🔝
#کاپ_کیک_پنیر_و_گردو
📝مواد لازم
پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم
شیر ۱/۴ پیمانه
گردو خرد شده ۲۵ گرم
آرد ۱۱۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۲۵ گرم
وانیل نوک ق چ
شکر ۷۵ گرم
بکینگ پودر ۱ ق چ
♨️طرز تهیه
ابتدا از نیم ساعت قبل تمام مواد رو از یخچال بیرون بیارید تا به دمای محیط برسه. بعد پنیر و کره نرم شده و شکر و تخم مرغ رو باهم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا یکدست و کرم رنگ بشه.
بعد شیر رو اصافه کنید و دوباره با همزن بزنید و بعد ارد و بکینگ پودر و وانیل رو باهم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید و طی ۲ مرحله ب موادتون اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید در حدی ک یکدست بشه.
بعد گردو خرد شده رو اضافه کنید و با قاشق هم بزنید و بعد داخل کپسول ها رو پرکنید (تا ۲/۳ ارتقاع کپسول از مواد پر بشه) و بعد داخل فری ک از قبل گرم کردین با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدید.
کانالی پر از دستورات اشپزی جدید👇
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
@ashpazbashiii
کانال دوم ما رو از دست ندین #ایده جالب و زیبای #تزیین غذا👇
╭┄✵🍹🍹🍹✵┄╮
@deser_design
🔝
#کباب چوبی🍢🍢
📝مواد لازم
گوشت چرخکرده : نیم کیلو
سیخ چوبی : به تعداد لازم
پیاز : 1 عدد بزرگ
نمک : به میزان لازم
زعفران : دو قاشق غذاخوری دم کرده
♨️طرز تهیه
گوشت چرخکرده رو با یک عدد پیاز رو رنده ریز میکنیم و کمی آب پیاز رو میگیریم و نمک و زعفران دم کرده (که از قبل زعفران رو پودر کرده بعد با چند تکه یخ گذاشته تا کاملا رنگ زعفران رو پس بده) بهش اضافه کرده و کاملا ورز میدیم و حالا گوشتمون رو به سیخ های چوبی وصل کرده و با حرارت ملایم در روغن تفت میدیم.
بعد برای سس گوجه فرنگی ها (گوجه فرنگی ها رو شسته پوست اونو جدا میکنیم و برای دو دقیقه داخل آب جوش گذاشته و از آب جوش بیرون میاریم و راحت پوست گوجه فرنگی ها رو جدا میکنیم) اگر گوشت کوب برقی داشتید گوجه فرنگی ها رو با گوشت کوب برقی ریز کرده.
اگر هم در دسترس نبود گوجه فرنگی ها رو رنده ریز کنید و در قابلمه ریخته تا پخته بشه و مقداری کره رو به مواد اضافه میکنیم تا کاملا حالت سس داشته باشه.
بعد سس رو به کباب ها اضافه کرده و با حرارت ملایم میاریم تا کاملا جا بیفته.
کانالی پر از دستورات اشپزی جدید👇
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
@ashpazbashiii
کانال دوم ما رو از دست ندین #ایده جالب و زیبای #تزیین غذا👇
╭┄✵🍹🍹🍹✵┄╮
@deser_design
🔝
#لیته_میوه🍐🍎🍇🍒
📝مواد لازم
سیب ۱۰ عدد
به ۲ عدد
گلابی ۴ عدد
هویج ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۲ عدد
بادمجون ۲ عدد( ترجیحا کبابی بشه)
کرفس ۱ ساقه
جعفری ۲۵۰ گرم
سیر دو بوته
فلفل قرمز تند ۲ الی ۳ عدد
سیادونه ، نعناع خشک ۱ ق س
پودر زنجبیل ، پودر زیره ، فلفل سیاه ، پودر گلپر ، پودر تخم گشنیز هر کدوم ۱ ق چ
نمک ۲ ق س
سرکه سیب ۱ لیتر
♨️ سیب و گلابی و به و هویج رو پوست میکنیم و داخل بلندر چند تا پالس میزنیم تا خورد بشه بعد بادمجون کبابی له شده یا بادمجون خام رنده شده رو اضافه میکنیم.
