💍شناسایی و #انتخاب_همسر
👈🏽همانطوری که برای خریدن لوازم منزل و یا هر چیز لازم زندگی، نیاز هست که بعد از تحقیق و بررسی از مکان مناسب و مطمئن خریداری شود، و هر گونه کوتاهی و بدون تحقیق ممکن است به ضرر شخص تمام شود. این روند در مورد انتخاب فرد مناسب برای ازدواج هم لازم است.
به نظر می رسد برای پیدا کردن فرد مناسب زندگی، توجه به این نکات سودمند واقع شود:
1⃣ کمک گرفتن از خدا و اهل بیت علیهم السلام (نمازی بخوانید و از ته دل بخواهید که فرد مناسب را برای شما انتخاب کنند)
2⃣کمک گرفتن از خانواده، معمولا مادر و خواهرتان با حضور در مراسمات دینی و یا جشن های فامیلی می توانند فرد مناسبی را برای شما در نظر بگیرند.
3⃣ کمک گرفتن از افراد دیندار ( مثلا می توانید از علمای شهرتان یا امام جماعت مسجدتان کمک بگیرید.)
4⃣به دوستان صمیمی سفارش کنید.
5⃣ با اساتید و... خودتان در میان بگذارید.
6⃣مجموعه های که مخصوص خانم ها می باشد، خواهر یا مادرتان می توانند از آنجا پیگیر این مساله باشند.( مثلا: کانونهای فرهنگی خانم ها، یا مراکز قرآنی ویژه بانوان)
7⃣پیگیری از فامیل، چه بسا فرد مناسبی را پیشنهاد بدهند.
✔️در کنار این راهکارها، به هیچ وجه عجله نکنید و ضمنا ملاکهای لازم و صحیح را برای انتخاب خودتان معین کنید، البته مطالعه و مشورت را به طور کامل انجام دهید، تا بعدا به خاطر سهل انگاری دچار مشکل نشوید.
📝منبع: مرکز نشر مهارتهای ازدواج و خانواده
_______________
دانستنی های #قبل_از_ازدواج
🆔 @asanezdevag 🍃
💢عمق رابطهها را بسنجیم!!!"
✍وارد استخر كه میخوای بشی، معمولا نوک
پات رو داخل آب ميزنی تا شرايط رو بسنجی.
بعد آروم آروم نردهها رو میگيری و وارد ميشی
تا بدنت خودش رو با دمای آب وفق بده...
بعضیها اما لباس رو كه درآوردند، شيرجه
میزنند داخلش، حتی عمق آب رو نمیسنجند
كه مبادا ضربه مغزی نشوند!
💥حكايت وارد رابطه شدنهای امروزی میمونه!
اول سرد و گرمش رو بچش، عمقش رو نگاه كن،
بعد شروع كن به شنا كردن. خيلی از خفه شدنها،
بخاطر نسنجيدنِ همين عمقِ رابطههاست!!!
🆔 @asanezdevag
🛑💢 کدام کشورها بیشترین تعداد تولدهای نامشروع و بدون ازدواج در اروپا را دارند؟
🆘 فرانسه، بدترین کشور اروپایی در #آمار_زنازادگی
🆔 @asanezdevag
✨ #استاد_عباسی_ولدی
شما از کجا مطمئنید تربیت یک فرزند، راحت تر از تربیت چند فرزند است؟
اگر تربیت را همان طور که واقعیت تربیت است، بخواهید اجرا کنید، بدون شک، تربیت یک فرزند، به مراتب سخت تر از تربیت چند فرزند است.
یکی از اصلی ترین عوامل تاثیر گذار در تربیت فرزند - که از دغدغه های پدران و مادران هم هست ؟- پرکردن وقت بچه، آن هم به صورت مفید است. در این هم تردیدی نیست بهترین چیز برای پر کردن وقت کودک، یک کودک دیگر است. اگر بچه ها با دیدن بچه ها خوشحال میشوند و از محیط هایی که کودکان در آن هستند، استقبال می کنند، به جهت آن است که نوع آفرینش آنها به گونه ای است که در کنار یک کودک هم سن و سال خود، احساس آرامش می کنند. حالا خانواده هایی که یک فرزند دارند، این خلا را چگونه پر می کنند؟ چند پدر یا مادر پیدا می شوند که خودشان نقش فرزند دیگر را برای بچه شان بازی کنند؟ حالا اگر هم پیدا شود، مگر پدر یا مادر، جای فرزند دیگر را می گیرد؟
بسیاری از تک فرزند ها، وقتشان را پای رایانه و تلویزیون میگذرانند. برخی از اینها به مهد کودک رفته اند. برخی از اینها به شدت از محیط خانه فراری شده و به محیط بیرون از خانه متمایل شده اند.
سخت ترین مرحله از تربیت، تربیت فرزند اول است. اگر فرزند اول خوب تربیت شده باشد و فاصله سنی میان فرزندان هم به صورت استاندارد مراعات شود، فرزند اول، یک کمک کار تربیتی بسیار خوب برای تربیت فرزندان دیگر است. فرزند اول در حکم خشت اولی است که معمار می گذارد. اگر خوب تربیت شود، الگویی برای فرزندان دیگر می شود.
