هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هنر آن است ڪه بمیرے پیش از آنڪه بمیرانندت و مبدا و منشا حیات آنانند ڪه چنین مردهاند...
.......:
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: مجتمع از اماکنی است که مانند سایر مکانها هیچ تفاوتی بین فرمانده و فرمانبر وجود ندارد. همه ب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
سرود آهنگران و پرچمهای افراشته
یک بار دیگر اعزام، همراه سایر نیروها، با سرود آهنگران، پرچمهای افراشته، پیشانی بندهای قرمز و سبز «یا مهدی ادرکنی»، «یا حسین کربلا» و «یا فاطمة الزهرا» زنان به بدرقه آمده اند. زنانی که کودکان خردسال را به آغوش میکشند. مادران پیری که به سختی راه میروند. چادر بهترین دستمال اشک است. اشک جدایی و فراق. اشک هجران و عروج. بوی اسپند وسط تکیه و حسینیه و عباسیه. حرکت اتوبوسها و نهایتا حرکت به سوی جبهه ها.
مادر این دفعه نیز تنها به خانه بر میگردد. بغض از گلو گذشته و در گوشه ی چشمش فوران میکند. خواهر نیز لبها را به هم میفشرد. قرمز و اشک آلود. خانه ای که رزمنده اش جبهه باشد یعنی محل نزول ملائک. منزلی که مادر بسیجی با نجوا و زمزمه و با یاد پسر دلاورش شام درست میکند یعنی مدینه ی عشق.
هر روز برادر و پدر و همسایه سراغ نامه هایت را میگیرند. از ورود هر غریبه ای به کوچه به خود میلرزند. هر جویای پلاک را پیام آور شهادت میبینند. اگر میتوانستند، برای کوچه در میگذاشتند تا فقط تو در را باز کنی. همه میدانند تو در جبهه ای، حتی فامیلهای دور. فامیلهایی که در آرزوی بازگشت
[صفحه ۱۲۹]
پسرشان از فرنگ اند! آنهایی که نام دخترشان را آذر (آتش) میگذارند و نام گربه شان را ملوس. فامیلهایی که فقط دوران کودکی تو را دیده اند و پس از انقلاب، رغبتی در دیدار یکدیگر نداشته اید. کسانی که شوهای شبانه را به خبرهای جنگ برتری میدهند و نمی خواهند دنیایشان با استرسی آلوده شود. همه میدانند تو بسیجی هستی. بعضیها هم در معاملات
اداری از تو خرج میکنند: «... آقا همین الان فلان فامیل ما در جبهه است... »
اما این تو تنها نیستی که رزمنده شده ای. خیلیها بسیجی و در جبهه اند. مادران زیادی عصر به عصر طبق عادت در را باز میکنند تا فرزندشان به خانه بیاید. خواهران زیادی هستند که همیشه بر سر سفره یک قاشق اضافی میآورند و بعد میگویند اشتباه شد، فکر کردم داداش هست! ولی این را بدان که تو با همه ی رزمندگان در یک صف قرار داری. برای یک هدف اعزام شده اید. تحت یک فرماندهی و با یک دشمن مشترک رو به رویید و بدان که همه به هم نیاز دارید و باید کمک و مددکار یکدیگر باشید. پس با روحیه ی بالا مشکلات را بر طرف سازید و خود را آماده ی روزهای سخت کنید. جبهه همین اعزام و پادگان و اردوگاه نیست. اینها مقدمه جبهه است. جنگ در پشت خاکریزها و درون سنگرهاست. آنجا که مجروح میافتد و شهید به شهادت میرسد. جبهه آنجایی است که باید شبانه از نعش عراقیها عبور کنی تا به ساحل توپخانهها برسی. تو تنها بسیجی نیستی. تو خدمتگزار دیگرانی. همه با هم میجنگید.
ارتشی و سپاهی و بسیجی و... تو ذره ای از این عالم هستی که در کنار سایر ذرات برای ذات اقدس الهی میجنگی. پس ایمان را همراه خود داشته باشید و لحظه ای از عنایت خداوندی غافل مشو. دل به خدا ببند و به ائمه معصومین توسل کن.
