در امان ماندن از ترس و درد
متن حديث
در امان ماندن از ترس و درد بِسْمِ الله الرّحْمنِ الرّحيمِ، بِسْمِ الله اِخْسَئُوا فيهَا وَ لايتَكَلّمُونِ، اَعُوذُ بِالرّحْمانِ مِنْكَ اِنْ كُنْتَ تَقِيّاً أوْ غَيْرَ تَقِىّ، اَخَذْتُ بِسَمْعِ الله وَ بَصَرِهِ علي اَسْماعِكُمْ وَ اَبْصارِكُمْ، وَبِقُوّةِ الله علي قُوّتِكُمْ. لاسُلْطانَ لَكُمْ علي فُلانِ بْنِ فُلانٍ، وَ لاعلي ذُرّيّتِهِ، وَ لاعلي مالِهِ، وَ لاعلي اَهْلِ بَيْتِهِ، سَتَرْتُ بَيْنَكُمْ وَ بَيْنَهُ بِسِتْرِ النّبُوّةِ الّتى اسْتَتَرُوا بِها مِنْ سَطَواتِ الْفَراعِنَةِ. جَبْرَئيلُ عَنْ اَيْمانِكُمْ، وَ ميكائيلُ عَنْ يَسارِكُمْ، وَ مُحْمّدٌ صلّي الله عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ اَهْلُ بَيْتِهِ اَمامَكُمْ، وَ الله تعالي مُظِلّ عَلَيْكُمْ، يَمْنَعُهُ الله وَ ذُرّيّتَهَ وَ مالَهُ وَ اَهْلَ بَيْتِهِ مِنْكُمْ وَ مِنَ الشّياطينَ، ماشاءَ الله، لاحَوْلَ وَ لاقُوّةَ إلّا بِالله الْعلىّ الْعَظيمِ. اللّهمّ اِنّهُ لايِبْلُغُ حِلْمُهُ اَناتَكَ، وَ لايَبْلُغُهُ مَجْهُودُ نَفْسِهِ، فَعَلَيْكَ تَوَكّلْتُ، وَ اَنْتَ نِعْمَ الْمَوْلى، وَ نِعْمَ النّصيرُ، حَرَسَكَ الله وَ ذُرّيّتَكَ يا فُلانُ بِما حَرَسَ الله بِهِ اَوْلِياءَهُ،
وَ صلّي الله علي مُحَمّدٍ وَ اَهْلِ بَيْتِهِ. و سپس آية الكرسى را تا جمله: وَهُوَ الْعلىّ الْعَظيمُ نوشته، و بعد از آن بنويسد: لاحَوْلَ وَ لاقُوّةَ إلّا بِالله الْعلىّ الْعَظيمُ، وَ لامَلْجَأَ مِنَ الله إلّا اِلَيْهِ، حَسْبُنَا الله وَ نِعْمَ الْوَكيلُ، دلّ سام فى رأس السهباطا لسلسبيلانيها.
در برآورده شدن حاجتها
متن حديث
در برآورده شدن حاجتها هنگامى كه حاجت مهمى دارى غسل كن، لباس تميز بپوش و عطر استعمال كن سپس به زير آسمان رفته دو ركعت نماز در ركعت اول سوره حمد و آيةالكرسى و در ركعت دوم حمد و سوره قدر خوانده و قرآن را روى سر گذارده و بگو: اللّهمّ بِحَقّ مَنْ اَرْسَلْتَهُ إلي خَلْقِكَ، وَ بِحَقّ كُلّ آيَةٍ فيهِ، وَ بِحَقّ كُلّ مَنْ مَدَحْتَهُ فيهِ عَلَيْكَ، وَ بِحَقّكَ عَلَيْهِ، وَ لانَعْرِفُ اَحَداً اَعْرَفَ بِحِقّكَ مِنْكَ. يا سيّدى يا الله (ده مرتبه)، بِحَقّ مُحَمّدٍ (ده مرتبه)، بِحَقّ علىّ (ده مرتبه)، بِحَقّ فاطِمَةً (ده مرتبه) و به همين ترتيب در مورد ديگر معصومين.
