eitaa logo
معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
720 دنبال‌کننده
12.7هزار عکس
7.1هزار ویدیو
728 فایل
جهت ارتباط با معاون تهذیب @Amomen313 جهت ارتباط در مورد فعالیتها و شبهات قرآنی @ghadirmohyi جهت ارتباط با ادمین محتوایی کانال @boreshha_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
13920728_7563_192k.mp3
5.42M
امام هادی علیه‌السلام با دیدِ یک انسان مبارز به دربارِ متوکّل رفت و مجلسِ شراب او را به مجلس معنویت تبدیل کرد. یعنی او را مغلوب کرد؛ به طوری که در آخرِ حرف هایش، متوکّل برای حضرت عطر آورد و او را با احترام بدرقه کرد... در مبارزه‌ای که شروع کننده‌ی آن، خلیفه‌ای تندخو و قدرتمند بود، امام هادی دست به یک جنگ روانی زد؛ مبارزه‌ای که در آن نیزه و شمشیر کاربُرد ندارد.
تربیت علمدار.mp3
2.31M
🎙 🔹تربیت علمدار در سیره امام هادی (ع)
صدا_025.m4a
3.86M
🔊 | چرا لقب امام، هادی است 🎙 : حجة الاسلام احمدعلی آرمزد؛
4_6048403787834462005.m4a
16.25M
🏝رفتار شناسی امام هادی(ع) با انحرافات فکری شیعیان🏝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گزیده معراج السعاده (30): 🔰آداب معلمی 🔺یکم: در آموزش باید نزدیکی به خدا و زنده کردن دل های مرده باشد؛ نه رسیدن به جاه و مقام و مال و منال. هم چنان که استاد در ثواب آموزش های شاگردانش به دیگران شریک است، اگر نیتش را آلوده به غیر خدا کند، همه پاداش هایش را نابود می کند. 🔺دوم: با دانش جو و نرم خو باشد و او باشد و به قدر فهم او اکتفا کند. 🔺سوم: در آموزش را ملاحظه کند. اگر ظرفیتش موجود بود از تعلیم بخل نورزد و اگر نبود چیزی آموزش ندهد. 🔺چهارم: از بیان مطالب خلاف واقع پرهیز کند. در خوب تأمل کند تا پاسخ دقیق بدهد و نباید با جواب غیر دقیق ذهن مخاطب را به مطالب خلاف واقع عادت دهد. ؛ صفحه 99-98.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰بدان ایدک الله (4) 🔺دوازده: امروز حفظ حوزه‌های علمیه و تربیت طلاب فاضل و علمای بزرگ یک است. (11/2/1384) 🔺سیزده: باید خودشان را بسازند. (2/12/1368) 🔺چهارده: امروز هر کس برای تعلیم‌وتربیت وارد حوزه می‌شود، باید این در ذهنش باشد که من امروز به‌اندازه‌ی وسع و توانم، طلبه فاضل، مدرس معروف، مرجع یا از ارکان حوزه می‌شوم تا به و مسئولانش کمک کنم. طلبه باید از ابتدا تا پایان، این روال و مسیر را در نظر داشته باشد. این، باید در حوزه علمیه به یک تبدیل شود. (1374/9/16) 🔺پانزده: و آخرین بخش عرایض من، توصیه‌ها و تذکرات به شما عزیزان است. اول این‌که را جدی بگیرید. عزیزان! نگویید چون این برنامه فلان عیب را دارد، پس برنامه هیچ؛ نه. تا برنامه تغییر نکرده‌است، همین برنامه‌ای که وجود دارد، باید با جدیت دنبال شود. باید درس بخوانید. تا قبل‌از اتمام دوره سطح، توصیه من این است: طلابی که مشغول به هستند، تا قبل‌از آن که از سطح خارج شوند، به هیچ‌کار دیگر غیر از نپردازند. بسیار جدی است؛ درس بسیار مهم است؛ علم و سواد است؛ بدون آن هیچ نقشی نمی‌توانید ایفا کنید، یا درست نمی‌توانید ایفا کنید. ، از نقش‌آفرین نبودن به‌مراتب خسارت‌بار تر است. دوم، حفظ زی طلبگی است. ... توصیه بعدی من به شما عزیزان این است که باید را، هم بشناسیم-همه‌مان؛ این دیگر پیر و جوان ندارد؛ اما جوان‌ها بیشتر و بهترند-و هم تحلی به حلیه اخلاقی پیدا کنیم. (چهارده مهر ماه 1379) .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹 🔸عادت به اذان، امر به معروف را راحت می کند | اذان گوها در قیامت رشیدتر از دیگرانند!🔸 درباره ی اذان گوها داریم که اینها در قیامت که عبور می کنند، قد اینها بلند از سایر مردم است. می پرسند اینها مثلاً رشیدتر بودند تو عالم دنیا؟ می گویند نه، اینها اذان می گفتند. گندم های توی مزرعه را دیده اید که بعضی هایش بالاتر شاخه زده؟ وسط همه گندم ها، بعضی ها یک وجب از سایر گندم ها بالاتر است. در قیامت، به صحرای محشر که نگاه می کنی، اذان گوها مثل این گندم ها یک سر و گردن از دیگران بالاترند. خیلی اذان ارزش دارد. وقتی اذان گفتی امر به معروف و نهی از منکر راحت می شود. چرا؟ چون ابهت مردم از نظرت می ریزد، مهابت مردم از دلت می ریزد. راحت می توانی حرف بزنی. در شیراز، گاهی که اصناف یک ناراحتی داشتند و می خواستند با حاکم در میان بگذارند، یک سقایی بود که این را جلو می فرستادند که برود با حاکم حرف بزند. این دندان روی حرف نمی گذاشت، می آمد رک مطالب را می گفت. اینها به خاطر نان حلال بود. به خاطر درستی و صافی و پاکی.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا