#دشمن_شناسی
#فلسطین #رژیم_صهیونیستی
#حقوق_بشر #منطقه
✅ یادداشتی بر اینکه چرا واقعیات در غرب و اسرائیل وارونه تأویل و تفسیر میشود؟
🔶 در غزه و فلسطین همیشه این اعراب هستند که دست حمله علیه اسرائیل می زنند و همیشه اسرائیل در مقام دفاع از خودش بر میآید!!! و متاسفانه نام آنرا دفاع مشروع و مقابله به مثل می دانند. اعراب، فلسطینی ها و لبنانی ها و...از حق کشتن غیر نظامیان صهیونیستی برخوردار نیستند! و این اقدام را نام میگذارند «تروریست»، ولی اسرائیل از این حق در مقابل اعراب برخوردار است.
🔶 اسرائیل حق دارد غیر نظامیان عرب در هر نقطه ای از جهان را بکشند! و این اقدام را بزک کرده و نامش را میگذارند دفاع مشروع از خود. واکنش جامعه جهانی و سازمان های به اصطلاح حقوق بشر وقتی وقاحت و بیشرمی غاصبان کودک کش اسرائیل از حد می گذرد از متوحشان درخواست میکنند که کشتار را کمتر کنید! و این عکس العمل را به واکنش جامعه جهانی تفسیر می کنند.
🔶 در صحنه جنگ و درگیری اعراب از به اسارت درآوردن نظامیان اسرائیلی محرومند، حتی اگر تعداد آنها بسیار کم باشد!! ولی صهیونیست ها این عمل را برای خود مشروع و قانونی میدانند. اسرائیلی های غاصب از حق آدم ربائی هر تعداد فلسطینی و... را برای خود حقی قانونی تلقی می نمایند و هیچ محدودیتی ندارد! حتی ضرورتی نیست که مجرم بودن افراد ربوده شده اثبات شود! حلال این معضل برای صهیونیست ها را انگ تروریست زدن حل و فصل می کند.
🔶 اصل مهم دیگر در افکار عمومی و سران رژیم رژیم کودک کش اسرائیل آنست که وقتی صحبت از حزب الله و ...به میان می آید بلافاصله حمایت ایران و سوریه و محور مقاومت بدنبال آن مطرح می شود. وقتی از اسرائیل سخن و موضوعی مطرح می شود به هیچ عنوان نباید از حمایت های جهان غرب و آمریکا و فرانسه و انگلیس و... سخنی به میان بیاید!!! و ممکن است در افکار عمومی جهان این تصور پیش بیاید که این درگیری بین دنیای غرب به سرکردگی اسرائیل با مردم مظلوم غزه و فلسطین نابرابر و غیر عادلانه است.
🔶 در هیچ جایی و هیچ وقت در سازمان های جهانی و رسانه ها و تلویزیون و ... نباید از واژه «سرزمین های اشغالی» حرفی به میان آید. از سازمان ملل نباید قطعنامه ای یا نقض حقوق بین الملل با عنوان رژیم کودک کش اسرائیل صادر شود، چرا؟ بدلیل آنکه این مسائل ممکن است تعادل روحی و روانی بیننده و شنونده و مخاطب را مختل و تحت تاثیر قرار دهد.
🔶 تریبون ها باید در اختیار اسرائیل و طرفداران این رژیم کودک کش قرار بگیرد! حتی فرانسوی حرف زدن اسرائیلی ها بهتر از اعراب است و این اقدام را نام میگذارند بی طرفی ژورنالیستی. اگر جامعه جهانی و سازمان ها و افراد و احزاب و... با این اصول موافق و همدل و همراه نباشند، یا فکر کنند این اصول به نفع یک طرف درگیری است، در افکار سران صهیونیست معروف میشوند به یهودی ستیز خطرناک!!!