این دفعه آب است و هور است و اندکی خشکی. از خاک رها میشوی و باید به خاک برسی. همان گونه که خاک بوده ای و به خاک باز میگردی. از
جزیره رها میشوی و به ساحلی مقدس خواهی رسید. این دفعه قایق است و نیزار. روزهای متوالی در مناطق مشابه آموزش داده میشود و تمام احتمالات بررسی
[صفحه ۱۳۰]
می شود. غواصها انتخاب و تربیت میشوند. کار مشخص است. باید غواصها از آب عبور کنند و پس از تصرف خط اول دشمن نیروها به سرعت از میان نیزارها عبور کنند و بقیه ی کار را ادامه دهند.
دفاع مقدس
سینای شلمچه
https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر وقت دلت گــرفت،
با رفیقی درد و دل ڪن
ڪه آسمــــونی باشــــه!
این زمینی ها در ڪار خود ماندهاند!
به یاد سرگرد مدافعحرم
پاســــدار شهیــــد #مهدی_بختیاری
#استوری
📿هدیه به روح مطهر شهید صلوات
☘اللهُمَّصَلِّعَلَىمُحمَّـدٍوآلمُحَمَّد☘
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
حافظ ز دیده دانهٔ اشکی همیفشان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: همنشینی اگر پدرم از بلاد عرب به عجم نیاورده بود و با سلاطین مجالست نداشتم، از متقی ترین، ع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مقامهای انتباه
نخستین مقام انتباه، بیداری از خواب غفلت است. پس از آن نوبت توبه میرسد که به معنای بازگشت به خدا پس از فرار است. در پی آن نوبت ورع و تقوی باشد، البته ورع متدین، پرهیز از حرامها و ورع پرهیزکار، دوری از شبهات است. پس از آن نوبت محاسبه میرسد و آن شمردن هر آن چیزی است که نسبت به خود و دیگران از انسان صادر شده است. سپس اراده است و آن رغبت با زحمت در رسیدن به مقصود است. پس از آن زهد است و آن ترک دنیا و تنفر از غیر مولی است. سپس فقر است و آن خالی شدن قلب از آنچه ندارد، فقیر کسی است که وقتی توان چیزی را ندارد، آن را درک کند. سپس صدق است و آن یکسانی ظاهر و باطن است. سپس صبر است و آن گلایه نکردن و نابود کردن نفس است. سپس تصبر است و آن وادار کردن نفس برسختی است. سپس رضا است و آن لذت بردن از بلاست. سپس اخلاص است و آن دخالت ندادن مردم از معامله تو با خداست.
سپس توکل است و آن اعتماد است در همه ی امور بر خدای منزه و متعال، و یقین به اینکه خیر هر چیزی هم آن است که خدا برای وی اختیار نماید.
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
《محمود سلطانی- گفتار ۵۶۶》 - سازگاری در کودکان - کلیدهای ارتباط صحیح - آزادی معتدل #تربیت ۴۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5780482701412799820.mp3
7.96M
《محمود سلطانی- گفتار ۵۶۷》
- پاسخ به سوال والدین
#تربیت ۴۸
4_5782734501226497704.mp3
7.64M
《محمود سلطانی- گفتار ۵۶۸》
- کنجکاوی و اکتشاف
- ارائه کردن مانع کشف و کنجکاوی کودک
- درک منشا و فرایند
#تربیت
4_5787177928362043549.mp3
7.83M
《محمود سلطانی- گفتار ۵۶۹》
- آماده سازی والدین و آماده خواهی فرزندان
- درک منشا و فرایند
- ارزش صبوری و سپاسگزاری
#تربیت
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