#تربیت_فرزند
#فرزندآوری
📚 ایران، جوان بمان
🆔 @asanezdevag
🔹کاهش ۷۰درصدی "نرخ باروری ایران" طی ۳۰ سال گذشته!
🔻برآوردها نشان میدهد که میزان باروری کل در کشور از حدود ۷.۷ فرزند برای هر زن در سال ۱۳۴۵ به سطح باروری حدود ۱.۸ فرزند بهازای هر زن در سال ۱۳۹۰ رسیده است و بر اساس گزارش ملل متحد نرخ باروری کل ما در ۳۰ سال گذشته حدود ۷۰درصد کاهش داشته است!
🔻برآوردهای انجامشده نشان میدهد که میزان باروری کل کشورمان در حدود ۷.۷ فرزند برای هر زن در سال ۱۳۴۵ به ۶.۳ فرزند در سال ۱۳۵۵ کاهش یافته است؛ بعد از این کاهش اولیه موقتاً وقفهای در گذار جمعیتی ایران پدید میآید و تحت تأثیر شرایط متأثر از رویداد انقلاب اسلامی، باروری بین سالهای ۱۳۵۶ تا ۱۳۵۸ افزایش مییابد و سپس تا حوالی سال ۱۳۶۳ روند نسبتاً ثابتی را ادامه میدهد.
🔻از سال ۱۳۶۳ به بعد مجدداً بهتدریج روند کاهش باروری آغاز میشود و از ۶.۹ فرزند برای هر زن در این سال به ۵.۵ فرزند در سال ۱۳۶۷ که زمان راهاندازی مجدد برنامههای تنظیم خانواده است، میرسد؛ از این زمان به بعد کاهش باروری بهسرعت روند انتقالی خود را طی میکند و به میزان کنونی خود یعنی ۱.۸ فرزند میرسد.
🆔 @asanezdevag
📌 رهبر انقلاب:
💠این طور هم نیست که بگوییم همه جا خانم باید از آقا تبعیت کند. «الرِّجالُ قَوّامونَ عَلَی النِّساءِ» معنایش این نیست که زن بایستی در همه امور تابع مرد باشد...
بالاخره دو شریک و دو تا رفیق هستند. یک جا مرد کوتاه بیاید یک جا زن کوتاه بیاید.یکی اینجا از سلیقه و خواست خود بگذرد دیگری در جای دیگر تا بتوانید با هم زندگی کنند.
📚مطلع عشق، صفحه ۵۱
🆔 @asanezdevag
🍃 #استاد_قرائتی
💎اجر شما محفوظ است...
❣از چیزهایی که باعث دلِ آرام است، همسر و یار همراه می باشد. بنده اگر یک حدیثی در تلویزیون می خوانم اگر خانوادهام به من آرامش دهد، مزاحمم نباشد، خوب بحثم چیز دیگری درمی آید اما وقتی می خواهم بیایم اگر یک کلمه ای بگوید که حواس من را به هم بریزد اصلا همه چیزها قاطی پاتی می شود.
❣ ... یک همسر همراه نقش مهمی دارد در آرامش و در توفیقات. در همه ثوابها هم شریک هستند. یعنی اگر همسری، نگوید آقا خوب من در خانه بچه داری کنم، غذا بپزم، چی، چی، چی، و پس سهم ما چی می شود؟ اجر شما محفوظ است، در همه خیرها شریک هستی. حتی کارهای ساده
#همسرداری
🆔 @asanezdevag
✅ چطور فرزندتان را به #ازدواج تشویق کنید؟
👇👇
💠 فراهم کردن شرایط #ازدواج_آسان :
خانواده به عنوان یکی از مهم ترین پایگاه هایی هست که جوانان بیشترین ساعات عمر خود را در آنجا سپری می کنند. خانواده ها باید سعی کنند به جوانانشان کمک کنند تا با ازدواج به گونه صحیح آن آشنا بشوند
👌 وقتی یک #دختر و #پسر تصمیم می گیرند با هم ازدواج کنند، طبیعی هست که استرس هایی را برای مقابله با این شرایط از خود نشان بدهند. والدین عزیز باید به این نکته توجه کنند که سخت گیری های والدین در زمینه های مختلف ازدواج مثل مهریه، جهیزیه ، خرید عروسی و ... فقط و فقط می تواند جوانان را از ازدواج منصرف کند.
💠 آموزش فرهنگ ازدواج :
یکی از راه های ترغیب جوانان به ازدواج کردن، زمینه سازی این مساله در اجتماع هست. هر مکانی که جوانان در آن حضور دارند می تواند به عنوان بهترین مکان برای گسترش فرهنگ ازدواج باشد. مکان هایی مثل دانشگاه ها، مساجد، و مشاوره، ادارات و کارخانجات و ... می توانند به عنوان بهترین مکان ها برای گسترش فرهنگ ازدواج باشد.