#دانستنیهای امام رضا علیه السلام
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
❇️ تدریس کتاب #حقوق_زن_در_اسلام ❇️ ( جلسه 7 کتاب نظام حقوق زن در اسلام) 💠 اسلام و تغییر زمان 🎤 ب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرح مطالعاتی شهید مطهری 50.mp3
4.74M
🔰 سلسله جلسات #طرح_مطالعاتی_کتب_شهید_مطهری
❇️ ( جلسه 8 کتاب نظام حقوق زن در اسلام) 💠 اسلام و تغییر زمان ، مخالفت یا موافقت با علم روز؟
🎤 با توضیحات استاد احسان عبادی از اساتید مهدویت و پژوهشگر علوم حدیث و تاریخ
👌 کتب شهید مطهری، راهی عالی برای قوی شدن
ایات مهدوی 13.mp3
4.06M
💠 سلسله مباحث #آیات_مهدوی 13
❇️جلسه سیزدهم
🎤 با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین #استاد_محمدرضا_نصوری ( معاونت مرکزتخصصی مهدویت کشور و معاونت فرهنگ ، آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) کشور)
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هنر آن است ڪه بمیرے پیش از آنڪه بمیرانندت و مبدا و منشا حیات آنانند ڪه چنین مردهاند...
.......:
@zandahlm1357
کتاب صوتی " فصل هایی از یادداشت های شهید آوینی"
تهیه شده در ایران صدا
با صدای #بهروز_رضوی
#یادداشت_های_شهید_آوینی
#شهید_آوینی
#مذهبی #اعتقادی
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🇮🇷 فیلم سینمایی جاسم به جبهه می رود 🇮🇷 کمدی ، طنز ، اکشن ، جنگی 🇮🇷 قسمت سوم #فیلم #سینمایی #طنز #کمد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
43.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
وجوب شکر و عدم حرص در جلب رزق « فزد أیّها المستمع فی شکرک، و قصّر من عجلتک، و قِفْ [۱] عند منتهی رز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شمول قدرت الهی بر منکران
قوله علیه السلام: وَ لاَ یَمْتَنِعُ مِنْکَ مَنْ کَذَّبَ بِقُدْرَتِکَ، وَ لاَ یَفُوتُکَ مَنْ عَبَدَ غَیْرَکَ.
امتناع: به معنی ابا کردن است، یقال: امتنع علی الأمر، کفّ عنه مانعته. و بمعنی نازعته، یعنی: نمی تواند هرگز باز بدارد خود را از قاهریت امر تکوینی نافذ تو، کسی که - یعنی [۵] مقهوری که - به حسب ظاهر بشریّت و تکلیف تکذیب به قدرت عامّه تو کرده، به این که خود را فاعل مستقلّ در امور خود تصور نماید.
و نیز « منع » به معنی: حرمان آمده، کما فی الدعاء: « اللهم من منعت فهو
ممنوع » [۱] أی من حرمت فهو محروم و لایعطیه أحد غیرک و لایفوتک.
در عنوان دعا « الفوت »: الموت، کما ورد: « یا جامع کل فوت » [۲] . و الفوت أیضا بمعنی السبقة، یقال: فاتنی فلان بکذا، أی سبقنی. و فی الدعاء: « انّما یعجّل من یخاف الفوت » [۳]، أی الفوات. یعنی: سبقت نمی نماید از تحت نفوذ امر تو کسی که غیر تو را عبادت نموده، و مؤثر در عالم کون و فساد دانسته، جالب منفعت و دافع مضرّت خود گمان کرده خضوع و تذلّل به او نماید، کما قال تعالی: « وَ اتَّخَذُوا مِن دُونِ اللَّهِ آلِهَةً لَّعَلَّهُمْ یُنصَرُونَ * لاَ یَسْتَطِیعُونَ نَصْرَهُمْ وَ هُمْ لَهُمْ جُنْدٌ مُّحْضَرُونَ [۴] »، یعنی: غافلین و جاهلین از عوام از روی ظنّ و گمان اخذ نموده اند برای خود از دون خدا آلهه و ارباب شتّی از ولات و اعیان و امراء و سلاطین مجازی، به امید آن که آنها را در شدائد معاونت نمایند، با آن که خود آن معبودین و متبوعین آنها استطاعت و قدرت بر معاونت و حمایت آنها ندارند، هر چند که
برای آنها احزاب و جنودی باشد برای همراهی آنها حاضر، نه غایب از آنها.