🔶 چگونه و با کمک چه روشها و تکنیک ها و با استناد کدام قانون جهانی و مطابق با مقررات حقوق انسانی باید یک گروه حداقل با عنوان صهیونیست ها از همه امتیازات و انواع فشارها و توسل به همه جنایات برخوردار باشند!!! ولی ملتی با سرزمین ملی و آباء و اجدادی فلسطینی خود حق دفاع از خود را ندارند و جامعه جهانی منحصر به غرب و آمریکا، انگستان و فرانسه و آلمان و... انواع تضییقات را بر این مردم تحمیل کرده و از حق دفاع مشروع برخوردار نمی دانند!؟ این برخوردها با هیچ قانون و اخلاق و انسانیت سنخیت و هماهنگی ندارد!؟!؟! ان شاالله با ظهور امام زمان علیه السلام یملا الارض قسطا و عدلا کما ملئت ظلما و جورا محقق شود.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای سهراب خلیلی
🆔 @tahlil_shjr
#جهاد_تبیین
#دولت_چهاردهم
#ریاست_جمهوری
✅ مسیر غلط حزب اللهیهایدوقطبیزی
🔶 بحث از تابعیت فرزندان ظریف را مطرح میکنند که بگویند علت استعفای او، مخالفتش با پزشکیان نبوده، چرا؟ اگر قبول کنیم علت استعفا این بوده که کل دم و دستگاه ظریف سر کار بوده و پزشکیان اعتنای زیادی به خروجی کار آنها نداشته، معنایش اختلاف ظریف و پزشکیان است. اختلافی که از توییتهای رنگارنگ اصلاح طلبها و اعتدالیون غربگرا در نقد کابینه پیشنهادی، عیان است.
🔶 تفالی که پزشکیان به قرآن زد، نکته مهمی درش وجود داشت، آیه ۳۸ سوره اعراف، به روشنی به او هشدار میداد که از جریانهایی که پیش از این مقابل جمهوری اسلامی ایستادند و به تو نزدیکند، دوری کن. از اصلاحطلبان از غربگراها، و الا به وضعیت آنها دچار خواهی شد. این توصیه قرآنی که شاید حکمتی هم داشت که همه آن را بشنوند، توصیه مهمی بود، تنها توصیه ای که رهبری از پیش از انتخابات به او کرد. دوری از زاویهدارهای با انقلاب و جبهه مقاومت.
🔶 تا حالا در یک مرزبندی جدی با جریان زاویه دار با انقلاب و نظام اتفاقات مهمی افتاده، پزشکیان به صراحت خبر از سهم خواهی آنها داد و گفت زیر بار نمیرود، نخواندن بیانیه سراسر اعتراضی که برایش نوشته شده بود، در جلسه تنفیذ هم مهم بود، تاکید چندین و چندباره اش در مناظرات بر اینکه با کسانی که در ستادش جمع شده اند صنمی ندارد و حزبی نیست، اصرار گفتمانی بر تبعیت از رهبری و برنامه هفتم، پیامهای روشن او در همراهی حداکثری با جبهه مقاومت و حالا کابینه پیشنهادی که توییتهای نزدیکانش و استعفای ظریف نشان میدهد چه فاصله ای را به تنهایی با آنها شکل داده است، همه و همه نشانه های مهم و درستی است.
🔺حالا جمعی از بدنه مخالفین تریبون دار او اصرار دارند بگویند پزشکیان با اطرافیانش زاویه ندارد. چرا؟ به چند دلیل:
❗️اولا این جماعت تجربه کرده اند که اگر کسی را تایید کنند بعدها نمیتوانند محترمانه نقدش کنند. بلد نیستند.
❗️ثانیا این جماعت دوقطبیزی هستند. یعنی در فضای اختلاف احساس حیات دارند.
❗️ثالثا حقیقتا همکاری و صمیمیت خالصانه با کسی که تا دیروز سعی میکردند برای آنکه رای نیاورد از حیثیت و هستی ساقطش کنند، بسیار دشوار است.
❗️پس بهتر است تحلیل این باشد که بگویند استعفای ظریف معنایش نقد به کابینه پیشنهادی نبوده، بلکه او روغن ریخته را نذر امامزاده کرده.