💠 خانواده حرف اول را بزند:
بهترین کار خانواده برای تشویق جوانان به ازدواج این است که والدین از مشاجرات خود در حضور فرزندانشان خودداری کنند تا ذهنیت بدی از ازدواج در آنها ایجاد نشود و در مقابل، ابتدا از زیبایی های ازدواج برای فرزندانشان بگویند و بعد هم از مشکلاتی که ممکن است در این راه طولانی برایشان ایجاد شود صحبت کنند و راه حل های مساله را به آنها یاد بدهند. این گونه جوانان از ازدواج کردن ترس کمتری را پیدا می کنند.
💠 همسر می خوای چی کار!!!
شاید این جمله به گوش شما هم آشنا باشد. #شوهر می خوای چیکار! یا #زن می خوای چی کار! برای چی می خواهی ازدواج کنی؟ این جملات را ممکن است برخی از والدین به فرزندانشان بگویند و یا برخی از دوستان و بستگان به افراد جوان تر بگویند. در واقع می توان گفت این جملات می تواند تاثیرات منفی را بر روی تصمیمات زندگی افراد جوان تر بگذارد و آن ها را از گرفتن تصمیمات درست تر زندگی محروم کنند.
✨ افرادی که این جملات را بیان می کنند می توانند برای خود دلایلی را داشته باشند، مثل این که یا خود در زندگی متاهلی شان مشکل دارند و یا افراد مسئولیت پذیری نیستند و زیر بار مسئولیت های زندگی مشترک کم آورده اند. پس جوانان عزیز اگر این حرف ها را از اطرافیانتان می شنوید سعی کنید خیلی به آن بها ندهید و سعی کنید تصمیم منطقی و درست زندگیتان را بگیرید.
💠 نقش رسانه ملی:
راه دیگر برای ترغیب کردن جوانان به ازدواج، رسانه ها می باشد. ساختن فیلم ها و سریال هایی در این زمینه، روزنامه و مجلات هم می توانند به عنوان یکی از وسایلی باشند که می توانند در تشویق جوانان به ازدواج موثر واقع شوند.
💠 سهم مسئولین جامعه:
از دیگر افرادی که می توانند در تشویق و ترغیب جوانان به ازدواج موثر باشند، مسئولین جامعه هستند. فراهم کردن شرایط ازدواج آسان و همچنین فراهم کردن شرایطی جهت اعطای تسهیلات بانکی و تهیه مسکن می تواند انگیزه ای برای جوانان باشد تا بتوانند زیر بار مسئولیت سنگین ازدواج بروند.
💠 مشاوره ازدواج :
برای تشویق جوانان به ازدواج از سهم مشاوره نیز نباید گذشت. برگزاری کارگاه های مربوط به مهارت های #انتخاب_همسر و هنر همزیستی همسران نیز می تواند ذهنیت جوانان را به ازدواج بازتر کرده و تصمیم گیری آن ها را راحت تر.
________
دانستنی های #قبل_از_ازدواج
🆔 @asanezdevag
✅ یک روش برای ایجاد آرامش در خانواده👇🏻
برای ایجاد آرامش چند روش و تکنیک وجود داشته دارد. اوّلین روش برای آرامش، آرامش های کلامی است؛ یعنی اگر پدر و مادر بخواهند به فرزند خود آرامش دهند، باید در ارتباط کلامی خود با نوجوان دقّت کنند. نوجوانان آتش زیر خاکستر هستند؛ یعنی نیاز به یک باد و نسیم دارند تا آتش درونشان شعله ور شود؛ لذا پدر و مادر نباید بگذارند که این تلاطم و برانگیختگی در نوجوان به وجود بیاید.
یکی از چیزهایی که آدم را خیلی عصبی می کند، بد حرف زدن است. در روایات دینی ما آمده است که: "زیبا سخن بگویید تا زیبا سخن بشنوید"؛ لذا اگر پدر و مادر بخواهند از نوجوان سخن زیبا بشنوند، باید با او زیبا سخن بگویند.
[استادتراشیون]
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | قانونهای خفن ازدواج متعلق به کدوم کشوره؟
#ازدواج_در_وقت_نیاز
#ازدواج_مؤلفه_پیشرفت
#ازدواج_آسان
🆔 @asanezdevag
✨ #استاد_الهی_فرد
💎 پدر و مادرها فضای دینی داشته باشن. فضای دینی یعنی چی؟ به بچه #اخلاق و #شادمانی نشون بدن. لُبّ بچگی، شادیه. شادیه چیه؟ [اینه که] شادی آدم باتقوا رو هم ببینه.
💎بابایی که نماز شب میخونه.[بچه] نمازهاش رو داره میبینه تو خونه. اذان میبینه؛ ازش بشنوه که: «دخترم» یک گل سر هم براش بگیره، دست به سرش هم بکشه... «عزیزم» رو هم بشنوه از بابای با تقوا.
📌وقتی اینها رو نشنید؛ شما دستش رو میگیری کشون کشون میاریش حسینیه، کشون کشون میبریش مسجد. بعد توی خونه با هم دعوا میکنید زن و شوهر.