این است که در موضع دیگر فرماید: « بَلْ مَتَّعْنَا هؤُلاَءِ وَ ءَآبَاءَهُمْ حَتَّی طَالَ عَلَیْهِمُ الْعُمُرُ أَفَلاَ یَرَوْنَ أَ نَّا نَأْتِی الاْءَرْضَ نَنْقُصُهَا مِنْ أَطْرَافِهَا أَفَهُمُ الْغالِبُونْ [۵] »، یعنی: همان اربابهائی که مربوبین آنها حمایت و منفعت خودشان را از آنها تصوّر مینمایند، ما [به [آنها تمتّع و انتفاع به رزق و معیشت داده ایم آنها را و پدران آنها را، تا آن که طول یافته است بر آنها عمر دنیایی.
آیا پس از این نمی بینند و نمی فهمند خاضعین و عابدین آنها، که ما وارد میشویم ارض را، و به موت ناقص و کم مینمائیم آن آلهه و اعیان را از اطراف و
جوانب ارض، به، مقتضای: « اللَّهُ یَتَوَفَّی الاْءَنفُسَ حِینَ مَوْتِهَا [۱] » که ضمیر « نَنْقُصُها » راجع به « آلهه » باشد، نه به ارض، به قرینه متمّم آیه شریفه.
پس در این صورت « أَفَهُمُ الغالِبُونَ » یعنی: با آن که ما آن ارباب و آلهه آنها را به خلاف میل و اختیار آنها مغلوب و مقهور مینمائیم به موت، پس آیا آنها مع ذلک غالبند بر ما و اراده ما که جاهلین و غافلین آنها را مبدأ و مؤثّر اثر تصور مینمایند از غیر ما؟ حاشا و کلاّ ؛ لذا قال تعالی: « أَأَرْبَابٌ مُّتَفَرِّقُونَ خَیْرٌ أَمِ اللَّهُ الْوَاحِدُ الْقَهَّارُ [۲] ».
----------
[۵]: ۲ - هکذا در اصل.
[۱]: ۳ - بنگرید: الفائق فی غریب الحدیث، ج ۳، ص ۱۱۳.
[۲]: ۴ - مصباح المتهجد، ص ۶۰ ؛ بحارالأنوار، ج ۸۳، ص ۶۱.
[۳]: ۵ - الفقیه، ج ۱، ص ۴۹۰ ؛ التهذیب، ج ۳، ص ۸۸ ؛ بحارالأنوار، ج ۹، ص ۱۷۸.
[۴]: ۶ - سوره مبارکه یس، آیات ۷۴ و ۷۵.
[۵]: ۱ - سوره مبارکه انبیاء، آیه ۴۴.
[۱]: ۲ - سوره مبارکه زمر، آیه ۴۲.
[۲]: ۳ - سوره مبارکه یوسف، آیه ۳۹.
