#تلنگر
دختر خانمی بود که شاکی بود از سیگار کشیدن و اعتیاد اقا 🙎♀
ازدواج کرده بودن و خانم طلاق میخواست !
آقا میگفت موقع دوستی که میدونستی من سیگاری ام چرا الان اینجوری میکنی ؟! 🤔
وقتی با خانم جدا صحبت کردم میگفت من عاشقش بودم
اصلا سیگارش برام ملاک نبود 🫁
ولی الان خیلی اذیت میشم
نمیتونم تحمل کنم 😤
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
این اون وابستگی و کور و کر شدنه
دوران دوستیه ❌
لطفا ما را به دوستان خود معرفی کنید👇
https://eitaa.com/tar_va_pod
592.4K
یه سوالم پرسیدم گفتم برا باطل کردن سحر برای دعاهایی که برا ما گرفتن وما نمیدونیم چکار کنیم
#جادو
https://eitaa.com/tar_va_pod
946.7K
سلام تو این دنیا آیا راهی هست که با روح مرده واقعی ارتباط برقرار کنیم😥
#ارتباط_مردگان
https://eitaa.com/tar_va_pod
1.4M
سلام علیکم
ببخشید فرزند ۱۲ ساله من سوالاتی در مورد اینکه پدر ومادر چگونه فرزند دار می شوند می پرسه لطفا راهنمایی بفرمایید باتشکر 🙏
#تربیت_جنسی
https://eitaa.com/tar_va_pod
1.63M
سلام وقتتون بخیر ببخشید من باشوهر سه سال اختلاف سنی داریمایشون سوادشون تاپنجم هستش من تا فوق دیپلم حالا همو درک نمیکنیم کاملا متفاوتیم ۱۵ سال هس که ازدواج کردم الانم خیلی خسته شدم میخام جدا بشم میدونم که درست شدنی نیست این زندگی چون هرچی من بلد بشم یا آموزش ببینم یا مشاوره بشم ولی اوشون گارد بگیره اصلا قبول نکنه مشاوره رو منم راه دیگه ای ندارم برا ادامه زندگیم بازمگفتم به شماهم بگم که تو جریان باشید برقرار باشید التماس دعا🙏🙏🙏
#مشاوره
#اختلاف_زوجین
https://eitaa.com/tar_va_pod
737.8K
سلام علیکم ورحمت الله آیا شوهر میتونه مانع صدور گذرنامه زن برای زیارت بشه به بهانه اینکه تمکین جنسی نمیکنه آن. هم بخاطر مریضی
https://eitaa.com/tar_va_pod
1.01M
سلام. ببخشید چی ب بچه هامون بگیم یا چطوری تربیت کنیم ک پایبند ب زندگی ای ک دارن باشن؟ مثلا وقتی نسبت ب دوروبریامون از نظر مالی ضعیف تریم و بچه هاشون ب بچه های ما فخر میفروشن ک من فلان مدرسه ام تو دولتی میری یا ما فلان عروسک رو داریم تو نداری. باید چی بگیم ب بچه هامون ک حسرت نخورن و احساس حقارت نکنن. و جلو اونا احساس کمبود نکنن. درصورتی ک از نظر عاطفی و بازی و اینجورچیزا واقعا براشون کم نمیزاریم .
ممنون
https://eitaa.com/tar_va_pod
1.48M
سلام .
سوالی داشتم درمورد اشک برامام حسین ؛میخواستم درموردش یکم بیشتر توضیح بدین این اشک و نیت اشک چطور باید باشه.که اون اجر و ثواب اصلی رو ببریم .
مثلا اینکه روضه ی علی اصغر رو میخونن و ادم یاد بچه های خودش میافته وباچنین حس مادرانه ای اشک بر دیده جاری میشه یا مثلا وقتی روضه ی خانم زینب خونده میشه و روضه ی خواهر وبرادری خونده میشه ادم خودشو جای خانم زینب میزاره و فکر میکنه اگه اون اتفاق برای برادر خودش بیافته چه حالی میشه و اشک میریزه البته همه ی اینهارو مثال زدم که منظورم رو برسونم یعنی یه جورایی برای اینکه اون حس و حال کربلا رو درک کنی یه جورایی باخانواده ی خودت و روابط خودت مقایسه شون کنی واشک بریزی درحالی خداروشکر چنین اتفاقی برای خانواده نیافتاده فقط تصور کردنش منظورمه؛ ایا ثواب اشک بر امام حسین براش نوشته میشه؟ایا این اشک ناخالص میشه؟
https://eitaa.com/tar_va_pod
🔶هر احساسی پیامی برای ما دارد
🔹استرس پیامی دارد و می گوید: روی مسائل زندگیم تسلط ندارم و باید مهارت هایم را افزایش دهم و نیاز به مرتب تر کردن زندگیم دارم.