📌این اصلاً بیزاره از آدم مذهبی. بعد میره مثلاً فلان فامیلشون رو میبینه مذهبی نیستن، همین عزیزم رو از اونا میشنوه. بعد بچه میاد اینور [سمت غیرمذهبیها].
#تربیت_فرزند
🆔 @asanezdevag
🍃 #استاد_عباسی_ولدی
چرا ما باید این اندازه از مفاهیم و مبانی دینی خودمان فاصله بگیریم؟! واقعا قدیمی ها اگر فرزندان بیشتری می آوردند، به این دلیل بود که پول بیشتری داشتند؟ یا اینکه اعتقاداتشان به رزّاقیت الهی بیشتر بود؟!
بیایید اندکی در نگاه دین به مسائل اقتصادی، تفکر کرده، آن را با نگاه خودمان به این مسائل، مقایسه کنیم و ببینیم تا چه اندازه میان این دو نگاه، فاصله وجود دارد؟
اگر ما به جهت ترس از مسائل اقتصادی از فرزند دارشدن جلوگیری می کنیم، در صدر اسلام برخی فرزندانشان را از ترس فقر می کُشتند. درست است که میان جلوگیری کردن از فرزنددار شدن و کشتن فرزند، تفاوت بسیاری وجود دارد؛ امّا این دو دسته، یک منطق دارد : ترس از فقر...
خدای مهربان ما به کسانی که فرزندانشان را از ترس فقر می کُشتند، حرفی می زند که ما هم مخاطب آن هستیم:
✨ " ولا تَقتُلوا اولادَکُم مِن املاق نَحنُ نَرزُقُکُم وَ ایّاهُم...
و فرزندان خود را از بیم تنگ دستی مکشید. ما شما و آنان را روزی می رسانیم."
سوره انعام، آیه ۱۵۱
اهل بیت علیهم السلام هم به صراحت درباره این دغدغه سخن گفته اند.
بکر بن صالح میگوید: درنامه ای به امام موسی کاظم علیه السلام نوشتم : پنج سال است که از آمدن فرزند ، جلوگیری می کنم؛ چرا که همسرم از فرزند دارشدن، کراهت دارد و می گوید : از آنجا که ما فقیر هستیم، تربیت فرزندان برای ما سخت خواهد بود. ایشان در پاسخ نوشت:
✨ "به دنبال فرزند باش که خداوند روزی فرزندان را می دهد".
الکافی، ج۶، ص۳
نکته: اگر ما به زندگی، نگاه مصرف گرایانه داشته باشیم، هر اندازه هم که از نظر اقتصادی قوی شویم، پولمان را خرج مصرف بیشتر می کنیم، نه اینکه انگیزه بیشتری برای فرزند آوری پیدا کنیم.
📚 "ایران، جوان بمان
#رزاقیت_خداوند
#سبک_زندگی
#فرزندآوری
🆔 @asanezdevag
◉✿ازدواج آسان✿◉
#تجربه_من ۱۰۹ #ازدواج_در_وقت_نیاز #فرزندآوری #بارداری_بعداز_35_سالگی بابای من مثل یه سری باباهای
#تجربه_من ۱۱۰
#فرزندآوری
#رزاقیت_خداوند
يك سال بعد از ازدواجم، خدا پسرم رو بهمون هدیه داد. چون اولين بچه ام بود و توي شهر غريب زندگي مي كرديم، نه خانواده خودم و نه خانواده ي همسرم پيشمون نبودن، خيلي سختم بود. انقدر كه بعدش، از زايمان و بارداري به شدت ترسیدم، يادمه همش ميگفتم ديگه نميارم... اون موقع مستاجر بوديم تو زير زمين...
وقتي پسرم يك ساله شد، شبا شروع كردم به خوندن احادیث، يادمه يه حديث از پیامبر صلیاللهعلیهوآله خوندم كه مضمونش اين بود: "فرزند زياد بياريد كه من در قيامت به فزوني امتم افتخار ميكنم" اين دست احاديث خيلي فكرمو مشغول كرد.
از طرفي ميدونستم اگر روي ترسم براي بارداري و زايمان غلبه نكنم براي هميشه پسرم تنها ميمونه...
خلاصه فقط به حب پيامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله وقتي پسر اولم يك سال و ده ماهش بود، پسر دومم بدنيا اومد، بارداري و زايمان بسيار راحت...
از بركت بچه ها خونه دار شديم
حسابي با هم هم بازي شدن و غربت و دوري كلا يادم رفت.
پسر دومم، دو سال خورده ايش بود، كه عذاب وجدان براي نگفتن لبيك به حرف رهبرم گريبانمون گرفت...
دو ماه بود كه همسرم بيكار بود، اما به لطف دردانه امام رضا عليه السلام، آقا امام جواد عليه السلام روزي ما بيشتر از ايام شاغل بودن همسرم ميرسيد. و من با تمام وجود فهميدم حتي شغل هم متضمن روزي نيست...
تو اين مدت فرزند سوم را از خدا درخواست ميكرديم.
يك شب خواب حضرت آقا را ديدم. ايشون جلو رو به جمعيتي از خانم ها ايستاده بودند. و ما هم شعار ميداديم:
اين همه لشكر آمده به عشق رهبر آمده
همون روزا فهميدم خدا بهم لطف كرده و باردارم.