بعد میزاریم با سرکه فقط2دقیقه بجوشه نه بیشتر بعد از روی شعله برمیداریم و کنار میزاریم حالا فلفل دلمه ای و سیر و کرفس و فلفل قرمز رو داخل بلندر خورد میکنیم و بهش اضافه میکنیم و در آخر جعفری خورد شده و نمک و ادویه جات رو اضافه میکنیم و داخل شیشه میریزیم و میزاریم تا جا بیفته حدودا دو روز بعد قابل استفاده اس.
🔴 مزه این لیته کمی به شیرینی میزنه.
🔴 من از سس تند گلوریا هم توش استفاده کردم تا حسابی تند بشه.
کانالی پر از دستورات اشپزی جدید👇
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
@ashpazbashiii
کانال دوم ما رو از دست ندین #ایده جالب و زیبای #تزیین غذا👇
╭┄✵🍹🍹🍹✵┄╮
@deser_design
🔝
#شربت_سيب
#نوشیدنی🍹🍹🍹
📝مواد لازم
سيب سبز .................. 2 کيلوگرم
شکر ....................... 1 کيلوگرم
آب ......................... 2 ليتر
چوب دارچين ............... 2 عدد
ميخک ...................... 5 عدد
رنده ي پوست سيب ....... 2 عدد
♨️طرز تهيه
پوست دو عدد سيب را رنده ميکنيم و در ظرفی با شکر مخلوط کرده و به خوبی ورز ميدهيم. همه ی سيب ها را با پوست به چهار قسمت تقسيم کرده و به ظرف شکر اضافه میکنيم و روی آن آب ريخته و چوب دارچين و ميخک ها را هم به ظرف اضافه ميکنيم.
ظرف را روی شعله ی اجاق ميگذاريم و اجازه ميدهيم به آرامی بجوشد تا سيب ها کاملا نرم شوند سپس ظرف را از روی شعله ی اجاق برميداريم و ميگذاريم تا خنک شود سپس شربت را از صافی ريز رد کرده و در يخچال ميگذاريم.
شيرينانه: مقدار شکر را ميتوانيم به دلخواه کم و زياد کنيم. تنتون سالم، دلتون شاد و سفرتون پر برکت.
ترجمه_از_سایتهای_ترکیه
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
@ashpazbashiii
کانال دوم ما رو از دست ندین #ایده جالب و زیبای #تزیین غذا👇
╭┄✵🍹🍹🍹✵┄╮
@deser_design
🌹آرشیو آشپزخونه پریا🌹
🔝 #زولبیا_خونگی کانالی پر از دستورات اشپزی جدید👇 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ @ashpazbashiii کانال دوم ما رو از
🔝
#زولبیا
📝مواد لازم
نشاسته گل : ۱ و ۱/۲ پیمانه
ماست : ۱ پیمانه
اردسفید : ۱/۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع : ۱ قاشق غذاخوری
جوش شیرین : ۱/۲ قاشق چایخوری
شربت غلیظ (به غلظت عسل) : ۱ قاشق مرباخوری
زعفران غلیظ : ۱ قاشق مرباخوری
♨️طرز تهیه
ابتدا نشاسته و ماست رو باهم مخلوط میکنید تا نشاسته کاملا در ماست حل شود روغن مایع وشربت غلیظ رااضافه کرده وکمی هم میزنید بعد ارد رواضافه کرده هم میزنید تا به خورد مواد برود و زعفران را اضافه کرده تا مخلوط مواد بشه و روی ظرف رو میپوشونید تا خشک نشه و به مدت 1ساعت استراحت میدیم.
بعد 1ساعت جوش شیرین رو اضافه میکنید هم میزنید بعد داخل قیف میریزید.
روغن را داخل قابلمه مناسب ریخته تا خوب داغ بشه (اگر روغن داغ نباشه زولبیا حالت لوله ای نداره نواری میشه) بعد مواد رو به شکل حلقه پیچ میریزید.
بعد سرخ شدن از روغن دراورده وداخل شربت ولرم رو به داغ میاندازید بعد با یک کفکیر اروم به مدت 3 دقیقه زیر شربت نگه میداریم تا شربت به خوردش بره از شربت در اورده و در ظرف میچینید و روش رو با پودر نارگیل یا پسته یا خلال بادام وپسته تزیین میکنید.