كتاب هاي 12 ارزش زندگي يونسكو در ايران ترجمه و به چاپ رسيده است و در حال حاضر در مهد ها در حال آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خدمت خانم فرماني كلاس مي گذراندم، ايشان فرمودند: كودك در اتاقش مشغول بازي است، درب بزنيد بعد وارد شويد!! "عزيزم اجازه هست بيام تو" ما چنان در اتاق كودك رفت و آمد مي كنيم كه انگار نه انگار كه اين جا اتاق كودك است و هر كار دلمان مي خواهد مي كنيم. هيچ عيبي ندارد مي توانيم به كارمان ادامه دهيم و اصلاً هم از كودك اجازه نگيريم ولي كودك ما چگونه بايد حَرَم و حريم و حرمت ها را ياد بگيرد؟ وقتي خودش حريم ندارد؟!!! وقتي عصباني مي شويم و چشمانمان را مي بنديم و دهانمان را باز مي كنيم و همه ي حريم ها را مي شكنيم چگونه مي توان انتظار داشت كه كودك احترام را ياد بگيرد؟؟؟
منظور ما از اين كه مي گوييم از دل سنت ها روش درآوريم همين است. در زندگي نامه آيت ا... قاضي طباطبايي از عرفاي صد سال پيش مي خواندم كه هر ووقت كودكي وارد مي شد به احترام آن كودك ايشان از جايشان بلند مي شدند و سلام مي كردند؛ هر چند دفعه كه كودكي وارد مي شد باز هم ايشان بلند مي شدند و به آن ها اداي احترام مي کردند. اطرافيان اعتراض كردن كه آخه شما بزرگتر هستيد و مقاماتي داريد چرا اين كار را مي كنيد، فرمودند: اگر من الآن اين احترام را به اين كودكان نگذارم، از كجا بايد اين ها ياد بگيرند كه به ديگران احترام بگذارند؟ (ادامه دارد... )
#تربیت {قسمت8}
[مباحث کودک متعادل
گفتيم تربيت يعني پرورش دادن، ايجاد كردن، توليد كردن. ما سه تا نگاه به تربيت داريم. بلا استثناء در هرجا و هر كلاسي، كودك آرزوها را بررسي كرديم و من طبق روال گفته هاي حاضرين را ستون بندي مي كنم، هميشه يك ستون آرزوها بلندتر از بقيه ستون ها مي شود و اين ستون، ويژگي هايي است كه مربوط به شخصيت است كه نشان مي دهد بخش شخصيت بيشترين دغدغه ي والدين است اما والدين بيشترين وقت و زمان را روي بخش شناخت مي گذارند. اين شكل چهار بُعد اصلي كودك يا انسان را نشان مي دهد.
بعد معنوي
شخصيت
شناختی ( فكري )
عاطفی (احساسي )
جسمي ( مادي )
اما والدين بيشترين زمان را روي ابعاد جسمي و شناختي مي گذارند تا بچه ها خوب بخورند و خوب بپوشند و خوب درس بخوانند و زمان كمتري روي ابعاد معنوي و عاطفي تمركز مي كنند ولي وقتي مي پرسيم چگونه كودكي مي خواهيد و آرزو داريد فرزندتان چگونه باشد؟ و كودك آرزوهايتان كيست؟ همه در حيطه ي مابين معنوي و عاطفي كه بُعد شخصيت است تمركز مي كنند. چون براي ما شفاف نيست كه چه مي خواهيم و چه كار مي خواهيم كنيم.
همه ي انسان ها فطرت دارند و فطرت به اصل و اصول برمي گردد و ما بر اساس فطرت دوست داريم كه كودكمان در ابعاد معنوي و شخصيت قوي باشد؛ اما هنجارهاي اجتماعي مثل كلاس ها، كنكور، بدنسازي، تحصيلات و غيره ما رابه سمت ابعاد شناختي و جسمي مي كشاند و متمركز مي كند. ما در اين ابعاد تلاش مي كنيم ولي دلمان مي خواهد كه فرزندمان در ابعاد بالا باشد. هر جا كه بخواهيم كودكمان حضور داشته باشد و رشد كند، خودمان هم بايد آن جا حضور داشته باشيم.
اين 4 بُعد همه با هم بايد هماهنگ باشند. ولي ما دچار ناهماهنگي هستيم. تمام تلاش ما در رويكرد كودك متعادل اين است كه فرزندان ما در همه ي ابعاد رشد متعادل داشته باشند. (ادامه دارد... )
#تربیت {قسمت9}
[مباحث کودک متعادل ]
سلام .روز تون بخیر...الان نزدیک دوهفته هست حس بویایی ندارم. شاید یکی دوبار یه لحظه اومده باز رفته...لطفا راهنمایی کنید.. ساکن بندرعباس
(احیای سلامت):
پاسخ
علیک السلام
#حس بویایی
👈 راه اول
1- استنشاق آب گرم و نمک دریا (14شب)
2- مالیدن اسانس نعنا روی پیشانی ؛ روزی 2 بار .
3- مالیدن روغن سیاهدانه یا کنجد روی ملاج سر .