.......:
📚✍ #شرحی بر صحیفه سجادیه
میرزا ابراهیم سبزواری وثوق الحکماء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
رضایت خدا امیر المؤمنین علیه السلام در نهج البلاغه میفرماید: عقلش را زنده ساخته، و شهواتش را میران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برادر دینی
همچنین در توصیف برادر دینی خود میفرماید: در گذشته یک برادر خدایی و دینی داشتم که توصیفش چنین بود: آنچه او را در نظرم بزرگ جلوه میداد؛ کوچکی دنیا در نظر او بود. او از تحت حکومت شکمش خارج شده بود؛ آنچه نمی یافت اشتهایش نداشت. و از آنچه مییافت زیاد مصرف نمی کرد. اکثر اوقات زندگیش ساکت بود. اگر سخن میگفت بر گویندگان چیره بود و عطش پرسش کنندگان را فرو مینشاند. ضعیف و مستضعف بود اگر
کاری جدی بمیان میآمد همچون شیر بیشه میخروشید و مانند مار بیابانی به حرکت میآمد. پیش از حضور در محکمه قضاوت دلیل اقامه نمی کرد. هیچ کس را نسبت به کارش در آنجا که امکان داشت عذری داشته باشد، پیش از استماع عذرش ملامت نمی نمود. از هیچ دردی جز هنگام بهبودی شکایت نمی کرد. سخنی را میگفت که خود انجام میداد و چیزی که عمل نمی کرد نمی گفت اگر در سخن گفتن مغلوب میشد در سکوت کسی بر او غلبه نمی یافت. بر شنیدن حریص تر بود تا گفتن. هرگاه دو کار برایش پیش میآمد میاندیشید که کدام به هوا و هوس نزدیک تر است؛ با آن مخالفت میورزید. بر شما باد به داشتن این اخلاق نیک؛ از یکدیگر در داشتن آنها سبقت گیرید و اگر قدرت انجام همه ی آنها را ندارید، بدانید انجام کمی ازآن بهتر از ترک بسیار است.
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
📹 مجموعه کلیپهای #مدیریت_رهبری 7 ( رهبری در این 32 سال چه کرده ❓) ✅ کلیپ هایی جهت آشنایی نسل جوان ب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مجموعه کلیپهای #مدیریت_رهبری 8 ( رهبری در این 32 سال چه کرده ❓)
✅ کلیپ هایی جهت آشنایی نسل جوان با نحوه مدیریت رهبری و نجات کشور از بحران ها
🎬 جلسه 8⃣ ، قضایای کوی دانشگاه و فتنه 78
👈 نقش مهم رهبری در رفع فتنه سال 78
🎤 با توضیحات #استاد_احسان_عبادی از اساتید مهدویت و پژوهشگر تاریخ
👈 در نشر این فایلها جهت دفاع از رهبری همکاری بفرمائید
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
اشاره با روى كار آمدن عثمان، از آن جا كه وى بر خلاف خلفاى قبلى، فردى سست اراده و ضعيف النفس و رفاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱. كم رنگ شدن روح عبادت و برادرى اسلامى
سيل غنايم و ثروت هاى هنگفت موجب ثروت اندوزى بسيارى از مسلمانان نخستين شد. تعلّق خاطر به اين اموال باعث شد كه آنها ديگر مثل سابق حال عبادت و راز و نياز با خدا را نداشتند و مانند گذشته به برادران مسلمان خود توجه نمى كردند.
۲. رواج شهوترانى
كنيزكان رومى، ايرانى، ترك، مصرى و... به وفور ميان مسلمانان تقسيم مى شود. طبيعى بود كه شهوترانى در ميان آنها رواج يابد، و روحيۀ زهد و دورى از شهوات و ماديات را به شدت تضعيف كند.
۳. تغيير ماهيت جهاد اسلامى
به علل مذكور، جهاد اسلامى ماهيت معنوى خود را از دست داد. هر چند به ظاهر اين جنگها براى گسترش اسلام بود، اما به مرور زمان هدف اصلى عرب هاى مسلمان، فتح سرزمين هاى جديد به منظور كسب غنايم و اسير گرفتن زنان و مردان آنها بود.
۴. رواج تن پرورى
گذشته از سرازير شدن ثروت هاى مردم ممالك مفتوحه، خيل اسيران مرد نيز باعث گرديد تا در ايام صلح، مردان سخت كوش عرب مانند گذشته دست به كار و فعاليت نزنند و بردگان آنها كارهايشان را انجام دهند.
به همين علت پس از مدتى فرهنگ و خلق و خوى اين مردم تغيير كرد و جنگجويى از معدود موارد باقى مانده از فرهنگ آنها (آن هم براى اهداف غير الهى) شد.
