بسم الله الرحمن الرحیم...
🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🍃
سلام!✋🌹
🌼صبح اولین روز هفتهتون بهخیر و شادی. امیدواریم روزهایی پر از تلاش و کار در پیش داشته باشید🌼
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم میفرمایند: «هر خانه اى که میهمان بر آن وارد نشود، فرشتگان واردش نمى شوند.» (جامع الأخبار (شعیری) ص ۱۳۶)
@zane_ruz
هفتهنامه زن روز
#نگاه_نو
آغاز یک ماجرا
یاسمین بانو
خیلی وقت ها شده وارد مطب که میشوی چشم می چرخانید اول نگاهی به منشی غالبا مغرور مطب می اندازید که حس می کند ریاست یکی از وزارتخانه ها را بر عهده دارد و بعد نگاهی به جمعیت نشسته به انتظار و شروع می کنی در دلت به حساب و کتاب که اگر هر مریض فلان قدر ویزیت بدهد در ماه فلان قدر در حساب جاری پزشک مدنظر خوابیده است، وقتی با این رقم نجومی مواجه می شوید آهی از سر حسرت می کشید و اگر بخت و اقبال با فرزند بی نوای شما همراه نباشد و در مطب حضور داشته باشد با خود به قطعیت خواهید رسید که باید کاری کنید که این نوگل خندان پزشک شود تا بتواند به راحتی مراحل پیشرفت را طی کند و به پول وپله ای برسد. اما ما در «نگاه نو» این هفته میخواهیم به شما بگوییم حقیقت این است که رشته پزشکی آنقدرها هم دلچسب نیست. در بخشی از این یادداشت میخوانیم:
خدا آن روز را نیاورد که بیماری زیر دست پزشک جوان یا حتی پزشک با تجربه ای به دیار باقی سفر کند. یکی از مشکلات جامعه پزشکی که با آن دست به گربیان هستند شکایت های پی در پی است حالا اگر بخواهیم مسئله قصور پزشکی را ـ که در بعضی موارد موجب مرگ یا آسیب به بیمار می شود ـ را کنار بگذاریم که رسیدگی به آن حق همه شهروندان است. گاهی هیچ قصور و کوتاهی از سمت پزشک صورت نگرفته است و بیمار به دلیل مشکلاتی که داشته فوت کرده است و حالا اگر از بخت بد، خانواده متوفی اعصاب آرامی نداشته باشند پزشک بینوا باید خود را برای فحش و ناسزا و ضرب وجرح و حتی تهدید اعضای خانواده آماده کند که این خود بار روانی مضاعفی بر دوش این عزیزان خواهد بود.
متن کامل نگاه نو این هفته را میتوانید در مجله زن روز مطالعه فرمایید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
هفتهنامه زن روز
#آشپزی
پاستا بادمجان
مواد لازم
بادمجان دلمه ای: متوسط یک عدد
پیاز زرد کوچک: یک عدد
سیر: دو حبه
زیتون: نصف فنجان
گوجه فرنگی متوسط: سه عدد
روغن زیتون: چهار قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
آب: چهار ونیم فنجان
کشمش طلایی: نصف فنجان
پودر فلفل قرمز: نصف قاشق چای خوری
پاستای لوله ای آبکش شده: ۳۴۰ گرم
سرکه بالزامیک: دو قاشق چای خوری (اختیاری)
برگ ریحان تازه برای تزیین: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه
برای تهیه این غذا با بادمجان ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و سیر را هم رنده کنید. بادمجان را نگینی خرد کنید و آن را درون یک کاسه بزرگ بریزید. هسته زیتون ها را هم در بیاورید و با چاقو، آن ها را از وسط نصف کنید. گوجه فرنگی ها را هم خرد کنید. روغن زیتون را درون یک ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. بادمجان را به ماهیتابه اضافه کنید و نصف قاشق چای خوری نمک روی آن بریزید. هر از گاهی بادمجان ها را هم بزنید. اجازه دهید به مدت ۲تا ۳ دقیقه روی حرارت بمانند تا قهوه ای رنگ (و نه کاملا نرم) شوند. سپس آن ها را به یک کاسه یا بشقاب منتقل کنید. حرارت را کم کنید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را به ماهیتابه اضافه کنید. پیازهای خرد شده را اضافه کنید و آن ها را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه سرخ کنید تا نرم و شفاف شوند. سیر و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید. به مدت یک دقیقه مواد را تفت دهید تا عطر سیر در بیاید. نصف فنجان آب را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. باقی مانده آب،
بادمجان، گوجه فرنگی خرد شده، زیتون، کشمش، پاستا آبکش شده، پودر فلفل قرمز و مقداری نمک را به ماهیتابه اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید. حرارت
را زیاد کنید تا مواد به جوش بیایند . مواد را مدام هم بزنید تا پاستا کف ماهیتابه نچسبد. اجازه دهید تقریبا به مدت ۱۵ دقیقه مواد روی حرارت بماند. سپس زیر حرارت را خاموش کنید. مواد را بچشید و در صورت نیاز به آن نمک و فلفل اضافه کنید. اگر از سرکه بالزامیک استفاده می کنید، آن را روی پاستا بریزید. پاستا را درون بشقاب ها بریزید و آن را با ریحان خرد شده تزیین کنید.
