#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#آتش_بس #اسرا
#آمریکا #دانشجو
✅ رژیم صهیونیستی در دوگانه ادامه یا پایان جنگ
🔰 قسمت اول
🔶 روند تحولات در غزه به گونه ای پیش می ورد که ادامه این جنگ رژیم صهیونیستی در مسیر نابودی قرار می دهد. اینکه افکار عمومی دنیا و بخصوص در غرب در نهایت تنفر از از رژیم حرف می زند. به این معنی است که رژیم صهیونیستی جایگاه خود را از دست داده است و دولت های غربی دیگر مثل گذشته نمی تواند از اسرائیل حمایت کنند.
🔶 اعتراض دانشجویان دانشگاه های آمریکا نشان می دهد که جوانان بین 18 تا 24 سال آپارتاید صهیونیستی را قبول ندارند و این یعنی آغازی بر پایان حمایت های بی قید و شرط دولت آمریکا از این رژیم می باشد. همه این تحولات اسرائیل در وضعیت بغرنجی قرار داده است که باعث شده برخی گزارش ها از عقبنشینی اسرائیل از برخی مواضع گذشته خود در مذاکرات آتشبس بگویند و از اعلام آمادگی صهیونیستها برای گفتوگو درباره پایان جنگ در غزه بهعنوان بخشی از معامله برسر آزادی اسرا سخن بگویند.
🔶 از این رو عقب نشینی صهیونیست ها دوگانگی در سرزمین های اشغالی را هم تشدید خواهد کرد و این آغازی بر پایان نتانیاهو خواهد بود. به طوری که برخی اعضای تندروی کابینه نتانیاهو در حال تهدید نخستوزیر رژیم صهیونیستی هستند.
🔶 وزیر دارایی رژیم صهیونیستی و رئیس حزب صهیونیسم دینی ـــ که از موافقان حمله به رفح است ـــ هرگونه توافق آتشبس را به معنی منتفی شدن حمله به جنوب غزه میداند و به همین دلیل شروع به تهدید نتانیاهو کرده و موافقت با طرح مصر را تسلیمشدن ذلتبار رژیم صهیونیستی خوانده است.اخیرا در مصر بهعنوان میانجی مذاکرات آتشبس غزه، پیشنهادهایی برای تبادل اسرا، برقراری آتشبس و خروج کامل نیروهای اسرائیلی از غزه مطرح شده که برخی وزرای اسرائیلی بهشدت با آن مخالفت کردهاند. اسموتریچ که با کانال۱۲ تلویزیون این رژیم گفتوگو میکرد، تصریح کرد، طرح جدیدی که اخیرا برای تبادل اسرا و برقراری آتشبس مطرح شده برای اسرائیل مستقیما خطری موجودیتی به حساب میآید.
🔶 او نتانیاهو را تهدید کرد وگفت: «اگر تصمیم بگیرید، پرچم سفید بلند کنید و فرمان اشغال رفح (جنوب غزه) را که مأموریت نابودی حماس، بازگردانی امنیت ساکنان جنوب و شهروندان اسرائیل و همچنین بازگردانی تمام برادران ما و برادران ربودهشده ما به خانههایشان است، لغو کنید، کابینهای که آن را ریاست میکنید، دیگر حق وجود نخواهد داشت."
🆔 @tahlil_shjr
چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید.pdf
60.5K
#ولایت_فقیه
#اقتصاد
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#مردمی_سازی #دولت
✅ چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
🔶 در مردمیسازی اقتصاد، هدف ایجاد یک بسیج عمومی به منظور مشارکتدادن و مسئولیتگرفتن مردم در اقتصاد ملی است. مسئلهی مشارکت کردم در اقتصاد اساساً متفاوت از دو نگاه افراطی «اقتصاد دولتی» و «اقتصاد بازاری و آزادسازی اقتصادی» است و نباید آن را به مواردی همچون خصوصیسازی و آزادسازی تقلیل داد؛ بلکه باید توجهات را به وضعیت اقتصاد ملی ایران (وضع موجود) و هدف برآمده از ایده سیاسی دولت (وضع مطلوب) معطوف کرد. یکی از اشتباهات مهم در مورد مشارکت مردم در اقتصاد این است که وجود واحدهای بزرگ اقتصادی در تناقض با اقتصاد مردمی درک شود و تبدیل واحدهای بزرگ و بهرهور اقتصادی به کارگاههای متعدد در دستور کار قرار گیرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای میلاد بیگی؛ کارشناس مسائل اقتصادی
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#مرزبندی_با_دشمن #رژیم_صهیونیستی #فلسطین #آتش_بس #اسرا #آمریکا #دانشجو ✅ رژیم صهیونیستی در دوگا
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#آتش_بس #اسرا
#آمریکا #دانشجو
✅ رژیم صهیونیستی در دوگانه ادامه یا پایان جنگ
🔰 قسمت دوم
🔶 آکسیوس در روزهای اخیر به نقل از دو مقام اسرائیلی مدعی شده بود پیشنهاد جدید اسرائیل به حماس برای معامله احتمالی آزادی گروگانها شامل تمایل به مذاکره در مورد بازگرداندن آرامش پایدار در غزه پس از آزادی اولیه گروگانهاست. نشریه آکسیوس میگوید، ارائه این پیشنهاد از سوی اسرائیل مهم است، زیرا از زمان حمله ۷ اکتبر (۱۵مهر سال گذشته) تاکنون این نخستین باری است که رهبران اسرائیل پیشنهاد میکنند آماده گفتوگو درباره پایان جنگ در غزه بهعنوان بخشی از معامله بر سر آزادی گروگانگیری هستند.