🔶 این راه ولی درست نیست. باید همه کمک بدهیم، پزشکیان عاقلانه و خالصانه در مسیر انقلاب و نظام باقی بماند، در دورانی که همه وسط جنگی هستیم که یک طرفش رذلترین کشورها و سوی دیگرش مظلومترین و معصومترین انسانها هستند، باید کمک کنیم به آقای رئیس جمهور که عاقبت خودش ختم به خیر شود و جبهه حق را نیز تقویت کند. این، نیاز به بازگشت به مسیر عقلانیت و اخلاق دارد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علی مهدیان
🆔 @tahlil_shjr
#دولت_چهاردهم
#کابینه
#وزرا
✅ کابینه وفاق
🔶 پس از معرفی کابینه پیشنهادی دولت چهاردهم، واکنشهای گوناگونی در فضای مجازی و حقیقی شکل گرفت؛ اما آنچه برجستهتر بود، این بود که رویکرد وفاق ملی آقای رئیسجمهور به مذاق اپوزیسیون و رسانههای معاند خوش نیامد و با سرخطصشهای گوناگون حاشیهسازی کردند؛ از جمله شبهرسانه bbc که عکسی از پزشکیان را کار کرده که دندانش افتاده و با یک تیتر کنایهای عنوان کرده است: «کابینه پیشنهادی پزشکیان چه کسی را راضی کرد؟»
🔶 اما در تحلیل و بررسی کابینه پیشنهادی لازم است به چند نکته دقت کرد:
🔻نکته اول اینکه آقای پزشکیان چه در برهه انتخابات و چه اکنون بخش رادیکال جریان اصلاحات و اپوزیسیون را با خود همراه نکرده است. به نظر میرسد علت این مسئله، همین رویکرد میانه و حفظ برخی خطوط قرمزهاست، لذا طیف رادیکال و اپوزیسیون حتی گاهی به تخریب پزشکیان هم دست میزدند و در صفحات خودشان تلاش میکردند که او را تضعیف کنند. در واقع، هدف تضعیف پزشکیان نبود، بلکه هدف تضعیف نظام بود. طیف رادیکال و اپوزیسیون در واقع میخواستند بیان کنند که نظام کارآمد نیست و با تغییر گزینه، تأثیری در وضعیت موجود ایجاد نخواهد شد. به همین دلیل، رهبر فرزانه انقلاب موفقیت دولت را موفقیت همه دانستند؛ اکنون نیز برخی اظهارات طیف رادیکال جریان اصلاحات نشان میدهد، کابینه پیشنهادی خیلی هم باب میلشان نیست و انتظارشان برآورده نشده است.
🔻نکته بعدی اینکه آقای پزشکیان تا کنون در حوزه گفتمانی خوب حرکت کرده و مواضع خوبی داشته است؛ لذا جامه عمل پوشیدن به وفاق ملی حتی در همین سطح (انتخاب افراد کابینه) هم ستودنی است.
🔻نکته دیگر این است که وجود افراد تازهنفس در سکانداری وزارتخانهها در کنار افراد با تجربه میتواند یک نقطه قوت کابینه پیشنهادی باشد. نقطه قوت دیگر اینکه اکثر افراد انتخابی، در حوزه خودشان دارای تجربه و تخصص هستند؛ اما وجود افراد تازه نفس از یک جهت هم میتواند نقطه ضعف کابینه پیشنهادی باشد، آن هم اینکه سوابق اجرایی یا فعالیت کارآمدی که گواه بر کارآمدی افراد جدید باشد، ملموس و محسوس نبوده، لذا در برآورد کلی کابینه پیشنهادی ابهاماتی در ذهن شکل میگیرد که البته امیدواریم وزرای پیشنهادی در صحن علنی به خوبی از عملکرد و برنامههای خویش دفاع کنند. همچنین با توجه به رویکرد ضعیف دولتهای منتسب به اصلاحات به ویژه در دهه نود، اقدام خردورزانه این است که جریان اصلاحات و دیگر جریانهای کشور، در کنار آن، به آقای پزشکیان کمک کنند تا بتواند عملکرد مثبتی از خودش را ثبت کند؛ چرا که در این صورت هم احیای امید در عموم جامعه بیش از پیش شکل میگیرد و از طرفی دیگر میتواند بازسازی جریان اصلاحات نیز قوت بگیرد؛ اما به هرحال مسلم است که تنها با وفاق و همدلی است که خانه مهر آباد میشود و مشکلات اجتماعی حل خواهند شد.
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت_و_اخلاق
#پیادهروی_اربعین
#امام_حسین(ع)
✅ مسافر خوبیها باشیم
🔰 قسمت اول
🔶 سفر در جوانی، خاصه سفرهای زیارتی، زمانی که در اوج جوانی و انرژی باشید، دلچسب است. مثل پرزهای چشایی روی زبان، مثل قدرت بینایی و حافظه، که با گذر زمان و سن، قدرتشان آرام آرام رو به کاهش میگذارد، قدرت بدن و لذت بردن از سفر نیز با گذر سن کم و کمتر میشود. پس در جوانی باید لذت سفر را چشید.
🔶 پیادهروی اربعین مراسم و گردهمایی مذهبی است که توسط شیعیان و بهصورت پیادهروی از مسیرهای منتهی به کربلا، بهمنظور زیارت و جمع شدن همۀ آنها در چهلمین روز پس از شهادت حسین بن علی، سومین امام شیعیان انجام میشود. این مراسم یکی از بزرگترین اجتماعات جهان خوانده شده و از سال ۲۰۱۴میلادی، به بزرگترین پیادهروی (پیمایش) و گردهمایی عمومی سالانه در جهان تبدیل شدهاست.
