به نام خداوند روزی دهنده...
🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹
🪴🌼سلام! صبح سهشنبهتون بهخیر و نیکی، روزتون پر روزی و بابرکت🌼🪴
امام حسین علیهالسلام میفرمایند: «شیعه ما کسی است که دلش از هرگونه خیانت کینه نیرنگ و مکری پاک است» (بحارالانوار، ج ۶۸، ص ۱۵۶)
@zane_ruz
#گزارش
زن، عفت، زندگی (۱)
فاطمه اقوامی
در این اوضاع و احوال، علاوه بر آن ها که پا در بیراهه کشف حجاب گذاشته و پرچم مخالفت علنی با امر الهی را بالا برده اند، عده ای هم به دنبال ماهی گرفتن از این آب گل آلود هستند و بازار شبهات را داغ و گرم نگه می دارند و خواسته یا ناخواسته در همان مسیر قدم برمی دارند. در مورد حجاب بارها و بارها صحبت شده اما این شرایط ما را بر آن داشت که بار دیگر از سر وظیفه به سراغ این واجب الهی رفته و پیرامونش قدری با شما سخن بگوییم به امید آن که گره ای از ذهنی بگشاید. در بخش اول این گزارش میخوانیم:
باید دقت کنیم که برای وضع قانون هم از همه افراد آن جامعه نظرخواهی نمی کنند چون همه متخصص امر نیستند که درست و غلط ماجرا را تشخیص دهند. هر حکومت و نظامی برپایه خاستگاه و اندیشه ای که براساس آن بنا شده، قوانینش را می نویسد مثلا کشورهای غربی بر پایه اندیشه لیبرالی قوانین خودش را وضع کرده است و کشور ما برپایه اندیشه اسلامی. ممکن است شخصی در مرحله اندیشه ای حرف داشته باشد که مثلا مبانی اندیشه لیبرالی، مبانی غلطی است و برای آن دلایل روشنی بیاورد اما اگر در آن جامعه زندگی می کند در مرحله قوانین حکومتی، چاره ای جز تبعیت از قانون ندارد. به صورت کلی بحث الزام و اجبار در اجرای قانون، امری بدیهی و معقول است چرا که قانون باید ضمانت اجرا داشته باشد و اگر این ضمانت اجرا از آن گرفته شود عملا با بی قانونی و هرج و مرج تفاوتی نخواهد داشت. حالا اگر این قانون براساس اندیشه اسلامی هم نوشته شده باشد در اصل ماجرا تفاوتی نمی کند. در اینجا هم ضمانت اجرا و الزام و اجبار در اجرای قوانین باید لحاظ شود و این یک امر بدیهی و عقلانی است. بد نیست که در همین جا به این نکته هم اشاره کنیم که ما در جامعه خود اساسا چیزی به نام حجاب اجباری نداریم چرا که حجاب به معنای خاص آن حدود و شرایط مشخص دارد که در بسیاری از مواقع با آنچه در جامعه ما در جریان است، فاصله بسیار دارد. در حال حاضر چیزی که جامعه و مجریان قانونی به آن تأکید دارند بحث پوشش اجباری است نه حجاب.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#منبرک
مراحل کار شیطان (۱)
حجتالاسلام والمسلمین رفیعی
قرآن مراحل کار شیطان را که میخواهد بگوید میگوید اول القا یعنی میاندازد. بینید میشود این آدم را گرفت. بعد مس یعنی میآید جلو کمی او را نوازش میکند، میگوید بیا، بیا. بعد وسوسه در درون او میآید. «يُوَسْوِسُ في صُدُورِ النَّاس» یک قدری وسوسه میکند. بعد قرین. میآید کنارت دیگر، رفیقت میشود. اگر توانست از مرحله القا، مس، رسید به وسوسه، رسید به قرین، میشود مرحله پنجم یستحوذ یعنی چیره، مسلط میشود. حالا این حرف من بدآموزی نداشته باشد. اینها که میخواهند مثلا یکی را معتاد کنند اول میآید در پارک سیگار به او تعارف میکند، یک احوالی میپرسد. اگر دید این سیگار را گرفت و خوب هم هست، کمی میآید نزدیکتر بغل او مینشیند و شروع به درددل کردن میکند. بعد دید نه، این کمی اهل حال است، میگوید امشب بیا خانه ما و آوردش خانه کمکم آن مواد مخدر را جلوی او میگذارد. خلاصه وقتی او را گرفتار کرد، او باید دنبال این بدود. دیگر میرود در پارک، التماس میکند، پول هم میدهد، مواد مخدر از او میگیرد. یعنی او را تبدیل به یک نیرو میکند. شما ببینید چقدر قشنگ است. القا، مس، وسوسه، قرین، استحوذ علیهم، این استحوذ آیه قرآن هم دارد. «اسْتَحْوَذَ عَلَيْهِمُ الشَّيْطانُ فَأَنْساهُمْ ذِكْرَ اللَّهِ».
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#جیک_جیکستان
ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کارند
تا تو هرجا که قدس جلوه کند جلوه کنی
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#پزشکی
چرا نباید شبها هندوانه خورد؟
🍉مصرف هندوانه در شب باعث بروز مشکلات گوارشی و در رأس آن «سندروم روده تحریک پذیر» می شود. این موضوع می تواند باعث ناراحتی معده در روز بعد شود.
🍉به دلیل آن که هندوانه دارای میزان قابل توجهی قند طبیعی است، مصرف آن در شب می تواند در برخی افراد باعث چاقی شود.
