدس #رژیم_صهیونیستی
✅ این لحظات را بخاطر بسپارید
🔶 شکوه جهانی روز قدس در ایران و جهان خاطرات به یاد ماندنی در تاریخ سیاسی جهان ثبت کرد،دلایل شکوه و عظمت این رویداد مهم تاریخی عوامل ذیل است:
1⃣ مردم ایران: مردم ایران دیدند که حمایت آنها از مردم فلسطین باعث شده است که انقلاب سنگ، از چند متر به انتفاضه مردم، موشک و پهپاد به تمام سرزمین های اشغالی برسد، مردم ایران و جهان دست خدا را در نابودی و آب شدن کوه یخی رژیم جائر صهیونیستی می بینند.
2⃣ در کشورهای منطقه: روز قدس امسال در کشورهای منطقه متفاوت بود و حامیان آن بیشتر شده بودند، زیرا با پشت پا زدن به امضاء پیمان آبرام در زمان ترامپ، روابط خود با رژیم صهیونسیتی را محدودتر نمودند.
3⃣در سرزمین های اشغالی:روز قدس حتی مردم مهاجر سرزمین های اشغالی را به این نتیجه رساند که کمتر از ۵سال دیگر دوام می آورند و برای سقوط صهیونیست ها شبانه روز در خیابان های تل آویو اعتراض سراسری دارند.
🔶 اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی گفته است: اسرائیل در حال فروپاشی است.همچنین «یورام کوهن» رئیسسابق دستگاه اطلاعاتی و امنیتی داخلی رژیم صهیونیستی موسوم به (شاباک) گفته است: «من نگران امنیت و اتحاد «مردم اسرائیل» [!] هستم. اختلافات در حال عمیقتر شدن است.»
4⃣ در جهان غرب: حتی کشورهای حامی رژیم صهیونسیتی مانند گذشته از این رژیم حمایت نمی کنند،به گونهای که وزارت خارجه آمریکا چند روز پیش در اقدامی نادر «مایک هرتزوگ» سفیر رژیم صهیونیستی در ایالات متحده را احضار و مراتب اعتراض آمریکا را به او ابلاغ کرد و فرزند نتانیاهو هم در توییترنوشت: آمریکا احتمالا به نیابت از ایران، تلاش میکند که نتانیاهو را از قدرت عزل کند. این لحظات را بخاطر بسپارید،اسرائیل زودتر از این می رود به خدا ایمان بیاوریم.
🔸 #به_قلم_اساتید:فرهاد مهدوی؛ کارشناس رسانه و مسائل سیاسی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن #آمریکا
✅ جاسوسبازی آمریکاییها با متحدین
🔶 اسناد محرمانه افشا شده پنتاگون نشان میدهد که آمریکا تلفن همراه سران کره جنوبی را هم شنود کرده است!
🔸گرچه سئول اعلام کرده که تحقیقات خود را در خصوص این موضوع ادامه خواهد داد. همچنین در پی افشای اسناد محرمانه وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، دولت ایالات متحده آمریکا از نزدیک آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل را زیر نظر داشته و از او جاسوسی میکند و معتقد است که دبیرکل سازمان ملل موضع نرمی در مقابل روسیه دارد.
🔶 سابقه نشان میدهد که مقامات اطلاعاتی آمریکا بهزودی از کرهایها خواهند خواست تا چنین پروندهای را بیش از این باز نکنند. نمونه این ماجرا در افشای جاسوسی آمریکا از «آنگلا مرکل» رقم خورد!
🔸دلیل این موضوع، همکاریهای امنیتی پشت پرده واشینگتن با متحدانش است، چه، اگر این کشورها حساسیت بیشتری نشان دهند به افشای خیانتهای امنیتی مانند دسترسی سازمانهای امنیتی آمریکا به اسناد هویتی و پستهای الکترونیکی شهروندانشان تهدید خواهند شد.
🔶 کرهایها نیز مانند ژرمنها از کنار این پرونده عبور میکنند، اما این بازی تکراری میان آمریکا و متحدان سادهلوح و بیاختیارش تمامی ندارد!
🆔 @tahlil_shjr