🔶 خوب است تا دربارۀ آداب اربعین و پیادهروی در مسیرهای منتهی به کربلا، که در میان عراقیها به «مشایه» معروف است، آدابی را بدانیم. آدابی که شیعیان و زائران باید آنها را رعایت کنند. به خصوص آنهایی که از کشورهای دیگر به عراق وارد میشوند. این سفر، سفری است که مسافران بسیاری از اهل تسنن، شیعیان، مسیحی و دیگر ادیان دارد تا این مراسم باشکوه را از نزدیک ببینند و در آن شرکت کنند.
🔶 شیعیان سفر اربعین را فرصتی مغتنم میدانند و اعتقاد دارند اکنون و در حال حاضر، فرصتی در اختیارشان گذاشته شده است، فرصتی که حسرت ناتمام شیعیان تاریخ است. این نعمت و فرصت، ظاهرش پایدار و همیشگی است، اما اگر نگاهی به تحولات خاورمیانه داشته باشیم، میفهمیم این منطقه از جهان همیشه آمادۀ رویدادهایی است که فرصت را محدود کنند، پس در درک سفر اربعین هم باید شتاب داشت و حریص بود و به زمانی دیگر واگذار نکرد.
🔶 در این سفر، نباید خودخواه بود و در هر فرصتی به جای تمام شیعیان و عاشقان تاریخ که در حسرت این سفر سوختند و ساختند، قدم برداشت و اعمال انجام داد. آنها و دعایشان در آسمانها بیشک دستگیر ما خواهد بود. آنچه در اعتقاد شیعیان وجود دارد، توصیههای بسیار زیاد برای زیارت امام حسین (ع) در روز بیستم ماه صفر است، که به اربعین معروف است و چهل روز بعد از شهادت امام حسین و یارانش در صحرای کربلاست.
🔶 این زیارت اگر زیر گنبد حضرت باشد، چه بهتر و نیکوتر، اما در این سفر که طبق آداب و رسوم شیعیان عراق به صورت پیادهروی است، هر قدمی مملو از خیر و برکت برای زائرین است و حتی میتوان به سلامی از دور بسنده کرد. پس هر خدمتی، هر تلاشی در این ایام گرچه قطعاً مورد عنایت اهل بیت پیامبر قرار میگیرد، اما نزد پروردگار مهربان هم ثوابی دارد. چرا که در این سفر و در گامهای نخست، هر کسی به تمرین مهربانی و همدلی میپردازد. هر تلاشی در این سفر مورد توجه است و باعث خودسازی میشود. از مهماننوازی تا دادن حتی یک جرعه آب به زائران خستۀ در مسیر، تا تهیۀ غذا و کمک به استراحت و تامین فضای اسکان.
🔶 اما شیعیان معتقدند که این عمل مستحب، نباید جای اعمال واجب مثل نماز خواندن، دوری از بدگویی و غیبت، اذیت و آزار دیگران و هر عمل واجب دیگری را بگیرد. در ایمان، هم نوعی اضطراب لانه کرده و هم نوعی خودخواهی! باید به آن توجه داشت. اضطراب مومنانه یعنی اینکه مرگ نزدیک است و اعمال ما هم معلوم نیست چقدرش خالص باشد و به دور از آرزوهای نفسانی! نوعی خودخواهی مومنانه هم لازم داریم، چرا که مشخص نیست پس از مرگ ما حتی فرزندان، همسر، رفقا و کسانی که به ما مدیونند، پس از مرگمان، حواسشان به نیازهای پس از مرگ ما باشد. پس باید در همین لحظات برای خودمان توشهای محکم و پربار داشته باشیم. توشهای که در سفر اربعین ساخته میشود، اما نگهداری از آن سخت و جانفرساست. سخت از آن جهت که نباید واجبات را رها کرد و از آن غافل شد و به این سفر باید به چشم سفری برای ساخته شدن و پاکسازی نگاه کرد. سفری که روح را بسازد و جسم را به کنترل روح و خصائل اخلاقی دربیاورد.