هنوز بدنيا نيومده، همسرم يه شغل خوب پيدا كرد شكر خدا...
گرچه اگر پيدا هم نميشد، با وجود اهل بيت عليه السلام غمي نبود...
🆔 @asanezdevag
📝چه چیزی باید آموزش دیده شود؟
اما آیا واقعاً آموزش پیش از ازدواج، همان یک ساعت سخنرانی است که برای مجوز عقد و بعد از آزمایش خود در آن شلوغی ماستمالی می شود؟مسلماً نه.
📌تحقیق ها نشان می دهد شش ماه یا یکسال قبل از ازدواج بهترین موقع آموزش قبل از ازدواج است.
در این کلاس ها بهتر است فرد یاد بگیرد که:
1. خودش را بشناسد
2. از عادت های غلط دست بکشد
3. انتظارات از زندگی زناشویی واقع بینانه شود
4. مهارت های ارتباطی آموخته شود
5. تفاوت های زن و مرد آموخته می شود.
🆔 @asanezdevag
وقتي به فرزندتون نه بگيد و کودک گريه و زاري کنه، اگه جلوش كوتاه بيايد فرزندتون تبديل بچه #لوس ميشه.
وقتي كودك متوجه میشه که هر زمان که در جواب "نه" والدين دست به مانور و بازي و گريه ميزنه، به هدفش ميرسه و میتونه نه رو به بله تبديل كنه، معمولا در بزرگسالي هم از همین ترفند استفاده میکنه تا به خواسته هاش برسه. منتها نه باگریه بلکه با داد و فریاد و ابزارهای دیگه ...
بنابراين تا ميتونيد به بچه نه نگيد اما وقتي نه گفتين با مانورهاي كودك كوتاه نياييد.
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا با وجود روابط آزاد جنسی در کشورهای غربی باز هم #آمار_تجاوز روزبه روز بالاتر میره؟
💢 تجربه غرب از آزادی در معاشرتها و عدم قیدوبند در روابط محرم و نامحرم چیه؟
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 کی از همه سختگیرتره؟
🆔 @asanezdevag
✅ ایستاده میان #مادر و #نامزد (تازه داماد)!
👇👇
دوران پیش از مراسم #ازدواج (#دوران_عقد) از لحاظ رابطه شما با مادرتان دوره حساسی است. در این دوران احتمالا شما و مادرتان رابطه نزدیک تری با هم برقرار می کنید، که تا به حال آن را تجربه نکرده بودید.
💫 این افزایش ارتباط که به دلیل برنامه ریزی مراسم ازدواج و سایر فعالیت های مرتبط با آن رخ می دهد، با عمل جدا شدن از والدین که از تبعات ازدواج است، تناقض دارد. هویت و وابستگی های خانوادگی شما از خانواده اصلی تان به سوی خانواده ای که شما و #همسرتان ایجاد می کنید تغییر جهت می دهد این مطلب حتی در مورد افرادی که سبک زندگی بسیار مستقلی دارند هم صدق می کند هر چه به زمان مراسم نزدیک تر می شوید، ممکن است دورنمای این تغییر، احساسات عمیقی در شما و مادرتان ایجاد کند.
😊 این فرآیندی کاملاً طبیعی است اینکه هر یک از شما چطور این احساسات را بیان کرده و با آن ها کنار بیابد به ویژگی های فردی تان بستگی دارد.
⚠️ بعضی اوقات هنگامی که مادر- آگاهانه یا ناآگاهانه- تلاش می کند تا به فرزندی که دارد از دست می دهد- یعنی شما- بسیار نزدیک شود، مشکلات بروز می کنند. همچنین ممکن است شما به دلیل اینکه احساس می کنید در نقش جدیدتان بی تجربه هستید به رفتارهای «مداخله گرانه» مادرتان بیش از حد حساس باشید. هر دوی شما به دلیل تغییری که با آن مواجه شده اید، مقداری هیجان زده شده و استرس خواهید داشت برای اینکه بتوانید مانع تأثیرات مخرب این دوران شوید و رابطه نامزدتان را با مادرتان بهبود ببخشید، می توانید از نکات زیر استفاده کنید.
🔷🔹 - با مادرتان درباره انتظاراتی که از دوران پیش از مراسم ازدواج، خود مراسم عروسی و ازدواج تان دارید صحبت کنید. به او بگویید که چه می خواهید و درباره انتظارات و آرزوهای مادرتان نیز از وی سوال کنید بپرسید او از مراسم ازدواج چه می خواهد؟
🔷🔹 - بعضی از مادران برای خودشان آرزوهایی دارند، اما می ترسند آن ها را بیان کنند. از طرف دیگر، اگر خواسته هایشان تحقق نیابد نیز ناراحت می شوند.