🔹افسردگی پیامی دارد و می گوید: سبک زندگیم خوب نیست و راکد بودن را باید رها کنم
🔹اضطراب پیامی دارد و می گوید: خودم را بیش از حد درگیر مسائلی کرده ام که ارتباطی به من ندارند.
🔹کمبود اعتماد به نفس پیامی دارد و می گوید: من به وعده هایی که به خودم می دهم عمل نمی کنم و دیگر نمی توانم روی خودم حساب کنم.
🔹زود رنجی برای من پیامی دارد و برای می گوید: دچار خودبزرگ بینی هستم و کوچکترین مخالفتی را برنمی تابم چرا که تصور میکنم هرآنچه که می پندارم بی شک درست است.
👌در واقع تمام احساس های منفی در باطن خود پیامی دارند و اشاره به نقطه ضعفی از ما می کنند.
👈به جای فرار، انکار یا از بین بردن این احساسات منفی، به مفهوم و معنای پیامی که برای ما دارند توجه کنیم.
https://eitaa.com/tar_va_pod
#وسواسفکری
راهکارهای مناسب برای ریشهکن کردن بیماری وسواس فکری:
۱- تمرین تن آرامی:
دوست عزیز همانگونه که خود میدانید، همراه افکار وسواسی یکسری علایم ترس و اضطراب در جسمتان آشکار میشود مانند: تنفس تند، گردش خون سریع، سرعت در ضربان قلب و... به همین علت لازم است قبل از هر کاری زمینهی آرامش جسم خود را فراهم کنید تا در هنگام بروز علایم وسواس فکری با بدنی آرام با افکار خود مواجهه شوید. بهترین راه برای کاهش علایم زیستی و جسمی، ریلکسیشن (تنآرامی) است.
بههمین منظور پیشنهاد میکنیم که به مدت دو هفته آنهم روزی سه تا ربع ساعت (صبح، ظهر و شب) در یک محیط آرام، دراز بکشید به نحوی که تمام عضلات بدنتان از سر تا نک انگشتان پا شل باشند مثل یک پاکت شیر. بعد بهطور منظم شروع کنید به نفس عمیق کشیدن به این نحو که اول چهار شماره عمل دم را انجام دهید و بعد دو شماره مکث کنید و نفس نکشید و بعد در عرض هشت شماره تمام اکسیژن ذخیره شده در سینه و شکم خود را بازدم کنید و بعد سعی کنید قبل از دم مجدد دو شماره مکث کنید و بعد از آن دوباره همین مسیر را تکرار کنید. بهتره ساعتی کوک کنید و تا ربع ساعت بیوقفه به نفس عمیق و شل کردن عضلات خود مشغول باشید. این فن ابتدا شاید شما را به آرامش کافی نرساند ولی کمکم که بر نحوه تنفس خود مسلط شدید؛ خیلی راحت به آرامش جسمی میرسید. پس خسته نشوید. فن ریلکسیشن در صورت تکرار شمارو بسیار آروم میکند
۲- خودگویی مثبت:
هر روز با خود بگویید که «من قادرم افکار وسواسى را کنار بگذارم»؛ زیرا این روش یکى از راه هاى مبارزه با افکار منفى است و وسواس فکرى نیز چیزى جز یک فکر منفى مزاحم نیست.
۳- مواجهه:
هجوم افکار را به حمله سگ تشبیه کردهاند. نمیدانم تا به حال مورد حمله سگ قرار گرفتهای یا نه؟ ولی اگر انسان از حمله سگ بترسد و پا به فرار بگذارد؛ باعث جسارت بیشتر سگ شده و حمله خود را شدت میدهد ولی اگر در هنگام حمله سگ بایستید و بدون ترس به او نگاه کنید؛ دیگر به شما حمله نمیکند. وقتی مورد سماجت افکار مزاحم قرار گرفتید و دیدید علایم اضطراب و ترس میخواهد در جسم شما نمایان شود با تنفس عمیق و شل کردن عضلات خود را آرام کنید و اصلاً ترس و اضطرابی به خود راه ندهید و بعد، با آرامش با افکار خود مواجه بشوید. به هر صورت این افکار جزئی از شما هستند و سعی کنید با حرف زدن و بیرون کشیدن آنها، ببینید چی میخواهند.
برای مواجهه و رو در رو شدن با افکار خود میتوانید از راههای زیر استفاده کنید:
الف) نوشتن: سعی کنید افکار مزاحم خود را با دقت و با تمام جزییات بنویسید. این عمل را یکبار انجام ندهید و تصور نکنید با یکبار نوشتن، توانستهاید به درد دل آنها گوش دهید. پس بهتر است در موقعیتهای مختلف مثل زمان آرامش، زمان خستگی، زمان اضطراب و ... با نوشتن افکار منفی و مزاحم خود، زمینه بیرون کشیدن آنها را فراهم کنید.