🔸 #به_قلم_اساتید: سرکار خانم نفیسه محمدی
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#معنویت_و_اخلاق #پیادهروی_اربعین #امام_حسین(ع) ✅ مسافر خوبیها باشیم 🔰 قسمت اول 🔶 سفر در جوانی،
#معنویت_و_اخلاق
#پیادهروی_اربعین
#امام_حسین(ع)
✅ مسافر خوبیها باشیم
🔰 قسمت دوم
🔶 پس هیچ قدمی در این راه نمیتواند جای ترک واجب را پر کند. در این مسیر نیاز است که بیشتر سکوت کنیم. از بدگویی و عیبجویی بپرهیزیم. در راه با خدا راز و نیاز کنیم و کمتر به گفتگوهای دنیایی بپردازیم. از هر مسیر و اتفاقاتی درس بگیریم، صبور باشیم و دل را تماما متوجه خدا کنیم، که تفکر درست و صحیح، برای مومن از هزار سال عبادت، بهتر و ارزندهتر است. چرا که امکان دارد در این مسیر پر از سختی، که با عشق و علاقه پیموده میشود و خستگی و گرما و گاه بیماری دارد، کلامی، حرفی، نکتهای از دهان ما خارج شود، که کوهی از اعمال نیکو را از بین ببرد.
🔶 گویی در مزرعهای، گندم کاشتهایم آبیاری کردهایم، مراقبت داشته و خون دلها خوردهایم و وقتی موقع ثمر دادن است، با یک عمل ناشایست، یا کلامی تلخ همه را از بین میبریم. آن کلام ناشایست مثل ملخهای گرسنه به مزرعه حمله میکند و نتیجۀ تلاش را از بین میبرند. پس باید به آفات اعمال و رفتار هم دقت کرد و مراقبش بود.
🔶 در این سفر باید صبور بود. صبر با کفار و ظالمین و آدمهای لجوج، یک بخش از زندگی مومنانه است، اما یک بخش مهم صبر، صبر با اهل ایمان است. بسیاری از همسفران، مثل باقی مخلوقات خدا، از برخی کاستیهای جسمی و روحی رنج میبرند، که بر ما و حتی خودشان پنهان است. یکی در کسب و کارش مشکل دارد، یکی زودرنج است، یکی ناکامی دارد، یکی درگیر حسادت است، یکی حسرتهای ناتمام، برخی خشم پنهان دارند، برخی حرص ناتمام... در این سفر گوشهایتان باید کر و چشمهاتان نابینا و زبانتان در سکوت باشد؛ که آفت اعمال نیکوی خود نباشید. کل مسیر را باید مشغول خویش باشید.
🔶 همگی ما در زندگی مرتکب ظلم شدهایم، از کوچک تا بزرگ! موارد ظلم زیادند و ما گاه حتی از وقوعش بیخبریم. در این سفر به یاد کسانی باشید که خواسته یا ناخواسته در حقشان ظلم کردید. به یاد کسانی گام بردارید که به گردن شما حقی دارند، از پدربزرگها تا پدر و مادر و همسر و رفیقی که جای شما میماند، تا شما سفر بروید، تا کسانی که برایتان وسایل سفر را چیدهاند؛ به نیابت همگی شیعیان تاریخ و محبین اهلبیت حتی برادران ایمانی اهل سنت و دیگر ادیان، که به طریقی دیگر محب اهل بیتند. افرادی که در گذشته، حال و آینده که در حسرت این گونه زیارتها بودند و ذکر دائمشان این شعر جانسوز بود:
بر مشامم میرسد هر لحظه بوی کربلا
بر دلم ترسم بماند آرزوی کربلا
تشنۀ آب فراتمای اجل مهلت بده
تا بگیرم در بغل قبر شهید کربلا
🔶 آنها را کریمانه در اعمالتان شریک کنید. به یاد زنان باردار، بیماران، زنان شیرده و جاماندگان، مرزبانان و حافظان امنیت داخلی و خارجی، اهالی موکبهای مسیر، با هر ملیتی، اموات، بیماران بخشهای اعصاب و روان، پیران، در گذشتگان دوران غمبار کرونا، را هم فراموش نکنید. در حد توان با خود برای کودکان مسیر، خاص کودکان اهل موکبها و خانههای میزبانان عراقی هدیه ببرید. با احترام روی زانو هم قد کودکان بنشینید و هدیهای تقدیمشان کنید. هر انسانی سفیر و رایزن فرهنگی کشورش است، منتظر کارگزاران نباشید، از خودتان اخلاق و شعور و محبت به نمایش بگذارید.