4- خوراک گرمی و کاهش سردی
5- ارده با شیره انگور هفته ای 3 الی 4 وعده.
6_استفاده از عطسه اورها هر ۶ ساعت یک مرتبه
👈 راه دوم
✅ درمان از دست دادن حس بویایی و چشایی:
🔻استفاده از شربت مدبر غدیر
🔻بخور گل ختمی و مرزنجوش
🔻چکاندن دو قطره روغن زیتون صبح، عصر و شب قبل از خواب داخل سوراخ بینی
🔴 #رشک و #شپش
♻️ از دیدگاه طب سنتی، علت ابتلا به معضل پرشک و شپش، حل شدن چرک و عرق و متعفن شدن آن است. در اثر حل و متعفن شدن چرک که یک مادهی زائد سوداوی است و عرق که یک مادهی زائد مائی است، رطوبت لزجی ایجاد میشود که تصرف حرارت بدن در آن تولید ریاح میکند و در نتیجه حبابی ایجاد شده که تبدیل به تخم شپش یا رشک میشود. رنگ و شکل و نوع آن بسته به نوع مادهاش متفاوت است.
🔷️ بنابراین بدن افرادی که تولید چرک عفونی بیشتری دارند و یا خلطهای عفونی درون بدن آنها بسیار است، بیشتر مستعد ابتلا به رشک و شپش هستند. عدم رعایت بهداشت_فردی و در تماس با افراد مبتلا بودن در کنار عدم رعایت اصول حفظ_الصحه که باعث تجمع و عدم دفع اخلاط متعفن میشود، درمان را سختتر میکند. چرب کردن سر با روغنها و مواد لزج هم میتواند زمینهساز تولید شپش باشد.
🔷️ به منظور پیشگیری از ابتلا به شپش و درمان آن تدابیر زیر موثر خواهند بود:
🔹️ استحمام مرتب به جهت زدودن چرک از بدن
🔹️ پوشیدن لباسهای تمیز و معطر (به جهت دفع حشرات)
🔹️ شستن سر و بدن با آب و نمک و سرکه
🔹️ درمان سوءهاضمه و پرهیز از پرخوری
🔹️ حنا به سر گذاشتن به خفه کردن شپشها و کاهش خارش سر کمک میکند.
🔹️ نوره مالی بدن به جهت دفع مواد عفونی در درمان شپش موثر است.
🔹️ شستن سر با جوشاندهی اسفند در سرکه، نیز مجرب است.
🔹 استفاده از پودر ضد شپش طبق دستور
❗ البته امروزه اغلب علت ابتلا به شپش در دختربچهها عدم شستوشوی کامل سر و باقی ماندن کف شامپو لا به لای موها است. پس آموزش صحیح حمام به کودکان الزامی است.
🏕معرفی مکان های زیبای گردش گردی کشور عزیزمان ایران 🇮🇷
🏞 جواهرده، روستایی رویایی 🌳
یکی از پربازدیدترین جاذبه های گردشگری رامسر، روستای جواهرده است که در فصل تابستان میزبان گردشگران زیادی از سراسر ایران و حتی دنیا قرار می گیرد. یکی از دلایل محبوبیت این روستا آب و هوای خوب و مطبوع است. همچنین، مناظر سرسبز و آبشار جاری و هوای پاکیزه از دیگر دلایلی هستند که گردشگران روستای جواهرده رامسر را برای تفریح و سفر انتخاب می کنند. در این روستا با تماشای سبک زندگی مردم روستایی حس و حال خوبی به آدم دست می دهد و سادگی و بی ریایی آن ها دل ها را به وجد می آورد. انسان با دیدن زندگی این مردم برای لحظه ای هم که باشد دوست دارد جای آن ها باشد و مانند آن ها بی هیچ دغدغه ای به زندگی اش ادامه بدهد و شاد باشد. با افزایش یافتن سالانه تعداد بازدید کنندگان از روستای جواهرده، امکانات رفاهی و تفریحی زیادی فراهم گشته اند. از همان لحظه ای که در مسیر روستای جواهرده رامسر به حرکت می افتید، جذابیت و زیبایی مقصد را احساس می کنید. زیرا خود مسیر دسترسی به روستای جواهرده هم خالی از جذبه و زیبایی نیست و در طول مسیر جاذبه های زیادی نشیر آبشار، دریاچه قو و ... وجود دارند.