🔷🔹 - همه مادرها درباره خواسته ها و دیدگاه شان محتاطانه عمل نمی کنند. ممکن است آنها تصور کنند که شما به نصیحت هایشان نیاز دارید یا بدون اینکه نظر شما را جویا شوند، تصور کنند که خواسته های شما با خواسته های آن ها مطابقت دارد شاید لازم باشد که شما در این باره با مادرتان قاطعانه اما بسیار مودبانه صحبت کنید. در این باره خوب فکر کنید. درست است که این جشن ازدواج شما است، اما ایجاد چند تغییر کوچک در آن به خاطر مادرتان کار بزرگی نیست. سعی کنید تصمیمی بگیرید که موجب پشیمانی تان نشود. اگر در بعضی از زمینه ها تصمیمتان با خواسته های مادرتان مغایر است. حتما دلایل کارتان را برای ایشان توضیح دهید.
🔷🔹- شاید مادر شما از نامزدتان ایرادهایی بگیرد احتمالا شنیدن چنین چیزهایی برای شما دشوار است به یاد داشته باشید که این رفتار کاملاً طبیعی است. از نگاه او هیچ کس هرگز آن قدر کامل و بی عیب و نقص نیست که بتواند با فرزند مادرتان (یعنی شما) ازدواج کند. او درباره آینده شما نگران است از اینکه مادرتان می داند که شما به نگرانی ها و دل مشغولی هایش گوش می دهید و به دیدگاه وی احترام می گذارید، اطمینان حاصل کنید. البته این مطلب به این معنا نیست که شما باید دیدگاه تان را تغییر دهید. گاهی اوقات اعضای خانواده آن قدر شیفته عضو تازه (نامزد شما) می شوند که احساس می کنید به شما هیچ توجهی نمی شود.
________
#دوران_عقد
🆔 @asanezdevag
✨استاد قرائتی
💖زيبایی، كمال است، اما لازم نيست كه بچهات زيباترين باشد. چون زيبایی به همان مقدار كه كمال است، به همان دليل فتنه هم هست. شما از خدا خير بخواه. به خدا نگو چه ميخواهم، چه نميخواهم. خير بخواه، هرچه خير است برای شما ميرسد...
💖بگو: خدايا هرچه خير است. به خدا واگذار كن. خدا خوب خدایی است. ميگويد: بر من توكل كنيد، من برای شما درست ميكنم. من بلد هستم خدایی كنم.
💖اصرار نكنيد حتماً پسر، حتماً دختر، حتماً زيبا، حتماً تيزهوش. خيلی از تيزهوشانمان آمريكا رفتند، بازوی آمريكا هستند. خيلی آدمهای متوسط اينجا كار ميكنند، خيلی از تيزهوشها خودشان را به دلار ميفروشند. از كجا اين تيزهوشی به نفع من باشد.
#پس_از_ازدواج
🆔 @asanezdevag
#آیت_الله_بهجت
📌فقط ۱۰ درصد!!
انسان در دنیا [نهایتا] به ده درصد خواستههای خود میرسد. کمتر کسی پیدا میشود که زندگی بر وفق مراد او باشد. هرگونه عیش و نوش دنیا با هزار تلخی و نیش همراه است. اگر کسی دنیا را اینگونه پذیرفت و شناخت، در برابر ناگواریها و بدیهای همسر و همسایه و… کمتر ناراحت میشود؛ زیرا از دنیا بیش از اینکه خانه بلاست، انتظار نخواهد داشت.
📚در محضر آیةالله بهجت
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 سخنران: استاد تراشیون
🔻 فرزندان چه جايگاه هايي دارند؟
🆔 @asanezdevag
😰❗️در مملکت ما خیلی ها باور ندارند ازدواج هم نیاز به آموزش داشته باشد.
آنها با غرور سرشان را بالا می گیرند و می گویند همین طور که پدر و مادرهای مان زندگی کردند ما هم با یک نفر دیگر زندگی می کنیم.
اما مشکل دقیقاً از همین جا شروع می شود. این که زندگی الان با زندگی پدر و مادرهای مان فرق کرده است.
شاید اگر دوره پدر و مادرهای مان هم سیستمی وجود داشت که به آنها آموزش های لازم پیش از ازدواج را می داد بدشان نمی آمد آن را انجام دهند!
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 خاطرات خوش جهیزیه خریدن جوانهایی که تصمیم میگیرند باری رو از دوش خانواده بردارند واقعا دیدن داره...
پیشنهاد خوبیه که گاهی از تجربهی لوازم خانگی فروشیها درس بگیریم!
🆔 @asanezdevag
🍃 #استاد_عباسی_ولدی
اگر شیوه زندگی تغییر نکند، به این راحتی نمی توان به فکر بیشتر شدن فرزندان بود.
در شیوه زندگی امروز، مهم ترین مسئله، #مصرف_گرایی است. بسیاری از غیر ضروری ها، ضروری زندگی شده و نیازهای کاذب به شدّت از نیازهای واقعی جلو زده است. به همین دلیل هم، دغدغه ها برای اقتصاد زندگی، به شدّت رشد کرده است.