🔶 هر ملتی عقیده و فرهنگ و سبک زندگی دارد، که لزوماً صحیح و محترم نیست؛ اما قابل درک میتواند باشد. از جدل و بحث با مردم کشور میزبان، ورود به دعواهای سیاسی و فرقهای کشور میزبان و جبههگیری در برابرشان، پرهیز کنید. عراق، چهار جنگ بزرگ را در ۴۴ سال گذشته از سر گذرانده، جریانات داخلی آن کشور را بگذارید و بگذرید و با تبسم و رواداری با میزبانتان برخورد کنید. از پچ پچ و تمسخر و در گوشی سخن گفتن، پرهیز کنید و خود را مشتاق به گفتگو و ارتباط با آنها نشان دهید. یک صفحه شکرگزاری در زندگیتان باز کنید. مواردی که گمان دارید باید بابت آنها شکرگزاری کنید، را بنویسید و این را در طول عمر تکمیل کنید.
🔶 از شکرگزاری بابت سفر اربعین، تا شکرگزاری بابت همسر و فرزندان نیکو تا شکرگزاری بابت رشتۀ دانشگاهی، شأن اجتماعی، داشتن شغل خوب، داشتن سلامت جسمی، شکرگزاری بابت اینکه انسان آفریده شدید، در زمانۀ هواپیما و موبایل خلق شدید، نه عصر کاروان و راهزن و ... سالها بعد همین صفحات و موارد نوشته شده، نشانتان میدهد چقدر غرق در نعمت و خوشبختیهای کوچک بودید. سفر اربعین سفری برای ساخته شدن است برای پیروزی روح معنویت در جسمی نفسانی... مسافر خوبی باشید.
🔸 #به_قلم_اساتید: سرکار خانم نفیسه محمدی
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #خونخواهی
#غرب_زدگی #انتقام_سخت
#جهاد_تبیین #جنگ_ادراکی
✅ مجازات عنقریب صهیونیستها و خط تردید افکنی از سوی غربگرایان!
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای میراحمدرضا حاجتی
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#مرزبندی_با_دشمن #رژیم_صهیونیستی #خونخواهی #غرب_زدگی #انتقام_سخت #جهاد_تبیین #جنگ_ادراکی ✅ مجاز
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #خونخواهی
#غرب_زدگی #انتقام_سخت
#جهاد_تبیین #جنگ_ادراکی
✅ مجازات عنقریب صهیونیستها و خط تردید افکنی از سوی غربگرایان!
🔶 امام خمینی: غرب زدگی از زلزله زدگی بدتر است! بهراستی چرا غرب شیفتگان وطنی نسبت به نسل کشی صهیونیستها در غزه و ترور شهید اسماعیل هنیه و نقض حاکمیت ملی کشور، یا "روزه سکوت" گرفته اند و یا با ایجاد دو قطبیهای کاذب در صدد "انحراف افکار عمومی" جامعه از "مطالبه مجازات سخت" رژیم کودک کش هستند؟!!
1⃣ با مرور اجمالی تاریخ انقلاب اسلامی این واقعیت مبرهن میگردد که: رویه ثابت جریان روشنفکری غرب زده، پرهیز از "تقابل جدی" با منافع غرب ولو به "بهای نقض حاکمیت ملی" است؛ حرکت در جهت "تردید افکنی" در جامعه و سلب امید و اعتماد به سیاستهای کلان نظام، خصوصا از طریق کوبیدن بر طبل "دو قطبی های کاذب" و ایجاد شکاف در صف یکپارچه ملت، سیره چند دهه اخیر آنها بوده است.
2⃣ این "رویکرد مخرب" در حقیقت "دردی" است که دگراندیشان غرب مدار به آن گرفتارند، دردی که امام خمینی قدس سره، در ابتدای پیروزی انقلاب به جهت مواضع لیبرالها با عنوان "بدتر از زلزله زدگی"!! به تبیین آن پرداختند و فرمودند: آقا، امروز مملکت ما "غربزده" است که از "زلزله زده بدتر" است! امروز بعضی از اشخاص در این مملکت... "اغفال" میکنند بعض مقامات را، میخواهند نگذارند اسلام تحقق پیدا بکند، ...من هم میدانم همه جا اشکال هست، لکن الآن ما زلزله زده هستیم! غربزده هستیم!! (صحیفه امام/ ج ۸/ ص ۱۷۶)
3⃣ اکنون نیز در حالیکه باند جنایتکار و تبهکار صهیونیست در ادامه ترورهای دانشمندان و فرماندهان ما با نقض جدی حاکمیت ملی؛ مهمان مجاهد ایران را هم به شهادت رسانده اند، جریان غربگرا ماشین جنگ رسانه ای خود را در راستای "ایجاد تردید" در ایرانیان نسبت به "لزوم مجازات" رژیم کودک کش بحرکت درآورده و با ادبیاتی سخیف، با تولید و باز تولید دو قطبی های کاذب "معاش و موشک" "مو و موشک" و "کفتر و کفتار" و...تیغ تیز قلم خود را در راستای تضعیف جبهه داخلی، از نیام خارج کرده اند!!