نکته❗️اگر موادمون خیلی سفت بود 1 ق غ ماست میتونیم اضافه کنیم.
#شربت_بار
مواد لازم
شکر 2 پیمانه
آب ۱ پیمانه
گلاب ۴/۱ ( یک چهارم ) پیمانه
آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری یا جوهر لیمو ۸/۱ (یک هشتم) قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۲ ق س
گلوکز یک قاشق غذاخوری پر(گلوکز برای براق شدن است)
♨️طرز تهیه
ابتدا شکر و آب و گلاب را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم (حتما حرارت ملایم باشه نه اینکه بخواد غل غل بجوشه) قرار بدین تا زمانیکه شکر کاملا حل بشه ، تقریبا ۱۰ دقیقه.
بعد زعفران و گلوکز رو اضافه کنید و اجازه بدین ۴ – ۳ دقیقه دیگه روی حرارت بمونه.
کانالی پر از دستورات اشپزی جدید👇
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
@ashpazbashiii
کانال دوم ما رو از دست ندین #ایده جالب و زیبای #تزیین غذا👇
╭┄✵🍹🍹🍹✵┄╮
@deser_design
🔝
#دلمه_گوجه_فرنگی🍅🍅
#با_مایکروفر
📝مواد لازم :
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
گوجه فرنگی : 5 عدد
سبزی دلمه : 1/2 فنجان
برنج : 1/2 فنجان
لپه : 1/4 فنجان
پیاز داغ عسلی : 3 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
کره : 35 گرم
زعفران : 1/2 قاشق مرباخوری
آب : 1 فنجان
فلفل : به مقدار لازم
♨️طرز تهیه
ابتدا لپه را 2 الی 3 ساعت خیس کرده سپس آن را همراه یک لیوان آب به مدت 5 دقیقه با قدرت 900 وات بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید.
برنج را شسته و به ظرف فوق اضافه کرده و دو برابر حجم برنج روی آن آب ریخته و مقداری کره و نمک به آن اضافه کنید و به مدت 15 - 10 دقیقه با قدرت 900 وات داخل مایکروفر قرار دهید.
گوشت چرخ کرده ، پیازداغ ، نمک و فلفل را در یک ظرف مناسب ریخته و خوب با هم مخلوط کنید و به مدت 6-5 دقیقه باقدرت 900 وات داخل مایکروفر قرار دهید (در این فاصله یکبار آن را خوب هم بزنید).
مقداری رب گوجه فرنگی را با آبجوش رقیق کرده به آن زعفران و کره اضافه کنید و به مدت 4-3 دقیقه با قدرت 900 وات داخل مایکروفر قرار دهید.
تمامی موارد فوق را همراه با سبزی دلمه در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید. سر گوجه فرنگی ها را به صورت دایره ببرید و بردارید و داخل آنها را خالی کنید.
داخل آنها را با مایه دلمه آماده شده پر کنید بعد سر گوجه فرنگی ها را گذاشته و آنها را در یک ظرف مناسب چیده و مقداری از سس گوجه فرنگی را روی آن ریخته درب ظرف را گذاشته و آن را به مدت 25-20 دقیقه با قدرت 900 وات در مایکروفر قرار میدهیم.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
@ashpazbashiii
🔝
#کیک_هل_گلاب
📝مواد لازم
▫️تخم مرغ : ۳ عدد
▫️شکر : ۱ پیمانه
▫️آرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه
▫️روغن مایع: نصف پیمانه
▫️شیر یا ماست: نصف پیمانه
▫️هل ساییده: ۱ ق سوپخوری
▫️گلاب : ۱ ق سوپخوری
▫️پکینگپودر: ۱ قاشق چایخوری
♨️طرز تهیه
زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم. سفیده ها رو آنقدر میزنیم تا سفید و پفی بشه... زرده رو در ظرفی جداگانه با شکر ریخته تا کرمی و کشدار شود.