🔶 کانال۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی، جزئیاتی از تقسیم کار در رژیم صهیونیستی درخصوص توافق آتشبس منتشر کرده است. مفسر امور نظامی در این شبکه تلویزیونی میگوید؛ هر کسی که در روزهای اخیر با نتانیاهو صحبت کرده، میداند «او اکنون نمیخواهد جنگ در غزه پایان یابد و این چیزی است که در روند مذاکرات گنجانده شده و میتواند تأثیری اساسی داشته باشد."
🔶 وی با بیان اینکه نهادهای امنیتی و نظامی اسرائیل اکنون موظفند نتانیاهو را به سمت توافق با حماس سوق دهند و مشکل کابینه وی است، افزود: پس از پاسخ حماس در روزهای آینده، مذاکرات به صورت فشرده آغاز خواهد شد.
🔶 واکنش مقاومت
انتشار این اخبار در حالی است که یکی از رهبران حماس در گفتوگو با شبکه المیادین با اشاره به دریافت موضع اسرائیل درباره مذاکرات گفت که پیشنهاد ارائه شده از سوی اسرائیل هیچ تغییر اساسی نکرده و پاسخ روشنی به موضوع عقبنشینی و آتشبس فراگیر نمیدهد. وی افزود، حماس هنوز در حال بررسی این پیشنهاد است اما نمیتوان انتظار زیادی برای پذیرش آن داشت، مگر اینکه اصلاحاتی اساسی در پیشنهاد ارائه شده، ایجاد شود. درهمین حال علی ابوشاهین، عضو دفتر سیاسی جهاد اسلامی فلسطین با اشاره به بررسی پاسخ اسرائیل به پیشنهادهای مربوط به توافق تبادل اسرا از سوی این جنبش گفت: جهاد اسلامی این پاسخ را به نحوی بررسی خواهد کرد که به سود ملت و مقاومت فلسطین باشد.وی تاکید کرد: اسرائیل به این نتیجه رسیده که نمیتواند اسرا را از طریق جنگ، آزاد کند.
🔶 وی با اشاره به اینکه نتانیاهو امروز سرخورده است، تصریح کرد: علت این مسأله به خاطر حجم تخریب و کشتارهای اسرائیل نیست، بلکه به این دلیل است که مقاومت فلسطین، همچنان درحال شلیک موشک بوده و با اقتدار با نظامیان اسرائیلی مقابله میکند.این عضو جهاد اسلامی خاطر نشان کرد: «ما درگروههای مقاومت، متحد هستیم و با مسئولیت در قبال همه پروندهها عمل میکنیم. دیدارهایی نیز برگزار شده و برای پایان بخشیدن به اختلافات داخلی، دیدارهای دیگری برگزار خواهد شد.
🆔 @tahlil_shjr
#ولایت_فقیه
#اقتصاد
#شغل #کارگر
✅ حال کارگر خوب می شود اگر...
🔶 سخنان اخیر رهبری در جمع کارگران و اشاره مستقیم ایشان به موضوع امنیت شغلی نشان از اهمیت این موضوع دارد. موضوعی که سالهاست جامعه کارگری با آن دست به گریبان است. ایشان در این دیدار گفتند: «اگر تلاشی انجام بگیرد، کاری انجام بگیرد که حال جامعه کارگری خوب بشود این معنایش این است که حال نصف جامعه کشور خوب شده است.» طبق اعلام مراکز معتبر، در حال حاضربیش از ۹۵ درصد قراردادهای کاربه صورت موقت هستند و این نوع قراردادها مشکلاتی فراوانی در پی دارند که شاید اصلی ترین شان، عدم امنیت شغلی کارگران باشد.