همینمسئله، باعث شده بسیاری از مادران برای به دست آوردن نیازهای کاذب همراه با پدران، مشغول کار شوند. مثلا داشتن یا نداشتن تلویزیون ال سی دی یا ال ای دی، الآن برای برخی از خانواده ها، یک دغدغه شده یا داشتن یکی دو دست مبل، از بایدهای یک خانه شده است؛ درحالی که بدون اینها، آب از آب در زندگی تکان نمیخورد.
یکی دیگر از مشخصه های شیوه زندگی امروز، جایگاه تلویزیون و به طور کلی #رسانه در خانواده است.
امروزه تلویزیون یک مسئله کاملا جدی در مدیریت زمان خانواده هاست. تلویزیون، خواب مادران را چنان برهم زده که بسیاری از مادران خانه دار ما را تا ساعاتی پس از نیمه شب، بیدار نگه داشته و تا نزدیک ظهر، به خواب می بَرد. چرا مادر، وقت تماشای سریال را دارد؛ امّا برای بچه وقت ندارد؟ مادرانی که روزانه تنها یک ساعت صرف تلویزیون میکنند، چند نفر هستند؟ مادرانی که فقط هفته ای یک سریال می بینند، چند نفر هستند؟ پدران چقدر وقت خود را صرف تلویزیون میکنند؟ فقط تلویزیون هم که نیست. چقدر از زمان ما در طول روز، صرف صحبت های تلفنی می شود؟ چقدر از این مکالمه ها ضروری است؟
مگر مادران ما در دهه های گذشته، روزشان ۴٨ ساعت بود؟ پس چرا از عهده تربیت بچه ها برمی آمدند؟ مادران ما فرزندانی را تربیت نمودند که انقلاب کردند و جنگ را اداره کردند....
📚ایران جوان بمان
🆔 @asanezdevag
⭕️ پلیس آلمان در حال چک کردن طول دامن زنان عابر که کوتاهتر از حد قانونی نباشد! | برلین؛ ۱۹۲۰
#گشت_ارشاد
🆔 @asanezdevag
🍃 #استاد_عباسی_ولدی
این سؤال خیلی مطرح می شود که فاصله ی سنی بین دو تا بچه چقدر باشد، از نظر تربیتی فاصله ی مناسبی ست⁉️
🔹یک قاعده ی کلی درباره فاصله ی سنی بین دو فرزند وجود دارد و آن این که از نظر تربیتی باید فاصله سنی دو بچه به اندازه ای باشد که بتوانند همبازی هم بشوند و همدیگر را درک بکنند. کسانی که فاصله ی زیادی بین فرزندان شان می گذارند؛ یک دردسرهای خاصی را باید بپذیرند که شاید خیلی بیشتر از آن دردسرهای ابتدایی باشد که معمولا وقت تولد بچه بعدی ایجاد می شود.
🔹بچه هایی که تفاوت سنی بالائی دارند؛ ۶-۷ سال با هم تفاوت سنی دارند نمی توانند همبازی همدیگر بشوند. به همین دلیل هم در سنین بالاتر این پدر و مادرند که باید جور همبازی بودن بچه ی دوم یا سوم را بکشند. یعنی پدر ومادری که ۲ تا ۳ تا بچه دارند با فاصله ی سنی ۶_۷ سال در اصل باید گفت اینها سه تا تک فرزند دارند.
🔹اگر فاصله ی بین فرزند اول و دوم یک جوری باشد که اینها وقت همدیگر را بتوانند خوب پر کنند؛ به شدت تربیت آسان می شود. البته آن اوائل به دنیا آمدن فرزند دوم یا مثلا اوائل به دنیا آمدن فرزند سوم وقت پدر و مادر یک مقدار گرفته می شود؛ اما در غیر آن زمان واقعا در وقت پدر و مادر صرفه جوئی می شود.
⚠️اگر بچه ها نتوانند در محیط خانه همبازی های خوبی برای همدیگر باشند مشکلات زیادی پیش می آید مثلا :
🔻یکی از مشکلات این است که بچه ها به شدت تمایل به #بیرون از خانه پیدا می کنند که همه پدر و مادرها می دانند که تمایل شدید بچه به محیط بیرون ازخانه چقدر مضرست.
🔻یکی دیگر از مضراتش این ست که خیلی گرایش به #تلویزیون پیدا می کنند.
🔻گرایش به #فضای_مجازی پیدا می کنند.
🔻گرایش به #بازیهای_کامپیوتری پیدا می کنند.
و همه ی این ها یک مثنوی «هفتاد من» ست مشکلاتی که برای بچه ها ایجاد می کنند.
#فرزندآوری
#فاصله_سنی_مناسب
📚ایران، جوان بمان
🆔 @asanezdevag
⚖️ برابری غربی
🌸 رهبر انقلاب: اساساً نگرش غربی نسبت به زن، یک نگرش مبنی بر عدم برابری و عدم تعادل است.
🌀 شعارهایی که در غرب داده میشود، حاکی از واقعیت نیست. فرهنگ غربی را باید در ادبیات غربی جستجو کرد.