@zane_ruz
#در_محضر_خورشید
صدقه زیاد
حسنی احمدی
مرد مریض شده بود و در حال بیماری نذر کرده بود که اگر از بیماری بهبود پیدا کند پول بسیاری را صدقه بدهد. حال مرد از بیماری رهایی یافته بود و ادای نذر شرعی بر او واجب شده بود اما نمی دانست چه مقدار باید صدقه بدهد تا نذر واجب را ادا کرده باشد و گناهکار نباشد. از هرکسی که دراین باره سؤال می پرسید جواب قانع کننده نمی گرفت پس سرگردان به خدمت فرزند رسولم محمد رسید. وقتی سؤالش را از هادی پرسید، هادی بدون درنگ پاسخ داد: اگر هشتاد درهم صدقه بدهی نذر خود را ادا کرده ای و اگر بیشتر بدهی به دلخواه خودت است و اجرش با خداست. مرد پرسید: آیا اجازه دارم بپرسم دلیل شما چیست؟
علی بن محمد پاسخ داد: خداوند در قرآن به پیامبرش فرمود «خدا شما را در موارد بسیاری یاری کرد. آیه در مورد غزوات پیامبر است و غزوات در هشتاد مورد پیروزی داشت و خدا آن را کثیر یعنی بسیار نامید.» هادی لحظاتی سکوت کرد و سپس ادامه داد:
پول سکه ضرب شده است و درهم سکه است و هشتاد درهم کمترین اندازه ای است که بسیار خوانده می شود. مرد که از شنیدن این پاسخ حکیمانه شادمان شده بود در حالی که رضایت از چهره اش دیده می شد از خدمت علی بن محمد مرخص شد تا نذر خود را ادا کند.
منبع: تحف العقول، صفحه ۵۱۲
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
هفتهنامه زن روز
#پزشکی
تحقیقات نشان می دهد که لپه دارای خواص بی شماری برای حفظ سلامت
بدن است. لپه یکی از مغذی ترین دانه هایی است که انسان ها در رژیم غذایی روزانه خود از آن بهره می گیرند. علاوه بر طعم دلنشین لپه، کالری پایین و در عین حال خواص بی شمار آن، متخصصان تغذیه را برآن داشته است که همواره بر مصرف لپه تأکید داشته باشند.
از مهم ترین خواص لپه برای بدن می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
1 کلسترول پایین: به دلیل آنکه لپه به میزان قابل توجهی دارای فیبر محلول
است، می تواند به کاهش سطح کلسترول خون کمک کند. کاهش کلسترول بد
خون به طور مستقیم خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.
2 سلامت قلب: مطالعات متعدد ارتباط میان مصرف لپه و کاهش خطر ابتلا به
بیماری های قلبی مانند سکته قلبی را تأیید کرده است. لپه یکی از منابع غنی فولات و منیزیم است که می تواند باعث بهبود سلامت قلب شود. فولات باعث کاهش سطح هموسیستئین می شود که یکی از عوامل دخیل در بیماری های قلبی است.
منیزیم نیز به بهبود گردش خون، اکسیژن رسانی و تغذیه بدن کمک می کند.
3 سلامت دستگاه گوارش: به دلیل آنکه لپه دارای فیبر محلول است مصرف آن
می تواند خطر ابتلا به یبوست را کاهش دهد. همچنین متخصصان تأکید دارند خطر ابتلا به سایر بیماری های دستگاه گوارش مانند بیماری «سندرم روده تحریک پذیر» با مصرف لپه کاهش می یابد.
4 ثبات قند خون: فیبر خواص بی شماری دارد که یکی از آن ها کند کردن روند
هضم غذاست و به همین دلیل سطح خون به یکباره افزایش نمی یابد. از این رو، افراد مبتلا به دیابت برای کنترل قند خون بهتر است لپه را به رژیم غذایی خود اضافه کنند.
5 منبع پروتئین: لپه یکی از بهترین منابع پروتئین گیاهی است. ۲۶ درصد از
انرژی موجود در لپه مربوط به ساختار پروتئینی آن می شود. از این رو، افرادی که از رژیم غذایی گیاهی تبعیت می کنند می توانند آن را به عنوان یکی از منابع اصلی پروتئین جایگزین گوشت کنند.
از دیگر خواص لپه می توان به افزایش انرژی در دسترس بدن و کمک به کاهش
وزن اشاره کرد.
@zane_ruz
#ینگه_دنیا
به همین سادگی
این هم حنابندان آلمانی! رسم این است
که عروس خانوم یک روز قبل از عروسی با چند نفر از دوستانش راه می افتد در خیابان های شهر و یک سبد پر از هدیه های کوچک (مثل یک شاخه گل، یا بسته های کادویی دست ساز) می گیرد دستش و به بعضی از رهگذران هدیه می دهد. مردم هم برایش آرزوی خوشبختی می کنند و گاهی با او عکس می گیرند.
تابه حال بارها شاهد چنین برنامه ای بوده ام و معمولش این است که عروس و دوستانش همگی شلوار جین یا یک لباس اسپرت معمولی تنشان است و عروس فقط یک تور سرش می کند که معلوم شود کیست و چه خبر است.
تعداد همراهان عروس معمولا از پنج، شش نفر بیشتر نیست و این همراهان شامل فیلم بردار هم می شود! خانم فیلم بردار با گوشی موبایل از عروس و رهگذرانی که دوست داشته باشند در خاطرات عروس و داماد ماندگار شوند، عکس می گیرد. و تمام! فردا هم عروسی برگزار می شود به همین سادگی.
@zane_ruz