4⃣ جهادگران عرصه تبیین به جای گرفتار آمدن در دام این دو قطبیهای کاذب، باید همچون امامین انقلاب، به تبیین ماهیت و اهداف این "جریان بدتر از زلزله زدگی" بپردازند.
5⃣ یکی از موثرترین روشها در این زمینه: مراجعه به "امواج فزاینده اعترافات و اظهارات" صاحب نظران "غربی" (حتی یهودی) و ملاحظه ادبیات صریح و منطق محکم آنان در دفاع از مردم مظلوم فلسطین و محکومیت رژیم صهیونیستی؛ و "مقایسه" آن با مواضع پریشان برخی از عناصر "غرب زده داخلی" است، که بهخوبی افشا کننده اهداف این جریان یعنی "تحریف و قلب حقایق" میباشد.
6⃣ اظهارات و اعترافات سه صاحب نظر آمریکایی که ویدئو آن در کانال ارائه گردیده همچون:
۱) سخنان افشاگرانه "فعال رسانه ای" در آمریکا، پیرامون مواضع عاری از عقلانیت کارگزاران آمریکایی....
۲) سخنان "جان مرشایمر" تحلیلگر ارشد آمریکایی مسائل بین الملل، در نقد سیاستهای ضد بشری اسرائیل و...
۳) پاسخهای کوبنده "نورمن فنکلستین" پژوهشگر معروف یهودی آمریکایی به مورخ اسرائیلی. از این قبیل "تحلیلهای منصفانه" و اظهارات ضد صهیونیستی میباشند که مع الاسف جماعت غرب زده داخلی نسبت به آن بیگانه اند.
7⃣ وظیفه جبهه انقلاب در شرایط کنونی: "انتقال جدیتر "محتوای" این اعترافات و اظهارات به احاد جامعه و "مقایسه" آنها با خط رسانه ای جریان واداده و غرب زده داخلی است تا مردم در "دام جنگ ادراکی" جریان "نفوذ و نفاق" گرفتار نیایند؛ وَمِمَّنْ حَوْلَكُمْ مِنَ الْأَعْرَابِ مُنَافِقُونَ ۖ وَمِنْ أَهْلِ الْمَدِينَةِ ۖ مَرَدُوا عَلَى النِّفَاقِ لَا تَعْلَمُهُمْ ۖ نَحْنُ نَعْلَمُهُمْ ۚ سَنُعَذِّبُهُمْ مَرَّتَيْنِ ثُمَّ يُرَدُّونَ إِلَىٰ عَذَابٍ عَظِيمٍ (سوره توبه/ آیه ۱۱۰)
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای میراحمدرضا حاجتی
🆔 @tahlil_shjr
#مسائل_اولویت_دار
#دولت_چهاردهم
#وزرا #کابینه
✅ کمیته راهبری
🔶 کمیته راهبری از ابتدا یک امر تصنعی و غیر واقعی بود. درست شبیه سامانه ای که در دولت قبل اعلام شد جهت معرفی مدیران! نه آن مفید و واقعی بود و نه این! نه به آن عمل شد و نه به این! حالا چرا هر رئیس جمهوری که سر کار می آید ناچار است یک چیزی بسازد.
1️⃣ کمیته راهبری
2️⃣سامانه معرفی مدیر
🔶 واضح است چون ما در اینجا چیزی به نام حزب و تحزب نداریم. مسئولیت آموزش، تربیت و معرفی وزیر بر عهده یک حزب قانونی و کارآمد است. در خلا وجود حزب واقعی که یکی از کارکردهای آن همین امورات انتقال در دولت هاست باید یک چیزهای تصنعی ساخت.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای دکتر علیرضا زادبر
🆔 @tahlil_shjr
واکنشهای اقتصادی جهان به حمله احتمالی ایران به رژیم صهیونیستی.pdf
74.8K
#اقتصاد
#تورم #رژیم_صهیونیستی
#آمریکا #انتقام_سخت
#دلار #بورس
✅ واکنشهای اقتصادی جهان به حمله احتمالی ایران به رژیم صهیونیستی
🔶 بازارهای مالی جهان تحت تاثیر فضای حمله قریبالوقوع ایران به اسرائیل و در پی ضعف دادههای اقتصادی کشورهای غربی و ژاپن در سالهای اخیر سقوط کرد به طوری که بازارهای مالی توکیو، لندن، آمریکا و... در یک هفته گذشته روندی نزولی را طی کردند. با توجه به اینکه سقوط بازارهای مالی محدود به کشورهای درگیر تنش سیاسی و نظامی نیست، نشان میدهد دنیا در کنار انتظار یک پاسخ کوبنده از سوی ایران، به سمت رکود میرود؛ در شرایطی که نرخ بیکاری روند خوبی ندارد و شاخص PMI آمریکا باعث نگرانی سرمایهگذاران در سهام و کامودیتیها شده و ریزش معاملات رخ داده است.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #مقاومت
#جنگ_اوکراین #غرب_شناسی
#آمریکا #فلسطین
✅ قمار خطرناک
🔶 بامداد سهشنبه گذشته اوکراین با بیش از ۱۰۰۰ سرباز، ۱۱ تانک و بیش از ۲۰ خودروی زرهی جنگی وارد مناطق غربی خاک روسیه تا نزدیکی شهر «سودژا» شدند. این حمله برای اولین بار باعث شکسته شدن حفاظ خطوط مرزی روسیه از زمان جنگ جهانی دوم گردید. تا قبل از این روسیه از فضای عملیات طوفان الاقصی، جنگ غزه و به تبع آن، تمرکز جامعه جهانی نسبت به این واقعه، برای پیشروی به عمق سرزمینهای شرقی اوکراین استفاده مینمود.
🔶 اما در روزهای اخیر، به دلیل حملات برونمرزی نیروهای نظامی اوکراین یکبار دیگر توجهات به این کشور معطوف شد. از آنجا که اوکراین از تسلیحات آمریکایی برای حملات خود استفاده میکند،به نظر میرسد این حمله نیز با هماهنگی و چراغ سبز آمریکا صورت گرفته است و میتواند به حمله قریب الوقوع ایران و جبهه مقاومت در آینده به اسرائیل نیز مربوط باشد. همانطور که میدانید اخیراً روسیه و ایران بده بستانهای نظامی و تسلیحاتی با یکدیگر داشته اند.
🔶 نمونه آن سفر اخیر هیات بلند پایه روسیه به ریاست «سرگئی شویگو»، دبیر شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه در روز دوشنبه گذشته به ایران و دیدار وی با مقامات عالیرتبه کشوری و لشگری در راستای تقویت همکاریهای راهبردی بین جمهوری اسلامی ایران و روسیه بوده است و همچنین سفر اخیر هیئت بلندپایه نظامی ایران به روسیه، که قطعاً به مذاق آمریکا خوش نیامده است. بنابراین حمله اخیر اوکراین میتواند در راستای درگیر نمودن هرچه بیشتر روسیه اینبار نه در خاک اوکراین بلکه در خاک روسیه باشد تا مسکو کمتر به اهداف راهبردی خود در غرب آسیا بپردازد و اینکه آمریکا از این طریق بتواند متحد راهبردی ایران را تضعیف نماید.
🔶 البته نفعی که برای زلنسکی هم خواهد داشت میتوان در درگیر نمودن روسیه در مرزهای غربی و توقف پیشروی ارتش این کشور در مناطق شرقی اوکراین خلاصه نمود. اقدام اوکراین قمار خطرناکی است که میتواند تبعات و عواقب بسیار سنگینی را برای این کشور به همراه داشته باشد و روسیه قطعاً به دنبال تشدید حملات و فشارها بر ضد اوکراین خواهد بود. آنچه که مسلم است اینکه واکنش نظامی شدید روسیه در پی این حمله باعث تیرگی روزافزون در روابط روسیه با غرب خواهد شد و بر پیچیدگی اوضاع خواهد افزود و ممکن است به رویارویی مستقیم نظامی روسیه با آمریکا و غرب نیز منجر گردد. همچنین باعث میگردد روسیه بر روابط راهبردی خود در کشورهای منطقه غرب آسیا به ویژه ایران تمرکز بیشتری داشته باشد ضمن اینکه عملیات قریب الوقوع ایران و جبهه مقاومت در آینده بر ضد اسرائیل به نفع روسیه نیز خواهد بود چرا که باعث درگیرشدن هرچه بیشتر آمریکا در منطقه به منظور حفظ موجودیت رژیم صهیونسیتی و به دنبال آن در حاشیه قرار گرفتن رویدادهای اوکراین خواهد شد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن صیاد قنبری
🆔 @tahlil_shjr