💢 در چشم فرهنگ اروپایی، از دوران قرون وسطی تا اواسط قرن فعلی، زن موجود درجه دوم بوده است! هر چه بر خلاف این ادعا کنند، خلاف میگویند. ۱۳۷۶/۰۷/۳۰
🆔 @asanezdevag
◉✿ازدواج آسان✿◉
#تجربه_من ۱۱۰ #فرزندآوری #رزاقیت_خداوند يك سال بعد از ازدواجم، خدا پسرم رو بهمون هدیه داد. چون او
#تجربه_من ۱۱۱
#فرزندآوری
#سزارین
من ۱۴ ساله ازدواج کردم. فرزند اولم را در حالیکه چند روز از ازدواجمان بیشتر نگذشته بود باردار شدم که الحمدلله بارداری راحتی بود و پزشکم معتقد بود طبیعی باید زایمان کنم اما موقع بدنیا اومدن بچه کمی با مشکل روبرو شدم بدین معنا که سه آمپول فشار بهم زدن و نهایتا هم سزارین شدم و در پرونده ی پزشکی علت سزارین رو هم "عدم پیشرفت" ذکر کردند.
بچه ی اولم شش ماهه بود که دومی رو خدا بهم عنایت کرد، بچه ی دوم رو هم سزارین شدم.
بعد از ۶ سال بخاطر صحبتهای مقام معظم رهبری تصمیم بر بچه دار شدن گرفتیم که با لطف خدا فرزند سومم رو هم (البته با روش سزارین) بدنیا آوردم.
دقیقا بعد از عمل که دکترم اومدن بالای سرم از ایشون پرسیدم سزارین چهارم برای من امکان داره ایشون گفتن بله هیچ مشکلی ندارید.
فرزند سومم نیز شش ماهه شد که مجددا ناخواسته فرزند چهارم رو باردار شدم و خلاصه با تمام ترش رویی های پزشکان با سلامتی و بدون هیچ مشکلی و با وجود سزارین های نزدیک بهم، فرزند چهارمم رو هم با سزارین بدون هیچ مشکلی بدنیا آوردم.
الآن فرزند چهارمم ۴ ساله است و واقعا فقط بخاطر ازدیاد نسل شیعه تصمیم به بارداری دارم و از خدا میخواهم مرا در این مسیر یاری کند.
باوجود اینکه برخی پزشکان معتقدند با وجود مستعد بودن اوضاع مادر، نهایتا تا ۳ فرزند به روش سزارین میتوان بدنیا آورد، من بتوانم خط بطلانی بر این اعتقاد بزنم...
پ. ن
خانم دکتر طاهره لباف در فصل آخر کتاب «ایران جوان بمان»، ضمن بیان توضیحاتی در مورد سزارین، به تجربه مکرر خودشون در انجام سزارین برای دفعات #چهارم و #پنجم برای مراجعین شون اشاره کردند.
🆔 @asanezdevag
🍃 #استاد_عباسی_ولدی
چه کسی میتواند انکار کند که در دهه شصت، به جهت نبودن بسیاری از امکانات رفاهی، وقت مادران بیشتر گرفته می شد؟ مادرِ دهه پنجاه یا شصت، لباس ها و ظرف ها را چگونه می شست؟ خانه را چگونه جارو میزد؟ چند مادر در آن دهه ها از پوشک استفاده می کردند؟ چند مادر بچه شان را کهنه میکردند؟ فاصله سنّی فرزندان در آن دهه ها چند سال بود؟
ما نمیخواهیم بگوییم که مادر امروز، کار نمی کند. به هیچ وجه، زحماتی را که مادران می کشند، انکار نمیکنیم؛ امّا باور کنیم که امروزه مادری کردن، بسیار آسان تر از گذشته است.
مادران ما در گذشته کارهایی داشتند که مادر امروزی فکرش را هم نمی کند. بسیاری از مایحتاج درون زندگی را خود مادرها درست میکردند. اواخر تابستان و اوایل پاییز که می شد، محله ما، خانه خانه بود که سبد ، سبد گوجه میگرفت و خودش رُب درست میکرد. در همین ایّام بود که ترشی خانه را مادرِ خانه درست میکرد. زمستان نیامده ، زغال میخریدند و می شستند و آن را برای کرسی ها آماده میکردند. آب لیمو و آب غوره و مربا و... را خودشان درست میکردند.
یادش بخیر ، جوراب ها و دستکش ها و شال گردن های مادرانه ! چه لذتی داشت لباس های بافتنی که با دستان پر مهر مادرانمان، بافته می شد و سالها تنمان می کردیم. چه تعداد از مادران امروزی این کارها را برای فرزندانشان می کنند؟
مادرِ امروز، گرفتار چیست که دائم از وقتِ کم می گوید؟
مادر امروز، اسیر تغییر شیوه زندگی است. شیوه زندگی امروز، وقت مادران را به مسلخ برده و قیمه قیمه کرده است.
حرف اصلی ما آن است که آسان شدن بسیاری از کارها، فرصتی را برای مادرها ایجاد کرده که مادران دهه های گذشته آن را نداشتند. باید از این فرصت ها به بهترین شکل ممکن، استفاده کرد.
📚ایران جوان بمان
#سبک_زندگی
🆔 @asanezdevag