🔶 یک فعال مسائل کارگری می گوید از سال ۷۴ که هیات عمومی دیوان عالی به نفع کارفرما رای داد و اعلام کرد در کارهایی با ماهیت مستمر، اگر تاریخی برای قرارداد منعقد شود منعی ایجاد نمی کند باعث شد تا قراردادهای موقت در کارهایی با ماهیت دائم اشاعه پیدا کنند. امروز بیش از ۱۵ میلیون کارگر در کشور داریم که بیش از ۱۲ میلیون نفر آنها با قرارداد موقت کار می کنند و امنیت شغلی ندارند. ۳ میلیون نفر دیگر که رسمی هستند یا از قدیم رسمی شده اند و یا برخی از دستگاه ها با مجوزهایی که گرفته اند نیروی هایشان را رسمی کرده اند.
🔶 در بیشتر کشورها کارگری که در محیط کار سه تا چهار سال میماند و مشغول کار میشود او را استخدام میکنند و هر زمان که بیکار شود، بیمههای بیکاری قوی او را حمایت میکنند و تا زمانی که سر کار جدید با درآمد مناسب برود، از بیمه استفاده میکند.
🔶 قراردادهای کوتاه مدت و تهدید به عدم تمدید قرارداد و اخراج، از عوامل مهمی هستند که باعث شده نسل جوان کمتر به کار کردن در مراکز تولیدی و یا کارخانه ها تمایلی نشان بدهند. وقتی یک جوان که می خواهد وارد بازار کار شود می بیند باید تا نزدیک سالمندی با قرارداد موقت کار کند و بیمه بپردازد تا بتواند از حقوق بازنشستگی استفاده کند طبیعتا دنبال این کار نمی آید.
🆔 @tahlil_shjr
#وعده_صادق #روشنگری
#رژیم_صهیونیستی #آمریکا
#دانشجو #فلسطین
#غرب_بدون_روتوش
✅ نقطه عطف تاریخ منطقه غرب آسیا
🔶 «تاریخ منطقه غرب آسیا را باید به دو بخش قبل و بعد از عملیات وعده صادق تقسیم کرد.» رهبر معظم انقلاب به تازگی در جریان یک دیدار، با اشاره به اعترافات اندیشمندان غربی درباره اهمیت تاریخی و راهبردی عملیات تنبیهی ایران علیه رژیم صهیونیستی، تأکید کرد: «از جهتهای مختلفی میتوان به این برهه تاریخی پرداخت. یک وجهه، تحولات جهانی به خصوص جامعه آمریکایی در همگرایی علیه رژیم صهیونیستی است. هرچند جنبش دانشجویی در آمریکا سابقه دارد، اما شاید بتوان اقدام اخیر دانشجویان آمریکایی را اقدامی بینظیر توصیف کرد که اولاً علیه آپارتاید، نسلکشی و اشغال نظامی فلسطین توسط اسرائیل برگزار شده و در ثانی جنبشهای دانشجویی سایر کشورهای غربی را نیز با خود همراه کرده است.»
🔶 نگارنده از آنان که آمریکا را مهد آزادی میدانند، پرسشی را مطرح میکند: «آیا جنبشهای دانشجویی در آمریکا، به لطف نظام لیبرالی ایجاد شده یا طی یک تلاش مدنی و هزینهزا، دانشجویان حقطلب تلاش میکنند سخن خود را مطرح کنند؟» در سال ۱۹۵۸، دانشجوهای دانشگاه برکلی در کالیفرنیا تصمیم میگیرند احزاب سیاسی را در دانشگاه فعال کنند تا از این طریق حقوق دانشجوها در احزاب سیاسی آمریکا ترویج داده شود. این روند در سپتامبر سال ۱۹۶۴ سبب میشود با دستور رئیس دانشگاه هر نوع دفاع از موضوعات سیاسی در دانشگاهها ممنوع شده و اجازه حضور و سخنرانی افراد سیاسی از بیرون دانشگاه در محیط داخلی دانشگاه داده نشود.
🔶 پس از این دستور، اعتراضات دانشجویی در این دانشگاه آغاز میشود. دنبالهدار شدن این اعتراضات سبب شد که در ۴ دسامبر ۱۹۶۴ حدود ۸۰۰ نفر از دانشجوها بازداشت شوند. یک ماه پس از آن، دانشگاه برکلی علیه دانشجوهایی که تحصنها را سازماندهی کردند، اعلام جرم کرده و اتهاماتی را به آنها وارد میکند؛ روندی که منجر به اعتراضات دانشجویی در سراسر آمریکا شده و دانشگاهها تعطیل میشوند. این روند ادامه پیدا میکند تا اینکه رئیس جدید دانشگاه مجبور میشود اجازه فعالیت سیاسی در دانشگاه را در مناطقی خاص بدهد. با وجود سختیها و هزینهها این روند در مناسبتهای گوناگون پیگیری شد که نتیجه این جنبشهای حقطلبانه را در اقدام اخیر دانشجویان آمریکایی میتوان مشاهده کرد.
🔶 دانشجو در هر جامعهای از دو جهت میتواند مؤذن جامعه باشد. اول، چنانکه بانگ مؤذن مردم خفته را برای انجام فریضه بیدار میکند، فریاد دانشجو، مردم خفته را هوشیار میکند، همانطور که جنبش دانشجویی آمریکا به سایر جوامع غربی سرایت کرده است. دیگر آنکه تا در جامعهای باور به ماهیت توحیدی نباشد، بانگ اللهاکبر بلند نمیشود. تا جامعه آمریکایی باور به ظلمستیزی نداشته باشد، بانگ فریاد دانشجویان نیز بلند نمیشود. در واقع این فریادهای دانشجویی برخاسته از فضای ضد صهیونیستی جامعه آمریکایی است. بنابراین، مقبولیت رژیم صهیونیستی در جوامع غربی هم از دست رفته و این پردهای دیگر از سناریوی محو رژیم صهیونیستی است.
🆔 @tahlil_shjr
منطق روشنگری اجتماعی در عهد انقلابی.pdf
90.4K
#دشمن_شناسی
#بصیرت #روشنگری
#هویت #اسلام_ناب
#نفاق
✅ منطق روشنگری اجتماعی در عهد انقلابی
🔰 بازآفرینی فهم استاد مطهری از نبرد روایتها
🔶 جبهۀ دشمن، شامل سه دسته نیرو است: یکی «دشمنان آشکار و علنی» که مخالفت خود را بهطور صریح بیان میکنند و بیپروا، در برابر ما صفبندی مینمایند و کافر هستند؛ دیگری، «دشمنان پنهان و در پرده» که هرچند مخالف و معارض هستند، اما چهرۀ دوستانه به خود گرفتهاند و در کنار ما و در درون جبهۀ خودی هستند و از این جهت، همچون کفر مستور و در زیر پرده هستند؛ و در نهایت، «دوستان احمق» که با جهالت و نادانیشان، به جبهۀ دشمن خدمت میکنند (مرتضی مطهری، آشنایی با قرآن، ج۷، ص۲۰۲؛ همو، پانزده گفتار، ص۱۲۶-۱۲۵).
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای مهدی جمشیدی
🆔 @tahlil_shjr
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#علم_و_پژوهش #معنویت
#رژیم_صهیونیستی #آمریکا
#فلسطین #دانشجو
#اسلام_ناب #آموزش_و_پرورش
✅ شعلهای در دل تاریکی
🆔 @tahlil_shjr
خط حزب الله_۴۴۲.pdf
1.37M
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#علم_و_پژوهش #معنویت
#رژیم_صهیونیستی #آمریکا
#فلسطین #دانشجو
#اسلام_ناب #آموزش_و_پرورش
✅ شعلهای در دل تاریکی
🔶 خطحزبالله در این شماره به مناسبت بیانات روز ۱۲ اردیبهشت رهبر انقلاب، در گزارشی به بررسی خیزش دانشجویان آمریکایی علیه نسلکشی رژیم صهیونیستی در فلسطین در ماجرای جنگ غزه پرداخته است.
🔶 بازخوانی توصیههای رهبر انقلاب به معلمان و مسئولان آموزش و پرورش درباره لزوم «علمآموزی و تربیت انقلابی» از دیگر بخشهای این شماره است.
🔶 همچنین، خطحزبالله از تأکید رهبر انقلاب بر «فهم معانی کلام خداوند در کارهای قرآنی» در حاشیه نامه یکی از مسئولان امور قرآنی خبر داده است.
🌷شماره این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر معلم شهید حضرت آیتالله حاج شیخ مرتضی مطهری تقدیم شده است.