🍉هندوانه دارای حجم بالایی از آب است. این موضوع بدان معناست که خوردن آن پیش از خواب، فرد را مجبور به مراجعه مکرر به سرویس بهداشتی در طول شب خواهد کرد. این موضوع کیفیت خواب فرد را کاهش می دهد و باعث احساس خستگی در روز بعد می شود.
🍉مصرف هندوانه در شب می تواند باعث بروز مشکلات گوارشی مانند اسهال یا یبوست در فرد شود.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
هفتهنامه زن روز
#کدبانوگری
سوپ ورمیشل بدون مرغ
👩🍳مواد لازم:
پیاز: ۱ عدد
سیب زمینی: ۱ عدد
هویج: ۲ عدد
قارچ: به دلخواه ۷ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
جو پرک: ½ پیمانه
ورمیشل (رشته سوپی): به مقدار دلخواه
عصاره یا استاک مرغ: ۱ عدد
جعفری تازه: ۲ قاشق غذاخوری
آبلیموترش: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر سیر: به مقدار لازم
👩🍳طرز تهیه:
ابتدا پیاز را نگینی ریز یا رنده کنید. هویج و سیب زمینی را رنده درشت بزنید یا می توانید به صورت نگینی ریز خرد کنید. قارچ را خوب بشویید و خرد کنید.
داخل قابلمه مورد نظر کمی روغن یا روغن زیتون ریخته و پیاز را به همراه ادویه ها کمی تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند و پیاز سبک شود. سپس هویج و سیب زمینی و قارچ را به مواد فوق اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید تا آب اضافه قارچ کشیده شود. در ادامه رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود. عصاره آماده مرغ را داخل یک کاسه خرد کنید و به آن کمی آب گرم اضافه کنید و هم بزنید. سپس عصاره تهیه شده را به مواد فوق اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا به جوش بیاید و بعد حرارت را کم کنید و بگذارید تا سبزیجات به خوبی پخته شود. بعد از نیم ساعت باید جو پرک که ۵ دقیقه خیس شده را به همراه رشته سوپی دلخواه اضافه کنید و هم بزنید و برای ۲۰ دقیقه دیگر زمان دهید تا رشته خوب نرم و جو باعث لعاب شود. در انتها نمک سوپ را اندازه کنید و جعفری ساطوری شده را اضافه کنید و در انتها کمی آبلیموترش تازه اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
هفتهنامه زن روز
#گزارش
زن، عفت، زندگی (۲)
فاطمه اقوامی
ما روایات و احادیث و گزارشات بسیاری داریم که بر توجه و تأکید معصومین بر امر حجاب دلالت دارند. کیفیت حجاب حضرت زهرا سلام الله علیها یکی از نشانه های وضعیت حجاب در آن زمان می باشد و حکایت از نظر این بزرگواران نسبت به حجاب دارد. مثلا در گزارش های خروج آن بانو از خانه و حضور در مسجد در جریان فدک آمده است: هنگامی كه به فاطمه سلام الله علیها ثابت شد كه ابوبكر فدك را از او به زور گرفته و تحویل نمی دهد، آن بانوی عزیز، مقنعه و روسری اش را بر سر محكم بست و با عده ای از زنان متدین و نزدیكان خویش كه او را در میان گرفته بودند به سوی مسجد رسول الله حركت كرد، در حالی كه با لباس های طولانی راه می رفت كه حتی روی پاهای او پوشیده بود و بدنش پیدا نمی شد و چنان راه می رفت كه گویا پیامبر اكرم صلی الله علیه و آله در حركت است وارد مسجد شد. جمعیت مهاجر و انصار آنجا را پر كرده بودند و برای دختر پیامبر صلی الله علیه و آله جایگاهی درست كرده بودند، كه مردها او را نمی دیدند.» در نمونه دیگری از گزارشات پوشش ایشان چنین گزارش شده است: «مقنعه را بر سر بست و جلباب و چادر را به گونه ای که تمام بدن آن حضرت را می پوشاند، به تن کرد.» در کنار این ها در گزارشات تاریخی به مواردی برمی خوریم که پدیده بدپوششی توسط ائمه مورد تقبیح و مذمت قرار گرفته است به طور مثال از جابر بن عبدالله انصاری نقل شده است که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله از توقف زنان در مسیر رفت و آمد و اینکه زنان هنگام بیرون آمدن از خانه لباس شهرت بپوشند، نهی می کرد. همچنین زنان را از آنچه سبب ایجاد زینت در صدایشان (ناز و کرشمه) می شود و نیز از بلند کردن صدایشان در غیر ضرورت نهی فرموده است... همچنین او نهی می کرد از اینکه زن هنگام خارج شدن از منزل، لباسی بپوشد که مشهور و انگشت نما باشد، و یا خود را تزیین به زیور آلاتی نماید که موقع راه رفتن سر و صدای آن ها شنیده شود (و باعث جلب توجّه مردان نامحرم گردد)، و همانا او لعنت می کرد زنانی را که خود را (از لحاظ پوشش و رفتار) شبیه مردان می کنند و یا مردانی را که خود را شبیه زنان می نمایند، و همچنین نهی می کرد از اینکه زنان بدون ضرورت در میان نامحرمان حرف بزنند، و یا در غیر خانه های خودشان شب را بخوابند، و همچنین نهی می کرد از اینکه مردان نامحرم بر آنان سلام کنند.
شما میتوانید متن کامل این گزارش را در شماره این هفته مجله زن روز مطالعه فرمایید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97