ب) آیینه: جلوی آیینه قرار بگیرید و به چشمان خود خیره شوید و دونه به دونهی افکار خود را با آیینه مطرح کنید. فقط دقت کنید که در هنگام مواجهه با فکار آرامش خود را حفظ کنید و اگر مضطرب شدید اول خود را به آرامش برسانید و بعد دوباره شروع به مرور افکار کنید. این عمل را در حالات مختلف تکرار کنید.
ج) ضبط صدا: یکی دیگر از راههای مواجهه با افکار مزاحم، ضبط کردن افکار مزاحم توسط صدای خودتان است. در این روش نیز باید هنگام بررسی افکار اصلاً مضطرب نشوید و خیلی ریلکس آنها را نام ببرید. بعد از ضبط افکار خود سعی کنید آنرا بارها و در مواقع مختلف با آرامش گوش دهید.
۴- تکنیک انصراف فکر:
مکانیزم ذهن طوری است که نمیتواند همزمان به دو نقطه تمرکز کند و وقتی شما توجه جدی خود را به خاطرهای خوش، یا حل مسئلهای جلب کنید لاجرم توجه ذهن از موضوع قبلی برگردانده شده و ذهن تان به تدریج میآموزد که مدیریت افکار را خود به عهده گرفته و به افکار مزاحم اجازه حضور ندهد. در این روش هر وقت افکار به ذهن شما چسبیدند و داشتند آرامش تان را بهم میزدند؛ با مشغول کردن ذهن خود به موضوعی دیگر سعی کنید فشار افکار مزاحم کم شود تا کمکم فکر جدید به طور کامل به جای فکر مزاحم جای بگیرد. نکته خیلی مهمی که باید رعایت کنید این است که اولاً خیلی در این جایگزینی عجله نداشته باشید چون در ابتدای امر که افکار مزاحم موقعیت و قدرت خود را کنار نمیگذارند ولی حوصله و ممارست شما و تکرار آن افکار جدید باعث ضعیف شدن آنها میشوند. ثانیاً از ابتدای اجرای عمل جایگزینی تا به نتیجه رسیدن سعی کنید آرامش خود را حفظ کنید و با تنی آرام این روش را تکرار کنید.
افکار و کارهای زیادی برای جایگزینی وجود دارند، که میتوان به :
الف) موضوعاتی که مورد علاقه هستند را انتخاب کرده و سعی کنید در هنگام هجوم افکار آنها را به خاطر بیاورید.
ب) ذکر بگویید.
https://eitaa.com/tar_va_pod
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام
روز ادینه تون بخیر و شادکامی
https://eitaa.com/tar_va_pod
پرهیز از غضب🔥
مردی خدمت پیامبر رسید و عرض کرد: یا رسول الله! مرا چیزی بیاموز که باعث سعادت و خوشبختی من باشد. حضرت فرمود: «برو و غضب نکن و عصبانی مباش!» مرد گفت: همین نصیحت برایم کافی است.
سپس نزد خانواده و قبیله اش بازگشت. دید پس از او حادثه ناگواری رخ داده است؛ قبیله او با قبیله دیگر اختلاف پیدا کرده و مقدمه جنگ میان آن دو آماده است و کار به جایی رسیده که هر دو قبیله در برابر یکدیگر صف آرایی کرده، اسلحه به دست گرفته اند و آماده یک جنگ خونین هستند. در این حال، مرد برانگیخته شد و بی درنگ لباس جنگی پوشید و در صف بستگان خود قرار گرفت.
ناگاه اندرز پیامبر اکرم(ص) که فرموده بود: غضب نکن، به خاطرش آمد. فوری سلاح جنگ را بر زمین گذاشت و به سوی قبیله ای که با خویشان او آماده به جنگ بودند، شتافت و به آنان گفت: مردم! هرگونه ضرر و زیان مثل زخم و قتل...که از جانب ما به شما وارد شده و علامت ندارد (ضارب و قاتلی معلوم نیست)، به عهده من است و من آن را به طور کامل از مال خود می پردازم و هرگونه زخم و قتل که ضارب و قاتلش معلوم است، از آنها بگیرید.
بزرگان قبیله پیشنهاد عاقلانه او را شنیدند، دلشان نرم شد و شعله غضبشان فرو نشست و از او تشکر کردند و گفتند: ما هیچ گونه نیازی به این چیزها نداریم و خودمان به پرداخت جریمه و عفو و گذشت سزاوار
هستیم. بدین گونه، با ترک غضب، هر دو قبیله با یکدیگر صلح و آشتی کردند و آتش کینه و عداوت در میانشان خاموش گردید.
📜داستان های بحارالانوار، قم، دارالثقلین، 1377، ج 3، ص277
#عصبانیت #خشم
https://eitaa.com/tar_va_pod