🔸خط حزبالله؛ شماره ۴۴۲
🆔 @tahlil_shjr
#حقوق_بشر
#قانون_اساسی #آمریکا
#آزادی_بیان #رژیم_صهیونیستی
#دانشجو #فلسطین
✅ قدرتنمایی لابی اسرائیل علیه متمم اول قانون اساسی آمریکا در اعتراضات دانشجویان
🔶 اعتراضات وسیع دانشجویان و بعضا اساتید دانشگاههای آمریکا علیه حمایت بیقید و شرط دولت متبوعشان از اقدامات ضد حقوق بشریِ دولت اسرائیل در غزه و کرانهی باختری، پدیده جدیدی در فرهنگ سیاسی آمریکا نیست. ایالات متحده قبلا نظیر این تجمعات را در دهه ۶۰ و ۷۰ میلادی و در اعتراض به جنگ ویتنام، در دهه ۹۰ در اعتراض به جنگ خلیج فارس و در ابتدای هزاره سوم در اعتراض به جنگ عراق به خود دیده است. البته شدت اعتراضات علیه جنگ ویتنام خاصه در اواخر دهه ۶۰ میلادی بسیار زیاد بود تا جایی که در دوران نیکسون حتی به کشته شدن ۴ دانشجو در دانشگاه دولتی کنت انجامید و موجی میلیونی را به راه انداخت. در آن زمان، متفکرانی چون جان رالز، هانس مورگنتا و نوام چامسکی معتقد بودند که مقاومت گسترده مدنی نهایتا دولتمردان آمریکا را مجبور خواهد کرد که نیروهای نظامیشان را از ویتنام بیرون بکشند. البته این اعتراضات خیلی دیر به ثمر نشست و جنگ بیثمر ویتنام تا سال۱۹۷۵ به طول انجامید.
🔶 اما بحثی که در اعتراضات اخیر بسیار برجسته شده، بحث آزادی بیان و تجمعات در محیطهای دانشگاهی آمریکاست. قبل از پرداختن به این موضوع باید گفت که آنچه در وقایع شش ماه اخیر بسیار به چشم آمده، قدرت چشمگیر لابی اسرائیل در جهتدهی سیاست کلی آمریکاست. لابی اسرائیل - متشکل از دهها سازمان و نهاد قدرتمند که AIPAC فقط یکی از آنهاست - بیشک یکی از چند لابی قدرتمند سیاسی در آمریکاست و قدرتی فراحزبی دارد که چون چتری، سیاستسازان برجستهی هر دو حزب اصلی آمریکا را در بر میگیرد. از قضا چند هفته پیش بود که جان میرشایمر - استاد روابط بینالملل در دانشگاه شیکاگو و نظریهپرداز برجستهی واقعگرایی تهاجمی - به مثابه کسی که مهمترین و مفصلترین پژوهش دانشگاهی درباره لابی اسرائیل را منتشر کرده است، گفت که تاثیر لابی بر سیاست آمریکا حالا از هر موقعی بیشتر شده است. اما آیا لابی میتواند مخل متمم اول قانون اساسی آمریکا که ضامن آزادی بیان است شود؟
🔶 اعمال فشار بر موسسات و سازمانهای خصوصی مشمول متمم اول قانون اساسی نیست. برای مثال دولت فدرال نمیتواند روی شرکت متا (مالک فیسبوک، واتساپ، اینستاگرام و..) یا توییتر (در مالکیت فعلی ایلون ماسک) نسبت به اتخاذ سیاستهای خاصی فشار بیاورد. این شرکتها طبق قوانین داخلی خود میتوانند محدودیتهایی را برای کاربران خصوصی خود اعمال کنند چنانکه توییتر در زمان اعتراضات بعد از کشته شدن جورج فلوید، حساب رسمی دونالد ترامپ را هم مسدود کرد. این قاعده شامل دانشگاهها و مراکز آموزشی خصوصی آمریکا - از جمله دانشگاههای مشهوری مانند هاروارد، امآیتی، استنفورد، کلمبیا، پنسیلوانیا، پرینستون، ییل و... - نیز میشود.
🔶 ناگفته پیداست که لابی اسرائیل صاحب نفوذ بسیاری در میان مدیران رده بالای بسیاری از این موسسات خصوصی است فلذا موفق شده تا با معادلانگاریِ اعتراض به دولت اسرائیل و یهودستیزی، استانداردهای خود را بر این موسسات خصوصی تحميل کند که خارج از حیطهی عمومی و شمول متمم اول قانون اساسی آمریکا هستند.
🆔 @tahlil_shjr