روغن ، ماست یا شیر ، هل ، گلاب ، نمک را اضافه میکنیم و حدود ۳ دقیقه با همزن هم میزنیم. سفیده رو به آرامی داخل زرده ریخته و به آرامی بهصورت دورانی مخلوط میکنیم.
آرد رو با پکینگ پودر سه بار الک کرده و با لیسک به مواد اضافه میکنیم و آرام و از یک جهت مخلوط کرده تا کاملا با هم ترکیب شود. درون قالب مورد نظر که از قبل چرب کرده یا کاغذ روغنی انداختیم بریزید و در فر از پیش گرم شده و در طبقه وسط و با درجه ی ۱۸۰ به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار میدهیم.
کانالی پر از دستورات اشپزی جدید👇
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
@ashpazbashiii
کانال دوم ما رو از دست ندین #ایده جالب و زیبای #تزیین غذا👇
╭┄✵🍹🍹🍹✵┄╮
@deser_design
🔝
#سوپ_گوجه_فرنگی😋
📝مواد لازم
گوجه فرنگی متوسط ٤ عدد
کره ٥٠ گرم
پیاز متوسط رنده شده ١ عدد متوسط
آرد ١ قاشق غذا خوري
رب گوجه فرنگی ١ قاشق
آب گوشت 1 پیمانه
نمک و فلفل سیاه به ميزان لازم
ریحان تازه یا خشک
1 قاشق چایخوری
جعفری تازه یا خشک
من يك پيمونه جو هم استفاده كردم.
🍜طرز تهیه
در یک قابلمه متوسط مقداری آب را میجوشانیم. گوجه ها را برای 2 الی 3 دقیقه درآب جوش می اندازیم. آب جوش را خالی میکنیم و میگذاریم گوجه ها کمی خنک شود.
با این کار پوست گوجه ها راحت کنده میشود. پوست گوجه ها را میکنیم و آن ها را ریز خورد میکنیم. با همزن خوب هم میزنیم تا به صورت پوره نرم در آید و سپس آن را کنار میگذاریم.
کره را روی حرارت ملایم ذوب می کنیم. پیاز خرد شده یا رنده شده را در کره تفت میدهیم تا نرم و طلائی شود. آرد را اضافه میکنیم و به مدت 2 دقیقه هم میزنیم.
سپس رب گوجه را اضافه میکنیم و باز هم به مدت 1 الی 2 دقیقه هم میزنیم. گوجه های پوره شده و آب گوشت و نمک را میریزیم و میگذاریم جوش بیاید.
پس از اینکه سوپ جوش آمد، حرارت را کم میکنیم و میگذاریم به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم بخار کند. در آخر فلفل سیاه را اضافه میکنیم و در هنگام سرو روی آن ریحان و جعفری میریزیم و داغ سرو میکنیم.
سوپ شما آماده است، از طعم و عطر بی نظیر آن لذت ببرید.
👈اون نون های کنارش هم نون سوپن هستش که تو نون فانتزیا هست.
کانالی پر از دستورات اشپزی جدید👇
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
@ashpazbashiii
کانال دوم ما رو از دست ندین #ایده جالب و زیبای #تزیین غذا👇
╭┄✵🍹🍹🍹✵┄╮
@deser_design
🔝
#نان_سير_و_ريحون
♨️دستور پخت
يك عدد نان باگت فرانسوی رو از وسط دو نيم كرده و روشو كره اب شده يا روغن زيتون ميماليم و بعد ادويه فلفل قرمز فلفل سياه پودر سير ٤ حبه ، سير رنده شده كمی ، پنير پارمسان و پنير موتزارلا يا پيتزا چند پر ريحون خرد شده ميزنيم داخل فر ١٠ دقيقه ميذاريم.
سپس از فر دراورده روشو كمی اب اسپری ميكنيم و كاملا با پنير موتزارلا ميپوشونيم ، پودر اويشن ميپاشيم و به مدت ١٠ دقيقه ديگه داخل فرميذاريم و ٥ دقيقه هم روی نان روگريل ميكنيم.
کانالی پر از دستورات اشپزی جدید👇
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
@ashpazbashiii
کانال دوم ما رو از دست ندین #ایده جالب و زیبای #تزیین غذا👇
╭┄✵🍹🍹🍹✵┄╮
@deser_design