#تاریخ تشیع
✍️استاد محمد حسین رجبی
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🔘 دلیل انگشت شمار بودن کتب قبل از اسلام چیست؟! دکتر پرویز رجبی تاریخدان و باستان شناس نام آشنا ایرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸🔹 از #نبونید تا #کوروش 🔹🔸
تضادی که به طور دائم میان رفتار ملحدانه نبونید و تقدس مآبانه #کوروش مطرح می شود را نباید کامل پذیرفت. می توان در خصوص اینکه قبل از سقوط شهر ، مردم بابل بی صبرانه در انتظار #فرشته_نجات_بخش بوده اندنیز شک کرد.هیچ چیز ثابت نمی کند که کوروش با روحانیت بابل روابط دوستی برقرار کرده باشد ،همانطور که نمی توان پیروزی بر دولت ماد و لیدی را به. دلیل رفتار خیانتکارانه دربار دولت ها دانست ، بلکه روش این پیروزی و پذیرش کوروش توسط مردم بابل ، نظیر ورود اسکندر به ایران دانست، زیرا شهر مغلوب ،ناگزیر بوده تا زیر فشار تحمیلی دولت فاتح ، سر تسلیم فرود آورد. با این همه متن استوانه بیان می دارد که کوروش برای ورودبه بابل ، خود را مجری نظم الهی مطرح می کند که نیونید،به آن لطمه وارد کرده بود.
استوانه به ما می فهماند ، که قدرت غالب چه نوع تبلیغاتی به کار گرفته تا همکاری سر آمدان و گروه نخبگان محلی را به سوی خود جلب کند.
نبونید ،از آغاز در صدد بوده که محراب ابوالهول متعلق به ماه _ خدا. سین را در شهر حران ، تجدید بنا کند،لیکن پس از بازگشت از تیمه ، توانست این طرح را اجرا کند.اما هیچ دلیلی ثابت نمی کند که تجدید این بنا ، موجب روی گرداندن دانایان جامعه بابل ، از پادشاه بابلی باشد.
📚پیر برایان
از کوروش تا اسکندر ص ۳۵ و ۳۶
📌نخستین کسی که کوروش رو ذوالقرنین دانست چه کسی بود؟
🔹احمدخان هندی در دهلي به دنيا آمد و پس از اتمام تحصيلات، در سال 1252 کارمند دولت وابسته به انگليس در هند شد. مدتي به عنوان بايگان دادگاه جنايي کار کرد. چند سال بعد به سبب کتابي که درباره آثار باستاني هند نوشت (آثار الصناديد) مورد استقبال خاورشناسان انگليسي قرار گرفت و به عضويت انجمن پادشاهي آسيايي هند درآمد و از طرف انگلستان براي او مستمريها و نشانهايي(نشان سِر sir syed) داده شد( آثار الصناديد، پيشگفتار)
احمد خان تفسیری در مورد قرآن نوشت که در آن به صراحت معجزه و دعا رو رد و وحی رو صرفا تجربه دینی(نوعی الهام دینی ) پنداشت.
ایشون معروف بود تفسیرش بر اساس مادیات(ناتورالیسم) هست .
سید جمال اسد آبادی کسی بود که به شدت با این تفکر مبارزه کرد و با نوشتن مقاله «تفسير و مفسر» در مجموعه مقالات خود به انتقاد از او پرداخت.
انتقاد سيد جمال عليه سِر احمد خان از اين موضع بود که او اسلام و طبيعت را يکي ميدانست و معتقد به بشري بودن قرآن بود و سخت طرفدار حکومت انگليس و هماهنگ با برنامه آنان؛ به طوري که حکومت انگليسيان را تصويب ميکرد و ميستود
اولین کسی که به ذوالقرنین بودن کوروش اشاره می کند همین آقای احمد خان هندی بود که ابوالکام آزاد تحت تاثیر سخن ایشون نظریه خود را مطرح کرد
برای خواندن شخصیت کامل احمد خان هندی به لینک زیر مراجعه کنید
محقق:#شادفر
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
«مطالبات كميسيون صلح ايران غيرمعقول و نوعي افزون طلبي بود. » اكنون همه ميدانند اين مطالبات در جلسات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا