eitaa logo
زوار العباس علیه السلام
180 دنبال‌کننده
451 عکس
239 ویدیو
6 فایل
اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بفرجه
مشاهده در ایتا
دانلود
صلوات الله و سلامه علیک یا امیرالمومنین ممنونتم رفیق گوارای وجودت
امام صادق صلوات الله علیه می‌فرماید: هنگامی که شام پنج‌شنبه و شب جمعه فرا می‌رسد، فرشتگانی از آسمان نازل می‌شوند که به همراه خود قلم‌هایی از طلا و کاغذهایی از نقره دارند. آنها در طی این مدت تا غروب روز جمعه، هیچ عملی به جز صلوات بر پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم را ثبت نمی‌کنند. من لا یحضره الفقیه،ج ۱ص ۴۲۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عمر لعنةالله‌علیه رو به اطرافيان كرد و گفت: فاطمه را بزنيد! آن دژخيمان چنان فاطمه عليها السّلام را ضرب و جرح نمودند كه بيمار و بسترى گرديد [۱] و بدنش رنجور و كاهيده شد و از فرط لاغرى چون سايه‌اى مى‌‏نمود.[۲] عمر خود نيز از آنان عقب نماند و با غلاف شمشير به پهلوى فاطمه عليها السّلام مى‌زد و با تازيانه بر دست او مى‏‌نواخت[۳] به گونه‏‌اى كه بدن فاطمه عليها السّلام سياه شد[۴] و تا هنگام وفات اثر آن محو نگرديد.[۵] سلمان مى ‏گويد: همه جز عمر و خالد و مغيره لعنهم الله به گريه درآمدند؛ ليكن عمر گفت: ما را با زنان و ايده آنها كارى نيست.[۶] در برخى از روايات چنين آمده است: قنفذ با سيلى به صورت فاطمه عليها السّلام زد و اين ضربه به چشم آن عزيز اصابت نمود[۷]؛ و آن بانوى مظلومه را به سوى درگاه كشيد و چنان با درب خانه به او زد كه پهلوى او شكست و جنينش سِقْط گرديد و تا آخر عمر كوتاه خود در بستر بيمارى افتاد.[۸] او با غلاف شمشير آن حضرت را آزرده و با تازيانه به سر و دست و كتف و بازوى آن بانو مى‌زد، جاى تازيانه‏‌هاى او چون بازوبند متورم شد.[۹] از برخى روايات چنين معلوم مى‏‌شود كه سبب شهادت محسن عليه السّلام يا مهمترين عامل آن قنفذ لعنةالله‌علیه بوده است.[۱۰] از سوى ديگر خالد لعنةالله‌علیه نيز با غلاف شمشير آن بانوى گرامى را آزرده و او را بين در و ديوار فشرده است.[۱۱] از ديگر كسانى كه حرمت پيامبر صلّى الله عليه وآله را شكستند، مغيرة بن شعبه لعنةالله‌علیه بود. او چنان فاطمه عليهاالسّلام را مى‌زد كه از بدن نازنينش خون جارى شد. او در فشردن درب خانه نيز سهمى داشت و از اين‏‌رو اسقاط جنين هم به مغيره لعنةالله‌علیه نسبت داده شده است.[۱۲] منابع: [۱] مؤتمر علماء بغداد ص۶۳ [۲] دعائم الاسلام ج۱ ص۲۳۲؛ بحارالانوار ج۸۱ ص۲۷۲ [۳] كتاب سليم ص۲۵۰؛ كامل بهائى ج۱ ص۳۰۵ ؛ جنات الخلود ص۱۹ [۴] جنة العاصمة ص۲۵۲؛ الشمس الضحى ص۱۵۴ [۵] مراجعه شود به: مصائب المعصومين عليهم‏السلام ص۲۷؛ بيت الاحزان، يزدى ص۳۳؛ جامع النورين ص۲۴۴؛ شعشعة الحسينية ص۱۴۴؛ حزن المؤمنين ص۶۱؛ بشارة الباكين ص۲۶؛ مرقاة الايقان ج۱ ص۱۱۲؛ انوار الشهادة ص۲۰۷؛ ماتمكده مجلس سيزدهم [۶] كتاب سليم ص۸۵؛ گريه مهاجمين در المسترشد ص۳۷۷ و الامامة والسّياسة ج۱ ص۲۰ نيز آمده است [۷] سيرة الائمة الاثنى عشر عليهم‏السلام ج۱ ص۱۴۵ [۸] كتاب سليم ص۸۵؛ احتجاج ص۸۳ در مورد شكستن پهلو و يا دنده آن حضرت عليهاالسلام مراجعه شود به كتاب سليم ج۲ ص۹۰۷ چاپ جديد؛ امالى شيخ صدوق ص۱۱۴ ( چاپ بيروت ۱۰۰ ) فضائل شاذان قمى ص۹؛ المحتضر ص۶۱؛ بحارالانوار، ج۱۰۱ ص۴۴ (نوشته‏ اى از شهيد اوّل) فرائدالسمطين جوينى شافعى ج۲ ص۳۵؛ ارشاد القلوب ص۲۹۵؛ مصباح كفعمى ص۵۵۳ [۹] مراجعه شود به: كتاب سليم ص۱۳۴؛ دلائل الامامة ص۴۵ چاپ جديد ص۱۳۴؛ كشكول آملى ص۸۳؛ حديقة الشيعة ص۳۰؛ الكوكب الدري ج۱ ص۱۹۴؛ الكبريت الأحمر ص۲۷۷ [۱۰] دلائل الامامة ص۴۵ چاپ جديد ص۱۳۴؛ علم اليقين ج۲ ص۶۸۶ [۱۱] بعضى خالد را نيز سبب اسقاط جنين مى‏دانند، مراجعه شودبه: كشكول آملى ص۸۳؛ حديقة الشيعة ص۳۰ [۱۲] احتجاج ص۲۷۸؛ جلاءالعيون، شبّر ج۱ ص۱۹۳ کپی شده از کانال معارف اهلبیت علیهم السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السلام علیک یا ساقی العطاشی خیر ببینی زائر دم معرفتت همیشه گرم
اثبات شهادت حضرت محسن علیه السلام و وقایع تلخ هجوم به بیت وحی. کتاب تلخ ترین فاجعه روزگار تالیف عجیبی ست از عبدالمحسن طاها این کتاب حاوی نکات بسیار عجیب ، جانسوز ، دقیق از واقعه هجوم است. این کتاب ، خواننده گانش رو بی نیاز از مراجعه به کتب دیگه کرده و حجت رو بر اهل انصاف و تحقیق تمام میکند.
عَنْ حَمْزَةَ وَ مُحَمَّدٍ ابْنَیْ حُمْرَانَ قَالا: اجْتَمَعْنَا عِنْدَ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ (صلوات الله علیه) فِی جَمَاعَةٍ مِنْ أَجِلَّةِ مَوَالِیهِ وَ فِینَا حُمْرَانُ بْنُ أَعْیَنَ فَخُضْنَا فِی الْمُنَاظَرَةِ وَ حُمْرَانُ سَاكِتٌ فَقَالَ لَهُ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ (صلوات الله علیه) مَا لَكَ لَا تَتَكَلَّمُ یَا حُمْرَانُ فَقَالَ یَا سَیِّدِی آلَیْتُ عَلَی نَفْسِی (1) أَنْ لَا أَتَكَلَّمَ فِی مَجْلِسٍ تَكُونُ فِیهِ فَقَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ (صلوات الله علیه) إِنِّی قَدْ أَذِنْتُ لَكَ فِی الْكَلَامِ فَتَكَلَّمْ... حمزه و محمد پسران حمران گفتند: به همراه گروهی از والاترین شیعیان نزد امام صادق (صلوات الله علیه) گرد آمدیم و حُمران بن اعین نیز در میان ما بود. پس مشغول مناظره شدیم و حمران همچنان ساکت بود. پس امام صادق (صلوات الله علیه) به او فرمود: ای حمران، تو را چه شده که چیزی نمی گویی؟ پس گفت: ای سرورم! بر خودم لازم گردانیده ام جایی که شما حضور دارید سخن نگویم. سپس امام صادق (صلوات الله علیه) فرمود: به تو اجازه سخن گفتن می دهم. سپس حمران سخن را آغاز کرد... منتهی الآمال معاني الأخبار (صدوق) صفحه 212 مختصر البصائر جلد 1 صفحه 340 بحار الأنوار الجامعة لدرر أخبار الأئمة الأطهار جلد 66 صفحه 3 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امیرالمؤمنین صلوات‌الله‌علیه: هرکه دوست دارد بداند که دوست یا دشمن ما است؛ پس قلبش را امتحان کند! پس اگر یکی از دوستان ما را دوست داشته باشد، پس دشمن ما نیست! و اگر دوستی از ما را دشمن بدارد، پس دوستدار ما نیست. مَنْ سَرَّهُ أَنْ یَعْلَمَ أَ مُحِبٌّ لَنَا أَمْ مُبْغِضٌ فَلْیَمْتَحِنْ قَلْبَهُ فَإِنْ کَانَ یُحِبُّ وَلِیّاً لَنَا فَلَیْسَ بِمُبْغِضٍ لَنَا وَ إِنْ کَانَ یُبْغِضُ وَلِیّاً لَنَا فَلَیْسَ بِمُحِبٍّ لَنَا. مجالس مفید: ۱۹۷ .
صلوات الله علیک یا اباعبدالله الغریب ممنونتم رفیق شکرالله مساعیکم . .
صلوات الله علیک یا کفیل الحوراء خیر ببینی زائر
علیه السّلام وقتی که امام حسن عسکری علیه السّلام آبی طلبید که با مصطکی جوشانیده بودند و خواست که بیاشامد، فرمود: اوّل آبی بیاورید که نماز بخوانم. چون آب آوردند، دستمالی در دامن خود گسترد و وضو ساخت و نماز بامداد را ادا کرد و ظرف آب مصطکی که جوشانیده بودند گرفت که بیاشامد، از غایت ضعف و شدّت مرض دست مبارکش می‌لرزید و ظرف بر دندانهای شریفش می‌خورد. چون آب را بیاشامید، روح مقدّسش به عالم قدس پرواز نمود. جلاء العیون صفحه ۹۹۷
علیه السّلام با اینکه امام حسن عسکری علیه السلام در حصر شدیدی بسر می‌بردند و دائم در تقیّه بودند، اما فضائل و کرامات ایشان بر مردم پوشیده نماند، لذا مطابق با روایتِ شیخ صدوق رحمه الله، به محض انتشار خبر شهادت آن امام مظلوم در سامراء، شهر یک‌پارچه عزا و ضجّه شد و گویی قیامت بپا شده بود و همه برای مراسمِ تدفین آن حضرت حاضر شده بودند. جلاء العیون صحفه ٩٩٤ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
علیه السلام از ابو جعفر احمد قصیر بصری روایت شده است که گفت: ما در نزد سید و مولای خود ابو محمّد علیه السّلام (امام حسن عسکری علیه السّلام) بودیم که خادمی از دستگاه حکومت که دارای مقام بالایی بود وارد شد و به امام عسکری علیه السّلام عرضه داشت: امیر المؤمنین تو را سلام می فرستد و می گوید: انوش نصرانی به ما نامه ای نوشته و خواسته است تا دو پسر او را تطهیر کنی. وی از ما خواسته تا از تو بخواهیم که سوار بر مرکب شده به خانه وی رفته و برای سلامتی و زنده ماندن پسر او دعا کنی. من نیز دوست می دارم که تو این کار را به انجام برسانی البته ما بدان سبب تو را برای انجام این کار به زحمت انداختیم که انوش گفته است: ما به دعای بازماندگان خاندان نبوّت و رسالت تبرّک می جوییم. مولای ما حضرت امام حسن عسکری علیه السّلام در پاسخ فرمودند: «الحمد للّه الذی جعل الیهود و النصاری أعرف بحقنا من المسلمین» ستایش خداوندی را که نصاری و مسیحیان را در شناختن حقّ ما از مسلمانان داناتر و عارفتر قرار داده است. سپس دستور دادند تا اسب ایشان را زین کنند. آن حضرت بر مرکب سوار شده ما نیز در معیت ایشان بر انوش نصرانی وارد شدیم. ناگاه دیدیم انوش در حالی که کشیشان و خادمان کلیسا و راهبان اطراف او را گرفته بودند و انجیل بر سینه او بود با سروپای برهنه به استقبال آن حضرت آمد. او در جلوی در به امام عسکری علیه السّلام رسیده و به او گفت: ای سرور و مولای ما، من به این کتابی که تو به آن داناتر از ما هستی توسّل می جویم که گناه ما را در به زحمت انداختنت ببخشی، و به حق مسیح عیسی بن مریم و انجیلی که از جانب خداوند متعال آورده است سوگند یاد می کنم که از خلیفه نخواستم که این مطلب را از تو بخواهد مگر به این دلیل که ما در انجیل، شما خاندان را در پیشگاه خداوند مانند مسیح، عیسی بن مریم یافته ایم. حضرت امام حسن عسکری علیه السّلام فرمودند: «این پسر تو برای تو باقی می ماند، اما پسر دیگر تو پس از سه روز از تو گرفته خواهد شد.- یعنی خواهد مرد- و این پسر تو که باقی می ماند اسلام آورده و اسلامش نیکو خواهد بود و از موالیان ما اهل بیت خواهد گردید.» انوش گفت: ای سرور و مولای من، به خدا سوگند که کلام تو حق است و با دانستن این مطلب که این پسر من مسلمان می شود و در سلک موالیان شما اهل بیت در خواهد آمد مرگ آن دیگری بر من آسان می آید. یکی از کشیشان به او گفت: در این صورت تو را چه می شود که خود مسلمان نمی شوی؟ انوش پاسخ داد: من مسلمانم و مولای ما این مطلب را می داند. مولای ما حضرت امام حسن عسکری علیه السّلام فرمودند: «او راست می گوید، و اگر به خاطر این مطلب نبود که مردم می گفتند ما تو را به وفات پسرت خبر دادیم و آن چنان که ما خبر دادیم نشد هم اکنون از خداوند می خواستم تا او را نیز برای تو نگاه دارد.» انوش در پاسخ آن حضرت عرض کرد: ای سرور و مولای من، من جز آنچه تو خواسته ای نمی خواهم. ابو جعفر احمد قصیر بصری، روایت کننده این حدیث، گوید: به خدا سوگند که پس از سه روز آن پسر از دنیا رفت و پس از یک سال پسر دیگر انوش به دین مبین اسلام درآمد و به همراه ما تا زمان وفات سرور و مولای ما حضرت امام حسن عسکری علیه السّلام ملازم منزل آن حضرت بود. هداية الکبرى ج ۱، ص ۳۳۴ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
علیه السلام امام عسکری(علیه السلام) از امام هادی(علیه السلام) و ایشان از پدرانش نقل می‌کند؛ پیامبر اسلام(صلی الله علیه و اله) ‌فرمود: «زمانی که در شب معراج به آسمان‌ها رفتم، در داخل عرش، فرشته‌ای دیدم که در دستش شمشیرى از نور بود و رفتار او با شمشیرش مانند رفتار على(علیه السلام) با ذوالفقارش بود و هنگامى که فرشتگان، مشتاق دیدار على بودند به آن فرشته می‌نگریستند. با خود گفتم: خدایا! آیا این، برادر و پسر عمویم على بن ابی‌طالب است؟ خطاب آمد: اى محمد! او فرشته‌ است، من او را به شکل و شمایل على(علیه السلام) خلق کرده‌ام. او در داخل عرش مرا عبادت می‌کند و همه حسنات و عبادات او تا روز قیامت، به حساب على بن ابی‌طالب نگاشته می‌شود» شیخ صدوق، عیون اخبار الرضا(ع)، محقق، لاجوردی، مهدی، ج ‏2، ص 131، تهران، نشر جهان، چاپ اول، 1378ق. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
علیه السلام أصبغ بن نُباته گوید از امیر المؤمنین علیه السّلام شنیدم که میفرمود ؛ يَظهَرُ فى آخِرِ الزَّمانِ وَ اقتِرابِ السّاعَةِ ، وَ هو شَرُّ الأزمِنَةِ ، نِسوَةٌ كاشِفاتٌ عارياتٌ ، مُتَبَرِّجاتٌ ، خٰارِجٰاتٌ مِنَ الدّينِ ، داخِلاتٌ في الفِتَنِ ، مائلاتٌ إلی الشَّهَواتِ ، مُسرِعاتٌ إلی اللَّذّاتِ ، مُستَحِلّاتٌ لِلمُحَرَّماتِ ، فی جَهَنَّمَ خالِداتٌ. در آخرالزمان و نزدیکی قیامت ، که بدترین زمان هاست ، زنانی پیدا میشوند برهنه و عریان که خود را به نمایش میگذارند ، از دین خارج اند و در فتنه ها و بلایا داخل ، شیفته شهواتند و در پی لذّتها سر از پا نمیشناسند ، حرام ها را حلال می شمرند و اینان در دوزخ ماندگارند.  من لا یحضره الفقيه ۳ /۳۹۰ حدیث ۴۳۷۴
سفيان بن محمد ضبعى می گويد: به امام حسن عسكرى عليه السلام نامه نوشتم و از آن حضرت راجع به "وليجه" پرسيدم، كه در قول خداى تعالى [سوره توبه،آیه ١٦] است: ﴿وَ لَمْ يَتَّخِذُوا مِنْ دُونِ اَللّٰهِ وَ لاٰ رَسُولِهِ وَ لاَ اَلْمُؤْمِنِينَ وَلِيجَةً﴾ یعنی؛ جز خداوند متعال و پيغمبر و مؤمنين، وليجه‌‌ای ندارند. و بدون آنكه در نامه بنويسم، پيش خود فكر می‌كردم كه آيا مقصود از مؤمنين در اين آيه كيانند؟ جواب آمد كه: كسى است غير از امامِ بحق، بجاى او منصوب مى‌شود؛ و در خاطرت گذشت كه آيا مؤمنين در اين آيه كيانند؟ ايشان ائمهٔ بر حق هستند كه از خداوند براى مردم امان می‌گيرند و خداوند هم امان آنها را لحاظ می‌کند. الکافی، ج١، ص۵٠٨
«قالَ أَبُو مُحَمَّدٍ الْحَسَنُ الْعَسْكَرِي‏ علیه السلام: ... وَ اللَّهِ لَيَغِيبَنَّ غَيْبَةً لَا يَنْجُو فِيهَا مِنَ الْهَلَكَةِ إِلَّا مَنْ ثَبَّتَهُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ عَلَى الْقَوْلِ بِإِمَامَتِهِ وَ وَفَّقَهُ فِيهَا لِلدُّعَاءِ بِتَعْجِيلِ فَرَجِه‏.» امام حسن عسکری علیه‌السلام فرمودند: «به خدا قسم، برای پسرم غیبتی طولانی خواهد بود که در آن زمان کسی از هلاکت نجات پیدا نمی‌کند، مگر اینکه خدای تعالی او را بر اقرار به امامتش ثابت قدم بدارد و به او توفیق دهد که برای فرجش دعا کند.» کمال الدّین و تمام النّعمة، ج ۲، ص ۳۸۴
اسعد الله ایامکم عید غدیر ثانی بر تمامی شیعیان و محبین حضرت امیرالمومنین صلوات الله علیه تبریک و شادباش باد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا